Pakar Service

• Przewodnik pracownika

Praca

Przewodnik pracownika

• Skierniewice

5. Opinie o Pakar Service Sp. z o.o.

Opinie o Pakar Service Warszawa

Nie przegap nowości o Pakar Service Sp. z o.o.!

12.03.2024 00:34

Widzę, że sporo etapów rekrutacji na Brygadzistę, cztery wymieniają w ogłoszeniu. Ile to może trwać? Miesiąc już szukam roboty i nie chcę tracić czasu, zwłaszcza że no nie wszystko jest pewne, przyjmą czy nie przyjmą.
    grande

18.04.2024 07:41

ja zacząłem prace jakos z dwa tygodnie po otrzymaniu info ze mnie chcą ? jakoś tak
    Szat

20.05.2024 09:19

Czyli jak cos poczekaja?

22.01.2024 06:50

Przeprowadzam się niedługo z annopola do Kielc i szukam czegoś gdzie mógłbym dorobić sobie na emeryturze. Ktoś wie czy przyjmują może emerytów? Oferty żadnej na kilce nie widzę tylko na inne miasta jak Katowice. Ale może przyjmą. Ile godzin tygodniowo można wyrobić? Pełen etat czy mniej?
    Grolsz

05.04.2024 10:48

Jest w porządku, przede wszystkim kontakt w ogóle jest co nie jest niestety normą...
    Szat

20.05.2024 09:14

Pewnie zalezy od sytuacji, co?

30.04.2024 02:03

Deserr

09.05.2024 09:21

Myślałem, że jest to strona ogólnie poświęcona całej firmie, a nie konkretnej lokalizacji, ktoś potwierdzi?

30.03.2024 04:02

grande

18.04.2024 07:43

mój kolega z którym pracuje swego czasu wyslał spontaniczne cv i akurat wtedy kogos potrzebowali, więc spróbuj moze tobie tez sie uda:)
    Nela

11.01.2023 13:56

Mam pytanie i poprosze o szczerą odpowiedx. Czy firma jest uczciwa czy nie płaci pod stołem ani nic z tych rzeczy? Prosze powiedzieć jak na prawde jest
    pseudo

15.03.2024 11:49

troche wyzej zapytalem o to ile wszystko trwa, a wystarczylo tylko troche zjechac nizej xd
    irma

18.03.2024 09:46

decyzja była prawie natychmiastowa, na drugi dzień albo może dwa dni czekałam

23.12.2023 13:00

Jest aktualne ogłoszenie dla sprzątaczki biurowej. Z tego co widzę to wieczorem i nocami bo od 17 do 7 rano. Tylko zlecenie czy dłuższa współpraca i uop?
    Need

07.03.2024 14:32

Na rozmowie to chyba ciężko mnie dawali znać kilka dni po
    parmezano

11.03.2024 13:36

troche kandydatow pewnie sie zglasza jednoczesnie wiec dziwne by to bylo jakby na rozmowie juz decydowali
    Ciekawa

07.01.2024 05:34

Widzę ze szukają sprzątaczek ogólnie ale nie ma podanej stawki ani gdzie dokładnie będzie to sprzątanie tylko trzeba dzwonić. Wiec zanim zadzwonie wole dopytać czy polecacie gdzie najlepiej się dostać ? Jakim budynkiem się zajmować ? Stawek niestety tez nie podano, ile na nowy rok może sobie życzyć sprzątaczka ?
    kostaryka

22.01.2024 09:15

skoro pisali, że dzwonić, to najlepiej zadzwonić, to ci wszystko powiedzą. nie wiemy co konkretnie chcesz robić i czego oczekujesz, więc nie ma sensu to na forum czekać na info tylko zadzwonić i mieć prosto na tacy wszystko podane i wyjaśnione
    Dels

07.02.2024 15:42

Ty już po rozmowie jakiejś wstępnej chociaż jesteś?
    Aga

16.01.2024 12:12

Jaka stawka jest na umowie zlecenie??
    Italiano

12.09.2023 09:40

Od czego zależy jaką umowę dostanę albo jaką mi zaproponują? Bo widzę, że można pracować na umowie o pracę albo zleceniu
    wham

10.12.2023 12:58

zastanawiam się czy to by miało być z wyboru czy tak zależnie od oferty
    VP

14.12.2023 14:11

Też tak kojarzę, że obie umowy są możliwe.
    tarot

28.11.2023 14:21

cześć wie ktoś może czy do pracy gatunku fizycznego potrzebne jest tutaj jakieś wcześniejsze doświadczenie? i czy pracodawca trzyma się terminów jeśli chodzi o przelewy?
    mambo

