4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Banek

19.12.2019 08:40

Jak zawsze na plus z humanusem mam wiele milych wspomnień. Jako agencja pracy są bardzo zaangażowani w dobro pracownika. Sam zarobiłem dobrą kasę i bylem dobrze traktowany a warunki pracy zapewniają lekkie dobrane pod twoje mozliwosci
    Kacpi

17.12.2019 09:04

Agencja pracy numer jeden, jak dla mnie zasluguje na renome. Dbają o pracownika i organizują naprawdę ciekawą i korzystna umowe i warunki. Zatrudnienie stabilne, zakwaterowanie zapewnione, mysle ze najwazniejsze kwestie zapewnione,polecam.
    Patryk

18.12.2019 09:49

Zgodzę się jedyna taka gdzie można liczyć na wsparcie i zapewnienie wszystkich potrzebnych kwestii
    Romek

18.12.2019 09:46

Dobrze się pracowało nie ma co narzekać.
    Konri

13.12.2019 12:11

Uczciwośc to ich domena, oby tak dalej, bo coraz milej mik sie z nimi wyjezdza- juz sie wdrożyłem i bardzo polubiłem się z humanusem ! Polecam kazdemu kto chce sie wyrwac z kraju i zarobic fajne pieniadze ;)

17.12.2019 13:20

Racja, jeszcze nie spotkałem się z takim zaangażowaniem z ich strony.

16.12.2019 10:10

Właśnie mija pół roku odkąd pracuję z Humanusem. Agencja jedna z lepszych na rynku, myślę że uczciwość to ich domena,zawsze służą pomocą i dotrzymują słowa; przejrzysta umowa i zapewnione benefity takie jak zakwaterowanie,a wiec o nic juz nie trzeba się martwić. Super.Polecam:-)
    Piotr

12.12.2019 13:56

Dużo ciekawych ofert pracy , wszystkie oferty maja dobre warunki, ogólnie z samej wspolpracy z humanusem jestem zadowolony-oby tak dalej.
    bula

13.12.2019 12:19

racja, co do ofert, zawsze coś ciekawego! warunki tez lekkie, nie ma co narzekac, ja tez jestem bardzo zadowolony
    Damian

12.12.2019 15:23

Dobry kontakt z agencją po wyjezdzie a troche sie zastanawialem jak to będzie. Naprawde jestem pozytywnie zaskoczony.
    Jasiek

11.12.2019 13:31

W zasadzie to agencja na 5 z plusem. Wszystko na plus,nigdy mnie nie zawiedli. Najbardziej wdzięczny jestem im za pomoc i zapewnienie zakwaterowania.
    Gość.

11.12.2019 13:29

Bardzo dobra organizacja pracy. Zawsze byłem zadowolony z warunków, które mi oferowali.
    Pono

10.12.2019 15:23

To spoko miejsce żeby się otrzaskać z pracą ale jak się odnajdziesz juz zależy od Ciebie. Tutaj nikt nikogo nie ocenia, a nowi jak są, to są szkoleni. Moim zdaniem spoko miejsce jak ktoś sie stresuje pierwszy raz jechać do pracy.
    Jaco

10.12.2019 12:36

Ile ludzi tyle opinii, wiadomo, ale mnie akurat się z Humanusem dobrze pracuje. Jestem stałym pracownikiem i nie zdarzyło mi się tu nic nieodpowiedniego. Wypłacalność, terminowość i właściwie to zawsze wywiazują się z umowy.
    Orski

09.12.2019 12:52

Agencja jest uczciwa, tyle mogę powiedziec. Nie miałem z nia nigdy problemów :-) wszystko na plus, nic na minus.
    wesołek

06.12.2019 15:17

Nie no pewnie że wszystko gra ale wiadomo że trawa jest zawsze bardziej zielona u sąsiada. Dla mnie gitara, Humanus to dobra firma z ciekawymi ofertami. Przynajmniej wiem ze pojade i zarobie a nie wroce goły i wesoły

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Operator maszyn (m/k/n)

Oettingen in Bayern

Laminiarz (m/k/n) – atrakcyjne warunki

Mochau

Hydraulik / Monter instalacji sanitarnych i grzewczych (m/k/n) - atrakcyjne warunki

Monheim

Rostek

06.12.2019 12:01

Po ponad 5 próbach wyjazdów z wielona innymi agencjami, humanus okazal się faworytem. Uczciwi i zawsze słowni,dotrzymują umowy i dają ogromne możliwości zarobku:)

05.12.2019 15:15

Humanus pomógł mi wiele razy! Wyjazdy z nimi są i zyskiem i przyjemnością:)
    ???

04.12.2019 15:41

jakos pracuje od kilku lat przez humanusa i nigdy nic mi nie brakowalo a glupi nie jestem i widze co podpisuje i co dostaje
    Mutek

05.12.2019 14:09

a co ty żyjesz od wczoraj na tym świecie? nie wiesz jacy są ludzie? każdy wszystko wie lepiej :D ja tam też uważam że narzekac nie ma na co, a warunki są w porządku. ale niech sobie każdy robi co uważa :)
    Krol

04.12.2019 09:57

Z humanusem jeżdżę od lat i wiele mu zawdzieczam:-) Jest dobra atmosfera i klimat zarobki duze na pewno muszę przyznać że się opłaca;)
    Vas

02.12.2019 14:02

Fajne warunki i fajni ludzie. Jedyna firma ktora powaznie traktuje ludzi ktorzy chca sie zrekrutowac do pracy.
    Karol

03.12.2019 15:33

I to jest podejście do ludzi, a nie czarowanie póki wszystko gra, a jak już chce się konkretów, to nieee ma. Ja też jestem zadowolony z kontaktu z Humanusem i na pewno się do nich odezwę za jakiś czas jak unormuje swoje sprawy.
    wesoły

02.12.2019 15:18

na kilka firm tylko z nimi udalo mi sie normalnie skontaktowac!! skandal !! a inni to z łaska odbierali telefony..... a tutaj to prosze i oferty na maila i warunki jasno mi opisali. tak mozna zyc hehe pozdro humanus
    Konik

03.12.2019 14:45

A bo tak sie w wiekszosci agencje zaharowuja. Jak swiete krowy. u mnie to samo bylo, a o Humanusie to przypadkiem uslyszalem jak juz zaczalem zalamywac rece ze nigdy pracy nie znajde.
    LumiTheH

03.12.2019 09:10

Super miła współpraca tylko z Humanusem ;-) Mega wiele już przeszedłem i wiele już przeżyłem z agencjami,ale Humanusa pragnę docenić za wszystko.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

MissY

02.12.2019 16:01

U mnie spoko- żadnych niepowodzeń na swojej ścieżce kariery z humanusem nie było. Agencja potrafi zmotywować do pracy, są słowni i porządni.
    Kristofer

28.11.2019 15:35

Dla mnie Humanus jest pewnego rodzaju szansą, bo jak byłem w dość poważnym dołku finansowym to pomogli mi znaleźć stałą pracę w Niemczech. Wielki szacun za podejście do ludzi.
    Kaj

26.11.2019 14:57

Prawda jest taka, że jak komuś chce chce pracowac i ma fach w ręku to znajdzie to dobre zatrudnienie. W Polsce to ja bym ie liczył na takie zarobki jak u Niemca a Humanus wie gdzie podbić
    Mikołaj

27.11.2019 14:17

Co prawda to prawda bo też musiałem zrezygnować tu z roboty na miejscy i wyjechałem do Niemiec.To prawda, że agencja jest w porządku i mają spoko oferty.
    Hilary

26.11.2019 11:46

Wyjazdy z Humanusem to dla mnie nie tylko praca i obowiązek, ale też przyjemność. Polubilem pracować za granicą, a nawet podszkoliłem język do perfekcji. Zarabiam dobrze, mam się dobrze, mogę polecić każdemu kto się jeszcze zastanawia.
    Dawid

22.11.2019 16:23

Witam jestem spawaczem od ponad 3 lat , mam uprawnienia mig-mag , tig , suwnica i wózek widłowy . Wykształcenie Średnie.Chciałbym podjąć prace w okolicach Berlina gdyż miałbym moeszkanie w Spandau u znajomych . Niestety nie znam języka Niemieckiego. Angielski na poziomie komunikatywnym . Byłbym zainteresowany praca od stycznia czy język byłby duża bariera ? Uważam się za bardzo dobrego spawacza i poradzę sobie z każda praca . Proszę o odpowiedz

23.11.2019 12:02

Witam Panie Dawidzie, na chwilę obecną poszukujemy osób tylko ze znajomością języka niemieckiego. Pozdrawiamy
    XYZ

20.11.2019 12:59

Czy można wyjechać z tą agencją jeśli nie zna się języka? Mam duże doświadczenie w pracy jako operator CNC jednak znajomość języka jest słaba tylko podstawy...
    D

21.11.2019 13:53

Język trzeba jako tako znać, ale tak o aby się dogadać. Żaden poliglota ze mnie ale sobie poradziłem. Podszlifuj troche podstawy i próbuj. Jak się w robocie dogadasz to już bedzie z gorki.
    kocioł

22.11.2019 15:06

No dokładnie. Ja też znam tylko podstawy i bez problemu sobie poradziłem tam w pracy. Tym bardziej że agencja dopasowuje do cb oferty więc to nie tak że jak jesteś mechanikiem to cie na produkcje rzucą

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

Kaz

20.11.2019 12:09

Pierwsze wrażenie po rozmowie - bardzo dobre. Widać zaangażowanie. Oby tak dalej, nie chce się rozczarować choć współpraca zapowiada się interesująco.
    wojtek

20.11.2019 09:26

Ja tam się cieszę, że trafilem akurat na humanusa bo przynajmniej spokoj ducha mam ze jak cos sie dzieje to zawsze mogę się odezwać do nich i coś załatwią, pomogą a nie wypinają się na pracowników i teraz to sobie sami radźcie
    Damian

19.11.2019 16:17

Ochów i achów nie miałem, ale co prawda to prawda można u nich uczciwie zarobić
    Darek

21.10.2019 12:27

Każdy może mieć swoją opinie ale moja jest taka że jak komuś się chce pracowac i ma obowiązkowe podejście to komplikacji nie będzie. Ja tam od roku jeżdżę w to samo miejsce. Czasem jak nie ma po co wracac to mi przedłużają pobyt zeby mi klopotu nie robic i zawsze mozna się z nimi dogadac.

22.10.2019 10:45

Też tak mialem. jednak co sie u Niemca zarobi to ... hehe :):) Ja tez siedzę w tym samym warsztacie od początku bo dobrze mi tu :):)
    Urban

12.11.2019 14:20

Spoko tam jest , myślałem że się rozczaruję ale w sumie nie ma co narzekać
    Gość

12.11.2019 09:13

Czy ktoś był z tą agencją w pracy jako mechanik? jak sytuacja na warsztatach? opłaca się?
    Okti

12.11.2019 12:26

Bardzo spoko- ja robiłem jakis czas i dobre pieniadze przywiozlem.Jakby nie patrzec to wedlug mnie jest najlepsza agencja a jesli chodzi strikte o mechanika to warunki sa fajne tak naprawde wszystko co Ci zapewnia to sie tego trzymają nie ma jakichs luk w umowie ja jestem zadowolony
    Erwin

12.11.2019 14:11

moj brat jezdzi z humanusem od lat i bardzo sobie ich chwali sam sie zastanawiam czy by nie podjąć z nimi współpracy
    Włodzio

17.10.2019 09:16

Bardzo spoko agencja. Nie zbywaja ludzi nawet jak ma sie wiecej pytan.
    Hubert

12.11.2019 14:07

Ja tak miałem w poprzedniej agencji jak zaczalem pytac o to czy dadza mi ciuchy do pracy to juz sie zaczelo kombiniowanie i krzywe spojrzenia. W koncu wyslali mnie bez niczego i 3 miesiace musialem pracowac z czego sam musialem oplacic sobie stroj. W Humanusie takie cos byloby nie do pomyslenia.

18.10.2019 11:40

sluchajcie jak ktos chce robic to bedzie robil i hajs tez dostanie, dziwne ze pracuje kilka miesiecy i zadnych problemow nie mialem
    Kazimierz

23.10.2019 16:12

Dokladnie. Myśle ze tu chodzi o zaangażowanie i to że niektórzy mają przysłowiowego lenia...
    krissss

12.11.2019 14:06

hehe wiadomo że by się chciało wiele za nic ... niestety. humanus bardzo dobrze radzi sobie z wyjazdami za granicę i stały nadzór i pomoc wobec pracownika, jestem wdzięczny
    Kali

25.10.2019 13:34

Fajnie mi się współpracuje z Humanus. Szczerze to nawet nie sądziłem że polubię pracę za granicą, ale generuje to nie tylko fajne pieniądze ale też radość.
    Daniel

12.11.2019 12:33

Jak dla mnie i po bagazu doświadczeń jaki posiadam to humanus jest jedyną godną polecenia agencją pracy wsród obecnych na rynku. Solidnie i lojalnie - wywiązuja się z umowy i tego, co obiecali.
    Krzysiek

12.11.2019 13:57

Praca fajna, warunki dobierają odpowiednie do twoich predyspozycji a więc w pełni wykwalifikowana agencja. Pomocni i konkretni, a to się w tych czasach ceni
    Romek

12.11.2019 12:28

Czy agencja powaznie w 100% wywiazuje sie z umowy ? Są jakies haczyki ?
    Remigiusz

12.11.2019 13:18

W moim przypadku wykazali się zaangażowaniem i poprowadzili mnie przez cały proces kariery pełną inicjatywą i ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony.

23.10.2019 10:13

Polecam pracę jako elektryk w tej agencji. Właśnie wróciłem do domu i jestem bardzo zadowolony. Pieniądze jak trzeba i warunki mieszkaniowe też miałem dobre. Było jak odpocząć po pracy.
    Rick

12.11.2019 11:11

Tez wyjeżdzalem do Niemiec jako elektryk. Teraz mi się trochę zdrowie sypnęło i mam przerwę, ale jak się wykuruję to znów podbijam do Humanusa. Może uda mi się wrócić w to samo miejsce. Fajnie by było bo ekipa zgrana, a szef do dogadania.
    nikos

12.11.2019 12:52

fakt, jako elektryk robilem przez parę mies. i mi się podobało, na pewno lepsza fucha i pieniadz niz w PL
    Karoll

29.10.2019 12:25

Super agencja pracy, bardzo odpowiedzialna za pracownika i dająca duże wsparcie.
    Waldi

30.10.2019 08:51

Gdyby nie Humanus to pewnie dalej bym tonął w długach po uszy. Porządni ludzie nie ma co. I pracę dobrą znajdą i słowem poratują.
    Misiek

12.11.2019 12:31

Mnie tak nie paliło za robotą, bo po prostu chciałem ją zmienić i wreszcie zarabiać jak człowiek i mieć normalną umowę, a nie wiecznie te zlecenia czy po znajomości. A wiadomo lata lecą i tak już kilka straciłem na śmieciówkach dlatego teraz jak mi dali do podpisania umowę o pracę to serio zobaczylem jak wygląda prawdziwy komfort pracy
    piotrek

31.10.2019 11:43

Pomogli mi się wdrożyć do pracy za granicą za co jestem bardzo wdzięczny i myślę że na długo z nimi zostanę. Lojalna agencja, a to rzadkospotykane w tych czasach....
    Marek mil

12.11.2019 11:53

w sedno, mi też pomogli a to był moj pierwszy wyjazd wiec nie powiem stres byl i to spory. dobrze ze sa jeszcze miejsca gdzie czlowiek czlowiekowi czlowiekiem
    Wiśnia

05.11.2019 10:34

Generalnie Humanus to naprawde spoko miejsce, żeby sobie ogarnąć jakąś porządną pracę. Mi ich polecił kolega jak wpadł do mnie i jak żona usłyszała że dobrze zarabia i ma fajne warunki do mieszkania to mnie tez wyslala do nich na rozmowe i w sumie dobrze ze sie posluchalem bo juz mi leci kolejny miesiac roboty i wszystko uklada sie tak jak powinno
    Grzesiek

12.11.2019 11:37

Mnie też do nich kobita wysłała, bo jej się pokazali na Facebooku. Troche jej nie wierzyłem, że to tak sprawnie pójdzie, za kolorowo mi to wyglądało ale się okazalo że miała racje. I umowa jak trzeba i ubezpieczenie. Wszystko zapewniają, kwatere, odież roboczą. W to mi graj.
    Bronek

04.11.2019 13:13

Bardzo dobra agencja pracy zdecydowanie najlepsza z jaką przyszło mi współpracować

12.11.2019 10:40

Racja. Humanus ma sporo pozytywnych opinii,także to już o czymś świadczy. Ja zaufałem opiniom, a bardzo zależało mi na znaleznieniu dobrej pracy w Niemczech. Jestem im dozgonnie wdzięczny za stały solidny kontakt,

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH