Jeronimo Martins Biedronka

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 80 ocen.

Jeronimo Martins Biedronka
2 80

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

Sandra

Mam pytanie do osób które pracują/pracowały w biedronce. Czy to szkolenie przed rozpoczęciem pracy które trwa 10dni jest płatne? Tzn czy dostanę za to wynagrodzenie?

Nick
@Sandra 20.06.2017 17:51

tak, to jest praca

pracawbiedzetowyzysk

Hej mam pytanie szkole się już w biedronce 6 dzień i chce się zwolnić, okres próbny.Jaki czas mam wypowiedzenia ? Czy zwolnić w trybie natychmiastowym też mogę złożyć ?

UciekajZTamtąd
@pracawbiedzetowyzysk 11.07.2017 11:03

w zależności od przepracowanego okresu. Jak masz umowę o pracę to leci tak Ponadto, długość okresu wypowiedzenia tych umów zależy od stażu pracy u danego pracodawcy i wynosi: - 2 tygodnie – jeśli osoba zatrudniona była krócej niż sześć miesięcy, - 1 miesiąc – jeśli osoba zatrudniona była od sześciu miesięcy do trzech lat, - 3 miesiące – jeśli osoba zatrudniona była co najmniej trzy lata Jak szukasz dobrej pracy to coś gdzie się nie najebiesz w trzy (usunięte przez administratora)

Kazia

Dlaczego JM nie dało do tej pory zleceń na grudzień na wykładanie towaru Agencji, która zatrudnia Polaków, za to w sieci pełno ogłoszeń od Agencji która dostarcza tylko Ukraińców do tej pracy? Współczuje kierownikom sklepów, którzy do tej pory mieli pomoc w stałych osobach które znali i na które mogli liczyć, że ogarną sklep i klientów, jak cały personel (włącznie z kierownikiem) siedział na kasie

marek
@Kazia 04.12.2017 19:12

Zgadnij $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Andrzej

na dodatek ""skumali się z Caritasem wiec tam juz kupować nie bęę

Też nie do końca
@Andrzej 11.05.2018 19:33

Też nie do końca, raz na jakiś czas coś im dają.

Aaaa

Jak wyglada praca w Warszawie w Biedronce? Zastanawiam sie czy tam sie starac czy darowac sobie. Mysle o stanowisku Kasjer.

Ut
@Aaaa 06.06.2018 20:19

nie warto, jak jesteś młody i nie szukasz czegoś na szybko to idź gdzieś do biura. Te 200 - 300 brutto mniej ale pierd. to. Ta praca to gówn. i nie będziesz miał szacunku do siebie.

Robert

Z pewnością praca nie jest najlżejsza ale wynagrodzenie jest ok.

fff
@anonymous 04.03.2018 18:38

Wyjściówka 3500 brutto, czyli na ręke jakieś 2700. O premiach zapomnij chyba ze sklep wyrabia budżet i wynik tajemniczego klienta będzie 100% w którym pytania bonusowe też muszą 100% zgodne. Jak z jednego pytania bonusowego bedzie 0% to nie ma premii.

oszukany

Uwaga na Biedronkę Bielany Wrocławskie Kasjerki na kasie nie kasują szt. po szt. tylko wpisują np. 5 razy ten artykuł a w sumie kupuje 1 szt.a płcisz za 5szt. towar leży przy kasach np.ser,wedlina itp.która powina być w lodówkach wielki bałagan puste półki jak się zwróci uwagę to mówią że nie mają ludzi do pracy.A co nas klientów to obchodzi,ceny nie zmienione jeden wielki bałagan .Morze jakaś kontrola by się przydała? lodówki ciekną morzna się posliznąć.

Beth
@oszukany 26.06.2016 13:38

Jak wy klienci sami ten (usunięte przez administratora) robicie, myślicie że tam roboty pracują i po każdym klienci jak po 3 letnim dziecku bedziemy sprzątać bo jaśnie panu/pani nie chce sie (usunięte przez administratora) ruszyc zeby odniesc towar tam skąd sie wzięło. A później wielkie pretensje i wyzwyiska ze pracownicy nic nie robią. Właśnie robią - sprzątają ten (usunięte przez administratora) po świniach klientach, którzy potrafią nawet sesrać sie na którejś z alejek. Spójrzcie bardzooo krytycznym okiem w pierwszej kolejności na siebie. Jak bierze się towar z lodówek to trzeba je zamknąć a nie zostawić otawrtą. W domu te jak bierzesz cos z lodówki to zostawiasz otwartą na ościerz?? Właśnie dzięki takim ludziom jak użytkownik "oszukany" odechciewa sie chodzic do tej pracy bo jak człowiek sobie pomyśli że znowu przyjdą Ci syfiarze klienci i pracownik nic innego nie zrobi tylko wszystko sprząta i wynosi. Strasznie niewdzięczna praca i siadająca na psychikę pracowników.

