EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A.

Telepraca

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 36 ocen.

EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A.
4 36 6 1

Opinie o EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A.

Aga

Przestrzegam Wszystkich przed firmą Efektum. Nie szanują pracowników. Przed podjęciem zatrudnienia są obietnice o stabilizacji zatrudnienia. Na tzw. "łączach pracowniczych" atmosfera miła, ale też mnóstwo lizusostwa pod adresem Przełożonych w danej grupie, tzw. Koordynatorów bądź jego Zastępcy. Jak podejmują decyzję o zwolnieniu pracownika to słyszy się uzasadnienie: "błędy merytoryczne", "trudności w komunikacji". Jedna z moich koleżanek napisała mi, że została obrażona przez jednego z koordynatorów na forum publicznym. Ja też byłam wyśmiewana, bo przejęzyczyłam się, jak podawałam nazwę firmy podczas rozmowy telefonicznej. Kolejną kwestią jest wynagrodzenie - minimalne + ekwiwalent za sprzęt. Ja dostawałam wypłatę ok. 1515 zł, a w innych firmach pracownicy dostawali 1530 zł. A gdzie ekwiwalent za sprzęt? Ale przecież trzeba komuś zabrać, żeby innym dać, np. analitykom. Poza tym pracę mają Ci, którzy dobrze żyją z koordynatorem i "liżą" się mu na każdym kroku. Nie mam szacunku do firmy, która nie szanuje pracowników. Nie wierzcie w pozory i zapewnienia, że jest tam super. Przestrzegam, bo ja tam byłam. Ale każdy samodzielnie podejmuje decyzje, gdzie chce pracować. Łączę się z tymi, którzy zostali oszukani przez firmę.

.
@Aga 29.09.2018 16:03

Zgadzam sie w 100 %.

pracownik
@Aga 29.09.2018 16:03

@Aga Napisz dokładnie bo nie rozumie w czym Cię firma Efektum oszukała ? Ja pracuje w firmie i jakoś nie słyszałam i nie odczułam aby mnie ktoś oszukała ?

Aga
@pracownik 04.10.2018 13:12

Wynagrodzenie podstawowe niższe niż w innych firmach, brak ekwiwalentu za sprzęt, padają też obietnice umowy na czas nieokreślony, zrywanie umów.

Mirek
@Aga 04.10.2018 20:47

Niestety to prawda.

pracownik
@Aga 04.10.2018 20:47

Nikt w firmie Efektum przy przyjęciu nie mówił że będziemy zarabiać tyle ile zarabiają w innych firmach, kwota wynagrodzenia jest czytelnie i zrozumiale przekazana. O ekwiwalencie za sprzęt także nikt nie wspominał. A co do zrywania umów, jak pamiętam w Kodeksie Pracy są podane okresy wypowiedzenia - więc ten argument że firma Cię oszukała także odpada. Jeżeli ktoś Cię oszukał złożyłaś pozew do Sądu Pracy, taka jest normalna droga postępowania, sadzę że nie. To że firma oszukuje pracowników to poważny zarzut i jeśli to są oszczerstwa i naruszenie dobra firmy mogą być karalne. Kobieto daj nam spokojnie pracować i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Robert
@pracownik 05.10.2018 12:45

Powodzenia:)

Piotrek
@Aga 04.10.2018 20:47

Miałem to samo...

Justyna

Firma warta polecenia Lubię atmosferę w EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A. za: Wspaniali ludzie

ania

Moje sugestie dla EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A.: super firma polecam Lubię atmosferę w EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A. za: atmosfera wśród pracowników

