Modular Experience Sp. z o.o.
4 9 38 5 1

Opinie o Modular Experience Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

zainteresowany
 Opinia

jak u nich z realizacja projektow?

Pomocna?
TakNie
Barnaba
 Opinia

Często dla osób piszących negatywne opinie nie ma znaczenia czy to o tej czy innej firmie ma napisać!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Mona
 Opinia

Zminimalizowanie zatrudnienie i jest spokój.

Pomocna?
TakNie
vbn
 Opinia
@Mona 09.01.2019 20:34

zwolnienia przed samymi świętami to cios poniżej pasa. niepozdrawiadm

Pomocna?
TakNie
Albert
 Opinia
@vbn 10.01.2019 10:57

Ale to nie w tej spółce grupy były zwolnienia w grudniu. Coś pomyliłeś. Piszesz i piszesz, a potem niesmak pozostaje...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ann
 Opinia

sytuacja się uspokoiła czy dalej masowo zwalniają pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk
 Opinia

ME nie dajcie się prowokować, te dziwne wpisy robią Ci sami ludzie na wszystkich spółkach grupy. Ktoś jest mocno sfrustrowany i wylewa żale. Już mu nie pomożemy... Macie mega dobrą kawę i to się liczy. Trzymam kciuki.

Pomocna?
Tak5Nie
Zofia
 Opinia
@Henryk 17.10.2018 18:37

@Henryk Należy Ci oczywiście podziękować z Twój wkład w dyskusję. Ale z Twojego komentarza właściwie nie wynika to, czy jest pracownikiem firmy Modular Experience, czy może piszesz jedynie z perspektywy osoby jakoś inaczej z nią powiązaną. Zechcesz nam to zatem wyjaśnić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
G
 Opinia
@Henryk 17.10.2018 18:37

Heniek co Ty gadasz. Dobrą kawę? Może jeszcze napiszesz, że są super firmą? Przecież zwolnili wszystkich pracowników z ME bo po roku biznes nie wyszedł.

Pomocna?
Tak1Nie1
?
 Opinia
@G 23.10.2018 15:26

I znowu na tym portalu zakłamuje się rzeczywistość. Jaki masz w tym cel i wiedzę? Ktoś powiedział na korytarzu? Firma nadal funkcjonuje, prowadzi sprzedaż, dystrubucje i nadal rośnie. Zmienił się tylko sposób pozyskiwania klientów na efektywniejszy i tylko w tym obszarze doszło do zmian, właśnie po podsumowaniu pierwszego roku działalności tego startupu. Czemu służy twój wpis, bo życzliwy i prawdziwy on nie jest ...

Pomocna?
Tak5Nie
Życzliwy
 Opinia
@? 23.10.2018 17:30

Nie wchodźcie w polemikę z takimi "pisarzami" bo im tylko o to chodzi, aby wbijać kij w mrowisko. Za chwilę powiedzą, że lecicie na Marsa... Niech sobie ulżą, a Wy nie dajcie się prowokować.

Pomocna?
Tak6Nie
Zofia
 Opinia
@? 23.10.2018 17:30

@? Oczywiście masz całkowite prawo do posiadania innego zdania, niż @Henryk, i szanuje także te Twoje. Można po Twojej wypowiedzi sądzić, iż masz bardzo dużą wiedzę dotyczącą Modular Experience jako pracodawcy. Czy zatem uważasz, że osoby, które dopiero zbierają swoje pierwsze doświadczenia zawodowe mają szansę na zatrudnienie w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mieczysław
 Opinia

@Antek Przykro mi z tego powodu. Ale skoro, jak twierdzisz, firma Modular Experience nie płaci swoim pracownikom należnej pensji, to powinieneś coś z tym natychmiast zrobić. Rozmawiałeś już o tej kwestii z Dyrektorem? Jeśli to nie przyniosłoby oczekiwanego skutku, to zgłoś problem jakiś wyżej postawionym osobom i informuj nas na bieżąco o rozwoju sytuacji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tosia
 Opinia
@Mieczysław 15.10.2018 11:38

Panie Mieczysławie, jak widać polubił nas Pan bardzo i w imieniu portalu GW zabiera Pan dosyć często głos, tylko po co? Z tego nic nie wynika. Rozumiem, że rolą Pana jest "wybijać szyby w oknach, a zaraz za Panem przyjdzie szklasz, aby je wstawić". Ile prawdy jest w tych Waszych wpisach, ile podpuszczania. Ludzie lubią hejtować, więc to robią - taki nasz sport narodowy, a Wy na tym lecicie. Nie wstyd Panu...

