4.6/5

• Przewodnik pracownika

Praca

Przewodnik pracownika

• Skierniewice

5. Opinie o Pakar Service Sp. z o.o.

Opinie o Pakar Service Warszawa

Nie przegap nowości o Pakar Service Sp. z o.o.!

kali

13.12.2021 12:16

daleko trzeba dojeżdżać na sprzątanie? macie samochody, czy komunikacją wystarczy żeby dojechać?
    mex

15.12.2021 08:58

chyba za bardzo ogólne to pytanie
    mex

15.12.2021 08:59

ja ogólnie komunikacją, ale to jest bardzo indywidualna i zmienna kwestia, więc ciężko jakąś średnią wyciągnąć
    Katarzyna

13.12.2021 12:20

Tak czytam te opinie i zastanawiam się skąd one się biorą, może zależy od obiektu i kierownika,Ja jako juz prawie były pracownik tej firmy nie narzekam pieniądze zawsze na czas,z kierownikiem z którym współpracowałam w Krakowie jak najbardziej ok,tak dobrego i ludzkiego kierownika jeszcze nie miałam.
    kali

14.12.2021 10:21

a pracuje się w jakiś grupach? czy raczej pojedynczo
    Ona

13.12.2021 12:50

Nie narzekam.
    Zibi

07.12.2021 09:01

Witam, mam takie pytanie. Bo słyszałem, że prowadzicie też odśnieżanie i byłbym chętny ale nie wiem czy można się jakoś zgłosić z tym do firmy. Wtedy pracuje się na umowie zlecenie jako praca tymczasowa? Czy jakoś inaczej to wygląda że na przykład zatrudnia się kogoś na porządkowego i daje zadanie, żeby odświeżać?
    Perk

10.12.2021 14:38

to wiadomo, że tymczasowa nie wiem skąd takie pytanie na początku
    Perk

10.12.2021 14:39

jest możliwe na pewno, ale zadzwoń może akurat trafi sie dla ciebie miejsce
    Mix

19.11.2021 13:06

są przyjęcia? szukam pracy od początku grudnia, jest szansa się zatrudnić?
    Lasek

30.11.2021 14:24

nie wiem czy jeszcze cie to interesuje, ale udostępnili dwie nowe oferty a jedna wlasnie na pracownika porządkowego wiec jak dalej jestes zainteresowana to radze sie pośpieszyć
    Wiki

02.12.2021 11:26

Pamiętasz może ile mniej więcej trwa cały jakby proces dostawania się do pracy? Od złożenia papierów do pierwszego dnia pracy. Dzięki z góry
    Obecna

28.10.2021 19:42

Praca jak praca. Ten, kto dobrze pracuje nie ma problemów. Pani kierownik wymagająca, ale za to wyrozumiała, jeśli chodzi o grafik - zawsze można się dogadać. Wypłata zawsze na czas i na konto. Pozdrawiam z Krakowa.
    Marina

24.11.2021 13:59

Widziałam na stronie ogłoszenie do Krakowa na pracownika porządkowego i mam takie pytanie, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Są jakieś etapy? Ile to wszystko mniej więcej trwa? Byłabym wdzięczna za odpowiedź
    Ryszard

14.06.2019 17:40

Szkoda, że niektórzy prawie nie znają firmy a tak bardzo chcą wystawiać opinię, polecam pracę

23.08.2021 09:32

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Rozumiemy Pana niezadowolenie. Podjęliśmy odpowiednie kroki, aby odczuć podobnych do Pana było jak najmniej i są one w trakcie wdrażania. Jeśli Pan jako osoba zgłaszająca chciałaby zgłosić więcej szczegółów co jest przyczyną jej niezadowolenia zapraszamy do kontaktu telefonicznego, gdzie anonimowo będzie mogł Pan to zrobić. Więcej szczegółów będzie dla nas bardzo pomocne do skuteczniejszego rozwiązywania problemów.
    Zbyszek

18.11.2021 19:31

Ponieważ nie (usunięte przez administratora) na godzinach i szanują pracowników. Nieroby zdarza się, że zwolnią, ale to dobrze.
    Pela

18.11.2021 10:11

Są jakieś określone godziny, w których się pracuje, czy to zależy od konkretnego obiektu?

18.11.2021 11:59

Dzień dobry godziny pracy zależą od danego obiektu. Pozdrawiamy
    Zewnętrzny

06.03.2020 19:27

Pakar service Katowice, porazka kierownik trzyma strone Ukraińców którzy opieprzaja sie gdzie tylko sie da , polaków gnębi. Osobiście mam Ii grupę na płuca i (usunięte przez administratora) mnmie co do umowy połowa drugiego miesiąca a on mi dalej wręcza kolejne zlecenie i mówi ze tak przez kwartał a potem....? Potem kolejny na zlecenie bo ukraińcom dają umowe o prace a ty zasuwaj za nich na zlecenie. Kierownik w katowicach młody , głupi i zero pojęcia o pracy w sprzątaniu i nawet własnego rejonu nie zna nie polecam , odradzam i współczuje kolejnym osobom , własnie rzuciłem prace w pakarze
    Stefan

22.09.2021 16:09

Pracuję wiele lat w firmach sprzątających, Zostałem na obiekcie jak Oskar wygrał przetarg. Co do pracujących obcokrajowców to przynajmniej pracują, a Polacy po tygodniu rezygnują bo za ciężko, ciągle coś dolega lub się spóźniają. Wstyd mi za rodaków
    Brunon

19.10.2021 16:24

To fakt u mnie na obiekcie też w dzień dużo pracuje osób za wschodniej granicy, a nasi rodacy to przyjdą popatrzą może i dwa dni popracują i odchodzą, a bo to im za ciężko albo myśleli że posciemniaja i kasę za nie robienie dostaną. Jak by Polak chciał pracować to by pracował. Ale taka nasza natura że uwielbiamy narzekać
    Natalia

07.10.2021 14:38

Dzień dobry, na jaki adres mail można wysłać cv? I czy to ze ktoś ma komornika jest przeszkoda żeby dostac u Państwa prace? Pozdrawiam

07.10.2021 14:54

Dzień dobry, Każdy w życiu może mieć trudne sytuacje. Sprawy komornicze pracowników nie wpływają na status ich zatrudnienia. Oczywiście zgodnie z ustaleniami z komornikiem część wynagrodzenia może iść na konto komornika. Adres do wysłania CV - [email protected]
    Pawel

26.07.2021 18:03

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Regionalnego Kierownika operacyjnego teren Lubelszczyzny Na jakie warunki można liczyć? Jaka podstawa? Jakieś premie? Jakie auto służbowe? Posiadam doświadczenie w zarządzaniu pracownikami niskiego szczebla
    ziutek

28.07.2021 11:41

Kolego, nie rób mi konkurencji, ja już wysłałem CV na to stanowisko ;)
    ktoś

28.09.2021 11:58

Dzień dobry, nie znaleźli państwo odpowiedniego kandydata? Ogłoszenie się znów pojawiło. Zbyt wysokie wymagania wobec kandydatów, czy zbyt wysokie oczekiwania finansowe tychże? :)
    skrzvna

31.08.2021 19:38

Pracowalem tam kilka dni po czym dali mi wolne i kazali czekac na telefon ze jak ulozy grafik to zadzwoni nie zadzwonili wiec zadzwonilem ja uslyszalem ze zapomnieli ulozyc i jak uloza to zadzwonia i znowu cisza wiec wykonalem drugi telefon w ktorym uslyszalem ze maja jakies komplikacje i kazali czekac na telefon po czym zapadla glucha cisza po poltora tygodnia straconego czasu zadzwonila Pani Natalia ze rozwiazuja ze mna umowe.Malo tego odliczaja czas za przerwe sniadaniowa na rannych zmianach godzine czasu..Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!
    Iga

06.09.2021 21:14

Tu mowa o innej firmie bo Pakar jest od miesiąca w Kaliszu i to co piszesz to jakieś bzdury

Oferty pracy - Pakar Service Sp. z o.o.

Technik ds. Pest Control k/m

Warszawa

5800 - 6500 PLN / m

Pracownik utrzymania terenów zielonych– usługi ogrodnicze

Warszawa

6000 - 7500 PLN / m

Manager ds. sprzedaży (m/k/d)

Nysa

Kraków

4806 - 5306 PLN / m

Roman

28.08.2021 08:18

Umowę dostałem po 9 dniach, a powinienem dostać już prawnie pierwszego dnia,góra do 7 dni,po podpisaniu umowy,po paru sekundach dowiedziałem się że już nie pracuje...na jakiej zasadzie ta firma jeszcze funkcjonuje..

28.08.2021 10:28

dziękujemy za zgłoszenie. Rzeczywiście umowa zlecenie powinna być dostarczona Panu wcześniej na co zwrócimy uwagę w przyszłości. Jednak z pewnością ubezpieczenie (zgłoszenie do ZUS) biegło od pierwszego dnia Pana współpracy. Pozostałą część Pana zgłoszenia przeanalizujemy w przyszłym tygodniu. Mamy prośbę o kontakt telefoniczny, żebyśmy uzyskali więcej szczegółów również osobowych.

23.08.2021 08:58

23.08.2021 09:34

Komentarze nie są usuwane tylko weryfikowane przez administratora czy nie ma np. mowy nienawiści lub dyskryminacji.
    Kris94

16.07.2021 12:07

Wysłałem CV na ogłoszenie po czym otrzymałem telefon że proponują mi pracę. Umówiłem się na rozmowę. Po dotarciu na miejsce miałem zadzwonić że jestem na miejscu. Facet mówi że już do mnie idzie po czym czekam tam 30 minut i nikogo nie ma. Facet nie odbiera telefonu. Jak już na starcie tak traktujecie ludzi to co dopiero potem po zatrudnieniu. Brak słów. Szkoda nerwów i czasu

28.05.2021 10:10

28.05.2021 23:58

Rozumiemy Pana niezadowolenie. Jednak prosimy o kontakt z biurem i pozostawienie do siebie kontaktu w celu merytorycznego przedstawienia sprawy. Chcielibyśmy wyjaśnić sprawę i podjąć adekwatne działania. Anonimowe zgłoszenie nie może być podstawą zwolnienia jakiejkolwiek osoby. Również Pan nie chciałby być zwolniony na podstawie, że ktoś gdzieś coś na Pana napisał. Jeszcze raz prosimy o kontakt z biurem. Gwarantujemy, że zachowamy pełną poufność, gdyż firmie zależy na rzetelnym wyjaśnieniu problemu i jego rozwiązaniu.

22.06.2021 23:17

Mimo już długiego czasu jaki Pan nie współpracuje z naszą firmą,( niestety nie z naszej winy) nie rozumiemy Pana emocji. Jeśli cokolwiek jakaś osoba z Pakar Service zrobiła niezgodnego z prawem proszę o zgłoszenie sprawy na Policję. Zarząd jak i cała firma działa zgodnie z prawem, ale jeśli jest jakaś osoba, która popełniła przestępstwo uważamy, że powinna za nie odpowiedzieć. Jeśli uważa Pan za stosowne, a sprawa ma inne znamiona niż przestępstwo prosimy o maila z opisem zdarzenia od Pana na adres firmy ze strony internetowej. Z pewnością sprawa będzie priorytetowo wyjaśniona. Z poważaniem Zespół Pakar Service
    Hania

11.06.2021 21:13

Najgorsza firma z którą się spotkałam . Nie dość że dostałam część wypłaty o którą się dopraszać już miesiąc od kierownika słyszę wiecznie coś . Bo jak się okazało kierownik nie potrafił podać moich godzin pracy do kadr Kombinowanie z godzinami itd. śmiech na sali . Jeśli chcesz zarobić to nie u nich . A kadry nic nie robią aby każdy uczciwie pracujący dostawał pieniądze za wykonaną u nich pracę . Sprawa trafia do państwowej inspekcji pracy

11.06.2021 23:24

Dziękujemy za informację. Jednocześnie prosimy o zgłoszenie sytuacji do siedziby firmy lub kadr. Nikt w naszej firmie nigdy nie został (usunięte przez administratora) Wszelkie pomyłki zawsze są korygowane i wyrównywane. Kierownik jest również człowiekiem i niestety jak każdy człowiek może się pomylić. Rozumiemy, że każdy ma prawo do swojej oceny i ją szanujemy jednak uważamy, że ocena jest mocno niesprawiedliwa. Z pewnością wszystkie udokumentowane przepracowane godziny będą rozliczone.

22.06.2021 22:58

Sprawa zgłoszona przez Panią jest weryfikowana. Niestety godziny o których Pani wpisała na listę przepracowanych godzin nie zgadzają się z rejestracją czasu pracy "odbitą za pomocą karty". Wyjaśnimy sprawę i będziemy się z Panią kontaktować.

30.03.2021 09:48

21.04.2021 15:05

Dzień dobry, zostały podjęte kroki w celu wyjaśnienia sytuacji oraz podjęcia stosownych kroków, aby poprawić jakość pracy. Proszę o kontakt z biurem chętnie udzielimy więcej informacji po pozostawieniu kontaktu do siebie. Osoba odpowiedzialna za proces kontrolny skontaktuje się z Panem. Umożliwi to lepsze i szybsze rozwiązanie problemu.
    Ok

11.04.2021 16:52

Pracownik traktowany jak śmieć, firma nie zna czegoś takiego jak szacunek czy sprawiedliwe traktowanie. Krzyki, wrzaski ze strony kierownictwa, rozkazy i teksty jak "do kolegi". Pytania o dyspozycyjność i nie respektowanie odpowiedzi pracownika. Początkowa akceptacja osoby uczącej się, nagle studia zaczynają być przeszkodą, bo przecież takowa osoba nie jest w stanie tyrać jak robot po 16h (najlepiej) 6 dni w tyg. Osoby broniace swoich praw wyrzucane z pracy bez powodu. Nagle nie obowiązuje okres wypowiedzenia. (Umowa zlecenie, 3 dni bodajże). Totalny chaos, jedna osoba robi za 3, inne osoby się nudzą, kierownictwo nie potrafi sprawiedliwie podzielić obowiązków, szkolenie ze sprzętów na zasadzie "idz kolezanka Ci pojaze jak to sie robi". A potem pretensje, wyrzuty, wręcz wulgaryzmy. Jest to żenujące, kierownictwo cechuje bezczelność i brak taktu. Zbywanie, pretensjonalny ton. Wyśmiewanie (podtekstami) osób niepełnosprawnych. Uważam, że powinno się zamknąć tą firmę, ja dłużej tam nie wytrzymałem.

21.04.2021 15:01

Dzień dobry Panu, prosimy o konktakt z biurem i pozostawienie do siebie danych kontaktowych. Po uzyskaniu niezbędnych informacji podejmiemy kroki zaradcze. Firma Pakar Service zwraca szczególną uwagę na sposób zarządzania poszczególnych kierowników i podejmie wszystkie działania adekwatne do sytuacji jakie mogą być powodowane przez nie profesjonalne działanie naszych ludzi niezależnie od funkcji jaką pełnią. Chętnie zatrudniamy studentów i kierownik powinien starać się dopasować grafik w miarę możliwości. Jeszcze raz prosimy o kontakt z biurem co może pomóc w przyszłości innych osobom oraz nam jako firmie. Dziękujemy za zgłoszenie sytuacji.

26.02.2021 19:46

11.03.2021 12:15

Niestety zbyt wcześnie wyciąga Pan/Pani wnioski. Nie pozostawiamy żadnych zgłoszeń bez weryfikacji i działań zmierzających do poprawy zgłoszonych nieprawidłowości jeśli tylko są zasadne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pakar Service?

26.02.2021 16:39

11.03.2021 12:13

Dziękujemy za informację, w najbliższym czasie na obiekt zostanie skierowana kontrola, która zweryfikuje sposób zarządzania. Po kontroli zostaną podjęte działania, które w razie potrzeby zmienią sposób zarządzania. Obiekt również zostanie podawany częstszym kontrolom wewnętrznym.
    Anna

05.03.2021 21:58

Dziś zostałam zwolniona z pakar serwis w Warszawie. Pani koordynator przyjechała na koniec zmiany, zakomunikował 4 osobom z 6 pracujących, że są zwolnione. Na pytanie z jakiego powodu zostałysmy zwolnione i w jakim celu zatrudniają pracowników, odpowiedź brzmiała,,nie wiem,, Jeśli ktoś poszukuję pracy w sprzątaniu to z daleka od tej firmy,niech spadają do Kielc bo krzaków w Warszawie jest dużo.

10.01.2020 14:55

Kobieta

04.03.2021 14:13

Dzień dobry, Mogłaby Pani napisać coś o pracy w Vivo?, w tej firmie?
    Przyszły

10.02.2021 11:16

Jakaś Pani robi nabór pracowników do sprzątania w Olsztynie na obiekt Centaurus . Dzwoni do mnie i informuje mnie, że dnia następnego mam przyjść na rozmowę o pracę . Odpowiadam, że mogę przyjść ok godz.12. Ona stwierdza, że pracuje do godz.13. Koniec rozmowy. Obraz firmy wiadomo.(usunięte przez administratora)

10.02.2021 11:27

Dziękujemy za informację. Zwrócimy uwagę osobie , która robi rekrutację na elastyczność. Jednocześnie chcielibyśmy prosić o nie wyciąganie pochopnych wniosków. Osoba rekrutującą to też człowiek mający swoje zadania do wykonania w pracy ale również życie prywatne i przeznaczony na to czas. Więc jeśli Pan/Pani prosi o szacunek proszę zwrócić uwagę, aby on był w dwie strony.

Kontakt - Pakar Service Sp. z o.o.

ul. Postępu 21A 02-676 Warszawa

25.11.2020 10:13

Czy pracownicy w Pakar Service Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

04.12.2020 12:12

Tak, dogadujemy się ze sobą
    Leszek

08.10.2020 17:09

Dziękuję firmie Pakar za odpowiedź ja napiszę do Pana Prezesa na meila ze szczegółami mogę przesłać zdjęcia Jestem pracownikiem GB i widzę co się dzieje chodzi o nadzór i jeszcze o jednego Pana który pracuje w waszej firmie
    Taki sobie pracownik

07.10.2020 14:46

Jeżeli jeszcze raz coś usunięcie wtedy opiszę was czyli Pakar service tak że wtedy nie usuniecie Czyli co prawda w oczy kole

08.10.2020 09:12

Nie rozumiemy zarzutów, nie mamy możliwości usuwania opinii. Prosimy o nie wyciąganie pochopnych wniosków.

07.10.2020 11:30

08.10.2020 09:05

Rozumiemy Pana rozczarowanie jednak przy obiekcie czynnym 7 dni w tygodniu i 18 godzin na dobę nadzór musi składać się z 3 osób. Oczywiście nakładanie się ich godzin powinno być ograniczone do skoordynowania spraw operacyjnych między zmianami. Zwrócimy na ten element uwagę. Niestety nadzór jest konieczny ze względu na to, że wiele osób pracujących w serwisie sprzątającym oszukuje wykonując swoją pracę niedokładnie lub wcale działając w ten sposób na szkodę pozostałych współpracowników, klienta czy firmy je zatrudniającej. Jeśli chciałby Pan przekazać więcej informacji proszę o przesłanie ich na mail. [email protected]. Z pewnością zarząd zajmie się pilnie tą sprawą.
    Zawiedziona

15.06.2020 10:52

Pracodawca nie daje odpowiedzi zwrotnej po rozmowie, a szkoda. Widać zapewnienia prezesa nic nie znaczą :)

06.07.2020 11:57

Dzień dobry, Z pełną odpowiedzialnością zapewniamy, że w całościowym czasie rekrutacyjnym nasi pracownicy, starają się zawsze informować kandydatów w ciągu około 2 tygodni o rezultacie procesu rekrutacji.Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy został do Pani wykonany telefon, bądź wygenerowany mail z informacją zwrotną, ponieważ nie posiadamy Pani danych osobowych. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem [email protected], byśmy mogli zbadać tę sytuację. Pozdrawiamy, zespół Pakar Service Sp. z o.o.

05.10.2020 12:59

Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Obecnie odchodzi jedna osoba z nadzoru i szkoli się druga w jej zastępstwie. Na dużych obiektach, które często pracują 7 dni w tygodniu oraz średnio po 16 godzin na dobę nadzór powinien składać się z 2 osób przynajmniej, którzy pracują wg grafiku. Zwrócimy uwagę, aby ich godziny się na siebie nie nakładały.

07.05.2020 10:21

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w PAKAR-SERVICE SP. Z O. O.?

06.07.2020 12:00

Dzień dobry, Wszystko jest zależne od stanowiska, na które się rekrutuje Z wyrazami szacunku Pakar Service Sp. z o.o.
    Janusz

06.04.2020 06:31

Mam pytanie, jak pracodawca zadbał o swoich pracowników w okresie pandemi? Czy otrzymaliście maseczki ochronne i płyny do dezynfekcji rąk?
    Eeee

06.04.2020 10:31

Tak otrzymalismy płyny do dezynfekcji rąk i maseczki zarówno do użytku służbowego jak i prywatnego. Nasz kierownik informował nas o zasadach postępowania w czasie pandemii.

06.07.2020 11:58

Dzień dobry, Zdrowie i bezpieczeństwo naszych pracowników jest dla nas niezwykle ważne. Działaliśmy zgodnie ze wszystkimi wytycznymi odpowiednich służb oraz z zachowaniem przepisów BHP. Wszystkie środki ostrożności dostosowaliśmy do konkretnego stanowiska. Pozdrawiamy, zespół Pakar Service Sp. z o.o.
    Ewelina

08.02.2020 20:47

(usunięte przez administratora) Zatrudniają pracowników z Ukrainy (usunięte przez administratora) Nawet brygadzistka jest z Ukrainy.(usunięte przez administratora)
    taki tam pracownik

14.02.2020 11:35

Zgadza się. A ciekawe jakie mają procedury w razie wypadku w pracy bez nadzoru???

04.03.2019 16:28

MK

04.01.2020 15:46

Nie wyobrażam sobie takiej brygadzistka ,wiele lat byłam kierownikiem obiektów i pracowałam z ludźmi różnego pokroju , ale brygadzista by zachowywał się w ten sposób ,nie dopuszczalne . przede wszystkim brygadzista też pracuje jak wszyscy, pracownicy .ja nawet jako kierownik pracowałam na równi z moimi.pracownikami bo tego często wymagała sytuacja , a z tego co czytam Pani brygadzistka chodzi z tabletem i robi zdjęcia ??szok powinna się nachylic i podnieść ten kubek ,, zastanawiam się jak kierownictwo może kogoś takiego zatrudniać jako brygadzista/,czy brygadzistka.nie ma znaczenia .ja jako kierownik często zadowalam na mopie .maszynie ??a ludzie którzy pracowali na obiektach sprzątając je zasługują na ogromny szacunek a nie gorszy sort , bo sprzątanie to naprawdę nie wdzięczna praca .
    Pracownica

27.09.2019 11:59

Jedna wielka porażka!! Odradzam... (usunięte przez administratora) Pisząc do niego i żądając zwrotu i wytłumaczenia. Do dnia dzisiejszego się ze mną nie skontaktował... Gdy jeszcze pracowałam pod jego ramieniem. Z dnia na dzień obniżyły wypłatę mi i moim koleżanka o 100zl twierdząc fakt że środki czystości poszły w górę... Nie mój interes, jakie środki kupuje takie są... To jest w jego kwestii. Umowy-zlecenie... Jedna Pani pracuje do dzisiaj, bez umowy!!! (usunięte przez administratora) potrafią tylko przyjechać i robić zamęt tam gdzie go nie ma... Odradzam. (usunięte przez administratora)
    Marta - Pakar Service

16.10.2019 12:55

W jakim mieście Pani pracowała?
    Niezadowolona

13.05.2019 21:41

Łódź W firmie popracowałam tydzień w tym czasie powinnam mieć już podpisaną umowę zlecenie, której się nie doczekalam. Z niedzieli na poniedziałek rozchorowalam się. Poinformowałam koordynatora nad ranem, po czym dowiedziałam się że już w sobotę powinnam poinformować go że w poniedziałek nie będzie mnie w pracy. Nie mam czarodziejskiej kuli ani nie stawialam tarota żeby o takich rzeczach wiedzieć.... albo przewidzieć te sytuację. O godzinie 20 dostałam Esa (Nie telefon) że dziękuję mi za współpracę. Co jest dla mnie rzeczą niedorzeczna i niedoprzyjecia. Wiadomości w sprawie wynagrodzenia również nie otrzymałam. Poprzedni koordynator z innego obiektu w Łodzi obiecywał mi pracę, a w pierwszym dniu zadzwoniła że mam nie przychodzić nie podając żadnego powodu. Jeśli ma ktoś wybór pracę u nich albo iść na zasiłek niech idzie na zasiłek przynajmniej mniej nerwów na głowie

06.11.2018 08:01

Praca jak praca, starają się dać roboty na całe 8 godzin. Trzeba robić, żeby nie było, ale płacą, nie oszukują i kasa na czas. Lubię atmosferę w PAKAR-SERVICE SP. Z O. O. za: raczej tak, ale wymagający są
    Vcx

04.07.2018 10:52

Nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Pakar Service Sp. z o.o.