Graform

• Lisi Ogon
  • Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo
Toruń - Zakład Produkcji Form Narzędzi Specjalnych i Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych GRAFORM Stanisław G

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Graform Sp. z o.o.

Opinie o Graform Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Graform Sp. z o.o.!

13.03.2015 20:21

ktoś naprawde ma jazdy tutaj podszywają się nawet pode mnie i straszą sądem uuuu ale ma m strach i się boje haha a w kruszynie same jaracze i wciągacze koksu i amfy dlatego nic nie umieją normalnego powiedzieć tylko czekaja na wypłate żeby u dilera zostawić A JAK BYM MIAŁ GIWERE TO BYM ODPALIŁ PARU (usunięte przez administratora),,,,NÓW NIE ROBILI BY KRZYWDY INNYM
    mako-lągwa

13.03.2015 12:03

nie ma rzadnych ładnych laseczek na hali juz od dawien dawno nie zatrudnili. sie zwalniam chyba....
    kamila nick

13.03.2015 14:10

Wiem, to slawcio, przegonasz chlopcze, poczekaj, poczekaj!!!!!!!
    kruszyniak

12.03.2015 23:25

Ciekawe czy w sądzie to wszystko powtórzy z ten cały Orzeł, założę się że ten psychol ma kompleks małego f...a co za tym idzie swoją frustrację wyladowuje na forum. Żal mi ciebie, specjalista się kłania. Ja również szanuję Szefa jak ci się nie podoba to zmień firmę i daj znać jak ci się "Powodzi" w nowym miejscu pracy. pracowałem w sumie w kilku podobnych firmach, wszędzie jest podobnie ale tu zdecydowanie fajni ludzie.

12.03.2015 23:16

NO WŁĄŚNIE NIE MYŚLĄ TYLKO SIĘ WYRZYWAJĄ NA INYCH KIERUJĄ SIĘ EMOCJAMI I NON STO SĄ MANIPULOWANI PRZEZ INNYCH MYŚLĄ ŻE ŚĄ NIEŚMIERTELNI IŻĘ NIĆ IM NIE BĘDZIE ALE TO ZŁUDA MÓŻGÓW POJE BANYCH ZDECHNĄ MARNIE NA ZAWAŁY I INNE TAM ADOLF HITREL TAM ŻYJE W GŁOWIE MENTALNOŚCI I GŁUPOCIE LUDZKIEJ KTÓRA TAM ŻĄDZI NIE OD DZIŚ I NIC SIĘ TAM NIE ZMIENI BO ZAWIŚĆ NIENAWIŚĆ WSCIEKŁOŚĆ KRULUJE TAM NAD NORMALNOŚCIĄ PODEJMOWANIEM DECYZJI W SPOKOJU I PRACY JAK CHCECIE RZYĆ NORMALNIE NIE IDZCIE TAM DO PRCY BO TO GROZI LOBOTOMIA MUZGU bez urzycia narzędzi

12.03.2015 22:58

I TO NIE JEST MOJA FLUSTRACJA TYLKO TAK TAM JEST ATAKUJA CIE NAJPIERW PIJAKI SCHIZOFRENICY JE BA NI I MYŚLA ŻE TO NORMALNE BO NIE UFAJĄ TAM NIKOMU I MAJĄ UROJENIA NON STOP KTO LEPEJ KŁAMIE I BZDURYN OPOWIADA SZYDZI ZNECA SIĘ TO JEST TAM KIMŚ NA STANOWISKU A JAK JEST SPOKOJNY TO GO WYKOŃCZA ZROBIĄ Z NIEGO NIEUDACZNIKA A POTEM SIĘ TYLKO ŚMIEJĄ PO KONTACH I NIK TAM ROBIĆ NIE CHCE BO TAKA TAM ATMOSFERA ŻE PSYCHIATRYK TO KANARY ALBO LAZUROWE WYBRZERZE

12.03.2015 22:39

NAUCZYLI SIĘ(usunięte przez administratora) KRAŚĆ I (usunięte przez administratora)TRZY PO TRZY GŁĄBY ZAJE BANE PRAWDA W OCZY KOLE I DO ŚWIADOMOŚC I NIE DOCIERA ŻE BANDYCI SAME TAM KUR WA PRACUJĄ I Z MENELEMI TRZEBA SIĘ URZERAĆ

12.03.2015 22:35

net jest po to aby ludzie prawde znali o zło dziejach z graformu nic nie robic i forse brac taką potężną a biedakom ukraśc i nic nie dac niech je bią i się łudzą żę będą bogaci

12.03.2015 22:32

wojtas to zirytoany De bilo co broni mafie i bandytów

12.03.2015 22:28

ty a rządzić to u siebie w du ,,,pie możesz palan cie

12.03.2015 10:12

graformiarz stary

12.03.2015 10:20

no teraz wojtas to dowaliłeś do pieca...
    makolągwa

11.03.2015 23:43

Boję się tata straszne on już jest wrócił szef masakra i co teraz patrzy nie dam rady chodzi i zwiedza nie żyję zagłada koniec świata właściciel mroczny sen odpadam szok pan wrócił ja nie mogę zginę mamo ratuj nagana pewna konam ból wielki armagedon dziewczyny żegnam zabije mnie kocham pa...

11.03.2015 15:38

ma popie....rdolonych ludzi na stanowiskach zastraszają tylko ludzi kłamia non stop podpier,,dalaja mówia żeczy o których nie mają pojęcia a i nie umieją żadzić wsadze ich wszystkich do puchy bo tam ich miejsce zeby ich jebali na (usunięte przez administratora) w d,.,/upe c,./ipe i na koksie ha ha
    narrator

11.03.2015 20:07

Ty za to jesteś tak mądry że nawet z Caps Lock-iem sobie nie możesz poradzić.
    tryyyb

11.03.2015 22:18

Lepiej mieć problemy z Caps Lockiem niż z mózgiem
    mako mouse

11.03.2015 07:45

A może wytrzepmy gruszkę?

10.03.2015 09:24

Ahoj pelikanowa!!! Wiosnę czuć prawda? Niedługo wiosenne topienie szkockiej podobno. Alli będziesz, może coś trójwymiarowego dorzucimy do rzeki? W odpowiedzi na powyższe wpisy: postaci "z innej bajki" czasem używam bo pasują do układanki; z kolei czerń charakteru pasowała wyłącznie kolorem a adresat i tak ma zaje... poczucie humoru (w przeciwieństwie do piszącego tu jego rzecznika). Do rzeczy. Wędrówka po lochach zamku graformiastego trwa nadal i nie poddaję się! Od wejścia do mrocznych zakamarków kimowego świata tym razem poginam tęgo na górę, aż do końca schodów i przed siebie. Trafiam tam w terrarium na dwie różne istoty - po prawej czarnowłosy król utensilios z miną zatroskaną w ekran spoziera, po lewej zaś blond motyll nad swym biurkiem pracowicie lewituje. Skrzydło piętra lewe - ciche. Dziew bo nawet bełkotu żadnego, ani myśli kudłatych, konkelretnie pracują i klikają pilarnie. Prawe skrzydło to już inny klimas, ta część raczkuje w temacie spokoju, no ale jest kowalem swojego nieładu. Ale skot mieli się nauczyć ciszy jeśli programują? Programuj f-orest - programuj!!! Schodzimy teraz niżej, omijamy szerokim łukiem pieczarę, na straży której stoi dzielna córka juliany i bernharda. Na półpiętrze otwieram drzwi i moim oczom ukazują się trzeszczące pod ciężarem kwitów ławy kupieckie. Lśniąca blaskiem jedna damma i druga balbinka słodka. Kobiety są gorące jak to śpiewał nam do niedawna norbi. Na prawo handlowy dyr nowy - dyr były, oby wiersze arkusza mu się nie pomyliły. Koło niego stoi człek nowy i go wit-a. Po lewej stronie w ciszy mejlują jak mróweczki: janko z graformca oraz nasz kolega - ojciec pio. Kontynuując wędrówkę zbiegam jeszcze niżej bo tam dwie klitki do odwiedzenia. Jedna rządzona przez byłego tools pryw-ódcę, a druga jeszcze trzyma woń zasłużonej choć kontrowersyjnej, słodkowodnej ryby z rodziny karpiowatych. Co by się tam niedziało, po łuku czy z lewa to ciesi bardzo... Uciekam moi drodzy z mewowej. Co za dużo to niezdrowo. Wycieram baboki w wasze fartuchy. Żeby was monarszy pazur po plecach połechtał a lawa roztopionego plastiku zalała. Pozdrawiam i siema!
    Stary

10.03.2015 04:57

Komu Mercedesa, Komu? Bo idę do piekła.

09.03.2015 19:32

zadowolony

09.03.2015 20:32

Wuja to nie było śmieszne.
    reksio

10.03.2015 08:39

czyli rozumie że jesteś chętna tak?
    ktos

08.03.2015 14:20

Czy w graformie można się zabawić z jakimiś laskami? Mam propozycję pracy.
    ona

08.03.2015 15:19

Możesz zabawić się sam w kąciku szatni - ofermo
    ktos

08.03.2015 15:35

Widzę,że miejsca igraszek znane!
    pracownik gf

05.03.2015 15:50

Do Toma i Jerrego. Pierw poznaj ludzi i oceniają , najłatwiej anonimowo kogoś obczernic. Ja pracuje z czarna mamba i stwarza pozory średniej a tak naprawdę jest uśmiechnięta i zwariowana kobieta. Najlepiej pisać o forum jak się kogoś nie zna porazka .

03.03.2015 10:12

Siema! - jak to mówi wulgas. Odwiedziny na czaplej czas zacząć! Pytał gość w komentarzu powyżej: kto z kim sypia? Otóż dzięciołku przemiły, nie ma znaczenia kto z kim sypia - ważne żeby dzieci nigdy w graformie nie pracowały! Przysłowie mówi: z kim sobie pościelesz, z tym się wyśpisz (czy jakoś tam). Wracając do tematu. Jak pod nową władzą??? Kima chwilowo brak i to widać niestety. Czuć już zgniły oddech przełożonych na plecach czy nie? Nie? A allasiu zdrów? No jasne... Ma przecież trójwymiarowe płuca, to go wąglik prędko nie rypnie - mocny jest jak to czosnek. Kapo - szkocka, też widzę nie do zdarcia przy uśmiechniętej bolunii. Nie ma jak to przejść się na drugi koniec hali - do działu utrzepania gruchu... Władimir władimirowicz mrozi miną aż elektryczny ogon się puszy. Klawisz pilnuje reszty wichłaczy. Po schodach zbig zbiega truchtem aknioła. Uciekam więc od jednych fartuchów ale po drodze, po lewej za to inne. Tu ktoś siud przy stoliku, głowa nad kawą - tu go nikt nie pogłaże po glazie jak na kruszynce. O! Pogielo kogoś bo latawca puszcza! Bawcie się dobrze koledzy! Mijam pustą jamę mało hałasliwego miszcza i zaglądam w głąb do wściekłego kajota. Tam jakaś dyskusja, nie wnikam bo ostra jak musztarda rosyjska. Podobno kto nierozwarsko pod-kopkowuje nadołki ten ląduje twardo na pupę. Wracam do wyjścia, koło niewiernych pomiernych przechodzę, macham do bolka ale nic - ten zapatrzony w gniew boski, obok jego wysokość pilarstwo trenuje. Narządziaki zastygłe w smogu imadeł ciężko się przesuwają przed oczami. Tu czas się nieco zatrzymuje. O a to co za dryblas? Ma zdeb nos jak klamka od zakrystii. Dalej do wyjścia, uff - świeże powietrze wreszcie - "aniele nara" wołam i szybko w stronę księżycowej drogi. Klasztortur opuszczam. A wam życzę smrodu plasticzanego i samych intryg knowania, wymagających pryncypałów i dennych podwładnych!!! Żeby Wam się córka z czarnym, żeby synek w karnym! Sijół dudkowa :)
    hmmm

05.03.2015 16:02

W KJ słabo zaglądasz . Albo masz słabego donosiciela albo ludzi nie rozróżniasz.
    wilczur

05.03.2015 23:02

Ludzie czy ktoś was siłą trzyma? Sami fachowcy wszyscy tacy świetni a czytając to glodowe pesje. Żyjemy wolnym kraju. Jeżeli uważasz że jesteś wart wiecej to idź gdzie indziej. Jak możecie codziennie wstawac do pracy skąd siły jak oglądacie takie kanalie.
    ulka

03.03.2015 09:53

tylko proszę bez reklamy ok? technologów kocham za to, że robią swoje - i moje hahahaha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Graform?

Kontakt - Graform Sp. z o.o.

Wróblowa 3 85-437 Bydgoszcz

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy
    Draculesco

03.03.2015 00:52

Arivedercii Roma
    teet

02.03.2015 19:22

A ja się właśnie dowiedziałam że cały skład technologów z Kruszyna dostał propozycje pracy w innej firmie za duże pieniądze . Za 3 miesiące będzie syf z malarią

02.03.2015 22:28

Prawda - świat nie kończy sie na technologach - ale sądze ze za połowe ich stawki to można zatrudnić jedynie sprzątaczkę :-) A ty "pewny" PEWNIE sam jestes nierób i tak oceniasz wszystkich
    nie pewna

02.03.2015 22:55

Ja tam ich nie bronie , ale patrze sobie pracując na maszynie że jak nie można se dać rady z maszyną ,formą albo automatem to zaraz lecicie albo dzwonicie po technologów.A chłopaki dają rade jakoś. A na tych nowych maszynach to widze że tylko oni robią . Nie ma ludzi niezastąpionych to prawda a oni nie są święci - ale troche rozsądku!

01.03.2015 16:43

Twoje godziny policzone w graformie. Będziesz kręcić lody w innej firmie.
    CZARNA

28.02.2015 11:32

APLIKACJA Z OGŁOSZENIA I SIE ODEZWALI 2 RAZY. PRACOWNIK: SAM SIĘ BIERZ...ALE DO ROBOTY ;] NIE DLA PSA KIEŁBASA. Zobaczymy czy taki kozak będziesz jak mnie spotkasz

27.02.2015 07:34

Czarna, czekamy na ciebie. Będę brał Cie, za maszyną.

01.03.2015 10:46

Czarna wiesz..... to też zależy od tego jak wyglądasz :-D Więc masz rację...... może nie będę KOZAKIEM jak Cię zobaczę :-D :-D :-d
    itek

26.02.2015 08:19

a jesteś czarna bo masz takie włosy czy skórę? jak te drugie to błagam pracuj u nas! błagam!
    czarna

25.02.2015 07:30

WITAM, OTRZYMAŁAM PROPOZYCJE ROZMOWY O PRACE W G. NA KONTROLERA JAKOSCI. ALE TAK CZYTAM TO WIDZE CHYBA BAŁAGAN JAK W KAŻDEJ POLSKIEJ FIRMIE. MOŻECIE COŚ WSPOMNIEĆ O DZIALE KJ? NORMALNI LUDZIE CZY PANIE NADĄSANE WIECZNIE NA "NATŁOK PRACY" NO I JAK KIEROWNICTWO? POZDRAWIAM WAS ;]
    Zatroskany

19.02.2015 22:42

Zasada nr 1 Nigdy nie atakuj narzędziowni Zasada nr 2 Poza narzędziownią wszystko jest do d... Zasada nr 3 Boss jest straszny ale życzmy mu zdrowia Zasada nr 4 Tom i Jerry jest zabawny Zasada nr 5 To portal o pracodawcy wiec powinno być więcej o tym kto z kim sypia (Tom i Jerry postaraj się) Zasada nr 6 Skoro szef stwierdził że potrzebuje drukarki 3D to znaczy że potrzebuje Zasada nr 7 Wszyscy dyrektorzy i kierownicy są zajebi... do czasu aż szef stwierdzi że nie są.Test dla odważnych - wymień przy szefie nazwisko (usunięte przez administratora):))) Kara chłosty pewna
    geyovy

20.02.2015 15:19

prócz zapraski!
    omg

23.02.2015 19:03

Zwolnić dział "niedorozwoju" a ich wypłaty przeznaczyć na zatrudnienie nowych ustawiaczy albo technologów. Z nich i tak nic dobrego nie ma ! - I NIE BEDZIE !!!!!
    on

19.02.2015 18:30

narzedziownią narzedziownią - ale te pseudoksięgowe, hehe wkażnika już same nie zrobią.
    zbik

19.02.2015 09:30

ach ta narzędziownia....ach te mądre, zapracowane człowieki....poezja....jak się tak napatrzę to tak bardzo się cieszę, że nie należę do tej koszmarnej bajki....ech, idę sobie zajarć tak dla odprężenia. Miłego dzionka
    security

18.02.2015 21:20

Angel Tak trzymać, masz większe jaja niż niejeden frajer z narzędziowni. Swoją drogą to ciekawe czy w chacie tak rzucają fajki po kontach. Pewnie w domu stara zakazuje palić to wyżywa sie na sedesie albo ścianach baran jeden z drugim. WSTYDZCIE się.
    qwerty

18.02.2015 11:32

Urażone dumy "wspaniałych" pracowników widzę dają się we znaki. Tutaj tak mordy piłujecie, a w firmie nikt słowem nie piśnie. Gratulacje internetowi napinacze.

18.02.2015 10:15

Witam ponownie na jaskółczej kochani!!! Jak tam wicher wieje czy spokojnie i smród plastiku wisi chmurą nad megadziurawym parkingiem? Allach jeszcze jest? Modlę się do niego o pomyślność nowych technologii każdego dnia. Przyjaciel szkocka pewnie też co? Zawsze przy okazji tego drugiego zapominam o tych obok - informa-prykach... Dwa dziady. Po lewej makówka siwa, po prawej bani-a łysa. Starszy stopniem albo coś kręci w żelastwie z miną grabarza albo siedzi leżąc na zdezolowanym krzesełku i klikając mądruje się z lekka. Drugi zdeb z kolei, z miną zaciekłą jak kibol legii coś rzeźbi na klawiaturze - myśli, że myśli. Myśli naiwniak, że dwa monitory dadzą mu wskaźnik podwójny. Idąc na dół omijamy z daleka głośne schodki, tniemy przez halę, na której właśnie szkocka granatowych ludzików przestawia, szybko w lewo z bekhendu i oczom ukazuje się magazynorka... Trójca śmieszna doku-mantalistów. W rogu kosodrzewina rośnie a w gąszczu jej gałązek wymądrza się sympatyczny lądowy ssak drapieżny z rodziny kotowatych. Na środku czarna mamba (czarne pióra, czarne spodnie i czarny charakter). Na wejściu z kolei co widać? Oto przycupnęła tu sobie po cichu sympatyczna babcia MM-ka. Wszyscy oni często opuszczają norkę bo mają jakieś palące problemy... A ciasno tam, oj ciasno - chociaż kiedyś i sosenka tam rosła ładna ale skruszyli ją - z resztą słuszna decyzja, że u nas rosnąć obok musiał-a :) Serdecznie kicham w Was wiejskim szczepem wirusa grypy z czworaków, z okolic Trzeciewnicy bo dmucha dziś na "maisto". Siema jak to mówi... wiecie kto :D
    mysza siwa

18.02.2015 17:17

niech pan się o mnie oprze panie Piotrze
    nene

17.02.2015 23:08

Dzisiaj byłem w technologicznym i jak zobaczyłem tego niedorajde AL-Lacha to słabo mi się zrobiło. Pozbyli się go z Kruszyna a teraz pali głupa na wróblowej. Pasożyt

12.02.2015 10:20

Widzę, że usunięto pościk... Nie obraziłem nikogo ani nie uraziłem nawet. No to co? Czyżby ktoś przeczytał niewygodną prawdę o sobie? No cóż. Boli? Przepraszam. Pozdrowienia - s-kruszony ja.
    zdesperados

09.02.2015 09:50

tato nie odchodź!!! - bo przy tej kadrze zarządzającej to już tylko c4 i spier....

06.02.2015 08:55

A i za pomoc w podniesieniu firmy na poziom europejski na konto kasę mi prześle nie dużo z pięć tysi
    wróżba

04.02.2015 07:19

Stary zaczynał w garażu, i niebawem z takim zarządem skończy w garażu.

02.02.2015 21:55

Witam trybiki na Ptasiej! Co ja słyszę? Zmiany, zmiany, zmiany - jak to powiedział kiedyś Tym... hehehe. Z czterech jeźdźców grafokalipsy jeden ujrzał wskaz(niki)ówki, że sąd ostateczny nie podrodze z Mao Zedong'iem... No więc w takim razie mamy trzech graf-kieterów (Bolek, Poldi i Pruski). Pierwszy z resztą już "zarzondza" i naszej wiewiórki na wyższą gałązkę nie wsadził :( A co tam tradycyjnie u szkockiej kratuni i jego kompana - pana światów rodem z koranu??? Oddaleni od siebie :) Jeden nadal bez formy (wtryskowej) ale tłumy pogania, a drugi w techno-świecie trójwymiarowe bąki zbija? Podzdrawiam technole w transie przez ciężar engela 500! Ciebie też auto-hutnik - nie ciesz się! A co u pianistów po schódkach plamistów? Groźna zeta, głośna marry i jakże błyskotliwa miszmasza nasza. Buziaki dla tego trójkąta i pozdro dla pyszałkowatego kudłacza od tworzywa! Ziewam ogólnie w Waszą stronę a mój kruszący jad niech silny wiatr od strony Piły na Kanarkową niesie!
    ja

03.02.2015 18:36

poezja panie, poezja

31.01.2015 16:16

I pamiętajcie ludzie co tam pracujecie kadafi to mało do nich dlatego taki syf w Polsce bo jak jeden ma miliony to inni nie mają normalnie tylko robią mu nienormalne życie wszyscy będziecie pojeba,,,,,,mi

Zostaw merytoryczną opinię o Graform Sp. z o.o.