DepilConcept (Brown Sugar Esthetical)

4.3/5

• Iwiczna Stara
  • Łoziska
  • Żabieniec

3. Opinie o pracodawcach Piaseczno
  5. Opinie o DepilConcept (Brown Sugar Esthetical)

Opinie o DepilConcept (Brown Sugar Esthetical) Piaseczno Zaleśna 1a

WebsiteIconDepilConcept Polska

Nie przegap nowości o DepilConcept!

Nika

13.12.2022 16:30

W jakich godzinach pracują kosmetyczki? Widziałam ze salon np. Na ochocie w Warszawie jest otwarty 8-21, i rozumiem ze system pracy jest zmianowy, po 10 czy 8h? Chyba ze dziewczyny pracują po 13h, ale wątpię :)
    stokrotka

25.11.2022 08:59

Pracuje w salonie już prawie rok. Mamy fajną atmosferę, dobrą szefową także nie narzekam. Lubię pracę z ludźmi więc jest ona dla mnie odpowiednia. Zarobki też nie są najgorsze
    Monika

14.09.2022 11:56

Chętnie dowiem się jakie trzeba spełnić warunki aby zostać franczyzobiorca
    Karolina

28.10.2022 16:48

Zapraszamy do kontaktu na [email protected]
    DepilConcept Centrala

02.11.2022 18:15

Witamy, A w jakim mieście chciałaby Pani pracować ? W Salonach DepilConcept mamy miejsca dla Kosmetolożek oraz Managerek salonu :) Pozdrawiamy Zespół DepilConcept
    aanulkaa

16.09.2022 11:56

Chodziłam tu na depilację i po 11 zabiegach uzyskałam oczekiwany efekt. Moje włosy były dość grube stąd tyle zabiegów. Ich przebieg był bezbolesny. Laser na którym pracują widzi i jasne włosy także daje naprawde dobry efekt.
    Paulina

23.08.2022 13:14

Przyjemna praca w młodym zespole z którym nie ma problemu się dogadać. Jak trzeba na przykład się zamienić na jakiś dzień to dziewczyny nigdy probemu nie robia. Wypłata nie jest najgorsza, wiadomo im więcej się pracuje tym więcej sie dostaje.
    marzenka

05.07.2022 15:22

byłam kleintką salonu i jestem zadowolona z uzyskanych efektów. Poinformowano mnie na poczatku że efeky są zalezne od rodzaju włosa ze wzgledu ze miałam grubsze i ciemniejsze to byłam na 12 zabiegach. Teraz raz na jakis czas chodze na przypominajacy zabieg. Depilacja nie bolała. Czułam jedynie ciepło.
    Gabryśka

27.05.2022 17:37

Pracuję w DepilConcept już przeszło dwa lata i nie narzekam. Wiadomo czasem zdarzają się roszczeniowi klienci, nawał pracy czy małe problemy, ale ogólnie praca jest w porządku. Team w salonie mam super, a to też bardzo istotne, bo z tymi ludźmi spędza się mnóstwo czasu. :)
    isabell

29.04.2022 14:36

Piszę jako klientka. Po wykupieniu serii na bikini i pachy jestem zadowolona z efektów. Nie bolało tak jak laser, a kosmetolog od razu mnie uprzedził że trzeba się uzbroić w cierpliwość bo rezultaty nie pojawią się natychmiast
    Xxx

29.09.2021 18:30

O! Widzę, że ktoś usunął mój komentarz, który zamieściłam ponad rok temu ;) w jednym skrócie jeszcze raz napiszę. NIE POLECAM PRACY W DEPILCONCEPT!!! Praca, która wykańcza psychicznie (między innymi przez cudowną menagerkę salonu nabawiłam się nerwicy, z którą zmagam się do dziś). Dzwonienie po klientach, nagabywanie, konieczna sprzedaż pakietów na pierwszych wizytach (jak nie wyjdzie, to ostre tłumaczenie się jak na dywaniku u dyrektora, dlaczego nie poszła sprzedaż), wkręcanie klientkom, że 7 - 10 zabiegów starcza, a często było tak, że i 20 nie pomagało, latanie po pracy i w weekendy na różne eventy, miejsca? ( gdzie ludzie nie chcą podawać nr telefonów) w celu pozyskania klienta, ewentualne pretensje, co mi nie poszło, że nie udało mi się zdobyć tych kontaktów... To tylko namiastka, koniec wizji!
    Niko

11.11.2021 09:41

Którego salonu dotyczy opinia?

