Omida Solutions

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Omida Solutions Sp. z o.o.

Opinie o Omida Solutions Kraków

Nie przegap nowości o Omida Solutions Sp. z o.o.!

Chłopka

18.04.2026 16:54

Administracja magazynu. Pojawiło się ponownie ogłoszenie na to stanowisko. Czy to dodatkowe miejsce czy osoba wcześniej która była na tym stanowisku nie sprawdziła się w ciągu tych trzech miesięcy? Jakie warunki trzeba mieć aby dostać tą pracę?

Pipi

23.01.2026 22:36

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko biurowe na Kowalach. Czy te proponowane 4000 netto to gra warta świeczki? Są jakieś premie do tego? Czego można się spodziewać po pracy w biurze? Jest spokojna? Praca na 3 zmiany za 4 tysiące to chyba trochę mało? Czy są podwyżki?

08.11.2025 19:39

Brak słów. Nie polecam Balic. Kierownik to przebieraniec. Krzyki awantury, nie ma żadnych kompetencji by pełnić ta funkcję
    #Magazynier
    Pio

10.12.2024 18:57

Pojawila się oferta na stanowisko pracownik administracji magazynowej - czy może ktoś z pracowników udzielić informacji jak pracuje się na tym stanowisku?
    Januszbiznesu

21.09.2025 19:44

To grubo. Ciekawe dlaczego tak jest? Niekompetencja ludzi, kierownika czy po prostu boją się konkurencji w biurze?

Aanonim

29.10.2025 20:49

Zdecydowanie niekompetencja kierownika. Ludzie tam pracujący raczej nie boją się konkurencji. To przełożony rozdaje karty i cały czas zaprasza na rozmowy aby podsycać niezgode i utrzymywać niepewną atmosfere.
    Aanonim

29.10.2025 20:45

Nie polecam miejsca pracy Kokotów oraz Balice. Największym problemem jest kierownik, który od lat utrzymuje się na stanowisku pomimo zwolnień i opini na jego temat. Zachowuje się jakby miał problemy sam ze sobą i chorobe dwubegunową przez co wyżywa się na pracownikach. Mówi, że chce zmian a tak naprawdę ma klapki na oczach i nie widzi po swojej stronie żadnych błędów jak i po stronie swoich pupilków ktorzy mu wchodzą w cztery litery. Niektóre osoby są na wyższych stanowiskach chyba tylko ze względu na ich staż pracy a te które naprawdę zasługują na awans i ciężko pracują są wykorzystywane i mamione obietnicami.
    Kierowca

20.08.2025 07:01

Błyskawiczne załadunki papiery od ręki miła obsługa inni mogli by się uczyć

16.02.2024 17:00

Pojawiły się ogłoszenia do pracy w administracji magazynowej - czy ktoś może powiedzieć jak się tam pracuje? Jakie są warunki, chodzi o kasę i ogólnie o biura czy są nowoczesne? Jest możliwość pracy zdalnej?

10.07.2025 22:38

Nie ma możliwości pracy zdalnej xd
    Ktoś

04.03.2025 20:58

Wystarczy robić swoje, polecam.

08.11.2024 19:54

Czy ktoś może napisać jak się pracuje w 7r, chodzi mi o pracę biurową. Czy jest wsparcie kolegów/koleżanek/szefostwa?

08.11.2024 19:53

20.02.2024 11:43

A magazynierzy dostają ubrania robocza? Nowe takie nie po innych pracownikach jak ktoś napisał wcześniej w wątku? Aktualna jest właśnie oferta pracy o się zastanawiam nad wzięciem udziału. Umowa o pracę jest od samego początku? Po jakim czasie można dostać umowę na czas nieokreślony, rok czy szybciej?
    Pii

22.02.2024 06:00

Dostaniesz najnizsza krajową. Dostaniesz nowe ubrania. Umowa - na początek może być zlecenia. Potem - jak się sprawdzisz- o prace. Na czas nieokreślony - na pewno nie po roku. Praca po godzinach jest dosyć częstą więc możesz liczyć się z tym że po 8 godzinach nie wyjdziesz do domu.
    Nikt

08.03.2024 06:29

Z wyprzedzeniem żadnym. Po prostu jest potrzeba - jest pytanie. Nikt oczywiście nie trzyma cię na siłę, jak noe możesz - to nie dostajesz. Tyle w temacie organizacji i planowania

21.01.2024 09:07

Lm

22.01.2024 10:58

O dobrym nie można mówić. Są dwa działy - Jest kierownik i jego prawa ręka i na tym działy się kończą. Ani jeden ani drugi nie potrafią załatwić nic.Teraz jak pracy nie ma to powysyłali pracowników do domu i 0 grosza zobaczą. Jak narazie Jedyne co można się dogadać i załatwić różne sprawy to nowy koordynator. Tak czy inaczej Wcześniej czy puźniej skończy się wizytą państwowej inspekcji pracy.
    anonimussss

05.02.2024 11:06

Możesz napisać, co takiego było zawarte z opinii, do której się odnosisz a która została usunięta? Co takiego opinia ta mówił o firmie, że już jej nie widać?...

06.10.2023 00:22

Gdy usłyszałam od lidera magazynierów na magazynie VII pracując w administracji( gdzie moim przełożonym był koordynator oraz kierownik), że on może mi tak samo wydawać polecenia to zwątpiłam.
    ALE

06.01.2024 15:18

Możesz opowiedzieć coś więcej o pracy w administracji magazynu?
    kiwi

31.10.2023 11:17

Negatywne opinie na temat tej firmy absolutnie nie dziwią. Już same etap rekrutacji pokazuje brak szacunku dla człowieka. Treść ogłoszenia mało spójna z tym co można usłyszeć na rozmowie od kierownika i Pani z HR, zarówno w kwestii obowiązków jak i nawet miejsca pracy. Klasyczne łapanie na wędkę. Trudno też usłyszeć konkretną kwotę wynagrodzenia, dużo ogólników. Kierownik nie budzi zaufania, Pani z HR miła, ale nie dotrzymuje słowa i brak informacji zwrotnej po spotkaniu. Nie polecam, szkoda czasu.

05.10.2023 00:05

To czego tam doświadczyłam nadaje się tylko do PIP. (usunięte przez administratora) ze strony współpracowników na porządku dziennym. Nie dość że w pracy to przez nękające wiadomości w życiu prywatnym. Najgorsze jest to że awansowała osoba która była mózgiem tej operacji i nadal tam pracuje i nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencje mimo informowania przełożonych o różnych sytuacjach (usunięte przez administratora)innych pracowników przez tą osobę takich jak utrudnianie pracy.

05.10.2023 11:46

Tak, zdecydowanie tylko zgłosić do PIP. Zostawanie za darmo po pracy każdego dnia. Wszedzie widoczne numery telefnow wszystkich pracowników. Zeby odrobić godziny to trzeba wziać urlop i przyjść do pracy. Ciagłe patrzenie na kamerach przez kierowcnictwo. Po odejsciu z pracy trzeba oddac ubrania, które później otrzymaja pracownicy z Ukrainy( dyskryminacja!!!)Tragedia.Nie dziwie sie ze kazde nowe osoby nie zostaja tu dluzej
    jacykowo

26.09.2023 01:59

Nie ma tu niestety opinii o oddziale w Warszawie. Ale mogę ocenić proces rekrutacyjny prowadzony przez People&Culture Business Partnera w Warszawie, jako negatywny. Mieli wrócić z informacją o skutkach rekrutacji i nic, na zapytanie mailowe też nikt nie raczył odpowiedzieć. Skoro takie olewcze praktyki są stosowane już na początku, to czego można się spodziewać później ... (?)

03.08.2023 10:36

Jak długo trwa proces awansu w 7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.?

03.09.2023 10:44

Nooo jest, który podwyżki i awanse uzyskuje "rzuceniem wypowiedzenia" na 7
    W

13.09.2023 23:06

Za dobrą pracę nie dostaniesz premi, nie nabieraj się też na to że jeśli przyprowadzisz im kogoś do pracy to dostaniesz premie bo to też ściema

02.07.2023 13:39

Po prawie roku współpracy mogę dać pozytywna opinie. Możliwość zdobycia doświadczenia w dziele administracji magazynowej. Praca sama w sobie ok dla ludzi, których cechuje wielozadaniowość. Gdyby nie pewne sytuacje na pewno pracowałabym dalej.

20.08.2023 20:31

Żadnego doświadczenia które rozwinie Twoja karierę nie uzyskasz, ale poznasz środowisko o którym istnieniu nie miałeś pojęcia
    Anna

26.07.2023 08:22

Z przykrością stwierdzam że firma nie traktuje potencjalnego pracownika poważnie. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej usłyszałam od rekrutera „umówmy się tak że to ja do pani oddzwonię najpóźniej do końca tygodnia”. Niestety telefonu, wiadomości e-mail oraz odmowy w aplikacji brak. Brak szacunku do człowieka, niestety dział HR musi się jeszcze dużo nauczyć.
    Juz nie pracuje

24.07.2023 16:35

Napisze tak jednym słowem MASAKRA. W 3 DZIEŃ pracy stali nademna ze stoperem i liczyli czas ile palet sciagne. Wytrzymałem tam tydzien teraz naszczescie mam fajna robote tez na magazynie za podobne kasek

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Omida Solutions?

Kontakt - Omida Solutions Sp. z o.o.

Ludwinowska 7 30-331 Kraków

REGON:12086880800000

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    Praca

03.07.2023 10:45

Cześć, Ile można zarobić jako Magazynier z UDT?
    Już nie pracuje

18.06.2023 12:36

Pracujesz do 22, kolejnego dnia 8 rano już telefony lub wiadomości z pracy w sprawie idiotycznych spraw. Brak szacunku dla prywatnego czasu wolnego pracownika
    Już nie pracuje

18.06.2023 12:24

Masz problem zdrowotny, idziesz na zwolnienie od razu telefony że przecież dobrze wczoraj wyglądałeś. Sygestie, że symulejesz.
    Na nie

16.06.2023 17:17

Nastawianie przez kierownictwo jednych pracowników przeciw drugim, obgadaywanie, że ktoś coś źle robi czy źle się zachowuje ale dlaczego kierownictwo nie porozmawia o tym z pracownikiem którego sparwa dotyczy tylko innym jeszcze nowo zatrudnionym?
    Były

24.01.2022 15:35

Kierownik magazynu to pedant, kłamca, (usunięte przez administratora) Obiecuje gruszki na wierzbie, nęka. Oczywiście nie bezpośrednio. Ma od tego swoją " prawa ręka". Pan kret zajmuje się wykończeniem pracowników. Tą sprawą już dawno powinna zająć się inspekcja pracy.. Dlaczego to sie jeszcze nie stało??
    WszedzieTeKompleksy

17.07.2022 22:05

Ma gość rację, tak bezczelnych lasek jak te w administracji magazynowej to w życiu nie spotkałem. Traktują pracowników jak śmieci, wchodzą kierownikowi między pośladki i tak się ten cyrk kręci. Najlepsze są agusia i patusia, tak zimnych zapatrzonych w siebie osobników to ze świecą szukać. Jeszcze patrząc po komentarzach nie można im również odmówić zakłamania. Współczuję wam mróweczki obecnie pracujące w tym szambie, przy takiej brudnej szybce smród się będzie jeszcze długo roznosił po magazynach.
    Yesyes

16.06.2023 16:57

Tak na zadowolenie kierownika ale też na wyciągnięcie informacji o innych z którymi pobiegną na dywanik a za kilka godzin z potwierdzeniem doniesienia zjawi się osoba z góry u ciebie z pytaniem czy to prawda
    Byly

16.06.2023 16:14

2023 rok a wszystkie opinie jako były pracownik muszę potwierdzić. Praca dwuzmianowa, w tym weekendy za bardzo niską stawkę. Stosowany (usunięte przez administratora) przez innych pracowników, którzy zostali awansowani na niby wyższe stanowiska tylko ze względu na to "że mają gadane" lub szantażują kierownictwo odejciem a w rzeczywistości na stanowiskach biurowych nie potrafią zrobić podstawowych rzeczy w programach takich jak Excel czy Word ???? wyścig szczurów w donoszeniu do "góry" która żyje plotkami ???? nie polecam, bo nikt nigdy Cię tam nie doceni jeżeli jesteś uczciwie pracującym człowiekiem ????
    Karolina

24.03.2023 09:08

Zaciekawiło mnie ogłoszenie z internetu na stanowisko Pracownik Administracji Magazynowej. Może ktoś wie coś o tej pracy? A w zasadzie, to chciałabym dowiedzieć się, czy ta praca jest zmianowa? Jedna, dwie czy trzy zmiany? I jeśli są zmiany, to niech ktoś napisze, jakie są godziny tych zmian? Od której do której?
    Aaa

02.04.2023 21:31

Wszystko zależy od projektu na jaki aplikujesz. Max to praca na 3 zmiany : 6-14, 14-22, 22-6 lub 2-zmianowa 6-14, 14-22.
    A

04.04.2023 18:53

Pracuje sie na wszystkie zmiany. Grafik potrafia zmieniac kilka razy w miesiacu, wiec cieżko sobie coś zaplanować, bo ma być tak jak im sie spodoba. Sa dodatkowo płatne, kilka zł za godzinę
    PanP

08.09.2022 07:34

Przekonałem się, że nie jest to dobre miejsce do pracy. Kobiety nie mają swojej szatni ani swojego WC. W magazynie pracują więźniowie, ale tylko za drobne kradzieże i pobicia, którzy chodzą za Tobą i zaczepiają pytając o adres i środek transportu do pracy itd. Umawiasz się z kierownikiem na stawkę, a na umowie mniejsza.
    DamianekDanielekŁukaszek

31.08.2022 20:37

"Zdecydowanie odradzam, jeżeli jest praca kierownik pogania, jeżeli jest mniej pracy to samo tylko z miotłą czy mopem bo mają bzika na punkcie czystości. Pisanie raportów co do minuty, ile palet przezuciles itd. Pomiatanie pracownikiem na porządku dziennym, przy mniejszej ilości pracy wypiszą Ci wolne albo wyślą do domu! Wszelkie szkolenia wyglądają tak że dają Ci papier do podpisu a jak zrobisz coś nie zgodnie z instrukcją to jest na Ciebie i mówią bezczelnie "przecież podpisałeś szkolenie"." To jest wpis z 2017 roku i nic się w tym bajzlu nie zmienia, jak gnoili ludzi tak gnoją dalej, tylko pieski i suczki bardziej aktywne na goworku żeby trochę wypudrować trupa. Jak masz na tyle oleju w głowie żeby ich sprawdzić tutaj przed podpisaniem umowy, to dla własnego dobra trzymaj się od łukaszka s. I jego piesków (danielek, damianek, dominiczek) jak najdalej jak to tylko możliwe.
    Hehe

24.08.2022 21:31

Zmieniło się coś w tej firmie na lepsze ?
    Andrzej

19.08.2022 21:23

Magazyn 7R Kokotów, czy odbywa się tam kompletacja zamówień? Jaki towar jest składowany?
    Monti

19.04.2022 15:09

Witam, Ma ktoś styczność z praca w spedycji w 7r? Albo ktoś był na rozmowie? Warto? Jak to wyglada?
    Monti

09.06.2022 23:43

Wszystko w sumie :) jak się pracuje, jak stosunki z innymi w biurze wyglądają, jak traktowani są nowi pracownicy itd
    GoworkowyProwiec

19.04.2022 00:33

Dla nowych ludzi którzy są na tyle rozsądni żeby sprawdzić pracodawcę w internecie, sprawdzajcie też starsze opinie. Teraz wyraźnie widać, że boli ich odpływ pracowników z Ukrainy, dlatego pudrują swoje zakłamanie jeszcze większą ilością kłamstw. Na tym magazynie jest kilka stałych etatów, reszta to rotujący ludzki element, rzucany do najcięższych zadań. W interesie tych kilku jest tutaj wypisywać jakieś rzeczy z sufitu, oni nie mają skrupułów i odczujecie to na własnej skórze. Przywoływanie ich imion to dla nich obraza, ciekawe dlaczego?
    ole

21.04.2022 09:34

A dlaczego nie przywołasz swojego imienia. Jak kogos oczerniasz to się przedstaw. A nie podpisuj kilkoma nicami. Napisz ze mam na imie i nazwisko..................pracowałem na tym magayznie co nalezało do twoich obowiazków jak je wykonywałes. Tak zeby pracodawca mógł odnieść sie do Twojego wpisu. Przeciez jak byłes taki dobry w tym co robiłes i nie masz nic sobie do zarzutu to dlaczego się zasłaniasz. Słuchaj tak sa rózne wpisy - dlatego ze sa rózni ludzie jednemu pasuje taka praca drugiemu nie. Dlatego jest cos takiego jak wybór. Kazdy go ma. Dlatego nie rozumiem tych róznych wpisow. Mało konkretów i plucie co poniektórch - ale z tego co wiem na razie 1 osoby. Mozesz sobie ulzyc w inny sposób. Przyłuz się do pracy ... to i ty i jakikolwiek pracodawca bedzie zadowolony. Mielenie i wylewanie jadu nigdy nic nikomu nie daje
    wik

27.04.2022 11:46

No toś chłopie się opisał. A coś ty robił na magazynie i czym się zajmował......plotkami. Tak cie boli ze cie nie ma rotujacy pracownku od ciezkich zadan. No tak ciezko ..........naprawdę? Ah.....
    Tak

13.04.2022 14:27

Pracuję na magazynie. Praca w porządku. Nic złego nie moge napisać. Jestem zadowolony.
    część zamienna

31.03.2022 23:36

Aż tak nie ma tam kto pracować, że łukasz wam każe komentarze na goworku pisać? Dałbym wam kilka rad jak się robi propagandę, ale za dobrze się na to patrzy jak robicie z siebie tak ewidentnych clownów. Co do pracy, macie tutaj stały kilkuletni trend komenatrzy, wypełnionych niegodziwościami jakie są na tym magazynie uskuteczniane. Kilka świerzych, zakłamanych, pozytywnych komenatrzy nic tu nie zmienii.
    Hamulec

03.04.2022 18:00

Na całe szczęście ludzi Twojego pokroju jest mniej. Weź się do roboty A nie miel jęzorem bez sensu. Cieszę się że nie ma możliwości kasowania niech widzą jakiego typu ludzie tu pracowali i pracodawcy też powinni wiedzieć. Bardzo dużo ludzi zatrudnionych jest bez doświadczenia, uczeni są od podstaw wszystkiego jak już się nauczą (nie pisze o wszystkich oczywiście bo jest to duża firma i zatrudnia bardzo duża ilość osób )to nawet nie maja zadnej wdziecznosci ze mieli taka mozliwosc. A rotacja pracownikow jest wszedzie. W tak duzej firmie tak jak wszędzie jednym się podoba pracują, inni odchodzą ale są zadowoleni ze zdobytego doświadczenia ale są też tacy jak ty. Nie pracuje i będę wszystko negowal, ludzie którym choćby nie wiadomo co i jak to niedogodzisz. I niestety u Ciebie czlowieku to tak wyglada. Masz prawo do obrazania innych to powinienes sie przedstawic zeby zainteresowane osoby mogly Ci odpowiedziec.
    tic

06.04.2022 10:42

Ciekaw jestem kto to napisał. Obrazanie w takiej grupie to podstawa widze. Ale nikt niechce przedstawic się z imienia i nazwiska. Czyli wniosek wynika sam. I kazdy moze sobie na niego odpowiedzieć.
    Stały

04.04.2022 12:05

Widze jaka burza - ale tez widze ze ten Pan co najbardziej muczy i bawi się w dedektywa długo nie pracuje - bo słabo zorientowany. W pracy jest spoko - tylko zeby wszystkim chciało sie pracować i nie trzeba było tłumaczyc w kółko jedno i to samo. Ja nie narzekam. Z tego co wiem to na razie nie ma rekrutacji, piszę o pracy jako magazynier,operator.
    pękniętaszybka

11.01.2022 01:09

omówię tutaj ogłoszenie na magazyniera, bo to co oni tam piszą to jest niezły fikołek. -obsługa wózka widłowego (również wysoki skład) = głównie jeżdżenie po kilka godzin pieskiem i ładowanie tirów, wysoki skład jest dla pupilków. -odpowiedzialność za terminowe wykonywanie zadań = co to jest terminowe wykonywanie zadań to wiedzą tylko łukasz i jego dwaj de, natomiast Ty od nich wyjaśnienia tego pojęcia nie usłyszysz, w szatni wisi jakaś kartka z czasami na podstawie IDZD ( instytut danych z ....) -sprawne przyjmowanie, składowanie, wydawanie towarów zgodnie z wymaganiami kontraktowymi klientów = ładowanie wszystkiego jak leci w regały, byle szybciej, nie ważne ile nóg ma paleta i czy nie ma innych uszkodzeń z transportu. -wewnętrzny transport towarów w magazynie = patrz punkt pierwszy -prawidłowa i terminowa realizacja zleceń = patrz punkt drugi a tutaj co oferują: -wynagrodzenie w oparciu o umowę o pracę = umowę o pracę tymczasową, a to są dwie różne rzeczy, wynagrodzenie jak wszędzie, natłok pracy jak nigdzie. -pracę w trybie zmianowym = zmiany są cztery, na rozmowie mówią o dwóch, w tym atrakcja taka jak nocne obsługiwanie w pojedynkę dwóch magazynów(ciekawe co przepisy bhp o tym mówią?) -atrakcyjny system premiowy = atrakcyjny dla pupilków, chcesz dostawać pełną premię? najlepiej donoś na współpracowników, pupilki łukasza bez żadnego skrępowania pokazują robione w ukryciu zdjęcia pracowników, cóż to się opłaca. Jeżeli nie jesteś przedłużaczem, za 300zl to już możesz łukasza całować w pierścień. -możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kwalifikacji = możliwość narażania się na (usunięte przez administratora) urazów psychicznych i fizycznych -przyjazną atmosferę = tak jeżeli łukasza i jego pupilków nie ma w okolicy, chociaż drugie życie łukasza to patrzenie w kamery. Także różnie z tym bywa. Moim zdaniem lepiej przymierać głodem niż skrzyżować swoje drogi z ludźmi tak nieprzyzwoitymi i pozbawionymi ludzkich wartości jak głowa tej magazynowej ryby.
    szejmonju

31.03.2022 23:30

Widać wyraźną kontrofensywę ludzi zakłamujących rzeczywistość, mam nadzieję, że macie chociaż za to płacone. W końcu ludzie zaczęli czytać na goworku co się tam wyprawia u was i nie chcą przychodzić do pracy? Pracujcie sobie dalej kablując na kogo popadnie, dominiczki, danielki, damianki. Z prawdą nie wygracie, ludzie którzy mieli z wami kontakt dzielą się swoimi doświadczeniami i ostrzegają się nawzajem, a w tym bajzlu się pewnie dalej nic nie zmienii, śmieszny kierowniczek z przerostem ego i kruchymi nerwami, z ekipą swoich piesków, a reszta to części zamienne. Zakłamujcie realia dalej, dużo wam to pomoże.
    Tom

03.04.2022 18:18

Zakłamujesz rzeczywistość czlowieku. Od kiedy nie pracujesz i co teraz porabiasz?Jeszce raz nie obrazaj ludzi pracujących. Przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałeś. I pomysli o tym co ktos o tobie pomysli czytając to. Tyle i az tyle.
    Praca

31.03.2022 13:06

Pracuję w tej firmie w Kokotowie na magazynie. Na rozmowie o pracę wszystko jest dokładnie umówione. Praca ok.
    Akwarium

27.07.2021 13:21

Kierownik magazynu 7r to specyficzny człowiek. Ja nie mógłbym z nim pracować. Wystarczyło kilka minut rozmowy i szybko ustaliłem, że to nie ciekawy osobnik. Z tego, co mi wiadomo to w tej firmie bardzo słabo płacą. Jeżeli prawdą jest to, że w tym podmiocie dochodzi do mobbingu lub/ i (usunięte przez administratora)pracownika w czasie pracy to należy zawiadomić -Państwową Inspekcje Pracy Okręgowy Inspektorat Pracy w Krakowie pl. Szczepański 5, 31-011 Kraków i dokładnie opisać, co się dzieje – najlepiej nagrać dyktafonem rozmowy z przeoczonymi. Pismo musi być własnoręcznie podpisane. Należy tez podać swój adres zamieszkania. Można tez zawiadomić organy sciągania Policje lub/i prokuraturę o podejrzeniu popełnienia przestępstwa określonego Art. 190a. [Uporczywe nękanie.] Kodeks karny § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia, poniżenia lub udręczenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Art. 216. [Zniewaga] Kodeks karny § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. UWAGA! Ważne. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
    Pip

30.03.2022 10:39

Kolego chyba trochę zagalopowałeś sie. A fantazja Twoja nadaje sie do dobrych flimów SF.
    UP

30.03.2022 11:29

Słuchaj aż strach sie bać były pracownku kogo tam przyjmuję . No ty to już pełen odlot prezentujesz. Słuchaj marnujesz sie ale rezyserka czeka moze jakis film SF nakręcisz.
    Kolejny pracownik

30.03.2022 10:03

Pracuje moze nie długo ale tze nie mało. Wszytko co miałem przedstawione na rozmowie o pracę w stosunku do stanowiska o które sie starałam - było jasne , klarowe i zrozumiałe. Wszystko sprawdza sie w praktyce. Jest moze teraz troche mniej , ale pracy jest duzo. Są obowiązki i wymagania jak w kazdej pracy. Jest ok.

Zostaw merytoryczną opinię o Omida Solutions Sp. z o.o.