Humanus Personalservice GmbH

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

paweł

09.07.2020 10:08

Jak dla mnie agencja zdecydowanie na plus. Pieniądze fajne, warunki bez zastrzeżeń,
    drejk

14.07.2020 11:25

byłeś jakoś ostatnio? bo że wcześniej było ok to wiem, a jak jest teraz? coś się zmieniło?
    Kordek

13.07.2020 15:51

Byłem, zarobiłem, powróciłem :D Ale pewnie pojadę jeszcze raz, bo warunki są naprawdę ok
    Monter bram

11.07.2020 04:13

Witam jak wygląda wyjazd na montaż bram zjazdy co tydzień.? Narzędzia transport?
    Andrei

07.07.2020 23:56

Czy Państwo przyjmuje pracowników z Białoruśi, posiadam kartę czasowego pobytu jest ważna do 05.2021
    Adrian K.

03.07.2020 08:37

Najważniejsze, że wynagrodzenie jest zawsze na czas. Ogólnie pozytywnie
    2020

10.06.2020 15:41

Możecie coś powiedzieć o atmosferze jaka tam panuje miedzy pracownikami.Mam 26 lat i byłbym zainteresowany wyjazdem
    Arto

28.06.2020 13:34

Jak 26 lat to luz, większość ludzi w podobnym wieku, chociaż też i starsi są, jak potrafisz się dogadać z ludźmi to bez problemu, bo ludzie też zwady nie szukają
    Paweł

30.06.2020 09:26

Normalna atmosfera, każdy robi swoje i nie ma spin. Pogadać można, na miejscu wiadomo nie tylko sami Polacy ale można się z każdym dogadać, wystarczy tylko trochę chcieć.

03.06.2020 15:10

Agencja na którą każdy chciałby trafić - słowni i konkretni. Zdecydowanie polecam!
    Tomek

04.06.2020 14:49

Witam powiadasz ze polecasz agencję pracy a z kim jak najlepiej się skontaktować jeśli mogę zapytać Czekam na info pozdrawiam z góry dzienki ;))

29.06.2020 11:30

Tam wszyscy ogarnięci więc na kogo nie trafisz będzie ok.

26.03.2020 14:36

A jak z porozumieniami między zarządcami a pracownikiem? Kontakt? Atmosfera?
    Maniek

02.06.2020 08:31

U mnie nie było żadnych problemów. Na bieżąco można było liczyć na kontakt i pomoc.
    Dino

29.06.2020 08:38

Kontakt ok z biurem też, w razie jakichś problemów czy pytań normalnie można się kontaktować i otrzyma się pomoc. A na miejscu to już zależy na jaką ekipę się trafi, ale raczej zero problemów
    Dino

29.06.2020 08:37

Byłem dwa lata temu, potem tutaj miałem robotę, ale jadę od sierpnia z nimi znowu. Dwa lata temu było wszystko ok, zero problemów, dam znać jak będę już na miejscu jak teraz wygląda sytuacja.
    patryk

24.06.2020 11:40

Doceniam humanusa za lata dobrej wspolpracy. Zawsze wszystko na plus i godziwe zarobki
    Bohun

26.06.2020 11:01

Jeżdżę od trzech lat i polecam. Tak jak tu kolega wyżej pisze, czas leci, a jakość nadal wysoka
    Rezi

25.06.2020 12:31

Jak dla mnie agencja to totalny strzał w 10. Nie kombinują, nie bajerują, człowiek wie na czym stoi i czego może oczekiwać, duży plus za podejście do pracowników i informowanie ich o bieżących sprawach.
    Paweł

25.06.2020 08:31

Humanus to rzetelna i słowna agencja, przekonałem się o tym po wielu wyjazdach do Niemiec. Wykazali się dużym zaangażowaniem. Ze swojej strony jak najbardziej polecam!
    Tomek

16.06.2020 08:32

Agencja jak najbardizej na plus, pracowalem i nie zaluje ze sie zdecydowalem, praca moze i ciezka bywala ale kasa wynagradzala ilosc wysilku jaki sie wlozylo
    patryk

24.06.2020 11:42

zgadzam się że może i ciężko czasami, ale praca to praca :)
    Pito12

23.06.2020 10:36

Mi pasuje, wiadomo praca za granicą, ale dobra kasa, ludzie ogarnięci, więc jak ktoś chce zarobić to na pewno Humanus jest dobrą opcją
    Maniek

02.06.2020 08:30

Pracowałem kilka miesięcy, różne były sytuacje, ale w porównaniu do poprzednich pracodawców to tutaj jest naprawdę okej.
    Kołys

15.06.2020 09:58

Jak to wszędzie różne są sytuacje, ale ogólnie to i ja uważam że Humanus w porównaniu z innymi dwie półki wyżej co konurencja jeśli chodzi o podejście do pracowników.
    Kołys

15.06.2020 09:57

Jak do tej pory nie ma żadnych problemów. Na bieżąco o wszystkim informują, w razie pytań można liczyć na szybką i sprawną pomoc. Nie zlewają tematów. Polecam
    Nikita

13.06.2020 23:31

hej moj wujek chcialby pojechac do Varty na fabryke baterii na miejscu maja jakies testz wiedzy o bateriach,maszynach lub jezykowe? jak ludzie na fabryce i mieszkaniach? normalni? duzo Polakow? czy wystarcza buty z noskiem? jaka atmosfera i tempo w pracy? jest stolowka albo chociaz mikrowela? daja wode z baniakow? ile przerw w czasie zmiany? jest bardzo duże tempo czy można naprawdę z głową i bezpiecznie wykonywać pracę jak o czym zapomniałam to proszę piszcie DZIĘKI
    Amper. 7

10.06.2020 15:01

Witam. Zamierzam jechać do pracy przez tą agencję. Jestem elektryki i pracuje w niemczech już parę lat. Chciałem zapytam o zarobki i częstotliwość zjazdów do Polski. Z góry dziękuję za info.
    Tromba

29.05.2020 08:42

Polecam Humanusa :) Agencja, z którą fajnie się współpracuje !
    Kobe

28.05.2020 11:59

Ja tez pracujac dzieki tej agencji mega duzo zaoszczędziłem. Mam nadzieję że nie zmienią standardów super mi się pracuje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

26.05.2020 13:43

Pierwszy raz jechałem przez tę firmę, krok po kroku wszystko wytłumaczyli, nawet gdzie i jak zrobić badania, koszty, jak dojechać itd. Super. Dziękuję.
    Arek

28.05.2020 08:30

Zgadzam się w 100%. Najważniejsze to wiedzieć co robić, bo w przypadku innych agencji często jest tak że po prostu zostawiają Cię ze wszystkim, tutaj z kolei wiesz co, gdzie i jak, za to duży plus.
    Kamil

27.05.2020 08:33

Na agencję nie narzekam, bo wg mnie jak najbardziej trzymają się tego co jest ustalone :)
    Artur

25.05.2020 10:05

Ktoś teraz jedzie albo niedawno wrócił?

26.05.2020 08:53

Ja wróciłem z początku marca. Wg mnie agencja w porządku, wszystko to na co się umawialiśmy pokrywało się z tym co zastałem na miejscu.
    Andrzej

26.05.2020 13:11

Planuję teraz jechać. Z Humanusem jeżdżę od dwóch lat i jak do tej pory zero problemów. Chcesz wiedzieć coś więcej? Jak tak to pytaj śmiało.
    Arnold

12.05.2020 01:27

Szukają rekrutera z niemieckim. Jak się tam pracuje w biurze? Ludzie są ok czy nie warto aplikowac? Dajcie jakiś sygnał
    Magda

21.05.2020 17:35

A czy wiesz jaka brat mial podstawe brutto?
    Az

25.05.2020 12:21

Nieee, wiem jedynie tyle że na kasę "nie narzekał". Ja sama z kolei myślę że warto próbować jeśli ludzie chwalą, a co do kasy to i tak samemu trzeba wywalczyć jak najwyższą stawkę :) Pozdrawiam
    Rykoś

19.05.2020 10:23

Pracowałem i wg mnie ok. Dobre warunki, płacili na czas. Z ludźmi szło się jakoś dogadać.
    Kazek KRK

20.05.2020 13:06

A gdzie robiłeś i ile czasu? Chcę jechać bo widzę że mają sporo pozytywów.
    Rykoś

21.05.2020 09:15

Pracowałem jako ślusarz. No akurat ja to byłem kilka razy, połowę Niemiec zwiedziłem :D Bo i na północy i bardziej na południu.

18.05.2020 08:39

Pracowałem przez Humanus i polecam. Zarówno proces rekrutacyjny jak i kontakt oceniam bardzo wysoko. Wszytko poszło zgodnie z planem, a oferowane stanowisko i praca była zgodna z opisem.
    Dave

14.05.2020 12:26

Podczas mojego zatrudnienia(usunięte przez administratora) okazał się kompetentną osobą, która może łatwo dostosować się do nowych okoliczności i zawsze przezwyciężyć nieoczekiwane trudności. Wykazuje ogromną wiedzę fachową niezbędną do zajmowanego stanowiska. Pan Damian rozwiązuje wszystkie problemy, znajduje właściwą drogę nawet w skomplikowanych sytuacjach, skutecznie ocenia ryzyko i przewiduje związane z tym korzyści i straty. Zawsze starał się osiągać najlepsze wyniki podczas wykonywania zadań i nie był zadowolony z prostych i dostępnych rozwiązań. Pan Damian Klein jest odpowiedzialny, skrupulatny i ostrożny
    paaeer

11.05.2020 15:37

Agencja jest ok. Załatwiają wszystkie formalności, informują o wszystkim na bieżąco, dobry kontakt.
    Benek

03.05.2020 17:13

Witam dużo słodyczy na tej stronie. Jestem hydraulikiem można w ciemno zabiegać o posadę??

05.05.2020 10:08

Czy ja wiem czy słodyczy. Dobra agencja to ma dobre opinie. Sprawdź oferty, jak coś mają to śmiało możesz ruszać.
    Karol

30.04.2020 10:43

robota jak robota, oby $ się zgadzał i agencja była spoko, a humanus uczciwy wiec moge poelcic

27.04.2020 11:18

Agencję można polecić, wszystko zgadza się z tym na co się człowiek umawia. Jasno określone warunki współpracy.

27.04.2020 11:22

A mam porównanie co do innych agencji bo z kilkoma jeździłem za granicę. Humanus to najlepsza firma z tych wszystkich.

29.04.2020 13:10

No to jak masz porównanie to inna kwestia ;) Jak mówisz że ok to akurat dobrze, bo planuję jechać z nimi

11.04.2020 10:51

Dziewczyny jaki styl panuje w Humanus Personalservice GmbH?
    Majka

13.04.2020 09:05

Wg mnie jest wszystko jak najbardziej na plus. Z kilkoma firmami współpracowałam i humanus jest wg mnie najlepszą z jaką miałam styczność.
    Agata

29.04.2020 08:26

Agencja jak najbardziej ok, dają dobrą pracę za przyzwoite pieniądze.
    patrykos

21.04.2020 12:38

jak dla mnie najlepsze agencja na jaką można trafić
    Adrian88

23.04.2020 10:46

Mnie los tak doświadczył że gdyby nie oni to pewnie bym nie mógł związać końca z końcem. Udało się wyjechać i odbić od dna. Humanus, dziękuję!
    Spawacz

18.02.2020 07:06

Ktoś pracuje jako Spawacz Mag przez tą firmę?? Jakie warunki?? Jaka praca??

17.04.2020 08:40

Ja pracowałem dłuższy czas. Umowa jasna i konkretna. Według mnie trafić możesz różnie, ale ja miałem chyba fart, bo pracowałem z wieloma Polakami. Warunki mieszkaniowe w porządku.
    pablo

20.04.2020 09:51

Praca w porządku, mi pasowało bo jako spawacz pracuję prawie 15 lat. Nie było ciężko.
    Spitzefachkraft

18.04.2020 20:39

Ogólnie jest OK. Pensja jak w umowie.Najpierw pracowałem w jednej firmie, praca lekka, ale koszmarnie nudna i 4-brygadówka. Po rozmowie znaleźli mi zatrudnienie w innej i jest ok.
    Kita

16.04.2020 15:41

Wyjechałem z nimi do pracy. Jasno określone warunki, człowiek wie na czym stoi, na bieżąco o wszystkim informują.

14.04.2020 15:26

Jak dla mnie jak najbardziej ok jeśli chodzi o współpracę. Nie ma do czego się przyczepić.
    Misiek

15.04.2020 09:29

Powiesz coś więcej? Jak z kasą, jak z kontaktem? Chcę jechać za parę miesięcy i chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej ;)

16.04.2020 11:01

Kasa taka że w Polsce musiałbyś pracować na te pieniądze 3x dłużej. Kontakt jest praktycznie non stop, w razie pytań o wszystko można było dopytać i pomagali jak jakieś były nieścisłości.
    miki

30.03.2020 09:18

Uczciwa i wypłacalna firma oferująca zatrudnienie w dobrych warunkach pracy, wszystko przejrzyście i elegancko :)
    olek

14.04.2020 08:29

Zgadza się, ucziciwi. Miałem spory problem finansowy i mi pomogli znaleźć pracę przez co mogłem stanąć na nogi za co bardzo im dziękuję. Co do warunków są uczciwe, nie ma kombinowania jak w przypadku innych agencji. Masz jasno określone warunki i się ich trzymają ;)
    Marecki

13.04.2020 15:15

1.Czy prawdą jest że jest problem z wypłatą całego wynagrodzenia w firmie HUMANUS? 2.Czy Umowy o pracę są sporządzane w j. polskim? 3.Czy kontakt z firmą w okresie zatrudnienia jest rzetelny i stały? 4.Czy zlecenia nie są adresowane do tzw. Skoczków - np. na 1-2 tygodnie? Gdy umowa gwarantuje stałe zatrudnienie,a na miejscu okazuje się że Niemiec chciał "podgonić" najgorsze "roboty"? Umowa zawarta z HUMANUS, a praca w firmie niemieckiej. Jeżeli ktoś wyjeżdżał do pracy na 1-4 tygodnie, proszę nie udzielać odpowiedzi. Odpowiedzi "skoczków" mnie nie interesują. Również osób poniżej 40-tu lat.
    Majka

13.04.2020 09:06

Agencja jak najbardziej na plus. Wiadomo pracy raz więcej, raz mniej, ale ogólnie jest w porządku i raczej nie ma powodów do czepiania się. Jasno określone warunki i co trzeba robić ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH