Jeronimo Martins Biedronka

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

Jeronimo Martins Biedronka
2 84 6 1

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Klient

Biedronka w Warszawie przy ul Wyki. Notoryczne oszukiwanie Klienta, poprzez podawanie innych cen przy produktach a innych przy naliczania paragonu. Poza tym wieczny bałagan w towarze! Produkty z promocji gazetkowych są po prostu rzucone i nie jest to bałagan zrobiony przez Klientów!

Kupujący

Witam, właśnie zrobiłem zakupy w Biedronce w Koninie na osiedlu Zatorze, kasjerka oszukała mnie na kilka zł. MASAKRA!!! Mam paragon. WSTYD!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Kierownictwo niech dopilnuje swoich pracowników

MK

27.10.2018 godz. ok. 11. Biedronka w Mierzynie (zachodniopomorskie) ul. Welecka. Po otwarciu kolejnej kasy kasjer odmówił obsłużenia mnie (skasowania moich zakupów), ponieważ jak to pan ujął nie powinnam pierwsza podjechać. Musiałam poczekać, aż uznał że teraz jest moja kolej. Było to upokarzające. Pierwszy raz spotkałam się z takim traktowaniem klienta. ŻENADA. Kasjer miał na imię Kacper.

23
@MK 30.10.2018 08:45

Nie znam sytuacji, ale jak się ktoś na (usunięte przez administratora) wepchnie to jest nie w porządku.

wandakk
@MK 30.10.2018 08:45

W Lidlu jest najgorzej ze wszystkich sklepów tego typu. Na rozmowie to wygląda całkiem, całkiem.. na umowie juz tak sobie a w rzeczywistości.. to pracujesz jak wół za grosze. Teraz jak pracuje w PoloMarkecie to dopiero odzyłam.

zla_ola

Biedronka na ulicy Barkocińskiej w Warszawie - APELUJĘ PO RAZ OSTATNI. Towar jest przechowywany w sposób OKROPNY. Dysponuję zdjęciami (niestety w komentarzu nie mogę ich wrzucić)... na których widać wyraźnie jak towar w tym pomidory i inne produkty "luzem" ustawione są obok kontenerów na zapleczu. Pełno gołębi i zarazków, które tworzą się z ich odchodów. To skandal. Gołębie te codziennie są dokarmiane przez pracowników. Proszę o kontakt chętnie wyślę te zdjęcie na PRIV - dlaczego NIKT Z TYM NIC NIE ROBI????

Xxxxx
@zla_ola 05.10.2018 12:28

Zgłosić to do sanepidu !

stonka ziemniaczana

Hmm...Kochana konkurencjo. W "internety" to trzeba umiec. Tak slaby hejt dziala tylko na dzieciaki :)

fffff

pracowałam przez jakiś czas w tej firmie, w samym centrum Polski - Warszawie i powiem, tak jeżeli jest dyspozycyjny na każde żądanie kierownika i zastępcy, a pracujesz sumiennie i jesteś uprzejmy do klientów przy kasie to nie jestes mile widziany w tej firmie, kierowniczka bedzie wysyla na szkolenia nie nowe osoby zatrudnione, tylko poszczególne nowe osoby na szkolenia i starszych pracowników, którzy byli już na szkoleniach. Liczy sie tylko tam podlizywanie i donosilsielstwo na wspołpracowników do kierownika i zastępcy na bieżace byly i sa łamane prawa pracownicze w tej firmie przez kierowników na pracowników to nie jest praca dla ludzi ambitnych tylko dla leni

xyzz

Witam, czy stanowisko kierownicze dla osoby ktora wcześniej nie pracowała w biedroce do ogarnięcia w miarę spokojnie? Jakie zarobki oferuje biedronka dla kierownika z zewnątrz ? Ile trwa szkolenie ?

Przyszła mama

W biedronce pracuje straszna patologia przeważnie z Ukrainy. Ostatnio robiłam zakupy gdy zostałam mocno popchnieta przez pracownice a gdy udałam się do kierownika sklepu tego nie było a jego zastępca powiedziała, że pracownik jest z Ukrainy i nie mówi po polsku. Dodam tylko, że jestem w 8 m-cu ciąży... Pisałam do centrali a ci odpisali mi, że nie ma żadnych nieprawidłowości! Patologia całą parą!

agunia
@Przyszła mama 08.10.2018 16:16

Typowe. Kiedy byłam wyzywana od (usunięte przez administratora) ,a nawet kierownik złapał mnie za pośladki, zgłosiłam sprawę do centrali oni również stwierdzili, że nie ma w ogóle o czym mówić. Że takie rzeczy się zdarzają i jak mi nie pasuje mam iść gdzieś indziej.

Lato

Witam, niestety po przeczytaniu wpisów moje zdanie o sieci sklepów biedronka jest podobne. Nieprofesjonalna obsługa, brud , towary źle ułożone, napchane w każdej dziurze - czy tego oczekujemy od handlowca w 21 wieku? Szczytem bezmyślności kierownictwa i obsługi jest następujący fakt ...Zabrze ,sklep Biedronka przy ul Gdańskiej , sobota, godz 14.30 ,w sklepie pełno kupujących , a czynna jedna kasa -kolejka przez cały sklep, 20 do 25 osób . Ludzie kochani , jak długo będziemy pozwalali na takie traktowanie klientów !!!!! Sami jesteśmy sobie winni że takie systuacje staną się powszechne !!!!!!! Nawołuje do niekupowania w sieci sklepów biedronka , może jeżeli spadną im obroty cos zrozumieją . Nie klient jest dla sklepu ,tylko sklep jest dla klienta !!!!!! W około wiele przykładów sklepów nastawionych przyjaźnie do klienta wystarczy się rozejrzeć i zaczerpnąć trochę pozytywnych wzorców . Skoro najwyższą kadra zarządzająca w firmie nie widzi skadalicznego traktowania klienta , to nie dziwię się kierownikom sklepów , którzy bagatelizują każde uwagi i mają za nic opinie i uwagi .

anonymous
@Lato 07.10.2018 07:42

Pracuję od dwóch miesięcy w Biedronce i widzę że nie ma ludzi do pracy. Często są odwołane nocne zmiany a pracownicy chodzą na zwolnienia. Bałagan z cenami i promocjami.

Nafi

W Biedronce sprzedaje się towary o zaniżonej wadze od podanej na opakowaniu np Twaróg Krajanka półtłusty Łowicz /produkcja dla Biedronki. Na opakowaniu podana netto 500g a faktyczna waga brutto to ok.470-480g w tym waga opakowania 12g. W ten sposób wprowadza się w błąd klientów i zawyża się w ten sposób cenę.

zofia

UWAGA KLIENCI W BIEDRONCE JESTEŚCIE OSZUKIWANI NA KAŻDYM KROKU. CENY USTALA CHYBA KIEROWNIK SKLEPU BO W GAZETCE JEST INNA CENA NIŻ NA PÓŁCE ORAZ JESZCZE INNA NA CZYTNIKU TRUDNO SIĘ POŁAPAĆ. TAK TO W TEN PERFIDNY SPOSÓB OSZUKUJĄ KLIENTÓW SPRAWDZAJCIE PARAGONY NIE DAWAJCIE SIĘ NABRAĆ NA PROMOCJE BO TAKIE W SKLEPACH BIEDRONKA NIE ISTNIEJĄ. DZISIAJ CAŁY DZIEŃ CZEKAM NA TELEFON Z CENTRALI BIEDRONKI NA TELEFON W GAZETCE AKTUALNEJ KAWA JACOBS CRONAT GOLD 200G KOSZTUJE 17,95 NATOMIAST W SKLEPIE W BIAŁYMSTOKU 25.00 GDZIE JEST PRAWDA GAZETKA WAŻNA DO 03.10.2018 ŻENADA BO JAK KRAŚĆ TO MILIONY ANI BEZCZELNIE OSZUKIWAĆ!!!!!!!!!

czlowiek nie robot

Hey mam juz dosc pracy w tym dyskoncie, kurcze ile mozna byc tak wykorzystywanym !!! Moj kiero mnie (usunięte przez administratora)mnie na maksa, mam dosc ! hey a moze tak wszyscy pojdziemy do niego i jednego dnia zlozymy wypowiedzenie, kto za niech da znac :)

Maja
@czlowiek nie robot 28.09.2018 16:25

Tak pewnie, jestem za, ale spotkajmy sie wczesniej o 18.00 zgadamy temat !! Mam kontakt z agentem ktory placi po 1 000 zl jak przejdziemy do konkurencji, ale musi nas byc min 5 osob ! i musimy zostac tam 4 miesiace Kto za ?? Ale kiero bedzie mial mine hehehe

Maja
@czlowiek nie robot 28.09.2018 16:25

Hey, mam jeszcze 3 osoby zaintersowane przejsciem, ktos jeszcze

mamut

Praca jak wszędzie .Polecam.

Halina

@Derf, napisz prosze jakie bonusy do pensji dodaje firma? Zachęcam Was do pozostawienia na tym forum aktualnych informacji dotyczących tej firmy. Wszystkie Wasze uwagi będą służyć jako pomoc dla osób, które planują zatrudnienie w Jeronimo.

Zigi
@Halina 23.05.2018 13:46

JE bonusy

anonymous
@Halina 23.05.2018 13:46

Jestem nowym pracownikiem. Kierownictwo chciałoby żebym wszystko umiała na wczoraj.

anonymous
@anonymous 05.09.2018 10:38

U mnie jest tosamo

Pozdro

Nie polecam pracy. Można znaleźć o wiele lepszą pracę. W biurze za te same pieniądze. A praca o wiele lepsza.

oszukany

Uwaga na Biedronkę Bielany Wrocławskie Kasjerki na kasie nie kasują szt. po szt. tylko wpisują np. 5 razy ten artykuł a w sumie kupuje 1 szt.a płcisz za 5szt. towar leży przy kasach np.ser,wedlina itp.która powina być w lodówkach wielki bałagan puste półki jak się zwróci uwagę to mówią że nie mają ludzi do pracy.A co nas klientów to obchodzi,ceny nie zmienione jeden wielki bałagan .Morze jakaś kontrola by się przydała? lodówki ciekną morzna się posliznąć.

Pauli
@oszukany 26.06.2016 13:38

Morze jest głębokie i szerokie... Może* poślizgnąć* ;)

Beth
@oszukany 26.06.2016 13:38

Jak wy klienci sami ten (usunięte przez administratora) robicie, myślicie że tam roboty pracują i po każdym klienci jak po 3 letnim dziecku bedziemy sprzątać bo jaśnie panu/pani nie chce sie (usunięte przez administratora) ruszyc zeby odniesc towar tam skąd sie wzięło. A później wielkie pretensje i wyzwyiska ze pracownicy nic nie robią. Właśnie robią - sprzątają ten (usunięte przez administratora) po świniach klientach, którzy potrafią nawet sesrać sie na którejś z alejek. Spójrzcie bardzooo krytycznym okiem w pierwszej kolejności na siebie. Jak bierze się towar z lodówek to trzeba je zamknąć a nie zostawić otawrtą. W domu te jak bierzesz cos z lodówki to zostawiasz otwartą na ościerz?? Właśnie dzięki takim ludziom jak użytkownik "oszukany" odechciewa sie chodzic do tej pracy bo jak człowiek sobie pomyśli że znowu przyjdą Ci syfiarze klienci i pracownik nic innego nie zrobi tylko wszystko sprząta i wynosi. Strasznie niewdzięczna praca i siadająca na psychikę pracowników.

Hania
@oszukany 26.06.2016 13:38

Wędliny przy kasach idą później na odpis

Obwatel
@oszukany 26.06.2016 13:38

To zatrudnij się sam w Biedronce i pokaż jak powinno być czysto na sklepie...

Monika OK.

A ja sie pytam kto zarabia na biedronce...? Nie mysle o pracownikach i dostawcach... Poetugalia?poczytalam trochę opinii poniżej.. Jacyś niepolscy właściciele tak pracowników traktują... Członkowie spółki... Bo to ich założenia.. Ja zaczynam kupowac w polskich sklepach. Bo popatrzcie skąd są produkty... Chcę kupic polski czisnek a w najbardziej popularnym i odwiedzanym sklepie jest tylko portugalski... To zaczęło zmianę mojego myślenia... Zachecam do przeanaliziwania

Zigi
@Monika OK. 18.11.2017 12:29

polskie sklepy zostały zniszczone przez biedronkę i Lidla, plus inne zagraniczne sklepy. Te firmy niszczą rynek, bo skupia za jak najmniejsze pieniądze, a chcą jak najwyższa jakość. Dlatego produkty w biedronce są gorszej jakości, bo muszą robić jak najtaniej i sprzedać i chociaż odrobinę na tym zarobić . Praca w biedronce też do dobrych nie należy. To masakra. Kierownikiem zostaniesz przez kolesiostwo bo inaczej ci się nie uda.

Nic
@Zigi 28.07.2018 11:02

Biedronki sklepami wlasciciel jest polak dwoch braci

Pola

Jestem klientka biedronki na gąbiñskiej od dłuższego czasu ,ale chyba już nie bede. Już kilkakrotnie zakupione mięso wyrzucilam /karkowka próżniowo pakowana przy mieleniu ciagnie się jak plastikowa masa,paleczki, czy skrzydelka z kurczaka śmierdzące ,czy ostatnio parówki z szynki obźlizgniete/ Jak można tak ludzi truc??? Poza tym w tym sklepie jest balagan-wiem, ze to w duzej mierze klienci. I nie ma art.z gazetek/ nie spożywczych/to też duży minus. Obsluga w większości ok,choć są wyjątki niestety.

Nic
@Pola 03.09.2018 08:32

Jezeli chodzi o tego typu produkty klijet ma prawo zwocic z paragonem przez dwa tyg lub zwrot pieniedzy

nie polecam

nie plecam, bo nie ma co polecać .....

Tomuś
@nie polecam 20.07.2018 20:32

Zgadzam się. Praca ciężka i ludzie są jacyś tacy niemieccy. Tylko, żeby kogoś podpię..... albo co kolwiek innego by tylko w jakiś sposób pracę utrudnić. Ogólnie masakra. Jak kogoś ciągnie i nie ma ambicji to spoko, problemów nie będą robić. Będziesz chodził wykładać towar albo siedzial/ła na kasie. Powiedz tylko, że chcesz coś osiągnąć to z miejsca masz kłody pod nogi.

Monika

Na jaki czas dostaje się umowę pierwsza i kolejna?

Zapytaj się przez telefon
@Monika 25.07.2018 22:50

Zapytaj się przez telefon

Sandra

Mam pytanie do osób które pracują/pracowały w biedronce. Czy to szkolenie przed rozpoczęciem pracy które trwa 10dni jest płatne? Tzn czy dostanę za to wynagrodzenie?

Nick
@Sandra 20.06.2017 17:51

tak, to jest praca

Kmicic
@Sandra 20.06.2017 17:51

Na wstępie podpisujesz umowę o pracę. Szkolenie jest proste jak budowa cepa. Więc nie dawaj. Bój się tego na jaką biedronkę trafisz.

Andrzej

na dodatek ""skumali się z Caritasem wiec tam juz kupować nie bęę

Też nie do końca
@Andrzej 11.05.2018 19:33

Też nie do końca, raz na jakiś czas coś im dają.

Aaaa

Jak wyglada praca w Warszawie w Biedronce? Zastanawiam sie czy tam sie starac czy darowac sobie. Mysle o stanowisku Kasjer.

Ut
@Aaaa 06.06.2018 20:19

nie warto, jak jesteś młody i nie szukasz czegoś na szybko to idź gdzieś do biura. Te 200 - 300 brutto mniej ale pierd. to. Ta praca to gówn. i nie będziesz miał szacunku do siebie.

Robert

Z pewnością praca nie jest najlżejsza ale wynagrodzenie jest ok.

tren
@Robert 22.01.2018 17:19

Kasjerka pobita w biedronce została zwolniona z pracy. No chyba więcej nie trzeba pisać...

anonymous
@tren 16.02.2018 23:06

Ile zarabia Zks w Warszawie? Chcę się przenieść z Lidla i nie wiem czy się opłaca?

fff
@anonymous 04.03.2018 18:38

Wyjściówka 3500 brutto, czyli na ręke jakieś 2700. O premiach zapomnij chyba ze sklep wyrabia budżet i wynik tajemniczego klienta będzie 100% w którym pytania bonusowe też muszą 100% zgodne. Jak z jednego pytania bonusowego bedzie 0% to nie ma premii.

Aaaaattt415

Biedronka osiedle kaszubskie wejherowo . Ceny się nie zgadzają . Ceny nie są widoczne dla klienta i wprowadzają w błąd . Obsługa klienta bardzo nie miła .

klient

Nowy sklep w Grodzisku M. po tygodniu po przenosinach stoi pusty. Czyja to wina brak towaru, brak ludzi do wykładania?

derf

Be zastrzezen, nie ma moze och i ach ale sa w porzadku, dobre promocje , fajni ludzie.

Halina

@Andrzej, a co w tym złego? Rozumiem, że nie jesteś pracownikiem Jeronimo Martins Biedronka i piszesz z pozycji klienta firmy? @Nie zalogowany, a czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne? @Nowa, rozumiem, że chciałaś się podzielić swoją opinią na temat pracy w Jeronimo Martins Biedronka, ale wypowiadając się na forum, nie używaj proszę wulgaryzmów.

Nie zalogowany

Wlasnie sie zwolnilem ,bylem zobaczylem popracowalem 2 mc . Jest slabiutko pracy od groma a wynagrodzenie marne 2750 brutto, slynna premie tracisz za nawet zwylky dzien urlopu na ządanie itd.

Nowa

Ciężka praca, kierownicy nie mili, czepiają się o byle co, promowane jest donosicielstwo na współpracowników, ogólnie zapier*** i brak szacunku dla pracownika, ogólnie to nie polecam pracy w tej firmie.

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka