Nie czytam i nie akceptuję regulaminu05.05.2013 03:37
Pracowałem w tej firmie na oddziale w Olsztynie. Nie wiem do końca jak jest na innych oddziałach i w centrali (pewne jest jedno w każdej innej firmie jest lepiej) ale nikomu nie życzę pracy z kierowniczkiem (usunięte przez administratora). Ten człowiek ma za nic ludzi i jakiekolwiek przepisy, bezpieczeństwo, zdrowy rozsądek. Ma tak płytka wyobraźnię co daje się odczuć po krótkiej konwersacji z nim. Ogólnie firma bardzo dobrze prosperująca co niestety w żaden sposób nie przekłada się na zarobki i najgorsze, na stan techniczny taboru. Każdy pracownik jest tak mocno dołowany spadkami cen surowców na rynku że rodziny pracowników więcej dyskutują o cenach złomu (w obawie o pracę) niż sam właściciel całej firmy G! Atmosfera spie...na na maxa gdzie ten (usunięte przez administratora)się uchował? Na to pytanie na dzień dzisiejszy niestety nikt nie jest w stanie odpowiedzieć. Po wysłuchaniu tysięcy opowieści z jego ust i obserwując jego poczynania obawiam się że jest to OBCY! Ale nawet chory człowiek tak nie postępuje rozkazując kierowcy jechać po ciężki ładunek bez hamulców!!! Sytuacje kiedy kierowcy rzucali kluczykami domagając się serwisu pojazdów jest tak wiele odkąd jest kierownikiem. Innym przykładem kiedy kierowca nagminnie zgłaszał nadmiernie zużyte ogumienie aż w końcu wystrzeliła opona na przedniej osi! Chore klimaty, przykładów można by mnożyć bez końca. Transport nie tak działa!!! A to wszystko za psie pieniądze:(