4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Janoski

10.10.2019 16:15

bardzo rzetelna i odpowiedzialna agencja, znająca się na rzeczy i potrafiąca odpowiedzieć na najbardziej nurtujące pytania. ponadto potrafią pomóc w każdej kwestii i wszystko odbywa się na wysokim poziomie- zaczynając od rozmowy kwalifikacyjnej, aż do samego końca. polecam!
    Andrzej

15.10.2019 10:52

To jest standard u innych. Nie odbierać, nie odpisywać. Chyba tylko potrzebne im dane do wyłudzenia i nic więcej. Tfu...Ja przed kontaktem z Humanusem też byłem sceptycznie nastawiony do agencji pracy. Dobrze, że od każdej reguły jest wyjątek.
    bartez

12.11.2019 10:12

w punkt. ja na 4 agencje z którymi się kontaktowałem tylko od humanusa dostałem informację zwrotną i uwaga!!!! sami do mnie napisali na fb tylko dlatego, że skomentowałem post!! brawo...nikt nikomu łaski nie robi. widac, ze mają głowy na karku bo wiedza jak zjednak sobie pracowników. polecam!!
    Frezer CNC

12.11.2019 09:36

Wojtek W

Przebieg rekrutacji Generalnie to było tak że napisałem do nich na fb i poprosili mnie o CV na maila. Później skontaktowali się telefonicznie i tak już poleciało. Pytania Sama rozmowa rekrutacyjna trudna nie była, pytali czy sie porozumiem po niemiecku na poziomie podstawowym, zapewnili mnie o tym, że dostane wszystko czego potrzebuje, poinformowali o umowie, stawkach, wymiarze pracy, no ogolne warunki. Do tego podpytali o dotychczasowe doświadczenie i kursy, bo kilka w życiu zrobiłem.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    #FrezerCnc
    Wolf0404

08.11.2019 13:54

Co do agencji humanus nie mam zastrzezen pracowalem tam rok duze podzienkowania dla pani karoliny za caly okres pracy ale do prezesa filipa mam zadre bo malo ze zwolnil mnie(usunięte przez administratora)
    aloes

09.11.2019 09:56

Ja w swojej branży jak i wszędzie raczej nie ma takich problemów dwa dni lub dwa tygodnie zwolnienie lekarskie i nikt nikogo nie wyrzuca. Ciekawi mnie jak piekarz daję sobie radę przez humanus ale jak piszesz że zwalniają bo chyba przekracza kilka być może tygodni twoje leczenie to przyjmuje chyba ubezpieczalnia wypłaca chorobowe potem powrót to spoko, trzeba się też połapać w tym wszystkim no ale jednak lipa "alpejskie kombinacje" pilnuj w czasie choroby się martw biegaj i wyzdrowiej jak by mało było jeszcze do roboty a z anginą lub świńką to jest ciężko mówić :)
    papryk

08.11.2019 12:15

Nie ma się do czego przyczepić, wszystko poszło po mojej myśli i na dobrą sprawę jestem zadowolony z Humanusa!
    Mateusz

06.11.2019 11:53

Właśnie wróciłem do PL. Wyjazd udany, robota spoko. Teraz troche posiedze z rodzinka i znów tam wracam, już sie doagdałem z agencja. Super!!
    D

08.11.2019 12:08

No to widze kolego ze masz taki sam tryb zycia jak ja hehehe. Tez zjezdzam tylko posiedziec z familia a potem fru do roboty. No ale jak inaczej jak tylko tam mozna cos zarobic i zyc w godnych warunkach.
    Paterson

07.11.2019 16:27

Masa ludzi zrobiła dobrą robotę , oczywiście managerów humanusa 100% pozytywnych opinii Jestem pod wielkim wrażeniem. Szacun Tak trzymać!
    bogdan65

05.11.2019 14:43

Super mi się współpracowało z humanusem i muszę polecic kazdemu kto sie zastanawia nad wyjazdem do pracy za granice
    mistrz

04.11.2019 11:12

10/10 od kontatu przy rekrutacji przez załatwianie spraw związanych z wyjazdem po pomoc za granicą.
    Julian

30.10.2019 14:32

Jak na agencję pracy to Humanus sprawdził się super. Wszystko dopięte na ostatni guzik. kontakt stały i bez krętactwa.
    Nikols

28.10.2019 12:24

Jeśli ktoś się zastanawia nad pracą za granica, no to polecam Humanusa zdecydowanie, bo chyba jest to jedyna w pełni rzetelna i przyzwoita agencja. Utrzymują kontakt z pracownikiem w razie gdyby coś się działo, za co szanuję ich najbardziej.
    grzesiek

29.10.2019 09:32

nie wiem jak u innych ale ja jezdzilem na produkcje to faktycznie wszystko zawsze bylo jak nalezy i dostalem ciuchy robocze, zrobili mi szkolenie, badania. az w szoku bylem, bo jak robilem w PL to nie dosc ze dostalem smieciowke to jeszcze nikt sobie mna glowy nie zaprzątal, a tu?? klasa
    Tiim

28.10.2019 13:58

Humanus to bardzo dobra agencja, nie miałem z nimi absolutnie żadnych problemów
    ZOrro

25.10.2019 10:56

Lubie pracowac dobrze pracuje i zarabiam godne pieniadze. Dla mnie to jedyny uczciwy deal i dlatego lubia ta agencje
    wacik

28.10.2019 10:51

co racja to racja fajnie ze ludzie sa ogarnieci i z kasą też nie świrują jak reszta tylko wszystko na czas i tak jak w umowie. jakby wszedzie tak bylo to zyloby sie latwiej
    Marin

24.10.2019 13:56

Bardzo miła agencja ! Od lat jeżdżę do pracy za granicę, ale odkąd trafiłem na humanusa to w końcu jeżdżę tam chętnie.

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Operator maszyn (m/k/n)

Oettingen in Bayern

Laminiarz (m/k/n) – atrakcyjne warunki

Mochau

Hydraulik / Monter instalacji sanitarnych i grzewczych (m/k/n) - atrakcyjne warunki

Monheim

W trasie

24.10.2019 11:13

Bardzo porządni ludzie i pracę dobra potrafią znaleźć. ] Mi tam pasuje, ja nie narzekam. Jak się człowiek pracy nie boi to nie ma na co sie żalić. No i auto sobie tam kupiłem.
    Kazimierz

23.10.2019 16:07

Nie mam zarzutów co do agencji Humanus. Pomogli w wielu wyjazdach do pracy wiec jestem im wdzięczny za zarobienie dobrych pięniedzy i oprócz tego za poprowadzenie mnie przez formalności.
    Robek

21.10.2019 16:14

Znakomite podejście do pracownika! Nigdy wcześniej nie spotkałem sie z takim milym pracodawca i godziwymi pieniędzmi. Wszystkie formalności załatwione na 5+
    Kris

18.10.2019 13:07

Super wspólpraca od samego początku. Solidna umowa i robota, pomoc od początku do końca :-)

17.10.2019 19:51

abcde...

18.10.2019 09:28

Jakie masz petycje? Co mogli by poprawić?

17.10.2019 15:21

abcde...

18.10.2019 09:06

cztery euro tobie zabrali?, naucz się matematyki a zarabiaj tysiaka i siedź w pokoiku 1metrkwadratowy z czteroma osobami dwa to docenisz, daj mi swoje warunki chętnie wezmę.

02.10.2019 09:58

04.10.2019 17:27

Witam Panie Robercie, Większość naszych pracowników jest bardzo zadowolona przede wszystkim z pracy jak i późniejszej opieki. Kontak z Panem był bardzo częsty. Staraliśmy się szczegółowo wyjaśniać wszystkie Pana niejasności. Darmowe ubrania robocze otrzymuje od nas każdy pracownik. Wystarczy podać rozmiar. Mamy nadzieję, że inna agencja pracy sprosta Pana oczekiwaniom. Pozdrawiamy
    Gabriel Zajaczek

17.10.2019 19:58

Zgadzam się z Robertem, oni chyba sami siedzą całe dnie i piszą sobie te opinie co miesiąc coś się nie zgadza z wypłatą. Zresztą dla tych co umieją liczyć sprawa wyklaruje w krótkim czasie. W razie reklamacji jest tylko podawanie słuchawki między sobą(usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

jedrzej

17.10.2019 13:13

dzięki Humanusowi zarobiłem dobre pieniądze, a w dodatku cala moja kariera przebiegła bardzo przyjemnie i milo. jeszcze w zadnej agencji nie zostalem tak doceniony i dobrze traktowany
    Piotrek

17.10.2019 11:35

Półtora roku w Niemczech i nie miałem nigdy żadnych problemów. Kontakt z agencją jest owszem ale po czasie to już sobie człowiek sam jest w stanie coś tam ogarnąć choć nie pojechałbym nigdy na własną rękę bo co umowa to umowa. I świadczenia mam i sprzęt, ubranie i do kogos zadzwonić w razie co, a tak to móglbym sie co najwyżej podrapać.
    Dinozaur

15.10.2019 17:29

Czy ktoś pracował jako elektromonter? Czy są zapewnione wszystkie potrzebne narzędzia w miejscu pracy? Jak wyglądają kwatery i w jakich dzielnicach są zlokalizowane? Czy są bezpłatne miejsca parkingowe przy zakwaterowaniu?
    Kubeł

16.10.2019 10:05

Raz byłem tylko i jak pojechałem na miejsce to miałem kwaterę i samodzielny pokój z internetem. W pracy wszystko miałem zapewnione, a jesli chodzi o ubrania to to było po stronie agencji i też je dostałem. Jak się czegos potrzebuje to trzeba zgłosić i nigdy nie miałem z nimi problemów.
    Magik

15.10.2019 15:09

Polecam podjęcie pracy z Humanus :) Jednym słowem uczciwie, rzetelnie i miło. Miałem stycznosc z wieloma tego typu agencjo-firmami i żadnej nie wspominam dobrze- inaczej jest właśnie w przypadku Humanusa - można zdecydowanie ich wyróżnic
    AleksandraS.

14.10.2019 14:26

Naprawdę warto wyjechać do pracy za granicę z Humanusem. Ja wyjechałam do Niemiec i szczerze powiem, że nie ma się czego bać, a ja ani trochę nie żałuję. Pieniędzy nawet nie ma co porównywać do tych zarobionych w kraju na tym samym stanowisku- jestem pod dużym wrażeniem. Warunki bardzo korzystne.
    Wojtek CNC

15.10.2019 09:27

Co prawda to prawda. Niestety ale jako specjalista pracujący przy frezarkach w kraju nie byłem w stanie się dorobić i też wyjeżdżam z Humanusem. Mam jednego pracodawcę od roku i w końcu zarabiam jak człowiek. Szkoda, że tu się w pracownika tak nie inwestuje. Jak ktos ceni swoją robotę to niech jedzie chociaż spróbować jak smakuje praca gdy jest się traktowanym jak człowiek a nie maszyna.
    Mariusz Varta

30.09.2019 11:45

to będzie spora opinia... :) pracuję w Nordlingen od prawie 2 miesięcy. i powiem szczerze że jedyne na co mogę narzekać to pogoda :D. co prawda to prawda. fabryka Varty to przynajmniej dla mnie wymarzone miejsce, trafiłem na (usunięte przez administratora) team. atmosfera lajtowa, jak się robi swoje nikt się nie czepia. mieszkanie w normie, pewnie że zawsze może być lepiej, ale warunki godne, co do agencji, pierwsza wypłata przerosła moje oczekiwania, wypłacone uczciwie bez żadnych przekrętów, mieszkanie odliczone zgodnie z umową , dieta wypłacona tak jak trzeba. Karolina i Iwona z agencji są bardzo troskliwe i wyrozumiałe. zastrzegam że to jest tylko moja prywatna opinia, zawsze jakieś nieporozumienia się mogą zdażyć, jak wszędzie. Oczywiście opinie psują niektórzy Polacy nadużywający alkoholu i ci którzy myślą że na mieszkaniu są sami, kurcze, czemu nie słyszę żeby inne nacje się tak zachowywały??? czasem mi wstyd głośno powiedzieć że jestem polakiem.... przykre ale prawdziwe.
    Arek

11.10.2019 02:13

Witam , właśnie się tam wybieram , możesz mi napisać coś więcej jak wyglądają warunki mieszkaniowe ? Czy pokoje są jednoosobowe itp . Z góry dziękuje
    mariusz

14.10.2019 08:31

Czasowo wstrzymam się od komentarzy

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

miloszk

11.10.2019 13:30

Hummanus bardzo pomógł mi zdobyc porządną robotę i tym samym zarobić przyzwoite pieniadze wykonując zawód za który w kraju nigdy bym sie tyle nie dorobił. Ze swojej strony nic złego nie mogę powiedzieć więc polecam.
    vet

10.10.2019 16:11

No nie wiem, jak dla mnie agencja jest spoko, ale prawda jest taka, że nie sa jasnowidzami, a o swoje trzeba się upomniec. Ja jakoś miałem zapewnione wszystko, czego potrzebowałem, a jak mi czegoś brakło, to zwyczajnie dawałem znać. Czasem wystarczy się po prostu odezwać.
    Mikus

25.09.2019 13:39

Wszystko załatwiają od A do Z. I dobrze, bo ja w te papierkową robote nie jestem zbyt dobry.
    kebab na grubym

26.09.2019 08:45

każdy gdzies zaczyna i sie początkowo nie zna, u mnie był humanus i tego doswiadczenia nie mialem, a tragedii nikt z tego nie robil i oferte dla mnie znalezli, podbij do nich, krzywdy nie zrobia
    macierz

25.09.2019 12:49

Wiele agencji ma wątpliwa reputacje, miałem okazję pracować przez 3 i różnie było. Ale raczej przecietnie. To dopiero z humanusem udało mi sie trafić na bardzo fajny wyjazd i wreszcie zarobić takie pieniądze o których wcześniej bym, nie myślał

22.09.2019 10:08

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Humanus Personalservice GmbH. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
    D

23.09.2019 15:36

Ja to tylko jeździłem za ich pośrednictwem za granicę. Jak to u nich działa nie mam pojęcia ale chyba źle nie jest bo nie zauwazylem zeby ludzie się często tam zmieniali
    mamut

24.09.2019 14:22

ja też rotacji nie zaobserwowalem choc nigdy sie nie zastanawialem jakie maja tam warunki. ale krecic sie im musi skoro maja tyle ofert.
    karol

24.09.2019 09:56

Maja bardzo fajnie wszystko ogarnięte, więc nie ma problemu, żeby się o coś dopytać czy dowiedzieć jak to szczegółowo ma wyglądać. Mi od razu zaproponowali pracę, która bardzo mi odpowiadała, więc same plusy

20.09.2019 14:17

Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Humanus Personalservice GmbH?
    wladek

23.09.2019 11:57

A to zależy od wielu czynników. A chyba przede wszystkim gdzie będziesz pracował. U mnie premii nie było, była ładna podstawa i dobrze płatne nadgodziny. No, ale tak jak mówię, wszystko zależy od roboty. Humanus ma pełno ofert, można wybierać i przebierać.
    Żaba

17.09.2019 13:10

kazdy ma prawo do wlasnej opinii ale jak dla mnie ciezko tu znalezc inna prace gdzie i stabilosc i uczciwe zarobki sie dostanie.
    Hans

20.09.2019 14:07

To prawda;. Jednak za granicą inaczej podchodzą do pracownika. Polska musi się jeszcze dużo nauczyć.
    wsh

21.09.2019 09:56

O tak, każdy może mieć inne zdanie zależy w którym regionie przy czym praca itp , kiedyś było nie przestrzeganie przerw w pracy ogólnie zero ukrywać się trzeba było z herbatą także przenoszenie ciężarów max a urlopy się "sprzedawało" bo sześćset złoty wypłaty na miesiąc było (praca fizyczna, fizyczno-umysłowa) teraz jest w Polsce lepiej idzie wszystko w ekspresowym tempie pod zachodnie warunki ale płacą jeszcze zbyt mało na to co się robi, likwidacja pewnych zawodów, co rusz jakieś nowe regulacje rewolucje zmiany postęp techniczny dane są narzędzia pracy odciążające czy obiady woda diety pieniężne, to jest wszędzie, winno być,
    Gonzo

18.09.2019 11:26

W koncu jakaś agencja co nie ma samego hejtu bo az sie czlowiek bal aplikowac u innych
    tratataa

19.09.2019 13:34

Noooo stary powiem ci że teraz mądrze napisałeś. Ja jak szukałem agencji to głowa mi puchła. Dobrze że wreszcie trafiłem na tego humanusa. Sporo nerw sobie oszczędziłem
    Darek

16.09.2019 14:00

10/10. W środę napisałem, dziś już są gotowi zorganizować mi wyjazd. Gdyby nie to, ze miałem rodzinne sprawy to być może poszłoby nawet szybciej.
    franek

17.09.2019 13:18

No to u mnie też udało mi się bardzo szybko wyjechać. Jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby jakieś biuro tak szybko działało.
    este

12.09.2019 12:39

Mi ta firma od początku wyglądała w porządku, ale wiadomo, lepiej sobie nie obiecywać za wiele bo jeszcze sie człowiek zawiedzie. Ale powiem tak szczerze, że już po kilku wyjazdach śmiało moge stwierdzić, że jest dobrze
    patrick

13.09.2019 12:57

W zasadzie to po jednym wyjeździe tez jest cięzko ocenić. Ale humanus ze swojej strony zawsze stara sie wszystko dopiąć jak najlepiej, więc jak jest jakiś przypadł to często nie ich wina
    kurszt

16.09.2019 15:39

Mnie to w poprzedniej agencji strasznie wkurzało, że mieli w (usunięte przez administratora) pracowników i jak był jakiś problem to nawet telefonu nie raczyli odebrać. W humanusie nigdy sie z tym nie spotkałem. Co by sie nie stało można liczyć na ich pomoc i nie zostawiają człowieka samego mówiąc "radź sobie"
    wiedźmin

16.09.2019 14:11

Normalne biuro, bez złotych gór, a za rozsądne i dobre pieniądze na uczciwych warunkach. Sporo moich znajomych wyjeżdżało bo sie rozeszło pantoflowo, że agencja spoko i chyba nikt większych uwag nie miał, a koleżanka wręcz myśli nad przeprowadzką i rozpoczęciem pracy za granica na stałe tak jej sie klimat spodobał
    Pitek

13.09.2019 12:09

Nie obiecują tego, czego nie mogą później zapewnić. Uczciwe podejście.
    Logic

16.09.2019 13:12

Ludzie w porządku, a jak sie robi co do człowieka należy to żadnych problemów nie ma
    stefanio teracino

12.09.2019 14:00

Własnie zastanawiałem się nad wyjazdem, ale widzę, że dużo ludzi zadowolonych to jadę. CV wysłane czekam na kontakt
    sebo

13.09.2019 10:12

Jedź stary. Powiem Ci, ze ja teraz jak wraca do pl i patrzę ile czasu muszę harowac, żeby zarobić tyle ile tam to aż mnie ściska. Jak potrzebujesz odłożyć sobie troche grosza to dobra opcja. Warunki masz jak u nas, a czasem nawet lepsze. Wiadomo, że to też różni pracodawcy są, ale ja jak do tej pory tyle razy wyjeżdżają to tylko jednego średnio lubiłem, ale typ profesjonalny, więc praca była ponad sympatią

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH