DOZ

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o DOZ S.A.

Opinie o DOZ Łódź

WebsiteIconDOZ S.A.

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!

mija

19.12.2017 09:04

Niestety trochę się zawiodłam na firmie. Przy procesie rekrutacji brak informacji zwrotnej o etapie naboru. Szanujące się firmy powinny znaleźć czas na rozesłanie informacji, że np. dziękują za zainteresowanie ofertą, ale w chwili obecnej nie są zainteresowani zatrudnieniem i tego typu bzdety. Niby niewiele to kosztuje, a jednak świadczy o firmie.
    Elżbieta

27.03.2018 23:18

Ja miałam prawie miesiąc temu rozmowę z panią dyrektor hr i miałam dostać informacje zwrotna w ciągu 7 dni. I nadal nie dostałam po tym co przeczytałam wiem ze jaka dyrektorka taka firma - nie stać ich na maila do kandydata zero szacunku
    Osa

13.04.2018 23:53

Brałam tez udział w rekrutacji ponad miesiąc temu z panią dyrektor hr. Szkoda ze do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi ale tak dla wiadomości tak jak traktujecie kandydatów tak oni będą was traktować
    Olga

23.08.2017 12:41

Pracowałam w DOZ S.A. 2 miesiące - jako specjalista ds. komunikacji wewnętrznej. Przede mną w ciągu roku na tym stanowisku były ponoć 4 osoby. Wymagana praca w licznych nadgodzinach, szefowa (wiceprezes) obraża się na pytanie o to, jak rozpisać nadgodziny płatne z domu. Wdrożenia w stanowisko miałam niby 2 tygodnie, z czego w większości były to spotkania z ludźmi, z którymi bezpośrednio nie miałam współpracować. Na wdrożenie w najważniejszy obowiązek poświęcono 10-15 minut. Dużo wyjazdów służbowych (w samym wrześniu miało być ich 7). Atmosfera pracy zła, bardzo nerwowa (szefowa lubi krzyczeć). Na plus - niezłe stawki, karta sportowa, opieka medyczna po okresie próbnym, dostęp do licznych ziołowych herbat obecnych w portfolio firmy. Czyli to, co oferuje każde korpo.
    olga

13.11.2017 10:56

Tak. Rekruterka mimo, że bardzo zapracowana, bardzo profesjonalna i rzeczowa. Niestety od osoby nadrzędnej nie dostała wszystkich niezbędnych informacji, więc mimo pełnego profesjonalizmu przedstawiła mi nieco inny obraz stanowiska niż był w rzeczywistości. Lecz ogólnie muszę powiedzieć, że pełna profeska przy rekrutacji.
    Tom

21.03.2018 21:39

Ja ostatnio byłem na spotkaniu z panią dyrektor hr. Totalny brak profesjonalizmu, noc nie wiedziała i nic nie była mi w stanie powiedzieć o franczyzie. Skąd oni biorą taki brak profesjonalizmu na takim ważnym stanowisku. Po etapie rekrutacji wiem ze nie chce tam pracować choć jak widzę mogę nawet nie dostać informacji zwrotnej
    Pracownica

20.02.2018 16:11

Na pewno nie polecam pracy w centrali w Łodzi, warszawska centrala też nie robiła na mnie pozytywnego wrażenia. Pracowałam tam kilka miesięcy. Są osoby bardzo profesjonalne i starające się nadrabiać i robić dobre wrażenie, ale im wyżej w strukturze tym gorzej. Rzeczywistość niestety okazała się odległa od wizji prezentowanych na etapie rekrutacji (typu "Dla nas najważniejsi są ludzi", "dbamy o każdego pracownika" to bajki). Nowy czajnik w socjalnym to nie może być szczyt osiągnięć działu HR.

Kontakt - DOZ S.A.

Łódź

DOZ S.A.

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.