Impact Clean Power Technology

• Duchnice
  • Granica
  • Pęcice Małe
  • Reguły

3. Opinie o pracodawcach Pruszków
  5. Opinie o Impact Clean Power Technology S.A.

Opinie o Impact Clean Power Technology Pruszków

Nie przegap nowości o Impact Clean Power Technology S.A.!

Zbych

09.10.2019 19:14

Ja w tym miejscu chciałem przypomnieć, że mamy również Panie na produkcji. I to wcale nie mało. Wszystkie są ozdobą tej firmy. Bardzo miło z nimi pracować! Pozdrawiam.
    Basia

10.10.2019 06:19

To prawda, wszyscy skupili się na rozterkach Panów, a Panie na produkcji pracują ciężko i nigdy nie narzekają. Warte przemyślenia. Pozdrowienia dla WSZYSTKICH Pań w Impact.
    Phoenix

08.10.2019 22:42

Polecam pracę w tej firmie. Dbanie o bezpieczne środowisko pracy. Ludzie z pasją. Wynagrodzenia na wysokim poziomie.
    Marcin

08.10.2019 13:40

Byłem na rozmowie ws. Pracy. Rozmawiałem z Panią z kadr i panem Kamilem. Bardzo miła rozmowa. Pokazali mi halę to mi oczy wypadły z orbit. Pracowałem u wielu przywaciarzy i mam porównanie. Fajna czysta robota. Bateryjki.
    Zainteresowany

07.10.2019 14:24

Czy ktoś może napisać jakie są warunki na produkcji, czy wynagrodzenia i socjal jest ok? Jak to realnie wygląda?
    Niebieski

08.10.2019 13:27

produkcja nowa hala, klimatyzowana. Szatnie, kuchnia i toalety czyste. Dają jedzenie i dobrą kasę plus bonusy. Praca nie jest ciężka ale trzeba uważać na jakość. Tego mocno pilnują. Ogólnie polecam.
    ojtam

02.10.2019 08:44

Powiem tak, niektóre negatywne opinie są wyssane z palca i bardzo mocno naciągane. Realia są takie, że pozytywne opinie mało kto zamieszcza, dopiero jak go "dotknie" krzywda, zaczyna się afera. Pracowałem w icpt, wspominam bardzo pozytywnie. Mimo wszystko zrezygnowałem, widziałem zbyt dużo zagrożeń spowodowanych brakiem odpowiednich umiejętności na poziomie zarządzania. Przenosiło się to na mnóstwo konfliktów międzydziałowych i wśród pracowników. Fakt, zaczęło się na górze, która pragnę podkreślić - również doznała "rotacji". A spora rotacja w ostatnim czasie to była kwestia osiągnięcia punktu kulminacyjnego. Ktoś musiał wziąć sprawy w swoje ręce i zwalczyć ferment. W takim przedsiębiorstwie musi być autorytet, a ten był nagminnie podważany - samowolka i niedostosowywanie się do procedur(słabych, to słabych, ale się na nie godzicie, wciąż pracując, czyż nie?). Ludzie zamiast chcieć zrobić coś wspólnie, zapracować sobie na sukces, kłócili się, nie zważając, że znajdujemy się w pracy i jeśli się na nią godzimy, to róbmy tak jak zostało to zaprojektowane. Pomysły wcale nie były negowane, trzeba było tylko chcieć i pokazać, że są sensowne. Mówimy dziś o rynku pracownika, źle ci? - idź dalej. Największy problem tego całego procederu jest taki, że ludzie nie rozumieją jak owe przedsiębiorstwo powinno funkcjonować, a przypominamy, że tam na górze ludzie muszą wiele poświęcić, by zyskać i dać na chleb następnie Tobie. Podsumowując, połowa opinii to brednie. Firma wzrosła w takim tempie, że pewne problemy musiały się pojawić. Walczą z tym - i bardzo dobrze! Ja podszedłem do sprawy tak, że zrezygnowałem ze współpracy, bo byłem na etapie, w którym podejmowanie ryzyka nie było odpowiednim posunięciem. Może to płytkie, bo ze statku wyskoczyłem, ale jeśli icpt wyjdzie na prosto, nie widzę przeszkód by nawiązać współpracę ponownie.
    Ojtam

03.10.2019 12:20

Maćka pamiętam i pozdrawiam :) nie trafiłeś.
    Szczerbaty

07.10.2019 07:35

Nie spotkałeś się z konfliktami bo nigdy w żadnej innej firmie nie pracowałeś. No chyba ze kieszonkowe od mamy nazywasz inną firmą. Dobrze tez że wspomniałeś o pieczeniu bułek. Może tego powinieneś spróbować skoro do niczego innego się nie nadajesz.
    Marian

03.10.2019 20:29

Wczoraj mianowano Kolejną kobietę na stanowisko kierownicze i jak widzę kolejny raz nie spodobało się to naszym Panom. Wstydźcie się Panowie. Piszecie o mobbingu a sami nie macie szacunku dla nikogo a w szczególności dla płci żeńskiej. Cieszę się że w końcu ktoś docenił kobiety w tej firmie i je promuje. A wy szczekajcie dalej maminsynki. Gratulacje Aneta! Zrób porządek z tymi obibokami!!!
    Kiełbasa

05.10.2019 18:24

Nie rozpędzaj się. Komentarz kierowany był wyłącznie do ciebie i i innych twojego pokroju nieudaczników życiowych. Nie masz jaj. potrafisz tylko spoconymi rączkami pisać bzdety po 3 piwach samotnymi wieczorami. Ale mi odwaga. Jak masz problem to się ujawnij baranie. Porządni ludzie pracują i nie mają czasu na pisanie bredni. Wytrzyj mleko spod nosa.
    Miś

06.10.2019 15:29

Jak widać przywołujesz ciagle postać Edwarda Gierka więc należy ci się kolejna lekcja tym razem z historii. Rys historyczny palancie. Edward Gierek był pierwszym sekretarzem KC PZPR. Reprezentował ustrój socjalistyczny który był zupełną odwrotnością kapitalizmu w którym żyjemy. Tamten system właśnie wspierał lewactwo którego ty jesteś reprezentantem które finalnie doprowadziło do wieloaspektowego kryzysu gospodarczego. A więc był twoim patronem. Wiec jak chcesz kogoś obrazić to się bardziej postaraj bo narazie obrażasz samego siebie lewusie. Wszystko mi się należy i nic nie muszę, te czasy już minęły. Teraz mamy gospodarkę wolnorynkową palancie. A więc produkujemy to co chce klient a nie to co ty uważasz. Jak chcesz to możemy tak jak w „Misiu” Barei zamontować specjalnie dla ciebie sztućce na łańcuchach... albo nie, lepiej, narzędzia na łańcuchach. Strasznie mi przykro że taki jesteś głupi i niedouczony. Środkowy dla ciebie!
    Max

05.10.2019 17:32

Tak sobie czytam i przecieram oczy ze zdumienia. Darmowe obiady z restauracji i to nie kiełbasa z bułką a Dania z karty - źle Wynagrodzenia kilkukrotnie wyższe od rynkowych - źle Stałe zatrudnienie na umowę o pracę - źle Bonusy świąteczne do 1000 pln - źle Premie uznaniowe do 700 pln comiesięczne - źle Karta multisport - źle Karta Medicover - źle Klimatyzowane pomieszczenia - źle Nowoczesne wyposażenie kuchni i pomieszczeń socjalnych - źle Imprezy integracyjne na full - źle Dyplomy i kupony do eksluzywnych restauracji dla docenionych pracowników co miesiąc - źle Do tego ogromne możliwości rozwoju w najlepszej firmie produkującej baterie w branży - źle Ludzie, jak wam nie jest wstyd pisać takie paszkwile. Jesteście bandą nieudaczników i w końcu czas to zauważyć. Wasz brak kontaktu z rzeczywistością rynku pracy świadczy o tym, że to była lub jest wasza pierwsza praca a wasz poziom jest skandalicznie niski. Czas zabrać się za pracę albo złożyć podanie do Biedronki. Tam trzeba jednocześnie rozkładać towar, obsługiwać komputer, wózek widłowy i biegać na kasę bo klient się awanturuje. Ale tego tez nie znacie bo Mamusia biega za was do sklepu i robi kanapeczki na cały dzień. Żałosna banda dzieciuchów którzy na dodatek nie mają szacunku dla firmy która daje lub dawała im chleb. Pisze także w czasie przeszłym bo jestem przekonany że konkurencja nie śpi a wielu chciałoby mieć takie osiągnięcia ale to jest tylko możliwe w Impact. I zapamiętaj, Impact to wspaniała firma z tradycjami i trolle tacy jak ty nie są w stanie tego zmienić a swojego dobra będziemy bronić z najwyższą stanowczością i poświeceniem. To właśnie różni nas od ciebie i podróbek firm które eksperymentują w garażach. Środkowy!
    Zbychu

06.10.2019 14:41

Ja też przecieram oczy ze zdumienia. Jak mozna przyjmować te świadczenia i szczuc na firmę kłamiąc i pisząc bzdury. To typowy hejt pozbawiony podstaw i argumentów. Tylko kłamstwo i szkodzenie. Impact to czołókwa polskich firm technologicznych!. Praca tutaj daje poczucie dumy.
    Sam

05.10.2019 17:05

Wszem i wobec chciałem ogłosić że Impact oficjalnie zmienił profil działalności z wczesnoprzedszkolnej na działalność produkcyjną. Wszystkich niezadowolonych malkontentów którzy nie mogą znaleźć miejsca w nowej strukturze informuję iż najbliższe przedszkole i żłobek znajdują się na ulicy Kubusia Puchatka w Pruszkowie. Można zabrać ze sobą najlepszego kolegę żeby nie tęsknił i pluszowego misia. Może nie będą płacili tak jak Impact 4 razy więcej niż konkurencja ale na pewno można kontynuować podobne zainteresowania jak jedzenie, leżakowanie i beztroskie zabawy podczas całego dnia. Pozostałym dorosłym i dojrzałym pracownikom dziękujemy za ciężką pracę i zaangażowanie i zapewniamy stabilną, ciekawą i pełną wyzwań pracę za bardzo wysokie wynagrodzenie i dodatkowe bonusy a także perspektywę rozwoju w tak wspaniałej i prężnie rozwijającej się firmie jaką niewątpliwie pod nowym dowództwem jest Impact.
    Stefan

06.10.2019 14:20

Brawo! W punkt opinia.
    Zbycho

06.10.2019 14:31

Zgadzam się. Taka jest prawda.
    Delta1

30.09.2019 12:02

Dwa ostatnie dodane przeze mnie wpisy zostaly usuiete. Widac dla Pracodawcy bardzo niewygdny jest temat zgloszenia do PIP-u. Na tyle niewygodny ze wpis Sylwka ktry tez wspomnial o PIP i wisial tutaj przez kilka dni tez zostal usuniety. Pracodawca zle pojmuje to miejsce. Takie wpisy tez powinny sie tu pojwiac. Zachecam do spojerzenia na panel znajdujacy sie na dole strny albo z boku (w zaleznosci przez tel albo na komp): "Zero tolerancji dla mobbingu w firmie! Byłeś świadkiem? Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie". Ta praktyka ma miejsce w firmie - nie jestem pierwsza osoba ktra tutaj o tym pisze. A po przeklikaniiu "Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie" dodaje sie wpis do tego forum wiec wpis o tej tersci jest jak najbardziej odpowiedni do tego forum. Tresc poprzednich usunietych wpisow: "Sylwek ma racje. To co sie dziejee w firmie kwalifikuje sie do zgloszenia do PIP-u. Nie trzeba isc do zadnego urzedu. Zgloszenie mozna bardzo latwo zrobic przez formularz na strone - warszawa.pip.gov.pl/pl/formularz/155. Mozzna zaznaczyc anonimowosc ('NIE' w ostatnim polu formularza). Sprawa sama sie nie rozwiaze. Dodatkowoe info bit.ly/2m4Ju6W Cytujac pewnego amerykanina: "Zrob to czego sie boisz a strach minie". Zostal zrobiony scren, prosze nie usuwac koemtarza." Prosze o nieusuwanie tego komenatrza.
    Prawda

06.10.2019 10:02

Widzę że dobrze znasz formułkę kopiuj wklej z wikiportalu. Prawnik byłby z ciebie żaden tak jak żaden z ciebie inżynier. Powiem ci i wszystkim co ci się nie podoba. Nie możesz już bawić się cały dzień w podchody, od kawki do kawki, problem z oglądaniem tubeyou, musisz przychodzić do pracy na konkretną godzinę i w końcu ktoś zaczął rozliczać twoją pracę a raczej jej brak. I to właśnie nazywasz mobbingiem żałosny dzieciaku. Jeżeli już podejmujesz temat Prawa Pracy to zapewne pominąłeś fakt iż pracownik ma także obowiązki wobec pracodawcy. Mówi o tym np. dział czwarty. Ze swoich obowiązków pracodawca wywiązuje się codziennie. Tworzy bardzo bezpieczne warunki pracy oraz ciagle podwyższa warunki i standard zatrudnienia. Poddaje się także okresowej weryfikacji właściwym organom w tym także PIP. Tym właśnie Impact okazuje swój szacunek dla pracujących w nim ludzi. Ty niestety nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków wobec Impact i co gorsza działasz na jego szkodę czym łamiesz choćby art. 100 par 2 punkt 4 wspominanego przez ciebie Kodeksu Pracy. Naprawdę nikt tutaj nie boi się sądu pracy i pipu bo pracują tu w większości dorośli inteligentni ludzie którzy potrafią analizować fakty. Chcą rozwoju tej firmy bo mają rodziny na utrzymaniu i szanują pracę. Ty za to powinieneś się obawiać konsekwencji związanych z fałszywymi oskarżeniami, oczernianiem osób i działaniem na szkodę firmy. Tutaj mowa już raczej o kodeksie karnym i cywilnym. Biorąc także pod uwagę jak słabo ci idzie maskowanie swojej głupoty w sieci, na twoim miejscu sam zacząłbym się obawiać konsekwencji. Impact nie wkleja formułek z internetu, ma do dyspozycji profesjonalne Kancelarie Prawne. Gratuluję głupoty.
    Raf

06.10.2019 14:28

Nie można bezkarnie oczerniać firmy i ludzi, którzy w niej pracują. Ludzie chcą pracować w dobrej atmosferze, która na tym forum psuje jeden albo dwóch frustratów. Wydaje im się, że się znaja na wszystkim. Na zarządzaniu, na logistyce, na finansach. Wiedzą wszystko lepiej. Narzekaja na wszystko. Nic im sie nie podoba. Jak się nie podoba to dowiedzenia.
    Antyhejt

06.10.2019 09:32

I co trole? Argumentów brak w tej dyskusji, co? Tak dla przypomnienia ponizej (cytuję za Maxem) lista bonusów z któych codziennie korzystacie w naszej firmie, którą opluwacie: Darmowe obiady z restauracji i to nie kiełbasa z bułką a Dania z karty Wynagrodzenia kilkukrotnie wyższe od rynkowych Stałe zatrudnienie na umowę o pracę Bonusy świąteczne do 1000 pln Premie uznaniowe do 700 pln comiesięczne Karta multisport Karta Medicover Klimatyzowane pomieszczenia. Nowoczesne wyposażenie kuchni i pomieszczeń socjalnych. Imprezy integracyjne na full. Dyplomy i kupony do eksluzywnych restauracji dla docenionych pracowników co miesiąc. Do tego ogromne możliwości rozwoju w najlepszej firmie produkującej baterie w branży.
    Mag

06.10.2019 14:16

Zgadzam się i poperam. Dość hejtu.
    Laser99

04.10.2019 07:21

O widzę że pracodawca zmienił strategię na forum. Pisze atakując prawdę, tzn neguje negatywne opinie. Brawo Pani R A czy upokarzanie na spotkaniach codziennych jest w porządku?Dodam ten fakt ma miejsce od momentu zatrudnienie niezrownowazonego pana-uzdrowiciela. Nowa ekipa tutaj nie pomoże , dla firmy liczy się jedynie ile baterii zejdzie danego dnia.Czlowiek w firmie jest najmiejwazny.

06.10.2019 07:14

Słaby hejcik. Zero kontaktu z rzeczywistością. Masz pretensje że firma produkcyjna produkuje i że warunki pracy są doskonałe. W żadnej innej firmie nie dba się tak o bezpieczeństwo jak w Impact. To nazywasz umniejszeniem roli człowieka w firmie? Ludzie mają oczy i potrafią czytać. Wszyscy już widzą że mają do czynienia z infantylnym frustratem. Środkowy dla ciebie!
    Temida

06.10.2019 09:31

nie Pracownicy zaczęli pisać tylko ty trolu. Twoje tanie chwyty już nie działają na nikogo. Ludzie wiedzą że nie jesteś pracownikiem produkcji i coraz więcej wiemy na twój temat. Niebawem odpowiesz za paszkwile i działanie na szkodę firmy. Wtedy zobaczymy jaki jesteś twardziel.
    Wojciech

05.10.2019 18:17

Co za agresywny język po stronie pracodawcy. Mało profesjonalne podejście. Byłem na rozmowie o pracy, żałuję że wcześniej tu nie zajrzałem. Na pewno nie chcę pracować w takim kompocie.
    Mandaryn

06.10.2019 06:58

Wojtek, kto po rozmowie wraca na forum? Raczej przed rozmową się na nie wchodzi. A nawet jeśli to można tu przeczytać same pozytywne argumenty dzięki którym wciąż zatrudniamy ludzi zwłaszcza na produkcję. Nie podszywaj się pod ludzi z produkcji bo jakoś nie mamy problemu z ich zatrudnianiem a warunki pracy w Impact są doskonałe. Słabo ci wychodzi ta kampania dezinformacyjna trolu. Do kolejnego słabego hejcika.
    Nicky

04.10.2019 19:26

Zajrzałem na forum. Serio? wpisy o godz. 9.20, 11, 14 w tygodniu. Kto to pisze? Bo ja nie mam czasu. Bo pracuje. Więc to oznacza, że madrala która te brednie pisze robi to w pracy. Moim kosztem. Ja pracuje na jego wypłatę. I jeszcze pisze o szacunku dla ludzi. To ty nie masz szacunku dla naszej pracy. Kolegę zacytuje na koniec. Srodkowy palec dla ciebie (i innych hejterów).
    Masa

05.10.2019 16:51

A wiec jednak pomimo waszego taniego biadolenia firma jednak jest zorganizowana. Ma struktury projektowe. A pisaliście o dezorganizacji. A może przypominasz sobie dlaczego zmieniono poprzednią betonową strukturę? Bo tacy jak ty siedzieli sobie całe dnie w słuchawkach na uszach i oglądali tubeyou lub inne badziewia podczas gdy uczciwi ludzie ciężko pracowali i byli pomijani w kolejce do kasy. Liczyły się układy a nie obiektywna ocena pracownika. Nowe struktury wymusiły na was prace zespołową i wtedy się zaczęło. Odkryła się czarna strona waszej bezczynności i obojętności wobec firmy. I to właśnie nazywacie mobbingiem. Banda niezadowolonych nierobów. W której firmie jest 4 razy więcej biurowych niż produkcyjnych. Obudź się wreszcie i jak się nie podoba zmień prace i życie a normalnym ludziom daj pracować. Inni mają rodziny na utrzymaniu a nie jak ty żyją z kieszonkowego od mamy i ciagle wycierają mleko spod nosa.
    Pyton

05.10.2019 18:39

Ach wiec jednak. Impact jest zorganizowany. Wymsknęło się... (usunięte przez administratora). Potwierdzam, Impact jest zorganizowany w struktury projektowe od produkcji po inżynierię i teraz wszyscy grają w jednym zespole a nie jak wcześniej beton, kolesie i pierdzenie w stołek. A zespół jak to zespół, może się tak nazywać tylko wtedy kiedy wszyscy grają razem a nie śpią w szatni podczas meczu. (usunięte przez administratora)
    Ola

05.10.2019 12:21

Ale to zaczyna być śmieszne, banowanie wiarygodnych wpisów. Nie można prawdy napisać, bo zaraz pojawia się 5 wpisów pozytywnych. Każdy normalny człowiek wyciągnie wnioski z tych wypowiedzi. Prawda boli pracodawcę i nie ma mowy o hejcie. Haha

05.10.2019 18:31

Wiarygodne? Nie używaj słów których znaczenia nie znasz. Denerwuje cie że już nie dajesz rady pisać tych bredni bo ludzie bronią firmy i piszą pozytywy i podają konkrety jak grzyby po deszczu. Tak będzie zawsze. Zapamiętaj to ośle. Impact jest i zawsze będzie w naszych sercach. A konkurencję i ciebie mamy tam gdzie światło nie dochodzi.
    Wacek

05.10.2019 14:27

Prawda to boli kilku niezadowolnych nieudaczników, którzy atakują firme ale jakos nie potrafią podać konkretów. Jak argumentów brak to pozostaje hejt. Wszystko zgodnie z zasadą, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...To widać na tym forum. Te osoby, które to robią, codziennie korzystają ze świadczeń jakie dostaja od firmy. A na koniec miesiąca biorą wynagrodzenie. Nie podoba mi się to. Obecnie mamy rynek pracownika. Jeżeli więc komuś nie odpowiadają warunki w firmie zawsze może się zwolnić.
    Antyhejt

05.10.2019 10:11

Niestety na tym forum coraz więcej nieuczciwych szkodników. Oczerniaja dobra firmę. dlaczego nikt nie pisze o pozytywnych skutkach zmian. O tym, że są nagrody awanse. Że fantastyczne dziewczyny obejmują w firmie samodzielne kierownicze stanowiska. Że każdy pracownik ma wpływ na to co się dzieje i może sie włączyć z dobrymi pomysłami. Nigdy wcześniej tak nie było. Więc zajmijmy sie pracą a nie hejtem.
    Endriu

05.10.2019 09:46

Pozew zbiorowy? UUUUUUUUhahahahahahahahahaaaaaaaauuuuuuu. Gratujuę baranie. Już się zbieramy i podpisujemy. Pogięło tego człowieka. Jedna dobra rada: PIŁEŚ NIE PISZ!!!!! Szczególnie na tym forum.
    WYBIERAM IMPACT!!!!!

05.10.2019 09:42

Gdy szukałem pracy byłem na kilku rozmowach rekrutacyjnych. WYBRAŁEM IMPACT. Dostałem od nich najlepszą ofertę. I nie żałuję. Gdy czytam ten hejt na tym forum to robi mi się niedobrze. Aż nie mogę uwierzyć, że to pisze jakiś pracownik tej firmy. Być może robi to konkurencja żeby zaszkodzić. Jezeli chcecie się czegoś dowiedzieć o firmie to zapewniam, że bardzo dobrze płacą i dbają o ludzi. Takich warunków pracy nie spotkałem wcześniej prawie nigdzie. Pozdrawiam.

04.10.2019 20:10

Krzysztof W

05.10.2019 07:55

Super pomysł. Gratuluję kreatywności. W końcu będzie wiadomo kto stoi za tą falą hejtu i pomówień. Bo przecież wszystko przemyślałeś i wiesz, że akta sprawy są jawne a za działanie na szkodę spółki i zniesławianie grożą poważne konsekwencje prawne. Pamiętaj, kij ma zawsze dwa końce. Jeszcze raz gratuluję głupoty. Pozdrawiam.
    Maczuga Herkulesa

05.10.2019 08:28

Ooo, widzę że rozpaczliwie poszukujesz współfinansowania dla swojej głupoty. Wiesz już pewnie że dobry prawnik kosztuje a twoje działania bezprawne. Ale przecież ty wiesz wszystko wikiludku. Brawo ty!
    Laszer1

04.10.2019 18:59

Czytam niektóre wpisy i oczom nie wierże. Czy ja pracuje w Impakcie czy może w innej firmie. Jakieś brednie o PIPie, o zbiorowych pozwach, itp. Tylko narzekanie. Nic więcej. A rzeczywistość jest zupełnie inna. Impact rozwija się jak nigdy. Nie dziwcie się, że kierownictwo jest skoncentrowane na sprzedaży baterii. Bo jak nie wyprodukuje to z czego nam zapłąci pensje? Myslicie czasem o tym? Kasa na darmowe jedzenie, bonusy, nagrody nie spada z nieba. Narzekają nieroby, którym się nie chce pracować. Nikt więcej. Samo się nie zrobi. Niech każdy robi swoje w tej firmie to będzie dobrze. A komu sie nie podoba to wypad.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Impact Clean Power Technology?

Kontakt - Impact Clean Power Technology S.A.

Przejazdowa 22 05-800 Pruszków

Nick jak nick

27.09.2019 22:21

Z ciekawością czasami spojrzę co się dzieje na tym forum. Ile dziś osób zrezygnowało z pracy? Ja słyszałem o dwóch doświadczonych pracownikach, plus trzeci, któremu podziękowano. Ciekawe jak długo Impactowi zajmie usatbilizowanie swojej polityki wobec pracowników. Mam na myśli podejście z szacunkiem do człowieka. Pierogi to nie wszystko :)
    picik

30.09.2019 09:20

Potrzebujemy trzeciej odpowiedzi na posta, aby bylo jeszcze bardziej wiarygodnie!

03.10.2019 21:27

ale tylko pozytywnej, negatywną i tak usuniemy
    Andrzej

02.10.2019 22:51

Propaganda jak za komuny. To jest chyba jedyna firma na gowork, która pod każdym negatywnym wpisem zajmuje oficjalne stanowisko. Czego Pracodawca się boi skoro tak fajnie się w Impact pracuje, jak sam twierdzi? Stare porzekadło mówi, że tylko winny się tłumaczy. Po niemal każdym negatywnym wpisie pojawiają się co najmniej 2 poztywne opinie. Napisane są w tym samym stylu, co jest podejrzane. Jak widać na tym forum Pracodawca może zaprzeczać negatywom na wszelkie sposoby. Ale ust, a raczej klawiatur ludziom się zamknąć nie da. Internetu nie zablokujecie. P.S. Władze komunistyczne też twierdziły, że jest super. A na półkach sklepowych dla wszystkich był tylko ocet, którym chcieli wykarmić ludzi. P.S. 2. Ryba psuje się od głowy.

