Humanus Personalservice GmbH

5 Dodaj opinię
Humanus Personalservice GmbH
5 104 6 1

Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Fajny

Pracuję jako spawacz dzięki temu pośrednikowi i zarabiam 3 razy więcej niż bym zarabiał w Pl więc nie wiem jaki macie problem

Niko
@Fajny 16.01.2019 08:35

U mnie też coś takiego - koło trzech razy więcej co zarabiałem w PL, a warunki są o wiele lepsze.

Niko

Pracuję i jestem zadowolony. Bardzo dobre warunki pracy!

TJ

Pełen profesjonalizm, warto im zaufać. Dobre oferty pracy. POLECAM!

Szukasz pracy?

Kriss

Czy posiadacie oferty bez znajomości niemieckiego,a np. z angielskim?

Humanus Personalservice GmbH
pracodawca
@Kriss 30.01.2019 17:42

Witam, Niestety tylko z językiem niemieckim. Pozdrawiam

Zawodowy spawacz
@Humanus Personalservice GmbH 31.01.2019 07:57

To jak to się ma do tego co piszecie w swoich ogłoszeniach: http://www.poloniusz.pl/o1-28egbb/ Cytuję "Wymagania - mile widziana komunikatywna znajomość języka niemieckiego - doświadczenie zawodowe - świadectwo ukończenia szkoły lub certyfikat lub wieloletnie doświadczenie" To albo jest wymagana znajomość, albo nie. Miałem zamiar aplikować do was ale takie nieścisłości powodują wątpliwości. Pozdrawiam

Humanus Personalservice GmbH
pracodawca
@Zawodowy spawacz 05.02.2019 19:01

Witam, Co jakiś czas mamy oferty pracy, gdzie język niemiecki nie jest wymagany w stopniu komunikatywnym. Nie jest również tajemnicą, że większe szanse na zatrudnienie mają osoby z językiem. Pozdrawiam

Gosc

Gdzie wy macie ta super pracę. Tak chwalicie to napiszcie gdzie konkretnie w jakiej firmie i mieście. Czekam na odp.

Humanus Personalservice GmbH
pracodawca
@Gosc 30.01.2019 18:19

Witam, Proszę zadzwonić lub napisać na adres: arentowski@humanus-personalservice.de +48 785 435 800 Pozdrawiam

Ola

Czy agencja ma oferty również dla kobiet lub par?

Humanus Personalservice GmbH
pracodawca
@Ola 29.01.2019 15:16

Witam, Posiadamy przede wszystkim oferty w zawodach technicznych. Niestety dla par na chwilę obecną nie posiadamy. Pozdrawiam

Anonim

Super! Załatwili mi swietną pracę . Polecam!

Anonim

Super! Załatwili mi swietną pracę . Polecam!

anonimek

Świetna agencja! Normalną pracę dają i da się zarobić ;)

WIESŁAW PIĘTA

Firmę polecam w 100%. Od pierwszego kontaktu w ciągu tygodnia byłem już w pracy. Pracuje jako mechanik samochodowy w Niemczech.Kwatera jest Edyta.Rozliczenie zgodne z umową i pieniędzmi na moim koncie punktualność co do dnia. Firma zawsze służy pomocą . Moje sugestie dla Humanus Personalservice GmbH: Wszystko ok.polecam Lubię atmosferę w Humanus Personalservice GmbH za: Obsługa klienta

Adrian L

Polecam firmę, wszystko się zgadza wg. umowy.

Adrian P

Firma godna polecenia !

Andrzej
@Adrian P 29.10.2018 21:12

Zgadzam się, też pracowałem z tej agencji i brat pracował. Firma jest ok i pieniądze dobre

Spawacz00

A ja firmy nie polecam. Co innego przed podpisaniem umowy a później wychodzą same niejasnosci. Nikomu nie polecam

Humanus Personalservice GmbH
pracodawca
@Spawacz00 28.12.2018 22:13

Witam Panie SPAWACZ00, Dziękuję za kolejny anonim. Proszę napisać o jakie konkretne niejasności Panu chodzi? Przy każdej rozmowie z kandydatem, wszystko jest bezpośrednio omawiane i tłumaczone. Nasz pracownik zawsze ma u nas pomoc i wsparcie. Proszę napisac: arentowski@humanus-personalservice.de lub zadzwonić +48 785 435 800 Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Klipsu

Firma godna polecenia. Mechanik samochodowy praca ok. Kasa wg ustaleń więc też ok. Każda sprawa czy mała czy duża załatwiana bez problemów szybko i sprawnie.

Ostatni

Szybko kasuj... Nie idźcie do tej firmy!!! 2300€ proponują a nigdy tyle nie zarobisz chyba że przepracujesz 200h

Humanus Personalservice GmbH
pracodawca
@Ostatni 19.12.2018 18:13

Witam Panie "Ostatni", Dziękuję za kolejny anonimowy wpis. Proszę pamiętać, że każdy komentarz, który jest niezgodny z regulaminem a przede wszystkim obraźliwy, będzię automatycznie usuwany przez administratora strony. Niestety ale Pana informacje są nieprawdziwe. Nasi pracownicy potrafią zarobić o wiele więcej niż wyżej wspomniana suma :) Jeżeli ma Pan wątpliwości, proszę po prostu zadzwonić lub napisać. +48 785 435 800 arentowski@humanus-personalservice.de Pozdrawiam

Mariusz siejak

Bardzo polecam firmę Humanus. Fachowe podejście pełen profesjonalizm w przygotowaniu dokumentów i kwatery .Satysfakcjonujące zarobki pełen pakiet ubezpieczeń

Anonim
@Mariusz siejak 15.12.2018 09:36

Zgadzam się! Firma wyróznia się profesjonalnym podejściem i dba o pracowników

Waldemar

Witam wszystkich serdecznie co do firmy Humanus -to powiem wprost pracuję w firmie już ponad dwa lata i jest super wszystko na czas ,praca ok ,mieszkanie super z internetem nawet na wypasie ,w biurze Pani Beatka to wspaniała kobieta jak trzeba to we wszystkim pomoże ja jestem jej bardzo wdzięczny za pomoc w prywatnych sprawach złego zdanie nie powiem naprawdę polecam -Zdobysz Waldemar

Dawid Kramarz

Polecam firmę Humanus Personalservice GmbH Nürnberger Straße 64 86720 Nördlingen Pełen profesjonalizm. Super Kontakt z Panią Kempe i Panem Sebastianem jak i innymi pracownikami.Praca jak i mieszkanie super.

Pitek

Proponują a później znikają. Mimo próśb, ponaglen zero odpowiedzi. Dziwna firma. A szczególnie z tą ofertą 2200-2800 jak stolarz. To raczej ściana by przeciągnąć a następnie co innego zaoferować. Sam nie polecam. Moje sugestie dla Humanus Personalservice GmbH: Prosił bym o prawdomownosc a nie przeciąganie w kółko i robienie nadzieji

HUMANUS PERSONALSERVICE
@Pitek 09.11.2018 17:35

Witam Panie Pitek, Daje Pan negatywną opinie, chociaż nie przepracował Pan u nas ani jedno dnia... Proszę zrozumieć, że nie każdy znajdzie zatrudnienie bez języka niemieckiego lub kwalifikacji. Jeżeli ma Pan wątpliwości, proszę o kontakt: +48 785 435 800 +48 75 6199925 lub arentowski@humanus-personalservice.de Pozdrawiam Kamil Arentowski Humanus Personalservice

Robert

Bardzo fajna firma,Pan Kamil to naprawdę bardzo fajny i pomocny gość, w każdej sytuacji pomoże. Lubię atmosferę w Humanus Personalservice GmbH za: Organizacja pracy

Artur Lewandowicz

Artur Lewandowicz Firma godna polecenia . Profesjonalna obsługa.Firma rzetelna i godna zaufania. Dobre warunki pracy i dobre mieszkanie. Pracuje jako szklarz .Polecam.Wenn Sie in Deutschland als Glaser starten möchten, ist Humanus eine klare Wahl. Ich empfehle diese Firma.

anonymous
@Artur Lewandowicz 09.09.2018 09:50

Przepraszam jak mozna sie z nimi skontaktowac,chodzi mi o jedna oferte a nie moge jej zaaplkowac

Humanus Personalservice
@anonymous 10.09.2018 17:35

Witam, Proszę przesłać CV na adres. arentowski@humanus-personalservice.de Pozdrawiam Kamil Arentowski

Piotr

Polecam Pana Kamila z Agencji Pracy w Jeleniej Górze. Profesjonalna obsługa.Firma rzetelna i godna zaufania. Dobre warunki pracy i płacy. Dotrzymują słowa.

HUMANUS PERSONALSERVICE

Witam, Kontakt z naszym biurem był ograniczony z powodów organizacyjnych. Przepraszamy Państwa za niedogodności i dziękujemy za wyrozumiałość! Zapraszamy do kontaku pod podanymi numerami telefonów lub bezpośrednio w biurze. 58-506 Jelenia Góra Ul. Wiejska 86A Tel: +48 785 435 800 (kom.) +48 75 619 99 25 Fax: +48 75 619 99 26 Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:00 do 17:00. Pozdrawiamy! Humanus Team

daa

od dwóch dni dzwonię do oddziału w Jeleniej Górze i nikt nie odbiera. Podejrzane

Rumun
@daa 01.08.2018 09:07

Dzwonię od tygodnia pod wskazany nr tel i nikt nie odbiera ma ktoś może jakiś inny kontakt telefoniczny?

oddział zamknięty ?

Od miesiąca dają ogłoszenia rzekomo mając oddział w Zgorzelcu ale żadnego adersu tego oddziału nie podali tylko nazwę miasta więc gdzie się mieszczą ? Kolejne podejrzane ogłoszenie

hydrant

Podejrzane oferty pracy pojawiły się w ogłoszeniach szczególnie adres e-mail nie zgadza się z tym podanym na stronie. Był ktoś w Jeleniej Górze żeby sprawdzić czy tam firma ma faktycznie biuro ? Radzę dokładniej sprawdzić wszystko przed wysłaniem swojego CV

David M.

Wenn Sie in Deutschland starten möchten, ist humanus eine klare Wahl.

Kamil B.

Szczerze polecam. Rekrutacja szybka i konkretna. Wszystkie problemy załatwiane szybko i kompetentnie.Pięniązki tak jak obiecane i zawsze na czas.Mieszkania bardzo fajne. Szczerze polecam

Grzegorz Dz.

polecam firmę pracuję u nich ponad rok i nigdy z niczym nie miałem problemu naprawdę polecam

Mateusz Sarna

Firma Humanus Personalservice Gmbh jest warta polecenia nie tylko ze względu na miłą i kompetentną obsługę Pań z biura, ale również ze względu na bardzo dobre warunki pracy, zadowalające wynagrodzenie , a także dobre warunki mieszkaniowe. Obsługa biura służy zawsze pomocą i wsparciem. Z czystym sumieniem polecam.

Zostaw opinię o Humanus Personalservice GmbH - Jelenia Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Humanus Personalservice GmbH