4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Precz z Agencjami

12.04.2020 22:58

Płacą najlepiej z wszystkich pozostałych agencji pracy. (usunięte przez administratora) Jedną z 5 ciu Agencji na całą Polskę. (usunięte przez administratora)
    Maniek

30.03.2020 09:18

Zamierzam jechać z nimi do pracy. Ktoś coś? Słyszałem sporo opinii o nich pozytywnych. Może ktoś ma jakieś świeże info
    Kamil

07.04.2020 13:52

Ja zdecydowanie polecam. Mają sporo ofert więc coś na pewno znajdziesz. Nie wymagają też Bóg wie czego, więc nie ma problemów żeby jakąś fajna robotę wyłapać. Co do pieniędzy to wydaje mi się, że wszystko już zależy od tego jaka oferta.
    karol

09.04.2020 08:48

Ogólnie praca ok, nie ma sie do czego przyczepić. Jasno określone warunki, czlowiek wie przed wyjazdem co bedzie robil, pieniadze tez dobre, a i sporo mozna sie nauczyc tez.
    Wito

08.04.2020 08:42

Taka agencja to teraz rzadkość. Pewni i słowni. Nie kantują, tylko rzeczywiście pomagają człowiekowi
    karol

09.04.2020 08:47

Zgadzam sie w 100%. Dają dobrą pracę i chwała im za to :)
    Bori

02.04.2020 22:24

Warunki w porządku, z ludźmi idzie się dogadać. Ludzie naprawdę ok, profesjonalni i kompetentni.
    Kamil

07.04.2020 13:50

Zgadzam się, pewna i sprawdzona agencja, która rzeczywiście pomaga.
    Tak45

20.03.2020 13:45

Na najbliższy czas mój pomysł to praca w Niemczach, przy współpracy z agencją Humanus. Gwarantują zwrot kosztów dojazdu, ale tez zakwaterowanie i regularne podwyżki. Są to warunki, o których można w Polsce niestety pomarzyć...
    Karol

27.03.2020 16:38

u nas to zakwaterowanie, to namiot na osiedlu :D a tutaj tak - wszystko normalnie,
    nastka

27.03.2020 16:36

Jestem niestety byłym pracownikiem ale bardzo lubię tę agencje. Dobre warunki pracy, kontakt z ludźmi, wypłata na czas. Miło wspominam
    Andrzej

20.03.2020 11:31

Polecam, ze strony agencji można liczyć na duże wsparcie podczas wyjazdu do pracy. Praktycznie zapewniają wszystko co potrzebne.
    Bart

26.03.2020 14:34

To prawda, U mnie tez załatwili wszystko na tip top od a do z :)
    Grzes

25.03.2020 10:33

Wiele razy wyjeżdżalem z humanusem i za kazdym razem to samo zadowolenie. Widac agencja lubi angazowac sie w dobro pracownika. Dobre zarobki to najwazniejsze.
    Bart

26.03.2020 14:31

Ja rowniez jestem zadowolony a wysokie zarobki za granica to dla mnie podstawa. Polecam Humanusa
    jacek

26.03.2020 14:02

od lat jestem zadowolonym współpracownikiem humanusa. cenie sobie te agencje i nie zmienilbym na inna
    Anix

26.03.2020 14:01

Jak najbardziej polecam. Żadnych problemów - współpraca super.
    Tomas

26.03.2020 09:16

Doceniam humanusa za lata dobrej wspolpracy. Zawsze wszystko na plus i godziwe zarobki
    Lukas

25.03.2020 12:17

Brak obiekcji z mojej strony -wszystko jak najbardziej ok polecam
    Dinoo

04.03.2020 15:47

Dobra agencja, nie ma co tworzyć farmazonów. Po prostu konkretnie podchodzą do sprawy. Nie ma bajeczek i czarowania. i za takie podejście ich lubię.
    Kari

17.03.2020 10:56

Racja Humanus to jedyna taka uczciwa i stabilna agencja z jaką miałem okazję współpracować
    Artur

23.03.2020 14:51

To prawda. Rzeczowi,konkretni i odpowiedzialni. Jak dla mnie,nie ma lepszej agencji organizującej wyjazdy pracownicze.

