Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

Księgowy

09.05.2022 20:32

Cavatina CUW prowadzi obecnie rekrutację na stanowisko Starszej Księgowej? Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat panującej tam atmosfery , czy jest rotacja? Nadgodziny?
    Bartek

11.05.2022 13:46

Ja mogę się wypowiedzieć odnośnie atmosfery, bo pracuję tu już parę miesięcy i jest świetnie. Fajni ludzie, mili i pomocni przez co lepiej sie pracuje.
    Jula

13.05.2022 15:17

To też mogę Ci potwierdzić, jak zależy Ci na dobrej atmosferze w pracy i nie chcesz się męczyć każdego dnia jakąś rywalizacją itd, to składaj tu CV, bo mamy mega zgrany team.
    Monia

09.05.2022 11:52

Dobra, rozwojowa praca, która pozwala nauczyć się wielu nowych rzeczy i zdobyć potrzebne doświadczenie.
    karlos

25.04.2022 10:12

Jak dla mnie to dobre miejsce pracy. Jest wszystko co potrzebne do zadowolenia, dobra pensja, przyjaźni ludzie, elastyczność i normalne podejście do pracownika. Mam w planach zostać tu na dłużej.
    Ala

22.04.2022 11:37

Świetna firma. Odkąd tu pracuję czuję, że jestem częścią zespołu i że mogę coś osiągnąć w tej dziedzinie, bo dobrze się tu czuję i mogę liczyć na szkolenia.
    Zainteresowana

04.04.2022 19:07

Witam, na jaką pensję można liczyć w księgowości jako asystent?

30.03.2022 11:42

Cavatina to taki Comarch tylko budowlany. Plusy firmy: konkretne projekty, kasa w moim przypadku była w porządku, paczki świąteczne i ładne biuro. Minusy: niesamowicie nieeleganckie podejście "góry", nadgodziny, rotacja, mała obsada na inwestycje za setki milionów. Reasumując nie jest to najgorsza opcja, firma mogłaby być obiecującą dla ludzi ale do skandynawskiego stylu zarządzania to oni nie dążą i szkoda.
    Agata

14.02.2022 10:45

Pracowałam kiedyś w innej firmie z tej samej branży i myślę, że tu jest zdecydowanie jest lepiej. Dobra pensja, zawsze na czas i cudowni ludzie.
    Nika

28.03.2022 13:54

Mnie najbardziej cieszy normalna atmosfera, bez zbędnej rywalizacji i związanego z tym stresu.
    justa

30.03.2022 10:06

To prawda, tu np. mam o wiele lepszą wypłatę i to bez nerwówki i stresu w pracy. Atmosfera to ich największy plus.

13.03.2022 20:41

Hanka

16.03.2022 09:42

Pracowałam tu ponad rok i to co piszesz to jakieś pomówienia, w które chyba nikt nie jest zdolny uwierzyć. Jako pracownik nigdy nie doświadczyłam jakiś przykrych sytuacji, a tym bardziej znęcania.
    Sratka baku

28.01.2022 22:29

Mi sie tu dobrze pracuje. Nie ma drugiego takiego miejsca zeby mi się tak dobrze pracowało jak mi sie tutaj pracuje. Dodam ze nie nigdzie dostałam tylu kindybałów do kiełbofoba co tutaj. A ze jest to spełnieniem moich marzeń nie zamieram stąd odchodzić
    Janusz

30.01.2022 20:19

Co ona z chłopem wyrabia to moje. Znaczy koledzy opowiadali. Także i ja nie zamierzam porzucać takich perspektyw....
    Jano

15.03.2022 21:01

To prawda potwierdzam
    Alicja

22.02.2022 08:34

Pracowałam tu w czasie moich studiów w Krakowie i była to jedna z przyjemniejszych prac, jakie miałam. Ludzie w porządku i wypłata też mi odpowiadała.
    oli

09.03.2022 08:40

Pół rok temu wróciłam do swojego miasta i nadal mam kontakt z niektórymi ludźmi, których tu poznałam, więc to raczej mit.
    Misiek

09.03.2022 14:22

No właśnie. Szczególnie, że ostatnie zdarzenia na świecie jak covid, też mają na to wpływ. Co nie zmienia faktu, że jesteśmy dość zgraną ekipą.
    anka

07.03.2022 12:21

Zatrudniłam się w grudniu i mogę już śmiało powiedzieć, że jestem zaklimatyzowana w zespole i opanowałam umiejętności potrzebne na moim stanowisku. Z perspektywy tego czasu twierdzę, że przyjście do Cavatiny to dobry wybór dla każdego, kto lubi się uczyć i rozwijać swoje umiejętności przez praktykę. Widzę, że jest tu sporo osób, które wahają się czy wysyłać swoje cv i chcę Wam doradzić, że warto jest spróbować i zobaczyć czy dobrze będziecie się czuli w tej branży, a koledzy z pracy na pewno chętnie pomogą Wam na początku, gdy wszystko wydaje się jeszcze trudne.
    Lol

22.12.2021 23:59

Sporo tu fajkowych, pochlebnych komentarzy, aż bije w oczy.
    Grzesiek

29.12.2021 13:27

Albo po prostu komentarzy ludzi, którzy lubią swoją pracę i przykładają się do niej, więc nie mają na co narzekać.
    Karola

22.02.2022 14:42

Dokładnie. Każda praca ma swoje plusy i minusy, a jak się kto dostosuje to już od niego zależy.
    Nastka

18.01.2022 11:23

Polecić tę pracę mogę z prostego powodu - ludzkie i wyrozumiałe szefostwo, jakiego brakuje w wielu firmach. Dla mnie to najważniejsze.
    Ewa

29.01.2022 14:56

To chyba nie miałeś okazji tu pracować. Ja nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem mnie przez nikogo z firmy.
    Jolka

30.01.2022 16:44

Dokładnie, mi również nie zdarzyło się nic takiego. Widać, że to zwykły hejt.

24.01.2022 09:03

Ala

27.01.2022 11:29

A ja właśnie mam odwrotnie, czuję że to był dobry wybór na start kariery, bo bardzo się tu rozwinęłam i zdobyłam doświadczenie od reszty kolegów z firmy.
    Werka

25.01.2022 09:33

Pracowałam tu po studiach kilka miesięcy i dobrze wspominam ten czas, gdyby nie powrót do rodzinnego miasta z prywatnych powodów, pewnie zostałabym tam na dłużej.
    Michał

19.01.2022 21:38

Ech brakowalo mi tych wpisow o najlepszej firmie z branży i ze nigdzie sie tak dobrze nie pracuje jak tutaj sie pracuje i ze wyplata zawsze na czas. Mimo ze rotacja wciąż pnie sie do góry, wykonawcy nawet nie próbują nawiązać kontaktu bo teraz pracy od groma i na normalnych warunkach a nie jak w tej firmie zamordyzm na każdym kroku
    kate

17.01.2022 15:19

Praca całkiem przyjemna, osobiście nie narzekam, bo dla mnie najważniejsi w każdej firmie są ludzie i tu udało mi się trafić na bardzo zgrany zespół.
    Milka

19.01.2022 11:37

Tak, ludzie są tu naprawdę jednym z największych plusów pracy. Od razu przyjemniej się pracuje.
    Milka

19.01.2022 11:35

Komfortowa atmosfera, zgrany zespół i dobrze rozdzielone obowiązki to główne powody, dlaczego zdecydowałam się na pracę w tym miejscu.
    Karolina

11.01.2022 12:04

Rozpoczęłam tu pracę jeszcze zeszłej jesieni i po tym czasie mogę śmiało polecić każdemu tę firmę. Profesjonalne podejście kadry zarządzającej, a równocześnie bardzo ludzkie, sprawia że aż chce się pracować.
    Julia

28.09.2021 21:09

Cavatina realizowała dla mnie jeden z projektów i jestem bardzo zadowolona.
    Projekt

31.12.2021 00:53

Przecież cavatina GW nie wykonuje dla nikogo projektów tylko buduje sama dla siebie a potem te skorupy upycha dla funduszy. Co wy bredzicie? Kto wam to pisze?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    Jacek

16.11.2021 09:25

Czy firma poszukuje kierowników robót sanitarnych na terenie Krakowa?
    Martyna

22.11.2021 14:41

Ja uważam, że to świetna firma. Pracuję tu już długi czas i warto spróbować swoich sił właśnie w tym miejscu. Ogromne wsparcie szefostwa i współpracowników i dobre warunki.
    Sara

29.12.2021 15:08

Z czego słyszałam to tak. Warto zawsze spróbować tu swoich sił. Mi akurat dobrze się tu pracuje i szybko się zaklimatyzowałam.
    Paula

12.12.2021 08:43

Super firma. Nie ma lepszego miesca do pracy. Cos niesamowitego. Jadac w delegacje np do gdanska nic sie nie robi 2 dni. Cos jak wakacje. Wiec polecam gorąco kazdemu ta firme.
    Olek

28.12.2021 20:10

Potwierdzam
    Karol

21.12.2021 11:04

Praca naprawdę bardzo w porządku. Po kilku miesiącach mogę śmiało stwierdzić, że to rzetelna firma, w której otrzymuje się wszystko co niezbędne na dobry start.
    Justyna

09.12.2021 13:40

Pracując tu już kilka miesięcy mogę stwierdzić, że to naprawdę dobre miejsce pracy. Panuje tu swobodna atmosfera, nie ma zbędnego spięcia, warunki pracy są dobre i wypłaty przyzwoite.
    Piotrek

22.11.2021 14:55

Świetna firma, która dba o swoich pracowników. Można tu naprawdę wiele się nauczyć i wciąż się rozwijać.
    Marta

02.12.2021 19:40

Czego takiego sie nauczyles?
    Konrad Rafał

23.11.2021 21:04

Zamieszczam tu chyba swoją czwartą prośbę o odpowiedź na pytanie lub wyjaśnienie i nic. Albo dostaję odpowiedź na fragment wiadomości - totalnie ogólnikową albo nie dostaję jej w ogóle. Widzę tutaj masę komentarzy, które są cudowne względem Cavatiny jaka to firma nie jest ekstra i pod tymi komentarzami jest masa "nie podoba mi się" oraz zgłoszeń. Kolejna masa komentarzy to jest przekrzykiwanie się kto miał gorzej i jakie to towarzystwo jest toksyczne. A kiedy dodałem komentarz, w którym pisałem czy jest ktoś w stanie mi to wyjaśnić o co chodzi to już nikt nie pokawapił. Przepraszam. Teraźniejszy pracownik mi odpisał, że jest ok i że dobra pensja. I komentarz dostał dwie opinie "nie podoba mi się". A czemu? Brak jakiegokolwiek uzasadnienia, brak dyskusji. Zatem jeszcze raz zapytam. Czy jest ktoś w stanie napisać tutaj o co chodzi w tej firmie, co się dzieje, czemu jest tak źle? Nie chodzi mi o komentarz znów ogólny "toksyczne towarzystwo" albo "nie dbają o pracownika". Pracownicy są opierniczani za błędy często? Są wyrzuceni z pracy za nic? Pracownicy kopią dołki pod sobą jak stereotypowe "korposzczury"? Nie ma wypłat na czas? Proszę o normalną odpowiedź. Bo to co tu widzę to jest przekrzykiwanie się i nie jestem w stanie zaufać ani dobrym ani złym opiniom skoro nikt nie jest w stanie podać konkretnych argumentów. Jestem kandydatem do dzialu fit out. Ponownie nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć czy takie problemy również dotyczą tego działu. Czy może tu jest ok? Skoro tu jest tylu byłych pracowników, którzy tak tragicznie wspominają pracę w Cavatinie i w firmie jest ogromna rotacja pracownicza to wierzyć mi się nie chce, że tu nie jest nikt zorientowany jak wygląda praca na budowie na zatrudnieniu przez Cavatinę. Ale już widzę niezgodność z komentarzami, a propos rozmowy, że była przeprowadzana w wyjątkowo przyjacielskiej atmosferze. To była normalna rozmowa, rzeczowa, o doświadczeniu. Ani bez odczucia przesadniego bycia miłym, ani bez negatywnego nastawienia. Normalna rozmowa z kilka lat starszym facetem. Po prostu. Rozmowa.
    Konrad Rafał

27.11.2021 14:48

Dziękuję. Jakieś doświadczenia z działem fit out? Przełożeni, zespół itp.
    Artek

25.11.2021 20:39

Mi się tam dobrze pracowało w tej fimie i nie ma drugiej takiej firmy w ktorej by mi sie tak dobrze pracowalo jak mi sie tutaj dobrze pracowało.

25.11.2021 20:05

Czy firma zapewnia wsparcie psychologiczne? Jesli tak chętnie powtórnie spróbowałbym współpracy. Tak po 8h pracy dodatkowe 4 u psychologa/psychiatry wiele by wniosły i byc moze zostałbym dłużej
    Maciej

12.11.2021 19:20

Czytając ogloszenia rzuciły mi się na oczy benefity mianowicie owoce, darmowa biblioteka i strefa relaksu. Czy ktos może rozwinąć to szerzej?
    Domino

17.11.2021 17:17

Strefą relaksu będzie unikanie tej firmy. Owoce nie zrekompensuja codziennej męki psychicznej. A z biblioteki bikt nie korzysta bo nie ma czasu na to kazdy orze za dwóch gdyz kadry są skromne i czeste rotacje
    Ewelina

22.11.2021 14:44

Bardzo mnie dziwi to co piszesz. Ja sama pracuję tu już jakiś czas i nie rozumiem tej opinii. Świetnie mi się tu pracuje, atmosfera jest cudowna i czuję, że wciąż się tu rozwijam.

18.11.2021 21:23

Przyszedłem tutaj z innej firmy o podobnym charakterze ale po paru tygodniach zrozumiałem swój błąd i szybko się ewakuowałem z tego toksycznego towarzystwa wracając do poprzedników.

22.11.2021 14:39

To dziwne, ja właśnie wcześniej pracowałem w innych firmach i dopiero tutaj mi się spodobało. Mam wspaniałych współpracowników, dobre zarobki i znakomite warunki pracy.
    darek

19.10.2021 23:23

Może być. Pracowałem kilka miesięcy i rzeczywiście szybko zmieniłem pracę, ale w sumie nie było najgorzej.
    Rafi

22.11.2021 14:19

No to się dział marketingu tym razem nie popisał ;)
    Karol

22.11.2021 14:37

Pierwsza praca, która mi odpowiada, a nie ogólnie moja pierwsza :) Naprawdę warto się samemu przekonać jak tam jest.
    Rafał

17.11.2021 22:21

Czy jako Inżynier Budowy ds. Jakości w tej firmie można zrobić praktykę wykonawczą? Pytanie dotyczy branży sanitarnej. Pytam tu na forum, bo spodziewam się, że podczas rozmowy o pracę zostanę zapewniony, że "jasne, że można", a jak będzie to inna sprawa. Ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tej kwestii?
    Kibic

10.11.2021 19:30

Arka Gdynia cavatina
    Konrad

04.11.2021 23:21

Pytanie z ciekawości. Czy w tej firmie znajdują się branżyści, którzy byliby w stanie podpisywać praktykę zawodową - wykonawczą? Branża sanitarna. Chodzi o praktykę pod uprawnienia.
    Konrad

06.11.2021 12:45

@Marta czemu wszyscy odchodzą po paru tygodniach? Złożyłem swoje CV na stanowisko Inżynier Budowy ds. Jakości. I nie bardzo wiem czego się spodziewać. Tu jest bardzo dużo pracy? Jakaś presja ze strony managerów? Prosiłbym o jakieś info. Bo czytam opinie tutaj i niektóre widzę są po prostu negatywne, inne pozytywne, a jeszcze inne pozytywne, gdzie wyczuwalny jest wyraźny sarkazm i nie wiem co myśleć.

31.10.2021 00:05

Tomek

04.11.2021 10:07

Ja pracowałem tu dłuższy czas i nie spotkałem się z żadną nieciekawą sytuacją. Byłem bardzo zadowolony.
    to czemu były?

04.11.2021 19:32

To czemu były pracownik, skoro tak cudownie?

03.11.2021 16:46

Wybieram się na rozmowę o prace na stanowisko inżyniera budowy. Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać z kilkuletnim doświadczeniem na podobnym stanowisku ? Jakich pytań się można spodziewać oraz o co pytać na rozmowie ?
    Magda

04.11.2021 09:57

Pytania były bardzo konkretne i standardowe. Udało mi się dostać tę pracę i jestem tu już kilka miesięcy. Szczerze nie widzę powodów do narzekania, bo atmosfera jest naprawdę świetna, a warunki pracy są bardzo dobre.

30.10.2021 23:59

Byly pracownik

31.10.2021 16:25

Nalegają na b2b a to z tego powodu ze nie chcą placic za nadgodziny. W ofercie maja socjal z kosmosu a prawda taka ze multisport i inne dodatki sa dopiero po pół roku dopiero. Więc od razu pytajcie na rozmowie o to
    Krzysiek

24.10.2021 23:44

Zamówiłem u Cavatiny projekt biura w zeszłym roku. Niedawno oddano mi budynek do użytku i póki co nie mam żadnych negatywnych uwag. Polecam.
    Maciek

21.10.2021 23:10

Zastanawiam się nad pracą w tym miejscu. Chciałbym dowiedzieć się czy w firmie odbywają się szkolenia pracownicze?
    Agata

24.10.2021 07:43

Na rozmowie kwalifikacyjnej są bardzo mili podobnie po zatrudnieniu jest dzien lub dwa dni szkoleń dla nowych. I tez sa turbo mili i uprzejmi.(usunięte przez administratora) Aa i zapomnij ze ktos czy w czyms pomoże.
    ciekawy jestem

24.10.2021 17:20

Powtórzysz grzeczniej jeśli można? Tak, żeby admin się nie musiał bawić się w szeryfa xd Ciekawy jestem, bo chyba się przejdę na rozmowę rekrutacyjną.
    bartek

20.10.2021 23:34

Pracowałem w firmie dobre kilka lat. Atmosfera w pracy była ok.

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.