BENTELER AUTOMOTIVE POLAND Sp. z o.o.

Adres: 2, 62-300 Września

NIP: 7010498956 KRS: 0000569061

BENTELER AUTOMOTIVE POLAND Sp. z o.o.
3 51 6 1

Opinie o BENTELER AUTOMOTIVE POLAND Sp. z o.o.

Zainteresowany

Gdzie mozna wysylac cv bo jestem zainteresowany praca?

Pracownik
@Zainteresowany 24.12.2018 10:59

Witam. CV można wysyłać na adres: rekrutacja.pl@benteler.com lub bezpośrednio zostawiać na portiernii. Chocicza Wielka 2. Pozdrawiam

Zainteresowana
@Pracownik 28.12.2018 08:45

Przyjmują cały czas jeszcze?

nowy pracownik

Pracuję tutaj od niedawna, i powiem że nie jest źle. Jest dobrze. Jak to w firmie produkcyjnej, która nie znajduje się tylko w Polsce, tylko w innych krajach na świecie, są standardy i procedury według których trzeba postępować niestety. To nie jest pierwsza lepsza firma produkcyjna, która ma swoje wewnętrzne wytyczne. Ludzie pracujący ze mną, kierownicy są bardzo w porządku. Póki co mi się podoba i zarobki są w porządku.

Kij
@nowy pracownik 17.10.2018 09:50

Bo nie jesteś u neklusa ktory piz.ga fete a w robocie ma zjazdy i sam sie nie wyrabia a do kazdey sapy... tępa pała i lizodup! Tylko szkoda ze wszyscy wiedzą jaki fałszywy jest i na końcu i tak pod wiesia taski wylonduje!

Majsterek
@nowy pracownik 17.10.2018 09:50

Ile obecnie można dostać na starcie ??

Hhh
@Majsterek 28.10.2018 10:15

2500

Bajek
@nowy pracownik 17.10.2018 09:50

Pracuję tutaj od niedawna, i powiem że nie jest źle. Jest dobrze. Jak to w firmie produkcyjnej, która nie znajduje się tylko w Polsce, tylko w innych krajach na świecie, są standardy i procedury według których trzeba postępować niestety. To nie jest pierwsza lepsza firma produkcyjna, która ma swoje wewnętrzne wytyczne. Ludzie pracujący ze mną, kierownicy są bardzo w porządku. Póki co mi się podoba i zarobki są w porządku.

zainteresowany pracą
@Hhh 13.11.2018 23:39

kwota netto czy brutto

Mat
@zainteresowany pracą 28.12.2018 18:06

netto

zainteresowany pracą
@Mat 28.12.2018 20:11

Jeśli mówisz że netto to jest kwota większa niż daje volkswagen na początek jest na rękę tam jest 2300 netto. Chyba że masz na myśli kwotę brutto 2500 to netto jest ok 1850.

Ivan
@zainteresowany pracą 07.01.2019 20:39

Mam na myśli 2500 netto czyli 2500 netto rozumiesz??? Jesli nie to możesz sie nie nadawać...

Technik

Czy firma poszukuje jakiś jakosciowcow czy techników jakości ??na jakie zarobki można liczyć ?z góry dzięki za info

Szukasz pracy?

Karolina

Witam, na jakie zarobki można liczyć w biurze? Pozdrawiam.

Wiesiek

Jest w porządku.

asdequ

Chetnie bym się zatrudnił u Was i postawił sie temu pseudo kierowniczkowi. Co on może mi zrobić? Może mi skoczyć.

Bizon

Są plus tego że brakuje pracowników w Benteleże nie wyrabiacie się a dzięki temu w VW mamy dłuższe przerwy o 10 minut. Szacun ziomale

xyz
@Bizon 07.09.2018 14:37

Dobra (usunięte przez administratora) cwaniaku za dyche, prostuj banany dalej.

ON
@xyz 08.09.2018 09:21

Dobra xyz cwaniaczku za 20 Brutto jutro 12 robisz hahaha

Omg
@Bizon 07.09.2018 14:37

"Benteleże" omg.

Czesław
@Omg 21.10.2018 22:07

Proszę was o uspokojenie emocji i zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl. Forum nie służy prowadzeniu kłótni. Czy ktoś z was orientuje się jak wygląda aktualna sytuacja kadrowa w firmie BENTELER AUTOMOTIVE POLAND? Czy trwają w tym momencie przyjęcia do firmy?

Danuta

@Luj, jeżeli Twoja opinia o firmie BENTELER AUTOMOTIVE POLAND jest negatywna, wyraź ją proszę w kulturalny i zgodny z regulaminem sposób. Swoją wypowiedź warto odpowiednio uargumentować. Aktualnie twój wpis nie zawiera żadnych konkretów, wyłącznie obraźliwe hasła. Może chciałbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

Luj
@Danuta 24.09.2018 13:42

Wal się na cy.ce Danka

Bizon

Czy ktoś spotkał się z firmą gdzie KIEROWNIK PRODUKCJI 12 godzin pracuje na linii produkcyjnej Hmmm? ... Witamy w Benteeże

ON

Mam kamery i podsłuchy wiem wszystko hahaha

KASIA STANKIEWICZ

Jeno pytanie czy są podsłuch i czy to legalne?

Bizon

Uciekajcie z pod ręki tego dyktatora,macie jeszcze szanse dostać się do VW. Wiem Co pisze.

ON
@Bizon 05.09.2018 15:36

Bizon Ciebie to już dwa dni na nadgodzinach nie było ... To bardzo nie dobrze dla Ciebie !!!

Bizon
@ON 07.09.2018 06:55

Już dawno jestem VW. Zapraszam

.exe
@ON 07.09.2018 06:55

ludzie te nadgodziny to dla mnie zbawienie! mam tyle kapuchy za nie ,ze nie wiem co z nimi zrobic i kiedy :/

Holidays

Będzie jakaś premia na wakacje? Przydałaby się jak w innych firmach.

bat
@Holidays 27.05.2018 13:14

Prawdopodobnie nie.

Urlopowicz
@bat 28.05.2018 11:38

Była premia na wakacje!!! Ludzie gdzie jedziecie Za te siano??? Starzy dostali po 350zł młodzi połowę tego!!!Ja szukam lasta moze Majorka za to sie trafi...

hv
@Urlopowicz 18.07.2018 20:54

Na rodos wystarczy heh

ON
@Holidays 27.05.2018 13:14

Nadgodziny do zrobienia !!!

Lolek

Ludzie boją się,on pojawia się o każdej porze dnia i nocy,wymyśla jakieś niestworzone rzeczy,chce psychicznie łamać ludzi tak żeby nie stawiali sprzeciwu jego władzy.

.exe
@Lolek 05.09.2018 18:34

donieść na dziada do jego szefów może coś zrobią z tym...?

ON
@Lolek 05.09.2018 18:34

Lotek i masz (usunięte przez administratora) nadgodzin już nie dostaniesz !!!

ON

Uwaga Uwaga Konkurs !!! Kto pierwszy (usunięte przez administratora) na ryj z przepracowania. Do wygrania nadgodziny

Niemrawy

Dokładnie VW jeszcze potrzebuje

Venon

Ludzie zgadzają się na takie traktowanie,więc on pozwala sobie na wszystko a będzie jeszcze gorzej.On praktycznie posiada władzę absolutną,ludzi pracujących ma za nic.

???
@Venon 01.09.2018 10:37

Jak to ludzie się zgadzają? Na produkcji obsada linek od początku firmy zmieniła się trzykrotnie a w biurach podobnie! Tu potrzebny jest jakiś sabotaż zeby ktoś w świecie benteleta zauważył jak w Polsce traktuje się pracowników np. zatrzymanie VW!!!

Luis
@??? 02.09.2018 22:29

Jaki sabotaż,wystarczy że on ryknie,barany zapier.w nadgodzinach o każdej porze dnia i nocy.Nikt mu się nie postawi bo on jest panem być albo nie być w benetelerze

Dziadzia

Siemka, nie będę mówił o ludziach z linki bo większość i tak chce odejść patrząc na politykę firmy i wymysły ivana najmądrzejszego... ps. Teraz to nawet przyjmuja dziadków na linie! Kierownictwo pracuje na lince, ciagły mobbing ze strony największego... utrzymanie ruchu musi wypisywac raporty zmianowe po minucie co robili... Jakość nie zajmuje sie jakością tylko walczy z reklamacjami... Obiecywali rodzinną atmosferę a tu ze stresu liderzy po nocach nie mogą spać bo zabrakło parę sztuk do planu i będzie zjeba! A nasz rosyjski wódz potrafi jak nikt inny w sposób delikatny zrównać człowieka z ziemią przy kolegach i wytłumaczyć że czarne jest białe a białe czarne!

Zamyslony

Cześć! Chciałem złożyć dokumenty do pracy, ale znajomi powiedzieli mi o liderze P. To prawda ze szuka problemów z niczego i drze ryja na wszystkich? Jaka jest szansa ze do niego trafie?

.exe
@Zamyslony 14.08.2018 20:39

Szansa 1/6 . P ma poprostu leb pusty i sie wyrzywa.

Zamyslony
@Zamyslony 14.08.2018 20:39

Dzięki kolego. Nie idzie go jakoś ustawić? Sprawa u kierownika o mobbing albo coś?

.exe
@Zamyslony 18.08.2018 20:17

Z przydupasami nie wygrasz

Danuta

@hv, Twoja wypowiedź nie wnosi zupełnie nic wartościowego do wątku o firmie. Może chciałbyś rozwinąć swoją wypowiedź lub ją uzupełnić? Inne osoby czytające to forum mogą nie zrozumieć sensu Twojej wypowiedzi. Czy jesteś pracownikiem firmy BENTELER AUTOMOTIVE POLAND ? Niezależnie od wysokości premii, zawsze warto doceniać taki gest ze strony pracodawcy!

Rozumny
@Danuta 23.07.2018 16:53

Juz wam wyjaśniam co hv miał na myśli bo bieda wie co to rodos... także RODOS za 348zł czyli tzw. Wakacyjne to nic innego jak wakacje na Rodzinnych Ogródkach Działkowych Ogrodzonych Siatką!!! Proszę Danuśka kumasz?

Danuta

@doc, czy możesz napisać coś więcej na temat aktualnych przyjęć do pracy w firmie BENTELER AUTOMOTIVE POLAND? Czy osoba bez doświadczenia ma szansę na zatrudnienie w tej firmie? Czy pracownicy z doświadczeniem mają możliwość negocjacji stawki? Jak oceniasz atmosferę w pracy, czy można liczyć na wsparcie zespołu?

Lubawty

Witam, czy potrzebują może do pracy? Jeśli tak to gdzie można składać CV? Dziękuję za odp

.exe
@Lubawty 18.06.2018 14:37

Zanieś do siedziby firmy lub na email

doc
@Lubawty 18.06.2018 14:37

Potrzebują.

Janusz

Przepraszam bardzo ,ale kiedy firma kurła wprowadzi łobiody i karty multi sport ,bo mój synek Pjoter by chciał popływać za darmo.Miały być od dawna ,ale jak zwykle firma się wykreca.

Roler
@Janusz 04.04.2018 02:38

Nie będzie żadnych obiadów,czy karnetów na basen,mamy (usunięte przez administratora),a jak się nie podoba to (usunięte przez administratora)Chetnych nie brakuje,wytrzymaja tylko najlepsi Rusek i tak dużo płaci

bramka
@Roler 04.04.2018 21:56

Czy to sarkazm czy srakazm?

Bizon
@Roler 04.04.2018 21:56

Masz brązowy język od lizania (usunięte przez administratora) a teraz brązowieje ci mózg. Za ten zap...rdol na linkach dostajemy jałmużne. Niedługo z firmy zwolni się dużo wiary.

Roler
@Bizon 05.04.2018 13:06

To (usunięte przez administratora) stąd, tu trzeba (usunięte przez administratora) parowo tylko silni dadzą radę reszta niech (usunięte przez administratora)

Roler
@Janusz 04.04.2018 02:38

Przyprowadź synka jest basen przy bramie Bentelera może sobie pływać cały dzień Ty będziesz w tym czasie (usunięte przez administratora) na lince parówo

Roler
@Bizon 05.04.2018 13:06

Nikt się stad nie zwolni,setki ludzi czeka zeby podjac tu prace,kasa jest fajna na zabawe wystarczy tylko trzeba (usunięte przez administratora) nie ogladac sie za siebie

Luis
@Bizon 05.04.2018 13:06

Iwan jest ojcem surowym ale sprawiedliwym,musi karać bo nie chcecie dawać z siebie wszystkiego,trzeba się zastanowić nad sobą pracować jeszcze szybciej wydajniej a nagroda was nie ominie, pieniądze owszem są ważne ale najważniejszy jest wizerunek firmy to my jesteśmy bentelerem do pracy bez wymowek

Dzin
@bramka 05.04.2018 05:17

Nie bądź za mądry do roboty się weź tylko pieniążki byś chciał żeby zarobić trzeba się najeb.

bramka
@Roler 05.04.2018 15:45

Parówa cię zrobiła ,twój ojciec spuścił sie na gnój i slonce cie wychodowalo (usunięte przez administratora)

bramka
@Dzin 05.04.2018 17:36

odezwał sie ktory najwiecej pracuje (usunięte przez administratora) ivana

Roler
@bramka 06.04.2018 02:39

Wiem że jesteś smierdzacym leniem i nie chce ci się robić,niedługo zostaniesz ukarany za swoje nierobstwo

Dzin
@bramka 06.04.2018 02:40

Znam cię bramka wiem że lubisz mieć go w ustach,jak będziesz ładnie pracował dostaniesz całego a na końcu wszystko ładnie lykniesz tak jak lubisz

anonymous
@Roler 06.04.2018 14:46

ty to chyba pedal jestes

K.
@Janusz 04.04.2018 02:38

poziom tej wypowiedzi ... aż żal patrzeć, że taki poziom prezentują pracownicy tej firmy, jakiejkolwiek firmy...; skąd Wyście się ludzie wzięli, do jakich Wy szkół chodziliście, ech szkoda gadać, wstydzić to Wy się powinniście, a nie firma, spójrzcie najpierw w lustro a potem się bierzecie za ocenianie.

Z.
@K. 23.05.2018 11:17

Wstydzić to powinna się firma bo mami nas benefitami widmo,ktorych do dziś nie ma

Zynek

W firmie jest pełna desperacja Pryjeli na stanowisko operatora starszego pana który nie nadaje się do takiej pracy

RCE
@Zynek 26.05.2018 01:27

Wyrobił się i dobrze zbiera wózki

Venon

Każdy pier.ze jest tak przejeb.na ch.tu pisać trzeba zrobić zebranie i powiedzieć co was boli i wtedy albo się zmieni albo niech sam se je nie nadgodziny

Neklus

Dużo osób się zwalnia nawet przyjaciele z Ukrainy odchodzą.Więc coś musi być na rzeczy ,że pracownicy się zwalniają i idą do innych firm.

true
@Neklus 28.05.2018 11:48

Rotacja była i bedzie na wysokim poziomie...

Danuta

Na wątku dotyczącym pracy w BENTELER AUTOMATIVE bardzo dużo piszecie. Mimo tego ciężko mi dowiedzieć się czegokolwiek o tym, jak rzeczywiście wygląda tam praca. Piszecie, że na stronie firma oferuje system wynagrodzeń pozapłacowych/ benefity, których w rzeczywistości się nie dostaje. Czy dobrze rozumiem? Wszyscy się z tym zgadzają czy jest to jedynie opinia jednej osoby? @anonymous, @byly pracownik

Acima

Widzę,że iloraz inteligencji w 80%wypowiadających się tu ludzi wynosi 0.Współczuję liderom,że muszą pracować z takimi głąbami.

Głąb to cie robił
@Acima 06.03.2018 10:17

A ty co sugerujesz że w branży automotiv do pracy sie (usunięte przez administratora) przyjmuje? Za takie wysokie zarobki, benefity, miłą atmosferę gdzie ludzi w kolejce do pracy setki stoi i nikt sie sam nie zwalnia... :)

anonymous
@Acima 06.03.2018 10:17

to dobre lecz ty masz mniej niz 50% baranie ))))

byly pracownik

zapraszam do firmy moje ciuchy na was czekaja wyprane chemicznie

Benefity?

Gdzie socjal? (Święta Bożonarodzeniowe / Wielkanoc / Wakacje). Z tego co wiem to tylko w grudniu coś było i to też nie za dużo.

Ivona
@Benefity? 03.05.2018 13:49

Nie ma. Nawet tradycyjnych życzeń nie było... Tu do roku masz jasną ścieżkę rozwoju i koniec! Po roku otrzymujemy 3000 brutto plus 20% niepewnej premii(zazwyczaj nie wiecej niz 18) i to wszystko, dalej jest ciemność... Po co sie spuszczac? I tak nasz wódz sprowadzi nas na ziemię gdy będziemy się zwalniać i powie I can't understand...

Zostaw opinię o BENTELER AUTOMOTIVE POLAND Sp. z o.o. - Września

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BENTELER AUTOMOTIVE POLAND Sp. z o.o.