MON

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o MON

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MON

fdfdsfcds

PKB na Woisko już musi być na poziomie 3,5 %

fdfdsfcds

Zamiast F 35 trzeba zainwestować w 400 pocisków Tomahawk TLAM-N - 2,500 km z głowicami jądrowymi 200 kt

można można

Będą Patrioty , Homar , F35

bb vf fv
@można można 13.10.2017 23:46

Australia rezygnuje z samolotów F-35B teraz jest szana je pozyskać w PROMOCJI rakiety Rosyjiskie Buk nie zestrzelą tych samolotów nie widac w przeciwienstwie do F 16

v f f v fvb fg

Australia rezygnuje z samolotów F-35B to może Polska kupić je w PROMOCJI tych Rosja swymi rakietami nie zestrzeli OKAZJA

Bartek

A jak pracuje się ? Szkoda, że nikt nie pisze.

fv bvfb vfb fbfbvfvb

teraz potrzebny sprzęt do wykrywania Okrętów Status 6 Rosyjskich

bhgrbhgrfbgfr

to nie Rosjanie mordowali Polaków i Żołnierzy AK W 1949 roku ambasador ZSRR w Polsce Wiktor Lebiediew pisał że „w MBP poczynając od wiceministrów, poprzez dyrektorów departamentów, nie ma ani jednego Polaka, wszyscy są Żydami. W Departamencie Wywiadu pracują wyłącznie Żydzi

fgbgrfbgrfbgrf

"Polski "rząd ID: 228416 "Polski" rząd planuje wprowadzić nowe metody karania kierowców. mandaty mają być zależne od zarobków. czy dalej będziecie mówić że zarabiacie 7-9 tys zł ~misiek *.play-internet.pl Posty (28) ~misiek 2018-01-24 02:32:10 jak w temacie... -1 ~żona szofera 2018-01-24 18:21:27 ciemniaki tak będą mówić 1 ~cooooo 2018-01-29 13:40:25 podnosze ~cooooo 2018-01-29 13:51:33 zatkało cacao ~Mirek 2018-01-29 14:22:42 To nierząd to pazerna władzy i pieniędzy trzoda Rządu to nie było i nie ma w tym kraju, ba nie pamiętam a żyję już na tej ziemi ~vfvfvf 2018-01-29 17:15:44 w końcu Polski ~Rasputun 2018-01-29 18:51:09 Nie ma to jak usprawiedliwiać swoje nieudacznictwo, brakiem rządu w kraju. Gwarantuje, ze bedzie inny, nastepny, a nieudacznik i tak bedzie narzekał. 2 ~filou 2018-01-30 15:45:36 Zgodnie z polskim prawem i wymogami NATO Ministerstwo Obrony Narodowej powinno co cztery lat tworzyć plany rozwoju wojska na dziesięć lat. Najnowsze takie plany powinny być gotowe już w 2016 roku i obejmować lata 2017-2026. Tymczasem planów tych nie ma do dzisiaj. Utknęły w MON. Hamuje to unowocześnianie wojska. pomniki, miesieczniceprawda historyczna, bitwa z niemcami, ukraina, francja, z UE i KE na nic nie ma czasu!!! 1 ~dvdfvdfv 2018-01-31 17:55:32 Patryk Jaki: zbyt długo Polska była chłopcem do bicia 1 ~BFFGBGF 2018-02-02 11:23:03 Pan Prezydent powinien podpisać ustawę o IPN, tam nikt nie neguje Jedwabnego i innych incydentów. Obozy Śmierci w Polsce zbudowali Niemcy, Rosja Katyń, Wołyń Ukraina, pużniej teror Rosji w Polsce do 89 i wpływy do dziś ~BFFGBGF 2018-02-02 11:36:37 Jakub Berman you tube ~BFFGBGF 2018-02-02 11:38:21 Helena Wolińska you tube ~BFFGBGF 2018-02-02 12:02:44 Ziemia Grodkowska miała też swój Katyń? - Ogólnopolski miesięcznik... odkrywca. pl/ziemia-grodkowska -miala-tez-swoj-katy n-, 490311. htm ~ciec z cieciowni 2018-02-02 13:05:39 trzeba najpierw do elementarza zobaczyc gzie byla i gdzie jest obecnie ukraina. kiedys do polski nalezalo czesc Czech. i co na to ~świetlicowa 2018-02-02 13:54:57 porozmawiaj na ten temat z ukrami-gotowi dziś ci zrobić wołyń z zadka ~xxx 2018-02-02 14:17:17 ~świetlicowa 2018-0 2-02 13:54:57 porozmawiaj na ten temat z ukrami-gotowi dziś ci zrobić wołyń z zadka dziadkowie na czołgach w 45? ~Wielki Szu 2018-02-02 14:27:27 Nie bylo żadnego Jedwabnego. To zwykła prowokacja niemiecka. Niech kraj nasz weźmie grzechy całego świata na siebie. Komorowski w ramach reparacji dla Żydów miał już uszykowane " pod młotek " polskie lasy państwowe i KGHM. Cale szczęście że społeczeństwo sie w porę obudziło i wybrało PIS a rudzielec Tusk schowal sie pod spódnicę makreli. Jesli prezydent nie podpisze nowej ustawy to będziemy mieli marzec 1968. Chroń nas Panie od takich przyjaciół jak Żydzi. ~Rasputun 2018-02-02 14:33:25 Poczytajcie sobie o ustawie 447 w USA. Stad ten kwik ydostwa. Ustawa IPN zabroni starania sie czosnkowych o polskie mienie. W tym kamienice. Kwwwwiiii!!! ~Wielki Szu 2018-02-02 14:36:11 U Niemca synagog musi pilnować policja bo ciągle sa obrzucane kamieniami ale Niemcy nie są antysemitami. W Polsce nie słyszałem choćby o jednym tego typu przypadku ale nasz kraj jest antysemicki. I ilu Żydów zajmowało wysokie stanowiska w katowniach ubeckich? Radkiewicz Wolińska Minc Berman Michnik, brat Adama. ~Wielki Szu 2018-02-02 14:39:54 Kiedy ten polski naród zaprzestanie samolinczowania? Kiedy ludzie podziękuja zdrajcy Tuskowi -wnuczkowi wermahtowca czy Róży Thun Hohenstain? Pytan jest wiele a odpowiedzi żadnej. najemnik 2018-02-02 14:40:57 Ciekawe, ciekawe... nasz największy "sojusznik" czyli USA wzywa pisowski rząd do przestrzegania praworządności i poprawienia ustawy o IPN a pisiury dalej lezą w du pę amerykanom. A tamci nawet wiz nie znieśli... ~Wielki Szu 2018-02-02 14:46:10 Izrael jako państwo i Żydzi sami o sobie mówią że są goląbkami pokoju a jednocześnie sprzedają największe ilości broni na świecie. Mają za sobą wszystkie media swiata i banki. Na bliskim wschodzie praktycznie szatkuja Palestyńczyków. Im wolno. ~Rasputun 2018-02-02 14:52:52 Nie Amerykanie wzywaja, tylko niedobitki senatu, ktory jest tez przeciwbimiem na chwile obecna Trumpa.

czy nie ?

będą w końcu te Patrioty i Homar?

gbthtytyh

Jak tam w 2018

akjkkkdkkdkd

Dlaczego UE nie reaguje na Rzeż Delfinów na Wyspach Owczych ?

efefefas

Ciekawe czy dowódctwo Nato na Europe będzie w Polsce

romety

Jedyna taka szansa przed Polską teraz jest Pan Tramp zapewne sprzedał by sojusznikowi 10 silosów z rakietami atomowymi i satelita Marszałek Józef Piłsudski tak by postąpił prawdziwy Patriota

Gość

Polsce zamiast Patriotow przydał by się THHAD

aloizy

Żeby Polska coś znaczyła w Europie Wschodniej PKB min 3,5 % na Armię i sprzęt

Kiedy

Kiedy Pan Zbigniew Ziobro wprowadzi kary więzienia za lewe tarczki lub jazdę na magnesie ,bez karty Kierowcy nie wspomnę tak na początek zawiasy 2/3 Recydywa ze 3 lata Więzienia

Brawo Minister Macierewicz

ten 737 całkiem Marszałek Piłsódzki ładnie namalowany teraz ze 60 F 18 500 Tomahawek i Ruskie (usunięte przez administratora) POd siebie

z neta

PolandFirst tjaaa, tj 17 wrzesnia 1939, nieprawdopodobne zeby po Hitlerze zaatakowali nas rosjanie, tymczasem od Niemcow otrzymalismy cios w serce a od ruskich cios w plecy. Znamy doskonale techniki dzialania rosjan, kazdy kto choc odrobine interesuje sie historia wie doskonale jak dziala Rosja

Roman

Ciekawe czy wkońcu będzie Patriot i Homar co ośiągnie Pan Minister w USA

fefdefdefdef

Kiedy F 35 w Polsce i THHAD

Tyle lat za darmo PO Polsce

Wszędzie na drogach pomontować Viatol wiecej kontroli i osoby do kontroli kontrolujących ITD znalazła sposób na kierowców ze Wschodu, którzy unikają płacenia mandatów z fotoradarów. Posypały się kary 2017-04-04Redakcja0nawierzchnia Do tej pory kierowcy spoza Unii Europejskiej, szczególnie z Rosji, Białorusi i Ukrainy niemal bezkarnie przekraczali prędkość. Mimo iż ich wykroczenia były rejestrowane przez fotoradary, to nie było możliwości wysłania mandatu do kierowcy – polskie służby nie mają bowiem wglądu w dane kierowców ze Wschodu. W związku z tym Główny Inspektorat Transportu Drogowego postanowił organizować swego rodzaju „obławy” na kierowców ze Wschodu przekraczających prędkość. Podczas kontroli inspektorzy oprócz dokumentów przewozowych czy stanu technicznego pojazdu sprawdzają również, czy kierujący nie ma na swoim koncie zdjęć z fotoradaru. Do tego potrzebny jest jedynie numer rejestracyjny oraz dostęp do systemu Centrum Automatycznego Nadzoru nad Ruchem Drogowym. Mandat karny za przekroczenie prędkości zarejestrowany przez fotoradar może być nałożone do 180 dni od daty popełnienia wykroczenia, szanse na wyegzekwowanie płatności są więc naprawdę spore – tym bardziej, że akcja ITD skierowana jest przeciwko kierowcom ciężarówek, którzy systematycznie przejeżdżają przez Polskę. Z ustaleń redakcji dziennik.pl wynika, że działania ITD trwają od połowy marca. W tym czasie inspektorom udało się nałożyć aż 216 mandatów na kwotę ponad 31 tys. zł. Rekordzista został zarejestrowany przez fotoradar aż 71 razy – zapłacił 8 mandatów. 000

bdfbdfbdfbdfbf

Żandarmeria Woiskowa powinna kontrolować nie tylko trzeżwosci stan techniczny pojazdu Tacho Wagę papiery przewozowe w POlskim transporcie jest taka samowolka zaimie pare lat posprzątania tego SYFU

gtrgtrgtrg

Obecność US Army w Polsce to nie tylko odstraszanie Putina, ale i zimny prysznic na głowy rozgorączkowanych lewaków z KE i chorych z nienawiści do naszego kraju Hollanda, Macrona i Schulza oraz pomniejszych "sojuszników". Wujek Sam samą swą obecnością u nas ostudzi zapędy tego oszalałego lewactwa do sankcji i ewentualnej "pokojowej" interwencji wojsk UE w Polsce w obronie zagrożonej "demokracji". Gdyby w USA rządziła Holerija Clinton nie byłbym taki pewien ale Trump doskonale wie co to lewactwo i jak dramatycznie niszczy zachodnią cywilizację i kulturę.

ojczyznaMa

Witam !Mam pytanie kto jest aktualnym rzecznikiem w Dowództwie Wojsk Obrony Terytorialnej?Jak sie nazywa rzecznik lub rzeczniczka?Czy szansę na pracę w Dowództwie mają również kobiety?

z wp

arras Czwartek, 19 Stycznia 2017, 20:50 Homar jest 1000x ważniejszy od Orki a nawet Wisły ! Nie odeprzemy ataku saturacyjnego Smierszami w inny sposób niż odstraszaniem lub adekwatną odpowiedzią. JAASM to tylko dodatek a Wisła to ograniczona zdolność antybalistyczna. Jeśli Homar zostanie poświęcony kosztem Orki zwłaszcza w sytuacji w której mamy JAASMy to będzie coś bardzo niekorzystnego ... I znowu 10 lat będziemy czekali na odnowienie artylerii rakietowej w sytuacji w której strona przeciwna dysponuje gigantyczną ilością zmodernizowanych Gradów o zasięgu 70km, Toczek, Smierszy i rakiet kierowanych o zasięgu do 150 km ? Czym odeprzemy ten atak ? Nie Wisłą ani nie Orką czy JAASMEM ! Ważne aby decydenci o tym wiedzieli i nie zasłaniali się możliwościami Huty Stalowej Woli.

pauza

te busy ITD co stoją w AL Jerozolimskich na parkingu strzeżonym w ilości 6 sztuk to na pokaz czy jeżdżą po ulicach WARSZAWKI? no i czy mają leżanki do kontroli pod ciężarówką nie tylko sprawdzenie światełek

gbgbgtb

to trzeba firmy kontrolować w siedzibach firm brakujące kilometry na drogę tarczki potasowane Poparc ie dla PIS na Krakowskie Przedmiescie

może 3% PKB

wystarczy do 2,4 % PKB

gvfegvefgvefg

Polska powinna podnieść na modernizację Armi do 8% PKB pjeniądze znajdą się w Wólce Kosowskiej ITP

TGTRVVBR

Z budżetu Polski każdego roku wypływa około 46 mld zł. Potężne holdingi działające na terenie kraju wykorzystują przepisy i skutecznie wyprowadzają wypracowane u nas zyski za granicę. To nie wojna konwencjonalna, ale zapaść finansowa jest dla Polski zagrożeniem. Luka podatkowa na poziomie blisko 100 mld zł rocznie może zachwiać naszą stabilnością - przekonuje prof. Dominik Gajewski z Szkoły Głównej Handlowej. - Trudno wytłumaczyć społeczeństwu, dlaczego państwo jest mało skuteczne w walce z tym procederem, zaś w stosunku do przeciętnego obywatela zdarza się, że jest wręcz nadgorliwe - zaznacza. tu są pieniądze na THHAD i F 35

larwert

Politycy dużo mówili ostatnio o włączeniu Polski do obrony nuklearnej w ramach NATO oraz zwiększeniu wydatków obronnych do 3% PKB. Połączenie tych dwóch kwestii może otworzyć nam drogę do udziału w systemie jądrowego odstraszania – pisze portal Defence24pl. Chodzi o udział w systemie Nuclear Sharing, którym objętych jest kilka krajów NATO. Udział trzech polskich F-16 z bazy w Łasku w manewrach NATO „Steadfast Noon” już w październiku 2014 roku dał pretekst do analiz, czy taktyczna broń jądrowa może znów zostać rozmieszczona na terytorium Polski. Ćwiczenia dotyczyły bowiem użycia bomb atomowych w razie ataku na członków sojuszu w Europie, a odbywały się we włoskiej bazie lotniczej Ghedi Torre, gdzie przechowywanych jest 70 amerykańskich ładunków typu B-61 o mocy od 0,3 do 170 kiloton.

gh5yh5yhy5h

8 MINUT KTÓRE ZABIŁO ANDRZEJA LEPPERA - YouTube Film dla zapytania 8 minut ktore zabilo leppera▶ 8:02 https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=2BCF1j4UjAI

bgbgtbgthbgt

Amerykańska broń nuklearna dla Polski w zamian za zwiększenie wydatków na wojsko? Niemcy i Francja będą przeciw, ale Trump lubi konkretne oferty

ALI

Waga była od 2011 budowali stadion na Euro przymkneli oko obudzili się po 5 LATACH JAK DROGI DO REMONTU Elektroniczna waga do ważenia samochodów ciężarowych w ... ( usunięte przez administratora )

d d d

Tu są pieniądze na THHAD Tomahołki

FVFVFVFVF

W skali tygodnia 37 000 000 milionów złotych kontrole 24 H

anonim

Słowa kojarzące się z MON (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej podobało mi się w MON: Najbardziej nie podobało mi się w MON:

Zostaw opinię o MON - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MON