4.7/5

• Kędzierz

3. Opinie o pracodawcach Góra Motyczna
  5. Opinie o AUTOPROCES

Opinie o AUTOPROCES Góra Motyczna

Nie przegap nowości o AUTOPROCES!

Wilier

16.02.2021 13:11

Dobre warunki współpracy, dużo można się nauczyć i zdobyć doświadczenie
    kenny

13.02.2021 08:49

praca w porzadku, warunki dobre, czlowiek moze sie duzo nauczyc, sama praca cieakwa i nie jest monotonna

16.02.2021 12:34

Drogi pracowniku, Dziękujemy, że zechciałeś podzielić się Twoją opinią i doświadczeniami. Cieszymy się z Twojego zadowolenia. Życzymy sukcesów w pracy Z pozdrowieniami zespół Autoproces
    kostek

15.02.2021 11:38

Ja nie narzekam. Ludzie w porządku, pieniądze płacone na czas i w takiej wysokości jak było to ustalane.

16.02.2021 12:33

Witaj. Dziękujemy za komentarz i za czas który poświęciłeś na wyrażenie swojej opinii. Pozdrawiamy, zespół Autoproces
    wertos

16.02.2021 10:21

wszystko rozplanowane w czasie jak nalezy
    mateusz

15.02.2021 15:25

super firma, polecam
    Grzesiek

12.02.2021 09:39

Polecam w 100%. Obsługa profesjonalna i fachowa. Współpraca układa się bardzo dobrze!

12.02.2021 13:12

Witaj Grzegorzu. Dziękujemy za Twoją opinię i polecanie. Miło nam, że doceniasz naszą pracę. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces
    Remek

11.02.2021 09:04

Ja zostawię tylko krótki komentarz - polecam! Nie ma co się rozpisywać, bo to solidna firma :)

11.02.2021 11:34

Dziękujemy za ten krótki, acz miły komentarz. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces
    Pablo

10.02.2021 10:57

Wykonanie na najwyższym poziomie, dopasowują się do potrzeb klienta, pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam!

10.02.2021 12:35

Dziękujemy za opinię. Miło nam czytać o zadowoleniu naszych klientów. Tak jak piszesz w komentarzu, zawsze staramy się dopasować nasze działania do potrzeb klientów. Służymy również radami technicznymi. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces
    Karol

08.02.2021 09:37

Współpracuję z nimi praktycznie od początku jak otworzyłem firmę. Znają się na swojej robocie jak mało kto.

10.02.2021 10:04

Witaj Karolu, Dziękujemy za Twoją opinię. Zawsze staramy się podchodzić w pełni świadomie i odpowiedzialnie do naszych klientów. Mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę. Z pozdrowieniami, Zespół Autoproces
    Łukasz

04.02.2021 11:19

Jakość to jest to, co ich odróżnia od ich konkurencji. Firma dostarcza nawet największe zamówienia.

10.02.2021 10:02

Dziękujemy za przesłanie opinii, Niezmiernie nam miło czytać takie komentarze. Ze swojej strony możemy dodać, że nieustannie chcemy podnosić standardy zarówno obsługi naszych klientów, jak również standardy zatrudnienia dla naszych pracowników. Pozdrawiamy Zespół Autoproces
    Papriko88

02.02.2021 11:24

Firma zdecydowanie godna polecenia!

10.02.2021 09:57

Bardzo dziękujemy za przesłaną opinię oraz poświęcony czas na pozostawienie komentarza. Pozdrawiamy Zespół Autoproces
    Tomasz

29.01.2021 10:13

Z perspektywy Klienta mogę się wypowiedzieć jedynie pozytywnie. Współpraca układa się bardzo dobrze!

10.02.2021 09:52

Dziękujemy Tomaszu za Twoją opinię. Staramy się, aby każdy klient był zadowolony z naszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Autoproces
    Eryk

09.02.2021 11:20

Super jakość, wysoka kultura, pełen profesjonalizm
    Wojas

26.01.2021 10:18

Uważam, że firma Autoproces jest bardzo przyszłościowa. Widać że uporządkowali swoje sprawy między innymi dzięki pożegnaniu się z częścią załogi. Niektórzy nie byli w stanie podołać swoim obowiązkom, a inni myśleli bardziej o swoich interesach niż o firmie. W każdym razie firma z bardzo dobrym portfolio i doświadczeniu. Na pewno w tej firmie można się dużo nauczyć ponieważ robią różne projekty głównie z zakresu maszyn i stanowisk zrobotyzowanych. Z opinii obecnie pracujących atmosfera w pracy jest bardzo dobra a kontakt z szefostwem (jeśli nie są zbyt zabiegani) jest na dobrym poziomie. Pracowałem w tej firmie i polecam. Niestety musiałem zrezygnować z uwagi na dojazdy.
    Były

20.01.2021 10:05

Faktem jest że Prezesi ogarniaja temat automatyki, i znają się od strony technicznej i sprzedażowej. Niestety, absolutnie nie potrafią zarządzać pracownikami, i jest spore zamieszanie, częste zmiany decyzji itp, Pracownicy z dużym Know-how odchodzą, (usunięte przez administratora)
    Paweł

07.01.2021 17:58

Może jakieś wskazówki o pracy w firmie? Czy są szanse na rekrutacje. Chciałbym aplikować stąd takie pytani

18.01.2021 16:24

Najlepiej wyślij swoje CV i poproś o spotkanie. Wszystko Ci wytłumaczą.

Kontakt - AUTOPROCES

Góra Motyczna 94A 39-204 Góra Motyczna

Branże: Maszyny i urządzenia

21.10.2020 09:07

Korneliusz

10.01.2021 19:58

Zgadzam się z przedmówcą. Także jestem w takiej sytuacji przez ta firmę.

07.10.2020 11:54

Czy Autoproces Bogdan Mazur, Marcin Szostak S.C zatrudnia studentów?
    Praktykant

16.10.2020 09:05

Wyślij CV

19.03.2020 09:18

Czy można liczyć w Autoproces Bogdan Mazur, Marcin Szostak S.C na prywatną opiekę medyczną?
    Miachał

28.05.2020 18:54

Nie ma prywatnej opieki medycznej
    Maciek

16.10.2020 08:58

Z tego co wiem to każdy ma dodatkowe ubezpieczenie. Ostatnio pomogli pracownikowi w trudnej sytuacji.
    Zainteresowany praca

21.03.2020 01:06

Witam, jak wyglada obecnie sytuacja z wypłatami, są opóźnienia?
    Dziki gon

21.09.2020 08:46

Wynagrodzenia są zawsze opoznoine nie ma nadgodziny, i ciągły nacisk na szybką pracę :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AUTOPROCES?

want

27.09.2019 19:55

Czy ktokolwiek wie kto z wiedza odszedł z tej firmy ? Kupują u nas komponenty i zamówienia z miesiąca na miesiąc są większe. Proszę o informacje.
    PIDŻEJ

21.10.2019 14:16

Tak można to sprawdzić, ale ten certyfikat nie potwierdza ani też nie zaprzecza faktowi że firma(usunięte przez administratora) Zapytacie czemu tak jest ? Bo wystawiający fakturę ma prawo a nie obowiązek po terminie przeterminowania faktury zgłosić ten fakt do KRD. Tak że ten certyfikat potwierdza tylko fakt że nikt nie zgłosił firmy w tym czasie do KRD, ale nie potwierdza faktu że firma nie ma żadnych zaległości w płatnościach.
    mechanik

28.03.2020 21:43

z tego co pamiętak to karzdy który miał wiedzę oraz szanował sie odszedł.
    Mirek

21.10.2019 14:50

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w pobliżu Dębicy znajdę firmę o podobnym profilu działalności ?
    Mirek

29.10.2019 09:45

Kris szukałem ale chodzi mi o firmę o wysokim poziomie programowania robotów głównie fanuc, abb, kawasaki. Na śląsku jest takich dużo natomiast w pobliżu jest tego niewiele. Aplikacje które wykonują firmy okoliczne są na niskim poziomie zaawansowania - chodzi o te którymi się chwalą. Zaprogramowałem parę aplikacji ale szukam większych wyzwań.
    mechanik

28.03.2020 21:41

Praca jedno zmianowa do nieskończoności...(usunięte przez administratora) tak bylo z pracownikami kturzy odeszli.
    Bolo

21.03.2020 14:32

Jak wygląda praca jako magazynier?? Jakie warunki ?? Jak z wynagrodzeniem ile można wyciągnąć??

21.11.2019 09:36

Czy w Autoproces Bogdan Mazur, Marcin Szostak S.C jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Spawacz Mariana

23.11.2019 10:57

Tak
    Elektryk

11.12.2019 15:51

Reakcja jest o ile są pieniądze na rozwiązanie problemu. Z pieniędzmi jest różnie,(usunięte przez administratora)
    Praktykant

26.09.2019 17:51

Od strony przebiegu praktyki bardzo mi się podobało. Nauczyłem się dużo nowych rzeczy w krótkim czasie. Widać, że mają duże doświadczenie. Po ukończeniu studiów zwrócę się o przyjecie do pracy ponieważ chce się rozwijać w takich tematach. Życzę sukcesów i mega projektów.
    Chaos

27.09.2019 17:17

Poczekaj z pół roku jeszcze....
    Ciekawski

27.09.2019 17:37

Tylko na co?? Z reszta nie znam wewnętrznej sytuacji firmy. Podkreslam tylko tyle ze po pierwsze fluktuacja pracownikow jest rzeczą jak najbardziej naturalna niezależnie od jej przyczyny. Znam kilku pracodawców w regionie i wiem że rozna sytuacja panuje w firmach. W naszym regionie sprawdza się najlepiej powiedzenie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Po drugie to że Panu/Pani nie odpowiadaly warunki zatrudnienia w tej firmie to nie znaczy że Praktykantowi nie mogla odpowiadać forma praktyk. Nie mozna kwestionować takze wiedzy którą najprawdopodobniej tam zdobył.
    Po

18.06.2019 19:18

Jakie maszyny projektują? Orientuje się ktoś? Robią obliczenia? Wiem że programują roboty????ile zarabia u nich konstruktor?

19.06.2019 11:56

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Projektujemy maszyny innowacyjne, dostosowane do potrzeb i wymagań klientów. Zapraszamy na rozmowę, opowiemy szerzej o naszych projektach i warunkach pracy. Pozdrawiamy
    waldiiiiii

22.01.2019 13:59

Witam. Prosze o szczerą opinie tej firmy.Pomimo ze pracuje w firmie która ma ok 500 osób od ponad 15 lat to jak czlowiek nauczy sie robic dokładnie na stanowisku slusarza ( obróbka blachy , spawanie tigiem itd) to w takiej firmie nie ma szans wybicia sie na wyzsze stanowisko nie mówiąc juz o jakimś dobrym wynagrodzeniu . czy w AUTO -PROCES też starsi pracownicy biorą ok 2000-2500 na rękę po tylu latach pracy? dodam ze uprawnienia sep 1kw oraz prasy krawedziowe cnc oraz wykształcenie elektryczne .Dodam że jestem w stanie dojezdzac po 30 km codziennie. Czy mam jakiekolwiek szanse na godną prace w AUTO-PROCES? Prosze o szczerą odp ludzi którzy tam pracowali lub pracuja. dziekuje
    BM

13.02.2019 09:52

Proszę złożyć swoje CV na adres [email protected]
    Wanonim

19.07.2018 14:42

Firma dynamicznie się rozwija, aktualnie zmieniła siedzibę na nową halę produkcyjną wraz z pięknym przeszklonym biurowcem. Widok z biura na okoliczne górki ;) Polecam firmę, pracuję tutaj już kilka miesięcy i nie ma problemów we współpracy z zarządem i kierownikami . Firma zdecydowanie dla ludzi młodych, ambitnych z potencjałem w dziedzinie mechatroniki,automatyki, robotyki. Na pewno monterzy, elektrycy i inne zawody potrzebne do budowania zrobotyzowanych linii przemysłowych nie będą się nudzić. Praca z projektu na projekt jest coraz ciekawsza. Polecam. Z wypłatą wynagrodzenia nigdy nie było problemu. Jeżeli dajesz z siebie więcej łatwo wskoczyć na wyższy próg finansowy.

29.04.2018 13:53

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Dębica.
    Major

03.06.2018 18:34

Zmiana lokalizacji i lepsze warunki pracy. Dla osób z doświadczeniem szczególnie automatyka, robotyka, konstrukcje 3D.
    Lopis

30.05.2017 23:14

Ale wybacz, bo jesli to stawka za zycie delegacyjne (podroze Pon - Pt do klienta, na uruchomienia, itd.), to jest to smiesznie mala kasa wg mnie.
    TipTop

29.05.2017 20:31

Tak, takie są stawki jeżeli ma się doświadczenie, a nawet jak się go nie ma to za chęci do nauczenia się i pokazania, że się jest wytrwałym i ambitnym. Firma płaci odpowiednie wynagrodzenie od tego co się robi i jak się to robi. Co do czekania na wypłaty przez 3 mc to jakaś jedna wielka bujda człowieka, który mało robił, a dużo szczeka i się domaga. Za nic nie robienie i udawanie, że coś się robi to nikt o zdrowych zmysłach długo nie będzie płacił i to tolerował. P.S - każda Firma ma swoje wady i zalety więc nie każdemu dogodzi - jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)
    lopi

18.04.2017 19:02

jakas aktualizacja ? dali ogloszenie za 6000 - 6500 brutto na automatykow. czy naprawde az tak szokujaco duze pieniadze tam sie zarabia ? chyba, ze to zaplata za prace w ciaglej delegacji ?

Zostaw merytoryczną opinię o AUTOPROCES