4.7/5

• Kędzierz

3. Opinie o pracodawcach Góra Motyczna
  5. Opinie o AUTOPROCES

Opinie o AUTOPROCES Góra Motyczna

Nie przegap nowości o AUTOPROCES!

Devil

08.04.2021 11:53

Pracowałem i jak dla mnie firma w porządku. Wynagrodzenie adekwatne do stanowiska, płacą zawsze na czas. Atmosfera ok, da się z każdym dogadać. Można się sporo nauczyć i zdobyć doświadczenie.

12.04.2021 12:47

Witaj. Dziękujemy za opinię. Cieszymy się że miło wspominasz współpracę z nami. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego. Zespół AUTOPROCES
    Eryk

01.04.2021 12:25

Bardzo miła obsługa. Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo fachowa, doradzą na każdym etapie współpracy.

02.04.2021 09:29

Witaj. Dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się pomóc i doradzić. Życzymy zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Zespół AUTOPROCES
    Łukasz

30.03.2021 13:06

Współpraca od początku układa się bardzo dobrze. Mogę zdecydowanie polecić, bo wykonują wszystko zgodnie z założeniami. Na kontakt też nie narzekam, bo na bieżąco miałem informacje co i jak.

31.03.2021 06:52

Witaj, Dziękujemy za Twoją opinię. Obyśmy jeszcze mieli okazję razem współpracować. Pozdrawiamy Zespół AUTOPROCES
    Ranked

26.03.2021 08:10

Ogólnie nie mogę narzekać, bo kasa zawsze na czas i nigdy nie było opóźnień, więc bardziej na plus niż na minus
    Damian

16.02.2021 09:13

Planuję się zatrudnić. Jakieś opinie? Powiecie coś więcej?
    Black

24.03.2021 08:39

Zarobki dobre, a wypłata zawsze na czas, ja nie narzekam. Pozdrawiam wszystkich
    Ranked

26.03.2021 08:08

Człowiek wie na czym stoi, zaskoczeń większych nie ma.
    ergo

25.03.2021 14:46

Firma z opinia bardzo dobrego pracodawcy jak widać zapracowała sobie na taką opinię!
    Mati

25.03.2021 08:59

Dobre warunki współpracy, dużo można się nauczyć i zdobyć doświadczenie

25.03.2021 13:27

Dziękujemy za Twoją opinię. Pozdrawiamy, Zespół AUTOPROCES

24.03.2021 13:31

Pracę wspominam dobrze. Miejsce dobre do rozwoju, sporo się mozna nauczyć, tylko podstawowa sprawa - trzeba chcieć. Czasami niektózy gderali, ale najczęściej zwalniali się bo brakowało chęci do jakiejkolwiek pracy. W moim przypadku rozwinąłem sie bardzo, zawsze byłem chętny do pracy przy nowych projektach.

25.03.2021 11:24

Witaj, Dziękujemy za poświęcony czas by napisać kilka słów o pracy u nas. Świetnie, że jesteś zadowolony ze współpracy. Niestety tak się zdarza, że narzekają Ci, którzy nie mają chęci do pracy. Życzymy sukcesów Zespół AUTOPROCES

22.03.2021 07:53

Widzę sporo opinii dobrych o tej firmie. Planuję spróbować swoich szans, ale będę wdzieczny za jakieś odpowiedzi czy w tej firmie jest szansa na rozwój, jak z pieniędzmi, czy warto itp. Powiecie coś więcej?
    Black

24.03.2021 08:41

praca jak najbardziej na plus, warto spróbować swoich sił, można się dużo nauczyć
    Mati

25.03.2021 08:58

Rozwiniesz się jak tylko będziesz miał chęci. Możliwości są i to duże.
    pekki

23.03.2021 13:34

Wszystko ogarnięte bardzo dobrze, z dochowaniem terminów i bieżącym informowaniu o postępach.
    Miko

23.03.2021 09:33

Dobre miejsce pracy i rozwoju, zarobki, jak i atmosfera pracy jak najbardziej przyjazne.

23.03.2021 11:00

Witamy, Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z pracy i że jesteś z nami. Życzymy Ci wszystkiego dobrego, Zespół AUTOPROCES
    Felipe

22.03.2021 13:46

Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do Klienta.

23.03.2021 10:55

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, AUTOPROCES
    Kulesz

23.03.2021 09:58

Praca w porządku jak na obecne czasy, stabilna i pewny pieniądz

21.03.2021 12:51

Praca na stanowisku mechatronika przynosi mi nie tylko zyski finansowe ale też mega się rozwijam! Pracując tutaj poznałem wiele tajników mechatroniki, nauczyłem się przeprowadzać symulację robota przemysłowego i wiele innych. Polecam pracę tutaj dla wszystkich miłośników tejże branży!

22.03.2021 12:29

Witajmy! Ciepło robi się na sercu czytając takie opinie. Dziękujemy! AUTOPROCES
    Zygmunt

21.03.2021 10:50

Wszystko w jak najlepszym porządku, mili oraz profesjonalni ludzie, dawno nie spotkałem się z taka firma :)

22.03.2021 12:23

Dzień dobry Zygmuncie, Dziękujemy za opinię i miłe słowa. Do zobaczenia, Zespół AUTOPROCES
    Krystian

20.03.2021 18:20

Obsługa jak i współpraca na najwyższym poziomie, jestem mega zadowolony z usług firmy i moge kazdemu polecic zeby sam sie przekonał

22.03.2021 12:15

Krystianie bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, AUTOPROCES
    Olek+

20.03.2021 16:13

Atrakcyjne warunki i solidna umowa :-) Cieszę się ze współpracy z Autoproces!!!

22.03.2021 12:13

Witaj Olek. Dziękujemy za docenienie! A w szczególności dziękujemy że zechciałeś podzielić się Swoją opinią. My również cieszymy się ze współpracy z Tobą. Pozdrawiamy, Zespół AUTOPROCES
    bercik

19.03.2021 14:08

Bardzo dobre warunki umowy oraz wynagrodzenie sprzyjające na godne życie. Idealne miejsce pracy dla majsterkowiczow i lubiących pracę przy maszynach ;)

22.03.2021 08:51

Dziękujemy za opinię. Zespół AUTOPROCES
    marek

17.03.2021 18:11

z perspektywy klienta goraco polecam te firme

19.03.2021 09:50

Witaj Marku. Dziękujemy za opinię i polecenie. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces.
    Lanek

17.03.2021 14:25

Polecam jako nowy pracownik. Praca w autoproces zapowiada się bardzo dobrze i mam nadzieje ze juz tak zostanie!

19.03.2021 09:48

Witaj. Świetnie, że Ci się u nas podoba i jesteś zadowolony z pracy. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów, Zespół Autoproces.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AUTOPROCES?

Kontakt - AUTOPROCES

Góra Motyczna 94A 39-204 Góra Motyczna

Branże: Maszyny i urządzenia

Coby

11.03.2021 11:26

Pracowałem tam i uważam że to świetne miejsce zarówno dla osób mniej doświadczonych jak i tzw. weteranów. Polecam!

19.03.2021 09:27

Witaj. Dziękujemy, że zechciałeś podzielić się Swoją opinią. Życzymy Ci wszystkiego dobrego! Zespół Autoproces.
    bull

10.03.2021 11:01

dobre warunki, czlowiek wie co i jak

19.03.2021 09:19

Dziękujemy za Twoją opinię. Z pozdrowieniami, Zespół Autoproces
    Tony

09.03.2021 09:59

Porządna i solidna firma, zapewniająca dobrą pracę

19.03.2021 09:18

Witaj. Dziękujemy za poświęcenie czasu i za wyrażenie opinii. Cieszymy się że nas doceniłeś. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces.
    Adi Syk

17.03.2021 11:28

Współpraca na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony z warunków jakie otrzymałem i uczciwości ze strony pracodawcy.
    Werte

05.03.2021 08:54

Dobra firma do współpracy. Polecam!
    Mateusz

02.03.2021 12:15

Witam Rozglądam się za nowymi wyzwaniami i natrafiłem na Państwa firmę. Jak wygląda sytuacja firmy w chwili obecnej? Z tego co mogłem wyczytać w komentarzach od dłuższego czasu (niektóre negatywne lecz pewnie prawdzie - a było ich dużo) a tych już nie ma - zostały usunięte, czy coś w firmie poprawiło się? Jak wygląda kwestia atmosfery w firmie? Jak wygląda przepływ informacji? Czy poprawiło się coś czy nadal panuje wszechobecny twórczy nieład? Jak wygląda kwestia regulacji wypłat czasowych i wypłat oraz niewypłacalności nadgodzin nawet po odejściu pracownika? Bardzo zaniepokoiły mnie wcześniejsze komentarze. Liczę na konkretne stanowisko firmy Autoproces w tej sprawie oraz pracowników obecnych / byłych. Dziękuję

02.03.2021 14:57

Witaj Mateuszu, Dziękujemy za opinię. Świetnie że szukasz nowych wyzwań. Jak już zauważyłeś jest to forum opiniowe, a ile osób tyle opinii. My rzecz jasna podzielimy się nią z Tobą . Nawiązując do usuniętych opinii: admin usuwa z forum treści niezgodne z regulaminem i łamiące prawo. Jeśli masz pytania o atmosferę, organizację czy kwestie finansowe, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na numer: (+48) 14 692 68 40 bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. Zachęcamy do aplikowanie na nasze oferty pracy, aplikacje prosimy wysłać na adres: [email protected]
    Remo

25.02.2021 15:22

Współpraca układa się jak na razie bardzo dobrze. Dotrzymują terminów i wszystko wykonują zgodnie z tym jak to było zaplanowane.

26.02.2021 10:14

Witaj, Cieszymy się że współpraca dobrze się układa. Życzymy sukcesów Zespół Autoproces
    Oshe

25.02.2021 11:13

Praca na którą nie narzekam, bo płacą na czas, a to w tych czasach najważniejsze.

26.02.2021 10:00

Witaj, Miło czytać, że ktoś docenia pracę i potrafi podzielić się swoją opinią. Tym bardziej dziękujemy za komentarz. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces
    Kornel

25.02.2021 22:17

Kontakt z firma nie realny. Piszę od ponad półtora roku by wyrównali ze mną kwestie zaległych nadgodzin.

26.02.2021 09:32

Panie Kornelu, Nr kontaktowe skrzynki pocztowe są aktywne i na bieżąco odpowiadamy. Proponujemy kontakt z innego adresu e-mail. W celu wyjaśnienia zapraszamy 09.03.2021. Pracujemy 7:00-15:00. Prosimy telefonicznie potwierdzić swoją obecność pod nr 14 6926840. Z wyrazami szacunku Zespół Autoproces
    Bohuun

26.02.2021 08:32

Praca w tej firmie jest dobra na początek swojej kariery, ale też i dla osób bardziej doświadczonych.
    Kamil

25.02.2021 10:34

Jestem Klientem od ponad 2 lat i jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy
    Naval

23.02.2021 08:56

Absolutnie nie ma na co narzekać. Świetna ekipa i dobre zarobki.
    Zainteresowany

22.02.2021 19:48

Witam. Czy ślusarz z 16 letnim stażem ma w firmie Autoproces szansę na pracę za godne wynagrodzenie? Posiadam wykształcenie średnie techniczne . Technik elektryk, uprawnienia SEP do 1 KV, prasy krawędziowe, ale spawanie tigiem również nie jest mi obce. Dodam że w obecnej pracy zaczynam się wypalać zawodowo , ale tak jest jak się robi tyle lat na jednym stanowisku bez szans na awans ,lub jakikolwiek rozwój. Na co mógłbym liczyć od firmy Autoproces?

23.02.2021 08:17

Witaj, Umiemy doceniać doświadczenie, umiejętności i wieloletni staż. Zachęcamy do wysłania CV na adres: [email protected]. Możemy porozmawiać i odpowiedzieć na każde Twoje pytanie. Pozdrawiamy, Zespół Autoproces
    Pablo

21.02.2021 17:49

Świetna firma. Współpraca z nimi to po prostu przyjemność. Oby więcej takich firm!

22.02.2021 08:36

Witaj, Dziękujemy za opinię. Cieszymy się z Twojego zadowolenia. Życzymy , aby współpraca, dalej układała się pomyślnie. Z pozdrowieniami Zespół Autoproces
    Boras

22.02.2021 11:09

Zdecydowanie tak. Jakby wszyscy działali tak jak oni to by było idealnie.
    Boras

22.02.2021 11:08

Ze strony Klienta na pewno mogę polecić. Wszystko wykonują zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.
    Goku

17.02.2021 16:42

Jako miejsce pracy zdecydowanie muszę ocenić pozytywnie

19.02.2021 14:07

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Autoproces

19.02.2021 14:15

Dziękujemy za opinię. Miło że potwierdzasz powyższa opinię. Kadra zarządzająca przykłada duże starania, odnośnie organizacji pracy. Życzymy Ci wszystkiego dobrego, Zespół Autoproces
    Vini

19.02.2021 14:14

Firma która wie co, gdzie i jak. Współpraca układa się od początku wyśmienicie. Zdecydowanie polecam!
    Kamil

17.02.2021 09:26

Pracowałem i było ok. Dużo się nauczyłem, co teraz procentuje. Zdecydowanie polecam!

18.02.2021 10:47

Kamilu dziękujemy, że zechciałeś podzielić się swoją opinią i za polecenie. Życzymy Ci sukcesów w nowej pracy. Zespół Autoproces
    Zebos

18.02.2021 09:36

Praca w porządku :) Czasem ciężej czasem lżej, ale taka jest praca. Ogólnie mogę polecić.
    Daniel

18.02.2021 08:30

Jak na razie współpraca układa się dobrze. Firma sprostała naszym oczekiwaniom i możemy ich polecić, bo znają się na swoim fachu jak mało kto.

Zostaw merytoryczną opinię o AUTOPROCES