PHU POLSTAN

Kielce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o PHU POLSTAN

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU POLSTAN

anonymous

Ludzie to jest portal o pracodawcach a nie o "wędlinkach" . Jak właściciele chcą reklamę to niech ją wykupią w odpowiednim miejscu w sieci! Tutaj pracownicy chcą wiedzieć czy warto podjąć pracę w danym miejscu. A smarujecie takie głupoty że się niedobrze robi. Pracownicy konkretnie : Jak i ile płacą? Co zyskuje pracownik w tym miejscu? Jakie są warunki pracy? Jaka atmosfera?

jula
@anonymous 31.12.2017 11:01

czasami mi sie wydaje ,ze na slasku te ich wyroby to lipa ,a co do pracy wiele obiecanek a potem umowa na1/2 etatu ito trzeba sie prosic nie polacam ale niech sie kazdy przekona sam. chyba ze jestes kapusta to bedzie ci dobrze

Zofia

Witam serdecznie od 3 lat jestem stałą klientka sklepu w Wodzislawiu Sl i Rydultowach.Jestem bardzo zadowolona wedlinki sa zawsze świeże,panie zawsze uśmiechnięte i wesołe.Zakupy w tym sklepie to sama przyjemnosc.Dodam jeszcze ze sklep czysciutki i zadbany.

Anonim

Bardzo dobre wyroby i zawszevswieze polecam kielce

Anna

A co z warunkami pracy? Jak z umową? Czy jeżeli 30.10 przyjdę do pracy to umowa będzie zawarta tego dnia? Jak wygląda płatność za nadgodziny ? Czy szefostwo jet profesjonalne? Czy firma ma program premiowania?

Klient

W Siemianowicach też ciągle palą,, stoją pod sklepem jak słupy, a jak dmuchanie w sklepie uuuu?

eee
@Klient 09.10.2017 07:29

a co mają chlać, lepiej niech palą, a nie nawalone pod buda leżą

Ktooos
@eee 11.10.2017 18:46

Widac ze nie w temacie sa te dwie ostatnie wypowiedzi az wstyt takie bzdury pisac mozna palic ale nie co chwile i przed slepem wysiadywac teraz nie widuje obecnie tej pani z kasztelanskiej przed sklepem zawsze cos robi w sklepie

Monia

Dobrze ze juz nie ma tamtej pani Z KASZTELANSKIEJ bo tylko pol dnia stala przed sklepem i palila papierosy a drugie pol trzymala nogi w lodowce.

Klijentka
@Monia 28.09.2017 19:03

Dobrze pani mowi tamta pani to tragedia brudas nie samowity w ladzie wiecznie powywalane smierdzialo nie dalo sie tam wejs teraz chodze do sklepu jak ta nowa pani jest bardzo mila zawsze doradzi jest czysto i schludnie tak to mozna robic zakupy .pozdrawiam klijentka

Jasia

Na Kasztelanskiej było dobrze dopóki się Pani nie zmieniła. Teraz to nawet poradzić nie można bo czarna wiecznie obrazona odburkuje. Przestałam tam robić zakupy, wolę pójść do niebieszczanakich za rogiem.

anonim

(usunięte przez administratora)

gabrysia

Ale sanepid juz im sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobral na kasztelanskiej

anonim

(usunięte przez administratora)

marianek
@nina 12.05.2017 09:52

ale edytke wywalili, czy chora z akradzież, bo nie wiedziała, że wiesiu kamerke zamontował i nakrył ją jak towar wywoziła do domu ;)

magda
@marianek 26.06.2017 21:07

Chora edytka przez caly czerwiec

Wiola

Niebieszczańscy pilnują swojego szkoda że szef polstanu toleruje to.

Ja

Ale tutaj 2000 masz a u niebieszczański wypisują na szybach 2000 netto pracowałam tam 8 miesięcy i moja wypłata to najniŻsza krajowa bo wiecznie coś nie tak było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Wiola
@ewa 23.04.2017 22:04

I co jej zrobili za manko ,dali awans czy premię?ha ha ha. ..

Wiola
@ewa 23.04.2017 22:04

I co jej zrobili za manko ,dali awans czy premię?ha ha ha. ..

była pracownica

odradzam pracę w tej firmie w oddziale we Wrocławiu (usunięte przez administratora) , praca ciężka a zarobki szkoda gadać, nie polecam

luizka
@była pracownica 05.04.2017 20:08

Nie ważne ile dni i godzin przepracujesz, dostajesz tylko 2000, niby 100zł dniówka, czyli jak pracujesz 21 dni, to rachunek jest prosty, w marcu 23 dni robocze i równiez 2000zł, to gdzie tu sprawiedliwosć, jak dostajesz wynagrodzenie tylko za 20 dni, reszta to gratis dla firmy

bela

petro podzielam twoją opinię , szok że szef znowu przyjął do pracy rodzinkę pl. Powodzenia;

emilka
@bela 26.03.2017 09:56

moze mniej zwiną, iż poprzednia ekipa, która mariola już powoli wywala

petro

raczej szczupła ,jeśli już to byłej kierowniczce można pozazdrościć urody i figury, jak również fachowości, czego nie można powiedzieć o rodzince.

lolo
@petro 24.03.2017 18:09

I glupoty, bo kradla edytka

caffe latte

lepiej i zdrowiej być chudym,niż zatłuszczonym!

Jola

Dla bylej kierowniczki to ani awans na autosklep nie pomoże !

maroon
@Jola 19.03.2017 15:38

A to awans, czy kara za machlojki ;)

mery
@maroon 20.03.2017 11:47

chuda jak pies

mariola

i usuneli wpisy

ewa

co tam mariola z świtą na wrocek wróciła

anonim

(usunięte przez administratora)

magda

prawda najprawdziwsza

mariolka
@magda 06.03.2017 09:01

usuwacie niewygodne posty o wrocławiu, że znowu wróciła pani dawna kierowniczka z rodzinką:)

Levante

Witam, chciałbym telefonicznie skontaktować się z biurem, lecz nigdzie nie mogę znaleźć numeru do państwa. proszę o podanie numeru tutaj. pzdr

livante
@Levante 02.03.2017 11:13

ZAKŁADY MIĘSNE POLSTAN WIESŁAW STĘPIEŃ LokalizacjaUl. Dionizego Czachowskiego 50, 25-106 Kielce, województwo ŚWIĘTOKRZYSKIE Telefon+48413719350

marika
@Levante 02.03.2017 11:13

na wrocław chcesz, czy na pijanów?

Byłam chętna podjąć prace .....

Jestem przerażona rozmową w sprawie pracy z kierowniczka oddziału Wrocław. Jak mozna w trakcie rozmowy chwalić się do osoby, której się kompletnie nie zna, że wrocila bo poprzednie panie zaprzepaściły handel i obsmarowywać ludzi tam pracujacych. Dla mnie skandal i totalne zniechęcenie do podjęcia pracy z takim człowiekiem. Prezesowi firmy radziłabym zastanowić się nad tym kogo zatrudnia.

ewa
@Byłam chętna podjąć prace ..... 27.02.2017 17:43

Chciała Pani pójśc do pracy do sklepu stacjonarnego, czy na tzw. autosklep?

yogo

Wrocław nie został oczyszczony wręcz przeciwnie od tygodnia został mocno zaśmiecony,

ola
@yogo 20.02.2017 18:54

Odnoszę wrażenie,ze masz rację:)

ania
@yogo 20.02.2017 18:54

Dlaczego zaśmiecony Wrocław???

bingo

Wreszcie Wroclaw "oczyścili" !

Doma

Jeżeli chodzi o oddział we Wrocławiu,to zmiana kierownictwa nie koniecznie przyniesie oczekiwany rezultat. Głównie chodzi o dzwigniecie handlu. (usunięte przez administratora)

Doma

Jeśli chodzi o oddział Wrocław to nowe zmiany niekoniecznie przyniosą porządne efekty. Uważam że nowa kierowniczka nie dźwignie już handlu do poziomu jakiego by się oczekiwało chociaż by z tego względu że największe doświadczenie osiągnęła w sprzątaniu basenów. Co do byłej kierowniczki jest mocna chociaż by w handlu.

ola

Czyżby oddział Wrocławski od soboty cieszył się nowym kierownikiem, a stary na autosklep powędrował :)

ala
@ola 12.02.2017 21:19

Kierownik na autosklep?

mariola
@ala 19.02.2017 13:48

były kierownik na autosklep :)

anonim

(usunięte przez administratora)

frania

a co jest wobec tego minusem???

anonim

(usunięte przez administratora)

ewa

A jest woda w ogóle w tych kontenerkach?? w sensie do umycia rak, albo tacki na mięso??

maria

Jak wygląda praca w pawilonach, które ostatnio jak grzyby po deszczu rosną na śląsku. Czy jest tam toaleta,woda, itp. rzeczy potrzebne do funkcjonowania sklepu z wędlinami.

maria
@maria 09.01.2017 12:11

To jak wygląda ta praca w pawilonach i warunki tam panujące???

Ola

Dalej działa blokada nie pozytywnych opinii?

pracownica
@Ola 05.01.2017 15:45

Trzeba napisać trochę prawdy i zaraz się dowiemy.

mamam
@Ola 05.01.2017 15:45

chyba dalej.....

Jola

Ile można zarobić, pracując na cały etat?

magda
@zoia 04.12.2016 21:49

Tzn. ile "idzie" zarobić? więcej niż najniższa krajowa?

zoia
@magda 12.12.2016 09:09

Oj pewnie ze tak ok 1700 , 2000

Zadowolona

Pracuje w polstanie 3 lata i zawsze można dogadać sie z szefostfem nigdy nie mialam nie milych sytuacji godziny pracy super i najważniejsze atmosfera bardzo miła

pracownice
@Zadowolona 20.11.2016 15:32

Gdzie się podziały wszystkie niezadowolone panie. (usunięte przez administratora)

Ja

W końcu ktoś sie wziął za te wpisy ci co rzetelnie pracują nie narzekają trzeba sie pozbyć dziadostwa prawda

klient

kupiłem dziś wędliny w Gliwicach na oś kopernika i są pyszne i świeże ale jestem stałym klientem i zawsze w gliwickich sklepikach wszystko jest świeże i personel bardzo miły

klient
@klient 15.11.2016 15:32

I smaczne!!!!!!!

pracownica

Nie jest taki zły ten polstan. Z szefami można się dogadać. Również polecam.

pracownica gliwice

Rozmawiałam z dziewczynami z Gliwic a jest ich dużo i każda dostała umowę od razu na cały etat, ja z wypłaty jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim kto chce uczciwie pracować, naprawdę można fajnie zarobić POLECAM!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

małopolska

To tylko świadczy o was, jakimi oszustkami jesteście. Po jaką cholerę zamawiacie tak duzo towaru, skoro nie potraficie go sprzeda.

Halemba
@małopolska 13.11.2016 21:46

Weź pod uwagę mądralo że sprzedając towar świeży, a głównie takim handluje Polstan zawsze są jakieś straty - (usunięte przez administratora)

była pracownica

Weronika pisz!!!!! Please

klient
@była pracownica 07.11.2016 22:07

(usunięte przez administratora) . Kiedyś przyjeżdżał samochud na targowisko koło szpitala i czekaliśmy z innymi w kolejce bo było na co. Babka taka mała dobrze zagadywała i nawet posmakować było można (usunięte przez administratora)

była pracownica

Weronika przedstaw opinie pań do których napisałaś. Jesteś to winna tym -kilku zwolnionym paniom -psującym wizerunek firmy.

ewa

... jak to wypłaty na ziemi???

obecna pracownica

Weronika. Hwalisz się utargami i zarobkami. Nie wiem czy wiesz że szef zabronił gadulstwa na temat firmy. (usunięte przez administratora)

przyjaciółka ze szkolnych lat

Weronika skąd pewność zebrały się byłe pracownice. A może jest ktoś kto jest dużo bliżej ciebie niż jesteś sobie zdać sprawę. (usunięte przez administratora)

Weronika

Napisałam do dziewczyn które obecnie pracują w Polstanie aby wyraziły swoją opinie mam nadzieję że teraz będzie to miarodajne bo widzę że zebrało się kilka zwolnionych dziewczyn i próbują na siłę popsuć wizerunek firmie

Weronika

Napisałam że tyle zarobiłam, teraz robię obrót ponad 40tys i zarobie ponad 2000 i za poniedziałki mi płacą 10zł za godz mi się podoba pracowałam w innym mięsnym i tam nawet za zepsuty towar zabierali kase z wypłaty a tu nie miałam ani razu zabrane ja jestem zadowolona

O.L.

I uważasz że to dużo??? Od stycznia płaca minimalna to 2000.

Weronika

Ciekawe czemu cały czas w opiniach pojawia się miasto ŻORY!!! z tego co wiem firma ma bardzo dużo sklepów w innych miastach ja pracuje w Rudzie Śląskiej i nie zarobiłam mniej niż 1700zł

pracownica gliwice

(usunięte przez administratora) teraz mam cały i normalnie mi płacą a Ty O.L gdzie pracowałaś że było inaczej??

O.L.

Rozumiem że dostałaś umowę na (usunięte przez administratora) cały etat? Pytanie retoryczne (usunięte przez administratora)

Agnieszka

współczuje właścicielowi fajny chop i z taką patolą musi się męczyć

zadowolona

DO "BYŁA" jak mogłaś pracować na aucie i nie znać kierownika Damiana??? coś kręcisz co wy gadacie za bzdury z tych osób co znam i mam kontakt z innych sklepów to każdy ma podstawę 1350 i procenty z obrotu (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o PHU POLSTAN - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU POLSTAN