Purinova

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Purinova Sp. z o.o.

Opinie o Purinova Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Purinova Sp. z o.o.!

Robson

22.06.2020 10:56

Czy firma jest wymagająca pod względem pracy?

04.06.2020 12:58

Czy Purinova oferuje możliwość rekrutacji w trybie zdalnym?
    Lapsus

17.06.2020 12:54

dzięki, cenię bardzo takie rady, bo nigdy nie wiadomo kiedy okażą się przydatne :) pozdrawiam
    sasageyo

18.06.2020 12:57

Ja również, powodzenia życzę jeśli się zdecydujesz.
    Koralina

25.05.2020 11:43

Ciężko się dostać do pracy w Purinovej?
    Rambo

02.06.2020 13:34

A, no chyba, że tak. No to trochę wróżenie z fusów. Raczej nie ma jakichś wielkich rekrutacji na wiele stanowisk, ale co jakiś czas wpadają oferty. Kwestia śledzenia ich.
    Yo

03.06.2020 14:24

oferty nie pojawiają się non stop, więc można gdybać, że rekrutacje są rzetelnie prowadzone, a pracownicy zostają na dłużej, a do takich firm nigdy nie jest się tak łatwo dostać. Swoją drogą czy gdziekolwiek teraz znalezienie pracy jest proste? Przecież prawda jest taka, że pracodawcy chcą coraz częściej wykwalifikowanych, samodzielnych i kreatywnych pracowników, którzy wniosą coś nowego, świeżego do firmy, a nie każdy ma to coś. Albo się im spodobasz albo nie, nie da się tego przewidzieć.
    Pyt.

11.05.2020 16:00

Jedyna otwarta rekrutacja to ta na Zastępcę Kierownika Działu Logistyki?
    SchoolboyQ

21.05.2020 14:29

Na stronie są też jakieś oferty widzę, sprawdź tam, jest formularz aplikacyjny, zerknąć nie zaszkodzi.
    Pyt.

22.05.2020 12:55

Sprawdzę, dziękuję.
    siwy

24.04.2020 12:29

siwy

04.05.2020 08:35

nigdzie nie pisałem, że mi się nie chce ;)
    robol

06.05.2020 09:35

Dokładnie to napisałeś, smyku. "sorry jeśli był to pytanie, ale nie chce mi się przeglądać całego forum. jakie są godziny pracy na produkcji?"
    Pytanko

17.04.2020 10:29

czy posiadacie państwo jakiś sklep stacjonarny? czy można gdzieś przetestować purios?
    Pytanko

22.04.2020 13:45

aha, dziękuję, tak zrobię, pozdrawiam
    Krum

23.04.2020 08:40

Swoją drogą szacun za wyczerpującą bazę wiedzy na stronie, sporo można się dowiedzieć, a wy możecie uniknąć wielu pytań. Tak tylko wtrącam swoje 3 grosze.
    Danny

02.04.2020 12:26

Cześć. Zazwyczaj staże i praktyki zaczynają się mniej więcej w lipcu, ewentualnie październik. Czy tak jest i u was? Szukam stażu w klimatach okołoprodukcyjnych, a i branża chemiczna jest mi znana, więc pomyślałem, że tutaj powinienem się odnaleźć. Nie ukrywam, że ten pierwszy kwartał/początek drugiego byłby mi bardziej na rękę niż przykładowo lipiec. Będę wdzięczny za jakieś informacje.
    Pik

15.04.2020 13:16

Nie chcę Cię kolego martwić, ale ta oferta z praktyką w Dziale Produkcji to została wrzucona we wrześniu 2018…
    Danny

16.04.2020 13:55

Masz ci los, a ja się podjarałem i jakoś mi umknęła data zupełnie. No nic, to zadzwonię, zapytam, zobaczymy, póki co nie przekreślam.

28.02.2020 12:59

Gdzie na armii krajowej w krakowie jest biuro? Przejeżdżam tamtędy codziennie i nigdzie żadnego baneru nie widziałem, a tam jest problem z parkowaniem i często policja stoi więc krążenie w poszukiwaniu odpada.

24.03.2020 14:23

nieprawda. pozdrawiam.

26.03.2020 12:48

dzięki za info.
    Nabuchodonozor

06.03.2020 13:05

Mam trochę głupie pytanie, ale ciekawość zwyciężyła więc je zadam :P Nie mieliście wcześniej innego logo? Takie niebieskie? Zastanawiam się czy to byliście wy, czy inna firma pod tą samą nazwą.
    kolor

13.03.2020 12:39

A ja rozgrzebię temat. W ramach ciekawostki: był nawet konkurs na to logo, można znaleźć propozycje na designer. pl pod hasłem “konkurs na logo dla firmy z branży chemicznej i budowlanej”. Parę propozycji jest naprawdę fajnych, jak ktoś jest zainteresowany tematem to warto sobie obczaić. ;)
    Nabuchodonozor

16.03.2020 13:20

Fajnie, dzięki. To obecne chyba najbardziej mi się podoba, za ten minimalizm, ale faktycznie jest kilka niezłych.
    Spike

30.01.2020 10:23

Wysłałem CV na ofertę z ich strony - staż jako elektryk w dziale technicznym. Jestem po studiach, mam nadzieję zdobyć doświadczenie, które pomoże mi w przyszłości.. Nie ma co się sugerować tylko internetowymi opiniami.

26.02.2020 10:35

za moich czasów staże się odbywało w szkole żeby po skończeniu mieć już doświadczenie ale co tam, młodzi i tak wiedzą lepiej
    Olsen

27.02.2020 13:57

Po studiach jak zacznie od stażu i będzie dobry to jest szansa, że zostanie na dłużej, a staż czast prast i po wszystkim, więc nie może na tym lepiej wyjść niż ci się @shrek zdaje
    Millie

06.02.2020 12:17

A czy w Purinovej są inne stanowiska poza tymi typowo produkcyjno-technicznymi i przedstawicielskimi? Czy jest tam czego szukać w innej dziedzinie? Np. jakiś marketing tudzież praca biurowa (poza księgowością, która pewnie jest wszędzie). Będę wdzięczna za każdą informację.

11.02.2020 09:21

najczesciej są oferty na glownej stronie firmy, ale na pracuj tez sie chyba czasem pojawialy. Aktualnie jest pare stanowisk na stronie, wiec warto sobie sprawdzic.

26.02.2020 10:34

nie, działa samozarządzająca się produkcja, nie ma biur
    mvnek

12.02.2020 09:45

zastanawialem sie nad stanowiskiem mechanika.. jest tylko jeden problem, nie mam skonczonych żadnych studiów. Skonczylem tylko technikum mechaniczne, uczyl mnie tez duzo moj ojciec. Czy są jakieś szanse?
    mvnek

19.02.2020 09:50

no tak szczerze to nie znam cada, ale zarówno staż jak i praca mnie urządzi, chodzi o zdobywanie też pozycji do cv zeby w przyszlości też coś osiągnąć..

26.02.2020 10:33

technikum mechaniczne to też szkoła
    Frank Drebin

23.03.2019 20:17

Można zatrudnić się na krótko, aż znajdzie się coś lepszego. Duża rotacja pracowników. Firma nie jest w stanie wykorzystać swojego potencjału. Kto tam pracował, to wie dlaczego.
    Tanno

05.02.2020 17:20

Tak, pracownicy korzystają ze szkoleń i kursów. Mają dofinansowania do studiów podyplomowych. Dofinansowania z ZFŚŚ w postaci wczasów pod gruszą i karty podarunkowe.
    koT

07.02.2020 06:53

ZFSŚ jest obligatoryjne, łaski nie robią. Szkolenia i kursy?(usunięte przez administratora). We własnym zakresie oczywiście.

20.01.2020 09:40

szybkie pytanie - stanowisko aparatowego - muszę mieć uprawnienia na wózki, czy obejdzie się bez tego?

21.01.2020 08:12

tak tak, o młodszego chodziło, sorry, że nie doprecyzowałem. no to jak nie trzeba uprawnień to bomba.

22.01.2020 08:35

jeszcze jedno, bo nigdy nie pracowałem w 4brygadówce, ciężko się przyzwyczaić dla laika w temacie?
    Komodo

17.01.2020 10:01

Temat praktyk maglowany, ja też się dołączę, ale z innym pytaniem. W możliwościach rozwoju stało o rozwijaniu się w strukturach firmy w Polsce i w USA, a z tego co patrzyłem w zakładce z oddziałami, to widziałem same w Pl, jak Bydgoszcz, Tarnów, czy Warszawa. To jak to jest?
    Chaczapuri1

17.01.2020 14:06

Oddział w USA to jedna osoba dystrybuująca z umiarkowanym powodzeniem systemy natryskowe. Jest to Amerykanin. Zapomnij o „rozwoju” w USA. Purinova to dobra firma z dziwnymi ambicjami bycia globalna.
    Komodo

20.01.2020 08:58

Ha, faktycznie jest. Mało wprawne oko mam najwyraźniej. Thx za odpowiedź
    TonyHalik

13.01.2020 15:00

Z tego co widziałem niżej, to pisaliście o programie stażów i praktyk. Czymś się one różnią w Purinovej, czy po prostu nazewnictwo stosowane jest zamiennie?
    kot

15.01.2020 12:34

No to różnica, ze hej.
    TonyHalik

16.01.2020 10:10

No i dzięki, taka odpowiedź mi wystarczy.
    Tomek

30.12.2019 15:54

Niebawem kończę studia, kierunek Chemia więc wszystko się zgadza w wykształceniu ale umówmy się, praktyki na studiach to jedno, a praktyczna wiedza wiedza to drugie. Jestem zainteresowany podjęciem pracy, nie stażu (dopiero jak się obronię) więc też jeszcze chwilę mam, ale zacząłem robić research pod kątem przyszłej pracy. Dlatego chciałbym od Was dowiedzieć się czy, jako osoba zaraz po studiach da sobie radę? Czy w ogóle byłaby brana pod uwagę moja kandydatura?
    Looke

31.12.2019 09:52

No i właśnie tej praktyki nabędziesz w pracy. Po studiach na pewno masz wiedzę, czyli podłoże to tego, żeby być dobrym pracownikiem, nikt nie będzie od Ciebie wymagał, że nagle będziesz wszystko umiał od strony praktycznej, przygotowanie wdrażające potrzebne jest wszędzie, bo branża to jedno, ale specyfika danej firmy to drugie, w nią i tak wdrożyć się trzeba. To czy dasz radę zależy w dużej mierze od Ciebie ;)

13.12.2019 09:12

Ile jest zmian w Purinova Sp. z o.o.?
    chaczapuri

18.12.2019 15:13

Dlaczego podszywasz się pod mój nick?
    Dino

23.12.2019 11:28

Uprasza się o zaprzestanie procederu. Głupie to i nudne, wprowadza niepotrzebny zamęt. Dajcie spokój, święta idą, bliźniego swego miłować, a nie ;)
    Maria

28.11.2019 12:49

Czy pracownicy firmy Purinova mają możliwość awansu na wyższe stanowiska?
    chaczapuri

06.12.2019 15:32

Rozumiem ze ty awansowales, stad twoja opinia.
    chaczapuri1

10.12.2019 08:17

Proszę darować sobie te zagrywki z koszeniem innym nicków. Ani to zabawne, ani przydatne.
    Krystian

19.11.2019 10:56

Bardzo fajny pomysł z mapką, na której można znaleźć wykonawcę w danym regionie. Przydatne narzędzie ;)
    tengu

25.11.2019 13:43

Dzięki za wytłumaczenie i wybaczcie moje wnikliwe pytania ;) Resztę już sobie doczytam i was nie zamęczam pytaniami.
    Baton

26.11.2019 08:31

Spokojnie, jak coś to pytaj śmiało.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Purinova?

Kontakt - Purinova Sp. z o.o.

ul. Fordońska 74 85-719 Bydgoszcz

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

LinkedinIcon
    miszel

08.11.2019 09:56

mają u was szansę na zatrudnienie osoby bez doświadczenia?
    miszel

14.11.2019 08:58

z tego co przeglądałem, to nic ma nic w czym bym się spisywał. może faktycznie rozważę te praktyki, wydaje się to być całkiem sensowne
    Totoro

18.11.2019 09:23

Też tak myślę właśnie, lepiej się złapać pierwsze doświadczenie, a potem przecież zawsze masz szansę zatrudnienia jak się sprawdzisz
    Elon

22.10.2019 13:53

W jakich godzinach pracujecie? Są zmiany?
    Kanaka

25.10.2019 13:58

na 3 zmiany, chyba tak jak przeważnie na produkcji, chyba że pytanie dot. administracji to jedna, zresztą jak przeważnie zresztą
    Elon

29.10.2019 08:44

6, 14, 22?
    Anka

11.10.2019 09:01

Hej hej, październik za pasem, wracam na studia i pytanie mam w związku z tym, bo słyszałam, że można się u was na staże/praktyki w trakcie roku akademickiego załapać - ma ktoś więcej info co i jak? Gdzie się zwracać, jakie warunki et cetera.
    Anka

17.10.2019 09:36

Właśnie jakieś wstępne informacje już tam poczytałam, ale nie ma żadnego formularza zgłoszeniowego, ani nic takiego.
    Sinus

21.10.2019 09:33

Ale masz adresy mailowe, więc możesz zapytać od razu u źródła, chyba tak będzie najsensowniej niż pytać tutaj

02.10.2019 13:16

Xeno

08.10.2019 15:34

to rower też powinien być ok, z pół godzinki jazdy, to już zależy od twojej kondycji, a co do komunikacji to podjeżdżasz tramwajem kawałek, potem przesiadka w 59 no i kawałek pieszo. ciężko to tak wytłumaczyć, no ogólnie @rozbawiony ma trochę racji, posprawdzaj sobie mapki, rozkłady itd. bo co z tego, żeja ci będę tłumaczył, skoro nadal pewnie nie wiesz co i jak :P
    John

09.10.2019 09:35

Dobra, dzięki wielkie za pomoc, już to ogarnąłem :)
    jty

13.08.2016 22:26

Nie wiem czy to kwestia aut, ale czy wypłata jest terminowa? Pewnie tak, bo każdemu zależy na tym, żeby wynagrodzenie było o czasie, bo rachunki trzeba popłacić.
    Kris

30.09.2019 21:21

Wypłata zawsze przed 10tym na koncie. Jeśli dobrze pracujesz z czasem coraz lepiej zarabiasz.
    rozbawiony

03.10.2019 12:23

Jak dobrze pracujesz, to coraz lepiej zarabiasz? Kolegi się żarty trzymają.
    Ewulek

25.09.2019 14:55

Jak wygląda praca w księgowości? Ile może dostać ksiegowa z 2-letnim stażem?
    Majster

30.09.2019 07:32

Nie ma zadnych zasadch. Ile wynegocjujesz, tyle masz. I nie licz na systemowe podwyżki.
    Martino

27.08.2019 09:28

Planuję wysłać swoją CV'kę na stanowisko Marketingowca/Grafika. Mam pytanie, jak jest z językiem angielskim? Wymagana jest "dobra znajomość". Dobra, czyli? B1,B2,C1? I czy jest to sprawdzane na rozmowie, np. pytaniami po angielsku przez rekrutera?
    Martino

05.09.2019 09:08

No i super, śmiech to zdrowie :)
    Majster

30.09.2019 07:31

Umowa o pracę na czas określony. Umowa bezterminowa po 3 latach.
    klik

09.09.2019 09:28

czy na aparatowego trzeba mieć uprawnienia na wózki?
    ciekawy

12.09.2019 20:33

Co to znaczy "mile widziane"?
    suntzu

16.09.2019 09:30

No, że lepiej mieć, ale nikt cie nie zdyskwalifikuje z rekrutacji jeśli nie masz...ale wiadomo, że pierwszeństwo będą mieli kandydaci, którzy mają, przynajmniej ja to tak rozumiem
    boniecki

24.03.2019 11:50

Mam inne zdanie. Dobre opinie w internecie oraz dobra opinia jako pracodawca to już mówi wiele o firmie!!!
    Frank Drebin

25.03.2019 10:18

To zatrudnij się tam :-).
    Stach

10.04.2019 14:48

Pracuję ponad 6 lat i też jestem zadowolny.
    Kaiser

28.12.2016 17:50

czy osoby pracujące w tej firmie a najlepiej wcześniej mogły by się wypowiedziec na temat warunków pracy - atmosfery, zarobków dodatkowych benefitów itp.

Zostaw merytoryczną opinię o Purinova Sp. z o.o.

Oferty pracy - Purinova Sp. z o.o.

Junior Key Account Manager / Key Account Manager - Slovakia

Poznań

Specjalista / Specjalistka ds. sprzedaży online

Inżynier / Inżynierka ds. budowlanych

Bydgoszcz

Asystent/ka Dyrektora Zarządzającego (osoba do pracy jako prawa ręka dyrektora zarządzającego)

Specjalista / Specjalistka ds. analizy instrumentalnej