Graform

• Lisi Ogon
  • Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo
Toruń - Zakład Produkcji Form Narzędzi Specjalnych i Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych GRAFORM Stanisław G

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Graform Sp. z o.o.

Opinie o Graform Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Graform Sp. z o.o.!

25.05.2015 11:14

chojna krzywa pochwa

25.05.2015 11:50

a dzie tam koszule w krate nowom kupił i szpanuje zbolek jeden
    me

24.05.2015 22:48

Dy-Ka jakiś taki nieswój chodzi - to chyba początek końca NARESZCIE !!!
    xyz

17.05.2015 13:08

Do kogo Pijesz PAŁACU!
    Habranek

16.05.2015 19:36

golabek jest taki cwany bo mu niby mozna a tak to pijak uliczny,graform to nie firma taka pozadna jak uniwer to obuz pracy.jak mozna gnebic kobiety bo nie skrobali chali ,to gwlcenie praw pracownikow,a biuro to skorumpowane z ruskami
    kuta

15.05.2015 12:38

Pan agrafka szaleje ....
    mrxxx

08.05.2015 19:18

a mie dobrze pracowało w kruszuniei planuje tutaj wrocic. ale nie widzi mi sie roboic od nowa na zlecenie za grosze
    ona

05.05.2015 22:27

Ale spokój, największa pierdusnica i la..on zwolniona. Jest szansa, że kierownictwo zrobi porządek. Następni pracownicy do poukładania po kątach, to majstrowie i literki. Czy nikt nie widzi na co sobie pozwalają?
    zbik

30.04.2015 18:02

Narzędziowa juz ma kierownictwo....takie misiowate ale za to jaki fachowiec, lepszego graform nie znajdzie.... Tak myślę
    me

03.05.2015 21:34

Chyba nie myślimy o tym samym człowieku ??? jest tylko jeden kierownik który ogarnia - Jurek P. A miś to ściema 100%
    zbik

04.05.2015 14:50

i owszem, ściemniacz z niego zajebisty....tu pójdzie pogada....tam papieroska zapali....ale głupi nie jest, chyba raczej leniwy ,może jeszcze pokaże co potrafi. Ogólnie widzi mi się nieszkodliwy
    żona Huberta

29.04.2015 08:18

Poznam Pana złotą rączkę, bo ten mój nieudacznik umie co najwyżej posprzątać okruchy po śniadaniu.
    kochanka Huberta

04.05.2015 14:12

pierniczysz stara - potrafi inne rzeczy :)
    aaa

30.05.2015 14:20

Ktoś zna Grzegorza Krzywińskiego pracuje w Graformie
    makowa panienka

28.04.2015 11:20

jestem sobie mały miś, smieszny miś znam planistki nie od dziś słodkie są też i księgowe przy nich lico purpurowe

26.04.2015 19:54

Odpowiedni ludzie to psychopaci tam i wariacji co myślą że będą mieli na wszystko przez parę miesięcy to nie prawda na sukces pracuje się w Polsce całe życie a pazerni bandyci zabierają młodym możliwość normalnego rozwoju dlaczego nasze pokolenie musi na mafię robić tak coiężko oni nakradli kiedyś i tertaz balują a my musimy zażynać się jak osły zebu dostać500 euro te stawki są biedacie patologia się szeży a ci co kradli kiedyś teraz jeszcze więcej to nie jest demokracja to jest ustruj bandycki dla złodzieji i bandytów którzy nie dają normalnej egzystencji dlaczego oszust ma mieć lepiej jest gorszym człowiekiem bo kłamie łupie i oszukuje całe życie takich powinni wieszać
    dobry

27.04.2015 18:52

Ja pie-rdo-le Orzeł 8 linijek bez żadnej kropki , przecinka !!!! Daj se siana - nie pie-r-dol głupot i nie ćpaj więcej

25.04.2015 02:20

magazynier

28.04.2015 12:38

kompletnie nic a nic nie mamy!
    faktycznie

24.04.2015 18:37

Kolego, gdybym miał coś powiedzieć to kropka w kropkę napisał bym to samo i chyba nie tylko ja. Do tanga potrzeba dwojga. Dodam tyko że Narzędziowni potrzebne jest kierownictwo pokroju p. J.P, za jego rządów był porządek. Wcale się nie dziwię że teraz się rozsypuje, a szkoda bo firma ok, brakuje tylko szkoleń, spotkań z kierownictwem jak za starych, dobrych czasów.

20.04.2015 23:26

Tego się nie da poukładać bo stary nie chce musiał by przestć kraść on i jego rodzina i powinna by zainwestować w nowe technologie które zmniejszyły by nakłady finansowe na firmę takie jak opłaty za prąd 1 dać pracownikom równe prawa i równe pieniądze np młody przychodzi 1 rok robi za 10 zł drugi za 11 trzeci 12 4 13 a 5 rok 14 zł aż do maksymalnej stawki ile jest na określonym stanowisku tylko stary nie chcce mieć ładu ustalić czas na wszystko z naddtkiem na nieprzewidziane usterki zakaz całkowity palenia picia alkoholu i brania narkotyków musiał by wrucić wczasy pod grusza i dowolną ilość wolnego nie ustalana przez pracodawce limitu tak zwanego mam wolne 26 dni roboczych biorę ile chce. Nie ile mogę i le oni mi pozwalają czyli grabowskoi brak terroru waszyzmu zastraszania popędzania i wymuszania to było by normalnie normalny tryb życia i normalna praca
    heh

23.04.2015 23:25

Mylisz się - wszystko da się poukładać . Trzeba tylko spowrotem naprawić błędy Dy-ki , przywołać do porządku rozpuszczonych ustawiaczy i pozwolić działać odpowiednim ludziom. W tej chwili mam wrażenie że tylko obecny dyr.prod. razem z technologami i nkj wali głową w mur , Dy-ka nie wie o co chodzi ! i powinien powoli zbierać się do wylotu z firmy. My na produkcji widzimy od co najmniej roku że tu nic sie nie zmienia na lepsze. Teraz podobno przeszedł z Kruszyna koleś który ma wszystko naprawić - tak słyszałem.Ciekawe czy tutaj taki układ zadziała .Obawiam sie tylko ,że tu zniszczenia zrobione przez kierownika sa nie do odwrócenia . Dyr.prod też chyba ma powiazane ręce z narzędziownią - bo tam syf.i człowiek chodzi troche zrezygnowany. Powiecie że zwykły robotnik z hali gów-no wie ale my widzimy dużo wieszcie.
    pracownica

20.04.2015 22:17

Czy ktoś zrobi porządek z tymi liderami! Niektóre to tak walą w chu.. , a majstrowie na to pozwalają,ciekawe za jaką przysługę . Kierownictwo daje przyzwolenie dla wazelin .
    heheh

17.04.2015 23:27

mam newsa - chyba dobrego . Od poniedziałku wraca na wróblową J.S. może jemu uda się ogarnąć ten (usunięte przez administratora) zrobiony przez Dy-ke. Jak był poprzednio było OK

15.04.2015 10:19

Lidlu ojczyzno moja ty jesteś jak oszukanie mięso w opakowaniach z plastiku wydy,,,, mamy na żarciu ludzi bez liku ile polskich oszustów na maybacha i Ferrari zbierających i ludzi ruc ,,, hają,,,cyh za te kopiejki niestarczające od dziesiątego do dziesiątego i szefa każdego jebni,,,tego za ich marzenia Jenie,,,,,,cie jak osły żeby każdy (usunięte przez administratora) i de,,,bil był radosny za ten faszyzm i rasizm pospolity u deboli niezliczonych każdy w grformie jest suk. ,,,,nsyn skończony za te dziw. ,,,, ki kradnące co trawę Jarające na łace za te muzgi spalone i spręzynki w głowie wyprostowane życzę wam osły pały (usunięte przez administratora) ebyście zawsze były dymane

12.04.2015 08:27

Ja bym poukładał 5 tys i na miesiąc tylko i zrobię tam takie zmiany że stary nie uwieży ile można jeszcze kasy na Maybacha zaoszczędzić
    heheh

12.04.2015 17:56

Najpierw naucz się stylistyki i ortografii - a potem do łopaty !
    normalny

25.03.2015 22:59

Fakt, w Kruszynie lupo najwazniejsze, lubie patrzec jak tzw majstrowie biegaja i wazą. Debilizm:))))
    Stały

25.03.2015 22:33

Tomek ma niedługo na majstra wrócić. Ciekawe jak dokładnie będzie lupo ważył.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Graform?

Kontakt - Graform Sp. z o.o.

Wróblowa 3 85-437 Bydgoszcz

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy
    on

25.03.2015 19:20

A wiecie, że prettl to syf, zatrudniają a później zwalniają. No i to kierownictwo pożal się boże.
    huba

25.03.2015 19:14

Wiemy
    sese

25.03.2015 19:10

A wiecie,że Pretl podkupuje naszych technologów ???
    J23

04.05.2015 22:20

24.03.2015 07:52

graformianka

24.03.2015 13:29

a ja wiem kto to pisał.... ale nie będę pisała bo się nam kolega zmarszczy mocno :)

23.03.2015 09:33

twój miś

24.03.2015 06:31

Tak tak nagana. To Lubie.
    tom i jerry

20.03.2015 09:53

Orle com back! Ty jesteś jak na jajkach menda, Ile ci gębę trzeba obić, ten tylko się dowie, Kto cię czytał. Dziś tępotę twą w całej szpetocie Widzę i opisuję, bo rzygam po tobie. Tato wielki, co ogromnej bronisz fabryki I w skromnym siedzisz gabinecie! Ty co gród wtryskowy i narzędziowy ochraniasz z jego wiernym ludem! Jak mnie toma i jerrego do pracy powróciłeś cudem, (Gdy od strasznego pośredniaka pod Twoją opiekę Ofiarowany, bezrobotną podniosłem rękę I zaraz mogłem pieszo do Twej fabryki progu Iść za wróconą pracę podziękować Bogu), Tak nas powrócisz cudem na Wróblowej łono. Tymczasem przenoś mojego auta koła Do zjazdu niewidocznego, do tego parkingu dziurawego, Szeroko nad błękitnym budynkiem rozciągnionego; Do tych maszyn malowanych wtryskiem rozmaitem, Wyzłacanych płytami, posrebrzanych kolumnami; Gdzie technylowy świerzop, hostacom jak śnieg biały, Gdzie detali rumieńcem skrzynka i paleta pała, A wszystko przepasane jakby taśmą, folią Szarą, na niej z częsta lepkie etykiety siedzą.

19.03.2015 10:54

cssso jiessst allle maaam zjazda ej gamonije grafooorm ja cijeee co allle sie na nabb nabakałam o ku... ja zzzdyham ja ćśie cso je ja ale zzzwała ja ooodjast
    antyorzeł

19.03.2015 10:08

orzeł już nawet w dzień chleje i ćpa widzę - najgorszą opinię w Bydgoszczy masz ty orzeł zachlana kanalio o małym przyrodzeniu - spotkałem wczoraj twoją starą cpunie i potwierdziła, że odchodzi a do tego śmiała się, że nic tylko albo chleesz albo siedzisz w gowork - masz niezłą jazd (usunięte przez administratora)

19.03.2015 10:02

Widzicie jakie ku. ,,,, osły tam pracują dbają o zjebany wizerunek firmy bo kasę chcą tylko na was robić i walić w (usunięte przez administratora) ja i nic nie robić nieroby tylko kłamią non stop i zadużo Hansa Christiana czytali albo w pustyni i w puszczy graform to kołchoz pracy ma najgorszą opinie w Bydgoszczy stary to największa mensa i oszust i (usunięte przez administratora) i nic tam się nie zmieni bo to mafia
    muniek

19.03.2015 10:37

A dlaczego gamoniu zabakany nazywasz siebie "orzeł" skoro w Graformie podczas twojej krótkiej i śmkiesznej "kariery" wołano na ciebie "drutoliz"???

18.03.2015 13:01

a wogule to żona co mie zostawia powiedziała że jednak mam fajfusa za małego ale nie dlatego mie zostawia bo to pikilo do tego że tak chlam i ćpam i nie mam kasy i smierdze jakby tylko chodziło o małego wacka to by se sama dobże robiła i ryja czymała ale tak to odchodzi a ja nie wyrabiam i zaczynam szaleć a potem wóda durzo wódy i bakam wcionsz bakam a potem na koniec w żyłe i ftrakcie pisze na goworku te brednie w nocy jestem wrakiem szczontków szmaty zachlanej teraz sie wykompałem i doszłem do siebie to pisze szybko pszeprosiny zanim znowusz sie zachleje jak świniak

18.03.2015 12:56

i szczegulnie pszepraszam osoby kture wymieniłem z nazwiska lub imiona bo na prawde ich lubie tylko zazdroszcze że majom taką prace i zarabiają kase a ja wywalony z graformu po tygodniu bo jestem łajza co nawet pszy taśmie se nie radzi i nie zdanża na to i tak już nie ma lekarstwa chyba jako narkoman i alkoholik pujde do jakiegoś lekarza i skierujom mie na odwyki i wtedy bende sie ubiegał o rente i może sie uspokoje - wybaczcie zafajdanemu śmieciowi jak ja ale nie myśle po dragach i alku jestem jak (usunięte przez administratora) zwykła!

18.03.2015 12:53

Siema kochani to znowu ja i te posty wszyskie to ja pisalem ale potem prosiłem gowork żeby wywalili bo znowu sie ujarałem i nie chciałem pszpraszać ani ludzi na chali ani administrację i wspaniałe koleżanki ani szefa Panie szefie pszepraszam znowu sie nabakałem a potem popiłem wódą i zaczełem pisać te bzdury i odwołałem pszeprosiny a żona nic nie wie bo jusz roswud pewien i dlatego brak pracy i ta rozłonka z babom mie pszytłacza jak skurw... Kochani wybaczcie i nie czytajcie moich nocnych postuw bo to zawsze ja ale nie ja to znaczy sie nawalony jak meserszmit jestem i nie wiem co pisze i obrarzam jak debil!

18.03.2015 00:37

Sima głąby dwa ostatnie posty nie ja pisałem i nie wierze że takie głupki podszywając się podejmie znowu im odje,,,,bało po pierwsze nie paliłem i nie pale marihuany i żadnych substancji odurzających nie biorę więcej jest tego na terenie zakładu na pewno w sodomię i gomoże też tak było glazik ta tępa pała jeszcze (usunięte przez administratora) tam wszystkich wysoki fiut co myśli że bogiem jest Adolf mu liże rosa na pewno śmierdziele i pijaki na inne zmiany a Mendy w biorący siedzą pijawy jeb,,,,ane a wariacji biją się o kość kto szybciej si (usunięte przez administratora) na śmierć narkomani na ślusarni na maszynach nie wiem czy stary też diluje może tam pod stołem daje działki im że oni tam siedzą cały czas prokuratura by mu skala się naprawdę wziąć albo nie merkelowa załtwi wojnę z ruskami to wszystko zmiotom złodzieja z przed nosa
    stary pracownik

14.03.2015 13:59

ty orzeł niby - do prokuratury cie podamy . bo szkalujesz jak idiota . Jestes malutkim człowiekiem z milionem komppleksów. Ciekawe czy to wszystko powtórzysz w sądzie czy k..a odszczekasz tchórzu internetowy. Jak mysslisz ze jesteś anonimowy ( jeżeli rozumiesz to słowo ) to sie mylisz.

14.03.2015 00:02

ajeszcz jedno niech stary namówi dziewczynki z bydzi wpóści bez gaci do zakładu na neta to troche zarobi zbo ,,,czuchy jebb ,,, ne będą siedzieć i stary troche dorobi do jego marnej pensi 1000 krotnej pensji żula A FAJNYCH BABEK MALO BO ŻADNA NORMALNA TAM NIE PUJDZIE ROBIC NA WACIKI IM BY NIE STYKNELO A CO DOPIERO NA DOM I RODZINE

13.03.2015 23:49

NOWINKA WIECIE CZEMU MÓWIA O GRA FORMIE KOŁCHOZ BO TAM ŚWI NIE PRACUJĄ I MYŚLĄ ŻE SĄ ZAJEBISTE A ŚWIŃIA MOŻĘ IŚĆ TYLKO NA ŻEŚ I PUSZCZAĆ BONKI

13.03.2015 20:58

TO JA ORZEŁ NOWINKA DLA WSZYSTKICH NIE WSZYSCY SA PIERDOLNIĘCI NIEKTÓRZY SA BARDZIEJ LUB MNIEJ TAM POJECHANI JEST PAR WARIATÓW CO UWAŻAJĄ SIĘ ZA BOGÓW I SAMI NIE ODCZUWAJA PUJŚCIA NA RENTE BO WIEDZĄ ŻE MUSZĄ JEBAĆ DO 67 ALE NIE WSZYSTKI TO SIE UDA OBLICZYLI EKONOMIŚCI ŻE O,OOOOOOOOOOOOOOOO1 PROCĘTA DORZYJE W TYCH CZASACH EMERYTURY A SKŁADKI PŁACICIE TO KOMU HARACZ PŁACICIE I NIC ZTEGO NIE BĘDZIECIE MIELI POMYŚCIE JAK WASZA TCHURZLIWOŚĆ ZNISZCZYŁAS TEN KRAJ JEDNI DRUGI ROBIA GORSZA GECHENNE A CI CO MAJA JUŻ IM STARCZYC NIE MOŻE NIGDY NA ICH MARZENIA BO SĄ NIESKOŃCZONE JAK W POPSUTYM KOMPIE O NIC PO ŚRODKU TYLKO ZŁO I DOBRO DOBRO 1NIC POŚR A PZNIE ZŁO WIDZA A ONI JAK PODPIERDALAJA TO SA DOBRZY BŁAZNY JEBA NNNN,,,,E

13.03.2015 20:47

A KWESTIA FAJEK ZABIJAJĄ NA PACZKACH PISZE JAK BYK A LUDZIE NIE ROZUMIEJĄ TEGO BO SA TAKIE GŁĄBY I KUPUJĄ SZLUGI PO 15 ZETA I ONI JĘŻDZA MAJBACHAMI POTE A NIKOTYNA TO TAKA SUBSTANCJA KTÓRA JEST GORSZA OD HEROINU UZALEŻNIA MOMĘT I POTE TAKI UZALEŻNIONY ZOMBI CHODZI PIERTDO;; ;LI TRZY PO TRZY
    O

13.03.2015 20:40

NO I ZMORA GRAFORMU ŻULE NA CHALI JAK SIĘ IDZIE TO AZ KWAS Z DUPY CZUC OD TAKIEGO NA CHLANIE TO MAJĄ ZAWSZE FORSE A NA MYDLO JUZ NIE NAWET MYDŁO NIE POMOŻE TAKIM MENELOM POD SKLEPEM CAŁE ŻYCIE I WIELKI FACHOWIEC FAJKI TEŻ STRES WIELKI TO KASA IDZIE NA URZYWKI A POTEM MÓZGI ZJARANE SPALONE I PRZETOPIONE JAK MOLIBDENOWA POWŁOKA W FORMACH HE HE

13.03.2015 20:34

A staremu kupcie bicz żeby was szybciej popędzał żebyście padli na zawał jeden już pad na chali długo o nim nie gadali z 1albo 1,5 dnia a potem karuzela i koniki wio bo przestoje i kasy nie bedzie i pilne jak to słysze do mi w (usunięte przez administratora) organy sie włanczają

Zostaw merytoryczną opinię o Graform Sp. z o.o.