Gestamp Polska Sp. z o.o.
2 337 6 1

Opinie o Gestamp Polska Sp. z o.o.

Nora

Ile może zarobić pracując na wozku widłowym?

Łon
@Nora 03.10.2018 17:28

2500zl

zainteresowany pracą
@Łon 25.10.2018 19:20

kwota netto czy brutto, przez Manpower czy Gestamp

Maciej

Ile płaci gestamp na 8 godzin.Chodzi mi o produkcję lub wozkowy

Renifer
@Maciej 15.12.2018 14:35

Najniższa stawka przez gestamp to 3350 brutto.

Horse
@Maciej 15.12.2018 14:35

Jaka bedzie minimalna w 2019 roku ?

Maciej
@Renifer 17.12.2018 13:44

Dziekuje za informacje

Hh

Witam. Ile może zarobić operator wózka widłowego z doświadczeniem ???

Horse
@Hh 03.11.2018 09:16

3350 brutto, a bez doswiadczenia to przez agencje, ale tez cos kolo tego (tyle ze z niskim socjalem).

Szukasz pracy?

Hh

Hhh

MIREK

gestamp ile płaci operator wózka chodzi mi o gestamp przez pośredników mnie nie interesuje,

zzz

nie polecam. rotacja non stop. w tym roku byo juz trech kierownikow utrymania ruchu i dwoch kierownikow produkcji. w ur brakuje polowe zespolu.

Becia

Czy warto zatrudnić się w tej firmie jako operator wózka widłowego?

Operator konia

Stawki nie ciekawe

Jacek
@Operator konia 14.09.2018 02:46

Ile płacą na początek wózek produkcja.

anonymous

Czy długo czeka się za bhp w tej firmie ?

Wolek

Prawda że skończą się nadgodziny w weekendy narzędziowcom na crafterze bo przechodzą na cztery brygady?

anonim

(usunięte przez administratora)

Technik

Na jakim dziale i jakiej zmianie pracujesz?

Technik

@anonymous w2 cos jeszcze chcesz wiedzieć? Chcesz porozmawiać? :D oby to nie była twoja ostatnia rozmowa w tej firmie. Operatora można znaleźć z dnia na dzien

anonymous
@Technik 18.08.2018 13:27

w2 znajome tereny...ba nawet bardzo. Mówisz że operatora z dnia na dzień można znaleźć? Hm...ciekawe. Właśnie dzięki takim technikom jak Ty głąbie ludzie się zwalniają. Zero szacunku dla ludzi. Podaj inicjały swoje i będę wiedział kto Ty jesteś.

OlanyOlaf

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Śmiechu warta ta agencja. Zwolnią cię a za dwa dni dzwonią żebyś przyszedł, po czym ponownie ciebie olewają. Jeśli masz godność i ambicje omijaj tą fabrykę. ;]

Qwerty

Ale język pewnie ma brązowy xD

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik Gestampu

Gestamp zatrudnia przez agencję pracy Manpower tylko na stanowiska pakowaczy.Pozostałe etaty i umowy zawierane są bezpośrednio przez Gestamp.

Żona wozkowego
@pracownik Gestampu 18.12.2015 11:55

Teraz niestety wszystkich przez manpower przyjmują chociaż słyszałam że ma się to zmienic

anonimka

Hej. Czy ktoś moze cos napisać na temat pracy w Gestampie jako asystentka na recepcji? Czy oni tam biorą tylko na okres próbny a potem nie przedłużają czy nie idzie tam wytrzymać? Jak wyglada rekrutacja? Ile mozna wyciągnąć? Bede wdzięczna za pomoc.

Tomcio
@anonimka 27.06.2017 15:16

Witam.pracuję tan kilka ładnych lat z tego co widzę często się zmieniają asystentki na recepcji. Ile zarabiają to ci nie powiem bo niewiem

minimummm
@anonimka 27.06.2017 15:16

Stanowczo odradzam

Asystentka
@anonimka 27.06.2017 15:16

Paczka lubi nowe ładne asystentki. Dlatego tak często się zmieniają

Piekarnik

36'C na hali...dziekuje

Pracownik

Czy coś sie zmieniło po artykule w gazecie?

...
@Pracownik 12.04.2018 23:42

Nic. ????

Agnieszka

@Kajfasz, Twoja informacja jest dosyć intrygująca. Dlaczego opłacalność zatrudnienia uzależniasz od linii na którą się trafi? Czy pakowacze mają różne umowy w zależności od tego właśnie parametru? Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat?

Kajfasz
@Agnieszka 21.05.2018 00:28

Już objaśniam, jak wiemy wszędzie brakuje pracowników dlatego musimy ratować się pracownikami za wschodniej granicy. Niestety taki pracownik najczęściej jest dużo mniej wydajny od pracownika z Polski a jego podejście do pracy i obowiązków jest naganne, nie mówię oczywiście o wszystkich pracownikach. Były przypadki ,że pracownik z Polski wykonywał swoje obowiązki należycie a na koniec zmiany przychodził pracownik z ukrainy nie wiadomo skąd i mówi "ty tu robisz a ja w tym czasie zdążyłem wysłać 50 wiadomości i obejrzeć film" o ciągłym znikaniu na papieroska nie wspomnę. Problem niby znany ale nie było dnia w którym tracono czas by szukać tych pracowników a jak już się ich znalazło i powiedziało o takich i takich obowiązkach to oni nie rozumieją, i co w takiej sytuacji zrobić? Dlatego moje stwierdzenie "zależy na którą linię trafisz" praca z Polakami to wręcz przyjemność bo pracują tam naprawdę fajni ludzie którzy wiedzą co mają robić, ale jak trafisz na ekipę gdzie obowiązki dzielisz z ukraińcami to już nie tak fanie. Nie wiem jak teraz tam jest, mam nadzieję, że samowolka "ukrainy" się skończyła i praca wygląda lepiej.

...
@Kajfasz 19.06.2018 11:32

Niestety. Jest coraz gorzej z współpracą z nimi.

...

Dokładnie, ludzie uciekajcie z daleka od tej firmy. (usunięte przez administratora), praca ciężka fizycznie a psychicznie jeszcze gorsza. Zero szacunku dla pracownika. Wyzysk wyzysk wyzysk.

Antek

Poczytaj sobie na gowork gestamp wrocław :D tam ludzie trochę więcej piszą o tej "wielkiej firmie" :D

Paweł

Czy firma rekrutuje może? Podpowiedzcie czy warto aplikować?

Pomocny
@Paweł 18.04.2018 16:58

Nie warto bo będziesz robił przez agencję za pieniądze takie za które ukrainiec się zastanawia.

Jack

Jeżeli chcecie pracować za 2300 zł po 18 miesiącach pracy za 1800 zł to gestamp jest dla was. A po dziesięciu latach wasza pensja będzie podobna bo kieras dzieli sie pulą podwyżek ze swoimi kolesiami.

Andrzej

Ludzie uciekajcie od tej firmy z daleka.

Konrad

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Mietek

Czy warto iść na pakowacza?

Kajfasz
@Mietek 16.05.2018 21:13

Zależy na którą linię trafisz

Mietek

Z jakich miejscowości jest dojazd? Jest z Jarocina, Kotlina?

Gutek

Szkoda, że nie można dowiedzieć się coś o pracy w firmie!

Zxz

Inalfa cy gestamp?? Wózek widłowy jakie zarobki? Premie? Nadgodziny są?

Xxxx

Jak jest na wózkach widłowych?? Jaka kasa do reki!? Nadgodziny? Premia?? Co lepsze inalfa cy gestamp??

zainteresowany

Hej Jak wygląda praca mechanika UR atmosfera w pracy, organizacja i zarobki

krul W3
@zainteresowany 28.03.2018 10:02

Dziwna atmosfera, najważniejsze, nie siedział bo to najgorsza zbrodnia. Szkoleń nie ma, tyle, co Ci koledzy pokażą, ale tego też mało, bo bardzo wysoki poziom współzawodnictwa. Awarie w utrzymaniu ruchu schodzą na drugi plan, bo w sumie części zamiennych nie ma, ani materałów eksploatacyjnych. Wszystko kleimy taśmą klejącą. A jak się coś popsuje na porządnie, to zawsze jakiś współ(konkurent)pracownik wygrzebie nawet ze śmietnika jakąś starą rurę i uruchomi maszynę. Na tłoczni jest nieco normalniej, pewnie dlatego tam jest kpl mechaników.

Jjj

Hejka, moze ktos opisac jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna na mechanika i ile mozna u was zarobic?

Zostaw opinię o Gestamp Polska Sp. z o.o. - Września

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestamp Polska Sp. z o.o.