Opinie o Gestamp Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestamp Polska Sp. z o.o.

Nowy

Czy we Wrześni na nowej spacialnie są nadgodziny? Jeśli nie to kiedy będą coś wiadomo? Jak ogólnie atmosfera na nowej spawalni i czy warto przyjść do was?

????
@Nowy 01.02.2018 22:56

Atmosfera taka sobie a nadgodzin nie ma

Zainteresowana

Czy firma zatrudnia teraz kobiety? Czy dają radę? I jeśli mozna wiedzieć ile zarabiają kobiety na początek?

Tym
@Zainteresowana 05.02.2018 00:24

Kobiety dają radę spokojnie ale Kokosow nie zarobisz

Zainteresowana

Chodzi o Wrześnię czy zatrudniają kobiety? Dają radę ? Ile na początek zarabiają netto?

Rea
@Zainteresowana 05.02.2018 00:27

Tak, zatrudniają kobiety. Na produkcji jako operator raczej 2000 nie ma się co spodziewać chyba ze z premia i nadgodzami których praktycznie nie ma

Robotyk

Witam czy ktoś może mi powiedzieć cos na temat pracy w gestampie jako robotyk? Ciężko się dostać, bo widzę że szukaja? Jak zarobki? Jak z możliwością rozwoju i szkoleniami? Jak z nadgodzinami?

Elwis

Witam mam pytanie na czym polega praca na dziale operator jakości ??? I ile mozna wołać na początek??

Uciu
@Gggb 09.01.2018 14:07

Na rękę 3400 czy brutto ?

Uciu
@anonymous 09.01.2018 02:18

A to przez gestamp czy pośrednika?

Jack

Witam czy ktoś może ma numer telefonu do kogokolwiek w oddziale Wrocław - nigdzie nie można się dodzwonić.Najlepiej dział zaopatrzenia.Pilne!

Bo)
@Jack 28.11.2017 10:37

Mat ole w necie masz kontakty... Trochę zaradności

Uciu1

Witam. Narzedzowiec ile może zarobić na start?

Uciu1

Witam idę proponuję na start na narzędziowca? Czy są jakieś premie np świąteczne? Dodatki itd. Z góry dziękuję

????

Coraz gorzej tutaj. Nie polecam

Xxx

Witam. Ile firmy płaci operatorowi wózka widłowego na godz ? Lub ile można żądać na początek? Dziękuję z góry za szczere odpowiedzi. Pozdrawiam.

beton
@Xxx 03.07.2017 20:03

3270 brutoo

operator

Tak w soboty setki a w niedziele 200 %

Były pracownik

Praca nie jest zła. Problemem jest brak jasnej organizacji i szkoda ze kierownictwo jakoś nic z tym nie robi, nie są wyciągane wnioski z jakichkolwiek popełnionych błędów na produkcji, czyli co jakiś czas jest powracanie do tych samych błędów, a chyba wykształcone osoby są stanowiskach co powinny dostrzec jasne rozwiązanie danego problemu, a nie radykalnie działać. Szkoda też, że w firmie lepiej się traktuje pracownika z Ukrainy mimo, że czasami to pracownik tymczasowy i raczej nic do firmy nie wniesie. No i główny personalny działający wszędzie tylko nie w swoim dziale, innym umie wytyczać zakres obowiązków, zwracać uwagę a chyba swojego nie zna. Podejście do pracy niektórych osób też jest porażające, obejrzeć film czy siedzieć ciągle na telefonie to tak a robota oczywiscie poczeka.

Wrocek

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Wrocek

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Wrocław

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Agnieszka

Dziękuję w takim razie @Miłosz za odpowiedź, dla wielu osób, które zaczynają to podstawa, żeby móc się szkolić. @szczery, jak to możliwe, żeby w taki sposób zamieniać stanowiska? Przecież to zupełnie dwie inne prace, więc w jaki sposób dochodzi do takich sytuacji?

Henryk

Jeśli narzekacie na Gestamp Września, przyjedźcie do Wrocławia. Tu się dzieje! Na forum aż kipi. Wewnątrz jeszcze weselej.

Miłosz

Pracowałem tam i jeśli chodzi o szkolenia to faktycznie jest ich trochę. Ogólnie firma warta polecenia na start.

Agnieszka

@Jaroslaw to jedyne szkolenia, jakie odbywają się regularnie w Gestamp Polska? Czy w takim razie w ogóle zdarzają się szkolenia innego typu - które nie są wymagane prawnie?

Agnieszka

@Majk zdecydowałeś się na udział w rekrutacji? Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby napisać, jak w firmie prezentuje się sytuacja szkoleń - czy pracodawca zapewnia je wewnątrz firmy? Może prowadzone są one przez inne, certyfikowane firmy? To z punktu widzenia rozwoju zawodowego bardzo ważny aspekt zatrudnienia.

Jarosław
@Agnieszka 08.08.2017 06:37

Mamy co rok szkolenia wewnętrzne z BHP.

Majk

Może ktoś napisać jak wygląda organizacja pracy na nowej spawalni tj projekt Craftera? Czy obsługa cell jest trudna? Ile specjalistów jest na całym dziale/celi (technik, ustawiacz, lider, robotyk)? Jest jakiś podział na obszary i liderów? Chcę podjąć pracę na tym dziale. Pozdrawiam.

qwer

ile moze dostac narzedziowiec na poczatek?

Reni

Mam koleżankę która tam zaczęła pracę od recepcji a teraz gdzieś w biurze pracuje. Ogólnie jest zadowolona z pracy. Nie spobujesz to się nie dowiesz

anonimka

Hej. Czy ktoś moze cos napisać na temat pracy w Gestampie jako asystentka na recepcji? Czy oni tam biorą tylko na okres próbny a potem nie przedłużają czy nie idzie tam wytrzymać? Jak wyglada rekrutacja? Ile mozna wyciągnąć? Bede wdzięczna za pomoc.

Tomcio
@anonimka 27.06.2017 15:16

Witam.pracuję tan kilka ładnych lat z tego co widzę często się zmieniają asystentki na recepcji. Ile zarabiają to ci nie powiem bo niewiem

Pracownik

Dobra atmosfera, ciekawa praca, sensowne pieniądze

qwerty

Witam, Jak wygląda praca w jakości? Czy są płatne nadgodzinny?

Agnieszka

@Thunder, dlaczego uważasz, że praca 3 zmianowa jest uciążliwa? Jakie dokładnie są to zmiany?

Szymek

Siema. Interesuje mnie praca w firmie ,będę miał rozmowę po Świętach na pracownika produkcji. Tylko trochę słyszałem o firmie. Moje pytanie czy to prawda że w święta np Wielkanocne produkcja idzie do pracy?? Kurczę tego się obawiam??

dociekliwy

witam, może mi ktoś przybliżyć pracę automatyka , co należy do obowiązków, czy pracy jest mnóstwo, czy umiarkowanie i czy jest jakiś sprzęt czy wszystko robią młotkami i tego typu sprzętem. Czy może oferują prace automatykowi, a defakto będę pracować jako operator i mechanik

Thunder
@dociekliwy 24.03.2017 19:32

Powiedz 5500 zl netto. Pewnie do Wrzesni musisz dojechac. Nie obnizaj . Praca 3 zmianowa uciazliwa.

Agnieszka

@ niestety nie mam takich informacji. Z pewnością podczas rozmowy kwalifikacyjnej wszystkiego się dowiesz. Wybierasz się?

Piotr

Widziałem rekrutują automatyków działu UR. Wymagania maja dosyć wysokie. Orientuje się ktoś czy równie wysoko płacą? Jakby ktoś podrzucił ile tam zarabia automatyk z kilkuletnim stażem.

Agnieszka

A wiecie, że firma szuka osób na stanowiska Specjalista Utrzymania Ruchu, Inżynier procesu – Spawalnia! Będziecie składać aplikację?

SIMPLY_TRUE
@Agnieszka 01.03.2017 10:20

No własnie czytam opinie, bo zadzwoniono do mnie w sprawie oferty pracy na stanowisko Specjalista UR. Ile mozna zarobić na tym stanowisku??

Nass@

A jak dyrekcja i kierownicy?

Szymek

Fajne mlode i glupie dziewczęta nic więcej!!! Pozdrawiam L04 :-)

Ninja
@Szymek 05.01.2017 14:24

Nie można mieć wszystkiego, więc albo ładne albo mądre

WELDER

Witam ,ile zarabia Spawacz w Gestamp?

WELDER

Witam ,ile zarabia Spawacz w Gestamp?

Janus
@WELDER 31.10.2016 20:30

@WELDER Spawalnia jest na 4 brygadach wiec do reki z 2300 zł, a na nowej to nie wiem.

Peugeot

Witam dostałem ofertę na stanowisko SPECJALISTA DS. EKSPEDYCJI czy możecie mi powiedzieć ile mogę wołać na początek. Dzięki za info.

damian

Też widziałem właśnie, że mega dużo ogłoszeń jest do samej Wrześni od magazyniera po kierownika logistyki, ktoś wie czym jest spowodowana taka rotacja?

Janus
@damian 16.10.2016 10:11

@damian Ekosystemem Gestampu.

olo

To ogłoszenie było jakieś dwa lub trzy miesiące temu, ciekawe dlaczego znów się pojawiło? Podejrzane!

olo

To ogłoszenie było jakieś dwa lub trzy miesiące temu, ciekawe dlaczego znów się pojawiło? Podejrzane!

polaris

@dino wiem bo wysłałem CV... po prostu myślałem, że wiecie coś więcej na temat tego stanowiska.. ale ok podpytam na rozmowie jeśli będzie taka okazja

pracujący
@polaris 04.10.2016 13:53

mój znajomy pracował na tym stanowisku, praca taka sobie, atmosfera do dupy zwłaszcza przez jednego gościa, ale możesz próbować - powodzenia.

dino

@polaris teraz aktualnie nawet szukają magazyniera we Wrześni do magazynu z częściami zamiennymi, więc możesz podpytać na rekrutacji o wszystko. Rekrutacja trwa dopiero kilka dni, wiec pewnie jest spora szansa na odzew

polaris

a jeśli chodzi o magazynierów to jak to wygląda? Praca, płaca, warunki itd...

Hubcio44

Ja jestem zadowolony z pracy. Fakt, ze jestem zatrudniony bezposrednio przez Gestamp to nie zauwazam zadnych problemów. Przechodze sie czasem halą i nikt sie nikogo nie czepia, a jak widzę, jak z tasmy uciekaja i siedza na przerwie godzine to nie ma sie co dziwic. Za sciemnianie nie płacą. Ja polecam firmę.

Pracownik GP
@Hubcio44 25.09.2016 12:36

Przyłączam się, atmosfera lepsza,niz w bialezycach. Kolega jako specjalista jak klebek nerwow łazi... Siano wiadomo ze w gp gorsze bo to w koncu podwykonawca ale zdrowiej :) Jak ktos umie współpracować i nie sciemnia to nie ma źle.

Hubcio44

Ja jestem zadowolony z pracy. Fakt, ze jestem zatrudniony bezposrednio przez Gestamp to nie zauwazam zadnych problemów. Przechodze sie czasem halą i nikt sie nikogo nie czepia, a jak widzę, jak z tasmy uciekaja i siedza na przerwie godzine to nie ma sie co dziwic. Za sciemnianie nie płacą. Ja polecam firmę.

efrg

@ola no wiesz co no to wszystko zależy na pewno od wielu czynnikow na przykład od tego jakie masz wyksztacenie, doświadczenie w pracy itp.nigdy nie wiadomo na co oni tam tak dokładnie patrza przecież..

anonim

(usunięte przez administratora)

Janus

Utrzymanie ruchu w Gestampie jest meskie nie ma kobiet sorry ale to nie jest robota dla pań. Z 3000 się ma na utrzymaniu ruchu ale nie wiem ile w tym prawdy. Co dla męza szukasz bo raczej kobieta sie nie nadaje do roboty w utrzymaniu ruchu no chyba że umiesz wstawić wystawiony stol od narzędzi przez Hiszpanów to mozesz się zatrudnić.

Raichu

Sprawa jest prosta. Jeśli masz kwalifikacje i papierki, to może uda ci się zarobić te 2000. W dalszych latach możliwe, że więcej. Natomiast jeśli myślisz o pracy na produkcji jako wózkowy, operator suwnicy i przede wszystkim pakowacz - daj sobie spokój. Gestamp pięknie wygląda na zewnątrz. To co się dzieje w tej firmie, a przede wszystkim co odwala Manpower jako agencja pracy to patologia i sprawa do sądu. Nigdy tam nie wrócę. Obiecają wielka karierę, cuda i sukcesy, a gdy przychodzi co do czego to liczą się znajomości lub tłumaczą się brakiem miejsc itd. W dodatku praca zbyt ciężka, aby dostawać tak marne pieniądze. W okolicy Wrześni są lepsze zakłady jak chociażby Gonvarri, Techpak czy Krispol.

trumpfek

hej

efrg

hej hej czy pracował ktoś z was na stanowisku mechanika we Wrzesni może? akurat się rozglądam za jakimiś ciekawymi ofertami pracy wlasnie w tej branzy i biore ta firme pod uwagę wiadomo ze trzeba mieć odpowiednie wyksztalcenie techniczne do oracy tutaj

Zostaw opinię o Gestamp Polska Sp. z o.o. - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestamp Polska Sp. z o.o.