12.12.2023 11:31

no jako pracownik sprzątający da się tutaj na innych stanowiskach pracować?
    mambo

12.12.2023 11:32

powiedz czy dajecie ubrania dla nowych pracowników?
    sara

28.09.2023 14:00

czy do zatrudnienia potrzebne są jakieś papiery? badania, czy coś tego typu?
    pilka

07.11.2023 15:25

tym bardziej biorąc pod uwagę branże to raczej ważne szkolenie na start
    pilka

07.11.2023 15:27

ponawiam, na ogół jak się tutaj wam pracuje/pracowało?
    Nopy

26.06.2023 11:56

Jakie macie stanowiska dostępne w firmie aktualnie?
    Dons

07.09.2023 12:43

premie uznaniowe tylko
    kim

08.09.2023 10:10

w jakiej wysokości?
    yuio

03.10.2022 15:06

jako pracownik porządkowy dostaje się umowę o pracę może?
    Gruch

09.08.2023 15:32

a na co chcesz aplikować? jakie stanowisko?
    Dons

07.09.2023 12:44

no masowych zwolnienień jak czasem się w innych firm ach słyszy to tu nie ma

Oferty pracy - Pakar Service Sp. z o.o.

Brygadzista/Brygadzistka -branża utrzymania czystości

Kraków

4806 - 5306 PLN / m

Technik ds. Pest Control k/m

Warszawa

5800 - 6500 PLN / m

Pracownik utrzymania terenów zielonych– usługi ogrodnicze

Warszawa

6000 - 7500 PLN / m

Manager ds. sprzedaży (m/k/d)

Nysa

Lubin

31.4 - 31.4 PLN / h

NEON

25.08.2023 10:34

Gdzie szukaliście ogłoszeń jak się zatrudnialiście??
    Memo

05.09.2023 20:43

na ich stronie masz zgłoszenia do różnych lokalizacji
    Memo

05.09.2023 20:44

możesz też na pracuj poszukać ale tam jkojarze kiedyś były oferty na wyższe stanowiska, nie wiem co cię interesuje
    Rocky

17.08.2023 08:14

Czy tylko na ich stronie znajdę ogłoszenia?
    Blondus

22.08.2023 09:49

Potem zaczynałeś po jakimś czasie czy od razu? Można w tej kwestii rozmawiać?
    Jurek

23.08.2023 14:10

zależy od ustaleń, ja zaczynałem trochę później bo mi się okres wypowiedzenia w innej firmie jeszcze kończył
    Heo

10.05.2023 15:27

Czy wynagrodzenie jest zawsze terminowo czy są opóźnienia?
    Harak

30.05.2023 10:45

Wynagrodzenia na czas, nigdy z tym problemów nie było akurat w moim przypadku. Za moich czasów opóźnień nie kojarzę
    stitsh

16.06.2023 09:41

a nie obcinaja nic z pensji? dostaje sie tyle ile w umowie zawsze na pewno?
    Frizzy

06.04.2023 16:35

jak się dostać do firmy? gdzie wysłać cv?
    Shelby

09.06.2023 09:07

A ktoś powie o rodzajach umowy? Kiedy zlecenie a kiedy uop?
    Luzny

12.06.2023 09:04

Dają to i to, zależy jak się dogadasz co ci bardziej pasuje i na jakie stanowisko
    Kasia

08.06.2023 21:51

kto z was pracował w tej firmie sprzątającej ale w Poznaniu?
    ADA

19.04.2023 20:52

Nie wiem od czego to zależy ale mój partner pracując w tej firmie dosyć długo otrzyotrzymywał wypłatę na konto .Wypłata oczywiście co do grosza się zgadzała, po pewnym czasie Kierownik Pan Roman zaczął wydawać wypłatę do ręki i nigdy się nie zgadzała zawsze brakowało kilka słówek. Po wznowieniu pracy mój partner otrzymał wynagrodzenie na konto i tak jak wcześniej wszystko się zgadzało.Zreo higieny na terenie toalet bo tam pracowałam zero szacunku ,brygadzistka z Ukrainy,kierownik również innego pochodzenia a Polak brygadzista- szkoda gadać, i kolejny brygadzista Ukrainiec, a Polacy pod nimi fajnie jest że możemy być podwładnymi ich w naszym kraju.
    Madzia

17.05.2023 15:12

Hm trudno powiedzieć, czym kieruje się firma proponując pracę kierownik ,z Ukrainy i brygadzista , uważam że w Polsce mamy też dobrych kier. No nie fajnie piszesz ,że zero higieny na toaletach .zawsze słaby punkt wszystkich galeri handlowych i szlak mnie trafia gdy musze skorzystać z toalety w takiej galeri ten zapach uryny fuj..,.. i wogole widoczny bałagan moze to wydać się smiesze i się przechwalam ,ale są na to sposoby by tak nie było..ale to już moja tajemnica ,co do tego że pracuje Twój partner w galeri pod jurysdykcją ludzi Ukrainy no cóż ,jeśli zależy mu na pracy ,niech poprostu robi swoje ..pozdrawiam Marzenna K
    parker

01.04.2023 21:04

znajomość branży – "szeroko pojęte utrzymanie czystości obiektów" - co to znaczy?
    Madzia

15.05.2023 19:48

Ja nie mam pojęcia o czym piszesz , aby być dobrym.kier obiektu musisz znać minimum zasad ,zarządzania ludźmi, mieć minimum doświadczenia w tej branży, szczerze ,usługi sprzatania to jeden z najbardziej niewdzięczny kawałek chleba i sztuka to nie jest być kierownikiem obiektu w garniaku i spacerować po obiekcie ,a sztuka jest być widzieć i co najważniejsze wiedzieć co i jak ogarnac Szkolenie nie mam pojęcia czy w Firmie Paker są na stanowisko kier..myślę że są, ale nauka i szkolenia sobie a życie i praca sobie. Bo wyobraź sobie że wywala ci kanaliza na obiekcie, masz 4 pracownokow na danej zmiane do tego masz futcorddo obskoczenia , i co z tym zrobisz ? To są takie sytuacje że trudno jest się wypowiedzieć w danej kwesti., asertywnosc krestywnosc itp itd. może się wymądrzam za co z góry przepraszam, ale ja uczyłam się sama i ucxylam sie maszyn ktore potem w razie nagłej awari umiałam naprawić... haha ..i wiem ,że to wcale nie jest łatwy kawałek chleba ...ale zaj....uwielbiałam te prace i przez wiele lat ,.. a co za tym idzie ...Zawsze musisz być o krok przed dyrektorem obiektu ...Zawsze...pozdrawiam. M K.
    koleżanka po fachu

16.05.2023 08:27

prawda! trzeba być gotowym na wszystko :D bo różne sytuacje mogą się przytrafić, więc zaradność i kreatywne myślenie się przydaje bez dwóch zdań!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pakar Service?

CHinon

21.04.2023 12:16

nie wiem czy już koś pytał o to ale paker wygląda na strasznie dużą firmę. lokalizacji od groma, oferta sprzątania aż po hale produkcyjne. Ilu pracowników zatrudnia się srednio w jednym oddziale?
    Heo

10.05.2023 15:34

W ilu osobowych grupach się pracuje?
    brodaty7

12.05.2023 12:03

to bardzo dużo zależy od oddziału. a jakiś konkretny cię interesuje?
    Stonka

02.05.2023 17:28

Z jakim orzeczeniem można próbować swoich sił?
    jericho

10.05.2023 14:48

ogólnie firma jest bardzo otwarta jeśli chodzi o te sprawy, więc myślę, że warto spróbować aplikować
    Realia

13.03.2023 08:47

Albo jakieś środki ochrony do skóry się dostaje żeby nie podrażniać się za bardzo?
    nicki

27.04.2023 14:00

tu też mamy zapewnione potrzebne środki ochronne, pracuje w rękawiczkach i nie widzę jakichś negatywnych skutków pracy ze środkami czystości, więc jest okej
    Madzia .

28.04.2023 08:52

O tym właśnie mówię,,..że pracuje się w rękawiczkach....pozdrawiam .
    sok z jagód

14.09.2022 17:24

co dokładnie robi się na stanowisku kierownika obiektu? piszą, że obowiązki to zarządzanie galerią handlową, a przybliży ktoś jak to w prawdziwym życiu mniej więcej wygląda?
    komando

07.02.2023 14:17

co ci da jej odpowiedź? chyba nie za wiele według mnie
    Madzia .

26.04.2023 23:40

Ale nie ma ilości pracowników na danego kierownika, przecież to nie jest przedszkole ! Ze ilosc dzieci na jedbego opiekuna ,ty masz to tak zorganizowac ze wszystko musi grac i jak masz obchod na sanym obiekcie z dyrektorem obiektu to musisz tak to wszystko m8ec ofarbiete ze firma wychodzi po takim obchodzie bez szwanku ! Tak pracuje tak dzialam , jest obiekt ,i możesz mieć na nim 30 pracowników, a możesz mieć 5, ,..a może byc 160....czy wogole masz pojęcie o kierowaniem ludźmi, szkoleniem bhp na dane stanowisko ,jak używać chemi ,by nie potruc ludzi ,jak eksploatować maszynyi o nie dbać wdrażać nowe pomysły, które są efektywne ,spać z telefonem i nawet iść z nim do toalety od co ,..jak ogarnąć całość...tu nie chodzi o to by stać nad ludźmi z batem ,ale o to by .chcieli pracować, a to niestety nigdy nie było i nie jest łatwe...Czasami kierownik jest jak ksiądz, polcjant ,matka, psycholog ... do tego musisz to poukładać tak by gralo ,...dużo by gadać, ale skoro nie masz o tym pojecia i zadajesz pytanie ilu pracowników przypada na kierownika ...? . To tracę wiarę wlogiczne myslenie ludzi którzy chcą być kierownikami firmy sprzątającej ,bo to naprawdę nie jest łatwy kawałek chleba...pozdrawiam
    Magdalena

17.04.2023 15:14

Mąż znalazł na ich stronie ofertę dla kierownika obiektu na różne lokalizacje. Jak dużym zespołem się kieruje? Oczekują znajomości branży sprzątającej, a konkretniej? Widzę też że w obowiązkach jest podnoszenie kompetencji personelu z technik sprzątających, czyli jakie powinien mieć wcześniej doświadczenie, wystarczy że wiele lat sprzątał? Może ktoś był już na rozmowie i coś wie? No i nie mogę nie zapytać o zarobki
    paker

18.04.2023 14:27

Dokładnie to samo mnie interesuje o co dokładnie chodzi z tą znajomością branży
    El

20.04.2023 17:30

Patrzą czy ma się wcześniejsze doświadczenie zawodowe w branży na takie stanowiska
    Realia

13.03.2023 08:46

Ponawiam pytanie o to jakich środków używacie do pracy? Czy to coś uczulającego bardzo?
    Ar.en

17.04.2023 08:42

pytanie czy to czego używają to nie jest może jakaś tajemnica zawodowa może? lepiej zapytać firmy bezpośrednio o takie szczegóły a jak są problemy z alergią to może jednak nie praca dla ciebie...?

Kontakt - Pakar Service Sp. z o.o.

ul. Postępu 21A 02-676 Warszawa

vbnm

05.03.2023 20:35

Pracownicy zostają na dłużej z firmą?
    hm?

20.03.2023 11:57

a no i oczywiście umowe o prace mam
    astex

14.04.2023 09:30

obstawiam że 8 jak na etacie jesteś, a zdarzają się tu w ogóle jakieś nadgodziny? sporadycznie czy bardziej częściej jak już?
    Helena

22.03.2023 15:13

jak to jest w przypadku osób zatrudnionych do odśnieżania. Jest to praca sezonowa czy pracownicy w okresie letnim sa delegowani do innych prac?
    acapulco

23.03.2023 20:11

no dobre pytanie, a jakieś prace porządkowe zewnętrzne typu koszenie trawników, itp.? jak to jest?
    Nowy123

06.03.2023 14:09

Jaka jest organizacja pracy fizycznych?
    Zebra

13.03.2023 11:43

Pewnie to już od obiektu zależy, tak myślę
    witam

13.02.2023 13:48

mam pytanie, jakie są różnice pomiędzy stanowiskami: kierownik operacyjny a kierownik obiektu?
    roki

01.03.2023 13:10

też mi się wydaje że do wykonania
    roki

01.03.2023 13:11

pytanie czy to w rekrutacji wewnętrznej czy na jakąś zewnętrzną trzeba by aplikować?

22.10.2022 19:42

Na jakie wynagrodzenie można liczyć, pracując na stanowisku: brak w firmie Pakar Service Sp. z o.o.?
    kruk

03.02.2023 12:29

z takiej, że po pierwsze, nie mamy pojęcia o jakie stanowisko w ogóle chodi
    kruk

03.02.2023 12:31

a po drugie, raczej na forum mało kto bezpośrednio pisze o finansach, z tego co. zaobserwowałem, plus może być ono od czegoś zależne np. więc moim zdaniem najlepiej o takie rzeczy pytać przy okazji rekrutacji i mieć pewną odpowiedź

26.09.2019 10:43

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w PAKAR-SERVICE SP. Z O. O.?
    cherry

31.01.2023 12:12

O stawkach się raczej publicznie wypowiadać nie będę, to już musisz sama osobiście dogadywać, bo też nie chcę wprowadzać w ewentualny błąd
    cherry

31.01.2023 12:34

Poza tym nie wiem, czy to najlepszy temat do poruszania na forum, wiadomo, że każdy chce wiedzieć, ale na takie rzeczy to najlepiej z rekrutacją rozmawiać
    Dominika

30.12.2022 03:19

Cześć, mają teraz taką ofertę do pracy jako serwis sprzątający. To jakaś praca w zespole czy pojedynczo? Mógłby ktoś wyjaśnić, jak to wygląda pod kątem organizacji?
    fiona

02.01.2023 17:09

zależy od obiektu chyba na jaki pójdziesz
    niki

14.01.2023 20:22

wydaje mi się, że zgłaszając się do pracy już wiesz gdzie konkretnie będziesz pracować, wiec raczej nie powinno być problemów
    Mariusz.

07.12.2022 21:03

Chciałbym aplikować na stanowisko kierownika operacyjnego. Ktoś wie, jak wygląda proces rekrutacji, wdrożenie i pensja?
    antyoksydant

13.01.2023 13:34

Tego już ci nie powiem, bo ja nie mam takich informacji
    antyoksydant

13.01.2023 13:35

Nie jest określone jakiego konkretnie, grunt, żeby było, i żeby szły za nim umiejętności odpowiednie
    falk

11.10.2022 19:54

szukać ofert bezpośrednio pod firmą czy przez agencję?
    mumia

08.12.2022 13:36

jezeli szukasz na dluzej to spokojnie
    Lusia

05.01.2023 13:40

Cześć Maryna. szukam ofert do pracy jako serwis dzi w Warszawie. możesz podpowiedzic gdzie można zobaczyć oferty z tej firmy.
    banka

21.12.2022 13:57

zmiany nocne też sie zdarzają
    lorek

29.12.2022 15:08

raczej lokalizacjach*
    BialyKruk

30.12.2022 13:10

to sa czy nie ma w koncu?
    Zaktywizowana

23.11.2022 14:56

Witam, obecnie szukam pracy, mam orzeczenie o niepełnosprawności, chętnie zatrudniłabym się tu, ale nie wiem czy to nie będzie przeszkodą? Jeśli chodzi o moje predyspozycje, to dobrze sobie radzę z wszelakimi czynnościami porządkowymi, także z tym nie mam problemu. Dlatego chciałam dopytać czy mam tu szansę na zatrudnienie? Pracują tu osoby z niepełnosprawnościami?
    gonia

05.12.2022 09:07

sama mam orzeczenie o niepełnosprawności i nie było problemu z przyjęciem sie tutaj, polecam
    rondel

14.12.2022 14:12

nie musisz sie martwic, pracuja tu osoby z orzeczeniem
    Nickname

09.12.2022 10:23

Wynagordzenie wyplacane co miesiac? co tydzien?
    Arro

13.12.2022 08:56

Miesięcznie-przynajmniej na moim stanowisku
    nom

13.12.2022 15:13

u mnie tak samo

13.10.2022 18:15

W Pakar Service Sp. z o.o. trwa proces rekrutacji na stanowisko Specjalista Ds. Umów. Brałeś w nim udział i zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Podziel się swoimi odczuciami związanymi ze spotkaniem z przedstawicielami firmy.
    xxx

03.11.2022 17:30

już nie ma oferty, więc pewnie kogoś znaleźli
    mumia

08.12.2022 13:38

najnormalniejszy proces rekrturacyjny jak dla mnie
    lelum

30.11.2022 10:58

czy pracownicy porządkowi pracują tutaj na nocki? jaki dodatek za takie zmiany jest przyznawany?
    cobi

06.12.2022 12:56

ale nocki w ogóle są?
    grimpas

07.12.2022 12:40

z tego co słyszałem to praca zmianowa po prostu ale w jakich godzinach one są to nie wiem pewnie w rozmowie wyjdzie albo tu ktoś się połasi na odpowiedź

Zostaw merytoryczną opinię o Pakar Service Sp. z o.o.