Pomocna?
Tak7Nie
Tosia
 Opinia

Nie ma u nas takiego pracownika jak Antek, więc nie ma co się dziwić, że mu nic nie przelewają na konto. A poważnie to nigdy się nie zdażyło, aby ktoś nie dostał wynagrodzenia, więc czemu służy ten wpis. Kolejni nasi "przyjaciele" na lini. Serdecznie pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mieczysław
 Opinia

@UC Dobrze zatem, że zechciałeś nam wyjaśnić te sprawy. Może chciałbyś jeszcze dodać coś na temat funkcjonowania tego przedsiębiorstwa? Każda uwaga i wskazówka mogą okazać się cenne, dlatego Cię do tego zachęcam. Jeśli ktoś jeszcze chciałby podzielić się z nami swoim zdaniem o Modular Experience - niech to zrobi. Może w ostatnim czasie atmosfera pracy i zarobki uległy zmianie na plus?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mieczysław
 Opinia

@anonymous Niestety, nigdzie nie widziałem, żeby Modular Experience zamieszczała jakieś ogłoszenia. Ale może faktycznie powinieneś po prostu do nich napisać i dopytać o ewentualny wakat. Tu masz kontakt do firmy: biuro@modularexperience.com Bardzo proszę, abyś nas później poinformował o tym, co postanowiłeś zrobić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pytajnik
 Opinia

szukają może handlowców?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OPA
 Opinia
@pytajnik 17.05.2018 10:20

Owszem. Widziałem ogłoszenie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@pytajnik 17.05.2018 10:20

Raczej nie...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@OPA 15.06.2018 18:30

Gdzie widziałeś ogłoszenie? Może macie jakiś mail przez który można do nich aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A
 Opinia

Świetna firma, daje możliwość rozwoju młodym osobom. Cieszę się, że w niej pracowałam. Dużo pracy projektowej i ciekawa linia biznesowa. Polecam tym, którzy rozpoczynają swoją karierę zawodową i nie tylko. Osoby z doświadczeniem też znajdą coś dla siebie, mimo że firma jest młodziutka.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@A 25.04.2018 13:20

A dlaczego już nie pracujesz? Coś mi tu śmierdzi ta opinia bo ja się z nią zupełnie nie zgadzam. Ja bardzo się cieszę że już tam NIE pracuje!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@anonymous 11.07.2018 23:30

O znowu się uaktywnił nasz ulubieniec :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia

Pyszna kawa, oryginalne pomysły na aranżacje biura. Współpracujemy od kilku miesięcy. Szczerze polecam firmę.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witold
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje nowych pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Witold 07.05.2018 09:42

ja nie znalazłem żadnych ofert pracy a Ty Witold?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koneser kawy
 Opinia

Mają mega smaczną kawę do firm i restauracji - Cafe Zinia. Warto naprawdę spróbować.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bez przesady
 Opinia

To wspaniałe miejsce i wiele firm tam robi imprezy, nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Tak samo można nie tankować na BP, bo przecież była ta cała katastrowa z tankowcem i spowodowali wiele szkód. Albo nie kupować nic bez zaczka fair trade czy kosmetyków testowanych na zwierzętach. Zarząd jest spoko no i zna wielu ludzi, z Zatoki Sztuki pewnie menadżera jakiegoś od imprez. Mają nawiązaną relację i tyle, koniec.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zdziwienie
 Opinia

Za rozpowszechnianie nieprawdziwych wiadomości chyba mogą grozić jakieś prawne konsekwencje. Człowieku zatoka ogarnij się i poczytaj ze zrozumieniem regulamin serwisu. Plotkarskie portale, są w innym miejscu, można tam nawet zarobić.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Modular Experience Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo ważna!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
umowy
 Opinia
@Administrator 16.03.2018 09:42

umowy zlecenie dla studentów, umowy o pracę dla osób po studiach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia

Czy ktoś u nich urządzał kuchnię w korporacji? Albo decydował się na kawę? Proszę o informację jak się współpracuję z tą firmą. Zadzwonili z ofertą, ale nie wiem czy warto, marka zupełnie nieznana.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klientka
 Opinia
@Ciekawy 09.02.2018 21:47

Mamy z nimi umowę na dostawę kawy wraz z urządzeniem. Pilnują terminowego dostarczenia (nie było przypadku, aby się upominać). Urządzenia są nowe więc jeszcze się nic nie popsuło, a nawet jeśli to mają dać na czas naprawy coś zastępczego). Ale kawa jest super smaczna (Zinia w złotym opakowaniu nam podpasowała). Smak tej kawy znacznie przekracza smaki kaw proponowanych przez innych dostawców. Jak się nie popsują to zmienią podniebienia w wielu firmach. Oglądaliśmy ich showroom i na wiosnę weźmiemy kącik kawowy ze ściankami.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
 Opinia

Czy warto wspolpracowa z ta firma?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@? 24.01.2018 13:48

Modular Experience wchodzi w skład grupy Module Plan (takie marki jak Clever Frame, Monogram Magazine i inne). Oferują wysokiej jakości (wg mnie najsmaczniejszą) kawę do biur - Cafe Zinia oraz tworzą kawiarenki w firmach. Młoda firma z bardzo rozwojowym pomysłem na biznes.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
!
 Opinia
@? 24.01.2018 13:48

za drogo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koleżanki i koledzy
 Opinia

Serdecznie pozdrawiamy naszą konkurencję i tzw. "przyjaciół", którzy będą chcieli napisać coś mniej miłego :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Modular Experience Sp. z o.o. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej