3.1/5

• Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Veo Worldwide Services

Opinie o Veo Worldwide Services Katowice

Nie przegap nowości o Veo Worldwide Services!

Andrzej

09.04.2025 16:56

Pracuję tu od roku, praca i zespół są mili, płacą na czas, wszystko jest w porządku, jak dotąd nie zauważyłem żadnych minusów. Dobra firma do rozwijania umiejętności handlowych, prowadzenia rozmów biznesowych i znajomości języka angielskiego
    Okti

10.05.2024 12:19

Pracuję w VEO już ponad rok i do tej pory mogę powiedzieć, że moje wrażenia są głównie pozytywne. Firma oferuje swoim pracownikom realne szanse na rozwój dla tych którzy starannie i rzetelnie wykonują swoją prace, i wykazują swoje zaangażowanie. Firma także oferuję przejrzyste i realne do osiągnięcia bonusy. Kadra menedżerska zawsze znajdzie czas, aby z Tobą porozmawiać jeśli masz problem lub potrzebujesz wskazówek, wystarczy mail lub wiadomość na Zoomie. Atmosfera w biurze jest bardzo miła i przyjazna, i szczerze nie wiem czy gdziekolwiek znajdzie się lepsza, każda osoba z chęcią Ci pomoże nawet z "małymi głupotami", wszyscy tutaj grają do jednej bramki i nie można tu mówić o żadnej niezdrowej rywalizacji. Oczywiście jak w każdym miejscu małe konflikty się czasem pojawią, ale są one rozwiązywane w sposób spokojny i konstruktywny. Jedyną negatywną rzeczą, o której mógłbym wspomnieć to, że niektóre procesy są zbyt skomplikowane co powoduje niepotrzebne rozciąganie ich w czasie.
    Daniela

22.04.2024 11:08

The training contains useful information about the company and also during this period they teach you communication and negotiation skills. The job is dynamic, every day is different and offers you new positive challenges. Sometimes dealing with the objectives can be challenging but it keeps you focused and motivated.

Antenka

02.07.2026 10:45

Veo jest świetnym pracodawcą, którego mogę polecić z całego serca. Świetna atmosfera i przyjaźni ludzie to coś co napewno jest wielkim plusem a tak rzadko spotykanym. Kadra zawsze pomocna i przyjazna. Jeśli ktoś się stara i pracuje to można się tu fajnie rozwinąć. Rzetelne szkolenia z świetnymi ludźmi, którzy znają się na rzeczy i potrafią docenić i wydobyć potencjał nawet z osób które nie mają większego doświadczenia. Polecam serdecznie wszystkim a szczególnie tym którzy chcą zacząć pracować w międzynarodowym środowisku

Big ss

01.07.2026 15:51

Pracuję już ponad 3 miesiące. Osobiście polecam - firma jest spoko pod względem szkolenia, z treningu można wyciągnąć sporo wartościowej wiedzy pod względem treningu z klientem. Niedawno skończyłem okres treningowy i biuro docelowe ma świetny zespół / dla osoby która fajnie się czuje w pracy na telefonie/mailu można polecić - tylko trzeba znać język angielski bo jest to środowisko międzynarodowe. Uczciwy system benefitów, na okresie treningowym też się czułem bardzo zaopiekowany.

John Snow

23.06.2026 23:21

It was a good place to work. The team is friendly, the managers are helpful, and I gained a lot of valuable experience during my time there. There is always room for improvement when it comes to communication and workload distribution! Cheers!

Martyna

19.06.2026 10:53

Moje doświadczenia dotyczące pracy w Veo Worldwide Services oceniam jako pozytywne. Proces onboardingu jest przejrzysty i przedstawiony w bardzo przystępnej formie, zawierający podstawowe informacje niezbędne do podjęcia pracy, jednocześnie bez obciążania nowego pracownika nadmiarem informacji. Po rozpoczęciu samodzielnej pracy mogłam liczyć na wsparcie managera w dowolnym momencie. Management biura zakupowego w Katowicach zwraca bardzo dużą uwagę na atmosferę panującą w zespole, przepływ informacji pomiędzy poszczególnymi działami. Wymienione aspekty składają się na przyjazne środowisko pracy w Veo Worldwide Services.
    Agata

11.06.2026 13:15

Z przyjemnością rekomenduję firmę jako profesjonalnego i godnego zaufania pracodawcę. Praca w tym miejscu daje możliwość ciągłego rozwoju zawodowego, zdobywania nowych kompetencji oraz realizacji ambitnych projektów. Firma wyróżnia się przyjazną atmosferą oraz otwartą komunikacją między pracownikami i kadrą zarządzającą. Doceniam również dbałość o rozwój zespołu, wsparcie w realizacji celów zawodowych oraz kulturę organizacyjną opartą na współpracy i zaangażowaniu.
    Rusel

10.06.2026 14:25

Ogólnie dobre miejsce, żeby zdobyć doświadczenie, które później procentuje w dalszej karierze. Dzięki temu później łatwiej znaleźć pracę jako Buyer także w innych firmach. Duży plus za to, że pensja zawsze jest na czas.
    Nicola

09.06.2026 15:53

To dobre miejsce, żeby postawić pierwsze kroki i nauczyć się prowadzenia rozmów oraz negocjacji w praktyce. Praca jest dość dynamiczna, więc cały czas coś się dzieje i można zdobyć sporo nowych doświadczeń. Miałam szczęście trafić na bardzo dobrego trenera i coacha, którzy wspierali mnie od samego początku. Dużym plusem jest też możliwość współpracy z ludźmi z różnych krajów. Jeśli ktoś lubi pracę z ludźmi, lubi się rozwijać i dobrze odnajduje się w środowisku nastawionym na realizację celów, powinien odnaleźć się tutaj bez problemu.
    Zaniepokojona

10.03.2026 16:21

Niedobrze się dzieje w tej firmie od dawna .Niestety faworyzuje się osoby które (usunięte przez administratora)innych. Można się skarżyć prosić HR o interwencje natomiast panuje zupełna znieczulica .Nie wiem dlaczego nadal trzyma się toksycznych ludzi z którymi nikt nie chce pracować . Firma oprócz tego cały czas utrudnia prace wprowadzając ciągle nowe zasady i po prostu (usunięte przez administratora)pracowników (usunięte przez administratora) Dla szukających zatrudnienia w tym miejscu dodam tylko ze to nie jest biuro zakupowe bo kupić to można jedynie to co Francuz sobie zażyczy .Bonusy zobaczycie po może roku pracy jeśli dotrwacie do tego czasu .Nie polecam(usunięte przez administratora)

27.02.2026 11:30

Our Top 3 Buyers event– energia, rywalizacja i wspólna droga do celu!
    W naszej firmie sukces to coś więcej niż liczby. To ludzie, ich determinacja, odwaga w działaniu i codzienna konsekwencja.
    W tegorocznym plebiscycie podsumowującym rok 2025 świętowaliśmy nie tylko wyniki, ale przede wszystkim zaangażowanie i pracę, które realnie napędzają rozwój naszej organizacji.
    Z dumą informujemy, że nasi koledzy otrzymali wyróżnienie za pracę Prospektora w 2025 roku! 👏
    To dowód na to, że doceniamy ambicję, inicjatywę i wytrwałość. U nas wysiłek nie pozostaje niezauważony, a rozwój to realna ścieżka!
    Chcesz pracować w miejscu, gdzie zaangażowanie przekłada się na konkretne osiągnięcia i uznanie?

Dołącz do nas i twórz z nami kolejne sukcesy.