03.10.2019 08:28

Dziękujemy za opinię. Z uwagą czytamy opinie pracowników ponieważ liczymy sie z ich zdaniem. Niestety większość negatywnych wpisów pisanych, sądząc po stylu przez jedną czy dwie osoby, mija się z prawdą. Dlatego prezentujemy tutaj punkt widzenia pracodawcy. Osoby wchodzące na to forum mają prawo do informacji nt. warunków pracy jakie oferujemy w Impakcie. A są one na wysokim poziomie. Począwszy od poziomu wynagrodzenia poprzez dodatkowe bonusy pieniężne, nagrody, opiekę medyczną, kartę Multi Sport, darmowe posiłki i wysoki komfort pracy w nowoczesnej klimatyzowanej hali produkcyjnej.
    Pleban

03.10.2019 20:46

O jakiej komunie ty piszesz. Ty co najwyżej pamiętasz swoją komunię. Impact to super firma, w końcu ktoś wziął się za tą bandę nierobów którzy od lat niszczyli tę firmę. Uczciwi i pracowici ludzie jakoś sobie chwalą i nie mają żadnych problemów. Jak cały dzień pierdzisz w stołek i oglądasz (usunięte przez administratora) to się nie dziw że w końcu ktoś to zauważył. Teraz przynajmniej jest sprawiedliwie. Środkowy palec kolegom ze starego układu.
    mixx

02.10.2019 17:25

Witam czy pracował ktoś w tej firmie na stanowisku magazynier, produkcja i może się podzielić opinią na temat zarobków i atmosfery pracy pozdrawiam
    Adamo

27.09.2019 16:05

Jestem w firmie juz kilka lat. Nigdy wczesniej nie było tak profesjonalnego kierownictwa jak w tej chwili. Dzięki temu praca jest dobrze zorganizowana. Do tego firma bardzo dobrze płąci i ma świadczenia socjalne na wysokim poziomie. Polecam wszystkim, którzy szukaja pracy w firmie produkcyjnej.
    Beno

01.10.2019 13:07

Nie wiem kogo masz a myśli pisząc ten wpis. Ja widzę zupełnie co inneg. Ten śmieszny Pan doprowadzi swoim zachowaniem i decyzjami, że wszyscy odejdą lub zostaną zwolnieni bo za słabo przytakują głupim i niszczące tą firmę decyzją. Takiej nagonki ta firma nie widziała nigdy a wiele już przeszedłem w tej firmie.
    Sylwek

27.09.2019 23:46

Jak jest pięknie... Ale propaganda w czterech opiniach poniżej. W impacie szykuje się tłusty wtorek pracownicy z dłuzszym stażem wiedzą o czym mówię.Taki wręcz rytuał w firmie na koniec miesiąca. Część pracowników sama odejdzie, a część zostanie sprtynie do tego zmuszona. Tak zwane ruchy restrukturyzacyjne. Słyszałem, w jaki sposób rozstają sie ludzmi. Postępowanie kwalifikuje się do zgłoszenia do pipu. Dziale personalny icpt przestań mydlic ludziom oczy na tym forum.

28.09.2019 15:31

Dziękujemy za opinię. Nie podzielamy tego punktu widzenia. To Ty i inne osoby mydlicie ludziom oczy pisząc nieprawdziwe komentarze. Firma oferuje wysokie wynagrodzenie, prywatną opiekę medyczną, kartę Multi Sport, darmowe posiłki, kawę i herbatę, bonusy do 1000 PLN, nagrody i mozliwość awansu. Jak w każdej firmie niektórzy pracownicy odchodzą, inni zostają zwolnieni. Cały czas prowadzimy rekrutację. I zapraszamy do współpracy!
    Magik

30.09.2019 14:45

Brawo Pracodawca! Nie da się usunąć, trzeba ocenzurować
    Dorian

30.09.2019 11:29

Witam, Ostatnio byłem na rozmowie o pracę w tej firmie. Jak poszedłem na halę produkcyjną to mnie zatkało. Nowa i ładna hala. Czysto i nawet klime mają. Stołówka też nowa i ponoc obiady dają. Mam nadzieje ze się do mnie odezwą.
    Nick jak nick

27.09.2019 22:22

Dziwne, przed chwilą umieściłem negatywną opinię o firmie i po minucie już jej nie ma. Moderator szybko działa :).
    Tomasz X

23.09.2019 12:21

Podważam wiarygodność tego forum. Nieprzychylnie , a zarazem prawdziwe opinie są od razu usuwanie. Nowa polityka firmy, pozytywy zostawimy. Pracodawco miej godność i przyjmij krytykę i wyciągnij wnioski. W impacie nie ma szacunku dla pracownika, chaos przez duże CH. Jeśli szukasz pracy, broń boże tylko nie w tej firmie, stracisz tylko czas. Nadal pracuje w firmie, ale aktywnie szukam pracy jak chyba każdy z kim rozmawiam w firmie. Kierownictwo jest niekompetentne, tego wątku nie rozwinę , medalik mądra głowa narobił takiego bałaganu w firmie. Zakład próbuje fantami zatrzymać ludzi typu ciepła miska, bony.. to standard w firmach od dawna. Proszę administratora forum o pozostawienie mojej opini, posiadam screena. Moja opinia jest prawdziwa. Dział personalny pisze opinie na korzyść icpt, żałosne. Dla opinie publicznej firma pięknie się przedstawia, rzeczywistość jest zupelnie inna.

23.09.2019 16:17

Dziękujemy za opinię. Nie bardzo rozumiemy dlaczego piszesz, że prawdziwe są tylko opinie nieprzychylne albo twoje. Większość pracowników ma zupełnie inne zdanie niż Ty. Jeżeli jednak masz jakieś konstruktywne wnioski zapraszamy do ich zaprezentowania oficjalnie. Możliwości jest wiele. Jak dobrze wiesz, firma nagradza kreatywnych pracowników dyplomami i nagrodami rzeczowymi. Sądząc z twojego wpisu mylisz brak szacunku z dyscypliną pracy i wykonywaniem poleceń służbowych. Zapewniamy, że w firmach to standard od dawna. Większość pracowników doskonale to rozumie. Ty natomiast wykazujesz się brakiem szacunku zarówno dla pracodawcy jak i swoich kolegów, o których piszesz, że są przekupywani fantami typu ciepła miska. To nie są fanty tylko pakiet świadczeń pracowniczych. W naszej firmie oferujemy konkurencyjne pensje, bony świąteczne do 1000 zł., kartę Multi Sport, prywatne świadczenia medyczne, darmowe posiłki, kawę i herbatę. Oferujemy znakomite warunki pracy w nowoczesnej klimatyzowanej hali produkcyjnej oraz szatnie i łazienki na najwyższym poziomie. Do dyspozycji pracowników stołówka z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią. Dwuzmianowy tryb pracy. Jeżeli masz wątpliwości co do kwalifikacji Zarządu, to proszę przeczytać na naszej stronie internetowej życiorys Prezesa Zarządu dr Bartłomieja Krasa czy Członka Zarządu Krzysztofa Dreslera. Firma jest wśród liderów emobilnosci w Europie i na świecie. O jej pozycji świadczą jej klienci m.in. Solaris Bus & Coach, Temsa, JBT, VOITH, Phoenix. Posiada swoje przedstawicielstwa handlowe w Niemczech, we Włoszech, w Turcji i w USA. W ostatnim czasie przyjelismy do pracy 29 osób (w tym 6 stażystów). To są fakty na temat naszej firmy. Wszystkich, którzy chcą rozwijać swoją karierę zawodową w branży emobilności zapraszamy do naszego zespołu. Cały czas rekrutujemy. Zachęcamy do współpracy osoby mające świadomość realiów i tempa pracy w nowoczesnej firmie produkcyjnej.
    były pracownik

27.09.2019 21:11

Jako były pracownik potwierdzam opinię Tomasza X. Nieprzychylne opinie są usuwane przez pracodawcę.
    Mieto

26.09.2019 13:49

Cieszę się, że firma w końcu zaczęłą szkolić. Nie ma nowoczesnego przedsiębiorstwa Automotive bez wiedzy na temat FMEA. Szkolenie było profesjonalnie zorganizowane. Widać, że pracodawcy zalezy na podniesieniu poziomu wiedzy pracowników, co dobrze świadczy o firmie. Coraz bardziej mi się tutaj podoba. Impact to firma z przyszłością. Polecam kolegom inzynierom, którzy szukaja ciekawych projektów i interesuje ich elektromobilność. Jest co robić, a roboty będzie tylko przybywać bo ciągle pojawiają się nowe projekty.
    Pracowity

26.09.2019 13:38

Mam bardzo pozytywną opinię o tej firmie. W ciągu tego roku dużo się zmieniło, a zarządzanie staje się coraz bardziej profesjonalne. Jak w każdej firmie produkcyjnej są problemy ale są one na bieżąco rozwiązywane. Menedżerowie z różnych działów współpracują ze sobą i wzajemnie sobie pomagają. Wcześniej tego nie było. Firma bardzo dużą wagę przywiązuje do bezpieczeństwa. Kierownictwo jest otwarte na uwagi czy sugestie pracowników. Są bardzo wymagający ale wymagają również od siebie. Wierzę, że firma będzie nadal tak dobrze się rozwijać. Ciągle szukają ludzi do pracy na pradukcji ale nie tylko. Ja jestem zadowolny i polecam.

25.09.2019 12:02

Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy i jestem zadowolony. Dostałem na starcie już dobre pieniądze. Impact ma bardzo ciekawe projekty, które na pewno będą się rozwijać tak jak rozwija sie rynek pojazdów elektrycznych. Uważam, że dla inzynierów jest to mega mozliwość wykazania się wiedzą i kreatywnością. Pracujemy w zespołach, w których są ludzie o różnych specjalnościach. Taki system bardzo dobrze działa choć oczywiście zawasze mogłoby być lepiej. Projektami zarządzaja ludzie z dużym doświadczeniem, które niektórzy zdobywali nie tylko w Polsce. Teraz przenoszą to do firmy co bardzo dużo wnosi. W moim dziale jest bardzo dobra energia. Lubie przychodzic tu do pracy. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna.
    Zenek

18.09.2019 19:58

Bardzo przyjazna firma. Widać gołym okiem duży potencjał. Właśnie wprowadzili darmowe ciepłe jedzenie. Ja jestem bardzo zadowolony i polecam firmę jako dobrego pracodawcę.
    Konrad

24.09.2019 10:51

Dobra firma to taka która wykorzystuje potencjał a nie go ma. Potencjał to ludzie i wiedza. To że ta firma miała i ciągle jeszcze ma ten potencjał, to żadna nowość. Pracują tam świetni specjaliści z wielką wiedzą i doświadczeniem. No ale po co komu ta wiedza i doświadczenie jeżeli nie potrafi się tego wykorzystać! Słusznie wiec kierownictwo czyni pozbywając się, albo pozwalając odejść, najlepszym. Po co płacić za czyjaś wiedzę duże pieniądze, jeżeli nie potrafi tego wykorzystać. A polecanie firmy bo ma darmowe, ciepłe posiłki. No chyba nie o to w pracy chodzi aby się nażreć się czegoś ciepłego. Bez jaj.

24.09.2019 11:40

Dziekujemy za opinie. Proszę zwrócić uwagę, że GoWork to forum pracowników. Bardzo wielu z nich interesuje jakie warunki pracy oraz socjal proponuje firma. Wychodząc im na przeciw, obszernie o tym informujemy. Nie zapominamy jednak o innych walorach firmy. W bardzo wielu postach zwracamy uwagę na wyjatkowość Impactu z racji na nowatorską i przyszłościową branżę jaką jest elektromobilność, która niewątpliwie będzie wyzwaniem dla firm technologcznych w ciągu nadchodzących lat. Zachęcamy do przeczytania na tym profilu wywiadów z naszymi specjalistami. Są niewatpliwie inspirujące i zachęcają do pracy w Impakcie nie tylko z powodu darmowych posiłków. Dla zachety fragment rozmowy ze Stanisławem Szadkowskim, p.o. CTO i Przewodniczącym RN spółki: - "Czym chciałby Pan zachęcić do pracy w Impakcie młodych inżynierów"? - "Mimo kilkunastoletniego doświadczenia jesteśmy młodą firmą z ogromnym potencjałem na ciągle młodym i rosnącym dopiero rynku. Jesteśmy jedną z bardzo niewielu firm na świecie, a na pewno jedyną w Polsce, która potrafi robić to co robimy. Czyli projektować i produkować zaawansowane technologicznie systemy bateryjne heavy duty. Mamy też wyjątkową perspektywę rozwoju. W ciągu następnych kilku lat znowu potroimy nasze przychody. Rynek elektromobilności rośnie bardzo ostro, a my dynamicznie idziemy w kierunku dalszego rozwoju. Jest to ciekawe i atrakcyjne dla osób, które chcą się rozwijać. Na każdym stanowisku inżynierskim potrzebujemy ambitnych profesjonalistów. Nawet nasi sprzedawcy muszą mieć przygotowanie inżynierskie bo muszą rozumieć co sprzedają. Potrzebujemy ambitnych ludzi bo sami mamy ambicję bycia respektowanym wśród najpoważniejszych klientów przemysłowych w branży na całym świecie. A to wiąże się z dużym wkładem i wysiłkiem zawodowym. Nasz projekt to nie jest „prosta” bateria. Wymaga wiedzy z bardzo wielu dziedzin: chemia, software, hardware, mechanika, elektryka. Nie szufladkujemy naszych pracowników w zamkniętych działach. Do wykonania naszych zadań potrzebujemy grupy specjalistów z różnych dziedzin. Dlatego zgodnie z naszą nową strukturą pracujemy w interdyscyplinarnych zespołach. Inaczej się już nie da się już funkcjonować w nowocześnie zarządzanym przedsiębiorstwie produkcyjnym." Brzmi zachęcająco. Co do Twojej opinii nt. osób, które zostały zwolnione lub odeszły to bez jaj. W każdej firmie jest zawsze rotacja pracowników. Jednym się to podoba, innym nie. Dlatego nie będziemy komentować subiektywnych odczuć. Każdy ma prawo ocenić to we własnym zakresie. PS. Całość wywiadu z Panem Stanisławem Szadkowskim pt. "Przyszłość jest elektryczna" można znaleźć na tej stronie w zakładce Wywiad. Życzymy inspirującej lektury.
    Usuwają opinie

21.09.2019 13:20

Nie polecam pracodawcy, pracowałem w firmie 3 lata i to stracony czas dla mnie. Krótko szukasz pracy jesteś inżynierem omijaj zakład szerokim łukiem . Kadra zarządzająca nie ma pojęcia o zarządzaniu przedsiebiorstwem. Hr icpt pisze same pozytywy na forum. Nikt z firmy nie napisze nic dobrego. Social daje już każdy pracodawca I nikt o tym tak szeroko nie opowiada. Ps kierownictwo stosuje praktyki m Proszę administratora o nie usuwanie mojej opinii jest rzetelna i prawdziwa.
    Feniks

12.09.2019 15:35

Witam,Krótko napiszę skandaliczne i tragiczne jest to że za nadgodzinny nie wypłacają a chcą że by ludzie zostawali jak się chodzi do biura jednego i drugiego zawsze zbawiają i mówią że zaraz wpłyną zaraz załatwią tą zaległość a już miesiąc się kończy i nie wypłacają tych pieniędzy tak się opisują tak się chwalą a co naprawdę kasy na czas nie wypłacają to co jest najgorsze że w kadrach nie umieją ogarnąć rozliczne płacy z nadgodzinami największa bolączka tej firmy jest i nie dziwne że ludzie odchodzą Bes słów

12.09.2019 20:11

Dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się sprawnie rozliczać nadgodziny. Miesiąc się jeszcze nie kończy. W księgowości zawsze otrzymają Państwo informację na jakim etapie jest płatność. Przy okazji przypominamy, że zapewniamy warunki pracy na bardzo wysokim poziomie. Klimatyzowana hala produkcyjna, szatnie, prysznice i toalety w najwyższym standarcie, jadalnię wyposażoną w kuchenki mikrofalowe i zmywarki, talerze i sztućce. Do dyspozycji kawa i herbata. Pracownikom oferujemy prywatną opiekę medyczną, kartę Multi Sport, bony świąteczne w wysokości do 1000 zł,, pakiet świadczeń dla pracowników, imprezy firmowe. Nasi pracownicy są regularnie wyróżniani dyplomami i nagrodami rzeczowymi. Dlatego prosimy o sprawiedliwe opinie.

21.09.2019 12:45

Dziękujemy za wpisy dotyczące wypłat za pracę w nadgodzinach. Za pracę w nadgodzinach wypłacamy pracownikom należne wynagrodzenie wraz ze stosownymi dodatkami (zgodnie z przepisami prawa pracy). Wyplata odbywa się po zakończeniu miesiąca, chyba, że pracownik odbiera czas wolny w zamian za pracę w nadgodzinach. Jeśli chodzi o wypłatę nadgodzin to omyłkowo jeden dzień nie został uwzględniony przy rozliczeniu czasu pracy w przypadku pięciu osób. Tę pomyłkę bardzo szybko nadrobiliśmy, przelew wynagrodzenia został niezwłocznie dokonany. Za to opóźnienie pragniemy przeprosić naszych pracowników. Jednocześnie warto jest zauważyć, że pomyłki w wypłacie wynagrodzenia za nadgodziny mają charakter incydentalny. Dział Personalny
    Żaba

20.09.2019 23:35

Mam chwilkę,fajnie że firma otwiera ręce do pracowników i oferuję posiłki i się rozwija w tym katering dla pracowników Wspaniały gest od firmy trzymać tak dalej Fantastycznie

19.09.2019 11:18

Jakoś trudno Pracodawcy utrzymać porządek na forum. Próbuje przekonać wszystkich jaka to wspaniała firma, że dużo się rekrutuje, że są nowe bonusy. A ludzie i tak swoje, ciągle narzekają. Nie doceniają tych wszystkich walorów Impactu i zamiast czuć dumę ze swojej pracy czują zażenowanie. Proponuje Pracodawcy powrót do dawnych dobrych czasów moderowania treści na tym forum i usuwania niewygodnych komentarzy, bo bez tego trudno będzie utrzymać porządek.

19.09.2019 14:38

Dziękujemy za wpis. Nie zamierzamy jednak wpływać na administratora w sprawie moderowania czy usuwania wpisów. Będziemy za to konsekwentnie przekonywać wszystkich zainteresowanych, że Impact to świetny pracodawca. Wysokie pensje, opieka zdrowotna, bonusy finansowe do 1000 zł, darmowe posiłki, wyróżnienia i nagrody, świetne warunki pracy. Mamy za sobą mocne argumenty. Osoby, które na tym forum chcą atakować i osłabiać wizerunek Impactu to często osoby, które już tu nie pracują i robiąc nieprawdziwe wpisy wyładowują swoją złość i frustracje. My do swoich racji przekonujemy pokazując twarde fakty, które są niepodważalne. Każdy może przyjechać i potwierdzić na miejscu to co piszemy na tym forum. Potwierdzi to również 29 nowych pracowników firmy. Pozdrawiamy!!!
    Jano

19.09.2019 14:30

Przeczytałem wywiad z p. Staniesławem Szadkowskim. Wielki szacun. Wyjątkowi ludzie stworzyli wyjątkową firmę z ogromnym potencjałem. Firmę mogę polecić wszystkim zainteresowanym pracą w innowacytjnym biznesie. Świetne warunki pracy, wysokie pensje, darmowe posiłki. No i kolejne ciekawe projekty do realizacji w najbliższej przyszłości.
    Czarek

18.09.2019 10:04

Nie polecam, ten statek idzie na dno. Masowe zwolnienia i wypowiedzenia doswiadczonych specjalistow. Dziwne ruchy restrukturyzacyjne, maskujace prawdziwe problemy. Firma stara sie stwarzać pozory profesjonalnego lidera rynku, ale to najprawdziwszy Januszex.

18.09.2019 10:34

Dzięki za opinię. Ale o jakich masowych zwolnieniach kolega mówi? Restrukturyzacja w firmie była koniecznością i zawsze wiąże się ona z redukcją bądź wymianą niektórych pracowników. Nie ma w tym nic dziwnego. Kilka osób, którym nie odpowiadał nowy styl pracy złożyło wypowiedzenia. W tym samym czasie przyjęto do pracy 29 osób (w tym 6 stażystów) i uruchomiono drugą zmianę. Praca na dwie zmiany stała się koniecznością w związku z rozwojem firmy. Już teraz mamy zamówienia na dwa kolejne lata. Żeby je zrealizować przenieśliśmy produkcję do nowej, przestronnej i jasnej hali produkcyjnej i radykalnie podnieśliśmy poziom bezpieczeństwa. Nasi pracownicy zarabiają rynkowe pensje, mają prywatną opiekę medyczną, kartę Multi Sport, bony świąteczne do 1000 zł, pakiet świadczeń socjalnych, imprezy firmowe, darmowe posiłki oraz kawę i herbatę. Do dysypozycji nowoczesna szatnia i prysznice. Świetnie wyposażona stołówka z kuchnią (lodówki, kuchenki mikrofalowe, zmywarki, talerze i sztućce). Zamiast czytać komentarze osób, które nie nadążają za zmianami i oczerniając firmę wyładowują swoje frustracje zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą dla pracowników. Rekrutacja cały czas jest w toku. Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń i kontaktu z działem Kadr. Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów.
    holiday

13.09.2019 11:28

Znowu ktoś marudzi a nie wie o co chodzi. Był problem z nadgodzinami za jeden dzień. Wszystko sie juz wyjaśniło a na forum lament jakby nie wiem co się stało. Firma płaci za nadgodziny normalnie. O warunkach pracy nawet nie wspominam bo są super. Rozejrzyjcie się dookoła i porównajcie z innymi pracodawcami. Jest na prawdę ok.
    November Juliet

17.09.2019 23:05

Panie Pracodawco, to chyba nie z tego konta miało być napisane ;) Gdzie rozpoczęcie wpisu od zwyczajowego "Dziękujemy za opinię", "Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi obawami". W szczególności, gdzie oficjalny i formalny ton wpisu, który jest obecny w każdym bez wyjątku z dotychczasowych wpisów ;> I przede wszystkim. Na szczęście udało się zrobić zrzut ekranu tego wcześniejszego wpisu (link: ibb.co/Wf7k4JS), jeszcze przed edycją i jest możliwość odniesienia się do niego i porównanie. Różnica jest zasadnicza i wiele mówi o tym, co dzieje się na tym "forum". Po edycji jedno ze zdań teraz brzmi: "Niewiele firm daje takie bonusów". Przed edycją: "Ja wcześniej nie miałam takich bonusów". Nasuwa się pytanie, które nie wymaga odpowiedzi. Czy pracodawcy przysługują wymienione we wcześniejszych zdaniach bonusy?!? I jeszcze to nie poprawione słowo "bonusów". PS. Został zrobiony zrzut ekranu tego wpisu. Prośba o nie usuwanie.

18.09.2019 08:44

Dziękujemy za redaktorską czujność. Czasami rezygnujemy z oficjalnego tonu tym bardziej gdy w komentarzach pojawiają się nieprawdziwe informacje. Z przykrością stwierdzamy, że ciągle na tym forum pojawiają się opinie, które nie mają nic wspólnego z merytoryczną ocena tego co dzieje się w firmie. Tak więc chcemy przypomnieć, że od maja zatrudniliśmy 29 nowych pracowników (w tym 6 studentów stażystów), oferujemy rynkowe wynagrodzenie, prywatną opieke medyczną, kartę Multi Sport, bony świąteczne w wysokości do 1000 zł, pakiet świadczeń dla pracowników, imprezy firmowe. Od wczoraj osoby zatrudnione na produkcji otrzymują bezpłatne posiłki. Najlepsi pracownicy są regularnie wyróżniani dyplomami i nagrodami rzeczowymi. Zapewniamy najwyższy komfort pracy w nowej hali produkcyjnej i zaplecze sanitarne również na najwyższym poziomie. Zapraszamy wszystkich, którzy chcą sie rozwijać zawodowo w nowoczesnej firmie do współpracy z nami. Oprócz wszystkich wymienionych bonusów zapewniamy stabilną i ciekawą pracę w sympatycznej ekipie ludzi, którzy wiedzą czego chca. A frustratów zachęcamy do zmiany nastawienia i obiektywnej oceny tego jak działa nasza firma. (November Juliet nie trać czasu na robienie tych zrzutów z ekranu po nocy. My niczego usuwamy). Na zakończenie korzystając z okazji zapraszamy do zakładki Wywiad i lektury ostatniego wywiadu z naszym szefem Rady Nadzorczej i p.o. CTO panem Stanisławem Szadkowskim.
    Miro

01.09.2019 12:03

W ciagu ostatnich miesięcy Impact zmienił się na korzyść. Firma powoli ale systematycznie staje się profesjonalnym przedsiębiorstwem przemysłowym. Moim zdaniem jest OK. Tylko w ten sposób będziemy mogli sprostać konkurencji i pozostać liczącym sie graczem na rynku. Trzymam kciuki. A firmę polecam! Rynkowe pensje, socjal i przyjazna ekipa.

Zostaw merytoryczną opinię o Impact Clean Power Technology S.A.