Crew For You Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 7 ocen.

Crew For You Sp. z o.o.
3 7 6 1

Opinie o Crew For You Sp. z o.o.

Andrzej

Na rynku jest wiele dużo lepszych agencji pracy. Tutaj po zatrudnieniu mąja cię w d. Jak ktoś odbierze telefon to jest święto lasu. Jak przyjdzie się do biura to wszyscy biegają jak by się paliło. Panuje tam straszny balagan. Dlatego odradzam

Andrzej

ZDECYDOWANE NIE DLA TEJ AGENCJI

Bartek

Agencja ma opinię bardzo dobrego pracodawcy i jak czytam wpisy to się potwierdza.

Ann
@Bartek 25.04.2018 17:20

Bo pracownicy piszą sami opinie!!. Pozdrawiam naiwnych

magda_crew_for_you
@Ann 06.06.2018 12:48

Nie piszemy sobie sami opinii. Od jakiegoś czasu je monitorujemy - to oczywiste, ale nie zdarzyło nam się podszywać pod ludzi i pisać o nas samych w superlatywach :)

Ann
@magda_crew_for_you 11.06.2018 12:09

A wiem swoje, że tak robicie :)

magda_crew_for_you
@Ann 11.06.2018 14:55

Osoby trzecie zawsze wiedzą lepiej :) czytając opinie o każdej firmie, nie tylko o agencjach pracy, zawsze przy pozytywnych opiniach pojawia się "sami sobie piszą pozytywne komentarze", a może są po prostu ludzie zadowoleni z pracy w danej firmie. :)

Izabela

@Czekotubka czemu uważasz, że pracownica agencji pisze opinie jako pracownik? Co za tym świadczy, Twoim zdaniem? Jeżeli coś zarzucasz na publicznym forum to powinieneś to dobrze uargumentować.

Halyna

Dzień dobry. Pracuję w firmi Crew For You i jestem zadowolona. Praca nie lekka, ale super mieszkanie. Fajny koordynator, zawsze pomaga. Pomagaja z kartami pobytu.Z wynagrodzeniem mnie problem nie bylo. Polecam.

Czekotubka
@Halyna 03.04.2018 21:30

Ciekawa jestem, która to z pracownic owej agencji tak wychwala na forum :)

Izabela

@Tomasz aplikowałeś już do agencji Crew For You? Może jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej? Jeżeli tak to może podzielisz się z nami swoimi wrażeniami? Zapewne potencjalni kandydaci chętnie przeczytają jak to wygląda w tej agencji, zniweluje to u nich stres. To jak, wypowiesz się na ten temat?

Tomasz

Podpowiedzcie jak rozpocząć pracę w agencji?

magda_crew_for_you
@Tomasz 20.05.2018 19:21

a proszę powiedz na jakim stanowisku w agencji pracy chciałbyś rozpocząć pracę?

anonymous

bardzo fajnie mi

marlenka

polecam

radek66

Z tą firmą wyjechałem do Francji jako monter solarów. Praca ciężka, nie bede ukrywał, ale w pokoju jestem sam, co jest spoko po takim wysiłku. Szef raczej porządku, chłopaki, którzy ze mną wyjechali też fajni.

Ivan

Ściema to mało powiedziane nie trać czasu na tą pseudo agencje. Obiecują i tylko obiecują zero pokrycia ODRADZAM WSZYSTKIM A te pozytywne opinie to są pisane na pewno przez pracowników żenada

starajara
@Ivan 20.03.2018 10:48

a czy można prosić o więcej szczegółów? dlaczego odradzasz? bo taki ogólnik nic mi nie mówi.

emka

ja pracę zaczęłam w crew for you w grudniu na produkcji, gdzie zatrudniają same kobiety. od początku dostałam umowę o pracę... była to miesięczna, ale wszystkie składki odprowadzane. jak poszłam w styczniu na dłuższe zwolnienie lekarskie, to nikt nie robił problemu. na początku, pierwszej rozmowie obiecano mi, że po 4 miesiącach przejdę do firmy, dla której rekrutują i tak było. w kwietniu przeszłam i wszystko jest okej.

Izabela

@Mati to co piszesz to poważny zarzut wobec firmy, dlatego tak ważne jest aby uzasadnić swoje zdanie. Jakie sytuacje sprawiły że pracownicy czuli się źle traktowani? Co firma powinna zrobić, aby jej pracownicy czuli się komfortowo?

Mati

Zdecydowanie nie polecam traktują pracownika jak śmiecia pozytywne opinie są wymyślone i pisane z biura chyba nie mają co robić tylko pozytywy pisać żenada

Marian

Nie polecam (usunięte przez administratora) szkoda życia

wadsf

Zdecydowanie nie polecam

antek

polecam Crew for you. wypłaty są na czas - pracuje od listopada na jednej z produkcji od nich. Nic złego powiedzieć nie mogę..

Administrator

Czy poszukiwane są nowe osoby do pracy w Crew For You Sp. z o.o.? Co trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu?

Roma

Chyba pracownicy nie mają co robić i wypisują pozytywne komentarze żenada Poza nazwą z Lagdiw nic się nie zmieniło szkoda czasu i nerwów na tą firmę na rynku jest pełno dużo lepszych i bardziej rzetelnych agencji. Zdecydowanie nie polecam !!!!!

Наталія

Гарна праця! Гарна зарплатня! Рекомендую!

Наталія

Наталія

totalna

Co do pracy - to taka sobie. Nie mają najlepszych ofert, ale taki rynek, może powinni poszukać innych. Najważniejsze chyba jednak, że jako firma oni są wypłacalni, wszystko jest jasne, nie ma naciągania. Raz mi się wypłata nie zgadzałą i wyjaśniłam z nimi wszystko - bład akurat nie był po ich stronie. Także jest o.k.

chłopzmazur
@totalna 07.12.2017 15:03

Zgadzam się z totalna, firma sama w sobie dobra.

blablabla

Praca ok, dobrze płątna. Złego słowa nie powiem :)

Marharyta

Ja nie żałowuje, ja pracuju z Crew For You. Mam dobre zarobki, Dobra praca.

bercik

jest ok.

anka_ot_tak

rzetelna i słowna firma.

Ivan

przyjechał do Wrocławia i znalazł pracę w Crew for you. Praca fajna. Mam bardo dobre zarobki.

tosiek

Dobrze się z Crew for you współpracuje, mili ludzie, nie ma żadnych opóźnień w wypłatach, wszystko się zgadza. Można wszystko ustalić, kontakt z nimi jest.

MałaMi

Współpracuję z Crew for you od września jako pracownica produkcji. Kontakt z nimi dobry, jak nie odbierają, to napiszę sms i oddzwaniają za jakiś czas, albo odpisują. Gdy poprosiłam o pasek z wypłatą, to w ciągu doby otrzymałam na e-maila.

małymiś

Fajna praca i fajni ludzie. Pieniądze są na czas.

Zostaw opinię o Crew For You Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crew For You Sp. z o.o.