DOZ

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o DOZ S.A.

Opinie o DOZ Łódź

WebsiteIconDOZ S.A.

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!

Kamila

29.08.2023 17:11

Mistrzostwo Doz z jednej strony firma która posiada 1000 aptek, która wszystko dookoła wykupuje i kasuje konkurencje , Uwaga: urządzą wycieczki na Majorkę dla najlepszych kierowników , a z drugiej strony 0 podwyżek i ucinanie godzin pomocom aptecznym we wszystkich aptekach z braku pieniędzy(usunięte przez administratora)Gy te Apteki były państwowe Cefarmu człowiek był szanowany a teraz jest tylko zwykłym sprzedawcą produktów leczniczych gdyby nie trzeba było PDWZ to by sprzedawał to Ukrainiec
    Lofry

28.06.2023 22:00

Jakie widełki wynagrodzeniowe są na stanowisku Młodszy spec. lub specjalista ds. zaopatrzenia? Mniej więcej chociaż.. Można zacząć od 4000 net czy bez szans?
    www

02.08.2023 12:12

Bez szans na 4000 netto a i tak ci jeszcze obowiązków dorzucą
    Już były

22.07.2023 13:14

Koniec lipca - kolejna faza zwolnień pracowników z umowami o pracę. Brawo
    Brajan

29.07.2023 18:58

Bo to korpo. Nie wyrabiasz limitów - wylatujesz. Wyrabiasz - brawo. Za miesiąc ci je podwyższą. Ktoś ostatnio pisał że firma nie zwalnia ludzi. Owszem - zwalnia. Już nie tylko tych agencyjnych na umowy zlecenia ale nawet na umowy o pracę na czas nieokreślony. Raz jeszcze powtórzę. Ohydne korpo !!!!
    Karaluch

06.07.2023 18:33

W ogłoszeniu jest napisane”praca stabilna” Szkoda że tylko dla Ukrainców… osoby które są stale zatrudnione i są Polakami zostają zwolnieni nawet jeśli dobrze wykonują swoją pracę, nie chodzą na zwolnienia oraz nie nadużywają swoich przywilejów. Praca faktycznie potrafi być lekka i przyjemna, chyba że w grę zaczynają wchodzić normy. Niestety zaczyna być więcej rządzących niż pracujących. Droga Pani Małgosiu…Przy następnych zwolnieniach proszę się zastanowić kogo chce Pani zatrzymać czy uczciwie pracujących,nie chodzących na zwolnienia czy woli Pani pracowników którzy w rzeczywistości nie wiele robią lub co gorsza popełniają znaczące błędy…Może warto również przyjrzeć się niektórym pracownikom „wyższych rangą” którzy całe 8 godzin potrafią spać przy biurku, siedzieć na kamerach i kontrolować również inne działy,sprawdzać Allegro oraz inne strony z ogłoszeniami ???? Myślę że też inni by mniej kwestionowali wasze wybory gdyby osoby funkcyjne miały jakieś wykształcenie choćby średnie lub zawodowe.A! I gratuluję awansu P.Małgosiu ????
    Burleska

15.07.2023 10:57

Ustalmy sobie jasno !!! Dobrze pracujące osoby są zwalniane !!! I odchodzą też same bo nie wytrzymują tego co się w tej firmie dzieje(usunięte przez administratora) Jak ktoś dostaje tą odrobinę złudnej władzy to bije mu na głowę i doprowadza ludzi do skrajnych emocji przez co ci ludzie odchodzą.(usunięte przez administratora)
    Tia

20.07.2023 11:53

"Chyba że odejdą sami" - kluczowa sprawa i norma w tej firmie. Tam faktycznie rzadko się zdarze że kogoś zwalniają z dnia na dzień ale warunki do pracy stworzą takie że człowiek sam odejdzie.(usunięte przez administratora)
    Karaluch

06.07.2023 21:55

Kndydat

28.04.2023 10:36

Czy ktoś mógłby się podzielić wiedzą jak wygląda proces rekrutacyjny na stanowiska Administracyjne do Centrali w Łodzi? Ile jest etapów rozmów czy są jakieś testy?
    Groszek

23.06.2023 12:56

a uważasz, że to stabilna praca w której można spędzić trochę swojego życia?
    Ruda

25.06.2023 14:49

Tak naprawdę wszystko zależy od kierownika ,w moim mieście ciągle zmiany , kierowniczka zachowuje się tak jakby to była jej apteka i w sumie od niej zależy jesteś albo cię nie ma , jeśli masz inne zdanie albo raz powiesz nie już cię nie ma ,zlecenia w sąsiednich miasteczkach też nie dostaniesz jak coś ma do twojej osoby , tyle osób się przewinęło nie mogę się nadziwić że tak duża firma pozwala żeby osoba z którą nikt nie chce pracować miała taką władzę...
    @pyt

20.06.2023 11:54

Polecacie pracę w DOZ Łódź w biurze? Jakie zalety i wady. Które działy są ok? Jakie możliwości awansów w biurze?
    @zaoytanie

13.06.2023 09:31

Czy są jakieś testy psychologiczne? I jak one wyglądają? :)
    koma

14.06.2023 10:16

a ty na jakie stanowisko zamierzasz aplikowac? ja akurat na technika
    Knadydat

15.06.2023 08:26

Prócz testu kompetencji jest jeszcze test APIS-Z. Oba testy są on-line, na ich wykonanie jest określony czas. Wyniki testu kompetencji są od razu, zaś wyniki APIS-Z można otrzymać o ile się o to poprosi. Ten drugi test trwa godzinę.
    Reksai

01.06.2023 13:04

Hej, jak wyglądają etapy rekrutacji?
    Sakra

13.06.2023 10:37

na pewno przygotuj się na test kompetencji, może być tez case study, a tak to to normalna rozmowa jeszcze, może być ewentualnie podzielona na dwa etapy (zdalnie i face to face) ale to już dużo zależy od rekrutera
    Sakra

13.06.2023 10:39

A jakieś konkretnie stanowisko cię interesuje?
    Zenek

09.04.2023 13:40

Jak tak czytam to nie wierzę w to widzę. DOZ i dobra atmosfera ??? Dwie sprzeczności
    Racja

30.05.2023 15:19

w pełni się zgadzam z tym co napisałaś, ja akurat mam bardzo zgrane osoby u siebie w pracy i sobie to chwalę
    Dodo

31.05.2023 11:54

A w ile osób się mniej więcej pracuje?
    Plerczewo

01.04.2023 15:29

Czy ktoś jest w stanie opowiedzieć Jak pracuje się w dziale IT doz lodz ? Jaka jest atmosfera ? Czy sa nadgodziny ? Czy jesteście zadowoleni z pracy ?
    ByłyIT

18.05.2023 20:11

Zespoły kilkuosobowe, średnia wieku wysoka i co młodszy, ambitniejszy to ucieka więc nie warto zawracać sobie głowy IT w DOZ - jest pełno innych firm, które oferują wyższe zarobki, pracę zdalną i lepszą atmosferę. Byłem, widziałem i nie polecam.
    Ciekawski

20.05.2023 07:36

A dokładnie co Cię tam tak zniechęcało do pracy? Trafiłeś do jakiegoś działu utrzymania? Czy każdy dział wg Cb ma takie złe opinie i brak ciekawych rzeczy do roboty ??
    stażystka

10.05.2023 09:53

Hej, pojawiły się oferty stażowe, niestety nie podali dokładnych lokalizacji, mi akurat chodzi o Kraków. Ktoś wie gdzie uzyskam listę z dostępnymi aptekami do wyboru na taki staż?
    Iga

18.05.2023 09:29

Moim zdaniem zawsze bezpieczniej przez portale, na których znalazłaś ogłoszenie. Tak naprawdę w wybranej przez Ciebie placówce mogą aktualnie nie szukać nikogo do pracy, a tak to chociaż twoje CV będzie już u nich w systemie i jeśli będzie jakiś wolny wakat to się odezwą w przypadku zainteresowania.
    Iga

18.05.2023 09:35

I co prawda może czas oczekiwania na odpowiedź będzie dłuższy, ale wtedy z pewnością uwzględniają wszelkie miejsca pracy, do których mogliby cię przyjąć.
    Benia

12.05.2023 19:58

Są oferty na kierownika, magistra i technika do łodzi, na jakim etapie rekrutacji wiadomo do której apteki się aplikuje
    Bukka

15.05.2023 09:05

Mogę się mylić, ale wydaję mi się, że na samym początku rekrutacji będą się pytać gdzie w ogóle możesz.
    Benia

18.05.2023 08:16

Ale w sumie możesz mi opowiedzieć jak jeszcze wygląda ten technik? Bo znajomy chciałby spróbować swojego szczęścia w rekrutacji :)
    @Słabo

16.05.2023 17:31

Jeżeli chodzi o pracę w DOZie wszystko zależy jak się trafi. Ja przez jakiś czas pracowałam ze świetnym MR i pracowało się bardzo dobrze, mieliśmy jako apteka super wyniki i naprawdę chciało się pracować. Natomiast jak DOZ na te stanowiska menedżerskie zaczął przyjmować ludzi z łapanki, bez wykształcenia wyższego i bez wiedzy to się zaczęło pracować tragicznie. Pani nie mająca pojęcia o niczym, nie potrafiącą się wysławiać poprawnie w języku polskim na stanowisku menedżera ma prawo zrobić wszystko z personelem apteki, według własnego widzimisie...ma kaprys kogoś zwolnić zwalnia, ma kaprys,żeby nie zatrudniać personelu i oczekiwać, że jedna osoba będzie pracować za kilka tak robi. Dyrektorzy i Zarząd słuchają tylko tych, z którymi mają kontakt...natomiast fachowy personel jest traktowany jak pionek co bardzo dziwi przy takim deficycie pracowników na rynku. Oczywiście idziesz na rozmowę do innego pracodawcy i stawka dużo wyższa na starcie.

05.05.2023 10:33

Witam, jakie są widełki wynagrodzenia w dziale Kadr?

11.05.2023 09:08

Niestety Rekruter był tajemniczy i nie chciał powiedzieć, tajemnica na całego. Nie rozumiem dlaczego firmy mają takie podejście. Człowiek poświęca czas na spotkania a na końcu dowiesz się, że firma proponuje najniższą krajową. Jest marnowanie czasu Rekrutera i Kandydata.
    Eliza

16.05.2023 11:13

Komentarz poniżej poziomu, brak słów... Waszym zdaniem praca "w kadrach" jest mniej istotna niż gdzie indziej? Polecam samemu spróbować jak to lekko i przyjemnie jest. I uprzedzam wasze kolejne komentarze. nie jestem ani z kadr ani z apteki, na forum zaglądają różne osoby, więc polecam trzymać poziom i jakkolwiek się prezentować, bo takie komentarze świadczą o was i waszym osobistym poziomie, myślicie że to jest nie do wyśledzenia kto to pisze? Pozdrawiam.
    sarah

23.03.2023 08:39

Chętnie poznam opinie o dziale Kadr w Łodzi, stanowisko starszego specjalisty? Jakie zarobki, atmosfera w biurze? Interesuje mnie wszystko:)
    byłybyła

06.04.2023 02:39

Atmosfera jest ok. Bardzo dużo pracy, zostajesz po godzinach a i tak nic z tego nie masz. Zarobki marne.
    Sandra

09.05.2023 05:08

To przecież normalne , za soboty Ci nie zapłacą jak sama chcesz zostać w aptece na nadgodziny lub dyżur nie ma opcji wola zapłacić komus z zewnątrz ,nie rozumiem jak apteki innych sieci maja nizsze ceny więcej pracowników i ich stać a tu ciagle bida , jeszcze dochodzi manager który tak naprawdę nie potrafi nic załatwić i za bardzo się nie zna , ktoś kto kiedyś był managerem żabki , brw lub innych takich sklepów mysli ze Apteka to jest taki sam sklep

14.04.2023 10:57

sportowiec

17.04.2023 08:58

I czy ten maraton to tylko dla pracowników czy ogólnie dla chętnych?
    nelka

28.04.2023 13:22

jakbyś przeczytała regulamin to byś wiedziała, a nie wymyślała ... ;) zresztą sam maraton to duże wydarzenia i bardzo fajnie, że takie akcje są organizowane u nas!

21.04.2023 13:22

Krystyna

24.04.2023 12:14

W jakim wieku dziecko? Bo jest tak: dofinansowanie do wypoczynku dzieci, do żłobka, do przedszkola, jest wyprawka dla niemowlaka i wyprawka dla pierwszoklasisty. Chyba jest jeszcze turnus rehabilitacyjny dla chorych dzieci
    nelka

28.04.2023 13:02

no to sporo możliwości, nawet bym nie podejrzewała, że aż tyle, a jak chodzi o to dofinansowanie do wypoczynku to od jakiego wieku dziecka?
    Karola

27.04.2023 10:58

Jeśli chcesz tu pracować to tylko po to żeby zaciążyć i iść na zwolnienie zarobki są śmieszne a od lipca porównywalne z najniższa krajową nadgodzin nie płaca dadzą ci wolny dzień do odbioru na tygodniu , na wygaszaczu się pojawia co masz wciskać pacjentom żeby nabijać sprzedaż jeśli ich nabierzesz coś tam około 300-400 brutto będzie premii , jak przyjdzie gówniarz po studiach dostanie tyle co Ty brutto na rękę bo nie płaci podatku i będzie pracował ani minuty dłużej
    Milena

28.04.2023 00:11

Zgadza się oferują śmieszne pieniążki i jeszcze wszystko na styk pozateudniane mówią ze koszty tylko ciekawe ze w zdrowicie da się zatrudnić więcej mgr i mieć wyższa pensje - no ale niestety tam apteka jest dla pacjenta są niższe ceny - da się ? Zobaczcie nawet w ogłoszeniach ile oferują teraz na kierownika w Łodzi 10000-13000 a tu połowa tego
    mediss

06.04.2023 11:30

hej napisałby ktoś jaki pakiet opieki medycznej prywatnej przysługuje pracownikom aptek?? chodzi mi o nazwę i ewentualnie czy można za opłatą oczywiście objąć innych członków rodziny taką opieką??
    Marula

13.04.2023 08:53

Opieka jest z Enel Med, jaki pakiet - nie wiem bo nie korzystam.
    fenix

20.04.2023 13:30

o to spoko, kiedyś już z tego korzystałem i było bardzo w porządku, a wiesz może od kiedy przysługuje ten benefit? od razu czy po okresie próbnym jak to macie ustalone?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DOZ?

Kontakt - DOZ S.A.

Łódź

DOZ S.A.

09.04.2023 14:04

Marula

13.04.2023 08:57

Widzę że opinie są podzielone. Skąd takie różnice w zdaniach na ten temat?
    Helios

07.04.2023 13:39

Obowiązują tu jakieś dodatki zmianowe?
    aminokwas

12.04.2023 08:51

o jakie stanowisko pytasz, może napisz, bo nikt nie wie co masz na myśli..

21.03.2023 15:49

Dzień dobry, czy warto startować do działu HR - kadry? dziękuję za odpowiedź

31.03.2023 11:05

Czyli nie ma sensu startować w rekrutacji? Musi być tak tragicznie, że nikt nie chce opublikować komentarzy?
    tak bywa

06.04.2023 02:35

Dział HR co jakiś czas wymieniają więc się nie opłaca
    Bemvil

23.03.2023 14:51

Jak się pracuje w całodobowej aptece?
    Exel

27.03.2023 12:43

Tak samo jak w każdej innej, tylko masz dodatkową zmianę w nocy... Co za pytanie
    Bemvil

28.03.2023 15:38

Zasadnicze. Co z technikami na nocnych zmianach?
    klient

14.03.2023 17:41

w jakich sprawach można dzwonić na waszą infolinię?
    Bona

22.03.2023 18:45

nie, farmaceuta
    Bona

22.03.2023 18:46

można dzwonić np. w sprawie konsultacji farmaceutycznej
    nobody

18.03.2023 12:31

Opinia o pracy w centrali w Łodzi: Korporacja z wszystkimi wiążącymi się z tym negatywami: wykorzystywanie pracowników, nie respektowanie ich praw. Oficjalnie brak nadgodzin, oficjalnie wymagane siedzenie po godzinach. Zachorujesz - źle a już najgorzej jak zachoruje dziecko lub kobieta zajdzie w ciążę. Brak pracy zdalnej. Niskie zarobki, brak dodatków socjalnych... no są jabłka w poniedziałki :))) (usunięte przez administratora), niezdrowa atmosfera. Polityka firmy to: jesteś to ok a jak nie ty to ktoś inny więc... Work life balance w tej firmie nie istnieje. Praca dla korposzczurów. Opinia krążąca o firmie - omijać z daleka, co niestety potwierdzam.
    XXX

19.03.2023 00:44

Słabe jest to, że firma, której motto to "Dbam o zdrowie" nie daje możliwości pracy zdalnej, nawet podczas choroby dziecka - trzeba iść na L4. Niskie zarobki- tak, (usunięte przez administratora)- raczej nie, pewnie kwestia działu. Kultura wypowiedzi pani prezes - dno.

15.03.2023 10:31

EMma

16.03.2023 08:17

z tego wynika, że wysyłasz cv tam, gdzie chcesz pracować :D a co do twojego pytania to na stronie internetowej powinnaś znaleźć jakieś informacje, tak myślę
    Fino

09.01.2023 11:43

Wyprawki dla maluchów - ktoś coś wie? Przysługują wszystkim pracownikom?

09.03.2023 09:54

nie wiecie czy to tylko dla tych z aptek czy osobom z magazynu też przysługuje?
    EMma

16.03.2023 08:14

nie prościej zapytać w kadrach? :D
    Ramen

06.03.2023 11:53

Moim zdaniem mają całkiem fajny pakiet benefitów w porównaniu do innych aptek. Co do pracy to jak ktoś już ma doświadczenie farmaceuty to będzie wiedział czego się spodziewać tutaj jak i w każdej innej aptece.
    Aptekk

13.03.2023 08:48

No mam to samo przekonanie, praca ok, a jak chodzi o atmosferę to w mojej lokalizacji jest na plus, ogólnie dobrze mi się tu pracuje póki co ..
    Aptekk

13.03.2023 08:51

No i ja też z racji, że to moja pierwsza praca powiem, że samo wdrożenie było bardzo przyjacielskie i merytoryczne.
    romek

08.03.2023 14:13

czy jest szansa dostać się na magazyn bez udt?

09.03.2023 09:52

tak jest taka szansa

09.03.2023 09:53

złóż CV przez stronę i zobacz czy się uda dostać
    An

10.02.2023 00:03

Proszę o opinie o placówkach Chrzanów, Jaworzno, Dąbrowa Górnicza. Zastanawiam się gdzie rekrutować Interesuje mnie przyjazna atmosfera, bez mobbingu oraz duża możliwość rozwoju
    Ramen

06.03.2023 11:55

Ciężko żeby ktoś wypowiedział się aż o trzech lokalizacjach. Jeśli chodzi o atmosferę to kwestia indywidualna, ja się świetnie dogaduję, ktoś inny może dogadywać się źle i tak możemy sobie gadać po próżnicy.
    Hania

01.03.2023 12:32

Opinie o pracy z centrali też się tu pojawiają? Opowie ktoś o pracy w tym dziale?
    rikosz

03.03.2023 08:38

no chyba jeden jest profil firmy, nie sądzę żeby jakiś taki podział był, na centrale i resztę
    rikosz

03.03.2023 08:39

jak dla mnie tutaj zadaj pytanie i może akurat się ktoś trafi z centrali i udzieli ci odpowiedzi :)
    Ania

30.01.2023 18:04

Czy ktoś z Was pracował w dziale marketingu? Możecie coś powiedzieć więcej w tym temacie? Jak to wygląda, czy trzeba mieć doświadczenie?
    Rami

16.02.2023 08:45

dział marketingu jest tylko w Wwa czy gdzieś jeszcze w innych miastach?
    lukas

27.02.2023 13:07

a praca zdalna wchodzi w grę w przypadku pracy w tym dziale czy jednak stacjonarnie?
    Rami

16.02.2023 08:44

Witam, czy stażyści dostają ten sam pakiet benefitów co pracownicy etatowi?
    gamb

17.02.2023 08:22

zresztą naturalne jest moim zdaniem, że pracownicy mają tych benefitów więcej, nie sądzisz?
    An

20.02.2023 22:40

Ponawiam pytanie chrzanow, jaworzno dąbrowa. Gdzie jest zdrowa atmosfera
    cleo

07.02.2023 17:40

Czy ktoś korzystał z wakacyjnego programu praktyk w centrali dla studentów i może coś o nich opowiedzieć?
    fanta

15.02.2023 10:36

na falę zainteresowanych to jedno, ale czy na falę przyjęć?
    fanta

15.02.2023 10:37

o, właśnie o to mi chodziło, no też myślę, że jakieś ramy liczebnościowe na pewno są
    Melani

02.02.2023 18:11

Czy można tutaj dorabiać przez pracę w nadgodzinach?
    Melani

02.02.2023 18:12

Mowa o pracy w aptece oczywiście.
    szymi

14.02.2023 08:27

dobre pytanie, zdarzają się tu nadgodziny czy nie bardzo?
    Alx

14.02.2023 05:42

Lidl płaci na początek ponad 4 tys. zł brutto. Co rok 200 zł do wypłaty więcej Stawki w Lidlu są jeszcze wyższe, jeśli chodzi o stanowisko początkującego kasjera. Na początek mogą liczyć bowiem od 4200 zł brutto do 5150 zł brutto (3193 zł do 3841 zł do ręki), a po roku mają gwarancję wzrostu pensji o 200 zł brutto do poziomu 4400 zł - 5350 zł brutto (3329 zł do 3977 zł netto). Kolejną podwyżkę pracownicy Lidla notują po następnym roku pracy i zyskują możliwość zarabiania 4600 zł - 5600 zł (3466 zł - 4147 zł do ręki). Nie ma sensu się uczyc 6 lat i być traktowanym jak pomietlo za śmieszne pieniądze odbiory sobót , i potem po 12h bo ktoś ma wolne
    Zimno

06.02.2023 09:15

Takie pytanie, czy po wyjściu z magazynu dalej trzepią wszystkich jak na lotnisku i przeszukują czy przypadkiem nie kradnie się leków?
    PV

07.02.2023 14:12

Tak pod tym względem nic się nie zmieniło.
    Małgorzata

22.01.2023 21:39

Menedżer regionu, jak wygląda rekrutacja, jakie wynagrodzenie,czy na rozmowie kwalifikacyjnej mieliście jakieś zadanie do wykonania? Czy praca jest tylko w terenie,w aptekach?
    Lupus

01.02.2023 10:13

Młodszego menago regio szukają w Wawie, z tego co widziałem w ofertach
    Dum

06.02.2023 13:14

Skoro nie ma rekrutacji to po co dopytujesz?
    malena

30.11.2022 08:25

wicie coś o fundacji dbam o zdrowie? czym się zajmuje teraz, jak można dołączyć?
    Drum

16.01.2023 10:23

Fajna odmiana, większości fundacji wszelkiego rodzaju skupia się na dzieciach, więc fajnie, że ktoś działa stricte na rzecz seniorów
    Sand

06.02.2023 10:15

A to fakt, ale biorąc pod uwagę, że branżę napędza głównie ta grupa wiekowa, to wybór grupy docelowej nie dziwi za bardzo

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.