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Mechanik autobusów (m/k/n)

Sachsen

Operator maszyn (m/k/n)

Oettingen in Bayern

Hydraulik / Monter instalacji sanitarnych i grzewczych (m/k/n) - atrakcyjne warunki

Monheim

Artur

23.03.2020 14:50

Wszystko dograne na plus. Każdy wyjazd wspominam dobrze. Z zadnym nie było problemów. Humanus wykazał się duża inicjatywą i wsparciem. Wyjazdy do Niemiec stały sie dochodowe. Polecam
    Aleks

23.03.2020 09:11

Cenię humanusa za długą współpracę i za to że zawsze dotrzymują słowa. Jestem w pełni zadowolony i nie zmieniłbym agencji na żadna inną.
    Max

23.03.2020 09:03

Jak dla mnie- na plus. Byłem sceptycznie nastawiony do agencji tego typu ale humanus zmienił mój punkt widzenia. Bardzo dobre warunki a do tego zakwaterowanie, transport zapewniają oni.
    Patrick

12.03.2020 13:32

Humanus to rzetelna agencja, przekonałem się o tym po wielu wyjazdach do Niemiec. Wykazali się dużym zaangażowaniem. Jak najbardziej polecam!
    Łukasz

18.03.2020 10:28

To prawda Wiele lat jeździłem do Niemiec bez agencji wieć teraz mam porównanie- moim zdaniem o wiele bardziej opłaca się jeździc z Humanusem
    Łukasz

18.03.2020 10:24

Witam współpracuje juz 2 lata z ta agencja i jestem bardzo zadowolony. Nie zmienilbym tej agencji na zadna inna
    Kari

17.03.2020 10:54

Wszystko w porządku. Agencja pomogła znaleźć mi odpowiednią pracę z której w pełni jestem zadowolony. Wszystko na czas, stały kontakt a ja to bardzo cenię i wobec tego polecam.
    Romek M.

16.03.2020 13:59

Polecam agencja godna polecenia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

John Snow

29.11.2019 13:13

Czasem zdarza się zapierdziel i trzeba przycisnąć, ale tak to spoko. Szczerze mimo to ja lubie te prace i faktycznie oferuja stabilne warunki zatrudnienia. Najważniejsze, że z wypłata problemów nie ma.
    czesiek

08.02.2020 22:53

A kto ci to powiedzial. Znam conajmniej 3 osoby z tzw. ulicy ktore sie tam dostaly.
    barteczek90

12.03.2020 13:12

No lepiej przycisnąć za dobre pieniądze, niż za najniższą krajową. Z Humanus jestem od 2 lat i jestem bardzo zadowolony
    Mateusz

28.02.2020 12:26

Jak na pracę w Niemczech, to super. Warto jechac i przywieźć dobrą kasę a humanus dobrze o to dba
    Jasiek

12.03.2020 12:48

o, ja też w Niemczech siedzę od roku. Warto, to prawda. Humanus dziękuję :)
    Malysz

10.03.2020 12:01

Moja ulubiona agencja ! Stała współpraca oraz doba praca oraz zarobki Humanus jest dla mnie najlepszy
    Fred

08.03.2020 16:08

Witam. Szukam pracy jako ślusarz-monter. Mam doświadczenie i znam rysunek. Brak znajomości języka. Czy są jakieś oferty?
    Leszek

09.02.2020 20:14

42 lata doświadczenia zawodowego pracowałem w szesnastu krajach świata ,doświadczenie w zawodach -ślusarz -mechanik -monter- elektromonter-spawanie mag -elektroda prawo jazdy B C uprawnienia na wózki widłowe ,podesty ruchome, podstawy niemieckiego -szukam pracy najlepiej blisko granicy
    Hektor

01.03.2020 21:36

Sorry ale z Twoim bogatym doświadczeniem zawodowym (w co osobiście nie wątpię) możesz kariery w Rajchu nie zrobić, mogą szybko sprowadzić Cię na ziemię- znam to z autopsji- pięć lat już się bujam w De, w Hum...sie także pracowałem...
    Maciej

20.02.2020 14:57

Dobre i realne zarobki przy ciekawych stanowiskach.
    Adrian2

28.02.2020 12:51

tez podoba mi sie duza mozliwosc wyboru stanowisk do pracy. zarobki też są super

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

Zainteresowany

18.02.2020 10:39

Czy ktoś pracuje lub pracował jako Spawacz Mag przez tą firmę??
    Maks

27.02.2020 15:37

Całkiem okej,przyznam szczerze że zarobić można super
    Adrian2

28.02.2020 12:50

Pracowałem ale potem się przeniosłem Ogólnie w porządku myśle że możesz spróbować A jak się nie spodoba to z humanusem możesz się dogadac w kazdej sprawie,pozdrawiam
    Majtyk

28.02.2020 10:56

Humanus to dobra agencja podoba mi sie współprca.
    Antek

13.02.2020 15:12

Czy wpsolpraca z zarządcami jest stresujaca? Zalezy mi na aplikowaniu do pracy ale sie strasznie stresuje!
    Morty

28.02.2020 08:52

Naprawde nie masz sie czym strasowac. Ekipa humanusa jest mega spoko Ja tam im zadawałem mnostwo pytan i normalnie uprzejmie odpowiadali
    tom120

12.04.2020 16:49

Czy ci ludzie w biurze nie śpią. Pieją z zachwytu nad sobą. Humanus wcale nie jest taką super firmą ....szczególnie jak nie chcesz już dla nich pracować. (usunięte przez administratora)
    Morty

28.02.2020 08:49

Polecam prace z humanusem, rzetelna i uczciwa agencja
    Antooni

27.02.2020 15:36

Mi się współpraca podoba póki co nie zamierzam zmieniac pracy. Huamnus zapewnia mi to czego potrzbuję
    Ted

26.02.2020 11:49

Nie jest źle . Jak na niemieckiej umowie to wręcz powiedziałbym że super. Najlepsza kasa, która w pl niemozliwa do zarobienia przy takich stanowiskach.
    Gracjan

26.02.2020 09:52

Jak na prace za granica to nie tak ciezko to raz a dwa super ze ogarneli formalnosci
    Mariusz

19.02.2020 09:00

Polecam tę agencję, nie spotkałem się dotychczas z niczym co by mnie zniechęciło do współpracy. Wysokie zarobki to priorytet, a tu mozliwe do osiągnięcia.
    panjan

25.02.2020 13:17

Potwierdzam sam sie o tym przekonalem jednak praca za granica to cos innego bez zawahania zdecydowalbym sie jeszcze nei raz na humanusa

25.02.2020 13:04

Odkąd zacząłem jeździć z humanusem, to polubiłem pracowac. Praca za tak dobre pieniadze motywuje mnie jeszcze bardziej.. Naprawde oplaca sie z humanusem jezdzic
    Antoni

24.02.2020 14:32

Super firma dla kazdego kto chce dobrze zarobic!
    Romek

21.02.2020 09:12

lubie wyjezdzac z humanusem do pracy bo zawsze mam wszystko dopiete na ostatni guzik
    Antoni

24.02.2020 14:31

To prawda, minumum formalności to duża wygoda, dobrze się z nimi wspołpracuje.
    praca

24.02.2020 11:20

Jestem z Gdańska czy po zakwalifikowaniu będę musiał udać się do Jeleniej Góry aby podpisać umowę ?
    Slawa

21.02.2020 20:20

Dobra agencja pracy. Dobra praca i warunki mieszkaniowe!????
    Natan

20.02.2020 09:19

Cenię sobie humanusa za wieloletnią i rzetelna współprace. Zdecydowanie kadzemu wahającemu się moglbym polecić.

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH