3.1/5

• Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Veo Worldwide Services

Opinie o Veo Worldwide Services Katowice

Nie przegap nowości o Veo Worldwide Services!

Roksana

22.04.2024 10:04

Prowadzą rekrutację dla Specjalisty ds. handlu z językiem angielskim i chce aplikować, o co chodzi z tym systemem bonusowym? Myślałam, że mają na myśli system kafeteryjny itp, ale jego też osobno uwzględniono w ofercie, więc to chyba nie to ;)

23.04.2024 16:15

Hello Roksana, the bonus is a performance incentive, that is added to the fixed and Cafeteria Flex Benefit system. Thank you and looking forward to have the chance to discuss more after your application.
    Daniela

22.04.2024 11:08

The training contains useful information about the company and also during this period they teach you communication and negotiation skills. The job is dynamic, every day is different and offers you new positive challenges. Sometimes dealing with the objectives can be challenging but it keeps you focused and motivated.
    JPA

18.09.2023 22:35

Dzień Dobry. Chciałbym Wam serdecznie podziękować, za szczere i merytoryczne opinie o Veo Worldwide Services. Właśnie zakończyłem moje starania o stanowisko w wyżej wspomnianym miejscu. Zakończenie to polegało na poinformowaniu Hr menager, iż przestałem być zainteresowany byciem zatrudnionym w Veo, przekonały mnie do tego Wasze opinie, potwierdzone, jota w jotę przez Panią prowadzącą rekrutację ( nazwiska pozwolę sobie przemilczeć). Wiem, że : Firma nie zapewnia pracy hybrydowej, po anglo języcznej rozmowie telefonicznej z jedną Panią, zostajesz umówiony na Wideo rozmowę, poprzez Zoom, z drugą Panią. Osoba ta, faktycznie potwierdziła ( "bez owijania w bawełnę"), że zostajesz zatrudniony na trzymiesięczny okres próbny- praktycznie każdy. Podczas tego okresu, "szczęśliwy kandydat", poddawany jest szkoleniu, niestety przesiewowemu, a więc jeśli coś zrobisz źle, zostajesz zwolniony, ponoć szkolenie kończy 10 na 12 osób, potem jest etap Coachingu, pracujesz z coachem, ale już podlegasz pod KPI i Targety i z tego co zrozumiałem, również na tym etapie możesz zostać zwolniony. Po tym czasie wiadomo, system "akordowy" targety i dedline-y. Tyle zrozumiałem z rozmowy. Taka kultura organizacji w ogóle nie odpowiada mi plus praca stacjonarna w Katowicach. Postanowiłem nie ryzykować stałego zatrudnienia dla takiego systemu pracy.( Anglojęzyczna Pani wspominała coś o hybrydzie z jednym dniem w miesiącu w biurze - mogło mi się przesłyszeć). Mam nadzieję, że powyższe będzie przydatne dla innych osób, znajdę chwilę "wystukam" też anglojęzyczną wersję tego wpisu. Pozdrawiam
    A

22.09.2023 17:01

Jesteś oceniana/y pod kątem komunikacji z potencjalnym sprzedawcą, radzenia sobie w sytuacjach stresowych, oceniane są Twoje postępy w nauce systemu. Tak przynajmniej kiedyś było. Jeśli jesteś bardziej handlowcem z natury to zaoferują Ci stanowisko kupca, jeśli nie to mnie wymagające. Jeśli ta praca nie jest dla Ciebie to się pożegnacie. 3 miesięczny okres próbny jest płatny.

22.04.2024 10:11

Proponujemy zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę na okres próbny 3 miesięcy, od pierwszego dnia szkolenia. Nasz pakiet wynagrodzenia składa się z pensji podstawowej, Bonusu oraz Benefitu: Prywatna pieka medyczna oraz pakiet MyBenefit. Benefity zostają uruchomione od 3 rozpoczętego miesiąca pracy.

13.09.2022 11:12

Jak często w Veo Worldwide Services odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 12 czerwca na Pracuj.pl, obiecują bogaty rozwój.
    M

20.04.2024 22:29

Szkolenia i rozwój? Zły adres. Tu masz non stop dzwonienie do firm i próba namówienia ich by sprzedali swój towar za bezcen.

22.04.2024 09:49

Rozumiemy Twoje obawy, jednak chcemy podkreślić, że szkolenia stanowią kluczowy element naszego podejścia do rozwoju pracowników. Każdy nowy członek zespołu przechodzi szkolenie w DARE Akademy, gdzie zdobywa niezbędną wiedzę na temat naszego konceptu Clerance, obejmującego pozyskiwanie dostawców, negocjacje oraz umiejętności związane z prowadzeniem rozmów telefonicznych i uczestnictwem w targach branżowych. Jeśli jesteś zainteresowany dalszymi informacjami na temat naszego programu rozwoju, serdecznie zapraszamy na stronę https://dare-tradeacademy.com/.
    Elena

19.04.2024 16:25

Diversity, dynamism and a lot of development opportunities.

18.02.2019 12:25

Ania

05.02.2022 15:42

Hej, a moglbys/moglabys napisać, gdzie odbywało się to szkolenie?
    Bea

16.04.2024 20:23

Jest podstawowa różnica między zdaniem: Przykro nam, że sądzisz, że to zachowanie było nieodpowiednie. Od: Przykro nam, że to zachowanie było nieodpowiednie.

06.03.2024 13:17

W ogłoszeniu International Trade Specialist with Polish and English nie widzę podanych zarobków a mnie interesują czy ktoś może przybliżyć, jakie tam są stawki? Byłbym ogromnie wdzięczny. Mogą być widełki.
    Veowiec

20.03.2024 21:07

Typowa korpo mediana katowicka (nawet trochę poniżej).
    NoNoNoYes

30.08.2022 16:46

Firma aktywnie rekrutuje nowych pracowników by po kilku miesiącach wymienić kadrę na nową. Francuski menagement się w tym upewnia. Praca ze znajomością angielskiego i polskiego to dzisiaj taka podstawa, że każdemu powiem : Zasługujecie na coś lepszego niż ta firma. Wystarczyło kilka miesięcy a teraz na szczęście mam lepszą i lepiej płatną pracę.
    Mmm

13.01.2023 14:18

Wynagrodzenie jest poufne, pogadaj na rozmowie kwalifikacyjnej z dzialem hr co mogą zaoferowac.
    Xyz

17.08.2023 20:34

Ja też!!! Ta firma to jakaś paranoja. Oni zwalniają pracowników z na prawdę powodów wyssanych z palca. Nie ważne czy młody czy trochę starszy pracownik. Tych starszych szkoda bo już się czegoś nauczyli i coś wnieśli . I za każdym razem jest powód bez sensu i powoływanie się na kierownictwo z Rumunii
    Niki

10.03.2023 10:56

firma ma znamiona (usunięte przez administratora): albo w 100% się dopasujesz do mentalności albo cię wywalą. Przez cały okres szkolenia jesteś obserwowany nie tylko pod kątem merytorycznym ale oceniane jest twoje zachowanie, ile razy wychodzisz poza regulaminowymi przerwami z biura, co mówisz, z kim rozmawiasz, profil na (usunięte przez administratora), zerkanie na telefon. Brak strategii prowadzenia organizacji np. w lutym zatrudniono kilku obcokrajowców na stanowisko sourcerów po 3 miesiącach nie przedłużono umów motywując to zmianą celów biznesowych. Zasadniczo rekrutacja z łapanki nie tylko na szeregowe stanowisko ale również managerów. Zatrudniono kierowniczkę która odsłuchując rozmowy przez słuchawki dawała publiczny feedback, mówiła do zespołu np. teraz was upokorzę i do wszystkich mój zespól dal rade tylko dziś zrobić..... albo do zapracowanych pracowników : jak nie wiesz za co się zabrać łap za słuchawkę. Od stycznia 2022 prowadzona przez francuską managerkę, która cyklicznie zwalniała ludzi i cyklicznie zatrudniała. Stosuje jawny mobbing krzycząc na pracowników publicznie, kłócąc się z nimi. Jednej pracownicy powiedziała : patrz na mnie gdy do ciebe mówię" i zamknęła jej laptop. Nie wspomnę o darciu japy na cały regulator tak, że była słyszana przez ścianę w drugim biurze. Tu nie ma mowy o organizacji to jest (usunięte przez administratora). Zostaje się obdarowanym bazą danych w losowaniu loteryjnym. I zaczyna się jazda: ile lotów ile zdeponowanych plików? Nie jest problemem praca ale możliwości są bardzo ograniczone. Bardzo słabe bazy oraz oferta firmy na zakup stoków, nr telefonów rumuńskie- kto normalny to odbiera? Do tego dochodzi rekrutacja specjalistów z np. j hiszpańskim i praca z polską bazą danych- to jest nagminne przerzucanie na inne rynki. Zwolnienia w lipcu, sierpni 2022 świetnie wyszkolonych pracowników spowodowały samoistne odejścia ludzi. Został 7 osób z ok 40 w styczniu w biurze. Oraz wizyty GÓRY z Rumunii z informacja : "Nie chcemy zamykać polskiego biura ale to od was zależy! jak u nas w Rumunii daliśmy ultimatum w Konstancie że mają 2 tyg na poprawę wyników to je poprawili. To wszystko od was zależy." Site manager, która chodzi i wywołuje na spytki pracowników :kto mówi? co mówi? o kim mówi? Brak transparentnej informacji co z biurem! Brak podwyżek nawet inflacyjnych za to jest gimnastyka 2 razy w tyg rano w biurze, wspólne gotowanie i śpiewanie piosenek symbolizyjących poszczególne zespoły. Mentalność całkowicie nielicująca ze współczesnością. Szczerze odradzam.
    Manager1

25.11.2022 01:44

Company is unfortunately run by romanian Office who tries to stand up to french standards. Because there is french business the rest is pushed asied. Aa a result you get terrible management in Poland who pays for France treating bad Romania and Romania treating bad Poland. Horrible place to work in.

21.11.2021 09:20

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Veo Worldwide Services? Umieścili kilka ogłoszeń na Pracuj.pl.
    MemyselfandI

14.12.2021 23:49

Nie aplikuj!!!! To jest najgorsza firma na rynku. Szkoda czasu i energii.
    Nova

19.08.2022 23:09

Już miałam przyjąć ofertę pracy ale zdecydowałam się na inną firmę.I mam dobrą pracę żadnego dzwonienia po firmach żadnych tickets.I co ważne lepiej mieć więcej niż jedne interview i mieć szansę wybrać lepszą ofertę.Zanim się kto zdecyduje lepiej poczytać opinie.

04.11.2021 01:31

Jolka

22.06.2022 15:09

Nie powinno a mimo to pytają.
    Czarek

13.07.2022 15:19

Pytają czy masz dwie rece i dwie nogi, jesli spelniasz te wymagania to powinnas sie dostac do tej firmy, jeszcze znajomosc angielskiego, ale niektorzy mówią na poziomie "Kali jesc, Kali pic" i jest okay.
    S.

03.06.2022 15:30

Kiedy wchodziłam na opinie na GoWork przed rozpoczęciem pracy w Veo starałam się myśleć pozytywnie bo większość firm ma bardzo słabe oceny więc liczyłam, że nie będzie źle. Niestety się pomyliłam. Nie chce nikogo zniechęcać, jeśli czujecie, że macie wystarczająco mocne nerwy żeby się tam utrzymać. Uważam, że w Katowickim biurze Veo panuje chaos i to jest pierwsza rzecz którą się rzuca w oczy. Podejście do pracownika po szkoleniu teoretycznym (tu jedyny plus, szkolenie z zarąbista prowadzącą która podniosła moja samoocenę) wrzucenie go do biura i narzucenie targetów jak doświadczonym pracownikom, zmienianie ludziom stanowisk i rynków pracy z dnia na dzień. Nowe ustalenia co do sposobu wykonywania pracy wprowadzane na wariackich papierach, a zdanie co do tego jak coś ma być robione zmienia się trzy razy w przeciągu jednego dnia. Generalnie praca polega na dzwonieniu do firm i szukaniu produktów których nie potrafią sprzedać, dzwonisz dalej nawet jak już jakaś firma kilkukrotnie prosiła żeby tego nie robić. Jak sobie wymyślą coś nowego to możesz do kogoś dzwonić nawet drugi raz w przeciągu tygodnia i się z tego tłumaczyć, czemu znowu dzownisz. Jeżeli ktoś nie ma wysokiej odporności na stres nie polecam ryzykować załamania nerwowego.
    tom

07.06.2022 13:45

bardzo trafna opinia, może z wyjątkiem tej wspaniałej prowadzącej :)
    Ada K

14.04.2022 11:43

Shiji =Veo? Cześć, czy to przypadek kiedy xhxe wyszukać opinii o firmie Shiji wyskakuja mi opinie o Veo?
    Ada K

28.04.2022 07:03

Właśnie chciałam się tego dowiedziećx gdyż wyszukiwarka na to wskazuje.

13.03.2022 23:54

tom

14.03.2022 10:05

true, this is what they use to motivate you: fear, humilation, unsecurity...
    Bez nicku

11.01.2022 11:18

Zanim zaaplikujesz przeczytaj uważnie!!! Ostatnio można znaleźć ogłoszenia rekrutacyjne na stanowiska managerskie do VEO (m.in. serwis indeed). Jednym z benefitów jest na początku kilkutygodniowe szkolenie z handlu międzynarodowego. Na pierwszy rzut oka wygląda to świetnie, firma chce Cię wdrożyć w obowiązki. Nie daj się zwieść temu i przeczytaj teraz na ich stronie o szkoleniu: "....Łączy elementy rekrutacji, progresywnej selekcji....". Fajny benefit co? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej poinformowali Cię, że szkolenie to dalszy etap rekrutacji? Teraz zastanów się 100 razy czy chcesz dalej w tym uczestniczyć.
    J

01.12.2021 15:25

Chciałabym pochwalić cały proces rekrutacji, który przebiegł naprawdę szybko i sprawnie, z czym zazwyczaj się nie spotykałam. Atmosfera miła, przyjemna i co najważniejsze nie odczuwałam żadnego stresu w trakcie. Rekruterzy sympatyczni, odpowiadali z chęcią na wszystkie pytania. Sama forma upchnięcia wszystkich etapów rekrutacji w jeden dzień jest bardzo wygodna i jestem pod wrażeniem.
    Radio voice

27.02.2019 17:40

Istny Titanic, nie wiem ile ten oddział jeszcze przetrwa. Poziom rotacji na szokującym poziomie. Liczba osób które odeszło lub zostało zwolnionych w ciągu ostatnich kilku miesięcy jest zbliżona do obecnej ilości zalogi. Zarządzający nie mają szacunku do żadnych pracowników, czy to Buyer czy Prospector czy Manager. Strata czasu i energii. Moje sugestie dla Veo Worldwide Services: Więcej szacunku dla pracowników Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie wiem czy coś jeszcze można zrobić
    Aha...

24.08.2020 16:22

Wybieracie osoby, które mogą utrzymać to samo tempo w podlizywaniu się, czy co?? Bo raczej nic innego nikt w tej firmie nie robi, więc...
    ShameonVeo

04.11.2021 01:33

Tempo niewolnika na polu z bawełną????
    Witold

23.01.2018 18:17

Podpowiedzcie jak przebiega sprawdzanie stopnia znajomości języka obcego
    Aleksandra

09.10.2021 10:41

Z tego co wiem, to absolutnym minimum jest poziom B1 jeśli chodzi o język angielski. Nie wiem, jaki jest poziom wymagany jeśli chodzi o inne języki. Wiem, że jest test językowy online, którego wynik przychodzi na maila i rozmowa z pracownikiem firmy. Na spotkaniu w hotelu też było zadanie napisać kilka słów na jakiś temat.
    Reo

21.10.2021 20:47

Yeah they asked me about it too, I didn't know what to say???? I have a meeting tomorrow, relk me what should I expect plz
    Jack

24.03.2021 14:16

Hej, Widzę ze veo szuka pracowników, jestem przerażony tymi opiniami. Czy na prawdę jest tak źle? Bardzo proszę o odpowiedź.
    ;)

20.10.2021 12:06

"ćwierćinteligencie" czyli zabolało, Twoje wpisy są bardzo emocjonalne :) może warto z kimś o tym porozmawiać...
    XD

20.10.2021 19:08

Na podstawie tego, że ktoś nazwał cię ćwierćinteligentem wysuwasz wniosek, że to osoba kierująca się emocjami? Buhahahahahaha. No i tyle w temacie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Veo Worldwide Services?

Kontakt - Veo Worldwide Services

Katowice

Staż

17.06.2019 09:10

Robiłem w firmie staż 4 miesiące i jestem bardzo zadowolony świetni ludzie spoko atmosfera.

08.10.2021 06:47

Niektóre pytania są napisane przez pracowników tego portalu. Dziwię, że taki inteligentny człowiek, tego nie zauważył. Przecież wszystko kręci się wokół kasy.
    Ty, inteligencie...

19.10.2021 10:15

A masz jakiś dowód na to które wypowiedzi zostały napisane konkretnie przez pracowników tego portalu? :)
    Zuzanna

04.07.2021 12:56

Hej, interesuje mnie stanowisko sprzedawcy wielobranżowego w Veo jednak w tym momencie na stronie nie widzę żadnych aktualnych ofert pracy. Może się orientujecie co jaki czas się one pojawiają? A może warto i tak podesłać firmie swoje CV z informacją o zainteresowaniu taką ofertą pracy? Myślicie, że jest wtedy szansa na zatrudnienie?
    MC

06.07.2021 14:01

Aktualne oferty znajdziesz na głównej stronie w zakładce recruitment lub na pracuj.pl; w zakładce contact us znajdziesz email do działu kadr.
    a

14.10.2021 19:36

Nie warto. Lepiej poszukać normalnej firmy, w której szanuje się pracownika.
    Nick2

30.11.2017 17:25

Ja też się wypowiem, bo denerwuje mnie ta fala hejtu, która się tu pojawiła, sporo przesadzonych rzeczy. I od razu zaznaczam, że firma nie jest ideałem. Ale porównując z tymi, w których pracowałam (a trochę ich było ;) ), to jestem zadowolona. Najważniejsza jest dla mnie zdecydowanie atmosfera, bo nawet jak coś mi nie wyjdzie w pracy, to mam pomoc z zespołu i od przełożonego, nie jestem sama ze swoim problemem. Poza tym wspólnie obchodzi się różnego rodzaju rocznice, urodziny, wydarzenia- jest to naprawdę super, trochę jak w rodzinie. Oczywiście nie jest tak, że każdy każdego lubi, ale nigdy nie zauważyłam jakiegoś obgadywania czy nieprzyjemnych zachowań. Sama praca jest jednak wyzwaniem, jest presja, są określane cele, ale z pewnością nie niemożliwe do osiągniecia, po prostu bardzo ambitne. Także osoby, które nie są przygotowane na prace na 100 % swoich możliwości mogą czuć się zawiedzione. Jeżeli chodzi o rekrutacje i szkolenie, to ogólnie rzecz biorąc moje doświadczenia są pozytywne. Rekruterka zawsze miała dla mnie czas i odpowiadała na sporą ilość pytań. Minusem zawsze jest niepewność, czy przejdzie się okres próbny, a tu jeszcze intensywne szkolenie, ale cóż, wiedziałam o tym. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to jest część stała i premie. Obydwie części są atrakcyjne - trzeba na nie tylko pracować. I do tego są jeszcze benefity, w sumie, to chyba najbogatszy pakiet, który mi do tej pory proponowano w firmach. To z pozytywów. A co mi nie do końca odpowiada? Firma w Polsce jest stosunkowo nowa, wiec co jakiś czas pojawiają się jakieś zmiany, no i godziny pracy. Wolałabym pracować bez dodatkowej przerwy obiadowej.
    Niepowodzenia

26.07.2021 14:03

A ty nie jesteś przypadkiem jedna i ta sama osoba jak to wyżej wspomniałeś, która w jeden i ten sam sposób próbuje wmówić wszystkim jaka to ta firma jest fajna? :) Zwłaszcza, że nie ma to nic wspólnego z realiami... no, właśnie :) zgadzam się z przedmówczynią, to jest praca dla ludzi naiwnych i slabych. Nikt rozgarnięty nie nabierze się na tak waląca po oczach manipulację. Toksyna tam aż wisi w powietrzu.
    Zainteresowana

09.10.2021 13:22

Dziękuję Ci za rzeczową wypowiedź bo niestety większość jest bardzo lakoniczna i nic szczegółowego nie wnosi. Można odnieść wrażenie, że są to opinie w stylu " robota do kitu bo trzeba rano wstawać"
    Niepowazni.

25.08.2021 14:16

Odradzam, zawracanie gitary, telefony, umawianie spotlan po czym mail z automatu. Widocznie budżety niskie.

08.10.2021 06:43

Zamiast wylewać swoje żale tutaj, trzeba było napisać rekruterce, to tylko ludzie... Powody dla których nie dostałeś pracy mogą być różne, budżet, zmiana języka, inny kandydat, rekrutacja wewnętrzną itd.

08.10.2021 06:52

A jak supplier by powiedział NIE to też byś napisal o tym tutaj?
    Arievia

07.06.2021 09:12

plusem firmy jest to, ze mają siedzibę w centrum katowic, do budynku wejdziesz w minutę. szybko tez dojdziesz z buta z dworca. w przypadku innych znanych korpo do budynku wchodzisz/wychodzisz 15-20 minut.
    Kaśka nr 2

23.08.2021 11:57

Ciekawe, dlaczego odpowiadasz na pytania, chociaż już nie jesteś pracownikiem.
    Koleżanka Kaski

09.09.2021 20:33

Są premie i podwyżki nie pleć bzdur moja droga, ale fakt nie ma podwyżki z automatu po okresie próbnym, taka polityka firmy, dlatego warto na samym początku zawalczyć o dobra stawkę, a nie biadolić i zazdrościć innym, nikt Ci nie każe tam pracować
    Mimi

25.08.2021 21:01

Powiem tak: najpierw jest (usunięte przez administratora) potem metr mułu a pod spodem znajduje się praca w Veo;) Uciekajcie jeśli możecie!

06.01.2021 09:26

Czy Veo Worldwide Services ma ściśle ustalone godziny pracy?
    Iggy

09.06.2021 21:41

8-16
    Kumi

17.08.2021 09:59

Raczej do 17. Bez możliwości negocjacji. Nie wolno wyjść nawet 16.55

12.07.2021 10:18

Jak długo czekaliście na odzew z Veo Worldwide Services? Oddzwaniają zawsze?

12.07.2021 14:20

Do tygodnia tak, jesli nie mozesz się doczekać, to napisz im maila...

17.07.2021 08:12

Jakby nie było zainteresowani to otrzymałbyś maila.
    Roberto

02.06.2021 22:10

Very nice and polite recruiter, I like This kind of approach.
    Dolcevita

11.06.2021 10:11

Wysłałeś cv po polsku czy angielsku? Nikt się do mnie nie odezwał.
    Paweł

13.06.2021 21:27

To powinieneś się cieszyć
    Covid survivor

04.06.2021 12:42

Czy w firmie używa się prompta (narzędzie do śledzenia ruchów myszki)?
    Emi

08.06.2021 22:33

Ty tak na serio? Czy to sarkazm (mam nadzieję)
    *****

09.06.2021 17:24

Widzę, że nie macie juz pomysłów jakby tu ukryć te wszystkie fatalne opinie na temat firmy, to i robienie (usunięte przez administratora) z niczego wjechało na tapetę... haha, śmiech na sali ????

15.03.2021 14:24

Jerry

07.06.2021 12:08

Można prosić o więcej info o tej coach? Ona cały czas udziela coachingu? Czemu ma takie złe opinie?

07.06.2021 08:25

07.06.2021 11:22

Chyba cię kolego/kolezanko ponosi... jakie chodzenie z kims toalety.. kazdy moze wyjsc do Biedry, Żabki, na fajke itd. i kiedy che masz chyba jakis uraz..
    Tobias

07.06.2021 11:50

Dziwne, że komentujecie akurat tylko ten fragment. Widocznie macie podobne doświadczenia poza tym jednym. A co do wychodzenia do toalety, to może w końcu coś z tym zrobili, bo taka inwigilacja nic nie daje.
    Nomad

04.06.2021 18:33

Czy mozna liczyc na prywatna opieke, jakis Medicover? Niedlugo mam rozmowe i chce wrocic do kraju na stale
    Iamrobot

06.06.2021 08:57

Tak, mamy, ale lepiej dopytaj się u źródeł, a nie na forum. Jest też Multisport.

07.06.2021 11:29

Tak, Enelmed
    Klaudia

23.02.2021 19:40

Czy jest możliwość pracy tylko na cały etat ?

01.03.2021 15:50

Tak, tylko cały etat. 8:30 pierwszy telefon i tak do 17 z przerwą lunchową po drodze :/
    Tak tak

07.05.2021 12:58

Możesz pracować nawet na dwa etaty, tylko jak coś to za drugi nie płacą. Dostaniesz natomiast zapłatę w postaci uśmiechu od rumuńskiego zarządu, a może nawet i polskiego, kto wie...

24.09.2020 10:29

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Veo Worldwide Services?
    Lorando Clownando

06.04.2021 11:25

- telefon stacjonarny, bardzo wolny laptop, stałe łącze internetowe, CRM i Excel, możliwość obcinania ceny, żeby klient dostał jeszcze mniej, bo zarobek dla dostawcy jest niedopuszczalny i wbrew wartościom firmy - slogany "traj harder", "normali it szud be okej", "somfing is not yes", "u mnie działa", argumentacja z "marketingu" która jest bezużyteczna - do tego w konkursach można było wygrać wirtualną walutę, tzw. Karaczany, za którą można było np można zaklepać sobie wstępnie (nie ma opcji, żeby cokolwiek w tej firmie było na pewno) możliwość przedpłaty dla globalnego klienta mega znanej marki na zamówienie wartości 10K euro, bo normalnie Veo na to nie pozwala. Z tego co się orientuję z tego "udogodnienia" już zrezygnowane, bo pandemia i nie możemy rozpieszczać dostawców.
    Góry i doliny

05.05.2021 11:20

Karaczany... Hahahahaha... Nie, sorry ale ta firma to już naprawde bije na głowę wszelkie szczyty idiotyzmu... :D

07.06.2020 11:53

Jakie wartości są cenione w Veo Worldwide Services?
    Miło

03.04.2021 13:22

Hehe dzięki, chcesz aby było dobrze ?

29.04.2021 00:17

Co ma być dobrze?
    Aneta

18.10.2019 22:05

Słyszałam że jest spore zainteresowanie pracą w veo ponieważ można sporo zarobić w krótkim czasie chciałabym dopytać kiedy będzie rekrutacja albo gdzie mogłabym skladać papiery czyli dokumenty jak CV bo może mi się uda tam zarobić na mieszkanie. Mam już prawie dwu letnie doświadczenie w handlu miedzynarodowym a dodatkowo byłam na wakacjach w Rumunii więc znam ludzi z tamtąd więc jak coś to może ta znajomość nam wszystkim pomoże chodzi o Bukareszt a tam też jest biuro
    Iza

23.01.2020 16:53

O losie, kto wpadł na taki genialny pomysł? Gorszej osoby na tym stanowisku chyba znaleźć nie można
    Psycholog vel couch

29.01.2021 12:38

Zaburzeni ludzie często kończą psychologię po to żeby potem mieli możliwość manipulowania innymi, a najgorsi siedzą właśnie w tego typu firmach, bo człowiek inteligentny i z powołaniem leczy ludzi, a nie robi im.wode z mózgu. To co tam się dzieje to nic innego jak znęcanie :) polecam książkę "socjopaci są wśród nas", to zrozumiecie co mam na myśli.
    o Veo

25.11.2020 10:18

W veo byłem na rekrutacji jakieś 4 lata temu. Wydaje mi się, że wtedy startowali w Katowicach (firma już istniała, ale poszerzali team Buyerów). Powiem tak - od początku rzuciło mi się w oczy, że firma chce nadać profesjonalną otoczkę, ale robi to nieudolnie. Pani prowadząca opowiadała bardzo "naokoło" o charakterze pracy robiąc z igły widły, a w efekcie chodziło tylko o skupowanie hurtowo outletowego towaru od hurtowników i sprzedawanie tego do francuskich marketów. Od tego czasu co jakiś czas sprawdzam forum gowork na ich temat, bo kilka kwestii np. "olimpijski styl pracy" wydało mi się bardzo podejrzane xD. Cieszę, się że tam nie trafiłem. W Katosach jest dużo więcej firm gdzie można zarobić znacznie więcej na podobnych stanowiskach, Veo mogę polecić osobom prosto po studiach, bo na początek możę być ok. Jeśli masz 30 lat to nawet nie próbuj, bo szkoda Twojego czasu. Pozdrozaur
    Ola

31.12.2020 00:33

Tak, przyjmują ludzi bez doświadczenia. Bo tylko tacy cenią się na tyle nisko, żeby pracować w Veo
    veo

25.01.2021 17:18

tak, 8:30-17 ale unikaj kolego jak ognia.... ciśnienie jest takie że szkoda zdrowia
    Anna

21.03.2020 16:12

Czy firma wprowadza rozwiązania zapobiegające koronawirusowi?
    Fajni ludzie...

26.06.2020 13:21

Co do uwagi, że pracują tam fajni ludzie... owszem, można tam takich spotkać, ale zazwyczaj uciekają szybko gdzie pieprz rośnie, albo są wywalani jeszcze w trakcie szkolenia. Nikt fajny nie zostaje w takim miejscu dłużej, a już nie wspomnę o ludziach, którzy pracują tutaj kilka lat. Która w porządku osoba zmieni sobie cały system wartośći i będzie siedzieć za wszelką cenę w tak fałszywym środowisku? No i sami sobie odpowiedzieliście. Dlatego nie bierzcie w ogóle pod uwagę tych opinii, że można tam spotkać fajnych ludzi, bo jeszcze sobie pomyślicie, że panuje tam dobra atmosfera. Otóż nic bardziej mylnego... A chyba nie warto aplikować tylko po to żeby poznać kolegów, którzy wkrótce zawiodą się na tej firmie tak samo jak Wy.
    Heinrich

14.10.2020 18:36

No widzisz, a my na Wigilię firmową musieliśmy przynieść własne jedzenie, bo pracownik jest tylko kosztem :) A na obowiązkowym wyjściu do restauracji z gośćmi zza granicy też każdy musiał płacić za siebie. Myślę, że to nie wymaga dalszego komentarza.

21.11.2017 21:16

Ogólnie rzecz biorąc, nie czepiałabym się szkolenia. Od samego początku określone były warunki. Jeżeli nie spełnisz wymagań firmy, kończysz swoją przygodę z Veo. Nie ma w tym nic złego, a jeżeli ktoś przeprowadza się specjalnie tylko dlatego, że podpisał umowę (taką jaka jest) to już jest lekka głupota ;) Wystarczy mówić to, co szkoleniowcy chcą od Ciebie usłyszeć, zrozumieć jakiego profilu psychologicznego przyszłego pracodawcy szukają. Muszę przyznać, dużo można się dowiedzieć o metodach negocjacji, handlu i nie jest to tylko głupie pranie mózgu. Największy problem zaczyna się, gdy zaczynasz normalną pracę. Główne wartości firmy, wpojone podczas szkolenia, nijak nie mają się do rzeczywistości. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale warunki oferowane sprzedawcom produktów zalegających na magazynach są mało atrakcyjne. Osobiście wolę robić coś, co przynosi wymierne efekty. Oczywiście nie odradzam nikomu spróbować ale musicie liczyć się z tym, że rozbieżność między szkoleniem, a pracą jest ogromna. Fajny start po studiach, świetna ekipa ale jednak poszukuję czegoś innego, bardziej satysfakcjonującego.
    Taki tam

05.12.2017 21:14

żart

24.08.2020 16:38

"Wystarczy mówić to, co szkoleniowcy chcą od Ciebie usłyszeć, zrozumieć jakiego profilu psychologicznego przyszłego pracodawcy szukają." Wystarczy nie stosować żadnych środków odurzających to może na przyszłość dasz spokój z pisaniem tak chorych rzeczy.

Zostaw merytoryczną opinię o Veo Worldwide Services