Humanus Personalservice GmbH

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Benek

17.07.2022 19:25

Może ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sprawa z mieszkaniem jednoosobowym i kosztami .jestem hydraulikiem

18.07.2022 10:47

To że jesteś hydraulikiem nie ma znaczenia co do mieszkania. Oczywiście te koszty ponosisz z wypłaty, jednak wystrzegaj się by to Humanus płacił za ciebie potrącając ci z wypłaty, płacąc samodzielnie będzie taniej.
Hubert

16.07.2022 17:51

Pracowałem 3 lata jako tokarz w Lorsch, miasto bardzo ładne : ) Mieszkałem w wynajmowanym pokoju, fajny standard pokój prywatny tyle co kuchnia ogólnodostępna. No i co najważniejsze trochę kasy jednak wpadło
Fajna robota

14.07.2022 06:35

Ludzie fajni i pomocni, zawsze ktoś się znajdzie kto ten język jednak trochę lepiej zna haha Praca sama w sobie nic trudnego jak ktoś zna się na tym co robi praca jak praca
jan

14.07.2022 21:35

w ktorym zakladzie pracujesz?
Sławek

14.07.2022 09:00

Arbeit jak arbeit wiadomo że za siedzenie nie płacą ale kasa jest dobra
Adrian Mleczarski

12.07.2022 17:37

Praca jak praca tyle co tutaj lepiej płatna i trochę lepiej się żyje niż w pl
ARKO

12.07.2022 16:03

W sumie to jest ok Kasa dobra robota stała i zakwaterowanie w dobrym stanie
Mirosław

12.07.2022 14:27

Z wykrztałcenia jestem ślusarzem i niby w polsce dobrze płacą ale wiadomo ze za granico lepiej
Anna

12.07.2022 13:35

Pojechałam planowo na 6 miesięcy ale zaraz będzie już rok : ) Pracuję jako opiekun osób starszych w Domach spokojnej starości, praca co prawda może wydawać się lekka ale wcale tak do końca to nie jest.
Adamek

11.07.2022 11:37

Konkretna firma, nie obiecują nie wiadomo czego. Praca zakwaterowanie i wypłata na czas. Dla mnie najważniejsze i tak że wszystko na umowie a słyszałem że dość dużo agencji potrafi proponować robotę na czarno
Alan

21.06.2022 14:15

Agencja szybko znalazła mi pracę 5 gwiazdek
Barti

08.07.2022 07:26

Zgadzam się. Pełny profesjonalizm!!! Dobra praca, fajne pieniądze i warto jechać.
Barti

08.07.2022 07:13

praca w porządku jak na obecne czasy, stabilna i pewny pieniądz
Karol

05.07.2022 19:00

Całkiem dobra agencja, jak dla mnie warta polecenia!
Evros

07.07.2022 12:52

Zgadzam się, warto im zaufać.
Evros

07.07.2022 12:51

Jest dobrze i można śmiało jechać. Ludzie konkretni i przede wszystkim nie bajerują i nie kręcą i to mi się podoba. A sama robota normalna. Nic trudnego, chociaż czasem ciężko jest.

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Ślusarz / Monter samochodowy (m/k/n)

Humanus Personalservice GmbH

Stuttgart

Misiek

07.07.2022 12:15

Dobra Agencja 5 Gwiazdek
Anna

06.07.2022 18:16

Potrzebowaliśmy trochę pieniędzy na odbudowanie domu, dziękujemy agencji Humanus za szybkie znalezienie pracy dla mojego męża.
Nikodem

06.07.2022 14:07

Jeśli ktoś zna się na robocie, ma doświadczenie i zna trochę języka to nic tylko jechać. Kasa fajna warunki dobre i spoko ludzie : ) Nie raz się na imprezy w 20 osób w sobotę leciało
Maciek

06.07.2022 13:26

pierwszy wyjazd z humanusem ok, teraz jadę drugi raz, oferta ok, mili ludzie, pieniądze płacone na czas
Kuper

05.07.2022 14:43

Jak dla mnie jedna z agencji wartych uwagi, jadę z nimi już 3 raz problemów z kasą nie miałem no a wiadomo że trochę kasy jak wpadnie to zawsze się przyda.
Maciek

06.07.2022 13:24

u mnie akurat drugi wyjazd, pierwszy był spoko, mam nadzieję że teraz też tak będzie
Majk

06.07.2022 12:39

Humanus już jest trochę na rynku, zakwaterowanie całkiem dobre no i wiadomo nie ma problemu z kasą.
Jacek

05.07.2022 20:02

Firma pełna profesjonalistów gwarantujących dobre warunki pracy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

Arek

05.07.2022 16:02

Wyjechałem z bratem, wiadomo razem raźniej :D na pewno z plusów to dobra atmosfera na zakładzie i szef spoko człowiek Bardzo dobre zarobki Zakwaterowanie w sumie nie jest specjalnie drogie No i najważniejsze miła Pani która obsługuje w biurze humanusa haha
Łukas#

29.06.2022 21:58

Witam, Jak skonstruowana jest umowa z Humanus? probezeit befristet czy unbefristet? podstawowa stawka...auslosefrei...dodatek za dojazd do pracy? Jak wygląda zakwaterowanie? pokoje 1os czy wieloosobowe?

30.06.2022 11:47

Zrób to ,co Ja zrobiłem. Wybierz stanowisko pracy , Wyślij CV i czekaj na kontakt. Na pewno odpowiedzą. Cierpią, jak i reszta "pośredników " na braki w zatrudnieniu . Wówczas Będziesz wiedzieć wszystko.
J.

05.07.2022 13:54

Czas próbny to 3 miesiące, później nieokreślony. Stanowska to robisz jako samodzielny pracownik, a masz np. pomocnik malarza, pomocnik lakiernika, pomocnik mechanika- ogólnie Fachhelfer, bo wtedy mogą mniej płacić, stawki są bardzo małe. Pokoje przeważnie jednoosobowe płacone z zarobków, czyli od stawek podanych przez agencję odlicz (usunięte przez administratora) euro. Dojazdówki nie ma, wszystkie obiecane premie są brutto. Komentarze niepochlebne prawie się nie ukazują, wystarczy zobaczyć na " buźki" bo to można klikać, przewaga negatywnych.
Oskar

05.07.2022 13:08

Jestem zadowolony z pracy przez humanusa
Hubert

05.07.2022 12:00

Jeśli ktoś ma trochę doświadczenia i zna język to polecam. mam na niem. umowie 2700 Euro jako lakiernik. Lakiernia z 5 razy lepiej wyposażona niż w Polsce, jest komfort pracy i nawet dobra kasa z tego.
Krzychoo

05.07.2022 11:38

Agencja godna polecenia
Paweł

05.07.2022 10:58

Jak najbardziej polecam. Dobre oferty dla specjalistów. Fajna kasa, nie ma na co narzekać.

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

Adrian Ro.

02.07.2022 18:58

Lakiernik 2700E umowao pracę Od tego trzeba sobie odliczyc jescze zakwaterowanie jak ktoś wynajmuje I to w sumie tyle

03.07.2022 09:40

? Jakie tyle?- tak ca. 600€./mieszkanie -zakwaterowanie/A gdzie reszta? 1.Wyżywienie ca. 500€. 2.Utrzymanie auta - paliwo na dojazdy.Polska- BRD - Praca- Polska. To ile zostaje netto ? Takie prawdziwe netto. Przestań w ten sposób "wyliczać ".Tu czytają to ludzie dorośli. A na ile Wycenisz rozłąkę z żoną i dziećmi?.Już to "przerabialiśmy " w latach 90- tych.
Bbok

05.07.2022 09:35

Osobo dorosła... twoje wyliczenia są bardzo personalne i zakwaterowanie max 500 było, jak pamiętam. 500€ na jedzenie? Zacznij leniu gotować i mniej piwska pić ze względu na rozłąkę ???? wyjazdy do Polski też Ci mają z De sponsorować? W szoku jestem jakie tu bezrobotne francuskie pieski potrafią tylko narzekać
Alan

03.07.2022 13:59

Trochę mi się tych agencji przewinęło i powiem szczerze że jak na razie to się nawet o co przyczepić nie mam : )
Bbok

05.07.2022 09:29

To samo myślałem.
Justyna

04.07.2022 09:18

Żenujące zachowanie agencji. Po negatywnych komentarzach wstawiają pełno jak dobrze w humanusie. Negatywne komentarze ukazują się pojedynczo i są wybierane. Kasa na czas? Niestety nie zgodzę się, jako jedyna agencja na zakładzie wypłaciła pieniądze po wielkanocy. Wysokość stawek i rodzaj stanowiska kompletnie niezgodny z umową. Brak ubrań. Nie polecam tej agencji nikomu. Przestańcie opowiadać ile odkładacie. Paliwo? Kwatera? Dojazd do domu? Za darmo macie?
Andrzej Lepicki

28.06.2022 16:50

Zadbane i w sumie nie jakoś bardzo drogie zakwaterowanie Kasa na czas

03.07.2022 15:36

Nie ważne czy kasa się zgadza, ważne że na czas. Ha, ha, ha, wiem coś o tym bo pracowałem przez tego pośrednika.
Michał

03.07.2022 15:07

W Polsce miałem dość ciężko o pracę, do tego teraz kredyty to jakiś żart i trzeba było szukać jakiegoś ratunku. Humanus bardzo mi pomógł za miesiąc pracy na spokojnie mogłem odłożyć na 2 raty i w sumie nie bieduję bo i jeszcze mogę coś sobie odłożyć dla siebie.
Wiktor

02.07.2022 15:20

Wlasnie zlecial 1 tydzien. Wiadomo ze to nie to samo co w domu ale na warunki do mieszkania nie ma co sie czepiac, cieplo na glowe nie leci czysto i schludnie
Raczko

30.06.2022 17:03

Praca jak praca, wiadomo trzeba pracować. Co do stawek to powiem szczerze ze na pewno jest lepiej niz w Polsce bo zarabiam 3 razy tyle Co do kwater to sie nie wypowiem bo mam wlasne zakwaterowanie ale humanusa moge polecic

01.07.2022 10:15

A ile razy więcej wydajesz na utrzymanie ,paliwo ect.? O mieszkaniu nawet nie Wspomnę. Bo poniżej 400€ nie znajdziesz. Chłopie, 3 X więcej to za tyle jadą tacy bez zawodu, bez języka, bez stażu. I nie trzeba dużo szukać. Tu, na tym portalu ogłaszają się też i z Polski pracodawcy. Sprawdź ile oferują.

30.06.2022 14:29

W porównaniu do 2 poprzednich agencji to pokoje lux
Worker

28.06.2022 14:43

Jestem spawaczem mig mag, była jednak oferta spawania na gazie aktywnym więc się pokusiłem. Jeśli chodzi o stawki to nie narzekam bo wypłata całkiem dobra jak na moje doświadczenie Jeśli ktoś się zastanawia to polecam bo warto spróbować.
piotr

28.06.2022 12:30

Z pracy jestem zadowolony robię na cnc i miałem już nieprzyjemności z kilkoma agencjami. Tutaj jak na razie wszystko jest spoko a powrotu do Pl nie planuję - bynajmniej szybko
Brego

30.05.2022 15:09

Praca jak praca. Pensja na czas, nikt się nie spina. Nie mam powodu, żeby narzekać.
Jakub

10.06.2022 11:11

W Humanusie jest niska stawka podstawowa więc nawet te nadgodziny się nie opłacają. W 8 godzin nie zarobisz porządnie, za kwaterę odejmij najmniej 500, plus dojazd do pracy ( nie ma dojazdówki). Diety za pracę na weekend nie ma. Nowi pracownicy przychodzą z większą dieta niż stary pracownik. Brak ubrań roboczych, o wszystko trzeba się upominać. Cykliczne podwyżki to ściema. Dodatki również. Co z tego, że powiedzą że 50 euro premii po 3 miesiącach jak to brutto. Są duże lepsze agencje.
Waldiksg

28.06.2022 00:49

Ponieważ pracuje przez tą agencję.
Darek

27.06.2022 23:02

Dobre warunki pracy, pewna umowa
Bapo

27.06.2022 16:10

Zadowolony
Adrian G

27.06.2022 13:15

Szczerze mówiąc to złego słowa nie mogę powiedzieć, największy problem jaki miałem to po prostu językowy.

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH