Absyntapart

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Absyntapart

Opinie o Absyntapart Wrocław

Nie przegap nowości o Absyntapart!

Kasia

08.04.2025 18:35

Dobre miejsce pracy. Pracowałam w naprawdę miłej atmosferze, z pomocnym i zgranym zespołem. Nigdy nie miałam problemów z kierowniczką – zawsze była wyrozumiała i wspierająca. Grafik był elastyczny, co idealnie sprawdzało się przy łączeniu pracy ze studiami. Na duży plus zasługuje również atrakcyjny system prowizyjny, możliwość rozwoju oraz zdobycia cennego doświadczenia. Hotel oferuje także możliwość odbycia praktyk, co było dla mnie ogromnym atutem. Jedynym powodem mojej rezygnacji był powrót do rodzinnego miasta.

08.04.2025 14:44

Praca w tej firmie była dla mnie cennym doświadczeniem. Jako recepcjonistka nauczyłam się wielu praktycznych rzeczy, które na pewno przydadzą mi się w przyszłości. Cieszę się, że mogłam być częścią tego zespołu i polecam to miejsce każdemu, kto szuka pracy w hotelarstwie z dobrą energią i możliwością rozwoju.

Polina

22.07.2026 15:47

hej, pracowałam w firmie dość dużo i z każdym miesiącem jest dramat. Niestety (usunięte przez administratora)nie rozumie jak zarządzać ludźmi, co tydzień ludzi zmienia,(usunięte przez administratora) Już szkolenia nie płatne , osoby które prowadzą szkolenie również nie mają bonusów za to i w ogóle jak może szkolić osoba która pracuje w firmie 2-3 tygodni 😂. Prowizja od rezerwacji została usunięta, (usunięte przez administratora) Jesteś na biurze rezerwacji najlepsza - robisz jak najwięcej rezerwacji ( na biurze jest prowizja) to musi ci zapłacić za to(usunięte przez administratora)
    #KierownikRecepcji

26.02.2025 14:29

22.04.2025 13:29

I ludzie to robią, (usunięte przez administratora)szczególnie że większość przychodzi do pracy i robi swoje(usunięte przez administratora). Skoro nie jest tam tak źle, to dlaczego nie zostałaś? Pewnie po cichu szukałaś lepszej oferty, jak większość pracujących na recepcji osób, znalazłaś i uciekłaś, ale kasa się nie zgadza(usunięte przez administratora)

15.04.2025 21:59

Widzę że szukają pracownika na stanowisko recepcjonisty stąd moje pytanie, jakie są warunki pracy? w ogłoszeniu jest umowa zlecenie czy można liczyć na umowę o pracę? Czy są jakieś dodatki typu pakiet opieki medycznej czy multisport? na ogłoszeniu zbyt dużo nie ma napisane a na pytania nie odpisują. Nie wiem czy jest sens iść na rozmowę, po przeczytaniu większości opinii tymbardziej mam wątpliwości. Będę wdzięczna za pomocne opinie.
    Beata

08.04.2025 21:39

Pracowałam tam przez pewien okres czasu i nie jest tak źle jak się wydaje. Te opinie poniżej to chyba osoby, które raczej nie wykonywały swoich obowiązków i żyją z wielkim problemem do wszystkich tylko nie do siebie. Jeśli wykonuje się swoje obowiązki to praca jak normalna praca :) Fajnie idzie zarobić, dostosować swój grafik do uczelni czy szkoły. Prowizje też idzie fajne zarobić z tej pracy. Więc ogólnie nie ma na co narzekać :) A pamiętajmy że praca w gastro jest o wiele gorsza ;) Ogólnie gdyby nie zmiana pracy na pracę związaną z moim kierunkiem studiów na pewno bym została :)
    Rr

10.04.2025 15:30

Wyśmiewać to ale znajdźcie mi hotel, w którym płacą prowizje za rezerwację, bo ja nie kojarzę. Na takich 3 zł idzie w miesięcznie wyrobić 300 zł, na opiniach 100zl czyli 400 zł za free i tak źle xD

15.04.2025 11:38

dosłownie istnieją hotele we Wrocławiu, gdzie możesz mieć o wiele więcej z prowizji XD wystarczy się zaznajomić w rynkiem. Po za tym nie wiem przez jaki czas ludzie tam pracowali, że uważają, że było git. (usunięte przez administratora)
    Pracownik2025

09.04.2025 14:48

Pracuję w Absyntapart już od jakiegoś czasu i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Nie wiem, jak wygląda sytuacja w innych lokalizacjach, ale w moim przypadku naprawdę nie mam na co narzekać. Mamy fajnego, wyrozumiałego kierownika – zawsze można się dogadać. Nigdy nie było problemów z grafikiem: nikt nie zmusza przychodzić. Praca jest spokojna, bez niepotrzebnego stresu. Zespół to ogromny plus – zgrany, pomocny, atmosfera jest tak dobra, że traktuję tych ludzi jak małą rodzinę i naprawdę nie chciałabym stracić kontraktu. Jasne, są jakieś zasady, czasem może trochę nietypowe, ale ogólnie nie ma tu biegania czy presji jak w innych miejscach. Siedzi się głównie na recepcji, można wszystko ogarnąć na spokojnie.

08.04.2025 14:41

Jako obecny kierownik mogę śmiało powiedzieć, że praca w tej firmie wiele mnie nauczyła. Stworzyliśmy zgrany zespół i każda osoba wnosi coś od siebie i dzięki temu atmosfera jest pozytywna. Doceniam zaangażowanie całego zespołu i pomoc kierownictwa w ciężkich sytuacjach.
    Zart

06.04.2025 09:18

(usunięte przez administratora)Praca jako praca na recepcji jest ok, chociaż duże wymagania jak na tak niską stawkę. Z szefem nigdy nie miałam doczynienia pracując na recepcji.

07.04.2025 10:54

(usunięte przez administratora) nie ma znaczenia staż i umiejętności
    Empty

19.02.2025 08:34

Myślę, że też muszę napisać tutaj opinię. Pracowałam w hotelu obok dworca. (usunięte przez administratora) Teraz opowiem trochę o samej pracy. Praca nie była na tyle zła(usunięte przez administratora)
    Empciorka

28.02.2025 09:21

@Empty (usunięte przez administratora) Pracowałam w tej firmie łatwo nie było. Bardzo dużo obowiązków i wysokie wymagania. Ogólnie można zarobić. Są tam osoby na recepcjach co pracują już długie lata. Zwolniłam się nie wytrzymywałam presji. Teraz zarabiam mniej, ale żyje spokojniej.
    Yes, I am back

02.11.2024 13:41

Pracowałam w firmie przez trzy lata. Przez ten czas AbsyntApart stał się dla mnie drugim domem, stał się rodziną. Niestety, moje życie potoczyło się tak, że musiałam wyjechać z Wrocławia. Musiałam się zwolnić, żeby nikogo nie zawodzić... Ostatecznie plany zmieniły się, a ja musiałam zostać w mieście... Było mi bardzo smutno... nie chciałam odchodzić z firmy, to była podjęta decyzja tylko z powodu życiowych okoliczności. Gdy tylko wyobrażałam siebie na zwykłej, nudnej pracy na etacie, robiło mi się bardzo smutno. Nie przywykłam do takiego życia, lubię wielozadaniowość, wyzwania, brać odpowiedzialność, przywykłam do elastycznego grafiku. Po prostu nie wyobrażam siebie w nudnej pracy... Słyszałam plotkę, że do tej firmy nie przyjmują z powrotem, jeśli ktoś już się zwolnił. Mimo to zaryzykowałam i zapytałam, czy jest możliwość powrotu. I taka możliwość się pojawiła, za co jestem niezmiernie wdzięczna! Myślę, że jeśli ktoś dobrze pracuje i się stara, to wszystko jest zauważane i doceniane! AbsyntApart jest dla ambitnych, zdecydowanych ludzi, którzy nie boją się brać odpowiedzialności. Jeśli brakuje tych cech, lepiej poszukać innej pracy, a nie pisać, jaka to straszna firma...

30.10.2024 13:41

Pracowałam w tej firmie jako kierownik długi czas i po pewnym czasie zdecydowałam się na zmianę. Przez okres mojej nieobecności miałam okazję pracować w dwóch innych miejscach, ale żadne z nich nie dorównało atmosferze, wsparciu i profesjonalizmowi, jaki oferuje ten pracodawca. Dlatego postanowiłam wrócić – i zostałam przyjęta z otwartymi ramionami, co bardzo doceniam. Firma wyróżnia się świetną organizacją pracy, jasno określonymi oczekiwaniami oraz zgranym zespołem, który zawsze można liczyć na pomoc. Warunki pracy są konkurencyjne, a zarządzający dbają o rozwój i dobre samopoczucie swoich pracowników. Wracam z większym doświadczeniem i jeszcze większym docenieniem tego, co tutaj mamy.
    Jędrek

25.07.2024 22:30

A ci co dalej siedzą mimo tego odradzania pracy u nich to ze względu na co wciąż chcą tu robić? po prostu nikt do niczego nikogo nie zmusza więc ciekawe co zachęca w takiej sytuacji
    Bartosz

01.08.2024 15:16

To niby zawsze jakiś argument ze nie ma gdzie indziej robić. ale skoro wiedza ze inni sie rozglądają to nie czują parcia żeby poprawić warunki? nie zbiednieliby aż tak od jakiejś podwyżki

05.08.2024 11:55

(usunięte przez administratora) do wrocławia zjeżdzają studenci, którzy szukają pracy i nie mając doświadczenia (usunięte przez administratora) - pójdą do absyntu. (usunięte przez administratora)
    ZainteresowanaPraca

24.08.2023 23:25

Dzień dobry chciałam zapytać czy atmosfera w tej firmie się poprawiła? Przeprowadziłam się do Wrocławia miesiąc temu, szukam pracy i natknęłam się na ogłoszenie z tej firmy. Szukają na recepcję oraz pokojówek. Rozważam jedna i druga opcje. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat tych dwóch stanowisk?
    absurdapart

16.09.2023 19:14

(usunięte przez administratora)Atmosfera na recepcji zależy od załogi(usunięte przez administratora)

15.07.2024 10:01

Tak, wiele jest takich osób, najczęściej są to kierownicy, którzy poświęcają swoje życie prywatne, czas i zdrowie na rzecz pracy na recepcji i tego, żeby jakoś obiekt funkcjonował. Wypłata była spora za 200h, ale co z tego, skoro kosztem była cała reszta(usunięte przez administratora)
    Judyta

12.04.2024 10:07

Hejka, zastanawiam się co może dziać się teraz na dziale sprzedaży. chodzi o to, że też mignęła mi taka oferta do niego ale już wygasła. tutaj zadawano pytania ale bez konkretnych odpowiedzi… to rotacja? chciałam dowiedzieć się jakie są zarobki, bo może bym się przeniosła
    AlonWu

14.06.2024 13:43

no rotacja jest i to dosyc duza, wynika głównie z tego że czasem progi na premie sa wygórowane(usunięte przez administratora)

17.01.2024 08:35

Pracuję w firmie już parę miesięcy na stanowisku recepcjonistki. Praca jest w porządku, kontakt z ludźmi, więc wiadomo różnie bywa (ktoś ma lepszy dzień i przychodzi z uśmiechem, a ktoś ma gorszy dzień więc wiadomo). Super kontakt z kierowniczką, grafik układany pod dyspozycyjność, więc można łączyć nawet ze studiami dziennymi. Do tego jest system prowizyjny, co też nie w każdej pracy się zdarza. (usunięte przez administratora)

09.01.2024 07:55

Pracowałam w wielu firmach i powiem, że Absynt jest daleko nie najgorszą firmą. Wypłata zawsze jest na czas, jak i obiecane. Zawsze można sobie dorobić i wziąć dodatkowe zmiany. Jak nagle coś wypadło w życiu, to można się dogadać z kimś innym i się zamienić. Dla studenta to jest jedna z najlepszych opcji, ponieważ można sobie dopasować grafik pod uczelnię i egzaminy. W innych hotelach musisz biegać i sprzątać, jak nie masz co robić na recepcji, a tu tylko siedzisz i pilnujesz, czy wszystko jest opłacone. Pracowałam z pół roku, ale nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego, jak tu piszą.
    Ola

04.01.2024 09:51

Pracując w firmie AbsyntApart doświadczyłam profesjonalizmu i troski o pracowników. Klimat pracy był zawsze pozytywny, a współpraca zespołowa była kluczowa dla efektywnej obsługi gości. Firma zapewniała dobre warunki pracy. Również świetny zespół na recepcji przyczynił się do świetnych wspomnień związanych z tą pracą.

19.12.2023 14:39

Pracowałam na recepcji przez rok. W tym czasie poznałam bardzo dużo fajnych ludzi i zdobyłam przydatne umiejętności. Wypłata zawsze była wypłacana w terminie. Zmieniłam pracę ponieważ zaszłam w ciążę
    Była recepcjonistka

12.12.2023 08:15

Jestem byłą recepcjonistką Absyntapart i co mogę powiedzieć - praca nie należała do ciężkich. Zdarzają się awanturujący klienci i stresujące sytuacje ale generalnie praca dla studentki na plus.
    Tamaro

17.12.2023 19:20

To właśnie pracodawca jest głównym powodem stresu co przekłada się na zmienny skład pracowników, bo nikt nie może wytrzymać na recepcji, ciągłe zwolnienia to tutaj norma
    były pracownik

06.12.2023 08:33

Praca w hotelu Zoo umożliwiła mi zdobycie doświadczenia w zakresie obsługi klienta. W wielu branżach pracodawcy zwracają uwagę na takie doświadczenie więc po ukończeniu studiów nie miałam problemu ze znalezieniem pracy w swoim zawodzie
    Była recepconistka

22.11.2023 17:31

Pracowałam na Dąbrowskiego przez 6 miesięcy. Prace wspominam dobrze, zwolniłam się z powodu przeprowadzki do rodzinnego miasta.
    x

02.12.2023 13:35

Rozbieżność w opiniach jest spowodowana tym, ze pozytywne są pisane przez aktualny personel a negatywne przez byłych pracowników. Zgadnijmy czemu aktualni pracownicy pisza same pochlebne opinie mimo tego, ze miedzy soba narzekają na pracę i szefostwo:)
    Bella

03.12.2023 20:13

Akurat tutaj pozytywna opinia o Dąbrowskiego może wynikać z tego, że jest to jeden z fajniejszych obiektów pod względem zespołu i kierownictwa. Również tam pracowałam i mówię to z ręką na sercu, a negatywy opisane w opiniach wynikają z powodu sposobu w jaki firma jest prowadzona przez (usunięte przez administratora), który nie dostrzega problemu w sobie a szuka ich w personelu ktory angazuje sie bardziej niż powinien.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Absyntapart?

Kontakt - Absyntapart

Wrocław

28.11.2023 18:35

Z pracy na Hotelu Sofia najlepiej wspominam elastyczny grafik, który pozwalał mi łączyć pracę ze studiami.
    leela

25.10.2023 17:50

Dzień dobry. Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w budynku na wierzbowej?

18.10.2023 10:13

Czy w Absyntapart są szkolenia zewnętrzne?
    Recepcjonista

03.08.2023 19:54

Czy praca na recepcji w Absyntapart nadal wygląda tak, jak opisywano w poprzednich opiniach? Czy coś się zmieniło i obecny pracownik może się wypowiedzieć?
    Exx

11.10.2023 18:45

Pytanie o powód jest dobrym pytaniem, bo tego tak naprawdę nikt nie wie, a krążą jedynie plotki, że głowa firmy ma uraz po byłych kierownikach płci męskiej i uchował się tylko jeden rodzynek w firmie.(usunięte przez administratora)Jako recepcjonistka musisz (usunięte przez administratora) uśmiechnięta(usunięte przez administratora) i nosić białe koszule(usunięte przez administratora). Praca jako praca nie jest zła, zależy na jaki obiekt się trafi i na jakiego kierownika(usunięte przez administratora)
    BUHUHU

17.10.2023 20:19

Polemizowałabym z tym, czy wygląd jest ważny tutaj. Pracowałam z (usunięte przez administratora) osobami, więc nie sądzę że aż tak się liczy.
    Urszula

15.01.2023 09:13

Jest ogłoszenie dla pokojowych, bez żadnej daty, ale z dopiskiem "Jeżeli ogłoszenie jest, to znaczy że jest aktualne". Pytanie, ile się zarabia? Bo o klimacie już przeczytałam wszystko, ale wiecie, jest inflacja, kryzys, czasem człowiek nie ma za bardzo wyboru.
    bylypracownik

22.02.2023 10:00

Powiem bez owijania w bawełnę. Jeśli nie ma Pani nic innego do wyboru i nie ma się "co do gara włożyć" to zawsze są to jakieś pieniądze. Natomiast jeśli ma Pani JAKĄKOLWIEK inną opcję to bardzo ODRADZAM pracę w tej firme. Zacznijmy od tego, że pokojowe pracują często 28-29, a czasem 30 dni w miesiącu. Wolny dzień jes ciężko dostać i ciężko zorganizować. Moe być tak, że jest ustalone z góry wolne, ale jest dużo do posprzątania i trzeba przyjść. Dodatkowo, sprzątanie sprzątaniem, ale żeby posprzątać na JAKIMKOLWIEK PODSTAWOWYM POZIOMIE należy mieć chemie. No wie Pani, domestos na przykład, którego Pani nie dostanie. Kolejna kwestia to pieniądze. Za 1 apartament ma Pani 20-25zł. Nie uważam, że to dużo (usunięte przez administratora) Jeśli ma Pani 50+ radziłabym znaleźć spokojną pracę lub po prosu iść na chwilę. Najlepiej też na mniejszą lokalizację typu zoo, ale znając ich narzucą Pani gdzie iść, ponieważ AbsyntApart ma kilkanaście lokalizacji. Pozdrawiam
    @urszula

23.08.2023 15:52

Wszystko zależy od twojego zaangażowania i do jakiego hotelu jest rekrutacja, płacą za pokoje, nie na godziny. Wynagrodzenie (usunięte przez administratora)

31.05.2023 11:36

Czy jest możliwość pracy w Absyntapart na część etatu?
    odpowiedź

31.05.2023 15:41

jest możliwość
    Małgorzata

29.03.2023 15:35

Widziałam, że w ostatnim czasie opinie dotyczyły głównie pracy w recepcji a z tego co było w sieci szukali z rok temu konserwatora do siebie. Przy czym pisali o atrakcyjnym wynagrodzeniu i możliwości brania nadgodzin. To ile w sumie mój tato mógłby tu zarobić jakby ciężko pracował na tych nadgodzinach? W zasadzie co tu najczęściej może się psuć? Czym głównie by się zajmował?
    dawnypracownik

10.04.2023 19:11

Zasada taka sama jak z paniami pokojowymi, czyli- nie ma kasy więc nie naprawisz za dużo. A jak nie naprawisz za dużo to Twoja wina. (usunięte przez administratora) Nie dziwę się bo był taki jeden co spał w kantorku, ale reszta ciężko pracuje. Brak dnia wolnego. Święta czy nie- pracujesz. Stawka około 25/h. Nadgodziny czasem musisz robić (usunięte przez administratora) Wykorzystywanie pracownika jest na porządku dziennym. Ile twój tato by zarobił? 4-5 tys? (usunięte przez administratora) Co się moze zepsuc? wszystko. Po godzinie 15:00 wracają wkurzeni goście, że nie działa tv, że brudno, że prysznic zepsuty. A konserwator rozkłada ręce bo brak sylikonu, brak dekodera i tak dalej i tak dalej...
    byla pracownica

14.02.2023 14:53

Pracowałam w Absyntapart przez 2 lata na stanowisku recepcjonistki, z czystym sercem mogę polecić tę firmę każdemu. Wypłata zawsze przychodziła na czas, atmosfera w pracy była miła i przyjazna, mimo bezpośredniego kontaktu z gośćmi nie mogę ocenić tej pracy jako stresującej. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem z kierownikiem bądź szefostwem, absolutnie nie zgadzam się z poprzednimi negatywnymi opiniami. Gdyby nie przeprowadzka do innego miasta zostałabym dłużej,

12.02.2023 12:28

Pracowałam w AbsyntApart przez 3 lata na stanowiskach: recepcjonistka, pracownik biurowy, zastępca kierownika, kierownik i zdecydowanie mogę polecić tę firmę dla studentów. Bez problemu tę pracę można pogodzić ze studiami, ponieważ grafik zawsze było łatwo dopasować do swojej dyspozycyjności. Jeśli chodzi o zarobki, to są dobre, a w dodatku jest bardzo atrakcyjny system prowizji za rezerwacje. Też warto zaznaczyć, że w AbsyntApart istnieje możliwość szybkiego awansu, więc rzeczywiście jak dobrze pracujesz i wypełniasz swoje obowiązki, to szybko otrzymujesz stanowisko kierownicze. Oczywiście, na każdym stanowisku są swoje wady i zalety, ale to jak w każdej pracy. Reasumując, ta praca jest bardzo dobra dla studentów pod względem zarobków oraz pogodzenia jej z zajęciami na uczelni.

07.02.2023 10:33

Podczas ostatniego roku studiów pracowałam w AbsyntApart na recepcji w apartamentach przy ul. Wierzbowej 3. Praca w systemie zmianowym (również nocki) dostosowana do Twojego planu zajęć - każdy pod koniec miesiąca uzupełniał swoją dyspozycję na kolejny miesiąc, o którą opierał się grafik. Praca sama w sobie nieskomplikowana - wystarczyło nauczyć się obsługi programu, zasad panujących w firmie, jednak wymagająca opanowania własnych emocji w szczególności zachowania spokoju w różnych sytuacjach z gościem. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to zawsze było wypłacone punktualnie do 10. każdego miesiąca zgodnie z przedstawionym rozliczeniem. Jeśli chodzi o szefa to widziałam go kilka razy przez ten czas. Jak przychodził do nas to zawsze pytał, czy wszystko dobrze oraz czy czegoś nam nie potrzeba. Dużo opinii jest pełnych negatywnych emocji i narzekania na tą pracę. Nie rozumiem tych osób. Zawsze można było skorygować swoją decyzję odnośnie tej pracy i z niej odejść skoro była taka okropna. Mam osobiście miłe wspomnienia z tą pracą głównie dlatego, że wiedziałam na co się piszę tam zatrudniając. Gdybym nie zmieniała miasta na II stopień studiów, to pewnie chciałabym tam jeszcze popracować.
    Pozdrowionki

02.02.2023 11:14

Ja pracowałam dość długo w tej firmie bo prawie 1,5 roku, jeżeli pracujesz, i przykładasz się do pracy to zarobisz i to nie małe pieniądze przy studiach dziennych. Pracowałam głównie na popołudnia i nocki, które były dodatkowo płatne ( zmiany poranne miała głównie kierowniczka ) obowiązków nie było zbyt dużo a praca naprawdę nie była ciężka.Co do tych komentarzy które piszą inni byli pracownicy, nie ogarniam tej frustracji przecież zawsze można było zmienić pracę jeśli komuś coś nie pasuje. Czasem było nerwowo głównie przez klientów ale to jak wszędzie..
    okok

25.01.2023 12:42

Jak czytam te wszystkie opinie to jestem w szoku ile w nich jest jadu i zazdrości. Pracuję w tej firmie od wakacji i jestem zadowolona. Szefa widziałam może z 2 razy jak był na naszym obiekcie, za każdym razem przyszedł na recepcję zapytać jak się mamy i nikogo się o nic nie czepiał jak niektórzy tu piszą. Grafik i stawki są ok, wypłacane w terminie… w poprzedniej pracy żeby dostać wypłatę to nasz cały zespół musiał chodzić dzień w dzień za kierownictwem prosić i dopominać się… nigdy pieniędzy nie było na czas.
    ExKrawiecka

28.01.2023 16:36

Najprawdopodobniej nie pracujesz na Krawieckiej skoro piszesz, że szefa widziałaś z dwa razy jak był na twoim obiekcie. Pracowałam na Krawieckiej rok i większość opinii jest napisane przez byłych pracowników Krawieckiej i z niektórymi z nich pracowałam. Podpisuję się pod wszystkimi opiniami z czystym sercem. Pracowałam z tymi ludźmi, którzy często było młodsi ode mnie i widziałam jak bardzo starali się żeby ten obiekt funkcjonował. Jak poświęcali swoje życie prywatne i zdrowie psychiczne. Nikt w moim zespole nie zasługiwał na takie traktowanie i wszystkie opinie są zasadne. To nie jad i zazdrość - to po prostu rozczarowanie i złość za niewłaściwe traktowanie. Jeszcze tak btw (usunięte przez administratora)zawsze jest "miły" dla recepcjonistów. Zawsze podejdzie do recepcjonisty z uśmiechem i rzuci swoim słynnym "cześć cześć cześć". Nie zmienia to faktu, że zaraz po takiej miłej wymianie uprzejmości odwróci się na pięcie i pójdzie do kierownika/kierowniczki powiedzieć co o tobie na prawdę myśli i to wcale nie będą takie miłe rzeczy. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam cię serdecznie, na prawdę mam nadzieję, że twoja opinia o tym miejscu się nie zmieni i dalej będzie ci się tam dobrze pracowało. Jedna rada ode mnie - nie daj się przenieść na Krawiecką i nigdy nie wierz w dobre intencje szefa.
    OM

30.01.2023 09:55

Nie wiem skąd te negatywne opinie, co prawda ja pracowałam na Garbarach ale zdarzyło mi się kilka zmian na Krawieckiej. Faktycznie było tam więcej pracy ale wszystko do ogarnięcia, zwłaszcza że dziewczyny z krawieckiej były zawsze bardzo pomocne. Pieniądze są zawsze na czas a za rezerwacje są prowizje dzięki którymi można dorobić fajną sumkę, można też awansować na stanowisko kierownicze i zarobić jeszcze więcej. Fajną sprawą też jest elastyczny grafik, zawsze mogłam pracować tak jak mi pasowało a to ważne bo studia miałam 3 razy w tygodniu. Jeżeli chodzi o Szefa to widziałam go raz, był miły i zapytał czy czegoś potrzebuję, dopiero jak wyszedł z recepcji to dowiedziałam się od koleżanki, że to był właśnie Szef.

01.12.2022 10:12

Szkoda czasu i nerwów

20.12.2022 12:47

Obiektywna ocena sprawy

10.11.2022 09:46

Jak w Absyntapart wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
    Były kierownik

23.11.2022 04:42

Bardzo łatwo, wystarczy że wytrzymasz dwa miesiące i prawdopodobnie tyle osób zdąży się zwolnić, że zaproponują Ci stanowisko
    ta firma to jeden wielki zart

13.09.2022 12:25

05.10.2022 13:21

W Absyncie jedyna umowa, to umowa zlecenie (o ile nie pracujesz na czarno bo to też sie często zdarza).
    Odpowiedź

19.10.2022 14:46

Małgorzato, umowa zlecenia to najniższa krajowa z minimalną liczbą godzin. (usunięte przez administratora)
    pośmiewisko

10.10.2022 15:11

Ludzie! Przestroga. Pracowałeś w tej imitacji hotelarskiej zwanej Absynt Apart jakiś czas? Nie wspominaj o tym doświadczeniu w CV! W dniu dzisiejszym odbyłam ostatnią, 5 rozmowę kwalifikacyjną w różnych hotelach i aparthotelach na terenie Wrocławia. Absynt Apart jest ogromnym pośmiewiskiem na turystycznej mapie Wrocławia (i nie tylko...). Chciałabym napisać więcej ale szkoda słów.
    pośmiewisko z pośmiewiska

10.10.2022 16:55

Jeżeli byłaś rzeczywiście na aż 5 rozmowach o pracę i na żadnej nie zaproponowano Ci dalszej współpracy to nie jest to wina doświadczenia w CV tylko tego, że nie potrafisz na żywo zainteresować sobą przyszłego pracodawcy. Dużo tej firmie można zarzucić, ale osobiste niepowodzenia w życiu zawodowym? Bez przesady, radzę przestać płakać w opinii w internecie i poszukać winy w sobie.
    Odpowiedź

12.10.2022 11:06

Dziękuję za troskę i uwagi. Chodź nie jest to istotne - pracę dostałam (proces rekrutacji w normalnej firmie zajmuje dłużej niż 10 minut rozmowy). Opinia o pracodawcy, Absynt Apart, była tutaj głównym tematem. Upraszczając - lepiej nie wpisać nic, niż informować o karierze w tej firmie.
    ta firma to jeden wielki zart

13.09.2022 12:25

13.09.2022 00:02

Ta firma to jeden wielki żart

12.09.2022 23:48

Jak traficie na inne lokalizacje niż Krawiecka czy Hostel to może nie będziecie mieli tak źle. Na Krawieckiej notorycznie zwalnianie i zatrudnianie osób - osoba, która wykonuje czynności za trzech po jakimś czasie nie wyrabia będąc samą na zmianie i nie dostając żadnej pomocy. Nie daje rady? To zwalniamy. I tak w kółko. 90% moich znajomych stamtąd pracowała maks 3-4 miesiące. HOSTEL: BRAK OCHRONY, POBICIA! Na nocnej zmianie została pobita jedna z recepcjonistek - wylądowała w szpitalu, od Pana szefuńcia nie otrzymała ŻADNEGO odszkodowania. Rozwiązaniem problemu wg szefa było zwolnienie pracownicy i obecnego kierownika zmian (tego kierownika nawet nie było w pracy nawet kiedy to się stało). Dwa tygodnie później została pobita jedna z klientek hostelu w trakcie jej pobytu - nikt nic nie widział i nie słyszał. Apartamenty kosztują krocie, chociaż są stare, śmierdzące i wszystko się w nich psuje. Do godz 17 jest konserwator, to może jeszcze spróbować coś naprawić. PO GODZ 17 ZACZYNA SIĘ (usunięte przez administratora)- skargi gości - śmierdzi kanalizacją, pluskwy, karaluchy, nie działa tv i wifi - recepcjonisci sa zmuszeni do klamania w zywe oczy - jutro przyjdzie konserwator i naprawi - otoz nie, nie przyjdzie. To nie kwestia rozwiazania problemu tylko odwleczenia go w czasie. Kierowniczki recepcji nic nie robia, tylko rozmawiaja o tym jak to sobie co nie zrobią za wyplate. SKANDAL. Okłamano mnie ze dostane 20 zl na reke od razu, zaczelam dostawac je dopiero po dwoch miesiacach. Pani Agatka - na posyłki szefa, szpieg i kontroler, pozbawiona uczuc i odruchow ludzkich zaklamana istota. Wieczorem po zmianie po polnocy konczac zmiane musisz wyrzucic smieci na NIEMONITOROWANYM FRAGMENCIE W PARKINGU - takze na dwoje babka wrozyla, jak ci cos sie stanie po tej polnocy tam to nawet nie bedzie wiadomo co. Jesli jest duzy ruch, a brak jest ludzi do pomocy - brak przerw na jedzenie. Do toalety w teorii mozesz isc, ale w praktyce nie, bo nie mozesz zostawic recepcji. Kamery z kazdej strony - jak w (usunięte przez administratora)albo gorzej. Wielki szanowny pan szef sprawdza pracownikow w chory sposob - mowi jednym ze planuje zwolnic tych i tych i w ten sposob sprawdza lojalnosc wobec niego, czy ci pierwsi nie wygadaja sie tym drugim. Potwierdzam, ze pozytywne opinie sa pisane przez pracownikow pod grozba, bo sami tego doswiadczylismy. PS do szefa - moze warto zamiast kolejnych wakacji zainwestowac w naprawe rozpadajacych sie starych apartamentow? -Były pracownik
    Ta firma to jeden wielki żart

12.09.2022 23:46

Jak traficie na inne lokalizacje niż Krawiecka czy Hostel to może nie będziecie mieli tak źle. Na Krawieckiej notorycznie zwalnianie i zatrudnianie osób - osoba, która wykonuje czynności za trzech po jakimś czasie nie wyrabia będąc samą na zmianie i nie dostając żadnej pomocy. Nie daje rady? To zwalniamy. I tak w kółko. 90% moich znajomych stamtąd pracowała maks 3-4 miesiące. HOSTEL: BRAK OCHRONY, POBICIA! Na nocnej zmianie została pobita jedna z recepcjonistek - wylądowała w szpitalu, od Pana szefuńcia nie otrzymała ŻADNEGO odszkodowania. Rozwiązaniem problemu wg szefa było zwolnienie pracownicy i obecnego kierownika zmian (tego kierownika nawet nie było w pracy nawet kiedy to się stało). Dwa tygodnie później została pobita jedna z klientek hostelu w trakcie jej pobytu - nikt nic nie widział i nie słyszał. Apartamenty kosztują krocie, chociaż są stare, śmierdzące i wszystko się w nich psuje. Do godz 17 jest konserwator, to może jeszcze spróbować coś naprawić. PO GODZ 17 ZACZYNA SIĘ (usunięte przez administratora)- skargi gości - śmierdzi kanalizacją, pluskwy, karaluchy, nie działa tv i wifi - recepcjonisci sa zmuszeni do klamania w zywe oczy - jutro przyjdzie konserwator i naprawi - otoz nie, nie przyjdzie. To nie kwestia rozwiazania problemu tylko odwleczenia go w czasie. Kierowniczki recepcji nic nie robia, tylko rozmawiaja o tym jak to sobie co nie zrobią za wyplate. SKANDAL. (usunięte przez administratora)mnie ze dostane 20 zl na reke od razu, zaczelam dostawac je dopiero po dwoch miesiacach. Pani Agatka - na posyłki szefa, szpieg i kontroler, pozbawiona uczuc i odruchow ludzkich zaklamana istota. Wieczorem po zmianie po polnocy konczac zmiane musisz wyrzucic smieci na NIEMONITOROWANYM FRAGMENCIE W PARKINGU - takze na dwoje babka wrozyla, jak ci cos sie stanie po tej polnocy tam to nawet nie bedzie wiadomo co. Jesli jest duzy ruch, a brak jest ludzi do pomocy - brak przerw na jedzenie. Do toalety w teorii mozesz isc, ale w praktyce nie, bo nie mozesz zostawic recepcji. Kamery z kazdej strony - jak w (usunięte przez administratora)albo gorzej. Wielki szanowny pan szef sprawdza pracownikow w chory sposob - mowi jednym ze planuje zwolnic tych i tych i w ten sposob sprawdza lojalnosc wobec niego, czy ci pierwsi nie wygadaja sie tym drugim. Potwierdzam, ze pozytywne opinie sa pisane przez pracownikow pod grozba, bo sami tego doswiadczylismy. PS do szefa - moze warto zamiast kolejnych wakacji zainwestowac w naprawe rozpadajacych sie starych apartamentow? -Były pracownik

Zostaw merytoryczną opinię o Absyntapart