01.04.2022 13:08

Dziękujemy za Twoją wiadomość. Chcemy podkreślić, że za moderację opinii na tym serwisie odpowiada administrator - takie informacje znajdują się w regulaminie. Jako centrala staramy się możliwie jak najbardziej dbać o wysokie standardy jakości w sieci, jednakże to oddzielne przedsiębiorstwa i właściciele salonów. Zależy nam na otrzymywaniu takich informacji bezpośrednio - by móc na bieżąco reagować. Nie znając osoby komentującej, ani informacji, o którym salonie pisze - nie możemy się do tego odnieść w sposób satysfakcjonujący. Przypominamy, że we wszystkich niepokojących kwestiach można się z nami kontaktować za pomocą maila [email protected] W swojej wypowiedzi porusza Pani bardzo ważne kwestie dotyczące metody depilacji. Zawsze informujemy klientkę, że 7-10 zabiegów to podstawowa, minimalna seria. Takie informacje są również w karcie klienta. Zależy nam na tym, aby osoby korzystające z usług trwałej depilacji były odpowiednio poinformowane i staramy się zawsze to podkreślać. Bardzo ważne jest szczere podejście do klienta i przekazanie mu, że nie jesteśmy w stanie określić czy to będzie 5, 10, 15 zabiegów. Z tak szerokich możliwości wyciągnęliśmy średnią min. 7-10 zabiegów, o których piszemy - ale podkreślamy, że to jest minimum. Każdy z nas reaguje inaczej i to absolutnie normalne, że organizm może reagować później niż książkowo. Każdemu też chcemy dać szansę, nawet jeśli efekt zadowalający jest po kilkunastu zabiegach to uważamy, że warto, bo to i tak lepsze rozwiązanie niż tradycyjne metody depilacji i codzienna maszynka do golenia.
 Pozdrawiamy, Zespół DepilConcept

23.03.2022 10:32

Jak się pracuje z ludźmi z DepilConcept?

23.03.2022 12:22

Zależy o co pytasz :) czy o relacje z centralą sieci czy z pracownikami w salonach :)

12.12.2021 10:01

Co wchodzi w socjal DepilConcept?
    Gosia

07.02.2022 22:49

Ile można zarobić netto na początku ??? Czy jest odrazu umowa o pracę???
    DepilConcept

14.02.2022 11:07

Jak wyżej wspomnieliśmy każdy salon to oddzielny przedsiębiorca i do niego należy decyzja o wysokości wynagrodzenia, rodzaju umowy, dodatków zdrowotnych czy benefitów w postaci kart multisport. Jest to kwestia rozmowy rekrutacyjnej, ewentualnie negocjacji, także zapraszamy do kontaktu z centralą bądź bezpośrednio z salonem.

18.08.2021 10:53

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w DepilConcept?

18.08.2021 18:08

DepilConcept to franczyza wiec zapewne wiele zależy od właściciela danego salonu ! Myśle, ze jak spracyzujesz o który salon pytasz to otrzymasz właściwszą odpowiedz :)
    Agata

07.05.2021 11:59

Po przeprowadzce do Warszawy znalazłam pracę w Depil Concept. Pracowałam już w salonie kosmetycznym w swoich okolicach mam wykształcenie kierunkowe, więc dostałam tu pracę na całkiem dobrych warunkach. Zarobki są niezle i zalezne od zaangazowania. Mamy dosc mlody zespol, dziewczyny są fajne i atmosfera też. Jedynym minusem są telefony, ale da się przyzwyczaić.
    Ktoś :)

04.02.2021 13:07

Dzień dobry mam pytanie do osób pracujących jeśli gabinet jest otwarty od 9-20 to panie pracujecie 11 godzin ciągiem czy na zmiany? :) dziękuje z góry za odpowiedz, pozdrawiam
    Pracownica :)

16.02.2021 21:49

Nie :) praca jest na zmiany :) Pracujemy po 8h
    Ela

27.01.2021 12:51

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Salon godny polecenia.
    Klementynka36

19.12.2020 17:39

Już od dłuższego czasu pracuje w depilconcept i czytając te wpisy to czasem zastanawiam się kto je pisze, bo nie wierzę, że w każdym salonie jest tak samo. Mi dobrze się pracuje, mamy fajny zespol, z którym idzie sie dogadać. Jest sporo klientek. Oczywiście, zdarza się nie zadowolona ale w żadnym biznesie tego sie nie uniknie. Jak dla mnie metoda jest skuteczna i widzę, że działa.

DepilConcept

21.10.2020 09:46

Witajcie!

Dziękujemy za wszystkie opinie! Widząc Wasze zainteresowanie naszą firmą postanowiliśmy być obecni na serwisie GoWork.pl oraz rozpocząć dialog z Wami i odpowiedzieć na nurtujące Was pytania.

Bardzo ważne są dla nas merytoryczne opinie, które pozwalają nam lepiej poznać oczekiwania naszych pracowników oraz lepiej funkcjonować i rozwijać się. Aby móc odpowiadać na pojawiające się pytania i uwagi bardzo zachęcamy do merytorycznych komentarzy i zachowania kultury wypowiedzi - gdyż tylko na takie jesteśmy w stanie rzetelnie odpowiedzieć.

Jesteśmy przekonani, że dzięki wszystkim spostrzeżeniom uda nam się sprawić, by współpraca z nami oraz z właścicielami wszystkich salonów DepilConcept była na jak najwyższym poziomie. Dołożymy wszelkich starań by odpowiadać na pytania oraz wyjaśniać wszelkie nieporozumienia.

Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż opinie, które nie są zgodne z regulaminem serwisu są usuwane przez administratora GoWork.

Ponadto odczuwamy potrzebę podkreślić to, że DepilConcept Polska działa w formie franczyzy, co

powoduje, że prawie każdy salon DepilConcept to oddzielny przedsiębiorca.

Firma DepilConcept to sieć salonów świadczących usługi trwałej depilacji oraz fototerapii. Naszą wartością jest zapewnienie komfortu życia wszystkim tym, którym zależy na gładkiej skórze. A nasze zespoły to osoby, dla których branża beatuy to nie tylko praca, ale i pasja!

Zależy nam na tym, aby nasza firma DepilConcept była przyjaznym miejscem dla wszystkich!

Jesteśmy otwarci na komentarze i dyskusje na forum GoWork. Pragniemy, aby wszystkim pracowało się lepiej, dlatego też stworzyliśmy adres mailowy: [email protected] , na który zachęcamy wysyłanie oraz opisywanie niewyjaśnionych i problemowych sytuacji, jak i zadawanie pytań.

Będziemy z Wami w kontakcie najszybciej jak to możliwe.
    News image
    Anja

05.10.2020 14:37

Dotyczących Krakowa? Są jeszcze inne wątki dotyczące innych salonów i owszem metoda jest nieskuteczna. Wystarczy wpisać sobie ipl do salonu można kupić go za ok 20 tys zł, chiński sprzęt zwraca się jego koszt w miesiąc albo i dwa tygodnie ???? Prawdziwy laser np vectus kosztuje 130 tys jak Pani może porównywać wogole te metody? Osoby pracujące często bez doświadczenia, nie wiedzą co robią. Być może w Krakowie jest największą rotacja lub mobbing stąd najwięcej opinii na temat tego miejsca-nie wiem. Ale wiem jedno, wciskanie ludzia kitu i tyle. Za to powinien się ktoś wziąć bo to (usunięte przez administratora) klientki powinny postawić się bo tracą mnóstwo kasy. Pracowałam w innym salonie, uczestniczyłam w tych śmiesznych szkoleniach w któryvh uczą jeden nie cały dzień jak robić zabieg a reszta to techniki sprzedażowe. Zdążyło się że dziewczyny rezygnowały podczas szkolenia. A także były dziewczyny pracujące jakiś czas bez kwalifikacji już wykonujące zabiegi bez przeszkolenia i opowiadały tym nowym jak jest strasznie. Myślę że firma długo jeszcze nie pociągnie na takim oszukiwaniu. A przypomnijmy sobie dlaczego już nie ma body concpet tylko jest depil conept? Zmiana koncepcji na oszukiwaniu ludzi. Dziękuję za uwagę
    edyta

01.10.2020 19:09

Pozdrawiam wszystkie Panie wypowiadające się na tym forum. Z przykrością stwierdzam, że pośród wszystkich opinii jakie przeczytałam pojawia się bardzo wiele nieprawdziwych i kompletnie nie potwierdzonych informacji. Mnóstwo negatywnych emocji, które przebijają się przez wpisy, frustracji, złości, pretensji i niechęci osobistych kompletnie pozbawiają większość komentarzy wiarygodności. Co do skuteczności metody i sprzętu, który jest użytkowany we wszystkich salonach DC w Polsce to zapewniam, że sieć może się pochwalić identycznym standardem dlatego niemożliwe jest aby tylko w Krakowie ta metoda się nie sprawdzała?..!! Na własnym ciele mogę się pochwalić bardzo dobrymi efektami, które bez problemu podtrzymuję zabiegami przypominającymi od 4 lat i nie wyobrażam sobie żeby wrócić do sytuacji sprzed terapii gdy włosy odrastały już przez 1 noc:-( Prawdą jest, że nie na każdą osobę metoda działa z tą samą skutecznością tzn że oczekiwany efekt może przyjść po 8,10, 12 lub nawet w przypadkach bardziej fizjologicznie skomplikowanych po 20 zabiegach, jednak w ponad 90%przypadków (wyłączając jasne i rude włoski) metoda się bardzo dobrze sprawdza. ( u mnie pachy-8 zab. bikini 14 zab. nogi 10 zab- obecnie przypominajki co 6-12 m-cy) Wg mnie nie ma obecnie dostępnej bardziej komfortowej i skuteczniejszej metody usuwania owłosienia jak SHR in motion czy laser. Przy czym laser jest bardziej inwazyjny i bolesny i nie wszystkie klientki godzą się na skutki uboczne. Osobiście znam też wiele przypadków że po serii 8-10 zabiegów laserem z przerwami 8 tyg włosy również zaczęły odrastać ponieważ personel nie poinformował o konieczności wykonywania zabiegów przypominających. A "stety" lub "niestety" nasz organizm będzie się regenerował w tym również cebulki włosa, to naturalny proces zachodzący w naszym organizmie, my mamy jedynie możliwość te procesy opóźniać lub osłabiać aby poprawiać sobie komfort życia oraz samopoczucie. Zachęcam też wszystkich "byłych"pracowników DC Kraków i nie tylko, do bardziej rzetelnych opinii. Żeby wyrobić sobie zdanie o metodzie a także o metodach pracy, promocji i obsługi klienta w DC trzeba przede wszystkim wielu m-cy intensywnych szkoleń oraz doświadczenia min rocznego pracy z klientami w salonie. Co do podłoża sprzedażowego, o którym mowa w niektórych opiniach to oczywiście to ważny element naszej pracy, gdyż oczywiście jesteśmy firmą, która musi generować zyski i nadal się rozwijać, myślę że żadna klientka nie byłaby zachwycona gdyby okazało się że salon,któremu zaufała jest na skraju bankructwa z powodu złego zarządzania, braku odpowiedniego serwisu i regularnych szkoleń dla personelu a także pogarszającej się jakości usług itp. Co do pojawiających się informacji o nieuczciwości pracodawcy to zachęcam do zgaszania tego typu zachowań do odpowiednich instytucji i dopiero w takim przypadku opisywanie sytuacji, nie ma nic gorszego niż okładanie błotem anonimowo w internecie bez możliwości odparcia takich argumentów. Zapraszam do wszystkich salonów DepilConcept po wiarygodną informację zarówno klientki, klientów jak i przyszłych pracowników. Najlepsza opinia to taka jaką sami sobie wyrobimy. edyta- właściciel jednego z gabinetów ps: oczywiście moja opinia jest bardzo stronnicza bo od wielu lat jestem zakochana w tym co robie:-)

Kontakt - DepilConcept

Zaleśna 1a 05-502 Piaseczno

DepilConcept Polska
    Klienta

09.09.2020 16:52

Hej, jestem ich klientką od ponad roku. Wykonuje depilacjie bikini glebokiego za sobą mam 15 zabiegow. Efekty? Fakt wlosow jest znacznie mniej. Od kilku wizyt Panie powtarzaja mi ze mam przyjsc za miesiac i one ocenia efekty. Zawsze jednak nie sa one na tyle satysfakcjonujace by zakonczyc serie. Przez czas kiedy gabinet byl zamkniety z powodu epidemii w zasadzie przepadla mi jedna wizyta ale przez czas wszystkie wlosy odrosły na nowo. Pakiet konczy mi sie za dwie wizyty, efekt jak dla mnie mega slaby. Wydałam juz ponad 2500 tys. Szczerze to płakać mi sie chce bo nie wydaje mi sie ze przez te dwie serie wlosy znikna calkowicie. Nie chce płacic za kolejna seria... Straciłam nadzieje ze to faktycznie na dłuższą mete działa. Z moich obserwacji wynika robisz zabiegi to wlosy wypadaja, przerwiesz czy nie zrobisz kolejnego zabiegu i włosy wracają jak bumerang. Dziewczyny co radzicie?nie chce wydawać kolejnych pieniędzy na coś co poprstu nie działa. Tez chciałam dodać ze mam 22 lata i nie mam jakiś nie widomo jak mocnych włosów.
    Agata31

21.09.2020 21:25

Absolutnie niech Pani nic nowego nie wykupuje. One będą próbowały omamić Panią promocjami, bo tylko z tego są szkolone jak sprzedać pakiet niezadowolonemu klientowi, ale niech się Pani nie zgadza. Moż Pani także zgłosić reklamacje, i wtedy każdą strefę ma Pani za bodajże za 29zł. Ale to i tak nic nie da, bo pracują na chińskim sprzęcie, o baaaardzo małym zakresie parametrów, więc tylko usypiają włoski, ich cykl wzrostowy. Na Pani miejscu poprosiłabym o zwrot pieniędzy za niewykorzystane strefy odczekała minimum pół roku aż włosy się zregenerują, i poszła na laser typu LS, Vectus czy inny diodowy, jeżeli włos jest ciemny. Trzeba pamiętać, że ipl zaburza cykl wzrostowy włosów, i nawet jeśli zdecyduje się Pani na laser, to zabiegów będzie trzeba wykonać więcej. :(

28.09.2020 22:51

Nie daj się nabrać, na 100 % będą mówić o indywidualnym podejściu do klienta, nowe pakieciki itd, Jestem ich byłym pracownikiem, sama odeszłam jak zorientowałam się że to po prostu nie działa, uczyli nas technik sprzedaży żeby nawet ludzie na to kredyt brali...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DepilConcept (Brown Sugar Esthetical)?

Martyna

13.05.2020 13:59

Praca w depilconcept to wydojenie psychiczne, tylko dla osób o mocnych nerwach. Centrala ma ciśnienie na sprzedaż, musisz chwalić ich zabiegi, jak jesteś niezadowolona to wynocha i płać karę. I szukający kolejnych ofiar. Najciekawsze historie są na kolejnych szkoleniach, dużo negatywów można dowiedzieć się od tych co dłużej pracują. Centrala zadręcza psychicznie tabelkami, zestawieniami, wciskaniem zabiegów niby 7, a po 17 klientki płaczą, że wtopiły pieniądze i brak efektu. Centrala umywa ręce i winę zwala na pracowników. Przestrzegam przed tą firmą, są inne marki z ludzką twarzą.
    Qwe

26.05.2020 17:18

Opamiętajcie się przecież DepilConcept to (usunięte przez administratora) naciąganie, szantaż, spekulacje, niszczenie godności. Porozmawiajcie sobie z byłymy franczyzobiorcami, są na psychotropach, z długami i sprawami w sądzie. Tyle im zostało wspomnień po tej firmie.
    Martyna

28.05.2020 06:57

Nie będę pisać o mieście, w którym pracowałam, bo nie mam pretensji do pracodawcy i nie chcę mu zaszkodzic. Podzwoń po byłych pracownikach, jak masz kontakty i popytaj o te pracę to posłuchasz ciekawości. O metodach płynących z góry chyba każdy słyszał.
    Adrianna

20.11.2019 17:28

Aby dostać pracę w salonie trzeba być kosmetologiem czy wystarczy wykształcenie kosmetyczne?
    Małgorzata

14.03.2020 18:04

Oj, nie lubi płacić, już 2 tygodnie czekam na zaległe wynagrodzenie.

16.03.2020 21:21

Widzę, że ktoś usilnie stara się usuwać negatywne komentarze. Pozdrawiam firmę z grupą bRenewal, która notorycznie usuwa firmom negatywne komentarze i wciska jakieś fejkowe pozytywne. Ile razy będziecie usuwać moje komentarze, tyle razy je dodam. Przestańcie uczestniczyć w oszukiwaniu ludzi, że jest dobrze w danej firmie - usuwając negatywne komentarze! Na prawdę macie w nosie to, że ktoś następny, kto tu będzie pracował nie otrzyma wynagrodzenia? Że będzie mobbingowany? Wiecznie zastraszany, że zostanie zwolniony? Uważacie, że można grozić pracownikom? Pamiętajcie, że uczestniczycie w tym, ile następnych osób będzie musiało przechodzić przez to samo. kopiuję opis. tak na wszelki wypadek, gdybyście usunęli ten. Kolejny, który dodałam.
    Małgorzata

15.03.2020 06:12

A tak na temat mojego wynagrodzenia, na które czekam: mam nadzieję, że te maile dochodzą do siedziby więc proszę o interwencję w sprawie mojego zaległego wynagrodzenia. 10.03 powinny być na koncie. Właścicielka nie wypłaciła najpierw premii za grudzień wszystkim pracownikóm, bo w ostatniej chwili podwyzszyla kwoty za ktore nalezy sie premia, a później wynagrodzenia za luty. Czy naprawdę nie macie wpływu na tą osobę, na to jej poniżanie pracowników, ciągle zmiany decyzji, brak szacunku, brak wynagrodzeń?

16.03.2020 21:16

Też miałam problem z otrzymaniem wynagrodzenia za ostatni miesiąc pracy. Trzeba mocno interweniować w siedzibie Depil Concept albo po prostu ktoś w końcu musi zgłosić sprawę do Państwowej Inspekcji Pracy.
    Laura

26.01.2020 08:31

Czy mogę prosić o opinię o depilconcept na Bronowicach przy ul. Armii Krajowej Krakowie? Proszę zarówno pracowników jak i klientów. Jak wygląda praca w tym miejscu? Czy warto aplikować do pracy do tego gabinetu?

03.03.2020 16:52

Powiem Wam że w tym momencie nie ma pracownika w Krakowie który pracuje krócej :)

15.03.2020 18:18

Hahaha, nikt nie wytrzyma tam dłużej niż 3 miesiące.
    Pracownik Kraków

25.02.2020 14:03

Tak naprawdę to nie wiadomo kto się pod waszymi "nikami" kryje. Jeżeli ktoś ma jakieś "ale" do pracy w Krakowie i samej Pracodawczyni niech podpisze się z Imienia i Nazwiska lub bezpośrednio się z nią kontaktuje. Internet wszystko przyjmie, a na pewno negatywne komentarze.
    Irga

07.03.2020 19:50

To proszę. Podaj imię i nazwisko. Przecież Twoja opinia nie jest negatywna.
    Zuzka

02.03.2020 14:11

Jakie mniej więcej są zarobki w depilconcept?
    Klaudia

28.11.2019 12:19

Jestem pracownikiem Depilconcept już od ponad 4 lat i jestem zaskoczona negatywnymi opiniami na temat pracy w tej sieci. Mamy okazję wykonywać świetne zabiegi fototerapii na profesjonalnym urządzeniu, które niesamowicie pomagają ludziom, dają komfort psychiczny i po prostu wygodę na całe życie. Pracownicy systematycznie są szkoleni (i to pod każdym względem). Praca owszem jest wymagająca, ale wynika to z wysokiej jakości usług oferowanych klientom salonów. Pracujemy w ramach sieci, jednak każdy salon jest od siebie niezależny i jeśli chodzi o śląskie gabinety, to panuje tam cudowna atmosfera, no i przede wszystkim można dobrze zarobić! ;)
    Wiesz kto.

29.01.2020 16:58

Widzę, że nie pracowałaś w Krakowie.
    Kass

13.03.2018 10:27

Nie polecam. Bardzo duzy mobing wmawianie ze wszystko co dzieje sie zlego w salonie to wina pracownikow, obcinanie premi z byle powodu, nie placenie za nadgodziny i totalny chaos brak szacunku dla pracownika ciagla rotacja to tylko niektore z atrakcji odradzam.
    bm

28.03.2019 15:01

Jeżeli mówisz o Depilu w Krk, to widzę, że od 2 lat nic się zmieniło w takim razie ;) Mobbing na porządku dziennym, pranie mózgu na szkoleniu...
    Wiesz kto.

29.01.2020 16:55

Minęło trochę czasu od waszej wypowiedzi i stwierdzam, że nadal jest mobbing w salonach w Krk. Straszenie i grożenie utratą pracy, szefowa w krk zmieniająca co drugi dzień zdanie o tym jak prowadzić salon. Nie dziwię się, że jest tam taka rotacja pracowników. Według siedziby DepilConcept ponoć ogromna rotacja. Na dodatek przepracowując 5 miesięcy, to musiałam się wykłócać o pierwsze i ostatnie wynagrodzenie (bo jeszcze dłuższą chwilę po dziesiątym danego miesiąca nie miałam przelewu). W pewnym momencie już nawet nie odbierała telefonu. Dopiero interwencja w siedzibie zmotywowała tę kobietę do wypłacenia wynagrodzenia. Dziwię się, że w siedzibie do tej pory nic z tym nie zrobili. Nie widzicie, że tam się źle dzieje? To nie przypadek. Przypadek nie trwa 5 lat władań jednego franczyzobiorcy.
    anonymous

24.04.2018 21:50

Jaka była płaca w tej firmie ?
    anonymous1

30.04.2018 11:57

W którym Salonie, w jakiej miejscowości ??
    anonymous

17.02.2018 16:02

Dlaczego jest taka rotacja pracowników w Krakowie? Chciałabym tam aplikować o pracę ale to mnie zniechęca, czy trzeba wpychać pakiety? Jak z chodzeniem na eventy ? Słyszałam że czasem w tygodniu trzeba po pracy pójść na event, nawet 3 x w tygodniu;/
    Basia

22.02.2018 19:07

Witaj, jest sporo osób które szukają swojego miejsca w zawodzie. Sa osoby które swoją pierwsza pracę, traktują jak ostatnią, są rownież takie które sprawdzają czy dane miejsce im odpowiada. Nie możemy oceniać miejsca poprzez pryzmat odczuć innych osób. Może zdarzyć się tak, ze przez to ze uwierzyliśmy komuś na słowo straciliśmy możliwość nabrania doświadczenia lub odnalezienia swojego miejsca w pracy zawodowej
    Kasia

17.02.2018 16:05

Słyszałam że na Rakowickiej w Krk gorzej jest z atmosfera, ciągłe chodzenie na eventy, duży nacisk na sprzedaż i dlatego co 5 miesięcy jest nowy pracownik...
    Aaaaa

22.02.2018 18:58

Częścią pracy jest chodzenie na roznego rodzaju spotkania, eventy targi. Tam właśnie możemy się spotkać i przekazać co robimy i jakie mamy zabiegi. Godziny te są wliczane w godziny pracy. Atmosferę pracy tworzymy my i pracujące z nami osoby, więc to od nas zależy jak nam się w pracy układa.
    Marta

17.02.2018 23:21

Ja pracuję już 2 lata w DepilConcept. Praca w porządku, wykonuję zawód z pasją nie z obowiązku, lubię moje klientki, rozumiem metodę, więc potrafię wyjaśnić to także klientom i są zadowoleni. Ja mam sama wspaniała efekty, które pokazuje i się nimi szczycę. Nie trzeba wciskać pakietów, klient może płacić za każdy zabieg, ale każda szanująca się firma ma oferty pakietowe, które są korzystniejsze dla klienta. Uwielbiam moją pracę i ją szanuję, bo wiem, jak ciężko znaleźć dobre, ciepłe miejsce z milymi klientami.
    Iza

08.09.2017 00:41

Jestem pracownica Depilconcept Elbląg i zupełnie nie rozumiem opinii, która została wystawiona na temat właścicieli salonu w Olsztynie i Elblągu. Z tego co zdążyłam już zauważyć, a pracuje od otwarcia salonu, to jedynym zarzutem jaki mozna postawić właścicielom jest to, że są ludźmi, którzy dbają o swoich pracowników. Nigdy w żadnym z miejsc, w których pracowałam nie czułam się tak doceniana. Tutaj nie chodzi wylacznie o wyniki tylko o starania. W żadnym z miejsc nie czułam takiego wsparcia od strony pracodawcy jak tutaj np. W przypadku sytuacji gdy potrzebowałam czasu na naukę i go dostałam( w dodatku ze slowami, że mam się niczym nie przejmować, a wszystko wywrocilo się przeze mnie do góry nogami!) ... Czuję, że mam możliwość rozwoju, pracuje w fajnej atmosferze - bez stresu, z uśmiechem na twarzy. Każde osiągnięcie jest zauwazane i chwalone co dodaje wiele motywacji. Klientki salonu są zadowolone i widzą efekty, wszystko szczegółowo wytlumaczone jest na pierwszej wizycie i Panie dokładnie wiedzą czego się spodziewać, więc nie spotkałam się jeszcze z sytuacją żeby Pani była niezadowolona. Sama obserwuje swoje efekty, ponieważ mamy możliwość korzystania z zabiegów i nikt mi nie powie, że metoda nie działa. Zarobki są dobre i rzadko spotykane w takiej wysokości w zawodzie kosmetologa. Jeżeli chodzi o czystość salonu to tak jak wszędzie należy to do obowiazkow kosmetologa i wywiazujac się z nich nie ma z tym problemu. To my dbamy o porządek stanowiska pracy i zawsze jest czysto, co zresztą można poczytać w komentarzach klientek salonu :) tak więc z mojej strony? Jeżeli ktoś chce być doceniony, rozwijać się, pracować w przyjemnej atmosferze, czuć wparcie ze strony właścicieli i przy tym dobrze zarabiać to bardzo polecam DC Olsztyn/Elbląg. Osobiście uważam, że nie ma lepszego miejsca do pracy dla kosmetologa, bo sama praca jest super już nie mówiąc o tym, że takich pracodawców można szukać że świeca. Polecam, polecam, polecam!

07.09.2017 23:20

Polecam pracę w Depilconcept Olsztyn/Elbląg. Nigdy wcześniej nie spotkałam tak życzliwych i pomocnych osób jakimi są Właściciele. To co liczy się najbardziej to zaangażowanie. Jeśli widzą, że zależy Ci na pracy, przychodzisz z uśmiechem i potrafisz przekazać swoją pozytywną energię to już większa część sukcesu ???? Zarobki są bardzo dobre, zasady zatrudnienia od początku jasne i przejrzyste. Zaangażowanie jest dodatkowo nagradzane. Właściciele inwestują w bardzo ciekawe szkolenia. Jeśli zrozumiesz na czym polega metoda, jak działają zabiegi to nie będzie problemu z niezadowolonymi klientkami- wystarczy wszystko wytłumaczyć na pierwszej wizycie. A metoda działa super, mogę pokazać na moim przykładzie- miałam 5 zabiegów, wcześniej goliłam się co 2 dni, teraz 1-2 razy w miesiącu. Zniknęły podrażnienia, skóra zyskała na jędrności i elastyczności. A włosów ubyło już o ok. 70% Jestem prawdziwym pracownikiem, jeśli ktoś ma więcej pytań to z chęcią mogę podać prywatnego maila lub telefon i odpowiedzieć.
    marta

15.09.2017 15:59

Dzień dobry, ja chętnie z Panią porozmawiam. Mogę prosić o kontakt - [email protected]

18.09.2017 11:52

Niestety pokazuje mi się komunikat, że taki adres email nie istnieje. Podaje swój i czekam na pytania [email protected]
    Depil Concept Olsztyn Nie polecam!!!

31.08.2017 16:23

Depil Concept w Olsztynie nie polecam!!! Szkoda czasu jeśli lubisz marnować czas to możesz spróbować!!! Zarobki nie adekwatne do wykonywanych obowiązków. Właściciele i manager traktują kosmetologa jak śmieci. Liczy się tylko ich zdanie. Brak przestrzegania zasad BHP,dziwne że sanepid pozwolił na otwarcie. Duża rotacja pracowników. Dziwie się jeszcze,że klientki tam przychodzą. Chora atomsfera. Właściciele i manager wciskają klientkom pakiety,które są drogie oraz metoda nie działa!!!Jednym słowem oszuści,nie odprowadzają składek oszukują Państwo na podatkach!! Umowa zlecenie kilkunasto stronna jakieś śmieszne zapisy o karach pieniężnych!! Już dawno powinni zamknąć ten salon. NIE POLECAM!!!

11.03.2017 20:10

Duża rotacja pracowników, więc nie zdziw się, że klientki będą co chwilę wypytywać dlaczego tak się dzieje. Fakt faktem, albo skulisz głowę, albo pozostawi to na twojej psychice trwały ślad. Dodatkowo wiele niezadowolonych Pan, którym bedzie trzeba mówić, że wszystko będzie dobrze, mimo że zazwyczaj nie będzie. Tłumaczenie się nawet, jeśli nie ty wykonywałaś te zabiegi i mimo że jesteś dopiero nowa. Da się zarobić, ale trzeba mieć gadane i potrafić wciskać oraz nie być słabą psychicznie. Polecam jeśli chcesz zdobyć doswiadczenie.
    Bebe

05.01.2017 10:11

Ja uważam, że się tam pracuje bardzo dobrze. Nawet można połączyć studiowanie z pracowaniem wystarczy chcieć i się starać. Wiele się można nauczyć, co przyda się na przyszłość. A zarobki są całkiem przyzwoite w porównaniu do innych salonów kosmetycznych i po jakimś czasie można liczyć na umowę o pracę, choć teraz na zlecenie zarabia się więcej ;) Ja polecam. Warunki komfortowe, jak u Pana Boga za piecem.
    gosc

04.01.2017 16:42

Również pracowałam w Salonie DepilConcept w Krk i czytając niektóre wypowiedzi cięzko mi w to uwierzyć. W porównaniu do poprzednich miejsc pracy uważam, że naprawdę warunki były dobre. Oczywiście zdarzały się sytuację, że klientka nie miała takich efektów jakich oczekiwała ale tak się dzieje przy każdej metodzie. Jeżeli chodzi o atmosferę to nie mogę powiedzieć złego słowa na właściciela. Zawsze można się było dogadać. Nie było nigdy takiej sytuacji, że manager był na nie i temat zamknięty. Wszystko zależało od zespołu i od tego jak kto się angażował w pracę. Jeżeli chodzi o sprzedaż pakietów to byłam informowana na rozmowie na czym ta praca polega. Nie należało to do łatwych dlatego też zrezygnowałam. Lepiej się czuje wykonując zabiegi ale są tam dziewczyny, które już dosc długą pracują więc co kto lubi. W innych salonach są naprawdę gorsze warunki. Co do wynagrodzenia to uzależnione od tego ile się wypracowalo tak jak w większości gabinetów kosmetycznych.
    polecam

02.01.2017 10:45

Wypowiem się nieco w inny sposób... Procowałam w jednym z salonów Krakowie, kiedy był jeszcze tylko jeden, a drugiego początki. Pani właścicielka naprawdę w porządku. Można z nią na każdy temat porozmawiać. W porównaniu z moimi poprzednimi pracodawcami to nie mogę złego słowa powiedzieć. Oczywiście pieniądze mogłyby być większe, ale przy wysokich obrotach wypłata była dla nas też wyższa. Efekty samej mi się jeszcze utrzymują, a nie pracuję już dość długo, więc metoda sprawdziła się u mnie. Pamiętam też wiele zadowolonych klientek. Co do sprzedaży... tak to element pracy. Ale od początku byłam o tym informowana, więc wiedziałam na co się decyduję. Dzięki temu też można było więcej zarobić, wiec to dla mnie na plus. Do tej pory utrzymuję kontakt z dziewczynami z innych miast, które poznałam na szkoleniu i niektóre z nich jeszcze pracują i dobrze się mają. Ja zrezygnowałam z własnej woli, bo dostałam inną propozycję, ale polecam innym. Można się dużo nauczyć i nie tylko wiedza na temat zabiegów przydała mi się w mojej teraźniejszej pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o DepilConcept