PPHU La-Mar Tadeusz Lasota
3 46 317 5 1

Opinie o PPHU La-Mar Tadeusz Lasota

Filtruj opinie po kryteriach:

Janusz
 Opinia

Z firmy większość ucieka albo lekarskie tak jak Krzysiu i teraz dorabia u Toma

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na wytlaczarkach tzn ilu ludzi na zmianie i ile maszyn do ogarnięcia?

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia
@Damian 28.06.2019 09:16

leży się, maszyny same nawijają folię , ludzi ilu się chce , maszyn kilka

Pomocna?
TakNie2
Damian
 Opinia
@Damian 28.06.2019 11:04

Z tego co wiem to ok 10maszyn a konkretnie ilu ludzi na zmianie

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia
@Damian 28.06.2019 11:53

U mnie jest 3 ludzi na 7maszyn

Pomocna?
TakNie
Korniszon ahoj
 Opinia
@Damian 28.06.2019 09:16

la mar leni nie rekrutuje zwocha Cię na starcie a jak ty już tu się dopytujesz co jak to ty masz ręce przyczepione do pochwy

Pomocna?
Tak2Nie1
Konserwa turystyczna
 Opinia

Witam wszystkich a szczególnie pracowników la mar z całym szacunkiem chciałem pozdrowić (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
7.000 brutto drukarz
 Opinia
@Konserwa turystyczna 22.06.2019 15:42

Ty bydlaku la mar to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Czupa kabra
 Opinia

Pozdrowienia z gorącej Hiszpani dla pana Wojtka oraz Krzysztofa z drukarni oraz Zbyszka całusy

Pomocna?
Tak6Nie
Drukarski Hiszpan
 Opinia
@Czupa kabra 15.06.2019 17:02

Tank ju wery macz... :)

Pomocna?
TakNie1
Wojtek
 Opinia
@Drukarski Hiszpan 15.06.2019 23:00

Praca w drukarni bardzo ciężka i jeszcze podchody robią bo dają mi do przyuczenia innych drukarzy bez pojęcia więcej płacić

Pomocna?
TakNie3
Wojciech Dąbrowski
 Opinia
@Wojtek 16.06.2019 11:56

Wczoraj dostałem informację od p B Z że jestem szkalowany na tej stronie.Piszących informuje że jest to przestępstwo Ar 271 KK poświadczenie nieprawdy Ar 190 a$2 KK kradzież tożsamosci Ar 212 $ 1 KK naruszenie dóbr osobistych Ar 24 Kc jak poprzednio Niemożna pominąć faktu też że z punktu stosunków miedzy ludzkich jest to naganne Dlatego żądam by moja osoba niebyła wkręcana w rozgrywki międzyzakładowe w obrzucaniu się fekaliami i wyścigu szczurów Moim nadrzędnym celem jest praca i dożyć do emerytury nie istotne czy Lamarze czy u innego pracodawcy i pobierać przez odpowiednio długi czas należnych mi gratyfikacji emerytalnych A wy Panowie jak nie zmądrzejecie to możecie pourywać sobie łby tylko swoim kosztem Żałosne jest że w tak małej grupie ludzi jest tyle GŁUPOTY i NIENAWIŚCI

Pomocna?
Tak6Nie1
7.500 brutto
 Opinia
@Wojciech Dąbrowski 17.06.2019 06:43

A co Pan Wojtek cały czas paragrafami rzuca morze odejdź z la mar i zostać adwokatem Krzysztofa hahha i emerytura wcześniej

Pomocna?
Tak2Nie5
Mateusz
 Opinia

Matko Bosko ile tego jest... kończę drugie piwo i nie doczytałem wszystkich komentarzy. Dodam coś pozytywnego od siebie do tej dyskusji. Pracowałem na magazynie w tej firmie ok 3,5 roku jako kierownik. Praca w tej firmie nie jest taka zła jak tutaj piszą niektórzy. Owszem trzeba trochę się wysilić i czasami ostro zaiwaniać ale spójrzmy prawdzie w oczy, gdzie pracownik na magazynie ma labę. Przez okres mojej pracy przez magazyn przeszło sporo pracowników. większość z nich myślała chyba o wakacjach. Dla wielu wykonanie prostych poleceń kierownika było wielką ujmą na honorze i wielkim wysiłkiem. O braku samodzielnego myślenie już nie wspomnę... A później były wielkie pretensje, że olewatorskie podejście do swoich obowiązków było zgłaszane szefostwu. Wspomniany kilka komentarzy wcześniej Artur groził mi kilkukrotnie. A z tego co wiem nie byłem jedyny. Widziałem kilka osób które odeszły a za kilka miesięcy wracały bo jednak w lamarze było całkiem spoko. Jeśli chodzi o szefostwo oraz biuro to niestety nie rozumiem wielu negatywnych komentarzy. Z Panem Mariuszem oraz biurem można było dogadać się w wielu kwestiach. Kiedy sytuacja życiowa zmusiła mnie do zmiany godzin pracy nikt nie robił mi problemów i spokojnie się dogadaliśmy. Z urlopem także spokojnie można się było dogadać. Wynagrodzenie w tej firmie zależy od Twojego zaangażowania w wykonywanie powierzonych obowiązków. Jeśli ktoś się nie wywiązuje z powierzonych zadań to niech nie robi zdziwionej miny kiedy ma zabieraną premię. Ja ze swojej pensji byłem zadowolony. Podczas moich ośmiu lat pobytu w Łodzi w lamarze zarabiałem najlepiej. Ale kto mnie zna i pracował razem ze mną ten wie jakim byłem pracownikiem. Nie pracuję już w tej firmie tylko dlatego że nie mieszkam już w Łodzi. W innym przypadku nie myślałbym absolutnie o zmianie pracy. Wynagrodzenie było w moim przypadku na naprawdę dobrym poziomie. Ale jest jeszcze inna bardzo ważna rzecz. Otwartość pracodawcy na potrzeby pracownika. Nie spotkałem jeszcze firmy która tak pozytywnie podchodzi do potrzeb oraz problemów pracownika. Bardzo pozytywnie wspominam czas przepracowany w tej firmie. Gdybym jeszcze kiedyś planował zamieszkać w Łodzi na pewno złożyłbym ponownie swoje CV w tej firmie.

Pomocna?
Tak25Nie29
12345ABC
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Ahahahahahahahahahahahaha

Pomocna?
Tak44Nie7
Aneta
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Twoja opinia rzeczywiście daje zupełnie inne spojrzenie na pracę w firmie. Jest także napisana w sposób merytoryczny, co zapewne zachęci potencjalnych kandydatów to rozważenia sugestii w niej zawartych. Chcesz powiedzieć, że osoby, które rzetelnie wykonywały swoje obowiązki zostały docenione w firmie? Czy powiesz nam, jakie zmiany zaszły w tym przedsiębiorstwie w czasie, gdy pracowałeś w La-Marze?

Pomocna?
Tak3Nie4
zbulwersowany
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Brawo Ty :)

Pomocna?
Tak8Nie12
Procownik
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Dzięki Mateusz że chociaż Ty masz odwagę się wypowiedzieć o naszej firmie i to nie pod jakimś dziwnym nikiem

Pomocna?
Tak11Nie18
regghott
 Opinia
@Procownik 17.03.2019 13:40

Panie z biura twoje nazwisko brzmi Pracownik jak kogoś napiętnujesz za nik to może daj przykład i przedstaw się

Pomocna?
Tak17Nie6
nieciulik
 Opinia
@regghott 27.03.2019 05:41

(usunięte przez administratora) myslisz ze tylko biuro tu zaglada :) ? ha ha

Pomocna?
Tak7Nie6
Zszokowany
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

(usunięte przez administratora)... jaki fałsz i obłuda. Już zapomniałeś jak nie przebierałeś w słowach na temat panów z biura? Zapomniałeś jak najeżdżałeś na każdego z osobna? Ten taki ,ten siaki ten sraki, czas sie stąd ewakuować, szukać nowej pracy itd. Nie pogrążaj się, wszyscy wiemy jak niepochlebnie wypowiadałeś się o tych pseudokierownikach, słyszeliśmy to na własne uszy. A teraz można przeczytać coś takiego... przecież to jakiś żart. Jesteś fałszywym i dwulicowym człowiekiem naprawde. Nie wiadomo w co Ci wierzyć. Może nawet kłamiesz gdy mówisz dzien dobry....

Pomocna?
Tak12Nie10
Kolega
 Opinia
@Zszokowany 16.05.2019 07:01

Mati jaki fałszywy haha.. nie wierzę w to co czytam. Już zapomniałeś jak jeździłeś po biurze, cisnąłeś na logistyke i reszte?? Niewiarygodne i komiczne zarazem co tu napisałeś. Idź sie leczyć na dwulicowość. Bezczelne zachowanie

Pomocna?
Tak7Nie9
zszokowana
 Opinia
@Zszokowany 16.05.2019 07:01

ja nie mogę... nie oszczędzicie nikogo kto pozytywnie wypowie się o tej firmie, szok jaka zawziętość :O To nie jest normalne merytoryczne forum tylko próba zemsty. Niesamowite że w tak okrutny sposób - wyzywając wszystkich . żal czytać, uciekam stąd

Pomocna?
Tak5Nie5
Mateusz
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Jak wam tak źle to po co tam jeszcze pracujecie. Nie macie jaj żeby się podpisac pod waszym komentarzem? Są tak wiarygodne jak wizje waszego wujka pod wpływem alkoholu. Dziecinada szkalowanie anonimowo dobrego imienia firmy.

Pomocna?
Tak6Nie7
Ajtaj
 Opinia
@Mateusz 31.05.2019 20:07

Kolego. Ludzie napisali bezposrednio co wygadywales a nie o zakladzie. Po co nawiazujesz zeby uciekac? Glupio sie zrobilo?

Pomocna?
Tak8Nie3
Ajtaj
 Opinia
@Mateusz 31.05.2019 20:07

I twierdzisz ze trzeba jaja miec by sie podpisac? No to brawo twardzielu☺ czesc

Pomocna?
Tak7Nie3
Mateusz
 Opinia
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Żeby prowadzić dyskusję na waszym poziomie trzeba by wykopać dół głęboki chyba na 10 metrów. Pozdrawiam hejterow którzy narzekają i marudza A dalej pracuja w tej firmie. Potraficie tylko narzekać zamiast wziąć się do uczciwej pracy. Polecam pójść do pracy w korporacji np w sonoco gdzie będziecie nawet chodzić do toalety jak zadzwoni dzwonek i dostaniecie pozwolenie.

Pomocna?
Tak4Nie10
ja
 Opinia
@Ajtaj 06.06.2019 19:16

Mati potrafił się podpisać a ty anonimowo kozakujesz :) on pisał prawdę, ty z racji kłamliwych pretensji wolisz pod bzdurnymi nickami . Komu wierzę ? temu kto nie ma problemu w podpisaniu się tyle w temacie

Pomocna?
Tak2Nie1
Ford Mondeo
 Opinia

Dzień dobry chciałbym powiedzieć że Wojtek nie zarabia tak źle ma 5 tysięcy. I nawet się nie napracuje ma nawet poleciak do ściągania rolek i jeszcze narzeka nie jeden by za ta kasę rękami to ściągał a za to Krzyś zarabia naj mniej w la mar bo jest nie lubiany

Pomocna?
Tak2Nie
Dobrze zarabiający
 Opinia
@Ford Mondeo 16.06.2019 14:00

a skąd ty wiesz kto ile zarabia cwaniaczku za 5 to ja z łóżka nie wstaję

Pomocna?
Tak2Nie
pracownik la mar
 Opinia
@Dobrze zarabiający 16.06.2019 16:06

bo sam się chwaliłeś

Pomocna?
Tak1Nie
smutek
Nazwa działu: IT
 Opinia

jakieś dziwne bzdury o niedawaniu ubrań, itp ja mam , podobno należą się raz w roku, rozerwały mi się spodnie po kilku meisiącach - moja nieuwaga i pyk dostaję kolejne. Czemu tak kłamiecie i najeżdzacie? NAPRAWDĘ NIE MUSICIE PRACOWAĆ Z NAMI JEŚLI TAK CIERPICIE, Wkurza mnie taka zaciekłosć. Uwazam że jak jeden czy drugi pójdzie na górę i powie : "Maniuś ja cierpię, płacicie marne pieniądze, warunki kiepskie" to idzie się dogadać i szybko rozwiąże umowę, Śmierdzi w toaletach ? a który po sobie spłukuje wodę ? panowie... któryś z Was był takim podłym ludziem że ukradł odświeżacz na fotokomórkę :( Jednyne co mogę nie polecić to: takich współpracowników w firmie

Pomocna?
Tak10Nie8
KROL STASIO
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@smutek 18.05.2019 22:41

Tu masz racje. Popieram w 100 procentach kolego. Z ciuchami P nigdy nie robi problemu. Nigdy. Co potrzebujesz bo sie zuzyje to daje. W wc wystarczy chociaz spuszczac wode. Sprzataczka myje na zmiane napewno 2 a byc moze i 3 razy kibelki. Ogarnijcie sie w niektorych kwestiacha. Hej

Pomocna?
Tak10Nie7
pracownik ze stażem
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@smutek 18.05.2019 22:41

ja też popieram. Pracuję już jakiś czas i nie zgadzam się z zarzutami

Pomocna?
Tak9Nie7
Nie lubie mobbingu
 Opinia
@pracownik ze stażem 19.05.2019 11:01

Pieter ma wiele nicków jak i wiele twarzy, zmienia style pisania zeby bylo ze pisze kilka osob chwaląc firme. Biedny z ciebie czlowiek, w sumie mi cie szkoda, ludzie darzą cie jedynie nienawiscią na ktorą zapracowales tak skrupulatnie ze nalezy ci sie order (usunięte przez administratora) roku. brawa dla tego pana, chodziaz w tej dziedzinie jestes madry.

Pomocna?
Tak12Nie7
zszokowana
 Opinia
@Nie lubie mobbingu 19.05.2019 15:51

słuchaj mały człowieczku. mnie też nazwiesz P ? bo teraz napiszę : oficjalnie nie zgadzam się z twoimi kłamstwami na temat firmy . Nie pasuje ci kierownik ? To idź gdzie indziej. już poszedłeś ? to daj spokój, chyba że: 1/ zostałeś zwolniony i mścisz się . b/ obecny pracodawca płaci za kłamstwa które wypisujesz, c/ masz problemy emocjonalne I nie piernicz bzdur o jakimś ostrzeganiu innych bo to jest śmieszne. Ktoś dobrze napisał : nikt nikogo w tej firmie na siłę nie trzyma, wystarczy napisać podanie o rozwiązanie umowy

Pomocna?
Tak8Nie6
123
 Opinia
@zszokowana 19.05.2019 22:03

Blondynko z biura daj spokój i tak nie dostaniesz podwyżki :D

Pomocna?
Tak8Nie6
automaty
 Opinia
@123 20.05.2019 04:24

Trudno jest zrozumieć że szeregowi pracownicy też mogą pisać pozytywnie o firmie ? praca ok

Pomocna?
Tak6Nie4
Firma,, krzak "
 Opinia
@smutek 18.05.2019 22:41

Czemu jest tylko poruszany temat toalet??? A co z pieniędzmi za nadgodziny? Dodatkiem za nocki? Za soboty? Co ta firma robi aby zachęcić pracownika do lepszej wydajności? Kompletnie nie ma NIC. wyskoczył i trąbi w każdym wpisie o karcie MULTISPORT jakby bóg wie co to było. Tok zarządzania w tej firmie jest do tyłu jakieś 15 lat! Popatrzcie co się teraz dzieje w zakładach i jak się podchodzi do pracownika. Szanuje się go i zachęca różnymi nagrodami, bonusami itp. A tu co NIC. I nie gadaj mi, że jak mi źle to mogę zmienić pracę, bo tu nie o to chodzi. Dopóki nie było z biurze tego,, znakomitego "Pana kierownika było o wiele, wiele lepiej.

Pomocna?
Tak5Nie7
smutek
 Opinia
@Firma,, krzak " 21.05.2019 17:51

Poruszam kwestię kradzieży z toalety bo to jest dobitny przykład że niektórzy pracownicy nie szanują tego co jest w firmie, nie wszyscy, ale jak w każdym zakładzie tak i w tym jest kilka takich którym nigdy się nie dogodzi. Potrafią tylko narzekać, wymagać, sypać pretensjami. Strasznie marudzisz z tym panem kierownikiem, mnie zwrócił uwagę o spóźnianie się. innym razem o brak butów. Fakt nie podobało mi się to. Ale chyba masz problem z tym że on od tego jest. nieprawdaż? Co mnie spotkało w poprzedniej firmie za byle kilka spóźnień w miesiącu? - obcięta premia. Mam porównanie jak jest gdzie indziej, w związku z tym jestem, pracuję i walczę z punktualnością. Naśmiewasz się z tej karty, kiedyś podobno tego nie było, teraz jest i fajnie chociaż ja nie korzystam. "W innych firmach szanuje się i zachęca różnymi nagrodami, bonusami itp" poplułem monitor :) , zapraszam do Media Markt - duża bogata korporacja, albo Amazon , doskonale wiem na co można tam liczyć , wtedy porozmawiamy. Myślę że i tak wiesz swoje i będziesz kontynuować prywatną wojnę o pozbycie się, zdyskredytowanie kierownika

Pomocna?
Tak6Nie3
Nie kierownik
 Opinia
@Firma,, krzak " 21.05.2019 17:51

Nie pozostaje Ci nic innego jak dalej się męczyć i narzekać, oby tak do emerytury. Twoja hipotetyczna hipoteza nie ma nic wspólnego z tezą. Takie teksty może pisać tylko taki nefarious jak Ty. Zresztą "nie wnikam" i nie będę się kładł na ziemi żeby dorównać Twojemu poziomowi.

Pomocna?
Tak6Nie5
Bill Kozbi show
 Opinia
@Firma,, krzak " 21.05.2019 17:51

Ty downie pokaż mi takom firmę gdzie masz wszyst koleś la mayy ta firma może jest taka brzydka ale Ci ludzie się tam nie napracuja chodzą z miarkami a na automatach torby się parówka nie chce poprawić jak się zawiniE lenie lenie i jeszcze raz lenie lenie leniwe lenie pozdrawiam Pana Piotra i cały zespół rock set

Pomocna?
TakNie
Stary pracownik
 Opinia
@Bill Kozbi show 15.06.2019 01:21

Sam jesteś leń i pijok

Pomocna?
Tak1Nie
Teodor Bagłel
 Opinia
@Stary pracownik 15.06.2019 09:20

Kolego jak ja bym był kierownikiem to byś z tym ryżem do wytlaczarek latał byś w koło la maru przez 12 h aż byś się dowiedział gdzie to wsypać i bez dyskusji

Pomocna?
TakNie
escobarznznsnn
 Opinia

ja tam pracowalem było spoko(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
1
Też pijący w pracy
 Opinia
@escobarznznsnn 10.06.2019 23:40

Pij i wracaj

Pomocna?
TakNie1
1
Qqqqqq
 Opinia
@Też pijący w pracy 12.06.2019 09:33

Wutrzymasz jak tak bedziesz pic? Wierze w ciebie i kciuki trzymam????pij pij pij

Pomocna?
TakNie1
Smaczna cebulka
 Opinia
@escobarznznsnn 10.06.2019 23:40

Witam. Jak dla mnie bez tragedii. Nie rozumiem wielu negatywow. Kto chce to robi. I nie pracuje w biurze.

Pomocna?
Tak4Nie
Don Korniszon
 Opinia
@Też pijący w pracy 12.06.2019 09:33

Nie wiem czy mnie przyjmiom bo bym trochę popracował bo przez ostatnie odejście z la mayyy tylko leżę w mojej nowej Pracy ale jak mi odpisze Przedzelewski to składam Cv albo Pan Zbycho zadzwoni Pozdrowienia dla Wojtka i Krzysztofa a słyszałem ze zakład się przenosi na papiernicza to prawda?

Pomocna?
Tak2Nie1
Stary pracownik
 Opinia
@Don Korniszon 14.06.2019 21:21

Prawda (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
kancelari adwokacka
 Opinia

Bardzo dobra odpowiedź. Obawiam się jednak że niewiele pomoże. Komentarze z konkretnymi zarzutami nie mające potwierdzenia w rzeczywistości to przestępstwo zniesławienia na podstawie art. 212 kodeksu karnego § 1 : Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Nasza kancelaria posiada duże doświadczenie w tego typu postępowaniach, proszę przemyśleć możliwość nawiązania współpracy, a nasza kancelaria skontaktuję się z Państwem w celu przedstawienia oferty.

Pomocna?
Tak17Nie6
Adwokat diabła
 Opinia
@kancelari adwokacka 29.05.2019 07:43

Właśnie ktoś to powinien w końcu wyjaśnić co jest prawdą a co oszczerstwem

Pomocna?
TakNie
Praca
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Stawka za noce, nadgodziny i weekendy taka sama jak za zwykłe godziny. Nie polecam

Pomocna?
Tak8Nie8
Obiektywny
 Opinia
@Praca 26.05.2019 10:41

Nudny jesteś. Polecam Ci zmienić pracę

Pomocna?
Tak6Nie9
Obserwator
 Opinia
@Obiektywny 26.05.2019 11:35

Pan obiektywny jest jak widzę bardzo pewny siebie, (usunięte przez administratora)nie płacenie za nadgodziny, dodatku za noce, za soboty. No! ale jak to teraz mówią karma wraca. Pożyjemy i zobaczymy.

Pomocna?
Tak6Nie5
Orbit
 Opinia
@Obserwator 26.05.2019 12:54

Jedz pij pracuj ....

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia
@Obserwator 26.05.2019 12:54

A czym jest spożywanie alkoholu w miejscu pracy ? Przestań bo doskonale wiesz co robimy gdy nie ma biura

Pomocna?
Tak5Nie1
Pracownik
 Opinia

A czym jest używanie najróżniejszych epitetów pod adresem biura ? Robimy to samo , jedziemy biuro równo. Aż się dziwię skąd mamy takie teksty :)

Pomocna?
Tak5Nie1
Dzieł księgowości
 Opinia
@Praca 26.05.2019 10:41

Szanowny Panie Szanowna Pani, zwracam się do Pana/Pani z uprzejmą prośbą o dokładne przeanalizowanie paska który otrzymują wszyscy pracownicy. Piszę wszyscy bo co miesiąc mamy potwierdzenie odbioru. Proszę zobaczyć, że na pasku jest wyszczególnione podstawa, premia uznaniowa, dodatki funkcyjne, dodatki nocne, karty multisport, premia regulaminowa oraz wszelkie niezbędne informacje dotyczące Państwa pracy ( odprowadzane składni ZUS itd itd) . Od bieżącego roku wszystkie wynagrodzenia przelewane są na konta pracownicze ( chyba że ktoś sobie tego nie życzył lub nie dostarczył numeru konta). Proszę nie wprowadzać opinii w błąd że stawka jest taka sama chociazby za godziny nocne bo jest to kłamstwo !! które godzi w dobre imię firmy. Pozdrawiam z działu księgowości

Pomocna?
Tak10Nie3
Wytłaczarki
 Opinia

Popieram automaty :)

Pomocna?
Tak3Nie9
popieram
 Opinia
@Wytłaczarki 14.05.2019 15:42

Zgadzam się, jest ok

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie9
1
regghott
 Opinia

Szanowny piszący nikt by sobie nie pozwolił na szkalowanie imienia firmy,wiedząc za ip komputera można namierzyć.Z ilości wpisów widać że w tej firmie jest coś nie tak,a wiem o tym bo tam pracowałem wpisy mają wiarygodną treść,i mają pomóc w zastanowieniu się co zrobić by firma była wiarygodna dla pracowników i ewentualnych nowych pracowników jak poprawić relację pomiędzy pracownikami i zarządem z poszanowaniem godności pracownika

Pomocna?
Tak17Nie6
Obiektywny
 Opinia
@regghott 12.05.2019 11:20

Pracowałeś ? Musiałeś być słaby skoro nie ma Cię wśród nas. U nas w firmie pracują tylko najlepsi. Cóż nie każdy się nadaje ale powodzenia w innej firmie.

Pomocna?
Tak7Nie12
QQ
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Obiektywny 15.05.2019 09:23

Znowu : "nie ma cie wśród nas, w firmie zostają najlepsi" Nie dość że to się stalo waszym motto to już jest nudne do oporu. Wymyślcie inne hasło przewodnie haha A tak poza tym to brzmi jakby ta firmia miała niewiadomo jaką poprzeczke a to zwykły podrzędny zakład, siedlisko mobbingu, wałków na rzecz firmy, niskiego poziomu przestrzegania bhp i innych przepisów i tak można wymieniać w nieskończoność.

Pomocna?
Tak13Nie7
Obiektywny
 Opinia
@QQ 15.05.2019 10:57

Zazdrosny żałosny d.u.p.ku tak będę nazywał wszystkich takich jak Ty.

Pomocna?
Tak6Nie14
Obserwator
 Opinia
@Obiektywny 15.05.2019 11:56

Kulturka w reprezentowaniu firmy, nie ma co . Sami pokazujecie swój poziom

Pomocna?
Tak15Nie7
Obserwator
 Opinia
@Obserwator 15.05.2019 17:03

W dodatku jesteś kłamcą !!

Pomocna?
Tak3Nie9
QQ
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obserwator 15.05.2019 18:25

Podaj dowody na to że jest inaczej krętaczu. Wszyscy wiedzą co się dzieje na terenie i za drzwiami tego zakładu. Niewygodna prawda

Pomocna?
Tak10Nie7
Regghott
 Opinia
@Obiektywny 15.05.2019 09:23

Odszedłem do firmy która zatrudnia fachowców a nie takie miernoty jak ty które żyją z cukrowaniu,ipodlizywaniu się szefostwo

Pomocna?
Tak8Nie7
Zdumiony
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Regghott 18.05.2019 11:11

Mogę się domyślać kim jesteś bo nie masz odwagi podpisać się i kliknąć opcję że masz dowody na swoje kłamstwa. Odszedłeś tam gdzie zatrudniaja fachowcow ? Z TEGO CO WIEM TO ZMIENIASZ PRACĘ CO 12 MIESIĘCY ???? przez wiele lat okazuje się że na łódzkim rynku nie ma pracodawcy godnego twojej zaje.i.t.s.ci ????

Pomocna?
Tak7Nie5
Stary pracownik
 Opinia
@Regghott 18.05.2019 11:11

Życzymy Ci wielu sukcesów u nas byłeś naprawdę najlepszym pracownikiem. Teraz nie wiemy jak sobie firma poradzi bez Ciebie. Kilkadziesiąt osób tęskni za Tobą nie mogą sobie poradzić ....

Pomocna?
Tak6Nie4
zszokowana
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Stary pracownik 19.05.2019 11:49

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha to było dobre

Pomocna?
Tak5Nie3
mag
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje już trochę czasu w tej firmie, staram się wykonywać dobrze pracę za która mi płacą i jakoś nie zdołałem zauważyć tak negatywnego nastawienia do mnie(pracownika) jak tutaj ludzie opisują... osobiście jestem zadowolony i mam nadzieję, że zostanę w firmie na dłużej ale to czas pokaże.

Pomocna?
Tak7Nie2
Bezimienny
 Opinia

SZCZERZE ODRADZAM, I TO NIE ZE WZGLĘDU NA PRACĘ A NA KIEROWNIKA - M E N D E!!!!

Pomocna?
Tak39Nie8
Honda
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Bezimienny 25.02.2019 19:44

Dokładnie!!!!!!!!

Pomocna?
Tak21Nie6
Nie lubie mobbingu
 Opinia
@Honda 09.04.2019 21:47

To jeden z najważniejszych powodów. W zasadzie numer 1. On powinien być ukarany za stosowanie mobbingu.

Pomocna?
Tak6Nie6
normalsi
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Prawda 16.05.2019 20:58 Zmień płytę, ciągle piszesz to samo. Rynek pracy sprzyja pracownikom, jest dużo ofert na rynku i gdyby było tak jak piszesz to najzwyczajniej ludzie odeszli by. No chyba że pan P o którym mówisz na tyle sterroryzował ludzi że zmusza ich do pracy i nie pozwala odejść gdzie indziej hi hi ha ha :) Jesteś mądry inaczej

Pomocna?
Tak5Nie6
smutek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@normalsi 17.05.2019 10:56

jakieś dziwne bzdury o niedawaniu ubrań, itp ja mam , podobno należą się raz w roku, rozerwały mi się spodnie po kilku meisiącach - moja nieuwaga i pyk dostaję kolejne. Czemu tak kłamiecie i najeżdzacie? NAPRAWDĘ NIE MUSICIE PRACOWAĆ Z NAMI JEŚLI TAK CIERPICIE, Wkurza mnie taka zaciekłosć. Uwazam że jak jeden czy drugi pójdzie na górę i powie : "Maniuś ja cierpię, płacicie marne pieniądze, warunki kiepskie" to idzie się dogadać i szybko rozwiąże umowę, Śmierdzi w toaletach ? a który po sobie spłukuje wodę ? panowie... któryś z Was był takim podłym ludziem że kradł odświeżacz na fotokomórkę :( Jednyne co mogę nie polecić to: takich współpracowników w firmie

Pomocna?
Tak5Nie3
Krzysztof wiecie kto :)
 Opinia

A ja jestem K(usunięte przez administratora)robię z (usunięte przez administratora)to co chcę :D:D ...

Pomocna?
Tak12Nie1
Obserwator
 Opinia
@Krzysztof wiecie kto :) 15.05.2019 20:02

Brawo (usunięte przez administratora)tylko szybciej drukuj ....

Pomocna?
Tak2Nie9
QQ
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Obserwator 15.05.2019 20:27

Żałosne... szybcij, wincyj!!!!!! Wydajnij!!!!! Jeszcze szybcij!!!! Najlepiwj to wsadź se kija w (usunięte przez administratora) i jeszze zamiataj w międzyczasie. A dostaniesz za to wielkie NIC. Malo tego... powiedzą ci że masz za niską wydajność. Smieszne to wszytko

Pomocna?
Tak13Nie4
mama
 Opinia
@Krzysztof wiecie kto :) 15.05.2019 20:02

w taki sposób do pracy podchodzi wieeeeeeeele osób, a jak się nie podoba pracodawcy to co robię, to doniosę do pip albo zacznę atakować na takich forach jak to

Pomocna?
Tak2Nie12
Nowy
 Opinia
@QQ 15.05.2019 23:06

To się nazywa kapitalizm widocznie pamiętasz czasy czy się stoi czy się leży dwa tysiące się należy tylko to już dawno było

Pomocna?
Tak4Nie8
lamar
 Opinia
@Nowy 16.05.2019 08:44

W tej firmie nawet jak sie starasz to nikt tego nie docenia, dostajesz tyle samo, a jeszcze uslyszysz "MAŁOOOOOO, MAŁO, MAŁO" I jeszcze ci zabiorą 15 minut z przerwy bo przeciez kodeks pracy dziala tylko w jedną strone nie? Przerwa skrócona ale nadgodzin i sobót oczekują. Tylko zapomnieli że za to należy nam sie wyzsza stawka!!!!! Tak jak napisalem - uwazają ze przepisy to tylko po to zeby dla nich bylo dobrze. W kazdej szanującej sie firmie przestrzega sie kodeksu pracy - czyli płacy za nadgodziny, noce i soboty. Odpowiednio procentowo jest wyzsza stawka godzinowa. Tylko nie w tym ciemnogrodzie

Pomocna?
Tak10Nie6
Nowy
 Opinia
@lamar 16.05.2019 08:57

Wylewasz jad za swoje niepowodzenia i nieudolność. Tylko wincyj pinindzy byś chciał wincyj premii wincyj socjalu

Pomocna?
Tak5Nie10
lamar
 Opinia
@Nowy 16.05.2019 09:06

Naoewno tyle jakie są podstawy u NORMALNYCH pracodawców. Pracownik ma obowiązek dostac więcej za nadgodziny noce i soboty. Jak nie rozumiesz to przeczygaj sobie jeszcze raz. Albo dziesięć . To jest w kodeksie pracy do którego szefuncio sie nie stosuje bo na chu.j!!!!! Dusigrosze i dorobkowicze. Byle więcej napchać do swoich kieszeni a reszte pracownikow ma gdzieś

Pomocna?
Tak12Nie5
Nowy
 Opinia
@lamar 16.05.2019 09:11

Pozostaje Ci zmienić pracodawcę

Pomocna?
Tak4Nie11
Firma,, krzak "
 Opinia
@Nowy 16.05.2019 09:22

Wkońcu poprzez tak nie rozsądne działania Pana pseudokierownika pracownikom nerwy puszczą złożą zbiorowy donos do PIP i wtedy zobaczymy jaki jest Pan pseudokierownik mądry, bo faktycznie przepisy działają w tym zakładzie w jedną stronę. Smród w toalecie, zero za nadgodziny, zero za pranie odzieży roboczej, zero za soboty, ciężko się doprosić o nową odzież roboczą, tylko podsuwa,, szanowny Pan kierownik "dokumenty do podpisywania.

Pomocna?
Tak9Nie6
1234
 Opinia
@Firma,, krzak " 16.05.2019 17:10

Oczywiście. Podpisujemy dokumenty które nie mają pokrycia w praktyce. Zabezpieczają się na wypadek kontroli, ale żeby to wdrożyć w życie to gdzie tam. (usunięte przez administratora) Nic więcej

Pomocna?
Tak8Nie5
Jano
 Opinia
@Nowy 16.05.2019 09:22

To kto będzie na was pracował Ukraińcy to za mało by utrzymać wasze samochody,i tę klikę nierobów z biura

Pomocna?
Tak6Nie3
Prawda
 Opinia

Niestety wpisy ukazują prawdziwe oblicze firmy, ludzie nie kłamią. Smutna prawda ponieważ to rodzinna firma o niegdyś nawet sympatycznej i właśnie rodzinnej atmosferze. Jednak przez jedną osobę której szef pofolgował zbyt mocno dzieje się właśnie to. Ludzie są poniżani, czują się stłamszeni, gorsi, to oni są szkalowani przez (usunięte przez administratora) , a nie firma przez nich. Ludzie boją się mówić głośno o czyms co im nie odpowiada bo równoznaczne jest to z tym ze przez najblizszy miesiąc wiadoma osoba będzie na niego polowała w ramach odwetu. By wlepic naganę a najlepiej karę pieniężną. Pracownik najprosciej mówiąc będzie gnębiony i prześladowany, a on będzie się pastwił. Od dawna mówi się że gdyby nie ten jeden jedyny człowiek - w firmie znowu byloby spokojnie, miło i sympatycznie. To on zatruwa atmosfere i wszystko wokół. Jest wrzodem na (usunięte przez administratora) tego zakładu. Men.da która powinna być odizolowana od społeczenstwa.

Pomocna?
Tak11Nie6
Kumpel!
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jest rodo. Moze ogarnij sie kolego z komentarzami?

Pomocna?
Tak8Nie
regghott
 Opinia
@Prawda 16.05.2019 20:58

Zgodzę się z tobą ,lecz że P jest taki jaki jest to nie wina tylko jego natury,i charakteru(usunięte przez administratora) lecz też wymogów szefa.Realizowany jest plan przychodzący z góry,natomiast P może sobie pofolgować swoim sadystycznym poczynaniom nie dopuszczając że to jest totalny (usunięte przez administratora) zagrożony karą I kiedyś czara goryczy u kogoś się przeleje i była zbrodnia będzie kara

Pomocna?
Tak8Nie4
Vernon
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Główny kierownik to nikt inny jak : (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie5
Vernon
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Vernon 12.05.2019 21:18

Stanowczo odradzam

Pomocna?
Tak18Nie6
olo
 Opinia
@Vernon 12.05.2019 21:18

Znamy się ?! :)

Pomocna?
Tak3Nie5
Orayly
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Vernon 12.05.2019 21:19

Hahaha tu idealnie widać że negatywny PR to "praca" jednego typa . Zapomniałeś że jeśli dasz opinię, a za chwilę kolejną to automatycznie wyskoczy ten sam Nick :) ha ha ha Sam sobie komentujesz negatywne opisy o firmie :) ha ha ha

Pomocna?
Tak4Nie13
teodozja
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Orayly 13.05.2019 09:46

to samo zauważyłam , zapomniał zmienić nicka . jemu pozostaje knucie i mszczenie się, a nam ulga że takich ludzi nie ma wśród nas

Pomocna?
Tak4Nie12
Vernon
 Opinia
@Orayly 13.05.2019 09:46

Ej ty inteligentny inaczej, poprostu dodałem jescze jedno zdanie do swojej wypowiedzi, więc wpisałem swój nick to chyba jasne? Ale widze że nie wszyscy są na tyle rozgarnięci :D ubaw

Pomocna?
Tak14Nie4
Smieszek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Vernon 13.05.2019 17:45

Widze że obrońcy pseudo zakładu pracy rozumem nie grzeszom hehe???? żadna nowość, raz po raz się ośmieszają swoimi "mądrościami". A jak okazuje sie że nie mają racji to udają gluchoniemych, ślepych i jeszcze bardziej głupich że niby nie było tematu hahaha. Pewne nawyki się już nie zmienią. A tak pozatym to jedyną linią obrony z ich strony jakom można tu przeczytać jest zdanie "dobrze że nie ma cie juz wśrud nas" powtarzane jak mantra do znudzenia - z braku racjonalnych argumentów odpierającyh zażuty wobec firmy. Słabo panowie, a raczej panienki z bióra

Pomocna?
Tak13Nie6
Biuro!!!!
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Smieszek 13.05.2019 21:33

Oj kolego naucz się najpierw pisać a potem oceniać nie Bióra tylko biura

Pomocna?
Tak2Nie5
automaty
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

praca w porządku, nie rozumiem pieniaczy

Pomocna?
Tak6Nie10
Kwasior1865
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie wiem, o co tyle krzyku. Pracuję już dość długi czas w firmie i nie narzekam. Pracy sporo, ale miła i spokojna. Nikt nie stoi nad głową, jak ktoś potrafi pracować i nie oszukuje, to pracuje się bardzo dobrze. Większość ludzi jest pomocna, można porozmawiać i pośmiać się w granicach rozsądku. Jeśli chodzi o biuro, to zawsze mamy pracę na czas, zawsze sprawdzą, wydrukują co trzeba i ponaglą chłopaków z magazynu. Idzie się dogadać. Mamy kilku, którzy typowo "ściemniają", ale to chyba w każdej firmie znajdzie się taka osoba. Na szczęście nie na mojej zmianie :) Fakt, czasem człowiek jest podenerwowany, ale z każdym się idzie uczciwie dogadać.

Pomocna?
Tak6Nie11
Pracownik
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Kwasior1865 13.05.2019 18:06

Pomijajac pewne rzeczy to masz kwasior racje. Hej

Pomocna?
Tak4Nie7
Pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Praca adekwatna do wypłaty (nie małej) Pracodawca bardzo kontaktowy i rzetelny. Widzę duże możliwości rozwoju i mam nadzieję że kiedyś zostanę użytkownikiem BIAŁEGO mercedesa :)

Pomocna?
Tak6Nie14
123
 Opinia
@Pracownik 09.05.2019 19:52

Jak sobie narysujesz i wytniesz :D

Pomocna?
Tak15Nie4
kcin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@123 11.05.2019 00:38

123 i inne nicki które non stop wymyślasz, jeszcze nie znudziło się szkalowanie pracodawce? zawzięty jesteś :)

Pomocna?
Tak3Nie11
Stachu
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Ogłoszenie w olx z la maru - o prace jako handlowiec... 8000 tysięcy złotych...... chyba sie komus popi.erdol.iły cyferki na klawiaturze hahahahahaha. "8000 zł na rękę. Idziesz na rozmowę - 12 zł na rękę, 1600 etat, reszta to premia uznaniowa którą byś dostał wyrabiając najwyższy próg targetu co jest nierealne hahaha" masz bujną wyobraznie pieter :-)

Pomocna?
Tak20Nie5
bellisima
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Stachu 05.05.2019 22:40

Nie wiem kto i z jakiego powodu kłamie takimi wpisami? Jakie 1600 ? Byłam na rozmowie, podstawa 2400-2600 na rękę ( a to na łódzkie realia nie jest mało), a pozostała wartość faktycznie uzależniona od wypracowanego obrotu, ale to oczywiste na takim stanowisku. Dosyć elastyczne godziny pracy, karta sportowa. Oferta godna uwagi, niestety nie znam branży opakowań :(

Pomocna?
Tak6Nie13
Targetowy
 Opinia
@Stachu 05.05.2019 22:40

Wyrób połowę targetu będziesz miał 2500 na rękę ..... i na drugą też 2500. Zresztą Ty nawet dodać nie będziesz sobie umiał hahhahahaha Fajnie że czytasz ogłoszenia ....

Pomocna?
Tak5Nie12
Crazy
 Opinia
@bellisima 06.05.2019 07:35

Bellissima... po pierwsze popytaj o rotację wśród handlowców to ci mina zrzednie. A po drugie pogadamy jak zabawisz dłużej. O ile wogóle :-) na początku wszystkim obiecujom gruszki na wierzbie i garniec złota. Niestety z czasem okazuje się ze wszystko grubymi nićmi szyte, a to co usłyszałaś na początku nie wiele ma wspólnego z realiami. Pożyjemy, zobaczymy :-))))))) jeśli dostajesz 2500 na rękę i 5500 jesteś w stanie wypracować przy tej logistyce a właściwie jej braku to szacun ????

Pomocna?
Tak16Nie6
bellisima
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Crazy 07.05.2019 20:48

Byłam na rozmowie z polecenia osoby ze stażem w tej firmie, więc wiem jakie są warunki i uważam że jest to interesująca oferta pracy. Ty masz swoje zdanie i pozwól mi mieć swoje. a Ty crazy czy jakiś tam stachu , prowadzisz dziwną niezrozumiałą dla mnie walkę. Jak najdalej od takich ludzi. W poprzedniej firmie mieliśmy w naszym dziale osobę Twojego pokroju brrrrrr :(

Pomocna?
Tak6Nie14
regghott
 Opinia
@bellisima 08.05.2019 07:45

Żaden pracownik przy zdrowych zmysłach nie przyprowadził by do tej firmy kogoś znajomego,Jeżeli natomiast piszesz pod nikiem Bellisima to oznacza ,że jesteś człowiekiem z biura

Pomocna?
Tak14Nie4
bellisima
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@regghott 09.05.2019 11:12

ha ha ha ha ha ha ha :)) po nicku rozpoznajesz kto pisał ? :) którą ręką stukam w smartfona ? :)) ha ha ale się uśmiałam ! Dziwnym człowiekiem jesteś. Kończę dyskusję, bo z takimi Twoimi argumentami do niczego ona nie prowadzi .

Pomocna?
Tak4Nie12
Pracownik
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Stachu 05.05.2019 22:40

Jak pracujesz taką kasę bierzesz za leżenie i palenie fajek trudno żeby Ci ktoś płacił. Jak rzetelnie pracujesz to i uczciwie zarabiasz

Pomocna?
Tak4Nie11
KrisaKerato
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)Praca w tej firmie nie jest godna polecenia. Takie są realia. Skrocili nam przerwy bo tak stoi w ustawie. Ale nie pomysleli ze za nadgodziny czy noce powinno byc placone wiencej.

Pomocna?
Tak30Nie7
Pracownik obecny
 Opinia
@KrisaKerato 09.04.2019 17:00

to co robisz w tej firmie ?? spadaj !!

Pomocna?
Tak6Nie26
Pracownik obecny
 Opinia
@KrisaKerato 09.04.2019 17:00

wynagrodzenie jest dobre czego chcesz ? popracuj u konkurencji i tam się dowiesz jakie są stawki i jaki socjal hahhahahaha

Pomocna?
Tak4Nie26
Zniesmaczony
 Opinia
@Pracownik obecny 11.04.2019 09:04

Bardzo nie podoba mnie się w jaki sposób - jak się domyślam - kierownictwo wypowiada się na forum. Panowie! nie wypada pisać takim niegrzecznym językiem, bo to świadczy o inteligencji kadry i o firmie jakich ludzi zatrudnia. Troszeczkę taktu.... Proszę.

Pomocna?
Tak29Nie4
nie kierownik
 Opinia
@Zniesmaczony 11.04.2019 11:03

sam jesteś kierownik ......

Pomocna?
Tak5Nie19
kiero jak ta lala
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zniesmaczony 11.04.2019 11:03

mnie nazywasz kieronikiem ? dzięki :) ha ha

Pomocna?
Tak5Nie8
hihihi
 Opinia
@kiero jak ta lala 18.04.2019 10:53

możesz być nawet doktorkiem

Pomocna?
Tak4Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
ABCDEF
 Opinia

Biznes to biznes kolezanko/go...

Pomocna?
Tak1Nie
Procownik
 Opinia

Tak ale są ludzie kilkadziesiąt osób którym odpowiada ta praca i nie mogą sie wypowiedzieć bo ich komentarze są usuwane chore to co tu się dzieje

Pomocna?
Tak7Nie8
Kot prezesa
 Opinia

Pracowałem już jakiś czas temu ale nadal nic sie nie zmienia z tego co wiem. (usunięte przez administratora) Nie polecam

Pomocna?
Tak17Nie4
Najlepszy
 Opinia
@Kot prezesa 08.03.2019 20:34

W firmie zostają tylko najlepsi. Widocznie nie było Cie stać żeby tu pracować.

Pomocna?
Tak5Nie14
ACDC
 Opinia
@Kot prezesa 08.03.2019 20:34

słuchaj zakłamany du..u szkalujesz firmę w której pracujemy . Czytając Twoje kłamstwa kierowane chęcią zemsty dochodzę do wniosku że pozbycie się Ciebie było dobrym krokiem szefostwa podpisz się i uwierzytelnij wpis, my poprosimy szefa żeby ustosunkował się i napisał czemu nie ma Ciebie wśród załogi, rozwiejemy wątpliwości ;)

Pomocna?
Tak5Nie14
regghott
 Opinia
@Najlepszy 09.03.2019 00:16

Masz rację najlepsi,ludzie z biura ,lizusy,darmozjady,kolesie którzy potrafią upodlać i stosować zastraszanie.Moje szczęście że znalazłem normalną firmę i odszedłem NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY

Pomocna?
Tak19Nie4
ja
 Opinia
@regghott 09.03.2019 16:12

ile firm zaliczyłeś w ostatnim czasie ? SPORO Na nikim nie robią wrażenia twoje co rusz nowe wpisy :) Musi bardzo uwierać że w firmie jest naprawdę dobrze bez Ciebie? Wiem, wiem napiszesz że ostrzegasz innych ha ha a ja myślę że aspirujesz do nagrody nobla za "nieustanne ostrzeganie" ? Nie masz szans, tego co wiem nie ma dziedziny : wsza roku ! :)

Pomocna?
Tak5Nie11
Poprawny
 Opinia
@ja 10.03.2019 10:21

Wesz roku...... Wesz. Jak na kierownika(usunięte przez administratora) ma Pan niski iloraz inteligencji i ubogi zasób słów.

Pomocna?
Tak12Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Słownik Języka Polskiego
 Opinia
@Poprawny 10.03.2019 20:13

wesz - drobny, bezskrzydły owad, pasożytujący na ciele ssaków, żywiący się ich krwią wesz to pasożytniczy owad na skórze ludzi i zwierząt, żywiący się ich krwią. wsza - potocznie albo pogardliwie człowiek nikczemny wsza – obraźliwe określenie o człowieku odrażającym; łachudra, niegodziwiec, łotr, gagatek, drań. Poprawny nie masz racji ..... to Ty się doucz i nie ośmieszaj się na forum hahahaha

Pomocna?
Tak5Nie1
Ant
 Opinia
@Słownik Języka Polskiego 10.03.2019 22:40

Tylko nie wikipedia. Tylko nie wikipedia...☺

Pomocna?
Tak5Nie
Wrozbita maciej
 Opinia

Ta strona obrazuje najlepiej co ten "zakład" robi z ludźmi :-)))))

Pomocna?
Tak17Nie2
AliBaba
 Opinia
@Wrozbita maciej 07.03.2019 09:34

Dokładnie tak. Tam jest pranie mózgu

Pomocna?
Tak13Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
internauta
 Opinia

Czytałem na kilku forach i niedawno na FB jaką praktykę stosuje właściciel tego portalu. Podbija negatywy, a za moment wysyła do właścicieli firm ofertę wykupienia pakietu który umożliwia usuwanie wpisów, i to ma być uczciwa praktyka ?!

Pomocna?
Tak7Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
eleonorka
 Opinia

bo kilka osob woli anonimowo obrzucić błotem(usunięte przez administratora) odgrywając się za niepowodzenia w pracy . żenada

Pomocna?
Tak3Nie8
098aqw
 Opinia

Nawet biuro nie pisze imienia a wiemy i tak kto posze☺

Pomocna?
Tak10Nie
leń098aqw
 Opinia
@098aqw 06.03.2019 06:10

nic nie wiecie ...... hahahahahaha

Pomocna?
TakNie
Prawda
 Opinia

Nie polecam. W firmie panuje chaos, maszyny nie pracują prawidłowo za co wina spada na pracowników. Plus sfrustrowani Klienci, którzy nie otrzymują towaru w terminie. Kiero (Pg) jest osobą msciwą, o zmiennych nastrojach, które często przekłada na pracowników. Podejrzewam, że taka postawa wynika z zakompleksienia i niedowartosciowania.

Pomocna?
Tak24Nie
pracuś
 Opinia
@Prawda 28.02.2019 19:59

dla mnie jak to piszecie PG zalatwil np większą premię , słowa powyzej to (usunięte przez administratora), pracując razem nietrudno domyśleć się czyje. Po prostu nie potraficie uszanować że jest biuro które zarządza firmą , kiedyś podlegaliśmy pod Mario, firma większa więc i zarządzanie zmienilo się , oni też są rozliczani z tego co robią. Bez sensu tak najeżdżacie to po co pracujecie z nami ? Przecież podobno jest tak dużo pracy na rynku :))

Pomocna?
Tak4Nie4
1
Auu
 Opinia
@pracuś 03.03.2019 17:17

Zgadza się. Jest dużo pracy na rynku. Ja już w tym cyrku nie pracuje. Ale zaglądam tu pośmiać się z komentarzy ;p

Pomocna?
Tak10Nie1
costa
 Opinia
@Auu 05.03.2019 11:10

pośmiać się ? Zawiść przemawia, zawiść ;) szeryf nie pozwolił popijać %, walić w gumy więc mścisz się :)) pracę zmieniasz dosyć często i wszędzie stanowisko pracy parzy w pupę po kilku miesiącach :) i zaczynają się pretensje :)

Pomocna?
Tak3Nie3
łaaał
 Opinia

ludzie ludziska ! tyle pretensji ?! Pracujesz i jest Ci tak źle to zmykaj gdzie indziej. Czytam i po Waszych wpisach stwierdzam że wszędzie jest lepiej tylko nie w La mar rękę po podwyżki, premie , bonusy świąteczne, karty sportowe wyciągacie a wieczorami atak i agresja na pracodawce. Zapraszam do nowego pracodawcy, poznacie warunki gdzie indziej . Ja je znam i jestem przy folióweczkach. Maszyny porozwalane? to my fizyczni na nich pracujemy i bądźmy szczerzy mało kto dba o nie "bo nie nasze" . Zwroty ? a kto tak zrobił folię ? szef ? proszę Was... pisząc takie głupoty ośmieszacie się a w zasadzie nas bo też pracuję na tych samych maszynach Ja nie polecam takich fałszywych pracowników

Pomocna?
Tak2Nie5
Haha
 Opinia
@łaaał 01.03.2019 08:46

Hahaha jak ma nie być zwrotów przy tak kiepskim surowcu i rozklekotanych automatach ;D

Pomocna?
Tak14Nie
tancerz
 Opinia
@Haha 01.03.2019 16:40

"Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"

Pomocna?
Tak2Nie5
ja, nikt inny
 Opinia
@Haha 01.03.2019 16:40

kilka dni temu : "rozklekotane maszyny powodem reklamacji" , jak ktoś mądrze odniósł się: maszyny psują ludzie na nich pracujący. Więc teraz zmiana frontu : reklamacje z powodu surowca :)) ha ha ha ha ha a za tydzień kolejne krętactwo że zwroty to wina paskudnej pogody :)) Jak Ci się pracuje u konkurencji ? ????

Pomocna?
Tak2Nie4
Himtirimtimtim
 Opinia
@ja, nikt inny 03.03.2019 19:07

Nie ma prawa do wlasnego zdania? Nie ma prawa do pracy gdzie chce? Co za lipne myslenie... Bajjjjjj

Pomocna?
Tak1Nie
working
 Opinia
@Himtirimtimtim 03.03.2019 21:45

Masz prawo do wszystkiego , do ignorowania przepisów BHP, do dyrygowania pracodawcą także :)) Z tego co wiem firma nie trzyma złośliwców i kretów. Prawda jest taka że potrafi docenić uczciwych pracowników ! :) A Tobie pozostają kłamstwa tutaj ;)

Pomocna?
Tak2Nie3

Zostaw opinię o PPHU La-Mar Tadeusz Lasota - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej