Gestamp Polska

• Obłaczkowo
  • Psary Małe
  • Gutowo Małe

3. Opinie o pracodawcach Września
  5. Opinie o Gestamp Polska Sp. z o.o.

Opinie o Gestamp Polska Września

Nie przegap nowości o Gestamp Polska Sp. z o.o.!

Wrocław

20.10.2017 10:57

Jak macie płacone nadgodziny? Sobota 100% niedziela 200%? Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam
    Henryk

02.09.2017 11:04

Jeśli narzekacie na Gestamp Września, przyjedźcie do Wrocławia. Tu się dzieje! Na forum aż kipi. Wewnątrz jeszcze weselej.
    Miłosz

29.08.2017 08:17

Pracowałem tam i jeśli chodzi o szkolenia to faktycznie jest ich trochę. Ogólnie firma warta polecenia na start.
    Agnieszka

08.08.2017 06:37

@Majk zdecydowałeś się na udział w rekrutacji? Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby napisać, jak w firmie prezentuje się sytuacja szkoleń - czy pracodawca zapewnia je wewnątrz firmy? Może prowadzone są one przez inne, certyfikowane firmy? To z punktu widzenia rozwoju zawodowego bardzo ważny aspekt zatrudnienia.
    Jarosław

28.08.2017 19:45

Mamy co rok szkolenia wewnętrzne z BHP.
    Majk

13.07.2017 15:18

Może ktoś napisać jak wygląda organizacja pracy na nowej spawalni tj projekt Craftera? Czy obsługa cell jest trudna? Ile specjalistów jest na całym dziale/celi (technik, ustawiacz, lider, robotyk)? Jest jakiś podział na obszary i liderów? Chcę podjąć pracę na tym dziale. Pozdrawiam.
    qwer

12.07.2017 22:38

ile moze dostac narzedziowiec na poczatek?
    Reni

03.07.2017 20:22

Mam koleżankę która tam zaczęła pracę od recepcji a teraz gdzieś w biurze pracuje. Ogólnie jest zadowolona z pracy. Nie spobujesz to się nie dowiesz

16.06.2017 14:02

Dobra atmosfera, ciekawa praca, sensowne pieniądze
    qwerty

12.06.2017 19:18

Witam, Jak wygląda praca w jakości? Czy są płatne nadgodzinny?
    Szymek

11.04.2017 23:16

Siema. Interesuje mnie praca w firmie ,będę miał rozmowę po Świętach na pracownika produkcji. Tylko trochę słyszałem o firmie. Moje pytanie czy to prawda że w święta np Wielkanocne produkcja idzie do pracy?? Kurczę tego się obawiam??
    dociekliwy

24.03.2017 19:32

witam, może mi ktoś przybliżyć pracę automatyka , co należy do obowiązków, czy pracy jest mnóstwo, czy umiarkowanie i czy jest jakiś sprzęt czy wszystko robią młotkami i tego typu sprzętem. Czy może oferują prace automatykowi, a defakto będę pracować jako operator i mechanik
    Thunder

28.03.2017 15:16

Powiedz 5500 zl netto. Pewnie do Wrzesni musisz dojechac. Nie obnizaj . Praca 3 zmianowa uciazliwa.
    Piotr

11.03.2017 09:56

Widziałem rekrutują automatyków działu UR. Wymagania maja dosyć wysokie. Orientuje się ktoś czy równie wysoko płacą? Jakby ktoś podrzucił ile tam zarabia automatyk z kilkuletnim stażem.
    Agnieszka

01.03.2017 10:20

A wiecie, że firma szuka osób na stanowiska Specjalista Utrzymania Ruchu, Inżynier procesu – Spawalnia! Będziecie składać aplikację?
    SIMPLY_TRUE

10.03.2017 21:35

No własnie czytam opinie, bo zadzwoniono do mnie w sprawie oferty pracy na stanowisko Specjalista UR. Ile mozna zarobić na tym stanowisku??
    Nass@

09.01.2017 14:15

A jak dyrekcja i kierownicy?
    Szymek

05.01.2017 14:24

Fajne mlode i glupie dziewczęta nic więcej!!! Pozdrawiam L04 :-)
    Ninja

29.01.2017 07:40

Nie można mieć wszystkiego, więc albo ładne albo mądre
    WELDER

31.10.2016 20:30

Witam ,ile zarabia Spawacz w Gestamp?
    WELDER

31.10.2016 20:30

Witam ,ile zarabia Spawacz w Gestamp?

09.11.2016 10:44

@WELDER Spawalnia jest na 4 brygadach wiec do reki z 2300 zł, a na nowej to nie wiem.
    Peugeot

30.10.2016 17:23

Witam dostałem ofertę na stanowisko SPECJALISTA DS. EKSPEDYCJI czy możecie mi powiedzieć ile mogę wołać na początek. Dzięki za info.
    damian

16.10.2016 10:11

Też widziałem właśnie, że mega dużo ogłoszeń jest do samej Wrześni od magazyniera po kierownika logistyki, ktoś wie czym jest spowodowana taka rotacja?

27.10.2016 15:38

@damian Ekosystemem Gestampu.
    olo

12.10.2016 20:38

To ogłoszenie było jakieś dwa lub trzy miesiące temu, ciekawe dlaczego znów się pojawiło? Podejrzane!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gestamp Polska?

Kontakt - Gestamp Polska Sp. z o.o.

Działkowców 12 62-300 Września

NIP:6912202707

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    olo

12.10.2016 20:37

polaris

04.10.2016 13:53

@dino wiem bo wysłałem CV... po prostu myślałem, że wiecie coś więcej na temat tego stanowiska.. ale ok podpytam na rozmowie jeśli będzie taka okazja
    pracujący

10.10.2016 18:14

mój znajomy pracował na tym stanowisku, praca taka sobie, atmosfera do dupy zwłaszcza przez jednego gościa, ale możesz próbować - powodzenia.
    dino

04.10.2016 13:39

@polaris teraz aktualnie nawet szukają magazyniera we Wrześni do magazynu z częściami zamiennymi, więc możesz podpytać na rekrutacji o wszystko. Rekrutacja trwa dopiero kilka dni, wiec pewnie jest spora szansa na odzew
    polaris

04.10.2016 13:36

a jeśli chodzi o magazynierów to jak to wygląda? Praca, płaca, warunki itd...

25.09.2016 12:36

Ja jestem zadowolony z pracy. Fakt, ze jestem zatrudniony bezposrednio przez Gestamp to nie zauwazam zadnych problemów. Przechodze sie czasem halą i nikt sie nikogo nie czepia, a jak widzę, jak z tasmy uciekaja i siedza na przerwie godzine to nie ma sie co dziwic. Za sciemnianie nie płacą. Ja polecam firmę.
    Pracownik GP

07.07.2017 19:48

Przyłączam się, atmosfera lepsza,niz w bialezycach. Kolega jako specjalista jak klebek nerwow łazi... Siano wiadomo ze w gp gorsze bo to w koncu podwykonawca ale zdrowiej :) Jak ktos umie współpracować i nie sciemnia to nie ma źle.

25.09.2016 12:36

efrg

27.08.2016 18:48

@ola no wiesz co no to wszystko zależy na pewno od wielu czynnikow na przykład od tego jakie masz wyksztacenie, doświadczenie w pracy itp.nigdy nie wiadomo na co oni tam tak dokładnie patrza przecież..

25.08.2016 13:53

26.08.2016 20:11

Utrzymanie ruchu w Gestampie jest meskie nie ma kobiet sorry ale to nie jest robota dla pań. Z 3000 się ma na utrzymaniu ruchu ale nie wiem ile w tym prawdy. Co dla męza szukasz bo raczej kobieta sie nie nadaje do roboty w utrzymaniu ruchu no chyba że umiesz wstawić wystawiony stol od narzędzi przez Hiszpanów to mozesz się zatrudnić.
    Raichu

18.08.2016 21:49

Sprawa jest prosta. Jeśli masz kwalifikacje i papierki, to może uda ci się zarobić te 2000. W dalszych latach możliwe, że więcej. Natomiast jeśli myślisz o pracy na produkcji jako wózkowy, operator suwnicy i przede wszystkim pakowacz - daj sobie spokój. Gestamp pięknie wygląda na zewnątrz. To co się dzieje w tej firmie, a przede wszystkim co odwala Manpower jako agencja pracy to patologia i sprawa do sądu. Nigdy tam nie wrócę. Obiecają wielka karierę, cuda i sukcesy, a gdy przychodzi co do czego to liczą się znajomości lub tłumaczą się brakiem miejsc itd. W dodatku praca zbyt ciężka, aby dostawać tak marne pieniądze. W okolicy Wrześni są lepsze zakłady jak chociażby Gonvarri, Techpak czy Krispol.
    trumpfek

14.08.2016 17:22

hej
    efrg

12.08.2016 10:16

hej hej czy pracował ktoś z was na stanowisku mechanika we Wrzesni może? akurat się rozglądam za jakimiś ciekawymi ofertami pracy wlasnie w tej branzy i biore ta firme pod uwagę wiadomo ze trzeba mieć odpowiednie wyksztalcenie techniczne do oracy tutaj
    Stary

28.07.2016 16:19

Mi si wydaje, że trzeba postawić sprawę jasno - firma działa dobrze, mechanicy czy inni ludzie z produkcji dostają tutaj dobre pieniądze, a co najwazniejsze są one przyznawane na czas

28.07.2016 15:34

Brawo Gestamp 4 zmiany na spawalni, ile kasy zaoszczędzicie tylko ciekawe czy będziecie mieli kim robić na tej spawalni bo z tego co wiem cotygodniowe nadgodziny były tym spowodowane aby nadrabiać zaległości bo takie normy z ksiezcya sobie wzieliście. Piękna motywacja do pracy za weekend nadgodzin było 570 zł a teraz ile 480 zł dodatku i zasuwać w weekendy. Brawo życze powodzenia w naborze ludzi na spawalnie.
    rt

18.07.2016 20:42

@see jak najbardziej właśnie ja chcę na tego specjalistę ds logistyki się dostać, czy ta rekrutacja nadal aktualna?
    Bartek

18.07.2016 20:19

Jak sobie nowy kierownik logistyki radzi? Z Solarisa wylecial z hukiem to I stąd niebawem wyleci.
    zxcvbnm

12.08.2016 00:44

już go niema :)
    see

10.07.2016 20:10

W sumie cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy, bo cały czas się rozrastają, ale czy wypłata jest terminowa? Pewnie tak, bo wszystkie inne socjale zawsze tak jak mają być. Ciekawe tylko czy taki specjalista ds. logistyki ma zarobki powyżej przeciętnej krajowej.
    szczery

01.09.2017 17:19

kierowniczka bez wiedzy, z głupimi pomysłami. Kobieta bez wyobraźni i przygotowania do zarządzania ludźmi Pieniądze przeciętne, brak nadgodzin , dziś pracujesz w logistyce jutro możesz na produkcji jak bedzie potrzeba. Nie mają pojęcia na temat logistyki.
    damian

03.07.2016 16:56

@Janus myślę, że takie porównania są bardzo (naprawdę bardzo) nie na miejscu. Teraz widzę, że firma poszukuje sporo pracowników, więc chyba jednak nie jest tak źle, jak mówisz. Mnie interesuje oferta dla inżyniera jakości.

10.07.2016 19:35

@damian Posukuje bo ludzie zwalniają się masowo, atmosfera okropna, Pan O lata po firmie i szuka tylko zaczepki, zgrzewalnia niby już jest ale niemcy od Porshe mówili, że zanim to wszystko ruszy i będzie wychodzić ok to jeszcze z rok minie. Ludzi nie ma bo stawki są najniższe ze wszystkich firm co robią pod VW. Ciągłe podkręcanie normy z 230 sztuk na 300 niedługo na spawalni będzie.

30.06.2016 18:06

Witam. A mial ktoś do czynienia z praca na laboratorium jako metrolog?
    fgb

24.06.2016 18:02

oj no mzoze po prostu poszukuja praocnwika ktory im odpowiada dlatego tyle czasu chyba szukaja odpowiedniego
    xxxx

24.06.2016 17:41

14 edycja ogłoszenia od II 2015 spec. ds. logistyki/lider logistyki; średnio co 2 m-ce ogłoszenie; zatrudniają na okres próbny i nie przedłużają umowy lub zwalniają; praca zdecydowanie ponad 8 godzin - nieodpłatne nadgodziny, surowa atmosfera, pozornie miłe uśmiechy, obóz pracy. Nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Gestamp Polska Sp. z o.o.