COPCO Plus

• Podgórze
  • Chełmek
  • Gorzów
  • Bieruń Nowy
Imielin - Copco Plus Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Imielin
  5. Opinie o COPCO Plus

Opinie o COPCO Plus Imielin

Nie przegap nowości o COPCO Plus!

Ewa

21.07.2018 18:39

@Matt, czy zakwaterowanie na miejscu załatwiasz sobie sam, czy pracodawca? Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem zdrowotnym? Jesteś nim objęty, czy musisz wykupić je sam? Jak długo trwa kontrakt i czy możesz go przedłużyć jeżeli praca Ci dopowiada? Każde dodatkowe szczegóły, które dodasz pomagają osobom poszukującym pracy.
    Hyży

23.07.2018 23:37

przede wszystkim to praca wiec najwazniejsze jest to ze kasa jest na czas. Poza tym jest to niebo w porownaniu do ofert w Polsce, niemieckie prawo bardzo dba o pracownikow.
    &endrju68

24.08.2018 12:23

kwatere załatwia i płaci firma - ubezpieczenie normalnie jak w Polsce
    Ewa

15.07.2018 17:25

@Kozu ty jeb....ł, czy w tej pracy pracodawca podpisuje z pracownikami tylko umowy zlecenie? To co piszesz to prawda, nie należy się także płatny urlop i pakiet socjalny. Czy nie ma możliwości wynegocjować innej umowy na przykład na czas określony? Taka umowa byłaby bardziej korzystniejsza dla pracownika.
    Rozgoryczony

16.08.2018 22:01

Umowy o pracę ? Pracuję w tej firmie od paru ładnych lat i nigdy umowy o pracę nie widziałem ! Tylko umowa na zlecenie. Tak więc nie wiem skąd takie informację masz Matt. Chyba że jesteś zatrudniony na podstawie innych warunków ? Jeśli tak jest to na pewno ten temat poruszę przy najbliższym zjeździe do Polski.
    Jack

24.08.2018 11:55

To dziwne bo z tego co mi wiadomo umowy o pracę normalnie funkcjonują...
    Robert

05.08.2018 10:40

Copco, robota dla plebsu. Umowa zlecenie, brak fachowców w firmie, niskie Stawki i jeszcze ten (usunięte przez administratora)..
    Jerzu

14.08.2018 23:46

Niestety, ale potwierdzam to co kolega pisze. Do tego dochodzą problemy ze zjazdami do Polski. A jak już się chce więcej godzin robić na innej budowie to słyszysz odpowiedź typu : Jak Ci nie pasuje to się zwolnij... Jak ktoś chce pracować w Berlinie to tylko po "znajomości", inaczej nie ma takiej opcji. Dla studentów robota ok, można się nauczyć ale nie polecam tej firmy osobom ceniącym się elektrykom. Pozdrawiam Jerzu

14.08.2018 23:30

Mateusz

Przebieg rekrutacji Poziom pytań zadawany przez niejakiego Pana Łukasza pozostawiam bez komentarza... Pytania Pytania typu: Kto mnie polecił? Czy znam się na elektryce ? Jakie mam uprawnienia ? Doświadczenie itd ..

Nie dostałem pracy

Kolega prezesa...

27.07.2018 19:22

(usunięte przez administratora)Żenada........???????????????????????????????????????????????????????????????? A człowiek myśli że się czegoś dowie a tu cały czas jest w (usunięte przez administratora)
    Basia

16.07.2018 12:39

Kiedyś znalazłam ogłoszenie tej firmy i tam było napisane uprawnienia E1 . Czy ktoś mi powie co to za uprawnienia, z góry dziękuję za pomoc .
    Kozu ty jeb....ł

15.07.2018 16:11

Nie wiem czy Panowie wiecie ale umowa zlecenie to brak świadectwa pracy!!!!!!!!! składki emerytalne pracodawca płaci dobrowolnie nawet badania lekarskie nie są wymagane powodzenia w firmie ...

07.06.2018 15:03

Miro

Przebieg rekrutacji Rozmowa bardzo rzeczowa. Pytania Pytania odnośnie schematów , rozdzielnic,symboliki przebiegu pracy., doświadczenia.

Dostałem pracę

Małysz.skoczek

14.05.2018 22:56

Witam .jak jest z umową zlecenie ? . składki wszystkie opłacone prawie umowa o pracę a czego nie ?
    Pracownik@

05.06.2018 14:37

Umowa zlecenie - składki są odprowadzane zarówno chorobowe jak i emerytalne do ZUS ale są odprowadzane od zarobków rzeczywistych a nie od najniższej krajowej. (Mam konto na profilu zaufanym więc widzę ile odprowadzają). Podatki płacą w DE. Z urlopem nie ma problemu, zgłaszasz tylko i dostajesz. Pensja na czas. Ogólnie na firmie ludzie przyjaźni, i odpowiedzą na każde pytanie. Nie ma co się bać ????.
    BRACIK

30.05.2018 19:44

Pracuje tu rok i z szczerze napisze ze COPCO to najlepsze co mnie spotkało... Szef nie skanera ale wymaga praca to przyjemność a i wypłata zawsze na czas.. Do tego podatki w De i kindergelt w czym kadrowe pomogą... Tam wszyscy wiedzą co po co... :) i czas leci i składki są POLECAM
    Teufel

03.04.2018 12:00

Witam,jak to z nimi jest?Jakie umowy stawki itd Interesuje mnie robota w niemczech maja zlecenia.Jaka atmosfera w pracy?
    Matt

06.04.2018 22:34

Maja dużo robot w Niemczech i w Polsce. Atmosfera jest w porządku i wypłata na czas. I tyle w temacie !

Kontakt - COPCO Plus

ul. Wspólna 23 41-407 Imielin

Branża główna: Instalacje budowlane

Grzegorz Ciupek

06.04.2018 22:34

Najlepsza firma na rynku. Zejebisci ludzie miła atmosfera. A co chodzi o Prezesa i Osoby prowadzące roboty 5+. Pozdrawiam. Cała ekipę COPCO.
    Kry

26.01.2018 14:32

Polecam Praca w fajnym zespole. Nie ma problemu z wypłacalnością. Zadowolony pracownik.
    Monter instalacji elektrycznych

26.01.2018 14:02

Krystian

Przebieg rekrutacji Rozmowa - pytania odnośnie znajomości elektryki - oferta pracy. Pytania Pytania na temat znajomości planów instalacji elektrycznej, osprzętu w rodzielni oraz podłączeń.

Dostałem pracę

#MonterInstalacjiElektrycznych
    Kamil

09.01.2018 14:21

Polecam Copco ! Pracuję w tej firmie od 4 lat i jestem bardzo zadowolony.Przede wszystkim wypłata tu jest zawsze na czas i co najważniejsze jest dobra atmosfera ! ( Pracowałem już w paru firmach po parę lat i niestety tego brakowało...)
    Jarek

31.01.2017 09:34

Profesjonalna firma! Wszystko pięknie maja opisane na swojej stronie internetowej: http://www.copco.pl/
    Mateusz

26.01.2017 10:18

Polecam firmę! Jeśli chodzi o usługi instalacji elektrycznych to jak najbardziej na plus ;)
    Michał

20.01.2017 11:01

Duży wybór sprzętu pod instalacje elektryczne. Polecam!
    Ryszard

16.01.2017 09:37

Pracuję w tej firmie od ponad 2 lat, nigdy nie było problemu z wypłatami, praca normalna. Pracowałem już w wielu firmach ale tutaj zostanę dłużej.
    Konrad

11.01.2017 10:08

Zleciłem tej firmie remont mojego lokalu. Praca została wykonana poprawnie i na czas. Polecam!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w COPCO Plus?

Wojtek

05.01.2017 12:21

Jestem zadowolony z usług COPCO. Jak najbardziej polecam!
    Mariusz

05.01.2017 11:19

Usługa wykonana wzorowo. Bardzo dziękuję.
    Jacek

02.01.2017 09:11

Kilkoro z moich znajomych rekomendowało właśnie firmę, więc sięgnąłem po ich ofertę. Jak oceniam usługę? Doskonały wybór!

Zostaw merytoryczną opinię o COPCO Plus