20.01.2026 11:00

🎄 As 2025 came to a close, we wanted to thank everyone for their cooperation, commitment, and trust throughout the year!
    We hope you all had a joyful holiday season filled with rest, positive energy, and quality time with your loved ones. May 2026 bring continued health, motivation, and professional successes.

2026 has already started with exciting opportunities, challenges, and ambitious goals. If you’re ready to grow and embrace new opportunities, We warmly invite you to join our recruitment processes – let’s achieve great things together! 🌟

#HappyHolidays #NewYear2026
    Commercial TL

12.01.2026 18:04

Na stanowisko commercial TL proponują 10k 😂
    gitara

13.01.2026 08:40

To trzeba negocjować! 10k to chyba w tym oddziale mołdawskim...

18.11.2025 16:58

🚀 On November 12th, our Katowice team celebrated VEO’s 19th birthday with a fun “Conquering Space” theme!
    The cake was amazing 🎂, and the energy was truly out-of-this-world ✨

We’re proud celebrate together. Happy 19th Birthday, VEO! 🎉
    Prawda

23.06.2024 00:11

Pracowałam w tej firmie i serdecznie nie polecam. Targety mają często nieadekwatne. Do tego praca osób w Polskim biurze jest zależna często od zasad narzucanych przez zagraniczne odziały, gdzie często ich podejście niak ma się do polskiej rzeczywistości. Atmosfera jest zależna od osób, na które się akurat trafi w trakcie rotacji, która jest duża. Zarobki niskie i możliwość rozwoju prawie żadna. Nie da się piąć w górę prawie wcale. Każdy kto się przyjmie, zaraz szuka pracy.

08.08.2024 22:10

Jakiego rzędu zarobki masz na myśli pisząc, że niskie?
    Dokładnie

08.10.2025 21:40

Targety są w wielu przypadkach nieosiągalnie ponieważ realnie ich osiągnięcie zależy od wielu innych czynników na które nie ma się wpływu (baza dostawców; zainteresowanie działu z Francji; to czy stanowisko z którym powinieneś współpracować jest aktualnie zajęte, to jaki budżet zostanie zaoferowany, a z reguły jest oburzająco niski; itd.) Mimo to i tak jako prospektor zawsze wina spadnie na ciebie.
    Eco Bus Person

02.10.2024 13:07

Spędziłąm w Veo 3 miesiące - włączając w to okres szkolenia. I jak Dare Academy jest świetna tak sama praca w Veo już nie specjalnie. Aplikowałam do firmy na stanowisko stricte biurowe i dopiero podczas szkolenia dowiedziałam się, że jest to praca dla handlowców. Więc informacje nie pokrywały się od samego początku. Szkolenie, które zajęło ponad miesiąc, równie dobrze mogło zmieścić się w kilku tygodniach skondensowanej formy. I choć samo szkolenie było prowadzone przez świetnych fachowców, więcej czasu poświęcono umiejętnościom miękkim zamiast wdrożyć w uczestników więcej praktycznej wiedzy z zakresu handlu, żeby ludzie faktycznie nabrali umiejętności. Inna sprawa, że praca handlowca - nie tylko mnie, ale i sporej części grupy - nie kojarzyła się przede wszystkim z "cold callingiem". Po szkoleniu mieliśmy zamienić się we wnerwiające telefoniczne muchy, dzwoniące po firmach, które według bazy wewnętrznej samego VEO niekoniecznie chcieli kontaktu ze strony VEO. Sama baza danych to w większości firmy oznaczone na czerwono - w oznaczeniu "nie kontaktować się", a mimo to ludzie zarządzający kazali do nich dzwonić, tylko rzadziej niż do tych oznaczonych na żółto czy na zielono. Sama kadra zmienia się co około 3 miesiące. Co to oznacza? Samo szkolenie trwało prawie da miesiące. Ostatni miesiąc "okresu próbnego" to obserwacja jak wdrażamy szkolenie w praktykę. Po czym większość osób okazuje się nie spełniać wymogów i puff! Firma okazuje kolejne szkolenia dla kolejnej grupy i w ten sposób ma kolejnych pracowników tymczasowych. Dla firmy lepiej jest regularnie wymieniać kadrę niż zostawić kogoś na dłużej niż rok. Taniej ich to wynosi. Wniosek: Jeśli ktoś nie ma serca i lubi nagabywać ludzi, żeby sprzedawali resztki sezonowych produktów lub te, które im nie schodzą z magazynów i choć mogliby oddać je na cele charytatywne lub dla potrzebujących i zechcą je sprzedać za marne grosze, to jest to praca dla was. Jeśli natomiast macie w sobie choć odrobinę sumienia, trzymajcie się z dala od tej firmy.
    Martens

06.11.2024 15:02

Firma się rozwija to i rekrutuje. Jak ktoś sie nie nadaje to kończy po szkoleniu albo szuka pracy gdzie indziej. W szkolenie ludzi jest wkładane dużo zasobów firmy i jak ktoś chce się nauczyć i pracować to na lodzie nie zostaje, ale to nie jest praca dla każdego bo jest stresująca - jak prawie każda. Mamy tu fajny team i wsparcie kolegów i koleżanek a twija wypowiedź świadczy tylko o tym że słabo poznałeś firmę. Pracuję tu trochę dłużej i wiem o czym piszę.

08.10.2025 21:24

Takich jak siedzenie cicho i bezmyślne potakiwanie, brak aspiracji, krytycznego myślenia, godności. Większość osób rezygnuje już na poziomie rekrutacji. Zaraz po informacji jakie firma oferuje stawki.
    Kroy

19.08.2025 15:34

Event rekrutacyjny spoko miła atmosferka i koncepcja biznesu ciekawa. Praca raczej nie dla introvertyków. Mozna zdobyc ciekawe doświadczenie w branzy komercyjnej BTB ale trzeba na prawde chcieć. Szanse na rozwój tez sie pojawiaja natomias na ta chwile brakuje im wiecej konkretnych osób zeby wszytko sie spinało w cos koherentnego. Z duzych plusów na pewno wypłata jest do 5 dnia miesąca. podstawa jest deczko słaba ale nie najgorsza. Z bonusow mozna nieżle wyciagnac ale wszytko cięzką praca oczywiście. W skrócie warto sprobować jeżeli nie boisz sie telefonu i maila. Reszta zalezy od indywidualnego podejścia celów w zyciu. Jak na razie 3 gwiazfi i zobaczymy co dalej.
    Zaczepiona

12.08.2025 18:49

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat obowiązków international trade specialist i wynagrodzenia?

17.06.2025 23:03

Rekrutacja bardzo sprawna. Proponowane wynagrodzenie na stanowisko International Trade Specialist w 2025 4800zl to jakiś żart
    Leon

16.07.2025 18:49

4800 brutto czy netto? Proszę o odpowiedź

08.08.2025 11:50

netto, oni zawsze w netto podają i później wyliczają sobie z tego brutto
    Zośka

29.12.2024 17:40

Może i 10 osób na 12 kończy szkolenie podstawowe ale potem regularnie co miesiąc ktoś odpada, i tak do przodu, i znowu rekrutacja, i historia się powtarza. To jest jedno wielkie mydlenie oczu neo pozyskania nowych pracowników.(usunięte przez administratora)tylko info nie masz wyników i nie musisz już od jutra przychodzić do pracy… tak sama miałam. Przyszłam i mi podziękowali w połowie dnia… pozdro dla zespołu. (usunięte przez administratora)

06.02.2025 00:59

Aż wierzyć się nie chce, żeby kogoś tak traktowano i to w korporacji. Jak w (usunięte przez administratora) Nie dajesz rady- odstrzał. Niewiarygodne. W normalnym korpo pracuje się z takim pracownikiem, dopytuje, rozmawia... dopiero jak ktoś dłuższy czas nie robi wyników to się go zwalnia. Trzymać się z daleka od takiej firmy. Zwierzęta się lepiej traktuje.
    Marian

14.02.2025 12:57

To się ciesz, bo naprawdę byłoby coraz gorzej. Pracowałem w tej firmie i niestety etyka tu mocno kuleje.

12.02.2025 19:45

Veowiec

13.02.2025 12:35

Tak, pracuje
    Userka

04.02.2025 14:40

Nie polecam dla osób, o słabej psychice. Cały czas musisz generować hajs (prawdziwe korpo). Hasła o wartościach, to tylko marketing. Jeśli wyniki są poniżej współczynników z Rumunii (znane głównie im), nawet nie wiesz, kiedy ciebie wywalą (dowiesz się o tym, na koniec dnia). Operacyjni decydenci, zawsze będą się uśmiechać, a gdy będzie chodziło o powody zwolnienia, zwalą wszystko na Rumunię. Częste zmiany są u nich zawsze normalne, a ci co biorą duży hajs, zawsze są ponoć bezradni.

07.02.2025 09:38

Rozumiem Twoje obawy, ale serio - wszyscy mają umowę o pracę, więc nie ma co siać paniki o zleceniówkach. A co do traktowania pracowników, to jak ktoś się stara i robi wyniki, to są nie tylko awanse, ale i konkretne premie. Co chwilę słyszę, że komuś wpadł bonus parę tysi.
    alem

07.02.2025 10:03

nie zgadzam się, praca tutaj właśnie jest dobra dla osób które dopiero wchodzą na rynek i chcą zebrać doświadczenia. Ma oczywiście podejscie jak w korpo, ale czy to źle?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Veo Worldwide Services?

Kontakt - Veo Worldwide Services

Katowice

07.02.2025 09:23

Moim zdaniem plusy tej pracy nadal przewyższają minusy. Wiadomo, nie jest idealnie, ale te wszystkie negatywne opinie często piszą ludzie, którzy albo nie chcą się wysilić, albo nie potrafią odnaleźć się w korpo. Praca jest wymagająca, to fakt. Ale dają szansę ludziom bez doświadczenia, uczą negocjacji, wysyłają na delegacje buyerzy jezdza na tydzien do Rumunii czy do Francji, są szkolenia z angielskiego i benefit. Nie trzeba odbijać karty przy wejściu, co w porównaniu do innych korpo jest na plus. No i każdy ma umowę o pracę. Jak ktoś się nie sprawdzi na okresie próbnym, to po prostu umowy nie przedłużają – jak wszędzie. Dają też pracę uchodźcom, np. z Ukrainy, co jest spoko. Wiadomo, że jak ktoś nie robi wyników i jeszcze ciągle narzeka, to firma woli współpracować z kimś, kto chociaż widzi też pozytywy. Fajnie, że większość Team Leaderów i Managerów awansuje wewnętrznie – to pokazuje, że można się tu rozwijać... Jak ktoś w rok przechodzi z poziomu pracownika kebaba lub stacji benzynowej do korpo do poziomu Buyer, to będzie mu ciężko, ale ma realną szansę się nauczyć i ogarnąć temat. Trzeba po prostu chcieć i pracować. Ja tam nie narzekam.

05.11.2024 08:21

Pan Ktoś

05.11.2024 14:58

Ale głupoty wypisujesz. Każda międzynarodowa firma działa tak, ze HQ jest w jakimś kraju. Po prostu widocznie nie dowoziłaś targetu i teraz się wyżywasz. Veowcy to elita zakupowa, trafić tutaj nie jest łatwo! Managerowie to topowy poziom, jasne warunki, wspólny cel.
    Rotfl

31.12.2024 12:28

Taki topowy poziom, że ciągle się zmieniali xd
    red

30.08.2024 02:48

Podejmując się pracy jako international trade specialist with Polish and English, tylko i wyłącznie w pracy posługujemy się językiem angielskim wśród pracowników czy również polski wchodzi w grę?

30.08.2024 08:49

@RED Dzień dobry, W naszej firmie na co dzień posługujemy się zarówno językiem angielskim, jak i polskim. Angielski jest głównym językiem komunikacji wewnętrznej ze względu na międzynarodowy charakter naszej organizacji, jednak znajomość języka polskiego jest również bardzo cenna, szczególnie w kontaktach z lokalnymi dostawcami i klientami.
    Jadzia

28.08.2024 06:47

W ogłoszeniu dla specjalisty ds. handlu jest napisane ze występuje program poleceń pracowniczych. Jakie sa jego aktualne zasady?

28.08.2024 15:33

Cześć @JADZIA! Nasz program poleceń pracowniczych jest dostępny wyłącznie dla naszych pracowników i daje możliwość zarobienia nawet do 700 euro za każdą udaną rekomendację. Jedyne wymaganie to być częścią naszego zespołu, aby móc polecać kandydatów. Pozdrawiam!
    leo

26.08.2024 17:09

Hej, w ogłoszeniu dla specjalisty ds. handlu wspomniany został system bonusowy. Omówicie to jak aktualnie wygląda?

27.08.2024 08:42

@LEO, Serdecznie zapraszamy do udziału w naszych wydarzeniach rekrutacyjnych, podczas których zaprezentujemy nasz pakiet wynagrodzeń. Najbliższe spotkanie odbędzie się w październiku, a szczegóły podamy na naszych kanałach w mediach społecznościowych. Zachęcamy do śledzenia i do zobaczenia!
    dede

10.08.2024 14:29

Czy jako kandydat na specjalistę ds. handlu z językiem angielskim mogę pracować hybrydowo? Nie podali tej opcji w ogłoszeniu a przywykłem do pracy 50/50...

26.08.2024 16:50

Cześć @DEDE Dziękuję za Twoje pytanie! W naszej firmie stawiamy na pracę w biurze, ponieważ wierzymy, że bezpośrednia współpraca w jednym miejscu buduje silny team spirit i sprzyja kreatywnym rozwiązaniom. Wspólne przebywanie w biurze pozwala nam na szybkie dzielenie się pomysłami, wsparcie kolegów na co dzień i budowanie bliskich relacji, które przekładają się na efektywność i satysfakcję z pracy. Pozdrawiam serdecznie!
    Storm

16.08.2024 12:51

Wpadłem na wakat dla International Trade Specialist with Ukrainian. Czy będąc cudzoziemcem pomogą mi w wyrobieniu dokumentów niezbędnych do pracy?

26.08.2024 15:56

Zapraszamy do aplikowania poprzez [email protected] W trakcie procesu rekrutacji będziemy mogli zweryfikować to na podstawie Twoich danych.
    Doma

25.04.2024 04:36

Hej. Poszukują specjalisty ds. Handlu z językiem niemieckim. W ofercie jest informacja, że wymagany jest angielski na poziomie B2. Jest to w jakiś sposób weryfikowane na rozmowie kwalifikacyjnej? Chętnie się dowiem jak długi jest to proces i czy dzwonią z feedbackiem

08.05.2024 09:28

Cześć Doma! W tej chwili mamy wolne stanowiska z językiem polskim i angielskim. Ponieważ jesteśmy firmą międzynarodową, działającą w 8 krajach, poziom języka angielskiego na poziomie co najmniej B2 jest ważny dla współpracy między oddziałami. Możesz zostawić swoją aplikację na adres [email protected], a kolega z naszego zespołu rekrutacyjnego wkrótce skontaktuje się z Tobą, odnośnie wszystkich etapów procesu rekrutacji
    Iwona

14.08.2024 06:42

Rozmowa jest prowadzona przez rekrutera zagranicznego - w moim przypadku była to sympatyczna pani z Rumunii - więc cała rozmowa odbyła się w j. angielskim. Właśnie czekam na feedback z nadzieją na pozytywny rezultat.
    Krystek

09.08.2024 07:35

W ilu osobowych grupach przyjdzie mi pracować jako International Trade Specialist?

09.08.2024 09:39

Cześć @KRYSTEK! Nasze zespoły to małe, zgrane grupy liczące od 3 do 8 osób, które pracują pod okiem doświadczonego Team Lidera. Zachęcamy do wzięcia udziału w rekrutacji – to świetna szansa, by dołączyć do fajnego zespołu i rozwijać swoje umiejętności w międzynarodowym środowisku!
    Anna Marianna

12.06.2024 23:06

Pracuję w VEO od prawie 2 lat, zaczynałam bez żadnego doświadczenia. Dzięki wsparciu zespołu i szkoleniom nauczyłam się sporo o biznesie międzynarodowym i obsłudze CRM. Atmosfera w pracy jest dobra – zespół to fajni ludzie, zawsze chętni do pomocy. Moja Managerka jest kompetentna i wspierająca, co bardzo doceniam. Zarabiam też bonusy, co jest miłym dodatkiem. Praca tutaj jest ok i daje mi satysfakcję.

08.08.2024 22:11

O jakich zarobkach mowa ?
    Celina

29.07.2024 09:48

Wpadła mi w oko oferta dla International Trade Specialist with Polish and English. Czy firma początkowo zapewnia UoP na okres próbny czy na nieokreślony?

29.07.2024 13:47

Cześć! Dzięki za zainteresowanie naszymi ofertami pracy! Zachęcamy do aplikowania na adres: [email protected]. Oferujemy zatrudnienie na umowę o pracę. Proces wygląda następująco: Okres próbny: 3 miesiące Następnie: Umowa na 1 rok A po roku: Umowa na czas nieokreślony Czekamy na Twoje CV!
    XYZ

04.07.2024 21:43

Czy sam język niemiecki będzie wystarczający, żeby mieć szanse na stanowisko Specjalistę ds. Handlu? Co wchodzi w skład systemu kafeterii?

10.07.2024 09:13

Obecnie rekrutujemy na stanowisko Specjalisty ds. Handlu Międzynarodowego z językiem niemieckim. Wymagany jest poziom języka niemieckiego B2. W skład pakietu benefitów wchodzi dostęp do platformy MyBenefit, gdzie pracodawca zasila Twoje konto, a Ty samodzielnie wybierasz te benefity, które są dla Ciebie najlepsze: sport, kultura, turystyka, rekreacja. Kafeteria dostępna jest 24/7, a wybór benefitów ułatwi Ci prosta wyszukiwarka. Dodatkowo oferujemy prywatną opiekę medyczną w sieci Enelmed.

08.07.2024 20:53

Dzisiaj zaczełam prace w tej firmie, zobaczymy jak to pójdzie. Narazie moge powiedziec ze etap rekrutacji byl OK, nie meczyli mnie jakos bardzo - bardziej pytali o motywacje do pracy i sprawdzali umiejetnosci komunikacyjne niz doswidczenie. Teraz jestem na etapie szkolenia, jest prowadzone po angielsku ale z moim poziomem B2 daje rade.
    asdf

18.06.2024 07:40

Kierownik Działu Zakupów to pozycja, która mnie interesuje, przeglądajac oferty. Na co są nastawieni managerowie ? Targety się tylko licza czy jednak jako kierownik powinienem wprowadzać dobrą atmosferę? Jak osiągniecia są wynagradzane w tej firmie?

03.07.2024 16:19

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Managera Działu Zakupów w naszej firmie. Nasi menedżerowie kładą nacisk na realizację celów, jednocześnie dbając o współpracę i wsparcie w zespole. Doceniamy osiągnięcia poprzez atrakcyjny system premiowy, możliwości awansu, transfery do innych działów oraz wyjazdy do zagranicznych oddziałów firmy, co pozwala na rozwój w międzynarodowym środowisku.
    Ola

17.06.2024 21:11

Aplikowalam juz do Veo w 2022, ale nie zdecydowalam sie na pracę ze wzgledu na opinie o firmie. Ze względu na moją sytuację zawodową, ostatnio ponownie bylam na evencie rekrutacyjnym i Veo bardzo mnie zaskoczyło. Ludzie pracujący w Veo otwarcie i rzeczowo opowiadają o firmie i charakterze pracy 'prospectora' nie ukrywają tego iż jest to firma "przeszłością". Otwarcie opowiadają o szkoleniach ale i wymaganiach, trudnościach, ale też możliwościach. Tym razem chce spróbować.
    Mario

14.06.2024 11:49

I loved the enthuziasm! Good Animators, good food, good temperature room, everything!

15.06.2024 10:48

Thank you Mario for providing feedback on our Recruitment Event!
    Gabriela

09.05.2024 22:04

Hej, w ogłoszeniu dla specjalisty ds. handlu na zewnętrznym portalu pojawia się wzmianka o programie poleceń pracowników. czy możecie przybliżyć zasady tego aktualnego? Zastanawiam się też czy proces rekrutacji jakkolwiek wtedy się rożni

10.05.2024 08:55

Witaj @GABRIELA! Chcemy podzielić się z Tobą informacją o naszym programie poleceń pracowników. Jeśli któryś z naszych pracowników poleci nam kandydata, który pomyślnie przejdzie proces rekrutacji, a my przedłużymy mu umowę po okresie próbnym, to polecający otrzyma atrakcyjny bonus! Proces rekrutacji rozpoczynamy od kontaktu telefonicznego z kandydatem, a następnie zapraszamy go do naszego biura na spotkanie. Jeśli akurat planujemy Event Rekrutacyjny, zapraszamy kandydatów do udziału, dając im okazję bliższego zapoznania się z naszą firmą.
    Chris

23.04.2024 17:01

During my time at Veo, I had the opportunity to develop my negotiation and interpersonal skills. The work environment was collaborative with different HR activities designed to energize and create a dynamic environment. Yes, high-pressure situations can arise and you have to learn how to overcome them. It also depends on your personality and what brings you satisfaction. If you enjoy working with targets and you are a dynamic person you can achieve the objectives set.
    Larysa

23.04.2024 16:12

Pytanie do osób, które pracują jako AD Team Manager with English albo pracowały, jakie macie doświadczenia ? Rozważam wyslanie CV do firmy na to ogłoszenie. Jak się współpracuje z tym wspomnianym zespołem, to doświadczona grupa?

23.04.2024 16:44

Hi Larysa! We welcome team managers with 1-3 years professional experience, ideally managing commercial teams. We look for people managers with a great focus on people development why leveraging results achievement. If you don't have a similar experience coordinating teams, know that we hire based on potential too and we look for adaptable, results oriented, problem solving profiles, able to motivate their teams and build a strong performance culture. We offer a 6 months training program to all new managers so this requirement should not discourage you to apply. Looking forward to your application!
    Pati

27.02.2024 15:07

Dzisiaj o 14:00 miałam mieć telefoniczną rozmowe rekrutacyjną z działem HR. Nie zadzwoniono do mnie, próbowałam sie dodzwonić do rekruterki ,ale bezskutecznie. Takie podejście do kandydata jest bardzo nieprofesjonalne!

23.04.2024 16:23

Hi Pati! Our colleagues constantly run double-checks to make sure we never miss candidates, even with returning call and emails for those who were not able to answer. Could you please help us with you contact details at [email protected] to help us check, maybe there was a miscommunication of contact details? Thank you!

Zostaw merytoryczną opinię o Veo Worldwide Services