Apator Powogaz

• Przezchlebie
  • Czechowice
  • Wieszowa

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o Apator Powogaz S.A.

Opinie o Apator Powogaz Żerniki

Nie przegap nowości o Apator Powogaz S.A.!

Która godzina jest teraz w Kło

19.02.2020 23:35

Szanowni Państwo, widać, że sytuacja jest mocno napięta jak lateksowy kostium, tymczasem w Kłobucku wybiła właśnie godzina 23:35. Pozdrawiam
    Nowy

19.02.2020 21:29

Jak nazywa się dział ten drugi mniejszy koło magazynu co schodzi się na du do piwnicy tam niby robią na wtryskrkach prawda to ?
    Typowe

17.02.2020 07:19

Po co zadajecie pytania odnośnie nowej lokalizacji skoro powiedzieli w grudniu że miejsce będzie znane pod koniec I kwartału więc wypada na marzec. Pracujecie tam a pytacie jak de.bile
    Typowe

19.02.2020 10:50

Zawsze mówią dużo ale skoro podali jakikolwiek termin podania informacji to tego typu powinny padać na początku kwietnia w momencie kiedy w/w termin minie. A tutaj ludzie pytają i każdy snuje swoje teorie spiskowe. Bez względu na to gdzie się przeniosą to zrobią to w taki sposób żeby ucierpiał pracownik
    Alpen

12.02.2020 18:57

Czy nowy Pan Prezes sypnie podwyżka?
    Pytajacy

06.02.2020 10:04

Czy w tej firmie jedni moga pracowac az im pot cieknie np na legalizacji i zawsze za malo a inni po poludniami ogladaja filmy szok!!! Nikt tego nie widzi ??? Jak nie maja co robic niech narobia kartonow dla pakowaczy ? Czy tu w ogole jest kadra zarzadzajaca ? SZOK !!!!
    Witek

06.02.2020 12:54

Pan żarówa przecież nadzoruje pracę :D
    Bella

07.02.2020 11:36

Pan kierownik widzi tylko swoje tabelki a nie tych co nic nie robią. Przykład nakładki radiowe i pani Agnieszka ta to dopiero w kulki leci
    Kamil

21.10.2019 11:19

Czy innymi słowy nie warto aplikować do firmy ?
    Olek

05.02.2020 20:24

Nie. Na pewno nie na produkcję
    Mopa

24.01.2020 23:31

Hej. Czy będą podwyżki w tym roku? Czy w tym zakładzie są związki zawodowe?
    Ola34

05.02.2020 16:25

Związki zawodowe hahahaah tańczą jak im zarząd zagra. Nic nie zrobiły nic nie osiągnęli.
    Ksaweery

05.02.2020 20:21

Takich bredni dawno nie czytałem ????????????

13.01.2020 00:42

Ale Tamara ma racje. Sa kaizeny. Jest cos do poprawy to piszcie. I jeszcze wam za to zaplaca. Jak dla mnie baja.

25.01.2020 23:09

No tak. Czyli typowe myslenie. Jest zle, narzekam. Ale lepiej nie widziec ze sa mozliwosci aby podciagnac sobie pensje. Nie bo nie bedzie mozna narzekac. A to przeciez priorytet. Nie wazne jak. Wazne ze zle.
    Olek

05.02.2020 20:19

Kajzeny buhahaha a wybrańcy dostają kasę.

20.11.2019 09:37

Uwazam ze dopoki placa na czas to nie ma na co narzekac. I przede wszystkim czekac.
    Ola34

05.02.2020 16:28

Płacą buahahah
    Rysia

03.02.2020 14:23

Czy Wy w tym Toruniu na prawdę chcecie z nas zrobić idio.tów?! Czy Wy na prawdę myślicie, że w tym PWG same bezmózgi pracują?! (usunięte przez administratora) Czyli można być pewnym, że nie będzie żadnych przenosin zakładu pracy, w Komorniki, Jaryszki itp, co najwyżej zaorać i do Torunia.
    HR

03.02.2020 15:20

Informuję, że specjalistę ds. finansowych poszukuje Apator SA. W treści ogłoszenia pojawił się błąd, który został już poprawiony.

03.02.2020 04:45

Warto mi wstac? W kontekscie najswiezszychh informacji warto? Czy juz lepiej szukac innego miejsca zatrudnienia? Moze lepiej sie wyspac niz przychodzic? Kto mi odpowie?

03.02.2020 14:36

Zawsze warto wstać :) jedno i drugie. Wstawaj i szukaj.
    Trump

08.01.2020 22:39

Kapitan schodzi ze statku, więc można aplikować na stanowisko. Przenosiny chyba coraz mniej realne. Czy wiadomo coś o potencjalnych lokalizacjach?

28.01.2020 17:10

Pewnie na zasadzie ktos, cos, kiedys, gdzies.

01.02.2020 10:06

Oczywiście, wiadomo już która hala więc nie tak długo nas to czeka.

22.01.2020 12:55

Czy dyżury międzyświąteczne w PoWoGaz obstawiają najmłodszymi stażem?

22.01.2020 16:00

Jakie dyżury....?
    Śliwka

24.01.2020 06:59

Nie Jabłko sam dyżuruje.

Oferty pracy - Apator Powogaz S.A.

Specjalista ds. księgowości (K/M)

Apator Powogaz S.A.

Poznań

Serwisant (k/m)

Apator Powogaz S.A.

Warszawa

Tamara

09.01.2020 18:39

Nie przesadzajcie z narzekaniem, dobrze się pracuje,a jeśli nawet jest coś do poprawy to warto to robić.

11.01.2020 13:23

Lekarstwa wzięłaś?
    Cześć!

11.12.2019 20:54

Przyjmują bezpośrednio na produkcję, czy tylko przez agencję?

11.01.2020 13:21

Zależy. Głównie bezpośrednio, ale jak jest "sezon" i kłopot z pozyskaniem pracowników, firma również korzysta z pośrednictwa agencji.
    Voksik

28.11.2019 15:32

Ręce w kieszeniach, woda w butelce, miro rycho zdzicho i jest lans. Brak szacunku dla pracowników.
    Kunegunda

28.11.2019 23:15

Dokładnie. I jeszcze do tego ta maniera: EEEEE EEEEE EEEEEE. Jakby mu miało cos porami polecieć.
    Pils L

19.11.2019 22:13

Piątkowy wiec wszystko wyjaśnił. Szumna strategia firmy do 2023 nie zakładała przenosin firmy, minął rok i mamy nagłą zmianę - przenosiny firmy. Tłumaczenie, że plan przestrzenny zagospodarowania i deweloperzy blablabla, żal słuchać. To jest już koniec, sygnał na czas do poszukiwań pracy dla pracowników.

22.11.2019 09:42

Dlaczego sadzisz ze od Dagmary?
    Włodek

25.11.2019 22:59

Nic dzisiaj się nie dowiedzieliśmy, myślę, że firma upadnie.
    jolo

03.04.2019 11:49

Jak dobrze, że wreszcie pani Hania poszła na emeryturę. Teraz okazuje się jak pracowała. Zostawiła po sobie jeden wielki bałagan.
    SSD

20.11.2019 19:26

Możesz napisać coś więcej?
    Kunegunda

21.11.2019 22:38

No właśnie - rozwiń myśl osiołku. Nadmiernie, że to co robiła Pani Hania teraz ogarniają 2 babki.

14.11.2019 23:36

Jest w piatek spotkanie pracownikow ze zarzadem?
    Golob

19.11.2019 22:37

Było dwóch takich, co ukradli księżyc, ani jeden ani drugi nie ma pojęcia.
    Boakrztusiciel

08.11.2019 10:11

Produkcja znowu wypisuje glupoty xD Plajtujaca firma w pierwszej kolejnosci zwalnia najlepiej oplacanych pracownikow, dlaczego wiec zatrudniani sa kolejni specjalisci do rozwoju aktualnych i nowych projektow? A wyplaty byly wczoraj, zgodnie z regulaminem.

09.11.2019 14:59

Właśnie, firma zatrudnia "specjalistów od rozwoju" a zwalnia produkcyjnych.... Jaki tutaj sens ? Tyłu specjalistów w system nie działa 2 miesiąc.... Więc nie wiem po co ich zatrudnia, chyba że to oni będą pracować na produkcji xD
    Megawonsz

12.11.2019 09:08

Jak widać ma większy sens, niż zatrudnianie osoby. która wypisuje komentarze na goworku nie wiedząc nawet czym się zajmuje rozwój ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apator Powogaz?

Dala

02.11.2019 22:33

Będzie firma istnieć?

07.11.2019 15:07

dawno sprzedana firma

09.11.2019 15:00

No jest bo (usunięte przez administratora) z magazynu jest opróżniany a legalizację ciśnięte na ilość
    Klik

06.11.2019 14:51

Bedzie plajta !!!! I pogodzcie sie z tym

06.11.2019 18:25

Ale na podstawie czego taki wniosek?
    obcy

04.11.2019 14:54

Co za bzdury piszecie,czy to ktoś sprawdził na swojej osobie,że tak się dzieje????

04.11.2019 19:42

Noo mi dali kartke do zaznaczenia kiedy mam wykorzystac urlop.
    Książę

31.10.2019 23:01

Koszą ostro teraz!

04.11.2019 13:34

Mozesz sprecyzowac? O czym wiesz?
    wspolpracownik

30.10.2019 17:44

Współpracowałam z tą firmą i moim zdaniem wszystko było w porządku, mili ludzie, do dogadania się.

29.10.2019 21:07

jeśli każą wybrać do końca roku to nie wiadomo czy w przyszłym będziesz pracował.

Kontakt - Apator Powogaz S.A.

Jaryszki 1c 62-023 Żerniki

NIP:7810020601

Branża główna: Automatyka i pomiary
    Kartka z urlopami

29.10.2019 13:18

To jest dobre pytanie. Czy coś grozi za niedostosowanie sie do tego rozporządzenia?
    Urlopy

29.10.2019 13:13

Czy ktos orientuje sie jak wyglada sprawa z urlopami ktore mamy wykorzystac do konca roku? Czy to nie jest wbrew przepisom? I co zrobic? Mam te kartke na ktorej mam zaznaczyc dni w ktorych wezme urlop i nie wiem czy mam to wypelniac czy nie? Jakie jest stanowisko?

21.10.2019 23:21

Co Ty gadasz? Jakie zwolnienia? Skad masz takie informacje? Ile osob jest do zwolnienia?

24.10.2019 11:28

od dawna było wiadomo, że firma jest nieopłacalna. szefostwo dogadało się z developerem. zakład jest sprzedany albo będzie a na jego miejscu bardzo atrakcyjne osiedle powstanie. za plecami zakładu już jest plac budowy.

28.10.2019 11:19

13 czy 90?
    Zygi

23.10.2019 17:25

Czy wiadomo cos o planowanej likwidacji produkcji w Powogazie?

23.10.2019 23:26

Dział Świętej Anny (ta która tak walczyła o legalizację xD) idzie von bo się nie oplaca (ultradźwięki). Tak więc z tego co krąży to 13 osób do zwolnienia jest kwalifikowanych
    Lagal

26.10.2019 23:14

Ona bardzo święta jest.... Chyba sama sobie pisała te komentarze odnośnie walczenia o legalizację. Pracuje tu ponad 30 lat i jeszcze nie widzialam, zeby była uczciwa. Największy przekręt w zakładzie i w końcu jej się skończy wieczny dzień dziecka.
    Kamil

22.10.2019 12:34

Ja się pracy nie boję ,jestem zdrowym i pogodnym człowiekiem , do tego mam chęci do pracy.Trochę przerażają mnie zmiany bo nigdy w tym systemie nie pracowałem. Przeważnie to 7-15,lub 8-16. Pracowałem i kalibrowałem pomiarówkę. Chciałbym trafić do "fajnej i zgranej drużyny". Po tych wcześniejszych opiniach sam nie wiem czy Apator to dobry kierunek.

23.10.2019 13:50

Nie idź tam. Znam osoby które się zwolniły i tego nie żałują. (usunięte przez administratora) Nie tylko produkcja inne działy też. wydawało by się że taka kontrola jakości, w każdej innej firmie to szanowany dział ale nie tutaj (usunięte przez administratora)

08.10.2019 10:04

Jaki jest styl zarządzania kadrą w PoWoGaz?
    Japonia

10.10.2019 22:29

Jako tako :) albo judo, jak się udo...
    Odpowiedź

19.10.2019 19:54

W zasadzie wydaje się że nikt nad tym nie panuje. Przyszedł nowy dyrektor generalny który miał posprzątać po starym dyrektorze generalnym. Tymczasem wyniki w zasadzie są o niebo lepsze, ale szykują się dość poważne czystki i zwolnienia. Jeżeli jesteś zainteresowany pracą w firmie to pewnie dostaniesz interesującą ofertę i i umowę, bo ostatnimi czasy firma bardziej dba o nowych pracowników i obcokrajowców aniżeli o pracowników doświadczonych, których z kolei NIEDOŚWIADCZONE kierownictwo zwyczajnie niedocenia i nie słucha...
    Pracujący

13.09.2019 21:17

Jakaś cisza na forum czyli już wszystko jesr ok.Upały minęły temperatura spadła.Poczekamy do zimy .
    Bolo

07.10.2019 20:33

idź do kontroli jakości. wolne etaty.

15.10.2019 17:07

Martwy sezon teraz, zaraz zaczną zwalniać tych na umowach na czas określony bo generalnie za dużo jest wiary a za mało pracy.
    Jollo

05.08.2019 20:41

Jestem pracownikiem tej firmy już ładnych parę lat i widziałam jak przez te lata zmieniały się rządy w tej firmie. Jeśli chodzi o pracę to jest spoko dla osób które chcą pracować a dla nygusow zawsze coś im będzie nie pasować. Wiadomo płaca na okresie próbnym jest słaba ale dla osób które chcą dorobić zawsze mogą przyjść na nadgodziny. Po okresie próbnym płacą troszkę lepsza, są premie jest wypłacany socjal tzn. grusza, premia na święta i premia od zysku po przepracowanych pełnym roku. Jeśli chodzi o kadrę zarządzająca to najlepszym mistrzem jest mistrz montarzy. Jest wymagający ale sprawiedliwy warto się dostać na ten dział. Następnym działem gdzie chyba dobrze się pracuje to jest dział wodomierzy ultradźwiękowych. Jest to nowy dział jeszcze w fazie rozwoju. Mistrz jest młody ale zna się na rzeczy. Ludziom tam się dobrze pracuje z tego co słyszałam. Mają tam fajnych inżynierów którzy służą pomocą i fajna jest też brygadzistka. Zawsze uśmiechnięta gotowa do pomocy ale jak trzeba opieprzy. Następny dział to tzn elfy. Też super atmosfera fajni zgrani ludzie praca nie aż tak ciężka. Na obróbce też w miarę się dobrze pracuje. Mistrz spokojny brygadzisci pomocni. Atmosfera fajna. Gorzej z legalizacja wodomierzy mieszkaniowych. Mistrz ma swój świat, brygadzisci nie wszyscy, ale niektórzy to albo właza w tylek kierownikowi albo faworyzuja niektórych pracowników. Zła atmosfera tam panuje niestety. Tylko normy się liczą. Co do technologow to też zależy na kogo się trafi. Bardzo pomocny i nie zostawiający w potrzebie jest główny technolog. Spoko gość, ale są też i tacy, którzy udają że coś robią a tylko odliczaja czas do wyjścia. Jest też nowa technolorzka na którą trzeba uważać bo...... Ale to już jej sumienie. A teraz wniosek na koniec. Moim zdaniem rarzad w Toruniu popełnił ogromny błąd zwalniajac poprzedniego dyrektora produkcji. Ten człowiek był właściwą osobą na tym stanowisku. Zobaczymy jaki będzie teraz ten nowy dyrektor operacyjny, stwarza dobre wrażenie. I to tyle.
    No hej

13.08.2019 22:38

To jest prawdziwa opinia. Już od dawna ta firma stawia na ilość nie na jakość. Niech ludzie znają prawdę a nie to wszystko co jest sztucznie robione na pokaz jak się tylko audyt zbliża. Wprowadzili dozowniki z płynem do dezynfekcji rąk a teraz to zbędne badziewie które zbiera kurz. Program kaizen w którym to pani prowadząca podaje pomysły a faworyzowani legalizatorzy to wypisują i dostają kasę. Ciekawe czy się chociaż dzielą sprawiedliwie
    Jollo

05.09.2019 13:31

To prawda co piszesz teraz stawia się na ilość nie jakość. Za czasów gdy wodomierze plombiwali urzędnicy takie coś co teraz się wyrabia nie miałoby racji bytu. Maszyny maja popodkrecane przepływy aby tylko ich więcej schodzili.
    Stefan

23.08.2019 11:47

Ostatnio pojawiły się ogłoszenia o naborze do kontroli jakości. Ktoś może wie jak wygląda tam praca oraz czy są tam fajni ludzie.
    Donald

30.08.2019 21:30

Atmosfera fajna, ludzie sympatyczni, tylko warunki kiepskie.
    Pracownik777

26.08.2019 04:31

Nieciekawa atmosfera, dużo obowiązków, rosnące normy.
    Prawdziwy 777

28.08.2019 10:28

Swoje opinie i zale o firmie pisz swoim numerm pracownika a od 777 wara pracowniku 000 troche odwagi
    Mortician

26.08.2019 10:23

Piszecie tylko kto kogo kto komu itd . Ja mam pytanie jakie są stawki dla osoby zaczynającej pracę na produkcji wodomierzy
    Frodo

23.08.2019 07:36

Oj... Dziś kawiarnia u Galika jest nieczynna... Panowie MAJSTRY nie będą mieli gdzie się napić kawy... Co za pech.
    Ona

22.08.2019 11:35

Opiszcie mi jak wygląda praca na produkcji, składanie wodomierzy ...Jak wygląda stanowisko pracy i jaka jest pensja na okresie próbnym plus dodtaki. Dzieki za info :-*
    On

22.08.2019 22:27

Na pakowaniu i ogólnie na legalizacji trochę się przewineło osób bo nie wytrzymały mnogości czynności jakich trzeba tam robić w danej chwili. Można trafić na fajną ekipę albo i nie. Niektóre panie legalizatorki potrafią być złośliwe i zasypać pakowacza/pakowaczkę wodomierzami jeśli nie przypadnie im do gustu. No i w sumie obgadywanie/plotkowanie to taki w sumie standard... Jedna młoda i spoko dziewczyna się przez to zwolniła. Stanowiska są... hmn... nie są takie złe, jednak nie są dostosowane do multi-taskingu. Sama fabryka to prymitywna manufaktura, archaiczny relikt poprzedniej epoki i muzeum w jednym. Przechadzając się po hali można poczuć ducha Polskiej Republiki Ludowej. Jeśli ktoś jest tego fanem i uwielbia styl retro to polecam. Co do wypłaty to dużym plusem jest jej terminowość, no i fani surviwalu znajdą coś dla siebie.
    Xxx

08.08.2019 16:40

Jakby na innych dzialalch obowiązywał strój roboczy dajcie sobie na wstrzymanie czy jak inne display mają koszulki na ramiączkach co nie wypada w pracy to jakoś nikt nie pisze . Cieszcie się że chociaż powie robocze jest wspólne i nikt nie pracuje w szpilkach po hali..
    Maciej

13.08.2019 22:41

Zapraszam na dział przemysłowy oraz przekazanie mi tego prosto w oczy a nie na biedackim forum
    Maciej

13.08.2019 22:43

Choć i tak wiem że nie będzie nikogo odważnego. Bo tacy napinacze tylko w internecie bryluja

Zostaw merytoryczną opinię o Apator Powogaz S.A.