Rafal Gajewski21.08.2018 17:15
Czytam tak te Państwa opinie, komentarze i powiem ze one maja trochę inny oddźwięk niż sobie to Państwo wyobrażacie, pozwalają nam przefiltrować fachowców, a mianowicie od jakiegoś czasu staramy się współpracować z normalnymi ludźmi (stąd wymóg własnej działalności - jeśli już ktoś ma swoją działalność to znaczy mniej więcej tyle ze jest raczej poważnym człowiekiem), ci normalni ludzie wiedzą, że są zawsze dwie strony medalu i to ci właśnie ludzie dzwonią do mnie nawet często osobiście z prośbą o wyjaśnienie dlaczego w internecie są o nas, o mnie, o Danielu tego typu opinie, po tym jak wyjaśniam na podstawie kilku przykładów z życia wziętych (zachowujemy wasza anonimowość), Panowie ci najczęściej się do nas przekonują, zreszta najlepsze co może być to dostają referencje od naszych obecnych podwykonawców. Powiem wam tez szczerze że często nie mogą uwierzyć, że pracownicy mogą wykręcić aż takie numery. Generalnie pracują u nas ludzie za dobre stawki (nie licząc firm podwykonawczych bo tu nie mamy wpływu na stawki jakie one wypłacają swoim podwykonawcą lub pracownikom), ci ludzie z polecenia ściągają do nas swoich kolegów i przyjaciół i wszyscy u nas pracują nie odchodzą, wiadomo, że jak każda firma popełniamy jakieś błędy ale staramy się je na bieżąco korygować. Mieliśmy kiedyś problemy w przeszłości spowodowane błędami pracowniczymi za które nie zapłacono nam z winy pracowników około 1 miliona złotych, dzisiaj ci sami pracownicy uważają się za oszukanych i piszą właśnie te opinie, na przykład Panie Płytkarzu, który u nas pracowałeś dlaczego nie powiesz calej prawdy ze popsułeś Pan 8 łazienek na jednym pietrze, murarzu dlaczego nie napisałeś, że po wypitej skrzynce piwa złamałeś sobie rękę na która spadłeś z rusztowania, wy myślicie że jesteście anonimowi ale ja każdy przypadek znam wiec wiem kto to pisze, dlaczego nie podpiszecie się nazwiskiem :) ?? dobra nie ważne tych przykładów można by mnożyć. Podsumowując każda firma ma złe opinie nie jesteśmy jedyni ale jeśli chcecie Państwo te sprawy rozwiązać to zapraszam do sądu. dodam ze nie odeszły od nas żadne dziewczyny z biura, a juz na pewno nie mamy (usunięte przez administratora) w budynku firmy. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych ze współpracy