PPHU La-Mar Tadeusz Lasota
2 12 6 1

Opinie o PPHU La-Mar Tadeusz Lasota

anonim

(usunięte przez administratora)

szok

i teraz jeszcze jad na pracodawce ? :)) masz tupet hihihihi

Odp

Wy jesteście chorzy! Artur już dawno nie pracuje a wy się za niego podszywacie i dalej po nim jeździcie? nabijacie sie z ludzi, w dodatku sami sobie odpisujecie ! Nick tomasz p i tym razem nie tomasz p to tez wasza robota. Się nie dziwię że macie tyle wrogow i mają ochotę wam obić mordy... lubicie tak podsycać ... zalosne

Justyna
@Odp 02.11.2018 13:02

a ja też siedzę sobie na L-4 i mam wszystko w .... (usunięte przez administratora)

Jasnowidz
@Odp 02.11.2018 13:02

Jaki Ty mądrala jesteś ..... dobrze że już nie pracujesz..... nie będziesz przynajmniej obijał ludzi tych normalnych którzy zostali i chcą uczciwie pracować .....

Justyna K. Biuro handlowe
@Justyna 02.11.2018 21:42

Proszę się za mnie nie podszywać i nie mieszać mnie w tą pyskówkę. Mam na tyle odwagi aby sama się podpisać. A punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Przebywam na zwolnieniu lekarskim zupełnie podstawnie, co zresztą zaświadczył lekarz orzecznik naslany przez was juz w pierwszych dniach choroby. Zlozylam wypowiedzenie, ale Piotrze nie przyjąłeś, urlopu rowniez nie chcial mi Pan udzielic. Jeżeli guzik wiecie o stanie zdrowotnym i psychicznym pracowników proszę pochopnie sie nie wypowiadać, bo może sie to odwrócić przeciwko...

Adam K.
@Justyna K. Biuro handlowe 03.11.2018 15:35

No piękne zaczyna się w firmie (usunięte przez administratora) robić. Żeby ktoś bezczelnie, podszywając się pod niewinnych ludzi pisał bzdury oczerniając ich! Chyba czas się zacząć rozglądać za inną pracą.....

Obserwator
@Adam K. 03.11.2018 17:49

Najlepiej by było usunąć tą stronę. Same bzdury

Aneta
@Obserwator 03.11.2018 19:10

To, że dla Ciebie byłoby to najlepsze rozwiązanie, nie oznacza, że w rzeczywistości byłoby ono dobre również dla innych. Forum pomaga wielu osobom zdobyć informacje na temat warunków pracy, zatrudnienia, czy atmosfery panującej w firmie. Dlatego zawsze upominam, by wypowiadać się w sposób merytoryczny. Jest tu dużo wpisów, które nie poruszają tematu. Nie jest to wina forum, a użytkowników, którzy zamiast rzetelnych opinii piszą takie, które nie mają większej wartości. Jednak zgodnie z zasadami forum, takie komentarze nie mogą być usunięte, bo nie naruszają regulaminu. Usuwane są wyłącznie takie opinie, które łamią regulamin i polskie prawo.

Pocieszacz
@Justyna K. Biuro handlowe 03.11.2018 15:35

Brawo TY !!!

pracownik
@Odp 02.11.2018 13:02

chorzy ? przecież wszyscy wiedza ze chcial pobic mateusza. znerwicowany i zawziety miesniak,

Aneta
@pracownik 09.11.2018 08:15

Twój komentarz odnośnie sytuacji w firmie PPHU La-Mar Tadeusz Lasota jest niepokojący. Niewątpliwie sugerowanie naruszenia nietykalności cielesnej jest poważnym zarzutem, który może mieć swoje konsekwencje. Jeśli w firmie działy się rzeczy, o których chciałbyś opowiedzieć i masz na to świadków - skorzystaj z nowej funkcji na forum GoWork.pl. Szczegóły znajdziesz w infografice umieszczonej w zakładce "Opinie o pracodawcach".

Noooooo????

Jednych bic.. Na innych leszcze... Ech... Cos wiecej potrafisz koksik?

Sprostowanie
@Aneta 12.11.2018 16:39

Proszę mieć na uwadze, że to pracownik magazynu chciał pobić kierownika magazynu !! Na szczęście pracownik ten już nie pracuje w naszej firmie. Ale będąc anonimowym wypowiada/ł się na forum oczerniając firmę.

Konfitura
@Justyna K. Biuro handlowe 03.11.2018 15:35

Brawo brawo Ale nie kłóć sie z (usunięte przez administratora) i idiotami Justyna bo nikt nie odczuje różnicy. Dlatego takie fajne osoby jak ty odchodzą.

zbulwersowany
@Konfitura 02.02.2019 16:19

Może i fajne ale nie efektywne !!! idźcie sobie do kawiarni a nie do firmy

Pracuś
@Konfitura 02.02.2019 16:19

Odchodzą .... a może szefostwo nie chciało współpracować z nierobem i nie przedłużyło umowy ?

home
@Pracuś 04.02.2019 01:23

ha ha ha :) też tak pomyślałam , Niestety czasy sprzyjają nierobom

Mateusz

Matko Bosko ile tego jest... kończę drugie piwo i nie doczytałem wszystkich komentarzy. Dodam coś pozytywnego od siebie do tej dyskusji. Pracowałem na magazynie w tej firmie ok 3,5 roku jako kierownik. Praca w tej firmie nie jest taka zła jak tutaj piszą niektórzy. Owszem trzeba trochę się wysilić i czasami ostro zaiwaniać ale spójrzmy prawdzie w oczy, gdzie pracownik na magazynie ma labę. Przez okres mojej pracy przez magazyn przeszło sporo pracowników. większość z nich myślała chyba o wakacjach. Dla wielu wykonanie prostych poleceń kierownika było wielką ujmą na honorze i wielkim wysiłkiem. O braku samodzielnego myślenie już nie wspomnę... A później były wielkie pretensje, że olewatorskie podejście do swoich obowiązków było zgłaszane szefostwu. Wspomniany kilka komentarzy wcześniej Artur groził mi kilkukrotnie. A z tego co wiem nie byłem jedyny. Widziałem kilka osób które odeszły a za kilka miesięcy wracały bo jednak w lamarze było całkiem spoko. Jeśli chodzi o szefostwo oraz biuro to niestety nie rozumiem wielu negatywnych komentarzy. Z Panem Mariuszem oraz biurem można było dogadać się w wielu kwestiach. Kiedy sytuacja życiowa zmusiła mnie do zmiany godzin pracy nikt nie robił mi problemów i spokojnie się dogadaliśmy. Z urlopem także spokojnie można się było dogadać. Wynagrodzenie w tej firmie zależy od Twojego zaangażowania w wykonywanie powierzonych obowiązków. Jeśli ktoś się nie wywiązuje z powierzonych zadań to niech nie robi zdziwionej miny kiedy ma zabieraną premię. Ja ze swojej pensji byłem zadowolony. Podczas moich ośmiu lat pobytu w Łodzi w lamarze zarabiałem najlepiej. Ale kto mnie zna i pracował razem ze mną ten wie jakim byłem pracownikiem. Nie pracuję już w tej firmie tylko dlatego że nie mieszkam już w Łodzi. W innym przypadku nie myślałbym absolutnie o zmianie pracy. Wynagrodzenie było w moim przypadku na naprawdę dobrym poziomie. Ale jest jeszcze inna bardzo ważna rzecz. Otwartość pracodawcy na potrzeby pracownika. Nie spotkałem jeszcze firmy która tak pozytywnie podchodzi do potrzeb oraz problemów pracownika. Bardzo pozytywnie wspominam czas przepracowany w tej firmie. Gdybym jeszcze kiedyś planował zamieszkać w Łodzi na pewno złożyłbym ponownie swoje CV w tej firmie.

12345ABC
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Ahahahahahahahahahahahaha

Aneta
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Twoja opinia rzeczywiście daje zupełnie inne spojrzenie na pracę w firmie. Jest także napisana w sposób merytoryczny, co zapewne zachęci potencjalnych kandydatów to rozważenia sugestii w niej zawartych. Chcesz powiedzieć, że osoby, które rzetelnie wykonywały swoje obowiązki zostały docenione w firmie? Czy powiesz nam, jakie zmiany zaszły w tym przedsiębiorstwie w czasie, gdy pracowałeś w La-Marze?

zbulwersowany
@Mateusz 12.12.2018 01:05

Brawo Ty :)

Kabaret

Po samych komentarzach widac, że w la marze odbywa się istny kabaret! Nic tylko kupić popcorn i czytac opinie :D niezła gownoburza :))

Prokurator
@Kabaret 26.10.2018 18:35

Muszę Cię kolego zasmucić ..... Teraz została tylko fajna ekipa ludzi którym jeszcze się coś chce na tym świecie są zgrani i bardzo pracowici. Ci co hejtują na szczęście odeszli już z tej firmy

Kabaret
@Prokurator 26.10.2018 18:48

Jestem pod wrażeniem

Jano
@Prokurator 26.10.2018 18:48

Panie Piotrze pan skończył prawo czy ustawia się w kolejce do prokuratora za stosowanie mobingu,i gnojenia,upodlania podległych [racowników jest to prawda

zdumiony

spokojnie spokojnie bo Ciebie też posądzi o mobbing :) Co za parodia, koleś który fizycznie szarpał innych pracowników, wyzywał i wyśmiewał właściciela teraz mówi coś o mobbingu ? Ciągle sugeruje że pozytywy o firmie pisze Piotr? Nie! Mi też odpowiada ta praca, przeszkadzały Twoje kłamstwa, kombinacje. Tera jest spokojniej. a ty znikaj raz na zawsze! (usunięte przez administratora) w innym gnieździe

Pracownik
@Kabaret 26.10.2018 18:35

Firma jest OK

JA
@Pracownik 29.10.2018 12:09

UWAŻAM TAK SAMO , JEST DOBRZE

Odp
@JA 30.10.2018 08:12

To musicie być DOBRZE powaleni !

Aneta
@Jano 28.10.2018 08:15

W celu zapobiegania nierzetelnym opiniom oraz ostrzeżenia pracowników przed nieuczciwym pracodawcom forum GoWork.pl przygotował nową funkcje. Jeśli w firmie rzeczywiście działy się rzeczy, które można traktować jako mobbing i masz na to świadków możesz przeczytać więcej szczegółów dotyczących nowej funkcji na stronie głównej GoWork.pl Przy czym przypominam, że mobbing według Art. 943. § 2, oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. 

Odp
@Aneta 31.10.2018 09:51

O właśnie! I ktoś w końcu za to powinien się zabrać. a nie że ludzie odchodzą, a kierownik salej robi swoje

kadra
@Odp 31.10.2018 11:47

"a ludzie odchodzą " pytam kto? magazynier vel Pakerek amator który straszył pobiciem Matiego, czy nadpobudliwy operator'ek na pseudo zwolnieniach poławiał rybki, czy szarpał innego pracownika ? Nie trudno się domyśleć że obaj tutaj usilnie starają się zepsuć opinię pracodawcy. Swoim wrogim podejściem do otczenia psuliście klimat w pracy i tyle w temacie . My tu też pracujemy i mamy prawo wypowiedzieć się ! nie tylko gogolo pisze komentarze, pracownicy z produkcji też mają do tego prawo i to robią. W firmie jest na tyle dużo plusów że pracujemy i nie szukamy wrażeń gdzie indziej

Odp
@kadra 31.10.2018 12:21

Ktoś tu dalej nie rozumie problemu...

nie Tomasz P ktoś inny ....
@Odp 31.10.2018 12:39

Tak rozwiń problem tylko podpisz się imieniem ....

nie Tomasz P ktoś inny ....
@Aneta 31.10.2018 09:51

A co w przypadku gdy pracownik nęka przełożonego, grozi mu lub ubliża ???

Nick
@Odp 31.10.2018 11:47

nie znam nikogo co by odszedł przez kierownika ...

Szoczek
@Nick 31.10.2018 16:38

A ja znam! ale wy i tak byście odwrocili kota ogonem, ze to pracownik był leniem itd. itp. Poza tym jakie wy świadectwo o sobie wystawiacie? Co pojawi sie nowy komentarz, od razu jest odzew. Właśnie widac ile masz Piotrze pracy ;) "pan od zadań niepotrzebnych" taka masz w firmie opinie. Hmmm w sumie racja, głównie to tłumaczenie sie Inspekcji Pracy i odpisywanie na komentarze :)

analfabeta
@Aneta 31.10.2018 09:51

nieuczciwym "pracodawcą"

Obserwator
@Kabaret 26.10.2018 18:35

Tu nikt nie wie o co chodzi

Konfitura
@Szoczek 31.10.2018 20:03

No jak to Googolek ma bardzo użyteczną prace. 1 Jest komentatorem zjawisk z zakładzie - w biurze nawet śmiesznie posłucha sie kto jaka śmieszną ma fryzurę, kto na kamerkach drapie sie po jajach. W biurze ubaw po pachy. A to zreferuje co sie dzieje na swiecie i w polityce. Facet ma naprawdę wielkie poczucie humoru jak sie z was wszystkich nabija docencie to. 2. Mógłby zostać głównym aktorem "Walki o Tron" lub "Domeku z kart" facet jest tak inteligentny w manipulacjach ze główna postać Francis Underwood (Kevin Spacey) to amator.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracujący

tak tak omijaj z daleka, my "ciebie" też nie chcemy

ula

"anonim" no wlasnie anonimowo wrzucacie na firmę, tam chamsko że nie przechodzi przez moderatora - wychodzi zawiść i buractwo

klltyhjutttttghf
@ula 22.11.2018 10:36

Anonimowo, ze względów swojego bezpieczeństwa. Wrzucamy aby przestrzec ludzi i tyle. Może coś się zmieni na plus a może nie. Gdyby człowiek widział wcześniej takie komentarze nigdy by się tutaj nie zatrudniał i wybrał inną ofertę. Mam nadzieję, że coś się zmieni na plus w tej firmie bo szansa jeszcze jest. Są firmy ze złymi opiniami, które brane są do siebie przez szefostwo i właśnie firmy się zmieniają, czego i tej firmie życzę.

ja
@klltyhjutttttghf 25.01.2019 18:39

"Anonim" i "klltyh..." Jeśli już nie pracujesz z nami to "martw" się za nowy zakład, my jesteśmy zadowoleni z warunków. a Jeśli nadal z nami pracujesz i wylewasz pomyje na pracodawcę to bardzo chcę ja i wielu żebyś odszedł jak najszybciej. Bo Mariusz pozbył się największych pretensjonalnych ludzi i atmosfera w pracy jest o niebo lepsza . Oby tak dalej ! :)

jenotess

normalna praca i pieniadze , ja nie nażekam

Aneta
@jenotess 18.11.2018 18:05

Zatem jak rozumiem, odpowiada Ci praca w firmie? Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków finansowych w La-Marze? Czy dla pracowników przewidziane są premię? Jeśli tak to, co należy zrobić aby je otrzymać? Czekamy na Twój komentarz.

Byłypracownik
@jenotess 18.11.2018 18:05

"Narzekam" jak już , no właśnie, praca dla osób niskich lotów, bez możliwości rozwoju .

s.d.
@jenotess 18.11.2018 18:05

100% popieram, nie jest źle. dziwią mnie pretensje. nie trudno domyslac sie kto je pisze ha ha Ten od irlandii i jego wiecznie nadasana zonka i może ta wydziarana

s.d.
@Byłypracownik 21.11.2018 06:27

Dla zainteresowanych : godziny pracy do ustalenia, wypłata i premia ok, karta multisport za darmo, premia na święta , urlop i inne , jest w porządku. hej najmądrzejszy ...były, napisz z jakiego powodu nie pracujesz ? Cwaniakujesz bo wpisujesz się anonimowo ? podpisz się z imienia i nazwiska, wtedy pracodawca zapewne odpowie. Morze to nie szczyt ale jestem po maturze i nie czuję się kimś gorszym od Ciebie, nawet jeśli ktoś nie ukończył szkoły nie traktuję takiej osoby z wyższością. Nie wykształcenie sądzi o człowieku. Czytając takie bzdury cieszę się że nie ma Ciebie wśród nas .

I cio?
@Byłypracownik 21.11.2018 06:27

A podasz kolego zaklady gdzie czlowiek sie rozwija? Nie znam. Wszedzie oklepiesz dana robote i lecisz z mechanizmami.. W Lamarze identycznie. Wiec nie mow wysokolotku takich kretynizmow. Swiadczy to o twojej nizszosci. Pzdr

Jano
@s.d. 21.11.2018 14:00

Ta wydziarana blondynka z biura??! Nieźle :D

Jano
@Jano 23.11.2018 09:59

Proszę nie podszywać się pod mój nick ja nie pisałem i nie obrażałem tej kobiety

Byly
@s.d. 21.11.2018 14:09

A twoje nazwisko i imię to SD dwa pozytywy w tej firmie to wypłacalność w terminie i po inspekcji pracy brak pracy na czarno resztę grantów to wymuszone w związku z kontrolami PIP bo do tej pory tego nie było tzn nie było żadnego socjalu

zadowolona
@Byly 25.11.2018 08:57

wiesz co szy derco ? niedawno była kontrola z inspekcji i nie uwierzysz - nie stwierdzili nieprawidłowości w zatrudnianiu, jako jedna z iluś wypełniałam anonimową ankietę, pracownicy mogli napisać wszystko, bezpiecznie anonimowo, a nie zrobiliśmy tego. WIESZ CZEMU ? BO PRACUJEMY W TEJ FIRMIE, I JESTEŚMY Z TEJ PRACY ZADOWOLENI , nikt nikogo nie zmusza , można w każdej chwili odejść. jeśli nadal pracujesz z nami to proszę iść gdzie indziej . podpisujesz się jako były yyy czemu toczysz jad ? każdy z nas kto wykonuje uczciwie swoje obowiązki ma dobre warunki . widocznie byłeś leserkiem, a teraz mścisz się . Czytać się nie chce twoich bzdur

Jano
@Jano 24.11.2018 18:38

Właśnie ????? czemu się podszywasz za mnie ? a może jest Jano dwóch jak Kilerów hahahaha

klltyhjutttttghf
@s.d. 21.11.2018 14:09

Po maturze i robisz błąd na początku zdania w słowie " może", które napisałeś " morze"

kcin

bzdury wypisuje 2 byłych pracowników jeden to irlandczyk :)) na mega andropauzie, druga która flirtowała z kitulcem zamiast pracować. Podli ludzie. hej irlandczyk ! żonka donosi co się w firmie dzieje ? żal cztery litery ściska ? Na multisporta chodzę sobie na falę ZA DARMO :)) a tobie nawet w twarz nie nap,,,ę za to ile razy mnie kłamałeś udając że jesteś kolega znikaj, tylko obelgi tutaj tobie zostały

Mikolaj Laponia
@kcin 05.12.2018 21:45

T. sie czepiasz? Widocznie potrzebowal zmian. Gul ci skacze ze on poszedl a ty sie zasiedziales? Plytkosc mnie powala.. Ahooj:)))

Obserwator

Zastanawia mnie fakt. Piszecie tu ile to lat pracowaliście jak to jest źle w tej firmie itd itp. Czy wszystko jest z Wami w porządku ? nie myśleliście że jak jest źle to powinno się zmieniać pracę ? Może trzeba iść do psychologa i porozmawiać co oznacza źle a co dobrze ? Mnie było źle w jednej firmie to przyszedłem tu i jest ok praca i warunki stosowna do wynagrodzenia lub wynagrodzenie do pracy . Jeśli uznam że warunki się pogorszą lub ktoś zaproponuje mi lepsze to albo będę negocjował z szefostwem o poprawie albo złożę wypowiedzenie i myślę że jadu nie będę tu wylewał bo szkoda mojego czasu wolę się w tym czasie z dzieciakami spotkać .....

pracownik
@Obserwator 06.12.2018 21:11

w każdej firmie znajdzie się mądry inaczej, któremu przeszkadza wszystko i wszyscy, pracuje, kręci nosem, awanturuje się a na koniec odchodzi lub jest wywalany z hukiem. Wiesz co wtedy robi? Kontynuuje swoje wywody i nadal zatruwa innym spokój, pozostaje tylko hejt w sieci, stąd takie bzdury tu. Dla mnie praca w lamarze jest spoko

Mikolaj Laponia
@Obserwator 06.12.2018 21:11

Psycholog nie pomoze tym ludziom????????????ale niech tam pisza sobie????serdeczne usciski dla normalnych????????????????

dfdffsf

Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Umowa na minimum a reszta w formie premii ( o dziwo ). Ciekawa sytuacja jest gdy człowiek jest chory... tutaj już zostawię do namysłu bo można się nieźle zdziwić przy wypłacie. Odradzam pracę w tej firmie. Pomijam nawet (usunięte przez administratora) bo to akurat chyba najmniejsze piwo w tej firmie.

ZgadzaSie
@dfdffsf 04.12.2018 13:26

Potwierdzam, najniższa krajowa na umowie to duży problem. Uważam, że lepiej znaleźć sobie coś innego. Ja odszedłem i naprawdę nie ma czego żałować.

nowy
@dfdffsf 04.12.2018 13:26

ale za to jaka premia, w innej firmie takiej nie dostaniesz i bardzo się cieszymy że tacy jak "ty" już nie pracują. W firmie pracuje fajna ekipa ludzi zgranych i jest nam dobrze a ty szukaj szukaj ... szukaj..... sobie firmy która będzie ci odpowiadać .... najlepiej w Irlandii a potem tam ci nie będzie pasować to jeszcze dalej ...... byle jak najdalej od nas

nowy
@ZgadzaSie 04.12.2018 14:41

nikt chyba nie żałuje że cie nie ma hahhahahaha no chyba że szef płacze po kątach .......

Myślący
@ZgadzaSie 04.12.2018 14:41

nudny jesteś gościu ..... nie masz już co pisać to bzdury wymyślasz .....

ZgadzaSie
@nowy 04.12.2018 20:42

Glupie te odpowiedzi bardzo, co one niby wnoszą...?

ZgadzaSie
@ZgadzaSie 05.12.2018 09:51

Ja też nic nie wnoszę w te odpowiedzi

KierownikLaMaru
@ZgadzaSie 05.12.2018 13:37

Bo jestem u po sle dzo ny;D

Killer

jesli komus cos nie pasuje w danym miejscu to sie zwalnia, a negatywne komentarze pisza osoby co nadal pracuja tam i wsysczy wiemy o kogo chodzi. Kupa smiechu

zasmucony
@Killer 22.11.2018 17:24

a ja nie wiem .....

Aneta
@zasmucony 22.11.2018 19:14

Nie warto zastanawiać się, kto napisał dany komentarz. Posługujemy się anonimowymi nickami zatem takie dyskusje nie są potrzebne. Zamiast tego warto, abyś poruszyli temat procesu rekrutacji w firmie. Potencjalnych kandydatów, których czeka rozmowa kwalifikacyjna, bardzo interesuje ten temat. Czy możecie powiedzieć nam coś więcej odnośnie rozmowy rekrutacyjnej w La-Marze?

abc123

Napinacie sie w internecie pod anonimem a na drugi dzień zakładacie maske i przychodzicie do pracy... haha. Piszecie te wywody a nadal pracujecie. No to ja tu chyba czegos nie rozumiem :)

KogielMogiel

A to teraz jest jakiś odgórny przykaz, zeby każdy pracownik wystawil opinie ??bo nagle komentarze Sypią się jeden za drugim. A jak są niepochlebne to atak, że bzdury... zrobiła się tu jakaś wojna słowna, podszywanie się i totalny kogiel mogiel. Tak. Właśnie tak reprezentuje sie firmę;)) Świetna wizytówka i jakże prawdziwa.

happyday
@KogielMogiel 15.11.2018 13:17

te ! bo na inny zwrot nie zasługujesz . Skoro piszesz o ankietach znaczy że jesteś dobrze zorientowana. Uważam że ankiety to dobry pomysł . Podobno właściciel robi co chce ? A tu wychodzą m.in ankiety czyli słucha co mają do powiedzenia pracownicy. niedawno dostaliśmy karty GoSport, co roku koperta na święta, wypłata która nas zadowala . cokolwiek pozytywnego od pracodawcy to i tak bedzie atak na lamar, ludzie to mają tupet Wyciągasz rękę po gratisy : GoSporta, po kopertę z premią na święta i jeszcze szydzisz tutaj ? To zwolnij się i daj innym pracować w spokoju Mi jest dobrze , a ty jesli cierpisz idz gdzie indziej I skończ z tymi nieustannymi pretensjami bo aż mdli

KogielMogiel
@happyday 16.11.2018 08:17

Karta gosport??? To jakas nowość, chyba dla wybranych... Pierwsze słyszę

Wszystkosłyszący
@KogielMogiel 16.11.2018 10:47

O wykonywaniu rzetelnie swoich obowiązków też pewnie pierwsze słyszysz ...... Kto słucha w tej firmie to ma dobrze

były

A ja odszedłem i trochę żałuję ....

sun
@były 06.11.2018 20:07

wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma , Jest praca, ale po jakims czasie parzy w d..e i szukamy wrażeń :)

Dora
@sun 07.11.2018 16:21

Jakoś w poprzednich pracach nie widzialam, żeby pracownicy płakali po kątach, a tu tak.

Pocieszacz
@Dora 08.11.2018 07:08

Nie płacz .... na pewno da się to jakoś wyjaśnić ....

solux
@Dora 08.11.2018 07:08

bzdury opowiadasz

Jano
@były 06.11.2018 20:07

możesz powrócić przyjmną cię bo po za Ukraińcami to nie ma chętnych chyba że z Łapanki

solux

mi praca odpowiada, mozna dogadac sie co do grafika , dojazd w miare ok Mogli by wymienić krzesla na stolowce i kupic nowa mikrofale :)

Noooooo????

Odeszliscie to po co marudzicie? Nikt nie jest swiety - ani pracownicy fizyczni ani ci umyslowi... Zajmijcie sie swoim zyciem i odcinajcie od roboty a nie pier..... jedni na drugich????pzdr normalnych????

nicotyna

stabilne zatrudnienie, pieniądze adekwatne do zaangażowania. generalnie zajęcie dla tych którym chce się pracować .

czasami chce mi się pracować .
@nicotyna 05.11.2018 08:18

myślę że ma Pani rację :)

Mark

I co z tego, że zarabia? Zal ci że nie Ty? Chociaż w sieci widac obecny la mar

Były na szczęście pracownik

Dodam coś od siebie. Pracowałem w tej firmie jakiś czas. To nie był najlepszy okres w moim życiu. Praca za marne pieniądze najlepiej 24/7. Nadgodziny nie sa płatne tak jak być powinny tylko zwykła stawka godzinowa. Jeśli sie pracuje tak jak podoba się Piotrowi oraz jego pupilom tzn Michałowi oraz Rafałowi to jest wszystko ok. Ale jeśli sie zaczniesz stawiać i walczyć o swoje to już nie jest tak kolorowo. Michał z biura to wyrafinowany cwaniak który musi mieć zawsze rację. A jeśli jej nie ma to i tak wszystko tak przekręci ze wychodzi że jednak ja ma. Rafał jest pupilem Piotra. Bo robi wszystko tak jak Piotr chce. A ma z tego jeszcze korzyści. Autem służbowym załatwia prywatne sprawy. Piotr to temat rzeka. Każdy dla niego jest nikim. Najlepiej zgnoic i wzywać. Nie zwraca uwagi na bezpieczeństwo pracowników. Ukraińcy pracowali po 48h bez przerwy. Chłopaki na magazynie pracują po 10h dziennie plus sobota. Są przypadki ze wychodzili z pracy po 12 bądź 13 godzinach pracy. Bo przyjechała dostawa i trzeba było rozładować. Straszenie zabraniem premii jest na porządku dziennym. A premie zabiera sie za byle co. Nagany tez sypią się jaka talia kart. Plusem jest tylko pensja na czas. Jeśli ktoś zamierza tam wysłać cv to niech sie zastanowi dobrze. Jeśli lubi być opluwany i szykanowany to jest to miejsce dla niego. Ci którzy mają choć trochę oleju w głowie uciekają z tamtej firmy. A ostatnio z tego co słyszałem to odeszło sporo bardzo dobrych pracowników.

Odp
@Były na szczęście pracownik 10.10.2018 23:21

Prawda w pigułce. Ktoś zna problem i to dobrze opisal

Objektywna opinia

Ja pracuje w tej firmie i jest mi tu dobrze. Właściciel naprawdę w porządku i zawsze wysłucha oraz pomoże. Kierownictwo nie pochodzi wcale z SS tylko też wspiera i daje szanse nawet tym ktorzy na to nie zasługują a jeśli ktoś popada w nadinterpretacje albo pustą zawiść to nie rozumie ze wszyscy jesteśmy ludzmi. Kazdy może mieć gorszy lub lepszy dzień a praca kierownictwa czesto jest bardziej stresujaca niz innych z racji wiekszej ilosci obowiazkow. Pieniądze są zawsze na czas. Nie wiem kto tutaj zostawia takie opinie, ale do wszystkich poszukujących obiektywnej. Przyjdzcie i sami się najlepiej przekonajcie nie sugerując się żenującymi hejtami widocznymi tutaj. To ewidentnie jakaś parodia.

Beznicku
@Objektywna opinia 24.10.2018 15:04

Parodia to to miejsce! ;) biuro na dole - totalna olewka i obłuda. Handlowcy - wyścig szczurów. Produkcja - nieogar, byle na łatwiznę. Magazynierow brak.

Beznicku
@Beznicku 24.10.2018 16:40

Przykre i prawdziwe realia są takie, że tam może czuć się dobrze tylko ktoś , kto jest tak samo [I tu dam cenzurę] jak cała reszta..

Jano
@Objektywna opinia 24.10.2018 15:04

Masz racje jest ci dobrze bo nazywasz się (usunięte przez administratora)

Henry FORD
@Beznicku 24.10.2018 16:40

Brawo Ty !!! . Aplikuj na dyrektora firmy .... wszystko i wszystkich zmienisz :P Wtedy dopiero się firma będzie rozwijać !!!

Beznicku
@Henry FORD 25.10.2018 09:56

Haha W pierwszej kolejności byś wyleciał na zbity pysk złodzieju bo ciągniesz firmę w dół

Henry FORD
@Beznicku 25.10.2018 19:51

Jaki zazdrosny świętoszek ....

Kabaret
@Henry FORD 25.10.2018 21:16

Zazdrosny?! Własnie ktoś tu się przyznał ...

Tomasz P

A ja też mam wszystko gdzieś. Pracowałem i się zwolniłem. Teraz mam pracę lekką prawie nic nie robie 8 godzin bimbania. Kasa sama sie przelewa na kąto. Nie ma kamer to i czasem się pośfiruje komuś da w łep albo coś zwinie żeby sobie jeszcze życie polepszyć . Kobiety też tu pracujom mniej oporne dajom wiecie nie tylko na prawo. (usunięte przez administratora)

tosz to szoook
@Tomasz P 26.10.2018 08:22

ha ha ha to teraz rewelacja ? nie to co w lamarze :))

Dareczek
@Tomasz P 26.10.2018 08:22

Tomaszku teraz to masz jak w Irlandii

REPLAY

Czemu jeden czy drugi wrzucający na firmę nie podpisze się zgodnie z prawdą : leń, cwaniak chowający się za maszynami, narwany który krzyczy na kierownika czy właściciela firmy ? :)) Tak naprawdę nigdzie Was nie będą chcieli, tak jak i w LAMARZE . Teraz najłatwiej mścić się wpisami ? :))

3.2.1..

Ludzie tam pracują na zwolnieniach lekarskich ! W przeciwnym razie zgłaszają na kontrolę do Zusu!

NICK
@3.2.1.. 22.10.2018 21:44

Tak nawet w łóżkach przy maszynach ....

AleŚmieszne
@NICK 23.10.2018 00:54

Twoj pasek od spodni tzw. (usunięte przez administratora) wszyscy na zwolnieniu przychodzili! P.g. Do łóżka to akurat ty zaciagasz nowe pracownice

Pozdrawiam ;)
@AleŚmieszne 23.10.2018 07:19

Nikt nie musi przychodzić na zwolnieniu ;) A i widzę, że chyba dusisz w sobie żal do(usunięte przez administratora) że z Tobą nie chciał iść do łóżka?? Czy co? Bo nie rozumiem chyba Twoich głupich zarzutów i wymyślonych historyjek. No ale najlepiej być słabym pracownikiem, którego firma nie ma powodu docenić, bo za opieprz się nie docenia, a następnie wrzucać na firmę jaka to jest zła i niedobra ;) Pozdrawiam

Nick
@Pozdrawiam ;) 23.10.2018 08:31

Trudne sprawy odcinek 1976. Radzę sie wziac wlasnie za prace A nie ploteczki i siedzenie w Internecie ;) A praca? Tak jest zła i niedobra, bo tworzą ją tacy ludzie jak ty

Nick
@Pozdrawiam ;) 23.10.2018 08:31

Tam wszyscy są słabi według ciebie. No mobbing jak nic

bez nicku

widze ze jesli ktos napisze neutralnie lub pochlebnie o pracodawcy tak o tym jak innych to zaraz naskakiwanie że to dyrekcja, biuro, wlasciciel sam sobie pisze :)) co za jad i zawiść :) do roboty lenie :)

Jano
@bez nicku 12.07.2018 13:17

Jeżeli my jesteśmy leniami to powiedz mi Gebelsie skąd te wille i samochody ,może z nieba nie z naszej ciężkiej nisko płatnej pracy

bez nicku
@Jano 12.07.2018 18:57

Załóż swoją firmę, stawiaj wille i kupuj fury, kto Ci broni? Mało zarabiasz ? idź tam gdzie nadają górę pieniędzy i koniecznie pochwal się gdzie i ile zarabiasz , myślę że w tej gdzie teraz jesteś i tak narzekasz nie trzymają Ciebie na siłę :)) , albo dawno pogonili za zawiść którą m.in tu pokazujesz :) i bardzo dobrze zrobili. ja Gebels ? jeśli dobrze się z tym poczujesz to mogę być gebelsem . jesteś mądry inaczej ;)

NICK
@Jano 12.07.2018 18:57

współczuję Ci szefa ..... pewnie do pracy jeździ autobusem ......

NICK
@Jano 12.07.2018 18:57

Chyba po to się prowadzi firmę, jak komuś mało to otwiera własną działalność i wtedy ma więcej........ pod warunkiem że mu się uda i nie dorwie go komornik.

produkcja

Dużo kłamstw na temat złej sytuacji w firmie. Pracuję i nie jest tak jak niektórzy napisali

Anonim
@produkcja 08.10.2018 10:01

Dzidziuś dostał parę groszy więcej. Lub zsbotaży oględziny firmy...,pracodawcy.... Przysięgam, że odjeba..... Em tam swoje, i było naprawdę fajnie dopuki młodzi nie wzięli tego w swoje ręce. Pozdrawiam.

Allah
@produkcja 08.10.2018 10:01

Piotrek przestań sie ośmieszać.

konkurencja
@Anonim 09.10.2018 21:39

a młodzi mają to już od 12 lat .... chyba czas na emeryturę a nie wypociny "panie" anonimie :D:D

NICK
@Anonim 09.10.2018 21:39

"dopóki"

GalaxyHałasu

O negatywach tej firmy można byloby napisac prace magisterską! Jestem na NIE! A tyle OBLUDY w jednym miejscu to jeszcze nie widzieć!

NICK
@GalaxyHałasu 22.10.2018 19:43

Tylko promotora brak :D:D

bez nicku

Co to za opinie, ludzi którym nie udało się np ustawić pracodawcy ? Anonimowe opinie. W taki sposób można napisać wszystko, szczególnie jeśli autorami są srfustrowani byli pracownicy

3.2.1..
@bez nicku 22.10.2018 20:07

Właśnie. Byli! Z jakiś powodów odchodzą. Co do frustracji to się zgodzę Można jej się tam sporo nabawic !! Bleee

Samsung

Brawo Piotrek brawo urodziłeś się tylko po to żeby zatruwać innym życie nic tam nie robisz tylko szukasz sensacji poniżanie obgadywanie i zaczepianie młodych dziewczyn na porządku dziennym poza tym kierownika obowiązuje oficjalny ton A nie to co sobą reprezentujesz. Nie odpowiedni człowiek na nieodpowiednim miejscu. Swoje prywatne żale przelewasz na gnębienie innych. Szczerze odradzam -w tym miejscu Można nabawić się choroby psychicznej!! Nie wiem co tam są za układy ale karma wróci

Samsung
@Samsung 22.10.2018 18:38

w tak dziwnym miejscu to ja jeszcze nie pracował3m wieje prl-em. Wypłata do ręki niezłe wałki a biuro 6000 zarabia za drwienie z innych

Pracownik

Ogrzewanie w tej firmie załącza się dopiero wtedy gdy jaśnie panujacemu w tej firmie Piotrowi zrobi sie zimno. A my (usunięte przez administratora) przebieramy się w zimnej (usunięte przez administratora) szatni....

produkcja

Dużo kłamstw na temat złej sytuacji w firmie. Pracuję i nie jest tak jak niektórzy napisali

Anonim
@produkcja 08.10.2018 09:52

Weź, "gebelsiku" się nie wywyzszaj. Masz wzrost nieosiągalny.,! Głupotę ponad miarę! A (usunięte przez administratora) którą dam wykaczylesz.... Mm mm... Płaską?

Anonim

Sorka, ale ta "kiwiajaca" się pupa, wiele mówi. Kasa, kasa, kasa. W sobry przymus, a w niedzielę za "jakby"!

Francuski ruch oporu

Atmosfera pracy przypominające film AloAlo. Rolę generala von Hoffena pełni główny szef, który wszystko trzyma za pysk. Jego brat rolę dobrego pułkownika. A Piotruś Pan rolę szefa (usunięte przez administratora) Her Flicka nawet kiedyś trochę kustykal tez wszysko musi wiedzieć obserwowac kamery by podlegly mu (usunięte przez administratora) wyrabial swoje normy. Ale on ma swoje zasady. Najgorszy jest von Small Hauzen Michał kaldun Zagłoba Opilłlłchlewski obłuda postać zawsze mający riposte. Wyrafinowany ssman. Rolę zpedalonego porucznika gra kierowca von donosiciel alias obslizly gad.

Anonim
@Francuski ruch oporu 25.03.2018 19:09

Ogólnie wszystko się zgadza. Cieszę się, że ktoś to zauważył pełna obłuda, wolna amerykanka aszef maw (usunięte przez administratora) ważne, że są zyski i to niewyobrażalne a na hasło "podwyżka" robi się purpurowy, a są obawy, że zejdzie.

Wolny
@Francuski ruch oporu 25.03.2018 19:09

Nie zgodzę się z Tobą na temat kierowcy. Ten człowiek boi się własnego cienia. Jeżeli chodzi o gebelsa czyli Piotrka to on ma jedyną zasadę. Co i jak jeszcze można ukraść i kogo zniszczyć. Dziwne jest tylko to że właściciel tego nie widzi jak go okradają i oszukują. Jego giermek Rafał prawie wiecznie piany a innych to z alkomatem ganiaja. Zakupy w trakcie pracy, fryzjer a jak ktoś pójdzie do toalety to zaraz jest oskarżony o ściemnianie. Kary finansowe, nagany.... nie dziwię się że pracują tam już prawie tylko Ukraińcy. Nie będę mówił jak ich traktują....

jjjhhghghf
@Francuski ruch oporu 25.03.2018 19:09

Drogi nieznajomy kolego z" FRANCUSKIEGO RUCHU OPORU ) :) Czemu nie napisałeś, że praca w tej firmie przypomina film Alo Alo ale w prawdziwych realiach 2ww. Bym wiedział wcześniej to bym tam się nie pchał. Centralnie czegoś takiego ja nie widziałem. Pan Piotr G/ kierownik, moim zdaniem jest niezłym manipulantem. Potrafi być miły i elokwentny a innym razem bardzo agresywny... jak jakiś.. i tutaj cenzurę dam. Słyszałem ( oraz może i widziałem :p ), że publicznie ludzie potrafił doprowadzać do płaczu i mobbingować dokuczająć i obrażając . Kiedyś trafi kosa na kamień, a sędzia w tych sprawach ( daniu w pysk po prostu )podczas mobbingowania weźmie to pod uwagę... jeżeli wiecie o co chodzi. To jets chore, bo wydaje się być całkiem ok... jak jets wszytsko po jego myśli . Wystarczy, że ktoś go na gra ( nie wiem czemu wcześniej tego nie zrobił ) odszkodowanie gwarantowane za ekstremalny mobbing. Pierwszy raz kogoś tak w necie smaruję ale ludzie... OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA . Nie chcę wiele pisać aby nikt nie wiedział kim jestem. Chętnie bym zobaczył te nagrania co ludzie mają i nic z tym nie robią jak inni są publicznie szykanowani. Czego nie rozumiem. Ja wiem, że Ukraincy są jacy są, i nawet mnie czasem wkurzają tym, że właśnie nie robią ( lub nie rozumieją ) tego co się do nich mówi po setny raz, ale to są ludzie a nie zwierzęta, tak samo jak i my. Pominę kodeks pracy i ile pracują dziennie. Plusem, że pensja zawsze na czas i nikt w tej kwestii jak mi się wydaję jeszcze nie oszukał. Nie licząc zabranych premii i kar finansowych za papierek na podłodze ( co też jest mobbingiem ale .. ) Moja opinia, OMIJAJCIE Z DALEKA TE FIRMĘ

Helga
@jjjhhghghf 15.06.2018 19:40

Moim zdaniem, Goebels jak go nazwał kolega już nie wiem który tam, bo wpis usunięto, jest to facet inteligentny - trzeba mu to przyznać i nikt nie zaprzeczy ze tak nie jest. Ale facet swoja inteligencje wykorzystuje w niewłaściwy sposób. Czyli przez manipulowanie- ten człowiek to artysta potrafi świetnie manipulować ludzikami z biura, a ci graja jak on zagra. Facet zachowuje sie jak Cesarz Rzymski dziel i rządź Divide et Impera, świetnie premiami żagluje i napuszcza jednego w biurze na drugich, no może OpilPOSKI nie da sie ograć bo juz 10 lat pracuje nr 2 staż (usunięte przez administratora). Fajnie sie bawią nadając ludziom ksywki. Wychodzą w swoich sparawach w godzinach pracy jak do dentysty, fryzjera a wliczają do stażu godzin. Za to jak ktoś po za kręgu spozni 10 minut odlicza sie. Facet ma manie niczym Truman Show on żyje tymi kamerami, swój osobisty Big Brother w podgladaniu ludzi. Corka go nawet nie znosi. Fajny jest sluzbowy samochod z mocno uzytymi oponami ciekawe kto zaplaci mandat jak policja zlapie. Nadgminne wrzucanie wiecej towaru niz pozwala samochod (udzwig) jak sie cos stanie winny pracownik. Ale co tu winic (usunięte przez administratora), jak sa glupi ludzie i na to godza to on korzysta.

Brajan
@Helga 12.09.2018 17:41

Noe zgodzę się ,łatwo napisać anonimowo i kłamać

Zostaw opinię o PPHU La-Mar Tadeusz Lasota - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU La-Mar Tadeusz Lasota