DOZ

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o DOZ S.A.

Opinie o DOZ Łódź

WebsiteIconDOZ S.A.

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!

Major

21.07.2026 11:55

Jaka jest opieka medyczna? Pytam, bo w poprzedniej pracy było z tym kiepsko, a teraz chciałbym mieć wszystko dopięte na spokojnie. Dajcie znać, czy warto dopłacać do jakiegoś pakietu czy standard wystarcza?

Wilcza

21.07.2026 22:43

Standardowy pakiet Enel Med jest faktycznie wystarczający do podstawowej opieki, ale jeśli ktoś ma specyficzne potrzeby lub dzieci, to warto rozważyć rozszerzenie. Sama korzystałam z tego standardu i byłam zadowolona, choć znam osoby, które zdecydowały sie na większy zakres dla pewności.

Skalne miasto

22.07.2026 08:38

Odpowiednie podejście do opieki medycznej jest faktycznie ważne, bo jak coś nagłego się zdarzy, to standardowe usługi dobrze działają. Z tego co słyszałem, sporo osób nie czuje potrzeby dokupowania rozszerzeń - zależy pewnie od indywidualnych potrzeb i stanu zdrowia.

Magdalena

22.07.2026 04:31

Bardzo miła obsługa fachowe doradztwo kultura osobista i miła atmosfera Polecam z całego serduszka❤️

09.07.2026 16:07

Praca nie jest stabilna jak ogłaszają ! Praca stabilna dla tych co wchodzą w du.... Kierownikom. Podpierz kogoś to będziesz miesiąc dłużej haha . Kierownik Adrian mobinguje ludzi . Jest jak szeryf Teksasu . Dawno nie wyłapał w cymbał, ale już niedlugo .

09.07.2026 11:49

90% ludzi to z Ukrainy , będziecie się czuć jak na emigracji .

09.07.2026 11:45

Tak wygląda praca że ludzie przychodzą do pracy na 22 a o 3 zostają wypuszczani do domu . Jak ktoś jeździ komunikacją miejską to ma przechlapane haha . Nie polecam tam pracy , jeden wielki młyn . Jak to w kołchozach jest.
    Plusz

23.06.2026 08:14

Opowie ktoś, jak wyglądały jego początki pracy tutaj? Zawsze najtrudniej się wdrożyć. Ciekaw jestem, czy ktoś pomaga nowym, czy trzeba sobie samemu radzić.
    Gniewko

23.06.2026 19:58

Pomoc jest, ale sporo zależy od konkretnego zespołu i osoby,która się tym zajmuje. U mnie byl ktoś przydzielony do wsparcia na początku, co bardzo ulatwilo ogarnięcie wszystkiego
    Fax

24.06.2026 12:46

Wiesz, z tym samemu radzeniem to różnie bywa, bo formalnie pomoc jest przewidziana, ale czasem trzeba się trochę doprosić albo ogarnąć na wlasna rękę. Na szczęście większość ludzi jednak chętnie podpowiada jak coś niejasne.
    strużek

22.06.2026 12:05

Są jakieś szkolenia dla pracowników? Zastanawiam się, czy rozwój jest tu jakoś wspierany, czy raczej trzeba działać samemu u was
    shusha

22.06.2026 21:24

W mojej pracy pojawiały się konkretne szkolenia dostosowane do stanowiska, więc rozwój jest wspierany, tylko faktycznie trzeba trochę samemu też podjąć inicjatywę.
    Świetka

23.06.2026 00:45

Dla mnie też na początku wydawało się,że to głównie o własnej inicjatywie chodzi,ale szybko zobaczyłem, że jednak szkolenia są i pomagają uporządkować wiedzę. Trzeba tylko chcieć z nich skorzystać, bo faktycznie samemu trochę trzeba ruszyc temat
    Rory

18.06.2026 15:14

Jakie podejście do nowych pracowników mają pozostali? Czy pomagają na starcie, czy raczej każdy pilnuje swojego? To dużo mówi o atmosferze.
    Fogs

19.06.2026 11:32

Fakt że wiele osób pilnuje swoich spraw nie znaczy że totalnie odcinają nowe osoby u mnie często było tak że można było liczyc na drobną pomoc i wskazówki
    Strzała

19.06.2026 15:30

Też zauważyłam, że często każdy trzyma się wlasnego kąta, ale jak już ktoś podejdzie i zaoferuje pomoc, to od razu latwiej się odnaleźć.
    Roxen

17.06.2026 14:38

Czy są jakieś szkolenia wprowadzające w stanowisko?
    pyłek

18.06.2026 11:22

miałam podobnie ze szkoleniami wprowadzającymi, faktycznie pomagają zrozumieć, co jest do zrobienia i na czym skupić uwagę. nie zawsze są jakieś ekstra materiały, ale rozmowa z przełożonym rozwiewa większość wątpliwości
    sennica

18.06.2026 18:50

moje były raczej krótkie i bardziej praktyczne niż teoretyczne, bo miałam doświadczenie zawodowe. nie musieli mi tak naprawdę wiele pokazywać :)
    Crewny

16.06.2026 21:17

Kiedy mogę się spodziewać telefonu, jeśli bym dziś wysłał CV? Zdarzało się komuś, że szybko oddzwaniali? Bo nie wiem, czy już się szykować na rozmowę, czy czekać spokojnie.
    Sarano

17.06.2026 10:49

Ja dopiero wysłałam CV i na razie czekam, zobaczymy w praniu.
    Frodo

17.06.2026 17:32

Tydzień-dwa to myślę taki standard. Najpierw kontakt telefoniczny prawdopodobnie.
    Marlenasam

15.06.2026 20:58

Pracowałam tutaj 6 lat i wcześniej praca była bardzo dobra. Po zmianie kierownictwa sytuacja znacznie się pogorszyła. Obecnie pracownicy są zmuszani do brania urlopów z powodu braku pracy, a następnie odsyłani do domu. W wielu przypadkach urlopy są w ten sposób wykorzystywane zamiast realnej pracy. Osoby zatrudnione na umowie zlecenia często nie mają zapewnionej odpowiedniej liczby godzin. Zdarza się, że pracują jedynie po 3–4 godziny dziennie i są odsyłane do domu. W praktyce oznacza to bardzo małą liczbę godzin pracy w miesiącu. Przed odejściem pan Daniel Kostkowski poinformował pracowników, że w Łodzi pracy jest dużo i nikt nikogo nie zatrzymuje, jednak rzeczywistość w miejscu pracy wygląda inaczej. Uważam, że obecna sytuacja wymaga wyjaśnienia, ponieważ sposób organizacji pracy i urlopów jest dla wielu osób niekorzystny.
    Koleśnikowazapasiona

26.05.2026 17:15

Pracowałem w różnych firmach, lecz tak niekompetentnego zarządu to jeszcze nie widziałem ... teraz bez tej alicji przygrubej powinno się polepszyć. Prezesowa DOZ-u to się nadawała do zbierania kartofli ... tyle powiem. Gratuluję utopienia ponad 100 tysięcy na Salvitisie co idzie do utylizacji w magazynie 😊 Ekstremalnie leniwa kobieta z nadwagą bez kompetencji. Zobaczcie na ceny DOZ i konkurencji ... Doprowadziła do wzrostu cen, do tego część pracowników przeszła na swoje. Utworzyła się grupka ludzi, byłych pracowników co założyli własny portal i sobie sami sprzedają z sukcesami ... nie będę podawać nazwy, niektórzy wiedzą, 😊 Fatalne zarządzanie to było i nadal jeszcze jest.
    Yeti

12.06.2026 14:56

To znowu ty milionerze który jeździ na taxowce po 300h miesięcznie i zarabia 20k? 😁
    Szelestek

18.05.2026 10:48

Na jakie tu konkretnie można liczyć benefity? Bo wiadomo, że każdy teraz coś oferuje, ale różnie z tym bywa w praktyce. Ktoś korzysta z czegoś fajnego?
    Fogmellow

20.05.2026 06:37

Z tego co widziałem, te benefity faktycznie są, ale wiadomo że z ich dostepnoscia bywa roznie w zależności od działu czy lokalizacji. Najczęściej wymieniają kartę sportową i opiekę medyczną, to chyba najbardziej doceniane rzeczy przez ludzi w firmie

11.06.2026 23:54

No to jak zależy od lokalizacji, to jak jest tutaj? Bo profil dotyczy Łodzi, więc raczej jak ktoś tu pyta to właśnie o tę lokalizację
    Benek

04.06.2026 00:56

Weźcie pod uwagę , że co najmniej 90 % załogi to Ukraińcy . Będziecie się czuli jak na emigracji w Ukrainie :)
    xxx

31.05.2026 13:03

Rekrutacje wewnętrzne to rzadkość. Wiele pracowników nawet nie ma pojęcia jakie stanowiska są w tej firmie. Jeśli chcesz zmienić stanowisko mimo tego że znasz środowisko i politykę firmy masz chęci i się uczysz to zapomnij. Firmie nie szkoda kasy i czasu na rekrutacje.
    PrawieNeutralny

14.05.2026 08:44

Ludzie są tacy dosyć zgrani czy pozbierali jakieś kompletnie różne charakterki?
    Cieniowanie

18.05.2026 06:35

Skup się na tym, że mimo różnych charakterów ludzie tu raczej potrafią znaleźć wspólny język i ogólnie dobrze sie dogadują. Zróżnicowanie pomaga, bo każdy wnosi coś innego do zespołu i dzięki temu praca staje się ciekawsza
    mgławczak

18.05.2026 06:48

Akurat ta różnorodność sprawia,że atmosfera nie jest monotonna i kazdy może znaleźć swoje miejsce. Zgranie widać zwłaszcza wtedy, gdy trzeba razem coś zrobić – wtedy różnice schodzą na bok.
    Rozmarz

11.05.2026 14:35

Czy można liczyć na pomoc starszych pracowników na początku pracy? Nie ma nic gorszego niż wejść do zespołu i zostać samemu z milionem pytań 😅. Jak jest u was?
    Zadrgoc

13.05.2026 06:47

Z własnego doswiadczenia widzę,że starsi pracownicy zwykle są pomocni, ale trzeba do nich podejść z konkretnymi pytaniami. jeśli ktoś wchodzi z milionem ogólnych pytań naraz, to faktycznie może być problem ze wsparciem na start
    półśnieżyc

13.05.2026 08:10

No właśnie, ten milion pytań to najtrudniejszy moment dla wszystkich. U mnie starsi raczej reagowali cierpliwie, ale ważne, żeby te pytania były przemyślane i nie na raz. Dzięki temu można się naprawdę sporo nauczyć bez zbędnego stresu po obu stronach.
    Zagaszony

08.05.2026 12:30

Bardzo duże wymagania stawiają kandydatom? Chodzi mi o ten okres świeżo po zatrudnieniu. Nie boję się pracy, ale czasem firmy trochę przesadzają na starcie. Jak tu to wygląda?
    Zadrgnięty

11.05.2026 06:47

Wymagania na początku faktycznie moga być spore, zwłaszcza jeśli chodzi o szybkie ogarnięcie procedur. Z drugiej strony takie podejście pomaga szybko wejść w rytm pracy i nie zostawia wiele miejsca na błąd.
    Rozłóg

11.05.2026 06:57

Okres tuż po zatrudnieniu faktycznie bywa intensywny, ale to głównie przez to, że chcą szybko wprowadzic w realia pracy. jesli nie poddasz się od razu,z czasem jest już znacznie spokojniej i łatwiej złapać swój rytm
    Błonie

06.05.2026 12:31

czy ktoś z was wie przez jaką stronke najlepiej aplikować ?
    zorzyn

08.05.2026 06:38

Strony firmowe często mają najaktualniejsze ogłoszenia, bo tam firma sama publikuje oferty. Poza tym czasami na zewnętrznych portalach zdarzają się stare lub nieaktualne wpisy
    Sennikowy

08.05.2026 09:14

Sprawdzam głównie oficjalną stronę firmy, bo tam mam pewnosc, że oferta jest aktualna i kompletna. Inne portale czasem mają stare ogłoszenia, które już nie są dostępne
    półiskierka

10.04.2026 08:51

Gdzie mogę wysłać CV? Da ktoś adres? Bo na stronie nie widzę żadnego formularza. Może mają jakiś dedykowany mail do rekrutacji?
    Windfaint

13.04.2026 08:18

Zgadzam się, że to dziwna sytuacja. Może lepiej napisać do nich na ich stronie kontaktowej? Ludzie mówią, że spoko się dogadują
    albatros

06.05.2026 22:15

Co wy opowiadacie, przecież wszystko jak byk stoi na stronie. Przy każdej ofercie masz przycisk "aplikuj" i cię przekierowuje do formularza. Złóż normalnie aplikację jak każdy, zamiast szukać kontaktu i dobijać się pokątnie do HRów

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DOZ?

Kontakt - DOZ S.A.

Łódź

DOZ S.A.
    Strużka

15.04.2026 10:41

Widzę, że sporo osób tutaj zachęca do pracy, możecie powiedzieć coś więcej o organizacji i warunkach?
    Quietfall

20.04.2026 11:32

Na start myślałem, że będzie łatwiej. Byłem w kilku miejscach i czułem się jak żółtodziób, a tu proces rekrutacji wydaje mi się bardziej skomplikowany
    albatros

06.05.2026 22:09

Pytasz o biuro, magazyn, czy aptekę? Bo to jednak dość istotne
    Kodex

30.04.2026 20:26

Doznanie płaci za nadgodziny soboty itp tylko oddaje na tygodniu są tak skąpi że nie dadzą zarobić ale można iść do innej apteki na dyżur ale do swojej nie 😂
    #KierownikAdministracji
    Średnio

24.02.2026 23:38

Pracuje już prawie rok na Hali C. Grafik 4 brygady, ciężki ale idzie się przyzwyczaić. Pracy sezonowo dużo i możliwe dodatkowe godziny (nie dla wszystkich. Na ostatnim zebraniu z kierownictwem wyszedł (usunięte przez administratora) Nasza Kierowniczka powiedziała żeby go nie słuchać i tylko Hala Aptek tak ma z tym nowym). Dla osoby uczącej się ilość godzin i jak ktoś chce i się przyłoży to osiągnie nawet ponad 1700 zł premii. Ja miałem tak 2 razy i ponad 200h to wypłata była piękna. Tylko najważniejsze gdzie się zatrudniacie. Na Aptekach grafik 3 zmiany albo 2 zmiany albo znowu zmiana na 3. Zero stabilności. Znajomi mówią że od kiedy przyszedł nowy to zero stabilności, z ludźmi nie rozmawia i nie wiedzą po roku jak ten koleś ma na imię. Wiadomo od naszej kierowniczki że Góra ściągnęła go sobie(usunięte przez administratora), a tam go wyrzucili bo się do niczego nie nadawał, co widać po jego wiedzy i zmianach na gorsze w procesach i wiecznym bałaganie, (usunięte przez administratora) Zero szacunku do pracownika, nawet dzień dobry nie odpowiada, bo już pewnie do niego doszło jak się na niego mówi. Na rozmowie mówcie że na C, polecam tam pracę.
    Natiii

23.04.2026 19:26

Wam chociaż płacą. Co miesiąc podnoszone normy. Wiecie jak nam je komunikują że mamy robić więcej za mniej... Wcale, po cichu wywieszone na tablicy i nikt nawet do nas nie przyszedł. Wychodzimy po 4h do domu codziennie, zamiast raz nie przyjść i na drugi dzień pracować 8h. Koszt dojazdu też jest ważny. Nikt nie szanuje tu pracownika. Zero nadgodzin, premie jak najmniejsze, normy w górę.
    Pixi

23.04.2026 20:08

Skoro jest tam aż tak źle, to czemu dalej tam pracujesz i narażasz swoje zdrowie psychiczne? Trochę szacunku do siebie. Ja na Twoim miejscu dawno bym zmienił pracę
    Benek

23.04.2026 15:07

Niestety jest coraz gorzej. Już dwa razy podnoszono nam normy i z miesiąca na miesiąc coraz niższe wypłaty. Większość przegląda ogłoszenia i szuka nowej pracy. O premiach z ogłoszeń możecie zapomnieć , to po prostu niemożliwe.
    #Magazynier
    Miki

23.04.2026 10:57

Jak można po 2 dniach pracy gdy człowiek się dopiero uczy zwolnić pracownika. Przecież chyba logiczne,że jak robisz coś pierwszy raz to szybki nie będziesz. Jeszcze ten tekst nie będziemy się razem męczyć. Zero szacunku dla pracownika i człowieka. Nie polecam tej firmy.
    #PracownikProdukcji
    Półcieńnik

20.04.2026 12:42

Mile wspominam tamten czas. Pracowało się ok, trzeba było się starać, ale to jak w każdej pracy. Wypłata zawsze na czas.
    Weka

16.04.2026 15:12

Polecam bardzo serdecznie aptekę przy ul Strażackiej 11 w Łodzi kompetentny i miły personel oraz zawsze na czas wykonane leki recepturowe z których często korzystam
    Połowik

13.04.2026 12:11

Witam. Mam pytanie. Czy można tutaj zatrudnić się na umowie o pracę? Przyznam, że mi na tym zależy.
    zamroczenie

15.04.2026 08:21

W aptekach chyba najczęściej jest umowa o pracę, ale musisz się połapać w tych ofertach. Sprawdź,co piszą w ogłoszeniach
    LUCID

15.04.2026 09:13

Ogólnie ludzi tam trzymają na dłużej, więc pewnie nie będzie z tym problemu. Atmosfera w porządku,a na rozmowie da się pogadać o szczegółach
    Obłoczek

09.04.2026 08:47

hej prowadzicie jakieś socjale gdzie można być na bieżąco z aktualnościami w firmie?
    Starwoven

10.04.2026 08:25

Wiesz,jest coś jak intranet, gdzie ogarniają różne newsy. Ludzie spoko, więc na pewno znajdziesz tam info
    Driftcrest

10.04.2026 08:44

Robota jak robota, w sumie nikt się szczególnie nie chwali tymi nowinkami. Może lepiej dopytać na spotkaniu.
    Zasmuż

01.04.2026 12:07

Gdzie mieści się główna siedziba firmy? Jest gdzie zaparkować? Pytam, bo nie ukrywam, że dojazd to dla mnie spora kwestia. Czasem miejsca niby są, ale w praktyce trzeba parkować kilometr dalej.

02.04.2026 10:07

Na ul. Gillette'a w Łodzi. Jest gdzie zaparkować, zwłaszcza jak przyjedziesz rano, jak bliżej 9 lub po 9 to może brakować miejsc. Nie wiem jak z parkingiem dla pracowników magazynu, na pewno jakiś jest, ale nie wiem, czy wystarczający.
    nightfalling

04.04.2026 19:49

Siedziba jest w centrum, ale parkowanie może być problematyczne. Lepiej sprawdzić lokalne parkingi albo komunikację, bo to miejsce potrafi być zakorkowane.
    Breezefade

19.03.2026 08:43

Pierwszą umową jest umowa o pracę? długo zajmuje nowemu pracownikowi poznanie nowych obowiązków itd ?
    Zasłonecz

20.03.2026 11:41

czyli jak dobrze rozumiem, można liczyć na umowę o pracę? a ten czas wdrożenia to krótki czy dłuższy? bo chcę wiedzieć, czego się spodziewać

02.04.2026 10:08

Ja miałem najpierw na 3 msc, później na rok, później na czas nieokreślony. Dopiero po 3 msc okresu próbnego można korzystać z benefitów.

17.03.2026 09:10

sunshade

18.03.2026 09:49

no ja też słyszałem spoko opinie, ludzie w miarę ogarniają sprawy i atmosfera nie jest zła. jak się trafi na dobrego szefa to już w ogóle fajnie.
    Zajaskr

18.03.2026 19:43

jakieś konkretne info? myślałem o aplikacji, ale dobrze by było wiedzieć, co tam naprawdę się dzieje. może ktoś podpowie?
    Cienio

11.03.2026 14:38

Są teraz jakieś otwarte wakaty? Na stronie nic nie ma, ale może coś nowego się szykuje. Chciałbym wiedzieć, zanim wyślę CV w ciemno.
    Smużyna

12.03.2026 13:08

słyszałem, że w aptekach czasami się coś przewija, ale najlepiej to napisz do działu HR. oni będą na bieżąco.
    Cichuleń

13.03.2026 08:12

nie ma sprawy, może warto wysłać CV na wszelki wypadek. czasem do oferty dochodzą nowe stanowiska i nie zawsze są ogłaszane
    świtowo

09.03.2026 13:31

Ja pracowałem dla firmy przez 4 lata. Teraz mam coś swojego. Powiem tak, te 4 lata to była szkoła życia bo nie powiem że było łatwo. Z drugiej strony teraz na swoim czuje się dużo bardziej pewnie i naprawdę z perspektywy tych lat doceniam to doświadczenie.
    półszarówka

10.03.2026 08:57

to prawda, dużo się tam nauczyłem, czasami było ciężko, ale to doświadczenie naprawdę pomaga w życiu
    zalewik

11.03.2026 09:34

a co konkretnie było najtrudniejsze? zastanawiam się, czy mimo trudności warto tam spróbować
    drżenie

07.03.2026 20:39

Jest jakiś pakiet sportowy? Wiadomo, człowiek siedzi przy biurku, to się potem przyda trochę ruchu. Działa to w praktyce, czy tylko na papierze?
    przymglon

04.03.2026 11:55

Ktoś ostatnio przechodził rekrutację i mógłby opowiedzieć, jak to mniej więcej wyglądało? Chciałbym się lepiej przygotować. Może ktoś podpowie, jakich pytań się spodziewać albo jak to wyglądało u niego.
    Cieplinka

05.03.2026 08:13

rekrutacja w DOZ jest dość standardowa. najpierw rozmowa telefoniczna, potem spotkanie, różnie to bywa z testami, ale generalnie pytają o doświadczenie i motywację.
    BezZłychEmocji

05.03.2026 13:02

a jak długo trwa cały proces? i czy na pewno są jakieś konkretne pytania, które zadawali ci podczas rekrutacji
    Zaszeptka

02.03.2026 12:07

fajna praca, raczej spokojna na codzień i w dość dobrej atmosferze. na ogół polecam
    Driftor

03.03.2026 09:12

fajnie, że dobrze ci się tu pracuje. atmosfera rzeczywiście jest spoko, z reguły nie ma większych problemów
    Rozmrok

03.03.2026 12:36

a jakie dokładnie są te codzienne obowiązki? fajnie by było wiedzieć więcej przed ewentualnym aplikowaniem.
    Damian Kaczmarek

01.03.2026 02:01

UWAGA ... z racji iż tak się jakoś złożyło że mam możliwość złożenia skargi bezpośrednio na ręce, (usunięte przez administratora) tego całego interesu, możecie (usunięte przez administratora) bezpośrednio do mnie dzwonić i kierować wszystkie wypaczenia związane z kodeksem pracy i naciskaniem bezpodstawnym na pracowników najlepiej od razu z dowodami, (usunięte przez administratora) Wszyscy Kierownicy oraz niektórzy kierownicy Aptek nie mają kamer i grają sobie dosłownie w kulki w czasie pracy ... piszcie do mnie, dzwońcie o każdej porze ... wszystko zostanie złożone na ręce bezpośrednio (usunięte przez administratora) całego tego interesu. Mam konkretny zapas gotówki, dowody również od byłych pracowników i ja ten(usunięte przez administratora)w tej firmie zlikwiduje a raczej osoby które go stosują wiadomo o co chodzi, wiadomo o kogo chodzi. Na ręce bezpośrednio do (usunięte przez administratora)tego interesu poleci taka skarga i raport, że to będzie koniec kilku osób na wyższych stanowiskach i innych w tej firmie za niewłaściwe traktowanie podwładnych ... tak będzie. 15 minut przerwy nagabywanie na 13 godzin, czyli de facto 15 minut przerwy na 13 godzin pracy pracy, no polecieli na grubo ze mną ale ja mam teraz możliwości, dowody i świadków i też polecę na grubo 😂 będzie sporządzony taki raport bezpośrednio na ręce odpowiedniej osoby, że to będzie koniec ... niestety tym razem się nie wywiną ... Ewentualni wezmą się za robotę i będą chodzić jak w zegarku i nauczą się kultury i dyscypliny pracy co raczej będzie korzystne dla wszystkich XD. Gonili mnie gonili, zmuszali do pracy nawet 13 godzin z 15-minutową przerwą co oczywiście skończyło się przepracowaniem i wycieńczeniem, a ja teraz mając bezpośredni dostęp do (usunięte przez administratora)tego interesu ich teraz pogonię ... odwróciły się role ... No zdarza się, TVN też nawalał a teraz patrz Pan(usunięte przez administratora) kto się spodziewał ... Pozdrowienia z najlepszego miejsca pracy czyli na własnej działalności gospodarczej. Pójdę na maksymalnie grubo XD (usunięte przez administratora)
    Roztań

22.02.2026 14:45

Pracuję dwa miesiące, mogło być z pewnością gorzej, chociaż sama praca dosyć nudna niestety...
    Cichun

23.02.2026 09:19

praca nie dla każdego, jeśli nudna, to sprawdź czy da się coś zmienić. może inne zadania
    Cichomrokek

23.02.2026 13:43

a jakie masz stanowisko? może zmiana na inne bardziej dynamiczne by pomogła?
    mgiełka

21.02.2026 23:07

Ta firma jest porządna. Są normalne umowy, wypłaty, atmosfera. Ludzie nie doceniają tego, co mają. Kolega pracuje w podobnej branży i nie ma tak dobrze. Mówiłem mu, że jest teraz trochę ogłoszeń, więc może się przeniesie.
    Rozłuna

22.02.2026 14:40

zgadzam się, mam dość spoko warunki. w porównaniu do innych miejsc, to tu naprawdę da się pracować bez stresu.
    lawinek

23.02.2026 09:13

a co dokładnie polecasz? myślisz, że warto aplikować teraz, czy lepiej poczekać na inne ogłoszenia?

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.