Graform

• Lisi Ogon
  • Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo
Toruń - Zakład Produkcji Form Narzędzi Specjalnych i Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych GRAFORM Stanisław G

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Graform Sp. z o.o.

Opinie o Graform Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Graform Sp. z o.o.!

Macius z nakła

29.04.2012 21:08

ktoś - 2012-04-28 22:28:19 Łysy, a masz rodzinę i kredyt? Ty chyba za takie judzenie premię dostajesz, ja muszę kilka sobót i niedziel zapracować.mam wiadomość dla [usunięte przez administratora] z magazynu!!!!!!!!!!!!!!!!koles chyba z nakła............?????licz godziny [usunięte przez administratora]
    ktoś

28.04.2012 22:28

chujowa praca

26.04.2012 21:27

skoro jest tak ch....jak piszecie i szefostwo was kołuje...majstrowie cisną itd to czemu nikt tego nie zgłosi????są instytucje które sie zajmują takimi sprawami jak mobing itp.no chyba ze właściciel wali w keszen wszystkim i wszędzie zeby sie go ni czepiali?????p.s...zawsze można też sprawe załatwic na parkingu pod firmą:)
    aga

25.04.2012 23:02

robić, robić, zapier. a premię i tak Ci zabiorą, Niepolecam!
    przystojny(na}

24.04.2012 19:08

ja,ja......spotkajmy sie pod firmą na masce szefa:)
    hahahah

19.04.2012 23:07

firma żenada przepływ informacji zerowy.Zatrudniają kryminalistów az strach przejśc korytarzem bo od samego patrzenia człowiekowi sie źle robi nie polecam tej firmy w dodatku na samym końcu miasta!!
    Damian P,

03.04.2012 17:02

Cześć. Szukam dziewczyny. Wiek nie ma znaczenia. Mile widziany wąs i lekki zarost. Ja młody, prawie dobrze zbudowany i przystojny jak mój tata. Tylko poważne oferty.
    tomasz

21.03.2012 12:11

Witam. Jestem zainteresowany pracą magazyniera. Czy może ktoś mi napisać jakie są warunki pracy i zarobki. Z góry dzięki za poważne odpowiedzi
    lustro

13.03.2012 07:18

nakłoCITY - 2012-03-12 14:22:26 tak tak przydałby się dyrektor do spraw higieny który by wyłapywał kiblowych palaczy, obsrywaczy muszli klozetowych oraz nie myjących się zgrzybiałych śmierdzielitoż to definicja pracowników z nakła :)
    nakłoCITY

12.03.2012 14:22

Tony

28.02.2012 21:18

Przydałby się jeszcze dyrektor portierni, dyrektor pseudo parkingu, dyrektor furtki, oraz jeszcze jeden dyrektor od spuszczania wody w kiblu.... no i wtedy będzie dobrze....

27.11.2011 10:09

witam. chcialabym sie zapytac czy w tej firmie przyjmuja ludzi do pracy na wakacje ? mam 21 lat. pzdr.
    Mnich

06.10.2011 16:42

Dziękuję Bogu za Rwe Kulszową :)

30.09.2011 09:41

Iktorn - 2011-09-27 00:05:20 Hej ludziska! A Gumiś tam jeszcze \ niestety tak
    Iktorn

27.09.2011 00:05

Hej ludziska! A Gumiś tam jeszcze "mistrzuje"?
    notesik

26.09.2011 15:50

Graform musze powiedziez ze dobrze mi sie tam pracowalo, fajna firma fajni ludzie:-) zwlaszcza po kilku pigulkach. spotkalem wielu ciekawych ludzi, z kierownikiem polaczyla mnie wiez przyjazni ktora przerodzila sie w cos wiecej. pozdrawiam i prosze sprobowac nieba w UK. Pozdrawiam cię mój misiaczku pisiaczku - Notesik
    prezes

03.09.2011 08:14

Uwaga tworzywo staje się coraz bardziej agresywne!
    Tom

09.08.2011 00:03

... zapraszam do spróbowania "nieba" w UK albo NL, czekają tam na nas ;)

05.08.2011 18:41

Pracowałam tam przez kilka lat i powiem, że to wielkie gówno i niech se w dupe wsadzą te marne grosze!!!! Kontrola na niczym się nie zna ... Niektórzy mistrzowie zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy, żądają od pracowników zbyt dużo, a sami liżą dupę staremu ... Wysrać się nie można nie mówiąc nic o fajce!!! Wszyscy miło się do siebie uśmiechają a za plecami Cię obgadują, jeszcze pójdą naskarżyć ... Nie ma solidarności wśród pracowników ( chodzi mi o wtryskarnie). Najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tego zakładu ze względu na mobbing i zastraszanie ze stron ustawiaczy i mistrza. Pozdrawiam :)

Kontakt - Graform Sp. z o.o.

Wróblowa 3 85-437 Bydgoszcz

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

19.07.2011 19:33

Witam Wszystkich. Pracowałem w tej firmie parę lat, zaczynałem od zera. Na narzędziowni pracują jedni z najlepszych fachowców (są wyjątki oczywiście ) i to oni mnie wszystkiego nauczyli. Niestety zarobki były i są marne(chyba że robisz po 12h) i zmieniłem firmę.Dzięki doświadczeniu zdobytym w Graformie jestem jednym z lepszych pracowników w obecnym zakładzie. Gorzej jest na wtryskowni(do dziś mam tam znajomych i wiem jak jest), na stanowiskach mistrzowskich pracują niekompetentni ludzie np.[usunięte przez moderatora], łep czy łeb :-). Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Graform?

DO PRZYSZŁYCH USTAWIACZY !!!

18.05.2011 11:46

Pracujesz a Graformie cały miesiąc, robisz nadgodziny. Przychodzi wypłata i zabraną masz całą premię. To jest obraz Graformu, gdzie pracujesz i zabieraja ustawiaczom należną premię za wyssane z palca bzdury. Nie polecam pracy w tym kołchozie,bo oszukuja na każdym kroku !!!

29.04.2011 10:23

marek - 2011-04-10 17:44:42 Tak jak wcześniej ktoś napisał. Mamy kapitalizm.Więc na szefa firmę trzeba pracować. Kolejna sprawa po to są fora by wyrażać swoją opinię. Firma jest ok, są gorsze. dokladnie .........-)

14.04.2011 23:09

podaj nazwę tej wspaniałej firmy, chętnie się tam zatrudnię....
    marek

10.04.2011 17:44

Maja

05.04.2011 18:22

Nie polecam nikomu, pomijając już śmieszne stawki godzinowe i podwyżki o 10 groszy to przez atmosferę w tym zakładzie najtrwalszy może wykorkować. Najbardziej żal mi pracowników zatrudnianych na 3 miesiące (studenci etc ... ) od których wymagało się jeszcze większego [usunięte przez moderatora] za jeszcze mniejszą kasę. Generalnie, praca w systemie trzyzmianowym. O 6;00 trzeba już sterczeć przy maszynie , łaskawie można wyjść na 15 minut na przerwę która jest skrupulatnie liczona przez majstrów jak i osoby które muszą nas zastąpić. Maszynę można zwolnić o 14 i ani minuty wcześniej :) 'Przełożeni' tj majstrowie to zatwardziali kretyni którzy nie pozwolą usiąść dziewczynie przy maszynie na krześle mimo że pracę mogłaby wykonywać zarówno w pozycji siedzącej jak i stojącej. 'Na krzesło trzeba sobie zasłużyć' :) Polecam wszystkim pracownikom tego obozu pracy składać wymówienia. 'Konkurencja' oferuje o wiele lepsze warunki...chociażby możliwość zatrzymania maszyny na 5 minut i wyjścia na papierosa co godzinkę - co za luksus po prawie roku w tym syfie który śni mi się do dzisiaj po nocach.

20.02.2011 13:13

Mam pytanie jak zmienic ip w komputerze Chce to zrobic bo jestem zastrszany konsekwencjami z powodu pisania opini Pytanie jeszcze czy zostaje jakis slad po tym Prosze o wskazowki

07.02.2011 20:23

Narzekacie to sie zwolnijcie i po sprawie. Bez celu to pisanie bo i tak nikomu nie pomoze, tylko posmiewisko wielkie jest z tego
    Gizela

17.01.2011 08:17

Ty chyba u mnie w krzakach to pisałeś.
    Wiesław

12.01.2011 11:07

Nie da się tu pracować.

08.01.2011 13:38

Siły oraz wytrwałości zmianie B życzy była zmiana [usunięte przez moderatora]
    to ja

07.01.2011 16:46

twoja wypowiedz tez jest na swiatowym poziomie. plebs po podstawowce góry złota chce zarabiac za pakowanie niedolanych detali. kpina!

07.01.2011 13:18

atmosfera w pracy jak w obozie pracy, robić robić i jeszcze raz robić za marne grosze, za jakiś czas jedna osoba będzie robiła na dwuch maszynach 2*cement i może nową obudowa i wara jak detal spadnie z taśmy. śmiech na sali, ludzie zobaczcie co góra z nami chce zrobić i nikt niepotrafi się postawić bo,,,, strach przed utratą premii?? a jest ta premia?? 5%? niech sobie w buty wsadzą może wyżsi będą. mistrzowie za jakiś czs będą stali z bronią i jak coś będzie nie tak to hed w głowe, niech się za robote wezmą a nie tylko patrzą gdzie recykling nie jest wypisany itd,, Firm na światowym poziomie? a zdaza się ze wody niema, brak ubrania roboczego, omijajcie Graform szerokim łukiem, w BDG jest wiele takich firm i lepsze warunki pracy. powodzonka..

30.12.2010 01:00

t. g - 2010-12-28 22:48:19 pracownik - 2010-12-27 23:39:43 [usunięte przez moderatora] :) toć to jest śmiech na sali (czyt. hali) niedouk pod każdym względem. życiowym i zawodowym. jeszcze raz taki wpis i powiem dla [usunięte przez moderatora]! [usunięte przez moderatora] i tak jesteś dla każdego włącznie ze szefem w tej firmie żałosnym [usunięte przez moderatora]
    t. g

28.12.2010 22:48

Tomek G.

28.12.2010 15:33

Ale jestem kolegą szefa, więc możecie mi skoczyć.

27.12.2010 23:39

on

27.12.2010 21:26

w firmie kradną :) a największym złodziejem jest [usunięte przez moderatora]
    mariusz

27.12.2010 13:19

tak dobrze mówisz, człowiek uczył sie ma wyższe wykształcenie, pracuje stara sie, a w tej firmie taki ................ jak tomek jest promowany- chyba za swoja glupote!! w kazdym dziale mozna spotkac wybrancow szefa. dlatego jezeli jestes inteligentny, pracowity i chcesz cos osiagnac to omijaj firme gf z daleka (chyba ze stasiu to twoj kumpel, wtedy nie musisz umiec nawet pisac).

Zostaw merytoryczną opinię o Graform Sp. z o.o.