4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Pan

19.02.2020 15:02

Jak za granicę, to tylko z humanusem. Realne zarobki, dobra umowa i stały kontakt z przełożonymi.
    Ilka

18.02.2020 16:05

Polecam Humanusa :) Agencja, z którą fajnie się współpracuje !
    Aleks

18.02.2020 09:05

Jest to bardzo dobra agencja . Ja się nie zawiodłem, tak jak chciałem tak mam.
    Spawacz

18.02.2020 05:14

Pracuje lub pracował ktoś przez Humanus jako Spawacz Mag? Mają jakieś ciekawe firmy z pewnym zatrudnieniem?

11.02.2020 15:36

Pierwszy kontakt z agencją odbieram dość pozytywnie. Nie nastawiam się, bo wiadomo jak to bywa, ale miło, że odpowiadają na pytania i nie kręcą.

13.02.2020 14:53

Jak się nie ma nic do ukrycia to się odpowiada. To fakt, nie ma tu ściemy.

04.02.2020 20:21

Wojcio

05.02.2020 12:12

A to dziwne, bo ja miałem dobry pomysł i z hr i z opiekunem nawet na wyjeździe, a co do ubezpieczenia i innych to wszystko jest normalnie w umowie opisane. Nie wiem skąd zaskoczenie, kurde ale ja byłem za granicą juz kilka razy i nie miałem takich jazd
    K

06.02.2020 19:25

Potwierdzam
    Ugochukwu

31.01.2020 17:34

Witam macie moze jakieś informacje na temat pracy dla pary małżeństwa przez ta firme ????
    qwe

17.01.2020 20:20

Witam, może mi ktoś odpowiedzieć na kilka pytań i rozwiać wątpliwości? 1. Trzeba mieć doświadczenie przy obsłudze maszyn by pracować w Varcie jako operator maszyn? Można się do CNC przyuczyć? 2. Jak jest z kwaterami? Opłacane przez pracodawcę czy samemu, jaki koszt? Jakie warunki? Jak daleko do firmy? Współlokatorzy? Rodacy? 3. Ile dni urlopowych przysługuje? Płatny w pełni? Ewentualne chorobowe też? Są jakieś problemy jak jest się chorym? 4. W jakim systemie się pracuje w Varcie? Zmiany? Jak konkretnie? 5. Ile można tak realnie wyciągnąć kasy jako operator maszyn? Nadgodziny można robić? 6. Można rzeczywiście umowę na stałe dostać w Varcie czy ciągle przez agencję? Z góry dzięki, pozdrawiam.

20.01.2020 05:52

Witam, Szczegółowe informację dotyczące danej oferty otrzyma Pan pod numerem tel. 785 435 800. Pozdrawiamy
    karol

30.01.2020 14:16

Ja skierowałem do nich maila z pytaniami o swoje konkretne stanowisko i dostalem szereg informacji polecam sie z nimi kontaktowac bezposrednio mega mili ludzie
    arkadiusz

22.01.2020 15:27

Spoko opcja z humanusem- naprawdę się opłaca wyjeżdzac z nimi. Wiele lat spedzilem za granica w robocie w różnych miejscach-jakis tam dochód był ale wszystko na własna reke trzeba bylo zalatwiac placic itp; Tu oferuja kwatere co jest chyba najwiekszym odciazeniem i stabilna umowe. Warunki roboty sa okej tak naprawde nie mozna narzekac
    gosc

23.01.2020 11:23

Zgodzę się Arkadiuszu. Agencja zasługuje na renomę dzięki swojej uczciwości na która pracowali tyle lat. Myślę że grono ich pracowników jest duże i zadowolone.
    Roger

30.01.2020 14:14

Tez mam na swoim koncie juz mnostwo agencji i firm posredniczacych w wyjazdach i humanus spisal sie najlepiej.
    Patt

29.01.2020 09:01

A według mnie to najlepsza agencja z jaką do tej pory miałem do czynienia bo nie dają haczyków, szanują człowieka, mają ofert dużo więc jak masz trochę chęci do pracy to wyjdzie na tym mega korzystnie
    patryk

30.01.2020 14:12

Zgodze sie z Toba... Mega działania doceniam ich
    Bohdan

28.01.2020 15:09

Bardzo dobra agencja oceniam 5/5
    Ludwik

29.01.2020 15:01

Myślę że to odpowiednia ocenia dla tej agencji. Każda formalność i każdy szczegół zapięte na ostatni guzik.
    Majecki

30.01.2020 14:09

Czy pracowaliscie na produkcji z humanusem ? Jak to tam wygląda czy ktos powie. Slyszalem same dobre rzeczy
    Roger

30.01.2020 14:05

Uwielbiam wyjezdzac z humanusem do pracy. Jest to bardzo satysfakcjonujace gdy wracam z takim budżetem :)
    Pawel

30.01.2020 14:06

A gdzie pracujesz i przy jakim sranowisku ? Ja planuję się przenieść z elektryka na jakieś inne i czekam na jakieś rekomendacje ?
    Rusky

29.01.2020 09:09

Profesjonalna agencja, dbajaca o dobro pracownika i pomagająca przy formalnościach. Polecam
    Rooom

30.01.2020 13:31

Mega podoba mi sie tu to że załatwiają wiele poitrzebnych rzeczy o ktorych działajac na wlasna reke bym nawt nie pomyslał- dzieku temu oszczędzam i wiecej przywozę

30.01.2020 13:53

Ja tez z pracujac dzieki tej agencji mega duzo zaoszczędziłem. Mam nadzieję że nie zmienią standardów bo są wyosoki i super mi się pracuje
    Rooom

30.01.2020 13:30

Super firma z ogromnym potencjałem
    Dawid

30.01.2020 12:42

Lubię wyjazdy z humanusem bo są zaplanowane i zawsze zadbane jest o każdy szczegół.
    Robert

30.01.2020 10:24

Tez naleze do tego zadowolonego grona z tym ze czesto zmieniam miejsce pracy tam gdzie potrzeba tam jestem ale ma to swoje dobre strony. Pracuje jako elektryk i na niemieckiej umowie moje zarobki dobijaja do 3tys euro co jest dla mnie kamieniem z serca . Do tego dostaje dodatki swiateczne, podwyzki, zaliczki Nie zmienilbym pracy
    Tomek

30.01.2020 10:09

Moja ulubiona agencja wszystko załatwione na tip top. Wszystkie formalności załatwili oni i jestem mega wdzięczny za to. Sama praca to zależy wiadomo od stanowiska ale z tego co wiem humanus ma do zaoferowania wiele ofert przeróżnych
    Motrek

30.01.2020 08:34

Rozpocząłem współpracę z humanusem okolo 2 lat temu i zleciało w mig:) Fajnie sie pracuje bo miła atmosfera umowa solidna bo jednak niemiecka, a wynagrodzenie mega satysfakcjonujace:)
    Alojzy

30.01.2020 09:10

No ja robilem jako operator maszyn i z tym się zgodzę w kraju nigdy takich pieniedzy bym sie nie dorobil a z doswiadczenia jestem operatorem
    Piotrek

30.01.2020 09:17

To mialem to samo z tym ze jako blacharz - smieszne warunki w kraju,robota od switu do nocy a pieniadze tak marne ze wam mowie. Teraz wiem ze z humanusem oplaca sie wyjezdzac
    Olus

30.01.2020 08:31

Super opcja w znalezieniu pracy. Jestem bardzo zadowolony z Humanusa i nie zmieniłbym pracy na żadną inną
    Ludwik

29.01.2020 14:59

Podoba mi sie praca z Humanusem wyjazdy do Niemiec wiele mnie nauczyly i dzieki temu tez wiele zarobilem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

Robson

29.01.2020 08:55

w humanusie kozacko wyglądają zarobki ja jestem mega zadowolony z wyjazdów !
    Bobby

29.01.2020 08:57

Tego nie można agencji zarzucic. Stale wysokie wynagrodzenia, dobre warunki i umowa.
    Rafik

27.01.2020 14:34

Nie od dziś wiadomo że praca za granicą przynosi bardziej owocne zyski niżeli ta w kraju a jak ma się pomoc agencji np Humanusa to już w ogóle ;)
    olimp

28.01.2020 15:18

akurat przez humanusa mozna niezle zarobic to prawda
    Piiiiotr

28.01.2020 15:59

Nie ma co pracowac w pl jak w niemczech jakie warunki o ferują zwłaszcza Humanus ;)
    Natan

27.01.2020 16:17

Humanus fajna sprawa zwłaszcza jak ktoś nigdy nie wyjeżdzał za granicę to z tą agencją spoko niżeli na własną rękę
    Woloski

28.01.2020 15:52

Potwierdzę bo sam miałem kryzys a odkąd zacząłem współpracę z humanusem, to wszystko się zmieniło Mega polecam tę agencję

24.01.2020 14:21

pewna i zaufana agencja, jesli wciaz szukasz to lepiej nie trafisz !! Słowni i zapewniają dobrą solidną robotęgdzie mozna naprawde meg adobrze zarobic , a jak ktoś rodzinę ma na utrzymaniu czy kredyt do spłacenia to najlepsza opcja.
    Olix

27.01.2020 14:45

Oj to prawda ja dzieki pracy z humanus zaoszczędziłem kasę na spłate kredytu i dzieki dlugoletnim wyjazdom udało mi się tez wyremontowac dom wiec bardzo opłacalny interes polecam
    Bohdan

28.01.2020 15:11

Potwierdzę Twoją opinię Romku U mnie rowniez wszystko na plus jestem zadowolony z wynagrodzenia
    Marecki

28.01.2020 14:03

Bardzo polecam! Uczciwi ludzie i czytelna umowa. Zarobki zależne od stanowiska ale bardzo polecam.
    Olek

28.01.2020 11:34

W Berlinie pracowalem jako elektromechanik -robota raczej do ciężkich nie nalezy w sumie to dla osob ktore lubią takie majsterkowanie. Ja akurat skonczylem technikum mechaniczne i pracy w polsce jakos nie moglem znalezc a jak juz cos to slabo placili. W koncu wyjechalem dzieki humanusowi i zarabiam 3x lepiej to sie ceni

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

MarekJastrząb

28.01.2020 11:28

Agencja chyba ma mnóstwo zadowolonych pracowników z tego co czytam. W sumie nie ma się co dziwić, bo zapewniają naprawdę ludzkie warunki. Umowa i wszystko, co konieczne w utrzymaniu się za granicą jest zapewnione. Ze świeczką takiej agencji szukać w tych czasach!

28.01.2020 10:37

Mnie się podoba współpraca z Humanusem. Przebiega miło i w kazdej sytuacji mogę na nich liczyć.
    Patryk N

24.01.2020 14:07

Daję ocenę 5 ponieważ bardzo podoba mi się umowa z Humanusem. Mam solidna umowe która daje mi owocne wynagrodzenie.

20.12.2019 11:32

polecam tę agencję i doceniam za wszelkie działania i pomoc.
    Ronald

22.01.2020 14:13

Jedna z lepszych moim zdaniem agencji tutaj przynajmniej zapewniają wszelkie koniecznosci; zakwaterowanie transport. Jestem bardzo zadowolony rzetelna i uczciwa firma
    Darko

24.01.2020 10:11

Agencja numer jeden :) Kazdy kto współpracował ten wie
    Darko

24.01.2020 09:58

Długo pracowałem za granicą - praktycznie całe lata ale zawsze na wlasną rekę a to nie to samo.. za wszystko zadbac trzeba bylo samemu a to i czasochlonne i kosztowne W końcu odkryłem humanusa i wszystko się zmienilo... oogromne zaangażowanie i stały uczciwy kontakt umowa jasna przejrzysta zakwaterowanie zapewnione
    Romek G

23.01.2020 15:30

Jestem bardzo zaszokowany jak przyjemnie może być wyjeżdzajac do pracy za granice z agencja!
    Pytacz

28.11.2019 10:30

Czy ktos pracuje w Varcie w Nordlinger przy obsludze maszyn i jak to tam wyglada
    zygmunt

22.01.2020 14:12

Dobrze warunki nie sa takie ciezkie i naprawde mozna spoko kasę zarobic ! Umowa stabilna zadnych haczyków można im zaufac w 100 procentach
    Pyrku

23.01.2020 11:27

Powiem tak pracujesz to masz- coś za coś. Praca wymaga, ale też daje owoce. Osobiście z humanusa jestem zadowolony.
    Lol

22.01.2020 18:35

Szkoda ze nie maja ofert pracy bez języka niemieckiego....
    Miko

22.01.2020 14:10

Pracowalem z Humanusem 5 lat temu Czy ktos moze powiedziec czy od tamtej pory nastaly jakies duze zmiany Planuję podjąć współpracę ponownie bo przyznam że byłem zadowolony
    qaz

17.01.2020 20:15

Miko

15.01.2020 15:35

Bardzo fajna agencja Wiele perspektyw i możliwości!
    Pit26

09.01.2020 18:53

Dzień dobry. Czy są oferty pracy przy dociepleniach?mam doświadczenie (praca w Polsce, Szwajcarii,krótko w Niemczech,aktualnie w Irlandii,ale planuję pracować bliżej,j. niemiecki i angielski bardziej niż komunikatywny.

10.01.2020 09:08

Witam, Proszę wysłać dokument CV na adres: [email protected] Pozdrawiam Humanus Personalservice
    Pioner

31.12.2019 09:11

Z Humanusem dobrze mi sie wspołpracowało długi czas. Wiele doswiadczenia można bylo nabrać a przy okazji spoko kasę zarobić. Także pragnę agencję docenic!
    Waldi

17.12.2019 13:29

Dla mnie dobre miejsce, żeby zdobyć trochę doświadczenia za granicą. Gdyby nie oni pewnie dalej gniłbym w swojej starej robocie za marne pieniądze.

20.12.2019 11:39

Ja też dzięki humanusowi rozwinąłem skrzydła za granica. Jestem bardzo zadowolony!

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH