Gestamp Polska Sp. z o.o.
2300

Opinie o Gestamp Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestamp Polska Sp. z o.o.

Agnieszka

@Kajfasz, Twoja informacja jest dosyć intrygująca. Dlaczego opłacalność zatrudnienia uzależniasz od linii na którą się trafi? Czy pakowacze mają różne umowy w zależności od tego właśnie parametru? Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat?

Mietek

Czy warto iść na pakowacza?

Kajfasz
@Mietek 16.05.2018 21:13

Zależy na którą linię trafisz

Mietek

Z jakich miejscowości jest dojazd? Jest z Jarocina, Kotlina?

Gutek

Szkoda, że nie można dowiedzieć się coś o pracy w firmie!

Zxz

Inalfa cy gestamp?? Wózek widłowy jakie zarobki? Premie? Nadgodziny są?

Xxxx

Jak jest na wózkach widłowych?? Jaka kasa do reki!? Nadgodziny? Premia?? Co lepsze inalfa cy gestamp??

Paweł

Czy firma rekrutuje może? Podpowiedzcie czy warto aplikować?

Pracownik

Czy coś sie zmieniło po artykule w gazecie?

zainteresowany

Hej Jak wygląda praca mechanika UR atmosfera w pracy, organizacja i zarobki

krul W3
@zainteresowany 28.03.2018 10:02

Dziwna atmosfera, najważniejsze, nie siedział bo to najgorsza zbrodnia. Szkoleń nie ma, tyle, co Ci koledzy pokażą, ale tego też mało, bo bardzo wysoki poziom współzawodnictwa. Awarie w utrzymaniu ruchu schodzą na drugi plan, bo w sumie części zamiennych nie ma, ani materałów eksploatacyjnych. Wszystko kleimy taśmą klejącą. A jak się coś popsuje na porządnie, to zawsze jakiś współ(konkurent)pracownik wygrzebie nawet ze śmietnika jakąś starą rurę i uruchomi maszynę. Na tłoczni jest nieco normalniej, pewnie dlatego tam jest kpl mechaników.

Jjj

Hejka, moze ktos opisac jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna na mechanika i ile mozna u was zarobic?

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia w Gestamp Polska Sp. z o.o.. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają złożenie CV do tej firmy.

Nowy

Czy we Wrześni na nowej spacialnie są nadgodziny? Jeśli nie to kiedy będą coś wiadomo? Jak ogólnie atmosfera na nowej spawalni i czy warto przyjść do was?

????
@Nowy 01.02.2018 22:56

Atmosfera taka sobie a nadgodzin nie ma

Zainteresowana

Czy firma zatrudnia teraz kobiety? Czy dają radę? I jeśli mozna wiedzieć ile zarabiają kobiety na początek?

Tym
@Zainteresowana 05.02.2018 00:24

Kobiety dają radę spokojnie ale Kokosow nie zarobisz

Zainteresowana

Chodzi o Wrześnię czy zatrudniają kobiety? Dają radę ? Ile na początek zarabiają netto?

Rea
@Zainteresowana 05.02.2018 00:27

Tak, zatrudniają kobiety. Na produkcji jako operator raczej 2000 nie ma się co spodziewać chyba ze z premia i nadgodzami których praktycznie nie ma

Robotyk

Witam czy ktoś może mi powiedzieć cos na temat pracy w gestampie jako robotyk? Ciężko się dostać, bo widzę że szukaja? Jak zarobki? Jak z możliwością rozwoju i szkoleniami? Jak z nadgodzinami?

Elwis

Witam mam pytanie na czym polega praca na dziale operator jakości ??? I ile mozna wołać na początek??

Uciu
@anonymous 09.01.2018 02:18

A to przez gestamp czy pośrednika?

Jack

Witam czy ktoś może ma numer telefonu do kogokolwiek w oddziale Wrocław - nigdzie nie można się dodzwonić.Najlepiej dział zaopatrzenia.Pilne!

Bo)
@Jack 28.11.2017 10:37

Mat ole w necie masz kontakty... Trochę zaradności

Uciu1

Witam. Narzedzowiec ile może zarobić na start?

Uciu1

Witam idę proponuję na start na narzędziowca? Czy są jakieś premie np świąteczne? Dodatki itd. Z góry dziękuję

????

Coraz gorzej tutaj. Nie polecam

Xxx

Witam. Ile firmy płaci operatorowi wózka widłowego na godz ? Lub ile można żądać na początek? Dziękuję z góry za szczere odpowiedzi. Pozdrawiam.

beton
@Xxx 03.07.2017 20:03

3270 brutoo

operator

Tak w soboty setki a w niedziele 200 %

Były pracownik

Praca nie jest zła. Problemem jest brak jasnej organizacji i szkoda ze kierownictwo jakoś nic z tym nie robi, nie są wyciągane wnioski z jakichkolwiek popełnionych błędów na produkcji, czyli co jakiś czas jest powracanie do tych samych błędów, a chyba wykształcone osoby są stanowiskach co powinny dostrzec jasne rozwiązanie danego problemu, a nie radykalnie działać. Szkoda też, że w firmie lepiej się traktuje pracownika z Ukrainy mimo, że czasami to pracownik tymczasowy i raczej nic do firmy nie wniesie. No i główny personalny działający wszędzie tylko nie w swoim dziale, innym umie wytyczać zakres obowiązków, zwracać uwagę a chyba swojego nie zna. Podejście do pracy niektórych osób też jest porażające, obejrzeć film czy siedzieć ciągle na telefonie to tak a robota oczywiscie poczeka.

Wrocek

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Wrocek

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Wrocław

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Agnieszka

Dziękuję w takim razie @Miłosz za odpowiedź, dla wielu osób, które zaczynają to podstawa, żeby móc się szkolić. @szczery, jak to możliwe, żeby w taki sposób zamieniać stanowiska? Przecież to zupełnie dwie inne prace, więc w jaki sposób dochodzi do takich sytuacji?

Henryk

Jeśli narzekacie na Gestamp Września, przyjedźcie do Wrocławia. Tu się dzieje! Na forum aż kipi. Wewnątrz jeszcze weselej.

Miłosz

Pracowałem tam i jeśli chodzi o szkolenia to faktycznie jest ich trochę. Ogólnie firma warta polecenia na start.

Agnieszka

@Jaroslaw to jedyne szkolenia, jakie odbywają się regularnie w Gestamp Polska? Czy w takim razie w ogóle zdarzają się szkolenia innego typu - które nie są wymagane prawnie?

Zostaw opinię o Gestamp Polska Sp. z o.o. - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestamp Polska Sp. z o.o.