ozumiem, że dobrze się pracuje w firmie skoro takk dawno nikt nie pisał.
Witajcie wszyscy odwiedzający. Z przykrością stwierdzam, że pozytywne komentarze o tej firmie są na tej stronie są pisane przez "właścicieli" tej "firmy" i to strasznie widać, aż byście się wstydzili. Jedynymi godnymi pochwały pracownikami tej firmy są Panowie od których dobieramy kluczyki od aut. Reszta...leży na całej linii. "Własciciele" a raczej panowie ktorzy tylko odcinaja kupony od calej roboty, ciagle za maly obrot wg nich wyrabiasz, pobieraja pieniadze na ubezpieczenia medyczne i inne bzdury, wyplata jest nagminnie opozniona, ciagle bledy w grafiku. Pieniadze na swieta wypadajace w niedziele otrzymalismy we czwartek. Śmiech na sali. Umowa skonstruowana przez nich jest smieszna, pelna zaprzeczen i furtek dla firmy by nalozyc kare, sami przy tym nie odprwowadzaja zadnych skladek, zero zabezpieczenia dla pracownika a w dodatku każą podpisywać weksel in blanco. Na szczescie "pracuje" u nich już osoba z odpowienich służb i rozpracowuje sprawę od środka.
Polecam pracę na GÓRA miesiąc, jesli chcesz zobaczyc co i jak z uberem, potem uciekaj.