Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

KOrlando

26.02.2023 19:28

Unikać. Chaos na budowach i zamordyzm. Inżynier budowy robi za wszystkich. I normalką są opierdalające maile od Prezesa na forum publicznym. zero szacunku do ludzi, zero
    Gal_Anonim

27.02.2023 08:07

(usunięte przez administratora)....maile to standard w tej firmie,nie raz nawet firma która wysłała do nich za wysoką wycenę sama otrzymywała informację że mają (usunięte przez administratora)..... Więkoszść opinii tutaj to jakieś roboty, dodawane co kilka minut jakieś wymyślone imiona
    PDW

06.03.2023 11:00

A jak traktowani są podwykonawcy ? Warto z nimi nawiązać współpracę ?
    KrystianS.

19.07.2021 08:27

Praca czasem jest ciężka i stresująca, ale pensja jest dobra.
    Krzysiek

29.11.2022 16:55

Potwierdzam, po poprzednich doświadczeniach uważam, że tutaj jest świetnie. Pieniądze zawsze na czas, brak problemów z dogadaniem się z managerem w bieżących sprawach.
    Olena

26.02.2023 14:54

No, to prawda. W moim wypadku efektywność pracy w dużej mierze zależy od zespołu, z jakim mam styczność pracować. Trafiłam na fantastycznych, zaangażowanych ludzi, którzy lubią to, co robią!

17.10.2021 02:03

Renia

28.11.2022 00:59

Tak, to prawda. Ja nie zauważyłam problemu faworyzacji. Jestem zadowolona z pracy, lubię swoich współpracowników i nie mam nic do zarzucenia moim pracodawcom.
    Bob

17.02.2023 14:17

Nic dodać, nic ująć. Także nie uważam, że w moim zespole jest ktoś faworyzowany. Ci, co się starają i dobrze wykonują swoje obowiązki, są nagradzani, nic dziwnego.

20.04.2022 13:07

Olaf

25.01.2023 18:47

Prawda! Wiele zależy od człowieka i jego poszanowania do pracy. Ja jestem wdzięczny za każdy dzień tutaj i jestem dumny, że mogę nazywać się pracownikiem w tak prestiżowej firmie.
    Ludwik

09.02.2023 20:07

Potwierdzam - ja zawsze daje z siebie maksa, byleby dobrze wykonać swoją pracę. Jestem zadowolony, czuję satysfakcję, to i moje wyniki są naprawdę dobre :D

11.02.2022 10:54

To dobra firma dla osób, które lubią pracę w zespole. Zdarza się, że praca jest wymagająca ale pozwala na rozwój zawodowy.
    Elena

24.09.2022 11:07

Firma pozwala się rozwijać-to jest najważniejsze. Jeżeli pracownik czuje stagnację zawodową, to najprawdopodobniej będzie chciał ją zmieniać. Tutaj nie ma takiego problemu, kusy czy szkolenia są dostępne dla każdego członka zespołu. Firma także dba o rozwój osobisty dając przykładowo kartę multisport.
    Nikodem

26.01.2023 22:02

Multisport czy darmowe lekcje angielskiego to świetna okazja na polepszenie swoich umiejętności. Mnie osobiście pracuje się tutaj bardzo dobrze - nie sądziłem, że po pół roku będę tak dobrze odnajdywał się w zespole. Jest ekstra :)
    Kundel

23.03.2022 01:39

Jak to wszystko czytam to mi sie niedobrze robi, jeden przekrzykuje drugiego, licytacja. Ja juz pracuje w Cavatinie dosyc dlugo i chociaz byly wzloty i upadki, zreszta jak w kazdej firmie, w ogolnym rozrachunku firma wypada bardzo dobrze. Nie ma/mam na co narzekac, warunki, pensja, benefity. Ludzie sa teraz roszczeniowi i sie w d….. poprzewracalo, sami nie wiedza czego chca. Jak sie jest w porzadku to i jest sie traktowanym z szacunkiem. Dla hejterow: dajcie juz sobie spokoj i poszukajcie pracy, ktora bedzie zadowalajaca i da Wan satysfakcje. Te negatywne komentarze pokazuja, ze znowu Wam cos nie wyszlo wiec moze problem jest u zrodla;)
    Alina

26.01.2023 12:00

Kandydatów jest wiele, mnie udało się dostać do szeregów firmy i wcale się nie dziwię, że zainteresowanie jest tak duże. Świetne warunki, pensja znacznie bardziej konkurencyjna do pozostałych firm, biuro w świetnej lokalizacji.
    Ciekawy

26.01.2023 18:44

Możesz napisać do jakiego działu? Może też spróbuję skoro mówisz że takie świetne warunki.
    Romek

07.07.2022 14:37

Czas pokazał, że to świetna firma. Początkowo miałem tutaj zagościć tylko na chwilę, obecnie to mój kolejny rok tutaj. Osobiście śmiało mogę polecić - mamy bardzo wysoką efektywność czasową realizowanych inwestycji, dzięki naszej wiedzy. Możemy sporo nauczyć, także tych młodych i niedoświadczonych jeszcze pracowników.
    Antek

28.11.2022 17:39

To kolejna opinia, która motywuje mnie i zachęca do aplikacji tutaj na staż. Moi znajomi z roku wyżej polecali i mówili, że warto spróbować, bo można zobaczyć, jak naprawdę wygląda praca w branży.
    Karolina

25.01.2023 16:26

Ja również polecam. Praca po stażu spadła mi jak z nieba, jestem mega zadowolona. Nie sądziłam, że to akurat mnie się uda, a tutaj taka miła niespodzianka!
    miśka

26.04.2022 11:37

Jedna z lepszych firm z jakimi współpracowałam. Profesjonalni i empatyczni.
    Sara

29.11.2022 01:59

Nasza wspólna realizacja projektu przebiegła planowo, bezproblemowo i czasowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i liczymy na kolejne wspólne projekty w przyszłości :)
    Krzysztof

25.01.2023 16:20

Potwierdzam opinię - współpraca planowa, poszła zgodnie z planem. Dobry wybór i rzetelna firma.
    Marioo

11.12.2022 17:49

Mimo, że zdecydowałem się na zmianę środowiska bardzo dobrze wspominam tę pracę

19.01.2023 10:27

Też pożegnałam się już jakiś czas z pracą tutaj, ale pozytywne wspomnienia pozostaną ze mną na długi czas.
    ehhh

15.12.2022 10:45

Czy osoby wstawiające te wielce pozytywne opinie nie mają kszty honoru i ludzkiej przyzwoitości żeby pisać takie bzdury ? Ta firma to totalne (usunięte przez administratora) - kandydaci szkoda waszego czasu, nerwów i zdrowia !

23.12.2022 09:16

Zgadzam się w 100%! Zwalniają ludzi kilka dni przed świętami, mówiąc przy tym wesołych świąt. Powiedźcie jak święta mogą być wesołe i spokojne jak podczas Wigilii wiesz, że nie masz pracy i musisz szukać nowej. Będąc fair w stosunku do pracownika pasowałoby już dać wypowiedzenie po świętach, aby nie psuć atmosfery świąt. Prezes chyba naoglądał się bajki o Grinchu i postanowił wszystkim zepsuć święta. Odradzam pracy w tej firmie, zatrudniają na krótkie okresy, a potem zwolnienie. Przy tym jeszcze musisz założyć własną działalność. Praca w firmie nie jest warta nic. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Proszę nie wierzcie tym sztucznie wystawionym opinią.

23.12.2022 09:21

Kupaśmiechu

28.12.2022 15:29

Akcje lecą to personel tez, szkoda że cały dzień trzeba było pracować…
    Maria

26.12.2022 20:38

Współpraca przebiegła znakomicie, bez żadnych problemów. Naprawdę dbają o terminowość. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
    Serio

27.12.2022 10:19

Chyba dbają o terminowość przekazania wypowiedzenia
    Igor

26.12.2022 20:40

Świetna firma. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Terminowość to u nich podstawa. Polecam
    Jerzy

26.12.2022 20:37

Świetnie mi się współpracowało z tą firmą. Polecam serdecznie
    Seba

24.12.2022 01:45

Firma ma potencjal ale niestety jest zarzadzana przez lysego ktorego kompetencje i kultura jest na poziomie neandertalczyka. Na krotka mete jakos to dzialalo ale nazbieralo sie kilka wtop i (usunięte przez administratora) wybilo wiec nagle trzeba zwolnic polowe pracownikow i wstrzymac budowy. Brak szanowania ludzi przeklada sie na duze rotacje co ma wplyw na duzy bajzel na budowach. Finalnie nic nie jest oddawane w terminie a o problemach najemcow mozna by nagrac program w stylu "Usterki". Widac ze kary umowne od zawiedzionych najemcow musialy sie srogo przyczynic do obecnej sytuacji. Nie wspominajac juz o wspanialej opini u najemcow, podwykonawcow i pracownikow co odbija sie echem po rynku. Byla to wspaniala prosta droga od pieknych tytulow w portalach branzowych o wspanialych planach do cofniecia firmy o kilka lat w rozwoju :)
    hel

11.12.2022 17:42

Obawiałem się, jednak niepotrzebnie. Bardzo fajna praca
    Blues

30.11.2022 06:54

Widać, że ktoś zapłacił fakturę za wpisy, taki wysyp. A nie lepiej byłoby wydać tę kasę na spłatę długów??
    Dawid

27.06.2021 16:13

Firma okej, warunki też w porządku.
    Grzesiek

29.11.2022 16:58

Pracuję pół roku, potem czasie nadal jestem bardzo zadowolony, nie mam nic do zarzucenia firmie, szefostwu czy zespołowi :)

24.08.2021 16:51

Osobiście w Cavatinie dobrze mi się pracuję. Polecam.
    Eryk

29.11.2022 16:52

Podzielam opinię - wreszcie znalazłem pracę, w której się odnajduję i lubię to, co robię. Podoba mi się fakt, że możemy szkolić się w angielskim i korzystać z multisporta :)
    Alexa

29.11.2022 01:07

Jak czytam te opinie, to wiem, że musiał je pisać Michał Dz. Innego wyjścia nie ma. Michał, dobrze, że jesteś.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    resisrapital

10.10.2022 21:33

poleciali na mieszkania pod wynajem, ceny jakie oferuja to kosmos jak za taką norę. ale oczywiscie pierw trzeba wybudowac a nie ma kim i za co stad zaczeli sprzedaz biurowcow, oczywisicie zaczeli od tych najgorszych z setkami rudnych do dusuniecia usterek jak np cieknace dachy i zalewane po deszczu garaze
    Sylwia

28.11.2022 20:26

Ta firma to masakra. W Warszawie przy budowie biurowca to dla nadzoru byl jeden kontener rozumiecie? Biurowiec naście kondygnacji i dla kadry budowy 6mx2.4m powierzchni bo srulejewski tak zarządził a że on tam raz na tydzień/ miesiac no to co dla niego tyle

11.07.2022 14:21

Praca w Cavatina spadła mi jak z nieba! Nie podejrzewałam, że atmosfera w pracy może być aż taka dobra - świetne są dodatkowe lekcje angielskiego, dzięki czemu można podszlifować język i polepszać swoje umiejętności.
    Iga

21.07.2022 14:13

Tak, benefity w postaci lekcji angielskiego są naprawdę świetne. Super opcją dodatkową jest także multisport, zawsze po pracy wpadam na siłownię :D Ogólnie fajna, rozwijająca praca z super ludźmi w atrakcyjnej lokalizacji w nowoczesnym biurowcu.
    Nina

28.11.2022 01:26

W porównaniu do innych placówek benefity są świetne i różnorodne. Zajęcia z angielskiego są fajnie przeprowadzane i można nauczyć się podczas nich, czegoś użytecznego i nowego. Ogólnie praca tutaj, jest naprawdę spoko :)
    Michał

06.07.2021 09:18

Myślę, że praca w Cavatinie nie należy do najłatwiejszych i czasem jest wymagająca ale daje możliwość rozmwoju.
    Janek

06.09.2022 22:44

Praca nie dla każdego, ale zdecydowanie dla osób chcących się uczyć, zdobywać nowe doświadczenie i budować swoją pozycję na rynku.
    Grzesiek

28.11.2022 01:18

Żadna praca nie jest prosta, szczególnie w branży nieruchomości. Najważniejszy jest fakt, że warto — doświadczenie i zdobyta wiedza zostanie na lata, a samorozwój jest kluczem do spełnienia zawodowego.

22.11.2021 14:51

Znajoma poleciła mi tę firmę, gdy szukałam pracy. Przedtem byłam zatrudniona w firmach o podobnym charakterze i gdy tu przyszłam, byłam pozytywnie zaskoczona, jaka panuje tu atmosfera i jakie warunki pracy otrzymałam.
    Filip

24.10.2022 11:14

O tak! Jest ogromna różnica! Pracowałem w kilku firmach o podobnej branży i była to katorga w porównaniu do pracy tutaj. Czuję duże wsparcie ze strony zespołu i mam ściśle określone obowiązki. Niczego więcej mi nie potrzeba.
    Ludwik

27.11.2022 23:42

Nie ma co porównywać pracy w Cavatinie do konkurencji! Wyprzedza wszystkich o głowę. Darmowe lekcje angielskiego są super, uwielbiam się rozwijać językowo!
    Julia

10.11.2021 14:00

Pracuję tu już kilka tygodni i jestem bardzo zadowolona. Każdy bardzo mi pomaga i zostałam dobrze przeszkolona, dzięki czemu czuję się pewnie na swoim stanowisku.
    Aga

24.10.2022 11:27

Sama zadaje sobie to pytanie. Dla mnie nie ma powodu, dla którego miałabym szukać innej pracy. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością, nie będę stąd uciekać :)
    Irek

27.11.2022 23:40

Dokładnie to samo pytanie sobie zadaję. Nie widzę żadnego realnego powodu, aby decydować się na zmianę tej pracy. Pracuję od pół roku i nigdzie się nie wybieram.
    Magda

21.02.2022 12:51

Praca jest bardzo w porządku, dla mnie najważniejsze jest, żebym miała określone obowiązki i w ich ramach pracowała, bo lubię wiedzieć na czym stoję, a tu właśnie tak jest.
    Rafał

25.11.2022 23:38

Ciekawe czy Honorata pracująca w Cavatinie wie, że takie ma zdanie XDDDDD
    Elena

27.11.2022 23:32

Mam podobną opinię - wszystko jasne od początku, wiadomo, na co się zgadzasz. Mnie warunki odpowiadają i uważam, że warto samemu spróbować.
    Julita

22.02.2022 13:20

Zatrudniając się tu liczyłam, że będzie to dobra przejściowa praca po studiach, ale postanowiłam zostać na dłużej, bo świetnie się tu odnalazłam.
    Marlena

24.10.2022 17:44

Też przyszłam tutaj z myślą w głowie, że zostanę tylko na kilka miesięcy. Życie zweryfikowało i zostałam na stałe :) Super dogaduję się z zespołem, sumiennie wypełniam swoje obowiązki i jestem zadowolona z miejsca, w którym się znajduję.

16.04.2022 00:08

Wiola

25.08.2022 09:54

Ja też nie mam problemu z tym, o czym wspominasz. Trzeba skupić się na pracy, która w mojej opinii jest bardzo ciekawa i rozwojowa i przeć do przodu :) Mnie się tutaj bardzo podoba i nie mam tej pracy nic do zarzucenia.
    Paweł

24.10.2022 12:52

Też nigdy nie miałem problemu z tymi kwestiami. Wszystko do dogadania i uzgodnienia. Normalne i ludzki podejście w firmie, było bardzo odczuwalne - zawsze byłem za nie wdzięczny.
    Karteczka

20.12.2021 10:27

Zgodnie z umową nie mogę mówić źle o firmie. Więc nie mam nic do powiedzenia ;)
    Tadeusz

06.09.2022 23:05

Ja jestem zadowolony — robię to co zostało mi powierzone i spokojnie, krok po kroku wykonuje zadania. Na spokojnie, trzeba podchodzić do pracy z szacunkiem, to wtedy nie będzie problemów z innymi kwestiami.
    Mateusz

24.10.2022 12:49

Bardzo trafne słowa. Skupienie i sfokusowanie na obowiązkach, wykonaniu zadań, w jak najlepszy sposób oraz zadbanie o relacje ze współpracownikami, to klucz do zrównoważonej i zdrowej pracy.
    Karolina

04.02.2022 14:45

Dobra praca dla każdego, kto chce zdobyć doświadczenie i umie współpracować w grupie.
    Laura

24.10.2022 11:23

Ja bardzo obawiałam się pracy w zespole. To było moje pierwsze takie doświadczenie. Na szczęście, zostałam bardzo miło i przyjaźnie przez wszystkich członków zespołu. Uważam, że w moim przypadku, nie dało się, nie zintegrować :)
    Patrycja

20.05.2022 10:36

Przekonałam się sama o tym, że praca tutaj jest naprawdę fajna. Mamy dobrą atmosferę, dobre warunki i wypłata też mnie zadowala.
    Renia

10.09.2022 15:08

Też jestem zadowolona, mam niedaleko do pracy, dobą pensję, miłych współpracowników. Fajną opcją jest też możliwość uczestnictwa w darmowych lekcjach angielskiego.
    Milena

24.10.2022 11:18

Benefity są naprawdę bardzo dobre! Uważam, że lekcje angielskiego, podobnie jak karta multisport to bardzo fajne alternatywy do innych możliwych form dodatków. Firma dba o rozwój osobisty!
    Sławek

15.07.2021 16:48

U mnie rozmowa o prace przebiegła bardzo szybko, jasne warunki i wielkość wynagrodzenia.
    Olgierd

17.10.2022 11:21

Miałem, tak samo. Konkretne pytania, dotyczące doświadczenia i planów na przyszłość. Przedstawienie jasnych warunków zatrudnienia i kwestii pieniężnych. Podsumowując - sprawnie, szybko i bezproblemowo.
    Martyna

24.08.2021 12:46

Czy w Cavatinie przysługują jakieś premie? Na przykład zależne od przepracowanego czasu?

17.10.2022 11:13

Jasne, pracownicy są wynagradzani za swoją pracę i dobre wyniki. Wszystko zależy od danej sytuacji i osoby, ale w firmie istnieje możliwość uzyskania premii. Trzeba się przyłożyć i dobrze wykonywać powierzone zadania.
    Olka

15.09.2021 23:47

Jak jest z księgowością? Jak pracuje się w tym dziale?
    Karol

16.09.2021 21:02

Jestem studentem i szukam pracy na pół etatu. Myślicie, że Cavatina to dobry wybór?
    Mikołaj

17.10.2022 00:28

Jasne, dla studentów to świetna opcja. Bardzo Ci polecam, sam tam zaczynałem i dużo się nauczyłem.
    Marzena

15.09.2021 02:05

Cześć, muszę jak najszybciej znaleźć pracę, a widziałam w komentarzach, że podobno przyjmują tutaj dużo osób. Ale też widzę, że dużo osób ma bardzo mieszane opinie na ich temat. Myślicie, że mimo to powinnam spróbować się tutaj zatrudnić przynajmniej na jakiś czas?
    Asasyn

19.10.2021 16:19

Mozesz powiedzieć dlaczego? Wywalają za jednorazowe podwinięcie się nogi ? Mnie też przyjęli bez problemu, ale właśnie obawiam się tego, że po okresie próbnym wymienią mnie na kogoś nowszego.
    Karol

16.10.2022 20:46

Jasne, uważam, że każdy powinien sprawdzić sam siebie, czy dana praca mu odpowiada. Ja przykładowo, byłem mega zadowolony i, mimo że zmieniłem branże, to rekomenduję pracę w Cavatinie.
    łatatatasrata

10.10.2022 21:30

jakosc musi byc choc nic o niej nie wiem bo mam zero doswiadczenia i obycia na budowie. ale jestem ekspertem od miejsc postojowych, moja jedyna zaleta.
    rotatina

10.10.2022 21:28

isc na urlop w tej firmie i wrocic po nim to jak zmienic pracodawce. wszyscy poprzedni pracownicy sie w wiekszosci zwolnili i sa juz nowozatrudnieni albo rekrutowani inni. MASAKRA. i to bez konca od poczatku istnienia tego czegos
    kibic

10.10.2022 21:26

arka gdynia cavatina
    srulejekwskij

10.10.2022 21:25

chwala sie sprzedaza paru obiektow w tym tischnera gdzie od poczatku dach ciekł i cieknie dalej. tak samo jak cieknie w bielsku. malo tego po kazdym deszczu garaz jest zalewany notorycznie. masa bledow projektowych i wykonawczych. jak tam genialny srateg sk?
    sramyksranakamyk

10.10.2022 21:24

kilkuletnie biurowce w krakowie przy wielickiej juz obstawione rusztowaniem bo elewacja sie rozwala. miliony procedur, jakosc itp a nic porzadnie zrobic nie potrafia

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.