Graform

• Lisi Ogon
  • Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo
Toruń - Zakład Produkcji Form Narzędzi Specjalnych i Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych GRAFORM Stanisław G

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Graform Sp. z o.o.

Opinie o Graform Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Graform Sp. z o.o.!

Krzychu

28.10.2022 10:52

W Graform pracuje się świetnie, atmosfera jest ok, lepsza niż w innych firmach. Jeśli dobrze pracujesz to też dobrze zarabiasz. Ja polecam tę firmę. Te negatywne opinie piszą ludzie co nigdzie nie mogą miejsca zagrzać, wiem co piszę bo znam takich. Pozdrawiam całą ekipę pozytywnych ludzi z firmy :-)
    nick m

26.10.2022 14:28

ile zarabia w Graformie technolog CNC? Bo mam ofertę pracy ale cos kręcą...

27.09.2022 14:01

Jakie warunki zatrudnienia proponują w firmie Graform? Czy można liczyć na pełen etat?

27.09.2022 16:09

Warunki specjalne ! Traktowanie specjalne dla starych pracowników którzy rządzą i trzęsą firmą, ustawiacz i liderki , ha ha . Jak nie to pójdę na L4 ha ha - Co mi zrobicie ???? Brak poszanowania dla pracowitych i zaangażowanych pracowników. Cały zarząd nie panuje nad pracownikami do wymiany .
    Młody 12345

29.08.2022 11:44

Jedna liderka tylko stoi i gada a robota stoi... tylko patrzenie kto ma wolne kto chorobowe kilka razy na zmianie bo się zmienia co godzinę w grafiku... by się za robotę wzięła za podniany do wc itp

29.08.2022 12:29

Najlepsza w te klocki to jest liderka która udaje majstra i ustawiacza , robota stoi ale ploty najważniejsze. Ha ha ha .... !
    Hlyt

18.03.2022 00:53

Jestem spoWolniony, cały czas muszę mieć punkt podparcia bo inaczej się przewrócę a robić mi się nie chce.
    GF

18.08.2022 19:12

Przerwa jest dla wybranych liderek które lubią podlizywanie i ustawiacze z największym stażem z słabymi umiejętnościami. Do czego to doszło, że ustawiacze i liderki ustawiają zarządzających zakładem. Kieras produkcji nie ma własnego zdania , dyrektor zajmuje się pierdolami , nikt nie potrafi docenić ciężko pracujących pracowników. Proponuję zwolnić tych którzy najwięcej gadają a mało robią, zatrudnić nowych pracowników , wyniki będą natychmiastowe . Panie Grabowski pobudka , czas na radykalne decyzje.
    Krucha

19.08.2022 09:02

niestety prawda
    Ten co ma nie mało pieniędzy

30.09.2021 17:29

Powoli ludzie się zaczynają zwalniać tak jest żałośnie. Atmosfera na hali coraz gorsza. Ludzi z wtryskarek dają na rozdmuch. Tak dalej róbcie
    Kumplostwo/kolesiostwo

10.08.2022 19:33

Przecież to on się zwolnił, a nie jego zwolnili. Przynajmniej jeden miał odwagę podziękować tej firmie, a reszta tylko tylko narzeka ale odwagi brak....????
    BSZ

12.08.2022 21:59

Dziękuję za opinię/informację że mnie zwolnili. ???? Dla hektarów i niedowiarków sam złożyłem wypowiedzenie.
    Kuba i Śruba

09.05.2022 21:10

Co myślicie o dziale TR oraz TA w Bydgoszczy i w Kruszynie ? ponieważ widziałem ogłoszenia pracy. Rozmyślam o podjęciu tam pracy.
    Klucz płaski

23.07.2022 13:27

Żeby tam się zatrudnić musiałbyś się wykazać odrobiną znajomości wtryskarek i ogólna inteligencją techniczną, której Ci brak.
    Kuba i Śruba

27.07.2022 13:18

Masz racje pracuje natomiast chce się zatrudnić, w którymś z tych działów.

09.10.2021 10:38

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Graform?
    Byly

23.07.2022 15:36

1. Ile chciałby Pan/Pani zarabiać? 2. Dlaczego tak dużo? 3. Czy lubi Pan/Pani być mobowana w pracy? 4. Czy myśli Pan/Pani że się przyzwyczai do mobbingu? ... I jeszcze parę innych ale admin je wykasuje więc nie ma co pisać.

23.07.2022 22:06

Dopóki nie zwolnią starych wyjdajaczy * ustawiaczy i pseudo liderki którzy mają się za niezastąpionych , dopóty będzie mobbing , kolesiostwo i ściema o walkach z brakami I wydajnością nie wspomnę. Kadra zarządzająca to śmiech na sali , nie mają pojęcia o pracy na wtryskowni . Nie polecam !
    Xxx

24.05.2022 23:03

Kierownik w kruszynie, kto?

02.05.2022 11:02

Jaki jest okres rozliczeniowy w Graform? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
    TenTego

09.05.2022 20:21

Brak opóźnień, pieniądze są zawsze 10-tego dnia każdego miesiąca, lub szybciej jeśli 10-ty przypada w weekend.
    Nowy

01.03.2022 09:58

Uważajcie w magazynie szukają taniej siły roboczej i kręcą że stawkami
    ja

09.05.2022 11:09

bzdura

21.01.2022 09:46

Na jakie wsparcie w Graform mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
    karo

11.03.2022 07:58

i z tego co słyszę szykuje się pozew o (usunięte przez administratora)
    Aleksandra

02.05.2021 20:28

Cześć, mam takie pytanie na temat pracy w firmie. Dokładnie chodzi mi o transport pracowniczy, ponieważ wiele firm obecnie oferuje darmowy dowóz do miejsca pracy. I ciekawa jestem, jak to wygląda tutaj w tym miejscu pracy. Możecie napisać? Dziękuję.
    Prezes

04.05.2021 09:01

Tutaj za to jest darmowa praca. Zapraszamy.
    Rudy

09.02.2022 19:33

Olka chodź na Azorka. Wsiadziesz na pieska, a później wyjdzie Tereska.
    jacek

23.12.2021 15:16

W firmie panuje (usunięte przez administratora) stosowany przez jednego z majstrów jak i pracowników ,i oczywiście też psychoza kowidowa jest na każdym kroku , nie polecam to jest (usunięte przez administratora)
    Halo

21.01.2022 01:18

Otóż to, święte słowa.

10.12.2021 09:01

Odp

10.12.2021 09:05

Zarząd myśli że Mazurek Dąbrowskiego to ciasto.
    Janusz

14.12.2021 08:16

Zarząd myśli że ludzie zrozumieją
    Marcineek

15.11.2021 13:53

Powiecie mi proszę jak wygląda tutaj kwestia kasy? i praca w jakim systemie - ile zmian
    Pozytywek

26.10.2021 21:53

Albo majster jeden z kruszyna odpuści się czepiać obsługi i innych pracowników albo powiem mu swoje, bo zero szacunku. Jeszcze głupimi tekstami madruje osioł jeden.
    Szejk

26.10.2021 22:30

Ten (usunięte przez administratora) będzie zawsze się czepiał kto miał głowę na karku to już tam nie pracuje została tylko elita (usunięte przez administratora),żyjących cudzym życiem i reszta (usunięte przez administratora)co tu się żali jak to jest im źle a jutro będą dalej tam robić he he he pozdrawiam ofiary .
    Danuta

08.09.2021 15:56

Widziałam ogłoszenie że przyjmują do pracy tutaj. Proszę o informację jaka panuje tam ogólnie atmosfera wśród pracowników, czy jest to praca ciężka, ile jest przerw w pracy na posiłek, kawę, ciasteczko, czy pracodawca zapewnia jakieś karnety na siłownię, bilety do kina, imprezy integracyjne itp., Jak wygląda kwestia zarobków, czy jest to powyżej 3-4 tys., netto czy mniej ? Czy pracodawca zapewnia jakieś bony żywieniowe jak ktoś ma dzieci, czy są zwracane środki za paliwo na dojazd do pracy itp., Proszę o rzetelne informacje osób które tam pracowały bądź pracują lub innych którzy mogą pomóc w zdecydowaniu się na podjęcie tam pracy, wszystkim komentującym serdecznie dziękuję.
    Omo

25.08.2021 10:30

Znowu pod pretekstem Covid obcinają pieniądze I to niby coś naszego dobra ????
    stary pracownik

07.09.2021 10:29

hahahahah ale przestrzeliłeś. Bzdura kompletna. Po co gadasz o rzeczach o których nie masz pojęcia.
    Jan

08.09.2021 15:54

Biorę przykład z kierowników.
    Obserwator

19.03.2021 12:26

Zarząd spółki to 100% PIS. Zabieranie pieniędzy pracownikom, a dawanie sobie i swoim rodzinom w spółce. Stanowiska po koleżeńsku. Ogólne zakłamanie i fałsz.
    stary pracownik

22.03.2021 12:55

a ty z nieba spadłeś i nie bolało? Przecież zarząd to poprzedni właściciel. Może brać i rozdawać ile chce bo to jego. (usunięte przez administratora)
    Partyjny

08.08.2021 09:50

To jak jest tak jak piszesz to mi wygląda na Platformę Obywatelska

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Graform?

Kontakt - Graform Sp. z o.o.

Wróblowa 3 85-437 Bydgoszcz

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

04.01.2021 18:13

Zen

10.02.2021 06:15

Naprawdę? To ja też chcę nagrodę.. ... A Ty nie musisz się przedstawiać, i powiedzieć jemu w oczy bez tej wazeliny co o nim myślisz, jaki jesteś szczery człowiek.. I jakie znasz cudowne lekarstwo.. Po co pisać pseudo na forum.. Tez z chęcią Ciebie poznamy. docenimy prawdomówność ????

03.08.2021 18:46

To malo w zyciu dyrektorów widziałes

24.06.2021 10:13

Jakie są warunki zatrudnienia w Graform?
    Grut

24.06.2021 13:18

Dwie ręce. Obie mogą być lewe.
    Kadry

24.06.2021 16:59

Żadne.

14.05.2021 21:07

Olek

18.05.2021 15:34

skontaktuj się z adminem Gowork - to cię uświadomi.

24.05.2021 12:49

i co tobie to daje? satysfakcję?
    Kadry

05.05.2021 13:05

Szef przypomina : Większość ofiar piorunów to osoby, które wracały do domu, zamiast zostać w pracy na nadgodzinach.

29.04.2021 20:05

26.04.2021 14:43

dzisiaj też padał śnieg.
    Olek

26.04.2021 14:51

i majówka tez podobno ma być zimna. Szkoda. odpoczęłoby się przy grillu. fajnie , kilka dni wolnych.
    Denis12

30.03.2021 05:39

A znacie takiego ustawiacz Marcina G. z Wroblowej? Ma kochanice z Kruszyna Natalie( jeśli jeszcze myszka pracuje) , a szkoda tyle lat był w fajnym związku

02.04.2021 08:29

Ku czemu ma nam służyć ta wiedza? Chyba tylko po to aby rozbawić tz chodzące " idealy". Wasze życie musi być strasznie nudne, skoro zajmujecie się cudzym. Na forum poświęconym opinii na temat pracy a nie osobistego życia innych ludzi. Pozdrawiam.

05.04.2021 18:16

No i kogo to obchodzi (usunięte przez administratora)
    kobitka

08.03.2021 15:07

Od zarządu ( celowo małą literą ) nawet życzeń Żenada
    kot

23.03.2021 14:35

Na dzień kota też nie było życzeń. Co za wredny zarząd.
    ????️‍????

11.02.2021 13:40

Im więcej nam zabieracie, tym mniej mamy do stracenia. "Pracownicy"
    On

23.02.2021 21:21

Jakość ponad wszystko... Marzenie obsługi... SR dodatkowo w trakcie obsługi maszyn, nie mówiąc o obsłudze b. Często ponad 1 wydajności.do tego inne operacje . Więc o jakiej jakości mówimy..? Na to trzeba mieć czas.. Wystarczy mieć poniżej już zajęcie znajdują a gdy ponad.. To nikogo nie ma.. . Niech zaczną robić aktualizacje w kartach technologicznych bo przelicznik inny maja ci co przydzielają maszyny. Wtedy zaczniemy mówić o jakości.. I w końcu braku.. reklamacji. Bo żaden pracownik nie będzie robił na swoją szkodę i pod górkę , to chyba logiczne..

24.02.2021 11:32

Żale do pana boga - mistrzowie wiedzą jakie są wydajności a mimo to przydzielają SR bo tak każe jąkała i wszystko w tym temacie
    Były

06.02.2021 16:17

Ja tu nie wrócę... Byłem w Kruszynie i nie mogę znieść kierownika (logistyka) i głównEGO technologa, który chyba nigdy wcześniej nie miał styczności z pracą w przemyśle. Serio dla mnie porażka i niskie standardy...
    Sodexpo

04.11.2020 09:04

Widzę że już płacą talonami na mieście. Dają tu, czy pracodawca za biedny?
    Gorbacz

18.12.2020 09:21

Podaj swoje imię i nazwisko skoro tak sypiesz tych ustawiaczy.(usunięte przez administratora)
    Ktos

26.01.2021 11:38

W tej firmie stabilne są tylko nerwy, nigdy Ci ich nie zabraknie

05.12.2020 09:08

Jakie są mocne strony pracodawcy Graform?

05.12.2020 17:01

Jedyny pozytyw ( aczkolwiek to powinno być standardem), że płacą na czas i składki doprowadzają od całości wynagrodzenia. I na tym pozytywy się kończą
    Greg

05.12.2020 23:28

Mocną stroną Graformu jest to, że pracownicy tak łatwo dają się robić w wuja. Patrz przerwa świąteczno - noworoczna.
    Łuki

02.11.2020 14:53

Witam przyjmują do pracy w Graformie ?proszę odpisać
    stary

14.11.2020 21:06

Tylko Kruszyn
    Dealer

17.11.2020 15:59

Zen nie wiem co bierzesz.... Kruszyna różni się nie co od Wroblowej i to wszyscy wiedzą inni ludzie inna organizacja pracy, nie mniej jednak (usunięte przez administratora) jest w całym GF i są dwa obozy starego i gruchy. A pomiędzy tym jest jeszcze bezdomny dyrektor który raz robi jednemu dobrze a raz drugiemu i żeby odreagować wyzywa się na wszystkich sobie podległych.... Nie wiem czy to spoufalaniem można nazwać... To się wykreowalo przez wiele lat i tak się kręci... A czy kazda praca jest ciekawa to najlepiej spytaj sprzątaczke, ona to ma dopiero niespodzianki każdego dnia w pracy gdy wejdzie do toalety....
    Aga

04.11.2020 18:54

Witam mam pytanko potrzebują do pracy w Graformie ale w Kruszynie ? Proszę odpisać.
    inny

16.10.2020 11:18

Jak to jest, że wszyscy noszą kagańce, tylko kierowcy nie muszą?
    młody

16.10.2020 11:56

zgłaszaj do ich przełożonego albo bezpośrednio do dyrektora. jak wszyscy to wszyscy
    Fyr

20.10.2020 10:20

jest wirus na magazynie Wróblowice
    Grosl

08.10.2020 20:56

W Kruszynie też poprosimy o automatyczny termometr do mierzenia temperatury ciała zawieszony na ścianie. Niektóre osoby z portnirni mają problem z podniesieniem ręki na wysokość większą niż 1 metr i nie ma mowy o zachowaniu bezpiecznego dystansu przy dotychczasowym pomiarze.
    Ann

12.10.2020 08:49

Dojedzie.
    Fidel

08.10.2020 23:33

pracowalem dzisiaj w masce i jak oddychałem w niej to po godzinie , było mi źle. Widzę jak po kątach inni zdejmują te maski a ja się duszę bo pracuję na widoku kamery i juz przyszlem w weekend do pracy niech ww se pracuje
    Robotnik

07.10.2020 19:31

Dziś słyszałem że mamy pracować 8 godz w maseczkach Ja rozumię wszystko Ale od tego siedzenia za biurkiem kogoś chyba (usunięte przez administratora) Kto to wytrzyma
    Ona

08.10.2020 17:01

I bardzo dobrze. (usunięte przez administratora)
    Pos

08.10.2020 20:17

Dostajecie 10 zł bhp na miesiąc to sobie kupujcie maski a nie z majstrówki chcecie brać.

11.09.2020 06:29

Byly

17.09.2020 13:39

Nie nie mieszkam w Bydgoszczy, a do nowej pracy dojeżdżam 40 minut... Jak wracam to jeszcze dłużej... I nie narzekam, bo do pracy chce się iść, a nie tak jak było w GF bo musiałem... Gorzej jak ktoś nie ma samochodu albo i prawa jazdy, ale znam jednego takiego musiał się przeprowadzic, ale też ma lepiej niż w GF... Wiec na prawdę nie mówcie mi że musicie być niewolnikami Grabowskich

18.09.2020 22:33

Tak (usunięte przez administratora) wszyscy wiedzą że do parku przemysłowego poszleś A w GF leniu się nie chciało pracować i musiałem za Ciebie na magazynie robić
    Rozdmuch

27.08.2020 13:58

Nie ma kto pracować na hali A kierownictwo problemu chyba nie widzi Jakby stawki były trochę wyższe napewno ludzie by przyszli i to nie Ukraińcy
    Ryś

29.08.2020 16:23

ludzi nie będzie nikt tu nie chce pracować

29.08.2020 22:56

A jak chce pracować to go wywala po kilku dniach albo sam pójdzie jak zobaczy co tu się dzieje i jak są traktowani ludzie

Zostaw merytoryczną opinię o Graform Sp. z o.o.