Aaaaattt415

Biedronka osiedle kaszubskie wejherowo . Ceny się nie zgadzają . Ceny nie są widoczne dla klienta i wprowadzają w błąd . Obsługa klienta bardzo nie miła .

klient

Nowy sklep w Grodzisku M. po tygodniu po przenosinach stoi pusty. Czyja to wina brak towaru, brak ludzi do wykładania?

Halina

@Derf, napisz prosze jakie bonusy do pensji dodaje firma? Zachęcam Was do pozostawienia na tym forum aktualnych informacji dotyczących tej firmy. Wszystkie Wasze uwagi będą służyć jako pomoc dla osób, które planują zatrudnienie w Jeronimo.

derf

Be zastrzezen, nie ma moze och i ach ale sa w porzadku, dobre promocje , fajni ludzie.

Halina

@Andrzej, a co w tym złego? Rozumiem, że nie jesteś pracownikiem Jeronimo Martins Biedronka i piszesz z pozycji klienta firmy? @Nie zalogowany, a czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne? @Nowa, rozumiem, że chciałaś się podzielić swoją opinią na temat pracy w Jeronimo Martins Biedronka, ale wypowiadając się na forum, nie używaj proszę wulgaryzmów.

Nie zalogowany

Wlasnie sie zwolnilem ,bylem zobaczylem popracowalem 2 mc . Jest slabiutko pracy od groma a wynagrodzenie marne 2750 brutto, slynna premie tracisz za nawet zwylky dzien urlopu na ządanie itd.

Nowa

Ciężka praca, kierownicy nie mili, czepiają się o byle co, promowane jest donosicielstwo na współpracowników, ogólnie zapier*** i brak szacunku dla pracownika, ogólnie to nie polecam pracy w tej firmie.

Halina

@Alicja, widziałam, że byłaś zainteresowana pracą w Jeronimo Martins Biedronka w Warszawie. Czy zdecydowałaś się aplikować do pracy w tym miejscu pomimo braku odpowiedzi na Twoje pytania na forum? @anonymous, rozumiem, że umowa, którą się podpisuje, to umowa o pracę, tak? Jak przedstawia się socjal w Jeronimo Martins Biedronka?

anonymous

Pracuje krótko bo jakieś dwa miesiące... Wcześniej pracowałam w smyku ,ale powiem tak... Praca pewna od razu umowa na rok Lidzie jak ludzie jeni super inni, fałszywi i nie warci uwagi Nie boję sie pracy fizycznej więc praca w biedronce nie jeat dla mnie dużym wezwaniem Dobry kierownik to i też lepiej zorganizowana praca Lubię to co robie i uważam że robie to doborze Kierownikiem raczej bym być nie chciała bo nie lubię być oceniana za cos co bym zrobiła lepiej Łatwa praca dla inteligentnych którzy nie boja sie ze złamią paznokicia Jeśli trafie na niesprawiedliwie traktowanie naprwno to opisze

Alicja

Witam. Czy pierwsza umowa w biedronce jest na czas określony? Czy szkolenia odbywają się przez 10 dni pod rząd? Umowę podpisuje się 1 dnia szkolenia? Jaki jest okres wypowiedzenia w przypadku gdy po szkoleniu stwierdzę, że nie jest to jednak praca dla mnie?

Halina

@Jagoda, rozumiem, że chciałaś podzielić się swoją opinią, ale zważ proszę na nasz regulamin (https://www.gowork.pl/regulamin ). Komentarze w obraźliwym tonie są nie do przyjęcia w tym miejscu. @Marcel, ale rozumiem, że nadgodziny są odpowiednio płatne lub z możliwością odbioru dnia wolnego? Czy każdy musi zgadzać się na dodatkową pracę? @Robert, a na podstawie jakiej umowy jesteś zatrudniony? Jak z socjalem w Jeronimo Martins Biedronka?

Jagoda

Byłam, pracowałam. Nie polecam. Ci przetrwają co palec w tyłku prezesów trzymają. Normalni ludzie albo odchodzą albo sa zwalniani

Antoni Mackiewicz

Ostatnio wszystie stoiska pozamieniane- kp[in w żywe oczy komu to p[otrzebne- Pewnie stałych Klientów chćą poigonić pi swoich sklepach . Załosne praktyki. A tak nawiasem tylko kupuję to co potrzebuję.

Marcel

Wyzysk na maxa.. Brakuje ludzi to ciagle nadgodziny. Do tego po chamsku wydluzyli godziny pracy w piatek i sobote.

Paweł

rekrutacja do biedronek na terenie Warszawy otwarta. kontakt 797047800

anonymous
@Paweł 24.07.2017 13:12

Ile zarobi Zks???? W Warszawie??

Dffghkh

Jest źle

Warszawa2017

Umowa o prace od pierwszej godziny. Badania wstepne platne przez stonke. Szkolenie stanowiskowe płatne. 2400brutto na początek. Praca bardzo ciężka a gdy wizytacja*3. Szkolenia wewnetrzne mozliwosc awansow. Brak znizek na jedzenie. Darmowa woda cukier herbata kawa i mleko czasami. Przerwa 15 minut. Ci co pala chodza co 4h da sie wytrzymac przyczym 8h leci w oku mgnieniu nigdy sie nie nudzisz. Gdy nie jestes na kasie do wc chodzisz kiedy chcesz. Gdy jestes ok to i atmosfera ok. Już tu pracuje Ukochany klient to taki myślący bezproblemowy wyrozumiały. Serdecznie ich pozdrawiam. Reszte wysłac za zachodnia granice.

Mira
@Warszawa2017 26.09.2017 07:51

Jak ktoś ci mówi 2400 brutto na początek to zapytaj się co na koniec. Zazwyczaj nic. Lepiej idź dalej.

nicoś

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki?

Ania

Mleko, ryby, jaja, masło nie wspominając o drobiu drożeje na półkach Biedronki. Widać to gołym okiem. Nie wspominając o jakości produktów. Tam nie ma chyba gospodarz który by się znalazł na jakości.

ktoś

Witam dziś odbyłam swój pierwszy dzień szkoleniowy w Biedronce (Jabłonna k.Warszawy) Wiec tak na początku pani kierownik oprowadziła mnie po działach muszę tez przyznać ze jest przesympatyczna osoba i sprawiła ze poczułam się przez chwile „jak w domu” zabawnie to zabrzmiało potem była edukacja książki książki książki czytania od cholery podręczników masa może z jeden przeczytałam od deski do deski resztę tylko przejrzałam (bhp itp) następnie wysłano mnie na sklep przez 9 godzin układałam towar w koszach wspominam to koszmarnie akurat w tej biedronce totalny syf mało przestrzeni wszystko porozwalane wszędzie produkty z (usunięte przez administratora) na nieodpowiednich miejscach ogolnie na polkach również nieład sklep jako sklep nie podoba mi się absolutnie jest brudno towar nie jest wyeksponowany jak trzeba wiecznie trzeba gdzieś czegoś szukac wieczne brakuje rak do pracy wiecznie nie zadowoleni klienci,mało czasu według mnie dla siebie (przerwa) 15 miniut? w życiu nie da się odsapnąć przy takiej harówie naprawdę moim zdaniem skoro to tak prężnie rozwijająca się firma to proponuje UWAGA! kasjerki siedzą na kasie tylko i wyłącznie,zatrudnijcie magazynierów którzy rzetelnie będą przyjmować i rozkładać towar,sprzątaczkę która systematycznie będzie sprzątać (noce zmiany w biedronce na sprzątanie przecież to jakiś żart!) pracowałam w Piotrze i Pawle tam nawet (usunięte przez administratora) z kasy nie musiałam podnosić chyba ze z własnej woli czasami nawet prosiłam aby wzięli mnie na sklep ale to wszystko można rozgraniczyć,były działy i ludzie którzy za nie odpowiadali kasjer to był kasjer i tez bardzo dobrze płaca a wiec POLAKÓW STAĆ!!! A TE ŁAJZY JAK WYZYSKUJĄ PRACA W BIEDRONCE TO DNO!!!!!!!!! zdecydowałam się tylko i wyłącznie na biedronkę ze względu na moje dziecko poszli mi na rękę z godzinami (+bardzo blisko do żłobka i domu) wiec człowieku nie trać swojego zdrowia i czasu nie wsadzaj w (usunięte przez administratora) hajsu tym złodziejom

Monika OK.

A ja sie pytam kto zarabia na biedronce...? Nie mysle o pracownikach i dostawcach... Poetugalia?poczytalam trochę opinii poniżej.. Jacyś niepolscy właściciele tak pracowników traktują... Członkowie spółki... Bo to ich założenia.. Ja zaczynam kupowac w polskich sklepach. Bo popatrzcie skąd są produkty... Chcę kupic polski czisnek a w najbardziej popularnym i odwiedzanym sklepie jest tylko portugalski... To zaczęło zmianę mojego myślenia... Zachecam do przeanaliziwania

emek

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki

Rozczarowany

Przepracowałem kilka dni w Biedronce na ulicy Gąbińskiej i muszę przyznać iż to była jedna wielka tragedia. Zapierdziel nieziemski, co chwile trzeba było coś dołożyć, wypiec, posprzątać, pomóc klientowi a kierownik sklepu był wiecznie niezadowolony. Albo za wolno, albo za szybko, albo nie dokładnie no normalnie temu Panu nie można było dogodzić i w związku z tym postanowiłem odejść, zdrowie mamy w końcu tylko jedne. Ciekawe tylko czy Biedronka wywiąże się ze swojego obowiązku i mi zapłaci za przepracowany okres, jestem bardzo ciekaw.

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka