SOLAR FOR YOU Sp. K.

• Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o SOLAR FOR YOU Sp. K.

Opinie o SOLAR FOR YOU Sp. K. Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o SOLAR FOR YOU Sp. K.!

dp

19.06.2019 15:58

praca we Francji z nimi super. byłem i polecam xd Pani, co rekrutuje na te solary miła i konkretna. xd
    PracownicaA

08.06.2019 19:22

jeśli zadzwoni się na telefon stacjonarny to bardzo niemiła, arogancka i bezczelna Pani odbiera,po raz kolejny ostatnio na nią trafiłam i nie polecam rozmowy telefonicznej z tą Panią! Pracuje w Macopharmie od dłuższego czasu i miałam kilka pytań, ale niestety nie zostały mi one udzielone... Przyjechałam osobiście do Agencji i na szczęście przyjęła mnie Pani, która od pierwszego kontaktu na rozmowie rekrutacyjnej,była sympatyczna, uśmiechnięta i po prostu ludzka ! :)
    Stanislau/Maksym

29.05.2019 11:00

My pracujemy obecnie na zleceniu przez Agencję i bardzo nam służy praca. Dobrze płacą a praca nie ciężka. Pani (usunięte przez administratora)szybko nam pomogła w znalezieniu pracy. Wytłumaczyła dojazd, stawki i warunki pracy. Dla Nas bardzo dobrze.
    Liudmyla

28.05.2019 16:05

Ja jestem w szoku co piszesz Ty Maksim. Mi agencju bardzo pomogli przy papierach, dali prace i dlugo juz dla nich pracuje. Praca dobra, mieszkam i pracuje we Wroclawiu. Dobrze placą.
    Maksim

06.05.2019 20:19

Agencja pracy wykazała się nieuczciwością. Pomagałem w poszukiwaniu pracy pewnej osobie. Trafiliśmy na "Crew For You". Na początku wydawało się że znaleźliśmy wspólny język. Rozmowa kwalifikacyjna została umówiona. Obiecywano już nawet badania medycyny pracy. Osoba poszukująca pracy była niezmiernie szczęśliwa. Zostało złożone wypowiedzenie u poprzedniego pracodawcy. "Crew For You" wykazało się niezwykłym brakiem szacunku. Dzień przed, rozmowa została odwołana. Nie zaproponowano żadnej alternatywy. Pani rekruter przestała odbierać telefon. Czas został zmarnowany, zaufanie stracone. Nigdy i nikomu nie polecam współpracy z agencją.
    anonimowy

15.04.2019 16:09

polecam, pracowało mi się u nich dobrze. kontakt jest telefoniczny i sms. z wypłatą też na czas inne dokumenty też dostawałem jak potrzebowałem. nawet pity wysłali w styczniu.
    Patryk

27.02.2019 14:37

Współpracuje obecnie i bez zastrzeżeń. Pracuję jako pomocnik budowlany. To co zostało mi przedstawione i zaoferowane na spotkaniu jest spełnione. Pani Justyna sprawnie i szybko załatwiła mi pracę! Dzięki
    Adam_K

21.01.2019 10:37

Jest OK. Miły kontakt. Dziewczyny (chyba wszyscy tam to dziewczyny) wiedza co robią. Generalnie zadowolony.
    W.M.

18.01.2019 22:16

Polecam! jak dla mnie bardzo profesjonalnie przeprowadzona rozmowa rekrutacyjna, bez tzw. ściemy. Oferta pracy produkcji medycznej została mi przekazana ze wszelkimi szczegółami. Po spotkaniu, sprawny przepływ informacji. Obecnie zakończyłam pracę na produkcji, udało mi się w końcu w zawodzie! | Jednak jak ktoś z moich znajomych będzie szukał pracy, to na pewno podam namiar na Panią Justynę.
    Marleeen

18.01.2019 07:52

Agencja jedna z lepszych z jakimi współpracowalam. Jeśli chodzi o Panią, która mnie zatrudniała swego czasu, to profesjonalne i indywidualne podejście do mnie. Przedstawienie oferty ze wszystkimi szczegółami, tak żeby nie było zaskoczenia, np rozpoczynając pracę na produkcji medycznej. Polecam! :) Lubię atmosferę w Crew For You Sp. z o.o. za: Pozytywne podejście do kandydatów starających się o pracę. Uśmiech!
    _syl76

02.01.2019 16:34

Moim zdaniem są w porządku. Pracuję na Maco Pharmie od nich już 3 miesiąc i wypłate zawsze mam do 10. Paska wypłat na początku nie rozumiałam, ale dziewczyna z rekrutacji mi wyjaśniła. Jak nie odbierają po 16 to napiszę sms i rano mi odpiszą albo oddzwonią.
    Kkkkkk

10.12.2018 15:42

(usunięte przez administratora). Na rozmowie mówią co innego albo nawet nie mówią a potem człowiek jest w szoku. A jak chcesz się do kogoś dodzwonić to caly czas maja spotkania heh nawet na głupiego smsa czekasz parę godzin. A jak tam wchodzisz to widać że połowa nic nie robi po prostu jak już cię przejmą to mają Cie w (usunięte przez administratora) i urzerasz się z nimi przez 6 miesięcy. I nie wiem czy zaraz tej opinii nie usuną bo jak widzę to wszystko Filtruja jednym słowem to jest jedna wielka ściema. Ludzie nie dajcie się oszukać i sprawdzajcie swoje kwitki rozliczeniowe.
    ar_u

28.11.2018 08:40

z firmą byłem we FR na wakacje jako monter paneli i narzekać nie mogę. Ludzie byli spoko, jak komuś nie pasowało, ktoś pił i się awanturował wracał do PL. Kase zarobiłem fajną, wypłata w euro na konto walutowe (musiałem sobie założyć). Ja polecam.
    Andrzej

10.07.2018 14:48

Na rynku jest wiele dużo lepszych agencji pracy. Tutaj po zatrudnieniu mąja cię w d. Jak ktoś odbierze telefon to jest święto lasu. Jak przyjdzie się do biura to wszyscy biegają jak by się paliło. Panuje tam straszny balagan. Dlatego odradzam
    Bartek

25.04.2018 17:20

Agencja ma opinię bardzo dobrego pracodawcy i jak czytam wpisy to się potwierdza.
    Ann

11.06.2018 14:55

A wiem swoje, że tak robicie :)
    magda_crew_for_you

15.06.2018 08:52

Osoby trzecie zawsze wiedzą lepiej :) czytając opinie o każdej firmie, nie tylko o agencjach pracy, zawsze przy pozytywnych opiniach pojawia się "sami sobie piszą pozytywne komentarze", a może są po prostu ludzie zadowoleni z pracy w danej firmie. :)
    Halyna

03.04.2018 21:30

Dzień dobry. Pracuję w firmi Crew For You i jestem zadowolona. Praca nie lekka, ale super mieszkanie. Fajny koordynator, zawsze pomaga. Pomagaja z kartami pobytu.Z wynagrodzeniem mnie problem nie bylo. Polecam.
    Czekotubka

06.06.2018 12:50

Ciekawa jestem, która to z pracownic owej agencji tak wychwala na forum :)
    Tomasz

20.05.2018 19:21

Podpowiedzcie jak rozpocząć pracę w agencji?
    magda_crew_for_you

24.05.2018 13:30

a proszę powiedz na jakim stanowisku w agencji pracy chciałbyś rozpocząć pracę?
    anonymous

15.05.2018 20:15

bardzo fajnie mi
    marlenka

14.05.2018 10:18

polecam
    radek66

25.04.2018 14:22

Z tą firmą wyjechałem do Francji jako monter solarów. Praca ciężka, nie bede ukrywał, ale w pokoju jestem sam, co jest spoko po takim wysiłku. Szef raczej porządku, chłopaki, którzy ze mną wyjechali też fajni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SOLAR FOR YOU Sp. K.?

Kontakt - SOLAR FOR YOU Sp. K.

Błękitna 1a 55-040 Bielany Wrocławskie

Branże: Instalacje budowlane

20.03.2018 10:48

starajara

24.04.2018 11:14

a czy można prosić o więcej szczegółów? dlaczego odradzasz? bo taki ogólnik nic mi nie mówi.
    emka

17.04.2018 13:44

ja pracę zaczęłam w crew for you w grudniu na produkcji, gdzie zatrudniają same kobiety. od początku dostałam umowę o pracę... była to miesięczna, ale wszystkie składki odprowadzane. jak poszłam w styczniu na dłuższe zwolnienie lekarskie, to nikt nie robił problemu. na początku, pierwszej rozmowie obiecano mi, że po 4 miesiącach przejdę do firmy, dla której rekrutują i tak było. w kwietniu przeszłam i wszystko jest okej.
    Marian

20.03.2018 10:48

Nie polecam (usunięte przez administratora) szkoda życia
    antek

16.02.2018 09:28

polecam Crew for you. wypłaty są na czas - pracuje od listopada na jednej z produkcji od nich. Nic złego powiedzieć nie mogę..

21.12.2017 12:00

Гарна праця! Гарна зарплатня! Рекомендую!

21.12.2017 11:56

totalna

07.12.2017 15:03

Co do pracy - to taka sobie. Nie mają najlepszych ofert, ale taki rynek, może powinni poszukać innych. Najważniejsze chyba jednak, że jako firma oni są wypłacalni, wszystko jest jasne, nie ma naciągania. Raz mi się wypłata nie zgadzałą i wyjaśniłam z nimi wszystko - bład akurat nie był po ich stronie. Także jest o.k.
    chłopzmazur

13.12.2017 14:52

Zgadzam się z totalna, firma sama w sobie dobra.
    blablabla

12.12.2017 12:50

Praca ok, dobrze płątna. Złego słowa nie powiem :)
    Marharyta

12.12.2017 12:18

Ja nie żałowuje, ja pracuju z Crew For You. Mam dobre zarobki, Dobra praca.
    bercik

07.12.2017 11:48

jest ok.
    anka_ot_tak

05.12.2017 15:50

rzetelna i słowna firma.
    Ivan

04.12.2017 14:33

przyjechał do Wrocławia i znalazł pracę w Crew for you. Praca fajna. Mam bardo dobre zarobki.
    tosiek

29.11.2017 10:59

Dobrze się z Crew for you współpracuje, mili ludzie, nie ma żadnych opóźnień w wypłatach, wszystko się zgadza. Można wszystko ustalić, kontakt z nimi jest.
    MałaMi

21.11.2017 11:26

Współpracuję z Crew for you od września jako pracownica produkcji. Kontakt z nimi dobry, jak nie odbierają, to napiszę sms i oddzwaniają za jakiś czas, albo odpisują. Gdy poprosiłam o pasek z wypłatą, to w ciągu doby otrzymałam na e-maila.
    małymiś

16.11.2017 11:32

Fajna praca i fajni ludzie. Pieniądze są na czas.
    Mychajlo

15.11.2017 13:19

Ja zadowolony, dobrze mi traktować i pomocni.
    Sasza

13.11.2017 15:51

Nie było problem z firma. Mi się dobrze pracuje.
    LOLA

08.11.2017 11:18

jak dla mnie ok.
    Hanka

02.11.2017 12:12

są gorsze agencje pracy we Wrocławiu od tej. Pracownicy Crew for you się starają, są mili, pomocni i zawsze jest z nimi kontakt.
    Tomasz

30.10.2017 14:19

nie wiem, skąd negatywne komentarze. Ja jestem zadowolony - bardzo kompetentna kadra XD

Zostaw merytoryczną opinię o SOLAR FOR YOU Sp. K.