TMR.PLASTICS

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 303 ocen.

Opinie o TMR.PLASTICS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TMR.PLASTICS

Darek

A jaka atmosfera w dz. jakości? czy jest szansa na zatrudnienie w jakości? z góry dziękuję za odpowiedz

Adrian

witam, ponawiam pytanie- przez jaką agencje pracy można się do was dostać?

Pracownik
@Adrian 25.10.2017 15:49
witam, ponawiam pytanie- przez jaką agencje pracy można się do was dostać?

Składasz CV bezpośrednio w TMR .

STARY

Dajta se luz tą firmą. Jedna wielka ściema. Kłamstwo, kłamstwem pogania.

Adrian

A przez jaką agencje można się do was dostać do pracy?

Anna Maria
@Adrian 20.10.2017 21:21
A przez jaką agencje można się do was dostać do pracy?

TmR zatrudnia bezpośrednio. Cv mozna wyslac mailem lub zostawic na portierni.

Natalia

@wztka, widzę, ze masz informacje dotyczące stawek w TMR.PLASTICS. Wczesniej rozmawiałam o tym z użytkownikiem @nick, ale nie odpowiedział on na moje pytanie do końca. Moze Ty wiesz czy wysokość stawek, o których pisaliśmy jest realna?

Andrew.

Pracowałem w tej firmie od jej pierwszych chwil " życia". Była tam jeszcze pusta hala . Podłączałem pierwsze wtryskarki . Było bardzo fajnie , garstka ludzi wszyscy uśmiechnięci chętni do pracy . Co się teraz tu dzieje to nie do pojęcia . Chętnie bym tu wrócił.Pozdrawiam.

Natalia

@Nick, mam rozumieć w takim razie, że stawka, o której wcześniej pisaliśmy jest w TMR.PLASTICS nierealna, nie odniosłeś się do tego, dlatego pytam jeszcze raz? Co do nierównego traktowania, wynika to tylko z narodowości, czy może jest też spowodowane, np. stażem pracy/umiejętnościami, czy chodzi o coś jeszcze innego?

Natalia

@Nick ja jedynie przytaczam wypowiedzi niektórych użytkowników. Jeśli to nieprawda, przepraszam za nieporozumienie. Jeśli masz lepsze informacje, czy mogłabyś się nimi podzielić i podać chociaż w przybliżeniu na co można w TMR.PLASTICS liczyć?

Nick
@Natalia 13.08.2017 22:37
@Nick ja jedynie przytaczam wypowiedzi niektórych użytkowników. Jeśli to nieprawda, przepraszam za nieporozumienie. Jeśli masz...

W TMR PLASTICS można liczyć na terminową wypłatę wynagrodzeń, na nierówne traktowanie pracowników na tych samych stanowiskach( mam na myśli stawkę godzinową) i pracy tyle ,że zaczynają mdleć przy maszynach.Jest tak, że nawet Ukrainki mają więcej na 1h. Czy my Polacy w Niemczech dostajemy stawkę większą od Niemców?

wztka
@Nick 13.09.2017 13:11
W TMR PLASTICS można liczyć na terminową wypłatę wynagrodzeń, na nierówne traktowanie pracowników na tych samych stanowiskach...

Ciekawe skad wiesz jaka kto ma stawke? Ukrainki to dobre pracownice. Pracuja. Nie choruja. Nie narzekaja ... i nie sa zawiste. TMR to dobra firma. Prawda jest taka ze w kazdej firmie znajda sie ludzie ktorym zle - jesli jestes jednym z nich pamietaj ze mozesz zmienic prace w kazdej chwili. Mamy rynek pracownika. Jestes niezadowolony poszukaj sobie nowej pracy. Jest duzo ludzi ktorzy pracuja w TMR i sa zadowoleni ale regula jest taka ze swoje zale w internecie wylewaja zawsze Ci wiecznie niezadowoleni. Bo najlepiej pokarzekac w internecie - anonimowo. A w pracy jeden z drugim stoja i nic nie powiedza glosno.

Natalia

Forum służy wymianie informacji @Nick ale dobrze byłoby uzasadnić swoją opinię, skoro ludzie ludzie piszą o pensji 4000, co nie jest małą kwotą, to może warto napisać dlaczego mimo takich zarobków, nie opłaca się TMR pracować.

Nick
@Natalia 23.07.2017 17:23
Forum służy wymianie informacji @Nick ale dobrze byłoby uzasadnić swoją opinię, skoro ludzie ludzie piszą o pensji 4000, co nie...

Pensja 4000 zł? Natalia, ty chyba z biura jesteś? Kto na produkcji z operatorów wtryskarek ma 4000? Chciałam by tyle zarabiać. No sorry to tylko marzenia.

kvl

Jako operator wtryskarki to czy warto zarówno finansowo i w zespole, czy odradzacie tą firmę?

Nick

Chory zakład . Szkoda nawet mówić o tym.

4000

4000 zł brutto

Ciekawy

Witam, Może ktoś podpowiedzieć jakie oferują zarobki na stanowisku Specjalista ds. jakości ?

janmatejko

Wspolczuje dziewczynom co z panią B musza obcowac na codzien przez 8h.

s

chodzą słuchy że wraca pawcio??? aż tak jest żle w tmr????

hmm

W kwestii księgowości wymowne milczenie

basia
@hmm 21.10.2016 19:27
W kwestii księgowości wymowne milczenie

A jest ku temu jakiś konkretny powód:)

Magda R.
@basia 23.10.2016 09:14
A jest ku temu jakiś konkretny powód:)

Podczepiam się pod temat. Jaka atmosfera w księgowości

anonim

(usunięte przez administratora)

basia

czy ktoś może coś więcej napisać o pracy i atmosferze w księgowości?

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna

Słyszałam, że firma szuka główne księgowe. Interesuje mnie atmosfera jaka panuje w księgowości.

Anna

Słyszałam, że firma szuka główne księgowe. Interesuje mnie atmosfera jaka panuje w księgowości.

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

Z tego co wiem to zatrudniają .

Mas no

Uratowani wrócił z ulopu nasz najlepszy i wszystko wiedząc planista. Kurcze jak my dawalismy sobie bez niego rady?! Teraz będzie wszytko po staremu nikt nic nie wie i się nie dowie.

ta

tej kierownik do sortowania zostan po pracy

Ustawiacz
@ta 30.06.2016 13:04
tej kierownik do sortowania zostan po pracy

Tej Filozof przestań myśleć i weź się za robotę. Są typy których się można czepiać w firmie ale nie kierownik.

arnie

Jetem ciekaw kto to wszystko czyści i czym to czyści...

anonim

(usunięte przez administratora)

Ustawiacz

To zależy co potrafisz? Kasa jest dobra, praca w fajnym zespole.

Ustawiacz

Kasa jest ok, adekwatna do umiejętności. Miła atmosfera. Polecam

zainteresowany

jakich zarobkow mozna oczekiwac u Was na stanowisku ustawiacza, jestem zainteresowany?

pomocnik

chyba czas wymieszać ustawiaczy

pomocnik
@pomocnik 10.06.2016 17:15
chyba czas wymieszać ustawiaczy

chyba czas zwolnic niekturych pseldo ustawiaczy

Oko

Zabolało kontrolerkę au.....!

Pinezka

Myślę, że pierdzielisz głupoty. Sam nic nie robisz i innych tak samo oceniasz.

Oko

Jedno jest pewne, całą kontrolę jakości trzeba wymienić. Szkoda, że tak późno zwolniono osobę odpowiedzialną za kontrolę M.B. Nic nie robiła, kasę brała a zarząd dawał przyzwolenie na sciemnianie.

Pinezka

A co myślicie o tym ostatnim bajzlu w KJ???

Ona

Jest super

Ona

Chej. Co tam u was słychać?jakieś nowe plotki, ktoś odszedł, ktoś wrócił, kogoś brakuje ktoś romansuje, podwyżki były?pozdrawiam

ona
@Ona 01.03.2016 20:06
Chej. Co tam u was słychać?jakieś nowe plotki, ktoś odszedł, ktoś wrócił, kogoś brakuje ktoś romansuje, podwyżki były?pozdrawi...

j.c. wywalaj stad. nadal plotek szukasz? masz swoja firme. dawno juz tu nie pracujesz a sensacji szukasz. bye zajmij sie dzieckiem lepiej

Operator

"manag" -cieńki jesteś i masz słabą wiedzę.

manag

Specjalisci z olbrzymia wiedza dawno stad odeszli

nowa

nowe osoby maja po 4 maszyny, dziekuje za taka prace!

@

Narzekają osoby które nie chcą pracować lub nie pracują już w TMR .

bogdan

podwyzki tylko dla ulubieńców kierownictwa !

anonim

(usunięte przez administratora)

PDJ

Chyba żartujesz?Podwyżka tylko dla elity.( dać z siebie coś więcej)Coś takiego.Haaaaaaaaaa

Koles

Od kilkunastu lat jak ta firma istnieje zawsze pensja jest na czas. Firma się rozwija, klienci przybywają, super perspektywy na przyszłość. Polecam

nikodem

Jestem zainteresowany pracą w TMR. Mam pytanie dotyczącej sytuacji finansów w firmie czy wpłaty są na czas, bo dobrze płać to wiem z postów poniżej oraz czy jest to stabilna firma. Oraz jaka jest atmosfera w pracy??

Pracownik

Witaj, to wszystko zależy od doświadczenia i umiejętności kandydata, ustala się indywidualnie.

zainteresowany

Witam jestem zainteresowany praca na stanowisku inżyniera jakości? Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć?

Miła

Witam,znalazłam ogłoszenie o pracę do działu handlowego. Czy może ktoś podać konkretne informacje na temat pracy w tym dziale? Chodzi mi o godziny pracy, czy trzeba zostawać dłużej, jak z wynagrodzeniem i atmosferą?

Pracownik

Zarobki i praca jest ok. Dobrze wypadamy na tle innych firm w branży. Kto chce pracować będzie zadowolony .

Pracownik

Zarobki i praca jest ok. Dobrze wypadamy na tle innych firm w branży. Kto chce pracować będzie zadowolony .

praca

W niedługim czasie zostana ujawnione osoby które piszą chore plotki. Sprawa jest juz zgłoszona i jest w toku.

ozi

Ogladac co pakujecie, bo pozniej reklamacje od klienta tylko sa

jj

Kochane dzieci z piaskownicy piszecie o romansach, nawet nie macie pojecia kto z kim po co dlaczego kiedy.... Zajmijcie sie praca i swoimi kompleksami hihihihihihihi

ozi

Michał z Pauliną

z
@ozi 24.11.2015 15:13
Michał z Pauliną

Paulina he he bez komentarza

Lalalalala

A co z Pauliną?

Ona

Kto z kim? Nazwiska to wstyd im będzie!

wisnia

masz wtyki to masz anulowana reklamacje, nie ma sprawiedliwosci i obiektywizmu

Zostaw opinię o TMR.PLASTICS - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TMR.PLASTICS