Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 12 ocen.

Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej
2 12

Opinie o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Zuzanna

@Jacek, na forum w ostatnim czasie nikt z pracowników Zbach Zakład Budowlany Aparatury Chemicznej nie udzielił Tobie odpowiedzi. Czy wobec tego aplikowałeś już na jakieś stanowisko do tej firmy i będziesz w stanie podzielić się tym czego się dowiedziałeś? Nalegam by i inne osoby wyraziły swoje zdanie o tym pracodawcy.

Jacek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto aplikować?

Konrad

Zawsze mogą zdarzyć się gorsze czasy w firmie. Może trzeba pracować żeby się wyprostowała sytuacja?

Player
@Konrad 15.06.2018 19:15

Zgadza sie grunt to pracować o pieniądze nie pytać. Od czasu prywatyzacji ZBACH-u cały czas trwają te gorsze czasy. Najpotężniejsza niegdyś spółka zakładów azotowych z roku na rok pogrąża sie coraz bardziej.

Szukasz pracy?

Robert.L

Mój znajomy tam pracuje.Dzisiaj jest 11.06.2018 a o wypłacie za maj kadra kierownicza nawet nie wspomina.Tak super zarządzany jest ZBACH.Podobno firma chyli się ku upadkowi.

Czarek

Idealnych ludzi nie ma i może komuś nie odpowiada szefostwo ale ważne żeby firma była dobrze kierowana!!!

Zuza
@Czarek 01.06.2018 13:44

Ale się uśmiałam. Dobrze kierowana firma wypłaca pracownikom pensje w terminie, nie zmienia prezesów jak rękawiczki i nie jest zagrożona upadłością. Widzę, że Pan dawno nie był w ZBACH-u. Jeżeli Panu się podoba taka sytuacja, to gratuluję.

Adam

Znowu nie ma wypłaty wraca to co było niestety pracy dużo i to dla zakładów azotowych a płacić pracownikom nie ma kto Czerwony znowu rządzi i to w sposób niezgodny z prawem

Zuza
@Adam 14.05.2018 19:54

Nie rozumiem, dlaczego Czerwony nadal rządzi. Tyle złego zrobił w ZBACH-u. Jakie musi mieć "kwity" i na kogo, że prezesi odchodzą , a on nadal nie traci swojej pozycji.

Administrator

Mamy nowy rok 2018. Jakie zmiany zaszły przez ostatni rok w Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej? Czy warunki pracy oferowane przez pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?

Sąsiad

Podobno w ZBACHu znowu jakieś zmiany w kierownictwie? Na lepsze czy na gorsze?

Player
@Sąsiad 20.02.2018 17:37

Prawda jest taka że Ci co chcą sie rozwijać zawodowo po prostu odchodzą. Pozytywne zmiany były by w tedy gdyby kilka osób odeszło ale z wyższych szczebli.

Lechu

Hmm tylko dlaczego fachowcy sie zwalniają? To jest zastanawiające. Dlaczego nikt o nich nie walczy?

yoy
@zwiazkowiec 01.02.2018 11:11

z czego sie tu cieszyć jak kregosłup firmy bez zmian i czas go chyba wymienic

Karol

W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze. Teraz będzie super!!!

Marcinek

Czyżby ZBACH wstawał wreszcie z kolan i znów stawał sie prężną firmą? Oby tak było:)

sąsiadka
@Marcinek 16.12.2017 11:35

Tak jest coraz lepiej i atmosfera się poprawia , wypłaty na czas a wizja rozwoju i wyniki na zielono.Tak trzymać brawo dla kadry zarządzającej

sąsiad

A co z zarządem?

senior
@sąsiad 20.10.2017 18:20

może pasuje złożyć życzenia świąteczne zacnej kadrze dyrektorskiej / dobrze już zarządzającej / i prezesom z okazji świąt i NR.

Junior

ZBACH ponownie bez wypłaty?

ADMINISTRACYJNY
@Junior 25.09.2017 21:49

Już po sprawie POSZŁA WYPŁATA i czas się zająć nowymi wyzwaniami i robotą

Były pracownik

Tymczasem na ZBACHU opery mydlanej czy też czeskiego filmu ciąg dalszy. Podobno za brak wypłat odpowiada nowy prezes , a kierownictwo zakładu chodzi sobie jakby nigdy nic się nie stało i utrzymuje się w świetnej formie . Pan Kierownik Stanisław G. po raz kolejny potwierdza, że jest liderem organizacji pracy w firmie. Szkoda Słów na tych Matołów.

BANJAMIN Sasiad sasiada

MARNE JEST ZYCIE LUDZI, KTORZY KLAMSTWO STAWIJA WYZEJ OD PRAWDY.

sąsiad
@BANJAMIN Sasiad sasiada 15.09.2017 14:37

A jaśniej?

sąsiad

Czy to prawda , że w ZBACHu zmienił się zarząd? Prezesem nie jest już Pan Zgrzebnicki?

X
@sąsiad 14.09.2017 17:21

Ano prawda

BANJAMIN

Cóż może ktoś zrobić przeciw Tobie przy pomocy słów lub krzywd ? SOBIE RACZEJ SZKODZI NIŻ TOBIE ! Jeśli teraz zdajesz się padać ofiarą i cierpieć hańbę , na którą nie zasłużyłeś , nie oburzaj się z tego powodu. Oto gdyby wszystko, co może być najzłośliwiej wymyślone , przeciwko Tobie mówiono , cóż by ci szkodziło , gdybyś pozwolił temu zupełnie przejść i nie więcej przywiązywałbyś do tego znaczenia niż do źdźbła .Czyż choć jeden włos mogą ci wyrwać ? [...] o słowach i czynach innych ludzi nic nie orzekaj bez namysłu, ani też nie mieszaj się w rzeczy ci niepowierzone. Tyś powinien gorzej o sobie samym rozumieć i wierzyć, że nikt od ciebie nie jest bardziej nieudolny. To, co innym podoba się,będzie szło po ich myśli; co się tobie podoba , nie powiedzie się.

BANJAMIN

Wszyscy słabi jesteśmy, ale ten jest SŁABSZY , kto nie potrafi uznać swej słabości. Niektórzy ludzie potrafią ŚWIETNIE UDAWAĆ, że są zapracowani, i w końcu zostają uznani za niezastąpionych. Człowiek głupi szuka szczęścia w oddali,mądry stara się , by wyrosło w zasięgu ręki. Ludzie rzadko stają się lepsi, jeśli nie mają innych wzorców poza sobą.

BANJAMIN

Kto chce rządzić ludźmi, nie powinien ich gnać przed sobą , lecz sprawić , żeby podążali za nim. Jeśli przyjmiemy swoje życie bez zastrzeżeń -wszystko , co początkowo wydaje się być wstrętne, bolesne i złe , może okazać się źródłem piękna , radości i siły jeżeli przyjmiemy to z podniesionym czołem. Każda chwila ma wagę , złota dla kogoś umie ją taką zobaczyć. PIENIĄDZOM TRZEBA ROZKAZYWAĆ , A NIE SŁUŻYĆ. !!!!!!

Były Pracownik

Doszły mnie słuchy, że na Zbachu panuje coraz większy wyzysk pracownika. Dyrektor do spółki z Kierownikami bezustannie podkręcają tempo. Im więcej pracy tym większe straty. Brakuje podstawowego sprzętu. Świnie w rzeźni mają lepiej. Nie do wiary!!! Współczuję wszystkim tam pracującym.

BENJAMIN

Szczęśliwy kto kocha Ciebie, przyjaciela w Tobie, a nieprzyjaciela ze względu na Ciebie. Jeśli chcesz być wielki zaczynaj od rzeczy małych . Zakładaj głęboki fundament na pokory, skoro zamierzasz budować wysoko. Przyjacielowi chwalącemu i nieprzyjacielowi ganiącemu NIE NALEŻY WE WSZYSTKO WIERZYĆ. JEŚLI by Nas nikt nie oczerniał, jakimi byśmy byli .

fizol

Nie ma grosza nawet na taczki a na stanie zużyte stare rupiecie.

*COWBOY*

CZEKAMY NA TACZKI skoro tak fajnie jest już ...

gowork

Majster ty tam kładź pachwiny i stawej piony, a nie kontempluj na rusztowaniu

ROZWAŻANIA NAD ŻYCIEM.

Przypomnę, że moralność katolicka każe upatrywać bliźniego w każdym człowieku, mimo jego grzechów czy błędów. Także w przeciwniku każe nam szanować dobrą wolę, uczciwość, zacność, zasługę. A miłować każe Chrystus wszystkich bez wyjątku: „A ja wam powiadam: Miłujcie nieprzyjacioły wasze, dobrze czyńcie tym, którzy was mają w nienawiści, a módlcie się za prześladujących i potwarzających was, abyście byli synami Ojca waszego, który jest w niebiesiech, który każe słońcu swemu wschodzić na dobrych i złych i spuszcza deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych” (Mt 5,44-45).

hyhyhy

co się stało z waszym Apaczem ? pytam bo na Tamelu też jest taki Apacz Niemiec , który trwoni pieniądze ktore powinny należeć sę pracownkom ,a nie jego lichwiarskiemu procederowi.

yola

Nareszcie lokomotywa się rozpędza zwłaszcza atmosfera wśród załogi coraz lepsza akcję byłego prezesa poszybowały w górę a teraz po następnej reorganizacji w biurach będą wyniki i wskażniki na zielono.

-0-

NIKT NIE JEST zASkoCZONY i NIKOGO NIC NIE ZATKAŁO.

PANI

No i co zatkało kakao pesymistów trzeba wierzyć w szefa nawet w tych ciężkich chwilach jakie były bo przed nami lepsze jutro

PAN

Nara idzie chyba wszystko w dobrym kierunku nadeszła tak czekana stabilizacja światełko w tunelu coraz jaśniejsze a i atmosfera w firmie się stabilizuje NIC tylko klaskać jednak ta zmiana powrotna zrobiła swoje jak odpowiedni ludzie na swoich stołkach to i owoc widać i robić się chce.

Zostaw opinię o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej