Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

Nastka

18.01.2022 11:23

Polecić tę pracę mogę z prostego powodu - ludzkie i wyrozumiałe szefostwo, jakiego brakuje w wielu firmach. Dla mnie to najważniejsze.
    Ewa

29.01.2022 14:56

To chyba nie miałeś okazji tu pracować. Ja nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem mnie przez nikogo z firmy.
    Jolka

30.01.2022 16:44

Dokładnie, mi również nie zdarzyło się nic takiego. Widać, że to zwykły hejt.

24.01.2022 09:03

Ala

27.01.2022 11:29

A ja właśnie mam odwrotnie, czuję że to był dobry wybór na start kariery, bo bardzo się tu rozwinęłam i zdobyłam doświadczenie od reszty kolegów z firmy.
    Werka

25.01.2022 09:33

Pracowałam tu po studiach kilka miesięcy i dobrze wspominam ten czas, gdyby nie powrót do rodzinnego miasta z prywatnych powodów, pewnie zostałabym tam na dłużej.
    Michał

19.01.2022 21:38

Ech brakowalo mi tych wpisow o najlepszej firmie z branży i ze nigdzie sie tak dobrze nie pracuje jak tutaj sie pracuje i ze wyplata zawsze na czas. Mimo ze rotacja wciąż pnie sie do góry, wykonawcy nawet nie próbują nawiązać kontaktu bo teraz pracy od groma i na normalnych warunkach a nie jak w tej firmie zamordyzm na każdym kroku
    kate

17.01.2022 15:19

Praca całkiem przyjemna, osobiście nie narzekam, bo dla mnie najważniejsi w każdej firmie są ludzie i tu udało mi się trafić na bardzo zgrany zespół.
    Milka

19.01.2022 11:37

Tak, ludzie są tu naprawdę jednym z największych plusów pracy. Od razu przyjemniej się pracuje.
    Milka

19.01.2022 11:35

Komfortowa atmosfera, zgrany zespół i dobrze rozdzielone obowiązki to główne powody, dlaczego zdecydowałam się na pracę w tym miejscu.
    Karolina

11.01.2022 12:04

Rozpoczęłam tu pracę jeszcze zeszłej jesieni i po tym czasie mogę śmiało polecić każdemu tę firmę. Profesjonalne podejście kadry zarządzającej, a równocześnie bardzo ludzkie, sprawia że aż chce się pracować.
    Julia

28.09.2021 21:09

Cavatina realizowała dla mnie jeden z projektów i jestem bardzo zadowolona.
    Projekt

31.12.2021 00:53

Przecież cavatina GW nie wykonuje dla nikogo projektów tylko buduje sama dla siebie a potem te skorupy upycha dla funduszy. Co wy bredzicie? Kto wam to pisze?
    Jacek

16.11.2021 09:25

Czy firma poszukuje kierowników robót sanitarnych na terenie Krakowa?
    Martyna

22.11.2021 14:41

Ja uważam, że to świetna firma. Pracuję tu już długi czas i warto spróbować swoich sił właśnie w tym miejscu. Ogromne wsparcie szefostwa i współpracowników i dobre warunki.
    Sara

29.12.2021 15:08

Z czego słyszałam to tak. Warto zawsze spróbować tu swoich sił. Mi akurat dobrze się tu pracuje i szybko się zaklimatyzowałam.
    Paula

12.12.2021 08:43

Super firma. Nie ma lepszego miesca do pracy. Cos niesamowitego. Jadac w delegacje np do gdanska nic sie nie robi 2 dni. Cos jak wakacje. Wiec polecam gorąco kazdemu ta firme.
    Olek

28.12.2021 20:10

Potwierdzam

21.12.2021 11:04

Praca naprawdę bardzo w porządku. Po kilku miesiącach mogę śmiało stwierdzić, że to rzetelna firma, w której otrzymuje się wszystko co niezbędne na dobry start.
    Justyna

09.12.2021 13:40

Pracując tu już kilka miesięcy mogę stwierdzić, że to naprawdę dobre miejsce pracy. Panuje tu swobodna atmosfera, nie ma zbędnego spięcia, warunki pracy są dobre i wypłaty przyzwoite.
    Piotrek

22.11.2021 14:55

Świetna firma, która dba o swoich pracowników. Można tu naprawdę wiele się nauczyć i wciąż się rozwijać.
    Marta

02.12.2021 19:40

Czego takiego sie nauczyles?
    Konrad Rafał

23.11.2021 21:04

Zamieszczam tu chyba swoją czwartą prośbę o odpowiedź na pytanie lub wyjaśnienie i nic. Albo dostaję odpowiedź na fragment wiadomości - totalnie ogólnikową albo nie dostaję jej w ogóle. Widzę tutaj masę komentarzy, które są cudowne względem Cavatiny jaka to firma nie jest ekstra i pod tymi komentarzami jest masa "nie podoba mi się" oraz zgłoszeń. Kolejna masa komentarzy to jest przekrzykiwanie się kto miał gorzej i jakie to towarzystwo jest toksyczne. A kiedy dodałem komentarz, w którym pisałem czy jest ktoś w stanie mi to wyjaśnić o co chodzi to już nikt nie pokawapił. Przepraszam. Teraźniejszy pracownik mi odpisał, że jest ok i że dobra pensja. I komentarz dostał dwie opinie "nie podoba mi się". A czemu? Brak jakiegokolwiek uzasadnienia, brak dyskusji. Zatem jeszcze raz zapytam. Czy jest ktoś w stanie napisać tutaj o co chodzi w tej firmie, co się dzieje, czemu jest tak źle? Nie chodzi mi o komentarz znów ogólny "toksyczne towarzystwo" albo "nie dbają o pracownika". Pracownicy są opierniczani za błędy często? Są wyrzuceni z pracy za nic? Pracownicy kopią dołki pod sobą jak stereotypowe "korposzczury"? Nie ma wypłat na czas? Proszę o normalną odpowiedź. Bo to co tu widzę to jest przekrzykiwanie się i nie jestem w stanie zaufać ani dobrym ani złym opiniom skoro nikt nie jest w stanie podać konkretnych argumentów. Jestem kandydatem do dzialu fit out. Ponownie nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć czy takie problemy również dotyczą tego działu. Czy może tu jest ok? Skoro tu jest tylu byłych pracowników, którzy tak tragicznie wspominają pracę w Cavatinie i w firmie jest ogromna rotacja pracownicza to wierzyć mi się nie chce, że tu nie jest nikt zorientowany jak wygląda praca na budowie na zatrudnieniu przez Cavatinę. Ale już widzę niezgodność z komentarzami, a propos rozmowy, że była przeprowadzana w wyjątkowo przyjacielskiej atmosferze. To była normalna rozmowa, rzeczowa, o doświadczeniu. Ani bez odczucia przesadniego bycia miłym, ani bez negatywnego nastawienia. Normalna rozmowa z kilka lat starszym facetem. Po prostu. Rozmowa.
    Konrad Rafał

27.11.2021 14:48

Dziękuję. Jakieś doświadczenia z działem fit out? Przełożeni, zespół itp.
    Artek

25.11.2021 20:39

Mi się tam dobrze pracowało w tej fimie i nie ma drugiej takiej firmy w ktorej by mi sie tak dobrze pracowalo jak mi sie tutaj dobrze pracowało.

25.11.2021 20:05

Czy firma zapewnia wsparcie psychologiczne? Jesli tak chętnie powtórnie spróbowałbym współpracy. Tak po 8h pracy dodatkowe 4 u psychologa/psychiatry wiele by wniosły i byc moze zostałbym dłużej
    Maciej

12.11.2021 19:20

Czytając ogloszenia rzuciły mi się na oczy benefity mianowicie owoce, darmowa biblioteka i strefa relaksu. Czy ktos może rozwinąć to szerzej?
    Domino

17.11.2021 17:17

Strefą relaksu będzie unikanie tej firmy. Owoce nie zrekompensuja codziennej męki psychicznej. A z biblioteki bikt nie korzysta bo nie ma czasu na to kazdy orze za dwóch gdyz kadry są skromne i czeste rotacje
    Ewelina

22.11.2021 14:44

Bardzo mnie dziwi to co piszesz. Ja sama pracuję tu już jakiś czas i nie rozumiem tej opinii. Świetnie mi się tu pracuje, atmosfera jest cudowna i czuję, że wciąż się tu rozwijam.

18.11.2021 21:23

Przyszedłem tutaj z innej firmy o podobnym charakterze ale po paru tygodniach zrozumiałem swój błąd i szybko się ewakuowałem z tego toksycznego towarzystwa wracając do poprzedników.

22.11.2021 14:39

To dziwne, ja właśnie wcześniej pracowałem w innych firmach i dopiero tutaj mi się spodobało. Mam wspaniałych współpracowników, dobre zarobki i znakomite warunki pracy.
    darek

19.10.2021 23:23

Może być. Pracowałem kilka miesięcy i rzeczywiście szybko zmieniłem pracę, ale w sumie nie było najgorzej.
    Rafi

22.11.2021 14:19

No to się dział marketingu tym razem nie popisał ;)

22.11.2021 14:37

Pierwsza praca, która mi odpowiada, a nie ogólnie moja pierwsza :) Naprawdę warto się samemu przekonać jak tam jest.
    Rafał

17.11.2021 22:21

Czy jako Inżynier Budowy ds. Jakości w tej firmie można zrobić praktykę wykonawczą? Pytanie dotyczy branży sanitarnej. Pytam tu na forum, bo spodziewam się, że podczas rozmowy o pracę zostanę zapewniony, że "jasne, że można", a jak będzie to inna sprawa. Ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tej kwestii?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    Kibic

10.11.2021 19:30

Arka Gdynia cavatina
    Konrad

04.11.2021 23:21

Pytanie z ciekawości. Czy w tej firmie znajdują się branżyści, którzy byliby w stanie podpisywać praktykę zawodową - wykonawczą? Branża sanitarna. Chodzi o praktykę pod uprawnienia.
    Konrad

06.11.2021 12:45

@Marta czemu wszyscy odchodzą po paru tygodniach? Złożyłem swoje CV na stanowisko Inżynier Budowy ds. Jakości. I nie bardzo wiem czego się spodziewać. Tu jest bardzo dużo pracy? Jakaś presja ze strony managerów? Prosiłbym o jakieś info. Bo czytam opinie tutaj i niektóre widzę są po prostu negatywne, inne pozytywne, a jeszcze inne pozytywne, gdzie wyczuwalny jest wyraźny sarkazm i nie wiem co myśleć.

31.10.2021 00:05

Tomek

04.11.2021 10:07

Ja pracowałem tu dłuższy czas i nie spotkałem się z żadną nieciekawą sytuacją. Byłem bardzo zadowolony.
    to czemu były?

04.11.2021 19:32

To czemu były pracownik, skoro tak cudownie?
    Marcin

03.11.2021 16:46

Wybieram się na rozmowę o prace na stanowisko inżyniera budowy. Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać z kilkuletnim doświadczeniem na podobnym stanowisku ? Jakich pytań się można spodziewać oraz o co pytać na rozmowie ?
    Magda

04.11.2021 09:57

Pytania były bardzo konkretne i standardowe. Udało mi się dostać tę pracę i jestem tu już kilka miesięcy. Szczerze nie widzę powodów do narzekania, bo atmosfera jest naprawdę świetna, a warunki pracy są bardzo dobre.

30.10.2021 23:59

Byly pracownik

31.10.2021 16:25

Nalegają na b2b a to z tego powodu ze nie chcą placic za nadgodziny. W ofercie maja socjal z kosmosu a prawda taka ze multisport i inne dodatki sa dopiero po pół roku dopiero. Więc od razu pytajcie na rozmowie o to
    Krzysiek

24.10.2021 23:44

Zamówiłem u Cavatiny projekt biura w zeszłym roku. Niedawno oddano mi budynek do użytku i póki co nie mam żadnych negatywnych uwag. Polecam.
    Maciek

21.10.2021 23:10

Zastanawiam się nad pracą w tym miejscu. Chciałbym dowiedzieć się czy w firmie odbywają się szkolenia pracownicze?
    Agata

24.10.2021 07:43

Na rozmowie kwalifikacyjnej są bardzo mili podobnie po zatrudnieniu jest dzien lub dwa dni szkoleń dla nowych. I tez sa turbo mili i uprzejmi.(usunięte przez administratora) Aa i zapomnij ze ktos czy w czyms pomoże.
    ciekawy jestem

24.10.2021 17:20

Powtórzysz grzeczniej jeśli można? Tak, żeby admin się nie musiał bawić się w szeryfa xd Ciekawy jestem, bo chyba się przejdę na rozmowę rekrutacyjną.
    bartek

20.10.2021 23:34

Pracowałem w firmie dobre kilka lat. Atmosfera w pracy była ok.
    ant99

20.10.2021 21:07

Pracowałem w Cavatinie pół roku. Nie powiem, że żałuję, ale raczej nie zamierzam wracać.

14.10.2021 23:01

Podpowie ktoś czemu na rozmowie o prace tak bardzo naciskają na B2B?
    Łukasz

20.10.2021 10:38

Ja od razu powiedziałem ze chce umowę o pracę z tego względu ze nie mialem zbyt wielkiego doświadczenia w budowlance ale z tego co mowili na budowie to zachęcają na b2b z tego względu zeby nie musieć płacić nadgodzin. Są budowy gdzie trzeba pracowac dłużej niz 8h zwykle po 10 czasem 11 a majac kogos na dzialalnosci nikogo nie interesuje ile pracujesz byle wykonać prace terminowo.
    Łukasz

20.10.2021 00:04

Współpracuję z Cavatiną już od dłuższego czasu i póki co wykonali dla mnie kilka ciekawych projektów. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony z ich pracy.
    Maria

14.10.2021 01:15

Bardzo podoba mi się Cavatina Hall budowana w Bielsku-Białej. Budynek wygląda cudownie.

14.10.2021 01:13

W jakich godzinach zazwyczaj pracuje się na budowie w Cavatinie?
    Kkk

13.10.2021 20:17

Jak jest w księgowości?
    Aneta

12.10.2021 22:47

Bardzo fajna firma budowlana.
    Aneta

30.09.2021 22:30

Czy Cavatina przeprowadza rekrutacje zdalnie?
    Aleksander

30.09.2021 21:39

Za klika dni mam swoją pierwszą rozmowę kwalifikacyjną w Cavatinie. Dlatego też chciałbym zapytać jakich pytań mogę się spodziewać?
    Krzysztof

29.09.2021 21:59

Przystępna pensja, praca bywa trudna ale firma daje możliwość rozwoju.
    Arek

29.09.2021 21:35

Staram się o pracę jako inspektor nadzoru elektrycznego. Ktoś może mi powiedzieć coś więcej o tym stanowisku w Cavatinie?
    Bartek

26.09.2021 21:12

Jako klient jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Cavatiną. Polecam.
    Janek

28.09.2021 21:51

Podpinam się pod opinię. Mój projekt został bardzo dobrze wykonany.

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.