Impact Clean Power Technology

• Duchnice
  • Granica
  • Pęcice Małe
  • Reguły

3. Opinie o pracodawcach Pruszków
  5. Opinie o Impact Clean Power Technology S.A.

Opinie o Impact Clean Power Technology Pruszków

Nie przegap nowości o Impact Clean Power Technology S.A.!

Weonika

06.06.2019 22:07

Nie poleam pracodawcy. Zabiegi piarowe nie pomoga juz. Szkoda strzepic jezyka na firme krzak. Impraza one impact, kiedy juz od dawna kazdy gra w firmie solo. Prawdziwe opinie od razu usuwane zenada.

07.06.2019 06:31

Po pierwsze impreza a nie impraza a po drugie przyznam ci rację. Szkoda strzępić języka na twój zgorzkniały analfabetyzm. Grasz solo więc Impact to nie miejsce dla ciebie. Twoje żałosne ujadanie nie zmieni faktu że Impact to wspaniała firma pełna wspaniałych ludzi.
    Stach

06.06.2019 20:18

Tym razem niejakiemu Krakowianowi przeszkadza sukces firmy. Takich bzdur na tym forum jeszcze nie czytałem. Jak w ogóle takie głupoty mozna pisać. Czy na prawdę nie rozumiesz, że to dzięki temu, ze firma odnosi sukces, masz co miesiąc na czas dobrą pensję i stabilne zatrudnienie na umowę o pracę? A może wolałbys pracować w jakiejś padace? Śmieciowa umowa, zero BHP, zero perspektyw, no ale człowiek się nie narobi. Fajnie?
    Tadek

28.05.2019 19:56

Super napisał Henry. Dobrze, że coraz więcej osób w firmie rozumie, że sukces osiągniemy tylko wspólną pracą. A to się powoli zaczyna dziać. Początki są trudne, ale jestem pewny, że idziemy w dobrą stronę.
    Krakowian

06.06.2019 19:16

Jaki sukces? Dla kogo sukces? Dla zwykłego robotnika? Sukces może być dla prezesa jak wyrwie kontrakt na 300 baniek i będzie miał z tego 10% dla siebie. Takie populistyczne gadanie o niczym.
    Bateryjka

04.06.2019 23:27

No cóż. W piątek pierwsza impreza integracyjna Impactu. Ciekaw jestem atmosfery podczas tego wzniosłego wydarzenia, bo jak na razie widzę, że większość najchętniej by się wypisała. Jak myślicie warto jechać? A może to stypa będzie?
    Bateryjka

05.06.2019 21:39

Zapewniam Cię, że ze mną nie ma żadnego problemu. Zauważ, że moja wypowiedź była w formie pytania. Po prostu chciałem poznać opinię innych i tyle. Na przyszłość postaraj się przeczytać i zrozumieć, a nie nadinterpretować. Pozdro.
    IA

06.06.2019 07:55

“Twoje założenie są twoimi oknami na świat. Wyszoruj je od czasu do czasu, inaczej nie przejdzie światło”
    Stach

30.05.2019 18:42

Pracuję w Impakcie dość długo. I mnie osobiście cieszy, że coś sie dzieje i idziemy do przodu. Widać, że wprowadzone zmiany przynoszą poprawę. Na poczatku trudno było sie przyzwyczaic do nowego sposobu pracy ale teraz jest ok. Trzymam kciuki żeby dalsze zmiany tez się powiodły bo wszyscy na tym skorzytamy.
    Krakowian

04.06.2019 18:17

Jak na razie to ubywa ludzi a obowiązków przybywa. Ludzie odchodzą a nowych nie widać - w wielu działach. Ludzie nie wiedzą w co ręce włożyć. Zmiany trwają już jakiś czas a nastroje się nie zmieniają zbytnio. Jedynie widać, że ktoś zaczął dbać o wizerunek na tym portalu i pojawiły się słabe komentarze pisane przez jedną osobę. Nie żebym narzekał, ale o zmianach to się więcej gada niż się dzieje.
    Kolega

05.06.2019 19:51

Pleciesz głupoty. Wystarczy wejść na internet i widać, że Impact zatrudnia na potęgę. Co chwila ktoś przychodzi na rozmowę. Nowi inżynierowie, Dyrektorzy, facet od BHP. Zmiany też są. Jeszcze nigdy w tej firmie nie było takiego parcia ma bezpieczeństwo i poprawę komunikacji. Mamy autonomiczne jednostki produkcyjne, Bartka od leana i codzienne spotkania komunikacyjne. Ludzie z biur przenieśli się na produkcję. Dobra praca jest doceniana ludzie dostają dyplomy. Mamy centrum komunikacji a w Piątek impreza integracyjna na maxa. Takie są fakty a jak nie wiesz gdzie włożyć ręce to może zacznij ich używać do pracy.
    Pro

05.06.2019 19:13

Jak ja lubie tych malkontentów. Zawsze coś jest nie tak. Teraz problem z imprezą firmową. Ja idę z przyjemnością bo mam ochote na zimne piwo i grilla. I spędzę fajny piatkowy wieczór z ludźmi których lubię. I fajnie, że firma się postarała. To też o czyms świadczy. A atmosferea zależy juz tylko od nas. Ja zamierzam sie dobrze bawić.
    Michał

04.06.2019 20:22

Powiem tak. Produkcja wygląda inaczej niż kilka miesięcy temu. Jest przede wszystkim porzadek i wszyscy wiedzą co maja robić. Pracy jest duzo ale wszystko ma sens. To lepsze niz wcześniejsze marnotrastwo czasu i chaos. Nowy człowiek od BHP profesjonalnie zajmuje sie naszym bezpieczeństwem. Dlatego dziwi mnie, że niektórzy tego nie widza.
    Henry

28.05.2019 19:19

Połączenie sił to początek, pozostanie razem to postęp, wspólna praca to sukces. Henry Ford

24.05.2019 18:27

Beatrycze

25.05.2019 15:32

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota. I nie mam pewności co do Wszechświata. Albert Einstein.

24.05.2019 20:56

Wiedźma, tym razem przesadziłeś. My nie będziemy tolerować na tym forum (ani na żadnym innym) oszczerstw i totalnego chamstwa, które zaprezentowałeś. Twój post oprócz chamskiego, pełnego nienawiści języka to klasyczny hejt noszący cechy zniesławienia. Obrażasz świadomie czyjąś godność i ocierasz się o groźby karalne. Ale pamiętaj, że internet nie jest anonimowy. Ciąg dalszy będzie w prokuraturze. Szanujemy prawo pracowników do wyrażania swoich opinii nawet bardzo ostrych. Nie mamy z tym problemu i chętnie podejmiemy dyskusję. Ale z takimi osobnikami jak ty dyskusji nie ma. Nasza firma jest teraz w wyjątkowym momencie. Przechodzimy głębokie zmiany strukturalne i jak nigdy potrzebujemy jedności. Wszelkie próby hejtu, których celem jest atak na wartości Impactu i innych pracowników firmy bez względu na zajmowane stanowisko będziemy zwalczać z pełną stanowczością. W Impakcie możemy między sobą dyskutować, różnić się w poglądach na wiele spraw, nie zgadzać sie czy nawet kłócić. Ale pamiętaj, w trudnych sytuacjach nigdy nie zostawiamy swoich.
    JA

24.05.2019 22:07

Nie zostawiamy swoich-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -JAK GOMULKA.
    Zbig

22.05.2019 22:11

Mnie wnerwia mącenie i wypisywanie bzdur. Każdy widzi ile się zmieniło przez ostatnie tygodnie. Może jeszcze nie jest idealnie ale zmiany idą na lepsze. Ja Popieram.
    Endriu

13.05.2019 19:48

Jak napisał ktoś w poniższym wątku jest nadzieja i walka trwa. I tego się trzymajmy bo ciągłe grzebanie w przeszłości do niczego nie prowadzi.
    Zbig

22.05.2019 21:58

Mnie też wnerwia mącenie i wypisywanie bzdur. Każdy widzi ile się zmieniło przez ostatnie tygodnie. Może jeszcze nie jest idealnie ale zmiany idą na lepsze. Ja popieram.
    Ania

11.05.2019 05:34

Teraz brygadzisci walcza zeby nic nie robic tylko lazic bezpodstawnie i innymi sie wyslugiwać podobno to zarzadzenie nowego dyr. niedlugo to produkcja bedzie 3 osobowa a brygadzisci jak świete krowy bedą paradowac takie byki jak nowy (usunięte przez administratora)bedzie rureczki ciął na wymiar i wazelinka smarował czas pani x umilal żalosne,a mialo iść na dobre!!!!!
    Artur

12.05.2019 19:57

5:30 rano serio? Kiedy normalni ludzie śpią ty wypisujesz taki bełkot że od czytania głowa boli. Nic z tego nie rozumiem. Proponuję znajdź dobrego lekarza może są jakieś leki na twoje problemy z głową.
    bryg. Sławek

14.05.2019 22:35

Zmień dilera bo ten Cię (usunięte przez administratora).Proponuję powrót do szkoły błędy gramatyczne i ortograficzne,o interpunkcji już nie wspomnę, bełkot niczym po dopalaczu własnej roboty.Brak zajęcia,chodzenie i plotkowanie między dwoma budynkami ktoś ma za dużo czasu na to co nie potrzeba.A nowy (usunięte przez administratora) w dwóch robotach i robi więcej od Ciebie, przynajmniej się stara i coś już umie prócz tych rureczek.
    Bono

12.05.2019 07:58

Tak tych 2 niby brygadzistow to teraz sami siebie przechodza chowaja sie gdzie sie da tylko od pracy daleko i innych (usunięte przez administratora) szukaja do pracy to i my tak pracujmy zobaczymy jak to daej zajedzie.
    U2

12.05.2019 20:55

Sam jesteś niby. Tobie chyba nawet przeszkadza własne imię bo nie potrafisz się nawet podpisać nie mówiąc o wysławianiu się.
    Oj

13.05.2019 20:55

Bono uważaj co piszesz bo się domyślany kim jesteś .
    Ewa

13.05.2019 15:55

Jestem w firmie od niedawna i jak czytam komentarze to nie bardzo rozumiem o co chodzi. Nie interesuje mnie co robił wcześniej ktoś kto już nie pracuje. Dla mnie ważne jest to co dzieje się teraz. A według mnie jest nieźle. Przede wszystkim atmosfera na produkcji jest ok, a ludzie pomagają sobie nawzajem. W poprzedniej firmie, w której pracowałem tego nie było.
    Wacek

13.05.2019 10:41

Dokładnie jak napisał Marek. Trzeba być ślepym żeby nie widziec ile zmieniło się na produkcji w ciagu ostatniego miesiąca. W końcu każdy wie co ma robić. Ludzie pomagają sobie nawzajem. Może jeszcze nie chodzi wszystko jak w zegarku ale wszystkiego naraz nie da się zrobić. Ważne jest to, że zaczynamy działać jako zespół. Dzieki temu wszystko zaczyna iść ku dobremu.

12.05.2019 21:30

To prawda bywało różnie ale to jak w każdej firmie. Ta firma jest już na rynku wiele długich lat i ma ogromną historię. Osobiście lubię tu pracować bo ta firma to przede wszystkim ludzie a oni są tutaj najlepsi. Widzę też zmiany na lepsze. Tylko ślepy by nie zauważył. Mam nadzieję że będzie już tylko lepiej. A decyzje, choć trudne wiem że są konieczne bo inaczej nie da się pójść do przodu. Oby tak dalej. Trzymam kciuki.

20.04.2019 19:53

Kolega

04.05.2019 12:54

Rysiu, to poważne oskarżenia. Masz na nie dowody czy tylko sobie wszedłeś pohejtować? Widać wiesz wszystko jak uzdrowić firmę. Może wystąp z szeregu i podziel się swoim doświadczeniem. A może po prostu znalazłeś sobie kozła ofiarnego. Oczywiście jak zwykle nikt nic nie widział i nie słyszał. Skąd ja to znam.
    nict

09.05.2019 13:54

On był w ogóle dziwny. Nie wiem dlaczego został zatrudniony i tak długo trzymany na tym stanowisku. O tym, że brak mu pojęcia o tej robocie było widać od początku. Tylko drzeć się na ludzi potrafił i podejmować absurdalne decyzje
    Anna

01.05.2019 09:44

(usunięte przez administratora) Pamiętaj, że Internet nie jest anonimowy. (usunięte przez administratora)komunikowania się grożą bardzo surowe konsekwencje Karne (KK). Proponuję abyś odświeżył/a dobrze pamięć i przypomniał/a sobie jakie prawne konsekwencje spotkały twoich kolegów za (usunięte przez administratora)i oczernianie innych. Proponuję także abyś ostrożniej obchodził/a się z internetem. Pozostawiasz po sobie bardzo dużo śladów i nie trudno dowiedzieć się kim jesteś i nie trudno odnaleźć twoje wpisy na forach innej dużej firmy (19:28). Wystarczy wiedzieć gdzie szukać i mieć trochę umiejętności w tym zakresie. Czy twój pracodawca wie jakie głupoty wypisujesz w internecie? Radzę zastanowić się bo konsekwencje głupoty mogą być bardzo kosztowne. Drugiej szansy nie będzie.
    Krystek

04.05.2019 11:55

Prowadził rozmowy? Czy ty siebie czytasz? Moje dwie starsze sąsiadki ciagle prowadzą rozmowy na temat sąsiada który ma cukrzycę a one oskarżają go o alkoholizm. Żenada. Jak się chce przywalić psu to kij się zawsze znajdzie a raczej kije bo trudno dogodzić setkom naraz. Tak się składa że znam tego Dyra bo pracowałem z nim za płotem i pamietam ile dobrego zrobił dla firmy. Kanbany, flagi, liny, Teesy i Pekaesy. To prawda był wymagający ale bez tego wszystko by padło a on nie liczył godzin pracy, można było z nim pogadać, rękę podal i nawet ze związkowymi potrafił rozmawiać. Pamiętam jak odchodził to żegnał go z żalem cały zakład. Po czasie wspominali go nawet ci którzy na niego pluli. Jak odszedł było już tylko gorzej. Taka prawda. Taki człowiek jest właśnie nam potrzebny a twój żałosny korpo troling nie. Pozdro.
    Zośka

01.05.2019 12:32

Nowy dyrektor wprowadził bardzo szybko zmiany kadrowe i organizacyjne. Właściwi ludzie pojawili się na właściwych stanowiskach. Odbudowuje zespół. Nie gada tylko robi. Jednak przez trzy tygodnie nie da się poprawić wszystkiego. Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia do niego to niech jasno napisze o co mu chodzi.

04.05.2019 09:12

To się okaże czy właściwi i jeszcze nie wszędzie nastąpiły zmiany.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Impact Clean Power Technology?

Kontakt - Impact Clean Power Technology S.A.

Przejazdowa 22 05-800 Pruszków

Zośka

03.05.2019 19:02

Koledzy, na tym forum każdy może napisać wszystko. Ale nie tędy droga. Skoro nadal jesteśmy w Impakcie to tylko dlatego, że przecież ciągle nam zależy i chcemy żeby firma odniosła sukces. Publikując negatywne posty na forum pamiętajmy, że czytają je nie tylko ludzie z naszej firmy. A konkurencja nie śpi. Dlatego mając nawet najlepsze intencje, takie posty mogą spowodować poważne szkody naszej firmie. A przecież to my jesteśmy tą firmą. To nasz wspólny sukces i wspólne problemy. Zamiast anonimowo krytykować Impact powinniśmy wszyscy razem rozwiązywać problemy, których jak wiecie nie brakuje. Tym bardziej, że pojawiła się szansa na nowe otwarcie. Sami widzicie ile się dzieje, jak wyglądają zmiany organizacyjne, ile daje wspólna praca i to, że ktoś bez owijania w bawełnę mówi nam jak jest. Właśnie teraz, w tym momencie jesteśmy potrzebni firmie jak nigdy. Uważam, że powinniśmy tę szansę wykorzystać. Bez nas to się nie uda.

04.05.2019 09:08

Ludzie pisali bo firma miała ich w d. A zarząd był totalnie ślepy na to co wyprawiał miły starszy pan. Wszystkie negatywne komentarze pochodzą z okresu kiedy on dosłownie niszczył firmę. Doprowadzał wielu ludzi do stanu, że sami się zwalniali a sam potem zatrudniał swoich miernych, ale wiernych ludzi. Zmiany zachodzą, ale nie wszędzie. Może przydało by się, aby to zarząd też słuchał ludzi a nie oddać absolutną władzę człowiekowi, który jest tylko najemnikiem i mieć wszystko gdzieś. Jest pan nowy, ale niech on też się boi zarządu, a zarząd niech go kontroluje na każdy kroku, bo skończy się tak samo.

02.05.2019 15:42

Do Nowego może jeszcze nie mam zastrzeżeń ale do kilku innych Panów już tak. Szkoda jednak czasu na pisanie o nich ponieważ temat wyczerpali już moi przedmówcy. Mam nadzieję, że nowy w końcu zrobi porządek z tymi (usunięte przez administratora) układami i szemranymi firemkami które niszczą tę firmę od samego środka. Początek nawet mi się podoba. Pożyjemy zobaczymy.
    Zenek

30.04.2019 14:46

Po trzech tygodniach rządów nowego dyr. do pracy wrócili ludzie, którzy wcześniej odeszli albo zostali zwolnieni. W końcu wiem co się dzieje w firmie i jakie są plany bo zaczął się z nami spotykać i mówi co i jak. Widać, że panuje nad bałaganem w firmie. Można do niego podejść i pogadać. No i największa zmiana: szanuje ludzi.

30.04.2019 20:29

Nie mów hop. Bo jak można panować nad bałaganem? Panować można nad porządkiem. A już wiadomo, że w jednej kwestii nie chcą się zgodzić na poprawę.

21.04.2019 01:27

Nooooooo ostatnio się pozmieniało jak pogonili takich dwóch co skradli całą firmę...a raczej ciągnęli na dno. Niektórym się polepszyło. I podwyżkami sypneli. Ciekawe co wymyśli nowy pan bez skarpetek. Widać światełko w tunelu.
    Bono

23.03.2019 07:59

Tragedia ludzie uciekają bo szkoda czasu na wyzysk i (usunięte przez administratora)w tej firmie i to za tak marną kase lepiej iść do biedry na kase.

21.04.2019 01:17

Mimo wszystko... ja do biedry bym nie poszedł.
    Dzial sofware

20.04.2019 20:02

Pracowalem prawie 3 lata, juz po 2 szukalem nowej pracy. Jedyna firma na swiecie ktorej obecni pracownicy tak zle mowia o swojej firmie i o kierownictwie. Przyjdz w apaszce i opowiadaj farmazony to awansujesz.
    Robinho

01.04.2019 15:26

Wyzysk, wygórowane wymagania, słabe zarobki, chaos organizacyjny. Zarząd robi wszystko, aby wyciągnąć jak najwięcej, aby się słupki zgadzały. W dziale projektowym była całkiem dobra atmosfera, ale podobno się zmieniło. (usunięte przez administratora)Główny klient dyktuje warunki, więc firma ma być dyspozycyjna zawsze. Mała wiedza szczebla menagerskiego. Mała ilość szkoleń, a ludzie bywają tak niechętni do pomocy z innych działów, że nie daje to możliwości ukończenia zadań. Nie są chętni, bo są zasypani pracą. Niedobór sprzętu. Na prototypowni sprzęt był przez pewien czas wyrywany z rąk. Firma walczy na rynku taniością produktu i szybkością realizacji. Praca jest robiona na zasadzie: trzeba coś zrobić, to robimy! Jak nie wiesz jak coś zrobić to masz problem. Nie ma żadnej organizacji pracy. Ma to być po prostu zrobione. Zarząd stawia ciągłe wymagania, ale nie kwapi się, aby ułatwić pracę pracownikom, zorganizować to odpowiednio, wyposażyć działy w odpowiedni sprzęt. Budowanie zaufania na linii pracownik - pracodawca nie polega tylko na zaufaniu pracodawcy do pracownika, ale tez zaufaniu pracownika do pracodawcy. Ten zarząd raczej o tym nie wie. Jest to firma, która aspiruje do bycia korporacją, ale jest to tylko subsytut korporacji w stylu Polskim - ceny wschodnie wymagania zachodnie.
    PM

01.03.2019 08:20

Tłusty czwartek w impakt ? 10% załogi złożyło wypowiedzenia. Spytacie czemu ? Bo takiej atmosfery w pracy nie zniósł by nawet Norek z Miodowych Lat a ma gó.... robotę.
    Bronek

05.03.2019 17:49

Staropolski zwyczaj znany w Tłusty Czwartek się zwalniamy !
    Bogdan

07.03.2019 11:37

Firma widocznie dlatego ciągle zatrudnia pracowników różnego szczebla ponieważ ciągle ktoś rezygnuje...rozwijająca się firma nie stawia na rozdmuchane szczeble zarządzania ale na jakość pracy, rozwój i motywację i takie zarządzanie aby pracownicy na tego typu forach zapraszali do wspólnej pracy, a nie anonimowo opisywali co faktycznie dzieje się w organizacji. Ciągła rotacja i zmiany nie wpływają dobrze na funkcjonowanie każdej organizacji. Może Zarząd powinien w końcu zdiagnozować przyczynę obecnej sytuacji i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Bo przecież sami Top managerzy nie wypracują obrotu trzykrotnie większego, jak dalej ludzie będą rezygnować.
    Różowa

05.03.2019 21:10

Kiedy nic nie umiem wcale, to kieruję całym działem. Zmyślam wszystko, lawiruję, a na koniec donieść umiem. Takajestem samochwała i urocza bardzo lala.

19.02.2019 15:34

Firma zwiększyła zatrudnienie do ponad 160 pracowników i ciągle zatrudnia nowych oraz zwiększyła trzykrotnie powierzchnię produkcyjną, magazynową i biurową. Top Managerzy mają wizje rozwoju firmy na kilka lat do przodu, a cele są jasno określone i w pełni akceptowane przez udziałowców spółki. Kwalifikacje kadry zawsze były i są wysokie, a zarobki kształtują się na rynkowym poziomie. ICPT S.A. skutecznie radzi sobie z konkurencją i to nie tylko na polskim rynku.
    niki

16.02.2019 09:44

Zarządzanie tą firmą to schyłkowy PRL. Brak elementarnej wiedzy o funkcjonowaniu firmy produkcyjnej w gospodarce rynkowej, podejmowanie absurdalnych, z nikim niekonsultowanych decyzji a następnie wyładowywanie flustracji na podwładnych, prowadzi wyłącznie do wyeksploatowania zasobów firmy. A szkoda, ponieważ wielu pracowników sporo poświęciło dla tej firmy.

18.02.2019 14:07

Liderzy na rynku to firmy LG Chem, Umicore i Northvolt. Firma może aspiruje do bycia liderem, ale chyba skala nie ta. Z opini poniżej wynika, że firma chyba przechodzi kryzys i pracowniny (nie tylko produkcyjny) są bardzo niezadowoleni, a Top Managerzy nie mają jasno sprecyzowanych celów i w konsekwencji wszyscy są sflustrowani brakiem organizacji i zarządzania a co za tym idzie kiepskiej opini o firmie. Właśnie dlatego polskie firmy nie mogą konkurować z innymi zachodnimi firmamy bo u nas ciągle nie zadowolenie, brak kwalifikacji, kiepskie zarządzanie i brak jasno określonego celu, kasa mala, wymagania duże, kieska jakość ect.

18.02.2019 11:57

Firmą zarządza zespół ludzi z ogromnym doświadczeniem, które zdobywali kierując przez wiele lat przedsiębiorstwami polskimi i międzynarodowymi. Dzisiejsza pozycja ICPT S.A., która jest liderem rynku to wynik ich wieloletniej pracy. Teraz Impact przeżywa gwałtowny wzrost, a to z kolei wymaga szybkich zmian i dostosowywania się do nowej sytuacji. Wszystkie podejmowane decyzje mają zapewnić dalszy wzrost i sprawne funkcjonowanie firmy w otoczeniu rynkowym.
    Agata

07.02.2019 16:40

@PR Manager Dlaczego Twoim zdaniem firma od pewnego czasu otrzymuje tak dużo negatywnych opinii? Czy kilkunastoletnie zasady, o których piszesz są przestrzegane przez całą kadrę zarządzającą? Czy Zarząd Firmy interesuję się opiniami pracowników odnośnie warunków i atmosfery w pracy ?

07.02.2019 09:42

Firma działa na rynku od kilkunastu lat. Zawsze przywiązywała bardzo dużą wagę do spraw pracowniczych. W dalszym ciągu są z nami osoby, które tworzyły tę firmę od początku. Przez cały ten okres wzajemne relacje pomiędzy kadrą zarządzającą, a pracownikami opierały się na wzajemnym szacunku i zaufaniu. Dzięki temu firma rozwija się błyskawicznie. Obecnie zatrudniamy już 160 pracowników. Doceniamy ich fachowość i profesjonalizm. Oferujemy im nie tylko rynkowe wynagrodzenie i dodatkowe benefity ale możliwość uczestniczenia w wyjątkowym projekcie jakim jest udział w rozwoju światowej emobilności. Praca w naszym zespole to wyzwanie dla osób ambitnych, które rozumieją, że współpracujemy z bardzo wymagającymi klientami.
    Jack

02.02.2019 11:44

Chcesz pracować w impact? Możesz liczyć na(usunięte przez administratora)brak rozwoju, paranoję a finalnie utratę własnej wartości. "Polecam" prace w serwisie gdzie z pewnością najesz się kupę wstydu - na zajezdniach będą ci ubliżać, żebyś (usunięte przez administratora) ze swoimi bateryjkami które ciągle się psują, a na wyjazdach u klienta będziesz miał szansę dostać symptomów (usunięte przez administratora) kiedy pytają cię w kółko czemu twoje baterie nie działają, masz ciagłe opóźnienia albo przyjechałeś a i tak nie możesz nic naprawić bo firma nie wysłała odpowiednich części zamiennych. Ratuj się kto może bo ta barka już tonie!
    ala

03.02.2019 12:11

(usunięte przez administratora). Ciekawe, kiedy właściciele firmy zrozumieją (usunięte przez administratora) Obawiam się, że wtedy będzie już za późno.
    Dr O. Ngal

06.02.2019 22:06

Tutaj nie pomoże Ci zwyczajny opatrunek, sprawę załatwi specjalny stosunek....

05.02.2019 09:17

Bing

28.12.2018 13:26

Firma z potencjałem, ale z kiepskim zarządzaniem. Nowy CTO robi wszystko aby firmy nie rozwinąć. Wielka szkoda

07.01.2019 14:23

Firma bardzo dużą wagę przywiązuje do sprawnego zarządzania o czym świadczą wyniki finansowe. Jej przychody to efekt doświadczenia, dobrego zarządzania, oferty produktowej i znakomitego zespołu specjalistów na każdym szczeblu. ICPT S.A. nie jest spółką "nadmuchaną przez hajsy unijne bez pomyślunku"... Konsekwentnie i z pomyślunkiem realizuje swoją strategię rozwoju. Zapewniamy, że w tworzeniu tej strategii i jej realizacji istotny udział mają ludzie z dr przed nazwiskiem, wśród których nie brakuje starych wyjadaczy, którzy od samego początku tworzyli te firmę.
    Rick

01.02.2019 21:07

Mówisz o przychodach czy wyniku finansowym? To nie jest to samo. Small Planet na przykład, miał wspaniałe przychody, po czym zbankrutował.

22.01.2019 11:28

Znakomite wyniki firmy w 2018 r. to m.in. efekt pracy zespołu inżynierskiego i produkcji. Szybki rozwój spowodował wzrost zatrudnienia w ICPT S.A. do 160 osób, głównie w tych dwóch działach. W związku z rozbudową nowych linii produkcyjnych i rosnącymi zamówieniami, firma ciągle szuka dobrych fachowców o wysokich kwalifikacjach. Gwarantuje stabilne zatrudnienie, dobre warunki finansowe i pracę przy nowatorskich projektach realizowanych na całym świecie. Z poważaniem/Best regards
    Agata

27.03.2018 16:45

@Agnieszka, widzę, że masz raczej negatywne zdanie na temat firmy Impact Clean Power Technology. Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie, aby firma była bardziej atrakcyjna dla obecnych i przyszłych pracowników? @Nie polecam, długo już pracujesz w Impact Clean Power Technology? W jakim trybie odbywa się praca - zmianowym? Po ile godzin się pracuje?

19.01.2019 12:57

Inżyniering pracuje 8h - nadgodziny do odbioru. Produkcja ma płatne nadgodziny i pracują w godzinach 6-16(17)
    Krzysztof

25.06.2018 10:28

Firma perspektywiczna patrząc na sytuację w branży. Możliwość rozwoju. Jeżeli komuś zależy na tym żeby pracować przy ciekawych projektach to jest to dobry kierunek. W zespole raczej niewielka rotacja. Przy tym rosną jako firma więc szanse na zatrudnienie spore przy dobrych kwalifikacjach. Jeżeli ktoś jest ambitny to warto.
    Kkk

06.08.2018 19:05

W dziale inżynierskim ciągle zatrudniane są nowe osoby, rotacja faktycznie mała.

19.01.2019 12:54

Do niedawna rotacja faktycznie była niewielka a wręcz zerowa, ale po niedawnych zmianach kilka osób się zwolniło, kolejni są na wypowiedzeniach. Przestało być fajnie.

Zostaw merytoryczną opinię o Impact Clean Power Technology S.A.