Jeronimo Martins Biedronka

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 79 ocen.

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

anonymous

Pracuje krótko bo jakieś dwa miesiące... Wcześniej pracowałam w smyku ,ale powiem tak... Praca pewna od razu umowa na rok Lidzie jak ludzie jeni super inni, fałszywi i nie warci uwagi Nie boję sie pracy fizycznej więc praca w biedronce nie jeat dla mnie dużym wezwaniem Dobry kierownik to i też lepiej zorganizowana praca Lubię to co robie i uważam że robie to doborze Kierownikiem raczej bym być nie chciała bo nie lubię być oceniana za cos co bym zrobiła lepiej Łatwa praca dla inteligentnych którzy nie boja sie ze złamią paznokicia Jeśli trafie na niesprawiedliwie traktowanie naprwno to opisze

Alicja

Witam. Czy pierwsza umowa w biedronce jest na czas określony? Czy szkolenia odbywają się przez 10 dni pod rząd? Umowę podpisuje się 1 dnia szkolenia? Jaki jest okres wypowiedzenia w przypadku gdy po szkoleniu stwierdzę, że nie jest to jednak praca dla mnie?

Halina

@Jagoda, rozumiem, że chciałaś podzielić się swoją opinią, ale zważ proszę na nasz regulamin (https://www.gowork.pl/regulamin ). Komentarze w obraźliwym tonie są nie do przyjęcia w tym miejscu. @Marcel, ale rozumiem, że nadgodziny są odpowiednio płatne lub z możliwością odbioru dnia wolnego? Czy każdy musi zgadzać się na dodatkową pracę? @Robert, a na podstawie jakiej umowy jesteś zatrudniony? Jak z socjalem w Jeronimo Martins Biedronka?

Jagoda

Byłam, pracowałam. Nie polecam. Ci przetrwają co palec w tyłku prezesów trzymają. Normalni ludzie albo odchodzą albo sa zwalniani

Antoni Mackiewicz

Ostatnio wszystie stoiska pozamieniane- kp[in w żywe oczy komu to p[otrzebne- Pewnie stałych Klientów chćą poigonić pi swoich sklepach . Załosne praktyki. A tak nawiasem tylko kupuję to co potrzebuję.

Marcel

Wyzysk na maxa.. Brakuje ludzi to ciagle nadgodziny. Do tego po chamsku wydluzyli godziny pracy w piatek i sobote.

Robert

Z pewnością praca nie jest najlżejsza ale wynagrodzenie jest ok.

anonymous
@tren 16.02.2018 23:06

Ile zarabia Zks w Warszawie? Chcę się przenieść z Lidla i nie wiem czy się opłaca?

Paweł

rekrutacja do biedronek na terenie Warszawy otwarta. kontakt 797047800

anonymous
@Paweł 24.07.2017 13:12

Ile zarobi Zks???? W Warszawie??

Dffghkh

Jest źle

Warszawa2017

Umowa o prace od pierwszej godziny. Badania wstepne platne przez stonke. Szkolenie stanowiskowe płatne. 2400brutto na początek. Praca bardzo ciężka a gdy wizytacja*3. Szkolenia wewnetrzne mozliwosc awansow. Brak znizek na jedzenie. Darmowa woda cukier herbata kawa i mleko czasami. Przerwa 15 minut. Ci co pala chodza co 4h da sie wytrzymac przyczym 8h leci w oku mgnieniu nigdy sie nie nudzisz. Gdy nie jestes na kasie do wc chodzisz kiedy chcesz. Gdy jestes ok to i atmosfera ok. Już tu pracuje Ukochany klient to taki myślący bezproblemowy wyrozumiały. Serdecznie ich pozdrawiam. Reszte wysłac za zachodnia granice.

Mira
@Warszawa2017 26.09.2017 07:51

Jak ktoś ci mówi 2400 brutto na początek to zapytaj się co na koniec. Zazwyczaj nic. Lepiej idź dalej.

nicoś

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki?

Ania

Mleko, ryby, jaja, masło nie wspominając o drobiu drożeje na półkach Biedronki. Widać to gołym okiem. Nie wspominając o jakości produktów. Tam nie ma chyba gospodarz który by się znalazł na jakości.

ktoś

Witam dziś odbyłam swój pierwszy dzień szkoleniowy w Biedronce (Jabłonna k.Warszawy) Wiec tak na początku pani kierownik oprowadziła mnie po działach muszę tez przyznać ze jest przesympatyczna osoba i sprawiła ze poczułam się przez chwile „jak w domu” zabawnie to zabrzmiało potem była edukacja książki książki książki czytania od cholery podręczników masa może z jeden przeczytałam od deski do deski resztę tylko przejrzałam (bhp itp) następnie wysłano mnie na sklep przez 9 godzin układałam towar w koszach wspominam to koszmarnie akurat w tej biedronce totalny syf mało przestrzeni wszystko porozwalane wszędzie produkty z (usunięte przez administratora) na nieodpowiednich miejscach ogolnie na polkach również nieład sklep jako sklep nie podoba mi się absolutnie jest brudno towar nie jest wyeksponowany jak trzeba wiecznie trzeba gdzieś czegoś szukac wieczne brakuje rak do pracy wiecznie nie zadowoleni klienci,mało czasu według mnie dla siebie (przerwa) 15 miniut? w życiu nie da się odsapnąć przy takiej harówie naprawdę moim zdaniem skoro to tak prężnie rozwijająca się firma to proponuje UWAGA! kasjerki siedzą na kasie tylko i wyłącznie,zatrudnijcie magazynierów którzy rzetelnie będą przyjmować i rozkładać towar,sprzątaczkę która systematycznie będzie sprzątać (noce zmiany w biedronce na sprzątanie przecież to jakiś żart!) pracowałam w Piotrze i Pawle tam nawet (usunięte przez administratora) z kasy nie musiałam podnosić chyba ze z własnej woli czasami nawet prosiłam aby wzięli mnie na sklep ale to wszystko można rozgraniczyć,były działy i ludzie którzy za nie odpowiadali kasjer to był kasjer i tez bardzo dobrze płaca a wiec POLAKÓW STAĆ!!! A TE ŁAJZY JAK WYZYSKUJĄ PRACA W BIEDRONCE TO DNO!!!!!!!!! zdecydowałam się tylko i wyłącznie na biedronkę ze względu na moje dziecko poszli mi na rękę z godzinami (+bardzo blisko do żłobka i domu) wiec człowieku nie trać swojego zdrowia i czasu nie wsadzaj w (usunięte przez administratora) hajsu tym złodziejom

Kazia

Dlaczego JM nie dało do tej pory zleceń na grudzień na wykładanie towaru Agencji, która zatrudnia Polaków, za to w sieci pełno ogłoszeń od Agencji która dostarcza tylko Ukraińców do tej pracy? Współczuje kierownikom sklepów, którzy do tej pory mieli pomoc w stałych osobach które znali i na które mogli liczyć, że ogarną sklep i klientów, jak cały personel (włącznie z kierownikiem) siedział na kasie

Monika OK.

A ja sie pytam kto zarabia na biedronce...? Nie mysle o pracownikach i dostawcach... Poetugalia?poczytalam trochę opinii poniżej.. Jacyś niepolscy właściciele tak pracowników traktują... Członkowie spółki... Bo to ich założenia.. Ja zaczynam kupowac w polskich sklepach. Bo popatrzcie skąd są produkty... Chcę kupic polski czisnek a w najbardziej popularnym i odwiedzanym sklepie jest tylko portugalski... To zaczęło zmianę mojego myślenia... Zachecam do przeanaliziwania

oszukany

Uwaga na Biedronkę Bielany Wrocławskie Kasjerki na kasie nie kasują szt. po szt. tylko wpisują np. 5 razy ten artykuł a w sumie kupuje 1 szt.a płcisz za 5szt. towar leży przy kasach np.ser,wedlina itp.która powina być w lodówkach wielki bałagan puste półki jak się zwróci uwagę to mówią że nie mają ludzi do pracy.A co nas klientów to obchodzi,ceny nie zmienione jeden wielki bałagan .Morze jakaś kontrola by się przydała? lodówki ciekną morzna się posliznąć.

Pauli
@oszukany 26.06.2016 13:38

Morze jest głębokie i szerokie... Może* poślizgnąć* ;)

emek

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki

pracawbiedzetowyzysk

Hej mam pytanie szkole się już w biedronce 6 dzień i chce się zwolnić, okres próbny.Jaki czas mam wypowiedzenia ? Czy zwolnić w trybie natychmiastowym też mogę złożyć ?

rampampam
@pracawbiedzetowyzysk 11.07.2017 11:03

gdzie masz szkolenie ? i na czym wg ciebie polega wyzysk ?

Rozczarowany

Przepracowałem kilka dni w Biedronce na ulicy Gąbińskiej i muszę przyznać iż to była jedna wielka tragedia. Zapierdziel nieziemski, co chwile trzeba było coś dołożyć, wypiec, posprzątać, pomóc klientowi a kierownik sklepu był wiecznie niezadowolony. Albo za wolno, albo za szybko, albo nie dokładnie no normalnie temu Panu nie można było dogodzić i w związku z tym postanowiłem odejść, zdrowie mamy w końcu tylko jedne. Ciekawe tylko czy Biedronka wywiąże się ze swojego obowiązku i mi zapłaci za przepracowany okres, jestem bardzo ciekaw.

Olcia

Witam, w sobote zaczynam pierwszy dzień pracy i rozpoczynam szkoleniem. Czy ktoś jak wygląda taki pierwszy dzień w biedronce?

xxxzzz333
@Olcia 27.06.2017 16:18

I co byłaś na pierwszym dniu, jak bylo ? jak to wyglada ?

Sandra

Mam pytanie do osób które pracują/pracowały w biedronce. Czy to szkolenie przed rozpoczęciem pracy które trwa 10dni jest płatne? Tzn czy dostanę za to wynagrodzenie?

ola

po co wypisaywać bzdury. należy skontrolować kupców. półka kosztuje. W dziale dopuszczania produktów na rynek klient przywozi towar który trafia do lodówki a potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak pani powie, że ok to dopuszczony. badania jakości to fikcja.

mie
@ola 30.05.2017 22:16

To gdzie są badania jakościowe ? Kto jest kierownikiem da jakości? Jeśli to prawda to co jest napisane to porażka.

Joanna

Jestem obecnie w sklepie Biedronka znajdującym się w Warszawie przy ul Dobosza . Jest godz 9,48 chcę kupić jajka podstawową rzecz w kuchni a Pani odpowiada mi że nie ma. To ja się pytam kto zajmuje się zamówieniami. Może nie być takich albo takich jajek ale zawsze jakieś są. A tu niespodzianka nie ma wcale!!! Co to za sklep?

Haludek
@Joanna 06.11.2016 09:54

No i co ci sklep albo ekspedienci zrobią? Zniosą te jaja? Czy se obetną i w foremki powkładają? Pewnie poszedł alarm do sklepów że salmonellę gdzieś wykryli - wolałabyś trafić na pogotowie? Używaj mózgu kobieto, bo na starość ci cycki obwisną i już nic nie będziesz miała wartościowego do zaoferowania.

Joanna

Jestem obecnie w sklepie Biedronka znajdującym się w Warszawie przy ul Dobosza . Jest godz 9,48 chcę kupić jajka podstawową rzecz w kuchni a Pani odpowiada mi że nie ma. To ja się pytam kto zajmuje się zamówieniami. Może nie być takich albo takich jajek ale zawsze jakieś są. A tu niespodzianka nie ma wcale!!! Co to za sklep?

Alm

Jak dla mnie to Jeronimo Martins Biedronka jest jednym z najlepszych tak zwanych małych supermarketów, byłoby nieźle, gdyby tych ofert pracy było więcej, mam taką przynajmiej nadzieję, szanuję więc firmę

uiooop

ja chciałam pracować w Łodzi ale się nie dostałam wszędzie szukają ale castingi sobie urządzają ale pies ich ganiał nawet przestane u nich kupować

z,uk

plusy umowa o prace -7miesiecy,8miesiecy trzecia stala mozliwosci przeszkolenia na zastepce sklepu(potem mozna dostac umowe na stale i ciagnac zwolnienie pol roku )badz zmienic firme na lepsza dobra opcja dla studentow ,weekendy ma sie wolne na szkole minusy pensja kasjera1640 zl premie raz na 3miesiace jakies 200,jako zastepca 2100 ciezka praca fizyczna ,malo osob na zmianie,wiec czesto problem z pojsciem do lazienki jesli jest dostawa w nocy i zmiana nocna nie zdazy z rozlozeniem mixow to dzienna zmiana do 14 nie idzie na przerwe (ja szlam do lazienki i podjadalam inaczej bym chyba padla na sklepie) najsmieszniejsza rzecz ze kierownikow bardzo interesuje wasze zycie ,a naprawde takiej patologii wsrod ochroniarzy czy zastepcow z konca pl. nie spotka sie nigdzie indziej,duzo tez zatrudnia sie ukraincow wiec wiadomo jak to swiadczy o firmie kiero nie da ci urlopu jesli ci zazdrosci ,ajak da to tydzien z wyprzedzeniem,nadgodziny jak oddaja to daja pojedyncze dnia nie zebys mial kilka dni wolnych np.moja byla kierownik sklepu joanna 2889 z glebockiej z wawy powiedziala mi co wie o mnie od innych osob a gadalam takie glupoty ze tylko glupi by uwierzyl ,wiec powiedzialam zwolnij mnie -jakos bala sie ze nastepny niewolnik jej ubedzie i nie chciala ,a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ci ,ktorzy interesuja sie cudzym zyciem maja dzienne zmiany i nigdy nie siedza na kasie tylko niby cos tam robia na sklepie na szczescie zwolnilam sie sama bo wyjezdzalam zagranice ale pracy tam raczej nie polece wasze swiadectwa pracy moga byc kserowane xrazy ai tak o urlop trzeba sie klocic klientom,ktorzy nie rozumieli ze musze zejsc bo 7h siedzialam na kasie , rowniez na glos mowilam co o nich mysle co w b. jest nie do pomyslenia ale jesli sie nie szanuje pracownika to sie go nie ma

...

to jest najgorszy supermarket w jakim pracowałam. mobing zastępcy uważają się za kierownika szczególnie jedna postradala rozum. robi egzamin z krótkich kodów których sama nie zna żeby wymagać od kogoś pierw trzeba wymagać od siebie. uważa się jakby była panem i władca. chodzi palić to 5 min razem z ochroną to jest zastępca? ona nie ma żadnych skrupułów sama schodzi na przerwę a innym nie pozwala to jest chore

ja
@... 23.09.2016 11:35

Na jakim sklepie jesteś miasto?

Madzia

Czesio, sztuczne pompowanie dobrej opini skompromitowanej firmie i tak się nie uda. Niestety, pod tą maską firmy która dba o pracownika czy klienta kryje się bezwzględna firma ( a raczej jej właściciele) dla kturych pieniądze to wszystko. Nie liczą się sirodki które im do tego słurzą. Wykorzystywali , wykorzystują i będą wykorzystywać pracowników a klientów robić w bambuko. Zwrućcię uwagę na to że jakość towarów w Biedronce jest coraz słabsza. Żeby to chodziło tylko o przemysłówkę. Ale oni nas chcą karmić coraz gorszej jakości produktami. Pora już żebyśmy zmienili slepy na takie gdzie dba się o klienta i pracownika. Biedronka niech zajmie się sprzedażą w Portugali.

Joasia
@Madzia 13.09.2016 10:03

Madzia, jak będą sprzedawali słowniki ortograficzne, to koniecznie sobie kup. Aż oczy bolą, jak widzi się błędy, które robisz. I nie czekaj na promocję!

CZESIO

WITAM. JA PRACUJĘ W BIEDRONCE 4 LATA. PRACODAWCA SUPER. NIE WIEM O JAKIE DZWIGANIE CIĘŻARÓW CHODZI BO SĄ SZTYWNE NORMY TRANSPORTOWE KTÓRYCH PRZESTRZEGANIE KONTROLUJE DZIAŁ BHP. PRACA NIE DLA LUDZI KTÓRZY PRZYJDĄ POLEŻEĆ LUB SOBIE POSIEDZIEĆ. KIEROWNICY SKLEPÓW SUPER- ZAWSZE MOGŁAM LICZYĆ NA ICH POMOC- PEWNIE DLATEGO ŻE PRACUJĘ A NIE NARZEKAM ŻE JEST WSZYSTKO ŹLE. NIEZŁA PENSJA NA CZAS. UCZCIWE WARUNKI ZATRUDNIENIA. JEŻELI KTOŚ CHCE PRACOWAĆ TO FIRMA TAKICH LUDZI SZANUJE. ZNAM WIELU LUDZI ZE STAŻEM PRACY POWYŻEJ 10 LAT. LUDZIE NIE WIERZCIE W TE BZDURY- BIEDRONKA JEST OK

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka