Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

sramyksranakamyk

10.10.2022 21:24

kilkuletnie biurowce w krakowie przy wielickiej juz obstawione rusztowaniem bo elewacja sie rozwala. miliony procedur, jakosc itp a nic porzadnie zrobic nie potrafia
    wgdanksubezzmian

10.10.2022 21:20

buduja w gdansku te biurowce, morduja pocatek 3 bloku przy czym rektrutuja 3 badz 4 kierownika budowy. komedia DDD. a osoba z najdluzszym stazem pracy tam ma go raptem pare miesiecy, tyle sa warci
    Ksawery

11.07.2022 14:31

Moje pierwsze kroki w firmie były stawiane przy pomocy doświadczonych już pracowników. To dzięki nim szybko się wdrożyłem i poznałem tajniki pracy. Jestem im mega wdzięczny, bo ich doświadczenie i kompetencje są naprawdę imponujące.
    Natasza

22.08.2022 15:06

To prawda, pomoc innych członków zespołu jest kluczowa, żeby szybko wdrożyć się do pracy. Ja też miałam to szczęście, że kiedy zaczynałam wszyscy byli bardzo chętni do pomocy. Dzięki temu świetnie wspominam pracę tutaj i uważam, że warto spróbować swoich sił!
    Milena

10.10.2022 12:23

Ja też miałam duże szczęście do zespołu! Nigdy nie byłam duszą towarzystwa i obawiałam się, jak to będzie. Udało mi się i trafiłam na świetnych ludzi, którzy byli bardzo cierpliwi, pomocni i zawsze chętni udzielić merytorycznych wskazówek.
    Lidia

03.10.2022 19:55

Niedawno dołączyłam do zespołu. Od początku zostałam pozytywnie przyjęta i wprowadzona do teamu. Nie miałam problemu z uzyskaniem pomocy, która na początku jest niezbędna, żeby się wdrożyć w swoje obowiązki. Jeśli ktoś ma obawy, że sobie nie poradzi, naprawdę nie ma powodów do zmartwień.
    Sylwia

29.09.2021 23:01

Zastanawiam się nad pracą w tym miejscu i chciałabym się dowiedzieć jaka atmosfera między pracownikami panuje w Cavatinie?
    Ewelina

24.09.2022 11:20

Zespół tworzą ludzie - ja trafiłam na bardzo fajną i zgraną ekipę. Szybko udało mi się zaaklimatyzować i naprawdę z przyjemnością spędzamy razem czas. Wzajemnie napędzamy się do pracy :)

18.10.2021 22:19

Beata

24.09.2022 11:18

Też nie rozumiem, pracuję ponad pół roku i nie mam zastrzeżeń. Skupiam się na pracy i mocno fokusuje się na tym, żeby swoje obowiązki wykonać jak najlepiej. Nigdy nie miałam żadnych problemów z zespołem czy innymi osobami w firmie.
    Ula

29.09.2021 23:23

Pracując w Cavatinie poznałem dużo fajnych ludzi. Jeśli chodzi o pracę to wiadomo, bywa ciężka ale to chyba normalne w takiej branży.
    Roma

09.08.2022 11:41

Ja byłam bardzo zadowolona. To było moje pierwsze zderzenie z prawdziwą, poważną pracą, dlatego mocno się obawiałam. Zespół bardzo fajny, pomocny, chętny do udzielania wskazówek i rad. Praca wymagająca, dla osób lubiących wyzwania i mających silną wolę. Dla mnie była super.
    Franek

24.09.2022 09:42

Potwierdzam, można poznać wiele ciekawych i pełnych pasji ludzi. Kontakt z innymi osobami jest kluczowy i zdecydowanie poszerza perspektywy na przyszłość. Dodatkowo ja jestem bardzo zadowolony, że mamy do dyspozycji kartę multisport. Mogę wieczorem zrelaksować się po pracy na siłowni i poprawić kondycję :D
    Monia

20.06.2022 13:08

Lubię tu pracować i dobrze się tu odnajduję, duża zasługa w tym współpracowników i szefów, jest ekstra :)
    Aga

24.06.2022 11:58

atmosfera jest najlepsza serio :D
    Milena

10.09.2022 14:42

Współpracownicy robią ogromną robotę - atmosfera jest świetna, chce się przychodzić do pracy. Zakres obowiązków jasny, wszystkie warunki zatrudnienia klarowne.

09.09.2022 09:48

Czy mogę prosić o jakąś opinie dotyczącą działu księgowości w bielskim oddziel firmy? Jakie są warunki pracy, atmosfera, możliwość rozwoju?
    TVP

08.09.2022 11:30

Rotatina korzysta z naszych konsultantów.
    Karolina

23.11.2021 21:38

Dla mnie to pierwsza praca, gdzie planuję zostać na długo. W innych firmach nie ma takiej atmosfery, dobrego szefostwa i przyzwoitych wypłat mimo ze nie pracowalam wcześniej w innych firmach
    Tamara

06.09.2022 23:07

Pieniądze są bardzo dobre w porównaniu do konkurencyjnych firm, to prawda. Mnie pracuje się tutaj dobrze, jestem od kilku miesięcy i nie miałam jeszcze żadnego problemu, który zostałby zbagatelizowany czy nierozwiązany.

14.02.2022 09:14

Czy w Cavatina GW Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Hanka

16.03.2022 09:45

Czemu tak uważasz? Ja dobrze wspominam swoją pracę tutaj i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania to pewnie nadal bym tam była.

06.09.2022 23:00

Moje wszystkie problemy, jakie pojawiły się na przestrzeni mojej pracy, zostały bez problemu rozwiązane. Dla mnie praca tam była dobra, nie mogę powiedzieć złego słowa.
    Ula

07.07.2022 14:28

Pracuję tutaj od kilku miesięcy. Do pracy zachęciła mnie koleżanka, która jest tutaj już od paru dobrych lat. Po tych kilku miesiącach mogę powiedzieć, że zespół jest naprawdę profesjonalny i obeznany z tematem, a managerowie są znakomicie wyszkoleni. Jestem bardzo zadowolona.
    Lila

03.09.2022 17:25

To, co piszesz, brzmi bardzo dobrze. Sama waham się, czy składać aplikację, ale chyba więcej jest pozytywów niż negatywów. Czytałam wiele o tej firmie i chciałabym spróbować. Mam nadzieję, że się uda :)
    Sylwia

08.02.2022 14:25

Jak dla mnie wszystko jest okay. Wypłata w porządku, atmosfera też dobra jeśli umie się człowiek integrować i obowiązki wiadome od samego początku.
    Julia

15.02.2022 11:05

Tak, a o integrację nie jest ciężko, bo pracują tu naprawdę świetni ludzie.
    Robert

25.08.2022 09:58

Znajomość od początku swoich obowiązków i zadań jest bardzo istotna. To w tej firmie cenię najbardziej - brak urytych zadań lub przybywających z czasem. Od dnia rozpoczęcia pracy jasne zasady. Ludzie też fajni. Polecam.
    Marysia

27.06.2021 23:14

Laura

19.07.2022 12:27

Relacje i komunikacja są naprawdę świetne, zarówno między pracownikami, jak i szefostwem. Można się od nich wiele nauczyć, co z pewnością przyda Ci się nawet po zmianie branży na inną. Atmosfera jest mega przyjazna :)
    Cezary

19.08.2022 18:17

Relacje są bardzo dobre. Nie ma żadnych zgrzytów, współpraca z zespołem jest bardzo efektywna i dobra. Ja byłem całkowicie niezaznajomiony z pracą w większej grupie osób, tutaj zostałem miło przyjęty i mogłem liczyć na ich pomoc. Po kilku miesiącach tutaj, miejsce, jak i stanowisko oceniam bardzo wysoko - mogę polecić.

06.06.2021 17:25

Jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie zawodowe to Cavatina będzie dobrym wyborem na rozpoczęcie kariery.
    Karina

10.08.2022 15:59

Też tak uważam. To bardzo mocny wpis do CV, jeśli ktoś chce pracować w przyszłości w branży. Super opcja rozwoju i zdobycia cennych umiejętności.
    Sonia

01.07.2022 22:43

Pracowałam w Cavatina ponad rok i naprawdę mogę polecić. Można się wiele nauczyć i dowiedzieć, a przede wszystkim rozwinąć swoje horyzonty.
    Mateusz

09.08.2022 10:14

Zgadzam się, jest to dobre miejsce, aby zacząć przygodę z branżą nieruchomości. Sam właśnie tak zrobiłem i teraz po czasie jestem bardzo zadowolony z decyzji, jaką wtedy podjąłem.
    Tamara

07.07.2022 16:35

Ja się tego mocno obawiałam przed pierwszym rozpoczęciem tam pracy, a ku mojemu zaskoczeniu, wszyscy byli niesamowicie pomocni i wspierali mnie na każdym kroku. Dzięki ich radom i sugestiom obecnie mam coraz lepszą efektywność czasową :D
    Bartek

04.08.2022 12:04

Zespół jest bardzo pomocny, to prawda. Teraz coraz trudniej trafić na zwykłych, życzliwych ludzi w pracy. Ja jestem ogólnie zadowolony z pracy. Jest naprawdę ok :)
    Tomek S.

16.04.2019 11:56

Bardzo konkretna i sprawnie przeprowadzona rekrutacja. Warunki B2B na czystych zasadach - dla mnie jako osoby, która preferuję taką formę jest to super. Opinia dotyczy działu realizacji, pracuję 3 miesiąc, zgrany zespół świadomy zadań i celów. Dużo młodych ludzi z werwą.
    Kordian

03.08.2022 13:54

Też uważam, że jest to praca dla młodych ludzi pełnych zapału, którzy nie boją się angażować w coś na 100%. Żeby osiągnąć sukces, trzeba dużo pracować, ta firma daje duże perspektywy, zapewnia pomoc i merytoryczne wsparcie - trzeba chcieć z niego skorzystać. Ja nie mogłem wymarzyć sobie lepszego miejsca do rozwinięcia skrzydeł.
    Aro

22.04.2022 11:57

Ja szybko się tu odnalazłem, głównie dzięki świetnej ekipie w pracy, ale i dlatego że dobrano mi odpowiednie stanowisko do moich umiejętności. Zarobki są dobre, dojazd mi też bardzo odpowiada i atmosfera jest świetna.
    Olka

16.05.2022 12:03

Tak i w dodatku naprawdę czuję, że tu się rozwijam. To świetne miejsce.

01.08.2022 18:06

W porównaniu do innych firm zarobki naprawdę są wysokie i konkurencyjne. Praca jak praca, trzeba się przyłożyć, żeby coś osiągnąć - nic nowego. Samo nic nie przyjdzie :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    Robert

19.07.2022 11:56

Praca w tej firmie to zdecydowanie szansa na rozwój i trampolina na drabinie kariery. Trzeba wykazać się ambicją, chęcią do nauki i polepszania swoich umiejętności, ale tak naprawdę, tylko w ten sposób można budować swoje doświadczenie. Ja jestem mega zadowolony, widzę świetne perspektywy na przyszłość, pracuję w nowoczesnym biurze, mam zapewnioną rozrywkę po pracy w postaci karty multisport. Jest naprawdę ekstra.
    Iwan

01.08.2022 18:04

Też uważam, że to ogromna szansa na rozwój kariery, szczególnie jeśli poważnie myśli się o pracy w branży nieruchomości. Ja byłem na początku pod wrażeniem kompetencji zespołu i chęci do pomocy. Mega to motywuje nowych pracowników do aktywnego działania i poszerzania horyzontów.
    Byly

28.07.2022 19:46

Jak tam brysie w Gdańsku bo budowa stoi? I już 3 albo 4 kb. A ledwo 2 biurowce zrobione. Przy trzecim jeden dołek wykopany i tyle.... porażka
    Klaudiusz

30.07.2022 19:11

Nikt już na Pomorzu nie chce z nimi pracować stad tyle poślizgu.
    Angel

08.07.2022 23:09

Ale ta C. musi być jakimś totalnie (usunięte przez administratora) miejscem do pracy, jeśli zamieszcza tutaj takie pozytywne fejki na swój temat, i to w dodatku całe serie na jedno kopyto. Św.r.m jedzie na kilometr. Macie ludzi za id...ów? Kto może tam wytrzymać??
    on

11.07.2022 14:18

Oj, oni zawsze tak działają, md zdecydował się nie widzieć, że otaczają go klakierzy i potakiwacze, więc myśli, że inni się nie zorientują czytając te fejury. Swoją drogą, ciekawe czy jeszcze ktoś zgłasza się na ich rekrutacje, skoro są aż tak zdesperowani w kreowaniu wizerunku spoko firmy.
    Kornel

14.07.2022 11:55

Ja się zgłosiłem i obecnie pracuję. Praca jak praca, są spore możliwości rozwoju i budowania doświadczenia, ale trzeba chcieć to robić. Ja osobiście jestem zadowolony i mogę polecić innym.
    Wiki

16.05.2022 11:58

Od początku czułam się tu dobrze, bo nigdy nie byłam zostawiana sama sobie, miałam wsparcie współpracowników i kadry, dlatego szybko się nauczyłam wszystkiego co trzeba.
    Ania

17.06.2022 09:43

Ja tu zostałam na dłużej i jestem zadowolona.
    Patryk

05.07.2022 19:00

Ja zostałem tylko na rok, ale mega miło wspominam pracę tam. Z niektórymi z zespołu nadal utrzymuję kontakt, a dzięki pracy tutaj otworzyło mi się sporo nowych drzwi.
    nowy pracownik

28.06.2022 22:43

Jak wygląda współpraca z nimi na zasadzie b2b? Czy w umowie z nimi jest wtedy np urlop? Kwestie l4 są zawarte w takiej umowie? czy opłaca się zakładać działalność i współpracować z nimi czy lepiej Uop? Jakie są wasze doswiadczenia?
    ex szczęśliwy pracownik

27.06.2022 22:52

Wiele mógłbym napisać dobrego o Cavatinie. Świetny zespół młodych, zażytych z sobą ludzi. Kompetentny i empatyczny menagement zawsze gotów do pomocy i wysłuchania pracownika. Szczególnie, gdy rozpoczynasz swoją przygodę zawodową, zespół przyjmuje do siebie w taki sposób, że codzień masz ochotę przyjść do pracy wcześniej, nie mogąc już wyczekać godziny 8:00. Dla wszystkich czytających te słowa i mających zamiar rozpocząć prace w Cavatinie mogę powiedzieć jedno: czy taką to nie znacie piszącego, nie wiecie jakie intencje kierują nim umieszczając daną opinię a poza tym jest to całkowicie subiektywne odczucie obcej osoby.
    Kibic

17.06.2022 15:23

Arka Gdynia cavatina

25.05.2022 20:35

26.05.2022 16:13

Jak w każdej firmie jest jakaś rotacja pracowników, to nic wyjątkowego, a nie ma jej tu w większym stopniu niż powinno.

27.05.2022 12:23

Czy mogłabyś w takim razie podać ile przeciętnie osób powinno się zwolnić w miesiącu/roku aby to było w normalnym stopniu ? ;)
    Księgowy

09.05.2022 20:32

Cavatina CUW prowadzi obecnie rekrutację na stanowisko Starszej Księgowej? Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat panującej tam atmosfery , czy jest rotacja? Nadgodziny?
    Bartek

11.05.2022 13:46

Ja mogę się wypowiedzieć odnośnie atmosfery, bo pracuję tu już parę miesięcy i jest świetnie. Fajni ludzie, mili i pomocni przez co lepiej sie pracuje.
    Jula

13.05.2022 15:17

To też mogę Ci potwierdzić, jak zależy Ci na dobrej atmosferze w pracy i nie chcesz się męczyć każdego dnia jakąś rywalizacją itd, to składaj tu CV, bo mamy mega zgrany team.
    Monia

09.05.2022 11:52

Dobra, rozwojowa praca, która pozwala nauczyć się wielu nowych rzeczy i zdobyć potrzebne doświadczenie.
    karlos

25.04.2022 10:12

Jak dla mnie to dobre miejsce pracy. Jest wszystko co potrzebne do zadowolenia, dobra pensja, przyjaźni ludzie, elastyczność i normalne podejście do pracownika. Mam w planach zostać tu na dłużej.
    Ala

22.04.2022 11:37

Świetna firma. Odkąd tu pracuję czuję, że jestem częścią zespołu i że mogę coś osiągnąć w tej dziedzinie, bo dobrze się tu czuję i mogę liczyć na szkolenia.
    Zainteresowana

04.04.2022 19:07

Witam, na jaką pensję można liczyć w księgowości jako asystent?

30.03.2022 11:42

Cavatina to taki Comarch tylko budowlany. Plusy firmy: konkretne projekty, kasa w moim przypadku była w porządku, paczki świąteczne i ładne biuro. Minusy: niesamowicie nieeleganckie podejście "góry", nadgodziny, rotacja, mała obsada na inwestycje za setki milionów. Reasumując nie jest to najgorsza opcja, firma mogłaby być obiecującą dla ludzi ale do skandynawskiego stylu zarządzania to oni nie dążą i szkoda.
    Agata

14.02.2022 10:45

Pracowałam kiedyś w innej firmie z tej samej branży i myślę, że tu jest zdecydowanie jest lepiej. Dobra pensja, zawsze na czas i cudowni ludzie.
    Nika

28.03.2022 13:54

Mnie najbardziej cieszy normalna atmosfera, bez zbędnej rywalizacji i związanego z tym stresu.
    justa

30.03.2022 10:06

To prawda, tu np. mam o wiele lepszą wypłatę i to bez nerwówki i stresu w pracy. Atmosfera to ich największy plus.

13.03.2022 20:41

Hanka

16.03.2022 09:42

Pracowałam tu ponad rok i to co piszesz to jakieś pomówienia, w które chyba nikt nie jest zdolny uwierzyć. Jako pracownik nigdy nie doświadczyłam jakiś przykrych sytuacji, a tym bardziej znęcania.
    Sratka baku

28.01.2022 22:29

Mi sie tu dobrze pracuje. Nie ma drugiego takiego miejsca zeby mi się tak dobrze pracowało jak mi sie tutaj pracuje. Dodam ze nie nigdzie dostałam tylu kindybałów do kiełbofoba co tutaj. A ze jest to spełnieniem moich marzeń nie zamieram stąd odchodzić
    Janusz

30.01.2022 20:19

Co ona z chłopem wyrabia to moje. Znaczy koledzy opowiadali. Także i ja nie zamierzam porzucać takich perspektyw....
    Jano

15.03.2022 21:01

To prawda potwierdzam
    Alicja

22.02.2022 08:34

Pracowałam tu w czasie moich studiów w Krakowie i była to jedna z przyjemniejszych prac, jakie miałam. Ludzie w porządku i wypłata też mi odpowiadała.
    oli

09.03.2022 08:40

Pół rok temu wróciłam do swojego miasta i nadal mam kontakt z niektórymi ludźmi, których tu poznałam, więc to raczej mit.
    Misiek

09.03.2022 14:22

No właśnie. Szczególnie, że ostatnie zdarzenia na świecie jak covid, też mają na to wpływ. Co nie zmienia faktu, że jesteśmy dość zgraną ekipą.
    anka

07.03.2022 12:21

Zatrudniłam się w grudniu i mogę już śmiało powiedzieć, że jestem zaklimatyzowana w zespole i opanowałam umiejętności potrzebne na moim stanowisku. Z perspektywy tego czasu twierdzę, że przyjście do Cavatiny to dobry wybór dla każdego, kto lubi się uczyć i rozwijać swoje umiejętności przez praktykę. Widzę, że jest tu sporo osób, które wahają się czy wysyłać swoje cv i chcę Wam doradzić, że warto jest spróbować i zobaczyć czy dobrze będziecie się czuli w tej branży, a koledzy z pracy na pewno chętnie pomogą Wam na początku, gdy wszystko wydaje się jeszcze trudne.
    Lol

22.12.2021 23:59

Sporo tu fajkowych, pochlebnych komentarzy, aż bije w oczy.
    Grzesiek

29.12.2021 13:27

Albo po prostu komentarzy ludzi, którzy lubią swoją pracę i przykładają się do niej, więc nie mają na co narzekać.
    Karola

22.02.2022 14:42

Dokładnie. Każda praca ma swoje plusy i minusy, a jak się kto dostosuje to już od niego zależy.

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.