Tarmax Sp. z o.o. New Balance

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 31 ocen.

Tarmax Sp. z o.o. New Balance
3 31 6 1

Opinie o Tarmax Sp. z o.o. New Balance

Nick

Dziwne rzeczy ostatnio się dzieją w dystrykcie IV! Ryba psuje się od głowy!

Ona

Bardzo dużo zależy od kompetencji i modelu postępowania kierownika. W przypadku mojej kierowniczki za wszystkie jej nieprzemyślane decyzje musieliśmy odpowiadać jako zepół. Co za tym idzie system motywowania pracowników pozostawiał wiele do życzenia,tak jak przekazywanie obowiązków kierowniczych zwykłym pracownikom z powodu "braku czasu", nie mówiąc już o czasie pracy wynoszącym często nawet 15-16h, szczególnie w miesiące wakacyjne.Problem był także z wypłacaniem premii, często nie było jej wcale. Mimo wszystko osoby z którymi pracowałam tworzyły wspaniałą atmosferę. Także kontakt sklep-sklep oraz ze strukturami firmy był zadowalający.

sok_z_żuka

Jestem zadowolona. To tak w wielkim skrócie. Praca na 3 wskaźnikach o których z pewnością słyszał każdy sprzedawca czy handlowiec. I tu pytanie za 100 punktów: czy Waszym zdaniem pracodawca wymaga gwiazdki z nieba? :) w każdym punkcie handlowym to normalne, że są różne sposoby na wzrost sprzedaży na lepsze wyniki ...nie rozumiem dlaczego niektórych z Was dziwi fakt, że pracodawca wymaga...pracy :) Mało tego: powiem, że trudne jest nieosiagniecie chociaż 1 wskaźnika. Każdy z nich jest premiowany i powtórzę: ciężko jest nie otrzymać dobrego wynagrodzenia ( nie jestem botem ani roBotem a pracownikiem i wiem co mówię ). Dziś wielu ludzi szczególnie tych, rozpoczynających karierę chce zjeść ciastko i mieć ciastko. A naprawdę firma a szczególnie Kierownictwo czy Koordynator docenia starania. Nie wiem skąd w niektórych wypowiedziach tyle jadu i flustracji bo trzeba być wyjątkowo leniwym człowiekiem, aby się w New Balance nie wiodło. Wszyscy w sklepie pracują na wspólną premię, wszystko jest wrzucane do jednego worka, dzięki czemu nie ma walki o klienta czy wyścigu szczurów. Wypłaty ZAWSZE na czas, premie, dodatkowe na święta, możliwość awansu i szkolenia. Świetny kontakt z centralą firmy, Koordynatorzy i Dyrektorzy i Logistycy prozumiewaja się z pracownikami na " Ty" bo to są ludzie a nie mordujace i ziejące nitrogliceryną ogry....Z urlopami nie ma problemów. Bo tak się składa, że SĄ , natomiast księgowość pilnuje tego, aby wszystko było tip top. Osobiście polecam pracę w NB bo uczy, że nie ma nic za darmo, że trzeba się starać, bo to się nam opłaci i zostaniemy docenieni, pracując w tej firmie bedziecie potrafili pracować na tzw. wskaźnikach, nauczycie się skrupulatności, a być może odkryjecie w sobie cechy o których wcześniej nie mieliście pojęcia. Będą Was nagradzać i karać jak podpadniecie albo spocznecie na laurach. Polecam pracę jeśli ktoś chce dobrze pracowac i dobrze zarabiać. Pozdrawiam :)

juliett

Polecam! Nie wiem skąd tu tyle negatywnych opinii, atmosfera jest tak świetna, że aż chce się przychodzić do pracy. Fakt faktem, że w weekendy gdy jest dużo ludzi rzeczywiście można się troche nabiegać - z magazynu i z powrotem, ale myślę, że jest to dosyć przyjemna praca, grunt to dobre relacje między pracownikami ;) jeśli chodzi o kasę - ważne jest wyrobienie wskaźników (atv, upt i cr), żeby dostać więcej niż najniższą krajową, zazwyczaj to się udaje. Tak czy inaczej i tak dostaje się więcej niż w większości potencjalnych firm, co jest troche szokujące. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim chociażby spróbować!

Adam

Wszystko zależy od konkretnej sytuacji na konkretnym punkcie. Są salony gdzie atmosfera i wsparcie są mega dobre - praca satysfakcjonuje. Niestety są też punkty, gdzie kierownictwo idzie inną drogą - karami, mobbingiem itd. Nie wypłacają premii od sprzedaży, choć zachwalają ją na rozmowie, trzeba płacić za złodziei. W galeriach gdzie chodzą tłumy (nie takich osiedlowych) praca NB jest megaciężka. Sprzedawca jest w zasadzie jednocześnie magazynierem, kasjerem, doradcą klienta, specjalistą spraw biurowych (papierologii jest mnóstwo) itd. Przy małej załodze i ogromnej ilości klientów ciężko wyrobić...

wystraszona

Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjna na kierownika. Czy ktoś jest w stanie coś mi więcej powiedzieć jak to wszystko wygląda? Trochę przestraszyły mnie niektóre opinie. Chodzi o new balance w Opolu. Dzięki!

B.
@wystraszona 23.07.2018 13:37

Ogólnie jest ok. Grunt to sprzedaż wiadomo, ale na atmosfere i całą otoczke nie ma co narzekać. Jak robisz swoją robotę, to i hajs się zgadza. Firma zapewnia szkolenia, wyjazdy i spotkania na podsumowanie roku, wiec widzisz czy się rozwijasz, masz okazję poznac innych kierowników i ogólnie wszyscy raczej trzymaja się razem. A co do opinii tutaj, to w sumie każdy ma swoją. Ja te ataki raczej odbieram jako frustracje a nie konkrety ;) szczerze mysle, ze tych zadowolonych jest zdecydowanie wiecej.

xyz
@B. 24.07.2018 09:34

moim zdaniem konkretów jest całkiem dużo w tych opiniach, jak np. niewypłacanie nadgodzin ani dodatków za nocne inwentury, odpowiedzialność materialna za skradziony towar (czasami konkretne sumy i nic nie zrobisz jesli nie złapiesz złodzieja na gorącym uczynku), i wiele więcej takich historii. Ja nie polecam - a awansowałam ze zwykłego pracownika na zastępcę.

Zołza

Czytam i czytam i sama nie wierzę w to co tutaj niektórzy wypisują! Osobiście pracowałam w tej firmie dosyć długo i bardzo miło wspominam tam prace! Tak jak napisał obecny pracownik, najgorsze jest to jak wypowiadają się osoby, które są "tak dobre" że musiały odejść z tej pracy. Pieniądze zarabiana są dobre. Wiadomo, należy wyrobić wskaźniki i założone cele, ale jest tak prawie w każdej firmie, więc nie rozumiem o co cały hałas. Jak zdasz tajemniczego klienta na 100 masz extra premie, jeśli oblejesz go poniżej pewnego pułapu (a na prawdę należy się postarac, żeby go oblac) 100 ci zabierają. Ale z autopsji wiem, że wcale nie jest trudno go zdać. No ale jeśli przychodzi się do pracy tylko po to żeby być i chce się zarabiać kolosalne pieniądze to życzę powodzenia w każdej firmie do której idziecie. u mnie osobiście atmosfera była rewelacyjna, ale to zasługa całego zespołu ???? pamiętajmy że atmosferę tworzymy sami ???? Były Pracownik - Dawid to totalny ignorant i buc? Chyba nie znamy tego samego dyrektora. Logiczne jest to że jak przeginasz to nikt nie będzie cię głaskać po głowie. Chcialabym aby każda firma miała takiego dyrektora który słucha nawet pracowników najniższego szczebla i jest tak otwarty na sugestie. Ogólnie pracę polecam. Przekonajcie się sami ????

Były
@Zołza 06.07.2018 13:51

Wszystkie pochlebne opinie wyglądają jak pseudo oferty pracy, jasno podzielone na akapity, wypunktowane co za co i za ile. ZALOSNE HAHA, moglibyście chociaż kazać tym slupom pisac jak normalni ludzie, zachowanie godne tej zalosnej firmy.

Zołza
@Były 07.07.2018 22:20

Były widocznie byłeś "tak dobry" że marnowales swój "potencjał" i musiałeś zmienić pracę :) Uważam że każdy rozsądny człowiek jest na tyle świadomy że przekona się sam ;)

Aktualny pracownik

Naprawdę większość z wystawionych tutaj opinii jest dosłownie wyssanych z palca. Albo zostały wystawione przez osoby, które chyba są "za dobre" na każdą pracę. Wynagrodzenie według mnie jest naprawdę dobre, wystarczy spojrzeć na wynagrodzenia u konkurencji. Każdy na umowie ( o pracę) ma podstawową wypłatę, która nie może być mniejsza od najniższej krajowej, więc nie wiem co za kłamstwa niektórzy piszą i do tego doliczane są premie. Naprawdę w sytuacji kiedy zespół naprawdę się stara i zależy im na transakcjach to nie ma możliwości aby te wypłaty były marne. Jak jest się pracowitym i umie się pracować w zespole to jest to naprawdę świetna praca. Ale niestety spotkałem się z sytuacjami gdzie przykładowy pracownik nie robił dosłownie nic a wymagał za to miliona monet. Najgorsi są młodzi ludzie, którzy nie mają doświadczenia a ich wymagania finansowe oraz roszczeniowość są na ogromnym poziomie. Potem taki się zwalnia albo jest zwolniony i pisze zakłamaną opinię na tym portalu jak to on nie został skrzywdzony. Naprawdę łatwo jest napisać negatywną opinię tym bardziej, że może to zrobić każdy. Pracuję w tej firmie już 3 lata i oczom nie wierzę jak czytam powyższe bzdurne informacje. Polecam każdemu kandydatowi aby sam spróbował albo wybrał się na rozmowę rekrutacyjną i naprawdę zobaczycie, że warto. Pozdrawiam!

an
@Aktualny pracownik 01.06.2018 17:24

Najniższa krajowa to jest dobre wynagrodzenie + premia ? Ty chyba jesteś myśląca inaczej. SZOK !

anonim
@an 19.06.2018 09:40

Dokładnie, najniższa stawka + premie wypłacane jakby były wielką łaską pracodawcy. Dobrze było zmienić pracodawcę na takiego który szanuje pracownika a nie szuka byle pretekstu żeby zabrać pieniążki :) niżej było już napisane jakie tam są praktyki stosowane i ja się z tym zgadzam.. oj powinna tam wejść kontrola państwowej inspekcji pracy

Były
@Aktualny pracownik 01.06.2018 17:24

Wszystkie pochlebne opinie wyglądają jak pseudo oferty pracy, jasno podzielone na akapity, wypunktowane co za co i za ile. ZALOSNE HAHA, moglibyście chociaż kazać tym slupom pisac jak normalni ludzie, zachowanie godne tej zalosnej firmy. Wszystkie negatywne opinie są na bieżąco usuwane, nie ma też mojej która zamieściłem kilka miesięcy temu a nie zawierała obelg ani wulgaryzmów. Ten kto ma mózg domysli się po której stronie leży prawda, czy rację mają ludzie których opinie negatywne są sukcesywnie usuwane czy te nędzne wypociny, choc wypadałoby chyba nazwać je jakimś pieśniami pochwalnymi na czesc tarmaxu ..... zenujace jak cala ta firma a praktyki tam stosowane są karygodne. Nie pozdrawiam

Renata

@an, czy jesteś obecnym pracownikiem firmy Tarmax New Balance? Jeśli tak, to co możesz napisać w temacie aktualnego rozwoju tego pracodawcy? A może wiesz coś w kwestii nowych przyjęć do pracy? Z miłą chęcią dowiemy się nowych informacji w tym temacie, na pewno będą one tu bardzo pomocne dla innych użytkowników forum!

Renata

@Aktualny pracownik, a jak wygląda sprawa benefitów lub dodatków pracowniczych w firmie Tarmax New Balance? Chętnie poznamy również informacje o nowych rekrutacjach, będzie nam niezwykle miło za Twoją kolejną wypowiedz w tym wątku! Pragnę również przypomnieć innym, że wpisy łamiące postanowienia regulaminu mogą być zgłoszone do administracji i usunięte z wątku!

Administrator

Minęło już nieco czasu od dodania ostatniej opinii. Czy poziom wynagrodzeń uległ zmianie?

anonymous
@Administrator 31.05.2018 09:07

Poziom

Administrator

Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w Tarmax Sp. z o.o. New Balance i może wspomóc osoby poszukujące pracy?

Dugi

Pracowałem w tej firmie dłuższy czas, jedyne co motywuje to pieniądze, bo jak na sklep trzeba przyznać ze płacą dobrze ALE. Umowa o prace na której widnieje kwota GRUBO poniżej średniej krajowej (nie ma nawet 2000 brutto) jest odstraszająca dla kogoś kto ma aspiracje do mieszkania na swoim, z kredytem możecie sie pożegnać. Nic nie jest ogarniane na czas, problemy zgłaszane na salonie muszą być zgłaszane po 3-4 razy żeby ktoś sie tym zainteresował. Wypłata księgowana na ostatnią chwile, jeśli nie macie tego samego banku co firma możecie dostać wypłate nie 10, a nawet 13stego, co jest totalną żenadą. Jest coś takiego jak "13sta pensja" ale prezes i cała reszta zarządu zrobią absolutnie wszystko żeby jej nie wypłacić, bądź uciąć to maksymalnie, wypłacana powinna być co pół roku, ale oni przeciągają to tak długo, że zamiast dostać ją w czerwcu dostajesz ją w listopadzie (jeśli w tym czasie jesteś na okresie wypowiedzenia, mimo że przepracowałeś regulaminowe pół roku lub nawet więcej, nie dadzą Ci ani grosza). Jeśli masz jakieś drobne przewinienie na sumieniu, mały błąd, nikt Ci nic nie powie do czasu kiedy nieumyślnie zrobisz to znowu, wtedy dostajesz wypowiedzenie ( byłem świadkiem takiej sytuacji) zero rozmowy nic. Żenada. To też kwestia RKSki i kierowniczki, ale to już pomijam. Pieniądze jak najbardziej na tak, i to jedyne "tak" w tej firmie.

Anka
@Dugi 10.10.2017 02:06

Co to znaczy grubo poniżej?

były pracownik
@Dugi 10.10.2017 02:06

zgadzam się ze wszystkim, cały czas szukają haczyka na pracownika, byleby tylko zapłacić jak najmniej. pieniądze wcale dobre nie są, nawet na stanowisku kierowniczym wręcz śmieszne stawki

Dugi
@były pracownik 16.11.2017 22:38

JEŚLI wyrobicie wszystkie KPI ponad norme to idzie nawet 3 z przodu dostać, ale trzeba się nieźle urobić. Ale jeśli sie nie uda to 1200 gołej podstawy do ręki nie zachęca do pracy, zgadza sie.

a.m.
@Dugi 18.02.2018 01:43

haha, wszystkie KPI ponad norme - może z 2 razy do roku się zdarzy, tym bardziej po ostatnich cięciach - już nie ma nawet premii odkładanej ;) biorąc pod uwagę ile płacą już nawet w dyskontach na kasie, gdzie dostajesz na start tyle ile w NB z częścią wyrobionych wskaźników - to jest po prostu ŻENADA :) odradzam te firme każdemu, chyba że nie szanujecie swojego czasu

Tymoteusz

Szkoda, że osoby którym nie udało się utrzymać w firmie teraz piszą dziwne opinie

Bertis

Jakie zarobki w New balance? Ktoś napisze jakieś konkrety? Umowa na jaki czas?

były pracownik

uuuuu... i wszystkie negatywy usunięte , brak chętnych do pracyi firma wydzwania do starych pracowniku czy nie chcą wracać

Girzas

Ile srednio zarabia sprzedawca, zastępca kierownika? Gdzie odbywa się szkolenie j jak długo trwa?

Pracownik

Wszystkim osobom, które chciałby podjąć współpracę z firmą TARMAX I JAKĄKOLWIEK INNĄ naprawdę radzę spróbować i wyrobić własną opinię a nie kierować się opinią osób, które nie mamy pewności czy był w porządku wobec tego pracodawcy. Nie wiemy w jakich okolicznościach pracę zaczęły - jak ta praca przebiegała - i jak ją straciły. Historia każdego z nas toczy się całkiem inaczej - a to my jesteśmy kowalami własnego losu a NIE OPINIE I PRZEŻYCIA OSÓB TRZECICH. Pozdrawiam eM.

Ewelina

Pracuje w Firmie od roku, moja opinia jest zupełnie subiektywna, oceniam Tarmax pod względem moich wymagań w stosunku do Pracodawcy. Zasady wynagrodzeń są jasno i czytelnie określone. Cały miesiąc pracujemy na założonych celach, pracownicy wiedzą czy dany wskaźnik jest na odpowiednim poziomie czy trzeba coś jeszcze poprawić. Kiedy miesiąc dobiega końca każda osoba wie za co otrzyma premie. Dodatkowym atutem jest to, że pracujemy zespołowo - nie ma sprzedaży indywidualnej, co za tym idzie cały Team pracuje wspólnie na wynik i jest zgrany. W kwestii TK - uważam, że system jest sprawiedliwy - dostajemy premie jeśli zdamy ankietę na 100%, a jeśli wynik jest rażąco zły, premia jest zabierana. W moim Zespole nie ma rotacji - trzyma się stała ekipa, której praktycznie w każdym miesiącu udaje się wyrabiać wszystkie wskaźniki, nikt nie ma powodów do narzekań związanych z wynagrodzeniem. Mało tego - jeśli potrzebujemy wsparcia z drugiego sklepu w moim mieście wystarczy telefon i temat można zgrać w 5 minut - nie jest więc tak, że pracujemy bez żadnej pomocy jeśli zachodzi taka konieczność. Ważne jest też to, że wzajemnie dbamy o to, żeby nasze relacje były dobre. Praca z Klientem nigdy nie będzie należała do łatwych, ale jeśli ma się w swoim Zespole osoby, które chcą to robić i nie traktują tego zajęcia jako moment na przeczekanie to wszystko działa. Nie jest to pierwsza firma, której Salon prowadzę ale to tutaj nauczyłam się najwięcej. Ciągła analiza wyników, praca z towarem, ze swoimi ludźmi. Każda osoba pracująca w moim salonie ma szeroki zakres obowiązków - dzięki temu cały czas się rozwijamy, idziemy do przodu. I nie, nie jest to łatwe ale widzę po moich ludziach jak w przeciągu tego roku się zmienili i ile wyciągają z pracy tutaj. Więc warto. Jeśli ktoś ma taki stosunek do pracy - chce się uczyć się, rozwijać i zarobić dobre pieniądze będzie z tej pracy zadowolony. Natomiast jeśli ktoś chce przyjść, posiedzieć, nic od siebie nie dać, to nie będzie miał dobrej miny, bo ani Kierownik, ani Koordynator mu na to nie pozwoli.

Pracownik

Czytam i nie wierzę. Pracuje w firmie ponad rok i będę obiektywny. Fakt pierwszy - umowa na okres próbny a i owszem jest, lecz nie widzę w tym nic dziwnego. W każdej firmie dostaje się okres próbny by jak sama nazwa wskazuje sprawdzić kompetencje pracownika gdyż rozmowa kwalifikacyjna nie da nam czystego obrazu danej osoby - każdy może powiedzieć, że doskonale sobie radzi w sprzedażny bezpośredniej. Fakt drugi - premie są. Za każdy wyrobiony wskaźnik można "zarobić" dodatkowy grosz. Oczywiście wszystko działa w dwie strony to tak na temat tajemniczego klienta. Jeżeli zda się tajemniczego ma się dodatkowy hajs, jeśli się go nie zda to się hajs nie dostaje - logiczne, natomiast jeśli obsługa jest poniżej krytyki wtedy hajs się zabiera w formie kary. Uważam, że to bardzo dobra technika motywacji pracownika a jednocześnie dbania o wysoki poziom obsługi - bo nic tak nie motywuje jak kasa. Mit pierwszy - w moim zespole odkąd pracuje zawsze udaje się wyrobić większość wskaźników - i zawsze dostajemy za nie premie zgodnie z umową. Nasz zespół jest świetnie zgrany ale nikt w związku z tym nie został zwolniony, kierownik również mimo co miesięcznego wyrabiania plany sprzedaży nadal jest bezpieczny na swojej posadzie - mało tego często dostajemy pochwały od zarządu a nie naganne ;) Być może osoby, wypowiadające się negatywnie na temat firmy TARMAX mylą pojęcia. Może mieliście nieprzyjemne sytuacje z kierownikami Waszych salonów lecz kierownik to nie firma TARMAX. Każdy kierownik to inna osoba mająca swój własny system pracy. Lecz jeśli coś Wam nie odpowiada w ich systemie zarządzania można zgłosić to odpowiednim osobom. Bo ta osoba odpowiada za jednostkę jaką jest sklep a nie za firmę, która jest dobrą firmą, wypłacalną na czas i zgodnie z umową. Najlepszy sposób to po prostu spróbować - jak się uda - samemu wyrobić sobie zdanie :)

Ktotomozebyc
@Pracownik 08.08.2017 16:50

Ciągła rotacja w firmie - mówi sama za siebie i za to jak się pracuje i jakie są zarobki. Zgłosić to odpowiednim osobom ? Jakim ? Bo chyba nie mowa o kierownikach regionalnych, którzy są równie kompetentni jak kierownicy w sklepach. Nic tak nie motywuje jak zabierana kasa - Bardzo dobra technika motywacji pracownika to wymyślanie jak tu oszukać system - ze tez nigdy zarządu nie zastanawiała wysoka zdawalnosc tajemniczego szczególnie w jednym z dystryktów ;) kierownik bezpieczny na swojej posadzie, bo zapewne trzyma palec tam gdzie plecy się kończą komu trzeba, bez tego raczej kariery w tej firmie się nie zrobi, chociaż nie wiem jak dobrym i oddanym pracownikiem by się było. Cały ten komentarz śmierdzi na kilometr zatuszowaniem tego całego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i stworzenia pozorów

Pracownik
@Ktotomozebyc 19.08.2017 00:02

Mi to raczej śmierdzi tym, że nie sprawdziłeś/aś się na swoim stanowisku. Oczekiwałeś/aś pewnie milionów na koncie za nic nie robienie. A teraz za swoje lenistwo czy brak kompetencji obwiniasz cały świat. Może weź się za siebie i coś w sobie zmień a nie liczysz, że dostaniesz od świata wszystko w zamian nie dając nic.

Ktotomozebyc
@Pracownik 28.09.2017 10:44

No tak odbicie piłeczki, doszło co nie co w końcu do Dawida i kazał swoim żołnierzom ocieplić wizerunek firmy w internecie ? Hihihi ;) W takim bądź razie gdzie się podziały wszystkie negatywne komentarze ? I to by było na tyle.

niebieska

Dostałam zaproszęnie na rozmowę rekrutacyjna. Oprócz warunków które zostały opisane powyżej i wcale nie zachęcają, chciałabym się jeszcze dowiedzieć czegoś na temat wynagrodzenia,umowy? Z góry dziękuję.

Zostaw opinię o Tarmax Sp. z o.o. New Balance - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarmax Sp. z o.o. New Balance