LSC Communications Europe Sp. z o.o.

Adres: Obrońców Modlina 11, 30-733 Kraków

NIP: 6760101661 KRS: 0000046086

LSC Communications Europe Sp. z o.o.
3 5 13 5 1

Opinie o LSC Communications Europe Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Adam
 Opinia

Ktoś z forumowiczów mógłby napisać, jak obecnie wygląda wynagrodzenie dla nowo zatrudnionych pracowników? Proszę również o informację, czy od pierwszego dnia zatrudnienia można liczyć na umowę o pracę. Z góry dziękuję za wszelkie wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Jaka jest atmosfera w pracy? Czy jakiś socjal macie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LSC Communications
 Opinia
@Igor 29.06.2018 17:33

Atmosfera i pakiet socjalny są naszym mocnym punktem. :) Co do pakietu socjalnego to oferujemy naszym pracownikom m.in.: • prywatną, darmową opiekę medyczną, • ubezpieczenie na życie i NNW, • okolicznościowe bony zakupowe, • dofinansowanie do posiłków, • dofinansowanie do różnych form zajęć sportowych, wycieczki w góry i na narty. Pozdrawiam, Iza, Dział HR

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik lsc
 Opinia
@LSC Communications 11.07.2018 13:10

Prywatna opieka nie jest darmowa, w najnizszym pakiecie nic praktycznie konkretnego nie ma, trzeba placic za wyzsze pakiety po 70-100 zl, bony sa do tesco, i jak niecmasz dzieci to nie licz na bony, pozdrawiam :)

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LSC Communications
 Opinia
@pracownik lsc 10.09.2018 09:59

Informacje, które podajesz są nieprawdziwe i wprowadzają innych w błąd. Pakiet opłacany przez pracodawcę umożliwia nam bezpłatny dostęp do 13 lekarzy najpopularniejszych specjalizacji (przy 38 specjalistach w najwyższym pakiecie), możesz wykonać prawie 140 badań laboratoryjnych oraz ponad 150 różnych badań RTG/USG. Wielu naszych pracowników korzysta właśnie z tej opcji. Kolejne rozszerzenie pakietów to koszt: 20-30 zł miesięcznie, więc nie są to kwoty, o których piszesz (chyba, że miałeś na myśli wyższe pakiety obejmujące pracowników i ich rodziny). Świadczenia typu bony, zgodnie z Ustawą o Zakładowym Funduszu Świadczeń Socjalnych, są przydzielane adekwatnie do sytuacji rodzinnej pracownika. Posiadanie dzieci rzeczywiście zmienia tą sytuację ale nie jest to jedyne kryterium. Wielu naszych pracowników, którzy nie posiadają dzieci korzysta z bonów. Pozdrawiam, Iza, Dział HR

Pomocna?
Tak6Nie
jaja
 Opinia
@LSC Communications 11.07.2018 13:10

korpomowa.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbynio
 Opinia

Bardzo oszczędni w słowach jesteście. Może ktoś napisze jak się pracuje ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik lsc
 Opinia
@Zbynio 10.05.2018 15:54

Jestem pracownikiem produkcji i nie polecam, teraz firme sprzedali anglikom i nie wiadomo co bedzie, mam nadzieje ze zlikwiduja bezsensowne stanowiska w biurach, ogolnie nie polecam firmy nocki, upierdliwi kierownicy, tulko szybciej i szybciej w pocie czola

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łucja
 Opinia

@Waldi W sieci dosyć trudno jest znaleźć oferty pracy w LSC Communications Europe. Jednak na jednym z bardziej znanych portali znalazłam dwie propozycje, które być może Cię zainteresują. Firma poszukuje obecnie Operatora Wózka Widłowego oraz Młodszego Specjalisty ds. Projektów Sprzedażowych. Może któraś z tych ofert Cię zainteresuje? Daj znać innym użytkownikom forum. @Zbynio To prawda, wątek jest mało rozbudowany. Może zatem Ty dorzucisz coś od siebie? Masz jakieś doświadczenia z tą firmą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LSC Communications
 Opinia
@Łucja 18.05.2018 11:09

Wszystkie nasze aktualne oferty pracy znajdują się na stronie: ​rekrutacja.lsccom.eu. Zachęcamy do zapoznania się z nimi i aplikowania bezpośrednio przez stronę. Pozdrawiam, Iza, Dział HR

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LSC Communications
 Opinia
@Łucja 18.05.2018 11:09

Wszystkie nasze aktualne oferty pracy znajdują się na stronie: ​rekrutacja.lsccom.eu. Zachęcamy do zapoznania się z nimi i aplikowania bezpośrednio przez stronę. Pozdrawiam, Iza, Dział HR

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje może aktualnie.? Bardzo chciałbym dostać w firmie pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
admin
 Opinia
@Waldi 09.04.2018 12:15

Tak, rekrutuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o LSC Communications Europe Sp. z o.o. - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej