7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.
2 27 6 1

Opinie o 7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.

bezrobotna

Jedna z tych firm gdzie nie masz znajomości, nie masz pracy? Dlaczego firma nie ma żadnej zakładki praca/kariera na stronie internetowej? Ofert pracy też nigdy nie widziałam choć szukałam.

małpeczka
@bezrobotna 22.12.2018 22:19

Ja wysyłałam cv na pracuj pl. i olx

Tom

Nie polecam szczególnie osobą palącym, w ciągu dniówki nawet tej 12 godzinnej jest (usunięte przez administratora)min przerwy to jest jakieś 5 papierosów i brak przerwy na posiłek ????

PTR
@Tom 03.07.2018 08:36

Rzuć palenie, będziesz miał czas i pieniądze na jedzenie ! :D

Mateusz

A czy tak jest na wszystkich magazynach tej firmy ? Bo na granicy Bielska-Białej i Czechowic-Dziecic otwarli ten magazyn i od dluzszego czasu wisi baner z ofertą pracy na magazynie. Mam uprawnienia 1WJO od 3 lat, na magazynie pracuje od jakis 10 lat wiec doswiadczenie mam, praca na SAPie (przyjecia wydania itp itd) na jaka stawke moglbym liczyc? Myslicie ze 25 netto dostane?

Figo

Praca należy do ciężkich, co to za magazyn gdzie dostawy są ściągane ręcznie z samochodu? i to ciężkie piecyki :/ takie rozładowanie to kilka godzin naprawdę ciężkiej pracy, nawet Ukraińcy nie chcą tam wracać.

ANONIM

Najlepiej pisać i oczerniać anonimowo. Jestem już trochę tutaj. Powiem tak w życiu nie chciałbym zarzadzac taka ilością osob z tak specyficznym podejściem do pracy.Teraz ludzi interesuje kasa i co by tu zrobić żeby się nie narobić. Duze mniemanie o sobie a przychodzą takie b... ciężkie do nauki ze masakra. Ale zresztą widać na poniższych wypowiedziach co jest najważniejsze. Nie maja pomysłu ale krytyka i obsmarowywanie na porzdku dziennym oraz oczywiście plotkarstwo.

Anonim 2
@ANONIM 14.12.2018 09:27

Taką ilością? Jest wiele magazynów gdzie pracuje więcej pracowników i jakoś nie ma problemu z zarządzaniem. A po drugie to jacy ludzie tam pracują to wina kierownictwa przecież taka czesta roszada pracowników jak w 7r to nie przypadek. Skoro długo tam pracujesz może powiesz dla Ciekawostki ile w ostatnim roku pracowników "uciekło" z 7r , napewno zainteresuje to czytelników tego forum.

Anonim 2

To napisał a podpisał się anonim hahaha. Lepiej przyznaj że kierownik Ci kazał napisać parę opinii na +. Ile Ci za to obiecał do wypłaty? 50? :D

Wiola

Moje sugestie dla 7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.: Tak, jak pisali poprzednicy firma bardzo średnia, brak szkolenia, ciągle pretensje od kierownika. Oczywiście kierownik ma swoje ulubienice(usunięte przez administratora)które pomimo swoich błędów nie idą na dywanik. Dziwne relacje pomiędzy pracownikami, przełożonymi ciągle jakieś seks afery w których głównie udział biorą fawaoryzowe ulubienice więc wszystko staje się klarowne dlaczego tak jest. Reasumując praca w administracji jak i na magazynie bardzo przeciętna w stresie za małe pieniądze. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepsze zarządzanie na szczeblu kierowniczym

....
@Wiola 12.12.2018 10:24

Popieram. Szkoleniami powinien się zając HR Ale szkoda gadać jaki tutaj mamy HR. Kobieta pływa po tematach , na niczym się nie zna, chodzi po magazynie i plotkuje a czas leci. Jaki HR takie szkolenia. Jeśli chodzi o ulubiencow to bym nie przesadzał. Kiero ma osoby wyznaczone do zarzadzania i one zlecają zadania obserwując jakie jest ich wykonanie, Co rozumiesz przez lepsze zarzadzanie. Każdy wie co ma robic i jest rozliczany ze swojej pracy proste jak barszcz . Jest to centrum kilka magazynów współczuje tym co muszą to ogarnąć. Z kasą bym tez nie przesadzał bo jest ok.

Wioletta

Praca w stresie za niewielkie pieniądze, brak szkolenia lub trwa max 2-3 dni, a później pretensje kierownika. Faworyzowanie kilku Pań z administracji które uważają że wiedzą wszystko i nic nie można im zrobić. Najgorsza jest atmosfera w pracy, ciągle donosy na siebie nawzajem, rywalizacja o względy kierownika. Częste afery miłosne z udziałem Pań ulubienic z Panami z magazynu i przesiadywanie owych Panów w administracji a praca wykonywana jest przez jedną osobę bo druga musi sobie pogadać, a na koniec pretensje. Nie polcam

Magazynier
@Wioletta 12.12.2018 10:43

No cóż, praca w 7r nie jest wcale taka zła oczywiście (usunięte przez administratora)i ale kasa nie jest taka zła i warunki nie najgorsze. (usunięte przez administratora)Ogólnie praca ok a to że dziewczyny fajne i kontaktowe to raczej plus.

:-)
@Wioletta 12.12.2018 10:43

Cześć Jeżeli uważasz że potrzebujesz więcej szkoleń w każdej firmie tak samo jak i tu jest HR - należy zgłaszać proponowane przez siebie szkolenia, dać coś z siebie , zaproponować a nie narzekać. Brzmi śmiesznie rywalizacja o względy kierownika- sa brygadziści, administratorzy z długim stażem , które sa od tego i widzą co kto robi oraz jaką mają wiedzę . To tyle o reszcie głupot nie ma co pisać.

Manuel
@Magazynier 13.12.2018 10:04

Kolego chyba dawno się nie rozglądałeś po ofertach pracy, tyle co dostajesz w 7r można dostać na okresie próbnym na innych magazynach. Wiem jestem na bieżąco, radzę sprawdzić.

Maja

W tej firmie brak szkolenia chyba że za szkolenie uważa się siedzenie za plecami koleżanki która pracuje i po 2 dniach pytanie "czy już wszytko umiesz?" Co przy tylu różnych klientach jest poprostu nie możliwe. Brudne komputery i całe zaplecze socjalne, brak podstawowych biurowych narzędzi pracy typu długopis to jakieś żarty.

Dejwid
@Maja 30.11.2018 09:27

W tej firmie zarzadzajacy to stado sciemniaczy bydla i matolow ktorzy tylko duzo mowoa na rozmowie kfalifikacyjnej a po twoch tygodniach zastanawiasz sie co tu zrobic by z tamtad uciekac

anonim

(usunięte przez administratora)

7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.
pracodawca

Bez uprawnień tzw. 'Papierów' Cię nie przyjmą. Ciekawe że po rekrutacji już wiesz co trzeba robić że dostać pracę... z pewnością kierownik sam Ci to powiedział!

Zły

Największym nieporozumieniem jest to że wypłaty są dużo mniejsze od tego co obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej!

Zak

W firmie najwiekszym problemem jest brak jakichkolwiek szkoleń, coś na zasadzie masz i rób a jak coś źle zrobisz to afera "jak mogłes nie wiedzieć". Kiepska atmosfera w pracy, brak podstawowych narzedzi jak odzież czy materiały biurowe.

Mario

Witam Czytam wasze opinie i musze przyznac ze sa baaaardzo zroznicowane Od pochwalnych po baaardzo negatuwne Wniosek wysuwa sie sam Robota jak w kazdej innej firmie Jak sie dasz wykorzystac to bedziesz ruchany i zawsze ci sie bedzie zle pracowalo Akurat w Czechowicach otwieraja centrum i chcialem tam skladac CV ale chyba zostane u siebie na swoim stanowisku Z drugiej strony wspolpraca z 7R i CST ... to cos dla mnie moze zalapalbym sie do CST 7R MTB Team

Zenobia

Czytam te wpisy, które zostały po interwencjach i wydaje mi się, że czas napisać tu rzetelną informację , która nie zostanie usunięta przez administratora: Na szczęście dla mnie samej, nie musiałam tam pracować długo, bo jak to kierownik mówi do pracowników i do mnie też tak "żartował"; "o dobrego pracownika rynek upomina się sam" - no i szybciutko (po tygodniu u nich) już wybrałam bardziej intratną propozycję owego rynku :). Robota jak wszędzie. Znając specyfikę pracy w logistyce , a szczególnie w tych jej filarach: magazynie i administracji magazynowej, można napisać, że 7R na Brzegach to standard. Jednak to co BARDZO mi się tam nie podobało, to styl i metody pracy kierownictwa i atmosfera między pracownikami - zależna wg mnie od nich właśnie i tego na co pozwala sobie kilka osób tam pracujących. Są osoby, którym wydaje się, że jak pracują tu trochę dłużej niż inni, to mogą traktować resztę tak jak ich 'prostota' im podpowiada. KOCHANE NIE ŁADNIE SKARŻYĆ I DRZEĆ SIĘ NA INNYCH. ROBICIE TYM ZŁY PR FIRMIE I ATMOSFERA, KTÓRĄ TYM SWOIM ZACHOWANIEM GENERUJECIE, CZYNI CZARNĄ REKLAMĘ 7R'owi. Kierowniku jak ludzie tak od was uciekają i te jątrzącę nie mogą zostać usunięte (bo ktoś musi pracować ) odizoluj je od reszty spokojnych ludzi, żeby nie uciekali z pracy.bo mają dość tej szarpaniny z paniami 'administratorkami'. Dajcie lepsze uposażenie tym co musieli zostać i może się polepszy w 7R.

Ula
@Zenobia 26.08.2018 13:30

Jakby mi to ktoś 'z ust wyjął' - podpisuję się i ja pod tą opinią

On
@Ula 27.08.2018 15:02

I ja obiema rękami.

Kazimierz

@Kuba używasz bardzo mocnych słów pod kątem pracodawcy 7r Logistic Kraków Kokotów. Taka wypowiedź jak Twoja może zostać usunięta przez administratora, gdyż łamie regulamin tego forum. Wulgaryzmy oraz oszczerstwa nie będą tolerowane. Jeśli masz jakiekolwiek uwagi, podziel się z nimi, ale w sposób merytoryczny.

Kazimierz

@Grzegorz dziękuje za komentarz, z pewnością komuś się przyda. Czy spośród użytkowników forum gowork jest ktoś, kto miał okazję pracować u tego pracodawcy i zechciałby podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat?

Kazimierz

@Stary pracownik jeśli pracowałeś w 7r Logistic Kraków Kokotów, to czy mógłbyś w kilku słowach opisać, jak wyglądała Twoja przygoda z dostaniem pracy w tej firmie? Możesz podzielić się z przyszłymi pracownikami wskazówkami odnośnie spotkań rekrutacyjnych?

anonim

(usunięte przez administratora)

Stary pracownik

Zgadzam sie calkowicie z Nowym, tak jest w 7r i widze ze jest gorzej jak bylo !!!!!

Kazimierz

@Nowy czy przy całej swojej antypatii do pracodawcy 7r Logistic Kraków Kokotów, jesteś w stanie znaleźć jakieś plusy pracy w tej firmie? Takie jak np. możliwość rozwoju zawodowego, czy też otrzymywanie dodatkowych benefitów? Czy ktoś z forumowiczów ma wiedzę na ten temat i mógłby się podzielić? Pamiętajcie o przestrzeganiu zasad regulaminu forum gowork.pl.

Kazimierz

@Tom a na jakim stanowisku miałeś okazję pracować lub nadal pracujesz w firmie 7r Logistic Kraków Kokotów? Jeśli macie informacje na temat aktualnych warunków pracy w tej firmie, proszę podzielcie się nimi.

anonim

(usunięte przez administratora)

TicTac

@Kazimierz tak się składa że pracuje.

TicTac

Może i nie jest idealnie ale gdzie jest. praca jest ok trzeba tylko robić swoje

Gutek

Idealnych firm nie ma a jak ktoś będzie chciał napisać negatywnie to zawsze coś znajdzie!!!

Kazimierz

@James Dlaczego dziwisz się ludziom decydującym się na pracę w 7r Logistic? Nie widzisz żadnych pozytywnych stron pracy w firmie? @Gość z Puszczy A jak wyglądały relacje z kierownikiem, pomijając kwestię obietnic podwyżek? Być może pracownicy mogą czerpać z pracy dodatkowe korzyści, poza wynagrodzeniem? Może są jakieś dodatki płacowe? Jak to wygląda w 7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.?

James

Ja się po prostu dziwie, że w obecnych czasach, na aktualnym rynku gdzie o fajną pracę nie jest trudno są ludzie,którzy mimo wszystko decydują się na pracę np w administracji na magazynie w 7R.

Olga

Widziałam ostatnią ofertę na pracownika administracyjnego. Podpowiedzcie coś więcej.

anonim

(usunięte przez administratora)

HM....

Możesz napisać jaki (usunięte przez administratora). Bo z tego co wiem wszyscy dostaję pensję zawsze na czas i wszystko maja wypłacone ja też. (usunięte przez administratora)Pracuję tu już trochę czasu i widzę że ludzie wylewają żale za co........może warto napisac po raz kolejny czegos nie zrobiłam (usunięte przez administratora)Najlepiej źle dostawy przyjmować, czegoś nie dopisać coś spierniczyć ( niech kiero lub zmiana odkręca) a w związku z tym że są duże możliwości rynkowe iść dalej (usunięte przez administratora)I wszyscy źli - najlepiej szanować siebie bardzo wysoko a jak ktoś zwraca uwagę ze jednak została dana rzecz źle wykonana to napluć na forum - bo co mi zależy. I tak patrząc na to wszystko nikt nie może i nawet w niektórych przypadkach nie ma prawa dobrze napisac o tej firmie bo od razu ma się przedstawić. A dlaczego żadne z Was się nie przedstawia. Brak słów i szkoda czytać te brednie. Bo ten co pracuje już troche czasu nie szuka nie zwalnia się i jest zadowolony to nie pisze .

//

No tak jak pisza poniżej to się zgadza nie możesz być zadowolony bo żle. Normalni ludzie ? co rozumiesz pod ty pojęciem. Bo Ci co im się chce co właśnie pracują to znaczy ze sa nienormalni :-) (usunięte przez administratora)Błazenada. A może opiszesz bardziej swoje stanowisko pracy jakie miałas obowowiązki co robiłaś i czy dawalas sobie radę? Przynajmniej tym cos w niesiesz. A nie nie pracuje to pluję.

Oj

Koleżanko A masz pojęcie w którym roku magazyn został oddany do użytku. To jaki można mieć staż :-) Fajnie że normalni pracownicy mają ze sobą kontakt ,,,bo Ci nienormalni dalej pracują i są zadowoleni . Napisz tylko jak długo pracowałaś i jak Ci szło droga pisaczko. (usunięte przez administratora) Może najlepiej tak ...dlaczego to nie jest zrobione bo nie było czasu, dlaczego to jest źle zrobione bo za dużo pracy , dlaczego po raz kolejny jest cos żle zrobione ............hm , a kto to żle zrobił.............hm......Poklepać w tedy jeszcze dobre słowo powiedzieć...........Po co myśleć......... (usunięte przez administratora)

po

Monitoring jest do podglądania Ciebie specjalnie został zalozony :::)))))

...

Więc pracuj , rób pomyłki, powielaj je - w innej pracy - i może awansujesz :-) a nie pisz głupot

Zawiedziony

Jak czytam wypowiedzi HM.... to mi się płakać chce :D Nie wiem kim jesteś ale mogę się domyślać :D Powiem tak firma jak firma za darmo nic nie dostaniesz i tak jak ktoś tu już napisał magazynierzy to powinna być zgrana ekipa fajni ludzie byli ale dużo się zmieniło i teraz już zbiera się byle kogo z ulicy i przez to są pomyłki bo nikt nikogo nie szkoli przychodzisz i masz się sam nauczyć .Wypłata na czas to fakt ale to jest obowiązek pracodawcy. Z(usunięte przez administratora)Nie życzę tej firmie źle ale do póki nie zmieni się polityka premiowania i zbierania ludzi logicznie myślących nic dobrego z tego nie będzie a ciężko coś wytłumaczyć bo racje ma zawsze osoba która zarządza.

z drugiej strony

Powiem tak żenada jak się czyta wylane dyrdymały. Najlepiej żeby każdy przedstawił się kto je pisał ( bo przecież jak sie czyta to i tak już nie pracuje). Można miec różne opinie, jak również coś sie każdemu może podobać, a drugiemu nie. Jest tez wybór co sobą prezentuję i czy nadaję się do tego rodzaju pracy. Po rozmowach telefonicznych pewnie z większością z Państwa - z administracji - bo tak miałem kontakt, taka błahostka - a brak profesjonalizmu, zaangażowania u niektórych z Was ( nie piszę o wszystkich) to była dopiero porażka. Owocowało to tłumaczeniem się i byciem lojalnym wobec Was waszego szefa. Proszę ludzie zastanówcie się nad sobą i nie patrzcie na siebie przez okulary z nazwą jaki jestem boski i pozjadałem wszystkie rozumy. Musiałem to napisać bo czytając te opinie - a słuchając niektórych z Państwa niestety sam bym Was nie zatrudnił.

Jerry

Pracowałem w administracji w 7r i jest tam gorzej niż na magazynie! Kierownik już po 3 dniach mówi że powinienem wszystko umieć, raportowanie pracy jakieś chore co do minuty i brak przerwy! Z ciekawości jak będziecie tam mieć rozmowę to zapytajcie jak wygląda czas waszej przerwy, bo wiadomo że w 7r nie ma odpoczynku je się przed komputerem jednocześnie obsługując kierowców i dokumenty! (usunięte przez administratora)

Arek

Jeśli jest tak źle i nic nie robicie to miejcie pretensje do siebie.

Grzegorz
@Arek 25.04.2018 00:40

A co masz na myśli ?co byś Ty zrobił

Zostaw opinię o 7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7r Logistic Kraków Kokotów Sp. z o.o.