Czy Gobarto S.A. ma ściśle ustalone godziny pracy?
To czemu te spotkania integracyjne są wpisane w innych benefitach skoro podobno nie są w żaden sposób realizowane? Jaka jest reakcja samych pracowników? Ja akurat pytam poprzez pryzmat oferty dla rzeźnika. Opisze ktoś ten aktualny „najlepszy zespół ever” z treści? to jakaś część nierotująca? :D
Hej hej, nie spodziewałam się tutaj takiego zainteresowania firmą tak szczerze, oferują jakieś spoko benefity dla pracownika, że tu tyle chętnych?? Lub zarobki są konkurencyjne? Mają wolne etaty w kontroli jakości, ma ktoś z was styczność z tą pracą? W wymaganiach jest odporność na stres, a co to za sytuacje takie nerwowe się dzieją?
Jestem ciekawa jakie są zarobki i jak się pracuje na stanowisku specjalista ds. obsługi klienta ? Czy to czysty telemarketing? Czy są też spotkania z klientami?
Immigration
I need Poland work permit.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Jak tam w tym w walbrzychu opłaca się zatrudnić ?
Wałbrzych szukają kierowcy może ktoś podpowie jak wygląda rekrutacja i jak się pracuje
Czy W obrębie Grąbkowa jeżdżą samochody które zabierają pracowników ?
Jakie są mocne strony pracodawcy Gobarto S.A.?
Hej, jak wygląda praca na magazynie w Wałbrzychu? Jak stawka, atmosfera w pracy itp?
Witam dostałem propozycje w gobarto oddział rzeszów jako kierowca na jakie wynagrodzenie brutto moge liczyc Dzieki i pozdrawiam
ktos pracuje w rzeszowie jako kierowca b ? jak wyglada praca ? w jakich godzinach w rzeczywistosci dziennie sie pracuje? i jakie wynagrodzenie netto na start ?
Na jaką pensje może liczyć magazynier zmiana nocna ?
Pojawiła się oferta pracy na posadę Specjalisty ds. Zakupów. Firma wymaga od pracownika wykształcenia wyższego bądź bycia jeszcze w trakcie studiów. Ale czy może to być byle jaki kierunek, czy jakiś konkretny powiązany z pracą na wspomnianym stanowisku? Poza tym, co to oznacza, że dostaje się stabilną pracę na dłużej? Można liczyć na umowę o pracę na ile lat? ;)
Interesuje mnie praca jako Kierowca b w firmie Gobarto S.A.. Ktoś tam pracuje? Co możecie powiedzieć na temat warunków oferowanych przez tę firmę?
Super praca jest w miarę spokojnie ale najważniejsza że dobrze płacą podstawa 4700brutto plus premia około 300zl więc miesięcznie prawie4200 na rękę
Widziałam, że mają sporo ofert wrzuconych teraz. Ta stawka o której piszesz to na jakim stanowisku? Ile może wyciągnąć telemarketer? Ta premia to jest stała czy zależna od jakichś wyników?
4200 netto to ponad 5600 brutto a z tego co podajesz wychodzi coś koło 3700. Więc macie to 4200 czy prawie to 3700?
Jakie zarobki w gobarto jako kierowca kat b
Mam pytanie czy firma daje coś na święta?. Na co można liczyć bo firma np na ogłoszeniach pisze o licznych benifitach?
Moj syn w przedszkolu tez się składa po 50zl na prezent dla kolegi ... ale nic za to nie możemy kupić wiec i tak płacimy więcej
Pszepraszam bardzo ! Za 50 zł moszna kupić pół litra , czteropak piwa i paczke fajek , i jak tak karzdy dostanie to moszna impreske zakładowom zrobidz pod firmom w kszakach , kałbase na łognisko dostajem przecie za darmo ! Nie gadajta gupot
Szczera prawda u dokładnie tyle dostaliśmy 50 zł
Nie kłam. Bartek czy tam inna Marlena. Ile masz jeszcze nicków -? Nikt nie dostaje 50 zł na święta. Czyżby nowa ,,reaktywacja'' znanego hejtera tego forum i nieudacznika ,, PANA KIEROWNIKA'' co wyleciał z hukiem z Gobarto ???
Na święta dają pewnie tyle co inne renomowane firmy 400 - 1000 zł. Kwota bardzo często zależy od stażu pracownika.
No tak jak myślałam. Zaneta 2 , zaraza wyskoczy Maniek3 i Pan Kierownik4. Miałeś być w psychiatryku? Jak zadzwonie do Ostrowa Wielkopolskiego do zobaczymy kto sie będzie śmiał ostatni.
W biedrze na kasie dają więcej
To bardzo przyzwoicie. Widać że firma renomowana i z górnej półki. Chciałbym u was pracować bo słyszałem wiele dobrego o firmie. Ile zarabia magazynier?
Dobre ale się uśmiałem . To co w każdym oddziale inaczej ? To odpowiedz na pytanie w którym było 400-1000 ? Może trzeba się przeprowadzić
To 50 czy 250 czy 400-1000?
W Warszawie było. Przeprowadzaj sie , tylko nie wiem czy cie będzie stać na wynajem w stolicy.
To co pracownicy w Warszawie są lepiej traktowani dostaje się 1000zl a w Walbrzychu 50zl ?
W Wałbrzychu wynajem kawalerki to 350 zł a w Warszawie 2500 zł , chleb w Wałbrzychu kosztuje 1,50 zł a w Warszawie 6 zł
To całkiem fajnie. A ile w Gobarto dają na start pracownikom? Jak sądzisz, czy warto tam podjąć pracę?
W firmie Gobarto S.A. poszukiwani byli pracownicy na stanowisko Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży. Czy ktoś brał udział w procesie rekrutacyjnym? Jakie warunki zaproponowano?
Jeśli chcesz cały czas siedzieć na słuchawce i robić jedno i to samo bez możliwości rozwoju to śmiało
Witam, ile podstawy może liczyć przedstawiciel handlowy? Czy są do tego jakieś premie? Jakimi autami jeżdżą oraz czy można jeździć prywatnie? Trudno zrobić plan ? Jakie są benefity ?
Witam, ile podstawy może liczyć przedstawiciel handlowy? Czy są do tego jakieś premie? Jakimi autami jeżdżą oraz czy można jeździć prywatnie? W jakich godzinach pracuje przedstawiciel? Dziękuję za odpowiedź
Witam, Na jaką podstawę może liczyć przedstawiciel handlowy? Jakie premie? Jakim autem jeździ szczególnie Wałbrzych oraz czy można używać prywatnie?W jakich godzinach pracuję? Dziękuję za odpowiedź
Jak się pracuje w Gobarto S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Gobarto S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 110.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gobarto S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 78, z czego 6 to opinie pozytywne, 44 to opinie negatywne, a 28 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Gobarto S.A.?
Kandydaci do pracy w Gobarto S.A. napisali 15 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.