MagdalenaDąbrowa-Wyciszkiewicz

Opinie o firmie sa rozne jak i rozne sa osoby na swiecie, ja po kilku latach pracy w Efektum, w najwiekszym projekcie glosowym niestety mimo braku angazu na stale podam swoje "za"i "przeciw". ZALETY × umowa o prace przez okres zatrudnienia jak i przez okres probny ×wynagrodzenienie na czas na koncie ×dobry kontakt z koordynatorami i @ i tel i na skype ×dokladne przeszkolenie przygotowujace do samodzielnej pracy ×doszkalanie i wyjasnianie watpliwosci (dot wykonywanej pracy)przez bardziej doswiadczone osoby lub koordynatorow juz podczas wykonywania pracy ×praca po 7h × lacznie mozliwa 1h przerwa dziennie ×praca zdalna x wolne weekendy ×spotkanie integracyjne firmy x zwolnienie, bez utraty wynagrodzenia, na wizyte u specjalisty gdy nie przyjmuje poza godz pracy" na zasw lek" ×pomoc techniczna od informatykow x sluzbowa poczta, gdzie na biezaco slane sa tez wazne rzeczy ×czat pracowniczy, gdzie mozna na szybko cos dopytac wspolpracownikow i przelozonych ×pomocni koordynatorzy ×przy ew.zmianie projektu branie pod uwage zdania pracownika czy jego dosw w pracy z klientem ×grupowe lacza po zejsciu z linij gdzie mozna ze wspolpracownikami wyjasnic sobie sposoby pracy by ja usprawnic, watpliwosci lub porozmawiac i zdobyc blizsze relacje ×mozliwosc zdobycia dosw z pracy z klientem x fajni wspolpracownicy WADY × brak kolejnych szczebli kariery wraz z uplywem czasu zatrudnienia np mlodszy konsultant, konsultant, starszy konsultant, specjalista ds obslugi x awanse na nowe stanowiska tylko pojedynczych osob i b.rzadko x rzadkie i nieregularne premie i tylko uznaniowe a nie stale.bardziej motywujace byloby np co kwartal , co rok za okreslone wyniki ustalone z gory X brak widelek premii za konkretne ilosci wykonywanych spraw ×brak dofinansowania chociaz na sluchawki do pracy ×praca na wlasnym a nie firmowym sprzecie X koniecznosc blokad aktualizacji przegladarek xkoniecznosc posiadania szybkiego, stalego lacza, na wifi brak mozliwosci pracy co przy koniecznosci mieszjania na wynajetym pokoju czasem wyklucza z pracy ×niska pensja, ktora nie rosnie nic po wzroscie czasu zatrudnienia ×taka sama penaja dla nowych jak i kilkuletnich pracownikow ×duza presja na szybkosc wykonywania zadan w roznych programach × ciagly wzrost wymagan dot efektywnosci ×pozne informowanie o dalszym zatrudnieniu lub niezatrudnueczy, co uniemozliwia zachowanie poczucia bezpieczenstwa socjalnego i finansowego osoby jesli zyje samotnie czy utrudnia zachowanie ciaglosci zatrudnienia bo pracy nowej na "juz"zwykle sie nie dostanie x czesto praca tez po poludniami.ja akurat do 15 najdluzej pracowalam ×nie zawsze umozliwienie przez koordynatora rozmowy z szefem na koniec umowy x czeste testy wiedzy x zamiast umowy na stale ewentualne ponowne zatrudnienie "jak zajdzie potrzeba"w firmie na umowe na czas okreslony co zmniejsza motywacje i zabiera pracownikowi wynikajaceefity wynikajace z umowy o prace x w moim projekcie brak miesiecznycg wynikow dla pracownika a kiedys mowilam kilka razy ze bym chciala takie zestawienia swoje widziec by porownac progres ×brak mozliwosci wziecia biezacego urlopu w grudniu ×brak mozliwosci rozwoju tj dodatkowych szkolen przydatnych pracownikowi chocby byly opdplatne bylyby fajna opcja x koniecznosc wykorzystania urlopu do listopada ew pojedyncze dni w grudniu ×koniecznosc dosc sztywnego planu dluzszego urlopu juz na poczatku nowego roku.pojedyncze dni latwiej zaplanowac i zmienic x czasem sciaganie osoby z urlopu co stresuje xkoniecznosc wybrania 10dni urlopu rehabilitacyjnego ciagiem xbrak dodatkow kulturalnych xbrak wczasow pod grusza X brak podwyzek Xbrak dofinansowania do wyposazenia niezbednego do pracy x brak czegokolwiek chocby voucheru do kina czy kwoty pienieznej jesli nieuczestniczymy w spotkaniu integracyjnym ×brak rozmow z pracownikiem o propozycjach zmian czy ulepszeń ×brak drobnego upominku czy drobnej kwoty do pensji na swieta Bozego Narodzenia x czasem nacisk na ograniczanie przerw co przy niektorych schorzeniach jest wyzwaniem × brak mozliwosci lub rzadko jest inna mozliwosc wykonywania innych obowiazkow gdy nawali nam glos Pracowalam w firmie caly czas na 1 projekcie dla firmy kurierskiej 2,5roku i niestety nie udalo sie dostac umowy na stale pewnie przez dluzsza chorobe a teraz mi nawet zasilek chorobowy nie przysluguje ani z urzedu pracy. Bylo to dla mnie wazne by dostac umowe na stale bo utrzymuje sie sama i chcialam dalej pracowac i mimo braku kokosow to daje to stabilnosc dochodow a przy umowie na czas okreslony jest strach i niepewnosc.przy rencie da sie przezyc.Z sama pensja bedac samotnie gospodarujacym nie. Polecam dla tych, ktorzy nie musza utrzymywac sie sami lub chca zdobyc pierwsze doświadczenie z klientem lub lubia prace z klientem i maja inne zrodlo dochodu .

Piotr
@MagdalenaDąbrowa-Wyciszkiewicz 13.09.2018 20:44

Magda myślę, że napisałaś obiektywnie i prawdziwie. Bez zbędnej ściemy kolorowania i tuszowania napisałaś prawdę i mamy dzięki temu obraz pracy w firmie czarno na białym. Chylę czoła i pozdrawiam.

taki ktoś
@MagdalenaDąbrowa-Wyciszkiewicz 13.09.2018 20:44

o nareszcie ktoś to normalnie ujął w słowa :)

pracownik
@MagdalenaDąbrowa-Wyciszkiewicz 13.09.2018 20:44

Bardzo rzeczowo i na temat. To opinia a nie hejt jakich tutaj wiele.

MagdalenaDąbrowa-Wyciszkiewicz
@pracownik 26.09.2018 08:10

No napisałam swoje zdanie jak i w swojej pierwszej opiniii z dwa lata temu w podobnym tonie, by służyło i przyszłemu pracownikowi i ew. pracodawcy by zobaczyl co można poprawić. Takie strony i opinie czasem pomagają rozwiać wiele wątpliwości. Hejty rzeczywiście nikomu nie służą . Opinia ma dotyczyć pracy i jak się w niej pracuje a nie żali za to czy tamto...bo wtedy można napisać inne rzeczy ale to już nie opinia na temat samej pracy tam

blee
@MagdalenaDąbrowa-Wyciszkiewicz 13.09.2018 20:44

No to cię orżnęli, bo przysługuje tobie 65 minut przerwy, a nie 60 minut.

Dora77

Witam. Wszyscy piszecie same plusy jakby ktoś nakazywał od góry wyrażać takie super opinie na temat tej firmy. Ja nie polecam tej firmy. Piszecie, że można zmienić projekt w razie problemów. To nie prawda. Nikt tego nie zaproponował... Wcześniej mówiono, żeby się nie przejmować małą ilością ankiet bo i tak wszyscy gramy do jednego worka. Potem zaczęły powstawać jakieś plany naprawcze żeby zwiększyć efektywność ankiet... Ludzie przerażeni bo nie mają lub mają mało tych ankiet. Przecież to nie jest niczyja wina, że ludzie nie chcą poświęcać 10 min na ankietę. Ale szefostwo tego nie rozumie. Ich odpowiedz "...jakoś inni mają i mogą". A samo wybieranie, że nie można oddechu złapać... Nikt się nie przejmował tym pomimo wielokrotnego zgłaszania. Jak do ściany! Zamiast usunąć awarię to trzeba było pracować w TRUDNYCH warunkach. Praca na własnym sprzęcie i dopłata tylko 30 zł. Dużo możnaby mówić. Jeden plus to wypłata na czas.

anonymous
@Dora77 10.07.2018 15:39

jak masz problem to po prostu nie musisz pracować w tej firmie praca jest super nie wychodzisz z domu na bilety nie wydajesz butów nie zdzierasz nie marzniesz tego nie widzisz można zamienić się na zmiany itp....tylko umiesz narzekać

Dora77
@anonymous 16.07.2018 11:14

anonymous: Takie opninie jak Ty to wyrażają tylko "lizusy", którzy nie mają własnego zdania. Tutaj prawie wszystkie opninie są pozytywne, jakby na "jedno kopyto" pisane. Mnie się ta praca i co tam się dzieje nie podoba. I nikomu jej nie polecam. Dużo osób narzeka tylko nie mówi tego głośno.

anonymous
@Dora77 16.07.2018 11:22

nikt Cię tu nie trzyma a mnie nikt nie zmusza do pisania takich czy innych opinii poszukaj sobie innej pracy może leżącej za którą będziesz mieć kasę nic nie robić i narzekać i brać kasę to każdy by chciał.....lepiej się nie wypowiadaj na ten temat

gość
@anonymous 17.07.2018 12:27

Widać szefowej M.K. nie pasuje komentarz i musi wsadzić swoje 2 grosze. Ta firma to jakaś porażka. 10 min na ankietę to mało. Swego czasu trwały po 25 min!!! i wielkie halo że ludzie nie chcą się zgadzać. Mają projekty nie głosowe aale zmienić projektu się nie da mimo utraty głosu. Z prędkością nadzwaniania zgodzę się z przedmówcą stąd ciągłe problemy z głosem, bo nawet napić się człowiek nie zdąrzy. Zarobki.. to nie były zarobki tylko zapomoga. Ludzie pracują kilka lat i najniższa krajowa. do tego brak systemu premiowego. 30 zł za prace na własnym sprzęcie... pff nawet myszki jak się zepsuje nie kupie. Ciągłe nerwy "do czego się przyczepi". Długi weekend firma nie pracuje... co się okazuje później? że wszyscy mają wypełnić wniosek urlopowy. L4 można donieść wg prawa do 3 dni wstecz. Wg koordynatorki nie... Brać urlop na dni poprzednie. A to że się po prostu nie dostało do lekarza w dany dzień jej nie interesuje. PBS dla którego między innymi efectum świadczy usługi powninien zrobić audyt, a najlepiej porozmawiać z pracownikami. anonimowo bo przecież Pani M.K. by się za mocno zdenerwowała jakby się dowiedziała o złej opinii.

Tomek
@gość 27.07.2018 11:26

Dlaczego tak jest jak piszesz wyżej, bo koordynatorami zostają ludzie z przypadku w wieku 20 kilku lat z 3 miesięcznym stażem pracy..... Co się dziwić.

ona
@Dora77 10.07.2018 15:39

bardzo odważnie DORA 77 Ci powiem napisałaś i nastąpiłaś komuś na odcisk. Jednakże miej świadomość tego, że bez powodu takie rzeczy się nie dzieją. W sumie zgodzę się z Tobą z pewnymi kwestiami. Jednak przeanalizowanie szczegółów tej sprawy wymaga cierpliwości i obserwacji. Praca zdalna sama w sobie jest pracą specyficzną i wymaga pokładów samozaparcia. Ktoś szczegóły tej sprawy zatrzymał dla siebie.Czasem znajomość prawa pracy pomoże zrozumieć a nawet wybrnąć z nieciekawej sytuacji. Jednakże nikt nie powiedział, że będzie cały czas tak samo i wymagałoby zapoznać się jeszcze raz z umową. Zleceniodawcy z zewnątrz mogą traktować pracowników jak pracowników pełnosprawnych tyle, że ciekawie to brzmi gdy się zatrudnia pracowników niepełnosprawnych. Taka ambiwalencja zmusza do refleksji.

Ania
@ona 30.07.2018 12:17

Dlaczego skoro tak uważasz nie podasz nazwiska koordynatora i swojego tylko zachowujesz się jak tchórz idź do pracy w ochronie na nocki po 12h to dopiero Cię najdzie refleksja i przestaniesz narzekać....

Ania
@gość 27.07.2018 11:26

opowiadasz bzdury pracuję ponad rok i jakoś nie narzekam jak się komuś nie chce pracować to zawsze będzie marudził zmień pracę na lepszą np w ochronie po 12h to wtedy może docenisz to co masz. Dlaczego nie podasz nazwiska koordynatora ani swojego miej cywilną odwagę a nie oczerniasz kogoś kogo tak naprawdę nie znasz a może zamienisz się na stanowiska? Żenujące jest to co wypisujesz,lepiej weź się do pracy......

Katarzyna
@Ania 01.08.2018 21:22

Aniu było skończyć praktyczna szkole policealna albo studia, to nie musialabys wybierać między call center a mopem lub portiernia

Ona
@Ania 01.08.2018 21:22

Ania ja nie wiem czy Ty czytasz że zrozumieniem. Oceniałam ta sprawę obiektywnie a każdy ma prawo mówić i pisać jak chce. Jeśli to prawda to po co oklamywac samego siebie? Czasem ludzię idą do łopaty z uśmiechem na twarzy ale życia nie mają. Czasem idą do pracy z uśmiechem na twarzy ale tylko udają! Lubisz ta pracę czy tylko się wymadrzasz? Walczyć o swoje to ogromna odwaga a z pozoru można być zdrowym o mieć najgorszą chorobę- znieczulice.

ania
@Ona 05.08.2018 02:58

zdziwisz się ale lubię tą pracę i bardzo mi odpowiada to chyba Ty masz problem cieszę się że taka firma zatrudnia takich ludzi jak ja bo pracowałam w wielu firmach i wiem jak jest gdzie indziej....

Ania
@Katarzyna 04.08.2018 22:10

to moje wybory i ja nie narzekam tak jak inni lubię pracować popracuj tyle co ja to pogadamy......

ona
@Ania 07.08.2018 12:43

nie każdy pracował tyle co ty, bo może ktoś pracował więcej? Tego nie wiesz

Pracownik
@gość 27.07.2018 11:26

Wiekszego pitolenia nie widzialem. Zarowno ona jakni pozostali koordynatorzy to ludzie do tanca i różańca. Dobra,praca moze nie jest lekka i gorosza by moglo byc wiecej, ale ludzie superowi i klimatu lepszego nigdzie nie mialem. Zawsze kazdy pomoze i sie usmiechnie, a i borygo :)

abeme bemebeme

powiem tak firma się sypie bazy danych w firmie efektum likfidują dostaliśmy wypowiedzenia a nie każdy nadaje się na słuchawki trzeba szukać innej firmy

Ciekawaonaaaa
@abeme bemebeme 30.08.2018 12:07

Na jakim projekcie (projektach) likwidują bazy danych ?

Marcin
@Ciekawaonaaaa 31.08.2018 11:56

Na bazach danych i wszystkich bez głosowych projektach prócz firmy ubezpieczeniowej. A to że firma się rozwija to pusty slogan firma się zwija..... Na tą chwilę inwestują wyłącznie w projekt firmy kurierskiej rekrutacja trwa bez przerwy i to jest szefostwa oczko w głowie.

Była pracownica
@Marcin 04.09.2018 01:59

Taaak chciałbyś żeby inwestowali. Pracowałam dwa i pół roku na w tym projekcie dla firmy kurierskiej - non stop na umowach tymczasowych. Przed końcem ostatniej śmiałam pójść na tygodniowe l4 (weź pracuj z 40 stopniami goraczki). I nie przedluzyli. Specjalnie nie przedłużają umów wieloletnim sumiennym pracownikom żeby brać kolejnych nowicjuszy-desperatow. Nie polecam - chyba ze ktoś nie ma w ogole ani zadnych szczegolnych kwalifikacji, ani doświadczenia w innych pracach. Tutaj nauczycie się czym jest ciężka i sumienna praca, ale nie liczcie na jakikolwiek szacunek.

Była konsultantka
@Marcin 04.09.2018 01:59

Marcin byłam od początku zatrudnienia w projekcie kurierskim 2,5 roku i też nie dostałam umowy na stałe choć miałam taką nadzieję

Marek bezgłosowy.
@Była pracownica 13.09.2018 13:24

A ponoć praca w projekcie DPD to taka fajna stabilna praca. A okazuje się że i tam nie przedłużają może kluczem jest stopień posiadanego orzeczenia może tylko "znacznych" zostawiają wiadomo chodzi o kasę z PFRON.

Piotrek

Nie ma sensu wiązać planów z tą firmą. Byłem na umowie dwu letniej, czekała na mnie umowa na czas nieokreślony. Miałem poważny plan związany właśnie z umową na czas nieokreślony. Jednak 2 miesiące przed wygaśnięciem umowy, byłem przezucany z projektu na projekt. Po czym poinformowano mnie, że aktualnie nie mają mnie gdzie dać.

Tomek
@Piotrek 17.08.2018 12:05

Po prostu masz rację.

anonymous
@Tomek 18.08.2018 11:54

Ja też ptacowałem dwa lata mówili że firma się rozwija że umowa będzie na stałe i (usunięte przez administratora) po dwóch latach na bruk

Prst

Ta firma ma większe parcie na efektywność niż nie jedna korporacja międzynarodowa. A tutaj nie ma awansów, odczuwalnych w portfelu premii. Po prostu masz robić co Ci każą czasami ponad siły pod presją, że musisz robić to dobrze bo inaczej Cię wyrzucą. Zarobki najniższa krajowa przy czym pracownik niepełnosprawny może dorobić ponad 3000 złotych obecnie. Szefostwo śmietankę spija a Ty użeraj się człowieku z klientami prawie za darmo bo znam sprzątaczki, które więcej zarabiają. Firma stara się rozwijać tylko nie w tym kierunku co trzeba bo o wywalczeniu podwyżek w ogóle nie ma mowy. Zależy kto i jak się ceni i co chcę robić w życiu, które w naszej sytuacji powinno być bardziej godniejsze

JAR
@Prst 28.07.2018 22:09

Muszę chyba sprawdzić, gdzie ja faktycznie pracuję. Dotychczas sądziłem, że w Efektum, ale jeśli na poważnie wezmę Twój wpis o "pracy ponad siły" muszę to dokładniej zweryfikować, ponieważ mnie się z kolei wydaje, że nic nie robię.

Tomasz
@JAR 29.07.2018 10:42

W firmie EFEKTUM są różne projekty o różnym stopniu uciążliwości i wymagań.

Poszukujący
@Tomasz 23.08.2018 16:45

Dlatrgo powinni stopniowac wynagrodzenie, w tym dla firmy kurierskiej z pracą zmianowa jest olbrzymia rotacja i jeżeli nie pójdą po rozum do głowy to go nie utrzymają tego projektu.

Były pracownik

Nie polecam projektu głosowego DPD , no chyba , że ktoś lubi być wyzywany , od osób dzwoniących . Ogromny stres , presja .

.
@Były pracownik 20.08.2018 14:43

Na PBS też wyzywają respondeci. Czasami to aż włos na głowie się jerzy.

Blondynka

Czytam to biadolenie i oczom nie wierzę ...Jak to nagle źle się porobiło w Efektum...Wynagrodzenie.Z racji tego,że pracowałam zdalnie nie tylko w Efektum to moja odp. będzie obiektywna.Kasa wszędzie jest taka sama . Minimalna krajowa .Tutaj przynajmniej dają premie, małe ale dają.1500 zł z kawałkiem na rękę. Bądźmy szczerzy- większość z nas ma renty, zasiłki pielęgnacyjne... Dodajcie sobie do tej pensji kwoty rent i zasiłku i policzcie ile macie miesięcznie na rękę...nooo, całkiem niezła sumka wychodzi ...a tu tacy biedni nagle ojoj.Kolejna sprawa -skoro pracodawca nas zatrudnia to ma prawo oczekiwać wyników pracy.My nie jesteśmy niepełnosprawni-my jesteśmy osobami z niepełnosprawnością. Tak siebie postrzegajmy.Prawda jest taka,że jak ktoś chce pracować to pracował będzie. Źle Wam w Ef.?Idźcie do konkurencji na sprzedażówkę -popracujcie i dopiero oceniajcie.Zapewniam Was- szybko zmienicie zdanie.Pozdrawiam

do blondynki
@Blondynka 10.08.2018 10:33

każdy widzi tą sprawę na swój sposób, skoro tak Ci tu dobrze i zgadzasz się na takie warunki pracy to z przyjemnością śmiem twierdzić, że doceniają Twoją pracę i jesteś w jakiś szczególny sposób wynagradzana i za każdym razem odnosisz efekty z premią i podwyżką :) To świetnie nie masz co narzekać. Jeśli uważasz, że ktoś kto ma swoje zdanie i oceniasz innych z góry to co piszą, to czyżbyś była świadomoa tego, że jesteś idealnym pracownikiem i nic oprócz minimalnej krajowej Ci nie potrzeba? Jakbyś dostała do kieszeni co miesiąc podwyżkę to pewnie siedziałabyś nadal cicho i zadowolona z tego jak hohoho widocznie tego Ci nie trzeba bo już masz wszystko. Gratuluję :)

JAR
@do blondynki 13.08.2018 12:43

Twoja wypowiedź jest wewnętrznie sprzeczna. Zaczynasz od zgody na różnorodność punktów widzenia, by następnie zacząć szydzić. To słabe i nie wedle zasad prawidłowego argumentowania.

do blondynki
@JAR 13.08.2018 16:00

to jest argument na argument wewnętrznie sprzeczny, gdy każdy ma odmienne zdanie i nie powinien liczyć czyiś dochodów, bo każdy powinien swoje dochody liczyć SAM, ale jeśli ktoś pisze jak mu super fajnie w tej pracy sugerując się negatywnymi opiniami innych ludzi, to można tutaj zwariować czytając wszystkie tutaj brednie. Z jednej strony można się z czymś nie zgadzać i mieć swoje zdanie ale opinia dotyczy tudzież firmy Efektum a nie jednej opinii osoby, która zwyczajnie czuła się rozczarowana lub sfrustrowana pracą w tej firmie. Bo jeżeli ktoś godził się na takie warunki zawarte w umowie a potem się one zmieniają z dnia na dzień to może czas coś zmienić w umowie aby była jaśniejsza i sprawdzić kto się zgadza na nie albo też i nie. Bo może co do wynagrodzeń nie zmienią zdania albo co do warunków pracy.

Blondynka
@do blondynki 13.08.2018 12:43

Jestem szeregowym pracownikiem jak każdy, zarabiam tak samo jak wszyscy.Owszem,pracę moją doceniają. Czasami dobre słowo jest warte więcej niż niejedna premia. Ja do Ef. przyszłam pracować nie dla kasy, chciałam robić to co lubię,czyli dzwonić. I dzwonię. I nie narzekam jak mi tu źle.Cieszę się,że mam pracę - którą lubię,w której mnie szanują jako człowieka... Jak to ktoś mądry powiedział "w życiu ważne są wartości, nie ,materia" ...Pozdrawiam

Mariusz
@Blondynka 15.08.2018 21:13

Do "Blondynka" to, tylko ci pozazdrościć że możesz pracować dla idei i własnych przekonań. Niestety 99% społeczeństwa w tym też ludzi niepełnosprawnych nie może sobie pozwolić na taki komfort życia.Pozdrawiam, cię i oby tak dalej ci się wiodło.

do blondi
@Blondynka 15.08.2018 21:13

Zwyczajnie gdzieś uciekają Ci pieniądze, skoro materia wg. Ciebie ważna nie jest, bo materia pozwala żyć w komforcie może jest tak Ci dobrze, że nie żyjesz skromnie jak większość osób niepełnosprawnych, bo ja np. tak kolorowo nie mam. Firma nie stwarza wg. komfortu pracy a na pewno wynagrodzenie nie jest adekwatne do komfortu. Po co generalizować i tym samym pozwalać na takie warunki pracy?

thommy181

Dowiedziałem się o tej organizacji i wydawało mi się, że trafiłem tam gdzie powinienem biorąc pod uwagę to, że na rynku pracy tradycyjnej spotykają nas różnorakie problemy. Złożyłem swoje CV odbyła się rekrutacja przez Skype. Na zasadzie sprawdzenia sprzętu Pan technik zastrzeżeń nie miał. Choć stwierdził, że słuchawki mają być usb. Nie rozumiem tego rozwiązania gdzie uważa się profesjonalne słuchawki z mikrofonem za wadliwe bo nie mają podłączenia USB. Stwierdzono, że nie wyklucza mnie to, ale dzień później Pani po moim zainteresowaniu sprawą stwierdziła, że nie przeszedłem rekrutacji. Chciałem się dowiedzieć co spowodowało taką decyzję. Nie sądze aby były to słuchawki, komputer posiadam nowej generacji. Pani rozmawiająca ze mną odparła, że stwierdza się, że nie przeszedłem rekrutacji i taka odpowiedź musi mi wystarczyć. Cała rozmowa rekrutacyjna przeprowadzona przez komunikator z kilkoma osobami jednocześnie. Ogólnie żadnego entuzjazmu ani większego zainteresowania osobą, która o prace się stara. Pytania typu czemu w historii zawodowej tak mało pan pracował, albo czy umie pan pisać na komputerze w sytuacji kiedy mam wykształcenie średnie techniczne o profilu technik-informatyk... Ponadto wydaje mnie się, że osoba rekrutująca niepełnosprawnych powinna wiedzieć o tym, że są trudności dla nas niepełnosprawnych na rynku pracy. Są to trudności ogromne. Przynajmniej w moim przypadku podejmowałem praktyki zawodowe, prace zadaniowe lub projekty jako freelancer. Jak widać to za małe kwalifikacje aby móc pracować na słuchawkach i na własnym sprzęcie. Nie jest to tak kolorowo i załamuje mnie trochę taka sytuacja i podejście. Na koniec Pani stwierdziła, że jej przykro, że nie udało mi się dostać do specyficznego projektu DPD. Odparłem, że nie udało mi się sprawdzić czy jest specyficzny, pani rozłączyła rozmowę.

Wojtek
@thommy181 12.07.2018 13:09

thommy181 nie masz czego żałować, to już nie jest to EFEKTUM co jeszcze rok temu. Są również inne organizacje zatrudniające zdalnie. Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy.

Iza9260
@thommy181 12.07.2018 13:09

Mnie spotkało właśnie to samo.

Rekrutacja
@thommy181 12.07.2018 13:09

Rozmowa kwalifikacyjna odbyła się zgodnie z zasadami.To,że nie został Pan zatrudniony na projekcie DPD nie oznacza,że w przyszłości nie dostałby Pan szansy pracy na innym projekcie głosowym w naszej firmie. Pozdrawiam.

Zaangażowany

Gdyby to była średnia krajowa a nie minimalna to by było ok, ale to tylko marzenia w tej firmie, gdzie atmosfera taka wspaniała.....że hej:)

Wykonujący prace

Blondynka uwierz zamiast renty chciałbym być w pełni zdrów i pracować normalnie nie przejmując się chociażby barierami architektonicznymi. Czy to, że mam rentę to od razu muszę zarabiać minimalną krajową? Przecież im PFRON dopłaca do każdego pracownika więc oni jeszcze na nas zarabiają. Też pracowałem zdalnie w innych firmach, ale praca była adekwatna do wynagrodzenia a w Efektum wymagania ciągle rosną niedługo będą kazać pracować na dwie zmiany żeby wywiązać się z założeń projektu za jedyne 1510 zł mca

Rudy do blondynki

Powiem tak zgadzam się z blondynką odnośnie postrzegania tego, że osoba niepełnosprawna powinna być postrzegana jako pełnosprawna tylko proszę to potraktować jako sugestia do innej płaszczyzny. Ukończyłem szkołę średnią postanowiłem studiować, skończyłem studia na państwowej uczelni. Podczas studia staże praktyki umowy śmieciowe zawsze w zawodzie i już tam postrzegali mnie jako osobę niepełnosprawną i dawali dużo pracy.....ale za wynagrodzenie raz tyle co w Efektum chociaż jako posiadający status studenta. A i ta opcja awansu, rozwoju zawodowego kursy doszkalające a tutaj testy czy, aby przypadkiem błędu nie popełnisz jak będziesz wykonywał swoją pracę. Zero rozwoju w Efektum zero podwyżek. Minimalna krajowa i tak do emerytury? Na szczęście są inne firmy, które oferują prace zdalną dla niepełnosprawnych i w ogłoszeniach jest "wysokie wynagrodzenie" tylko z wykształceniem kierunkowym, które ja na szczęście mam, ale przecież najlepiej to siedzieć cicho potakiwać i robić z siebie robotnika za śmieszne pieniądze jak co niektórzy i udawać zadowolonych i całować po rękach koordynatorów za tą pracę. Szkoda pisać

brunet do blondynki

Moi drodzy a skąd u was to fałszywe przekonanie, że osoba niepełnosprawna musi mieć płaconą minimalną krajową bo co się stanie jak zarobi więcej, bo ma rentę i zasiłki? I w ogóle jest najszczęśliwsza na ziemi, bo ma pracę. Po pierwsze nie każdy niepełnosprawny ma rentę i zasiłki. Po drugie niepełnosprawny nie musi być ochroniarzem i sprzątaczką, a praca na słuchawkach na różnych projektach między innymi na DPD info, nie jest pracą lekką i nie jeden pełnosprawny by tu dnia nie wytrzymał. Po trzecie nie każdy niepełnosprawny musi chcieć być samotny do śmierci skazany na mieszkanie z rodzicami, a praca za minimalną krajową raczej nie daje możliwości rozwoju i usamodzielnienia się. Fajnie, że tu rozgorzała taka dyskusja, że każdy może wyrazić swoje zdanie. Ja traktuję pracę w Efektum, jako rozwiązanie przejściowe spowodowane okolicznościami losu. Na pewno ja tu do emerytury nie zostanę, bo muszę zapewnić sobie dach nad głową i środki na życie.

Maggie

Powiem też zdanie odnośnie rozwoju - fajnie, że można zmienić stanowisko w obrębie firmy ale na równym poziomie zazwyczaj więc zmienia się tylko zakres obowiazkow. Pojedyncze os maja szansę na,, wyższe "stanowisko np koordynatora itp myślę że na tych naszych zwykłych stanowiskach fajny pomysł byłoby wprowadzić nazwy stanowiska młodszy konsultant ds obsługi klienta, konsultant ds obsługi klienta i starszy konsultant ds obsługi klienta zależne od stażu pracy pracownika z dodatkiem np 50,100zl do pensji po przechodzenia na kolejne szczeble co też wpłynęło y na motywację pracownika. Drobna rzecz ale poczucie,, doceniona "dłuższego stażu w firnie

Maggie
@Maggie 09.05.2018 19:29

Dodam że pracuje w firmie ponad 2lata o to tylko moje subiektywne zdanie i pomysły co można polepszyć :) i odpowiedź na prośbę Izy

poszukujacy
@Maggie 09.05.2018 19:33

podwyzki 50zl brutto przerabialem w innej firmie, plus oczywiscie duzo wiecej obowiazkow niz na poczatku. nie dziwie sie ze w Efektum aż taka rotacja i trudno znalezc ludzi do paru newralgicznych projektow. dobrze, ze tu piszecie, jak jest i widac ze jesli ktos nie ma predyspozycji do call center, to nawet niech nie probuje.

tyle nieścisłości

Zastanawia mnie jedno, dlaczego te złe opinie nagle z dnia na dzień się pojawiły? Dlaczego właśnie TERAZ, pracownicy zaczęli otwarcie mówić o tym co tak naprawdę się dzieje. Czy to jest zwykłe narzekanie? Czy znak by się zacząć zastanawiać nad nową pracą, bo wszak czy owak, zaczną się masowe zwolnienia, bo przecież zostają najwytrwalsi? Czy dobrego pracownika bez powodu i bez mrugnięcia oka się wyrzuca? Jeżeli nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o pieniądze :D Jest wiele nieścisłości a atmosfera w pracy wrze. Owszem, czasem lepiej grać w otwarte karty. Jeśli szef powie o co tak naprawdę tutaj chodzi to dopiero się zacznie... . Ktoś ładnie się wypowiadał aczkolwiek dosyć merytorycznie jak na pracownika: minimalizacja kosztów przy maksymalizacji zysków :D Czy to nie jest śmieszne? Jest. Są firmy co oferują przy lepszych warunkach 2500 zł na rękę. A co tam :D Przecież są gorsze płace w tych czasach hehehhe gdzie? I na jakich warunkach jestem ciekawa. Program jest przeładowany bazą numerów aby zrobić na akord, plus do tego jeszcze automat wybieranie co 1 sekund nawet przez cały dzień robi w głowie sieczkę, nawet najwytrwalszy człowiek dostałby kur..cy :) Swój sprzęt, który w upale kręci na maksa co kilka sekund połączenie, nie mówiąc już o czaszce pękającą od gorąca. Ktoś napisał, że przecież nic nie robi jak to warunki pracy są tragiczne? Gdzie i na jakim projekcie? Na moim jest ciężko. 2 tygodnie problemów technicznych, warunki odbijają się rykoszetem. Praca ta to nie fundacja? No nie, nawet fundacja nigdy mi nie dała kasy na życie mimo, że bywało ciężko a z renty weź się utrzymaj co fakt inni mają gorzej. Kto się utrzymuje z fundacji nic nie robi. Najpierw powiedzieli, że o ankiety nie trzeba walczyć potem mówili, że trzeba - program naprawczy... Kto jak woli, możesz siedzieć cicho i pracować dalej walcząc o zgody mimo, że zarabiasz grosze bez perspektywy rozwoju i premii - to nie jest praca dla ambitnych, to jest praca dla kogoś, komu zależy na tych pieniądzach, bo zwyczajnie ich niema i zwyczajnie nie ma gdzie znaleźć pracy. Siedź cicho i potakuj a oni i tak zrobią jak chcą w czasach gdy to pracownik dyktuje warunki. Zapomnieli z jakimi pracownikami mają do czynienia, może szefostwa przerosły oczekiwania? Może okres ten trzeba przeczekać, nie wiem. Aczkolwiek można otrzymać wsparcie koordynatorów ja do nich nic nie mam. Chociaż sam fakt na jakich warunkach zostali zatrudnieni zostawię bez komentarza tj. bez komentarza zostawię fakt o maksymalizacji zysków i minimalizacji kosztów. :) Komu to piszecie?Kto jak woli, można zostać wytrzymując cierpliwie niesnaski, zawsze można znaleźć inną pracę godną ambicji i wykształcenia... tylko gdzie.

JAR
@tyle nieścisłości 29.07.2018 18:21

1. Nie napisałem, że nic nie robię, tylko, że tak mi się wydaje. Może dlatego, że przez lata pracowałem pod prawdziwą presją wyniku. Nim zachorowałem. Teraz nie wytrzymałbym tam trzech dni. Mniejsza z tym. 2. Czytam tu o podobnych pracach za 2,5-3,5k /mc. Proszę o linki, to zaraz pędzę tam aplikować 3. Praca dla ambitnych? Wszystko jest dość jasno opisane w umowie, którą podpisywaliśmy. Chyba każdy miał świadomość, że bycie ankieterem to nie jest przygoda życia tylko praca dość monotonna przez swoją powtarzalność. 4. Pracujesz na akord? Ktoś wyznacza ci normy ilościowe i straszy sankcjami jeśli nie zrobisz X ankiet? Dopuszczam oczywiście myśl, że jestem na tyle głupi czy mało spostrzegawczy, że jakoś tego nie zauważyłem. A może jest trochę inaczej i sam/a sobie dopowiadasz pewne kwestie.

tyle niścisłości
@JAR 29.07.2018 19:55

praca NIE dla ambitnych w umowie i nigdzie niema tego napisanego - takie moje skromne zdanie i są normy narzucone na X ankiet dla wszystkich pracowników nie ma chyba, że ktoś ma narzucone ile musi zrobić w ciągu dnia czy miesiąca. Może gdzieś zgubiłam jedno słowo ale myślę, ze to wyjaśniłam.

JAR
@tyle niścisłości 29.07.2018 20:23

No, ale przecież to są prace zlecone przez podmiot zewnętrzny, który płaci za skuteczną realizację zleconego zadania. Trudno w tym kontekście traktować wyniki poszczególnych programów jako obojętne, ponieważ grozi to zachwianiem zaufania do firmy i brakiem kolejnych zleceń, a co za tym idzie to chyba jest oczywiste.

Tyle nieścisłości
@JAR 29.07.2018 21:33

Tak tylko, że takie wymagania przerastają wg. Mnie z wielką upartoscia da się wytrwać a wraz ze wzrostem wymagań, nie rośnie nic w kieszeni, nastały cięższe czasy dla pracowników. marudzic można sobie nie bylibyśmy ludźmi gdybyśmy nie marudzili a z czasem może cos się zmieni. Może.

anonymous
@Tyle nieścisłości 29.07.2018 21:53

nie dziwie sie ze nie sa w ogole w stanie znalezc ludzi do tej wspolpracy z firma kurierska, rekrutacja ciagla od miesiecy.

Pracownik

Dzień dobry, Powiem tak pracuję w tej firmie ponad 2 lata i z perspektywy czasu i doświadczenia mogę powiedzieć, że nie jest tak kolorowo jak większość pisze z zachwytem. Natomiast aby być szczerym nie mogę powiedzieć, że jest źle bo bym skłamał. Jak to w życiu punkt widzenia zależy od punktu siedzenia dla mnie wynagrodzenie jakie otrzymuję w moim odczuciu jest tragicznie małe ponieważ jest to minimalna krajowa. Pewnie cześć z was powie wiedziałeś co brałeś zgadza się brałem natomiast nie ma tu żadnych podwyżek ze strony szefostwa firmy. Pracujesz rok dwa trzy i nadal zarabiasz minimalną krajową to według mnie jest największym minusem pracy w tej firmie. Co do przestrzegania praw pracowniczych z punktu widzenia pracownika niepełnosprawnego musi tak być, gdyż pracodawca musi spełniać wymogi pfron, więc to żadna łaska ze strony pracodawcy. Podsumowując nie jest tak źle jak tu niektórzy wypisują. Tu trzeba również pamiętać, że jest to firma, a nie fundacja. Rządzi nią rynek i proste zasady ekonomii wymuszające na pracodawcy maksymalizacje zysków przy minimalizacji kosztów. Jeśli ktoś nie jest szybki sprawny opanowany to takiej osobie nie polecam pracy na słuchawce w projektach głosowych (to jest faktycznie praca na akord) ponieważ podstawa to zamierzona wcześniej ilość połączeń. Nie każdy się do tego nadaje z różnych względów.

Karolina
@Pracownik 17.07.2018 15:36

jak jest z umowami, czy kazda ktora masz do tej pory przez lata jest na czas scisle okreslony? rozne opinie w Internecie bywaja, czasem ludzie pisali ze sa scisle okreslone kilkumiesieczne projekty a na w miare regularne zatrudnienie (z jednego projektu do drugiego, cos podchodzacego pod prace tymczasowa) moga liczyc najwytrwalsi i najlepsi zarazem? tzn praca tymczasowa czy nie?

anonymous
@Karolina 17.07.2018 16:23

nie

nic takiego
@Pracownik 17.07.2018 15:36

no tak, ale zgodnie z pewnymi kryteriami zus to w tym roku można dorobić do renty 3236,00 zł więc nie walczcie

Gosc
@Pracownik 17.07.2018 15:36

niskie zarobki to podstawowy minus tej pracy a pracy nie jest mało i w innych firmach otrzymywałoby się 3500 na ręke za te same zadania co my wykonujemy

Ania
@Gosc 26.07.2018 21:23

Ciekawe gdzie te firmy zejdź na ziemię

Katarzyna
@nic takiego 23.07.2018 08:12

3260 to 2300 na rękę, a nie 1500. Przykro mi ze nie widzisz tych 800zl różnicy.

Katarzyna
@Ania 01.08.2018 21:24

W dużych miastach na sluchawce stacjonarnie z premiami możesz zarobić 3500 i więcej. Słowo kluczowe-stacjonarnie, stanowisko bez dopłat z pfron. Ludziom się wdrukowalo ze inwalida=minimum krajowe. Ostatnio efektum ma ogromne problemy z pozyskaniem pracowników i jakimś cudem wcale się nikt temu nie dziwi.

Ona
@Ania 01.08.2018 21:24

Masz wykształcenie? Po co tu siedzisz? Czy zwyczajnie przeceniasz siebie czy pracodawcę? Zmienisz zdanie jak ci dadzą kopa w (usunięte przez administratora) już struny w tej firmie naciągnąć się bardziej nie da a już zaczyna pękać. Tylko ze lizusy będa się wymadrzac by nie spasc z podestalu ;) to nie jest 1 negatywna opinia ale więcej.

Ona
@Katarzyna 04.08.2018 22:05

Ja na słuchawkach zarobiłam na lepszych warunkach 2400 zł miesiąc plus dwa powerbanki mam z poprzedniej pracy. Do tego konkursy i nagrody a tu? Zasuwasz i co?! Następnym razem czytam uważnie umowę bo czuje się tu trochę jak wojownik a nie pracownik.

Katarzyna
@Ona 05.08.2018 03:32

naprawde nie czytasz umow? wspolczuje Ci

Marek były pracownik

Drodzy Państwo rozumiem wasze rozterki. Przez jakiś czas byłem pracownikiem firmy Efektum i wiem jak ona funkcjonuje. Przeczytałem umowę dokładnie, więc wiedziałem również, czego mogę się spodziewać jedyne, co mnie zaskoczyło to stopniowo rosnące wymagania na projekcie wykonywanym dla pewnej firmy kurierskiej tam normalna praktyką było obcinanie czasów rozmów i parcie na wynik. Prośby typu „nie idziecie na przerwy też były normą….”, Bądź ”skracajcie rozmowy….” I niech mi ktoś powie że to nie prawda. Ale wiecie sami sobie jesteśmy „winni” jak pokazujemy, że można to pracodawca wraz ze zleceniodawcą dokręca śrubę i podnosi poprzeczkę. Ja nie dałem rady po rocznej przygodzie wiem z czym się to je i nigdy więcej nie pójdę do callcenter i tyle. Każdy z nas wie co robi i na co go stać. Tak się też składa, że mam swoje lata i kiedyś jeszcze pracowałem w państwowej firmie za czasów PRL – u wówczas faktycznie do wynagrodzenia był brany staż pracy wykształcenie i inne zmienne. A dziś, który prywaciarz tak robi moim zdaniem żaden. Podsumowując nie żałuję czasu, jaki spędziłem w Efektum ze względu na ludzi, jakich poznałem. Ja mogłem sobie pozwolić na zmianę pracy, ale mam świadomość, że wielu z Państwa takiej możliwości nie ma, a praca zdalna to jedyna możliwość pracy i żeby nie było praca zdalna wcale nie jest lżejsza ani prostsza od pracy stacjonarnej. Pozdrawiam wszystkich byłych obecnych i przyszłych pracowników firmy Efektum trzymajcie się. Życzę każdemu, aby znalazł pracę, z której będzie zadowolony, w której będzie się spełniał i będzie ją wykonywał z uśmiechem na twarzy.

Krystyna

Nie wiem czemu ani komu mają służyć takie negatywne opinie o firmie. Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Ja jestem bardzo zadowolona z pracy. Pamiętajmy, że dla wielu z nas jest to jedna z niewielu opcji zatrudnienia. Ograniczają nas choroby, trudności z dojazdem do pracy itp. Praca nie jest może najlżejsza, ale szanujmy ją, bo o inną, uczciwą ofertę zatrudnienia w pracy zdalnej naprawdę trudno. Pozdrawiam wszystkich pracowników, koordynatorów i szefostwo

Tyle nieścisłości
@Krystyna 31.07.2018 15:23

Marudzenie ;) cięzej się zrobiło na pewnym projekcie. Czasem trzeba z siebie coś wyrzucić. Może to krok do tego by zrozumieć żeby nauczyć się szanować swoją pracę. Zacisnąć zęby i stawić czemuś czoła? Na pewne wymagania nie ma się wpływu a czasem są zbyt duże wymagania wobec siebie z niewielkim docenieniem.

On

Kto utrzymuje się sam bez wsparcia rodziny i jest wolnym strzelcem to może sobie trochę ponarzekać, że wynagrodzenie to kpina bo praca nie różni się niczym od pracownika pełnosprawnego. Koordynatorzy na nie wygodne pytania nie odpowiadają, do tego praca bardzo nie pewna czyli odwidzi się komuś co i likwidują projekt dlatego w moim odczuciu nie ma co zachwalać tej firmy bo jakoś specjalnie ona wyjątkowa nie jest

Tyle nieścisłości
@On 30.07.2018 11:09

Widocznie coś się szykuje i tak powstało intuicyjne narzekanie. Nie każdy ma wsparcie rodziny i moim skromnym zdaniem chcesz tu zostać i zzarabiać to nie narzekaj. Co ma być to będzie. Super jak ktoś sobie poradzi bez wsparcia rodziny ale ja widzę,że komus się nie opłaca utrzymywanie projektu. Było mnóstwo sugestii odnośnie projektu i przy odrobinie chęci to projekt dalej by się utrzymał a może tak będzie ze zostanie. Tego nikt nie wie a czas pokarze;)

Iza

Jak w tej chwili rozwija się firma EFEKTUM? Czy ten pracodawca prowadzi aktualnie nowe rekrutacje do swej firmy? Wieści dotyczące aspektów związanych z warunkami pracy także będą w tym wątku bardzo pomocne dla innych użytkowników, proszę Was o rzetelne oraz kulturalne opinie! @Maggie, a jak ocenisz warunki pracy w tej firmie? Chętnie poznamy więcej informacji, będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny wpis w tym wątku.

kandydat
@Iza 11.06.2018 16:42

Szukają zdrowych pracowników, którzy mają orzeczenie o niepełnosprawności oferują pracę na 2 zmiany za najniższą krajową tzn. 2100 zł. Mnie na rozmowie kwalifikacyjnej na grupie na skype przepytywali o stan zdrowia na co jestem chory ze szczegółami. Po czym nie raczyli dać odpowiedzi ani tak ani nie. Osobiście nie polecam. Jak się do tego ma RODO nie wiem?

Nick
@kandydat 18.06.2018 07:35

W teorii pracodawcy nie powinni pytać o takie rzeczy. W praktyce wszyscy pytają..

anonymous
@Iza 11.06.2018 16:42

Ok @ Iza , proszę: *Firma działa jak działała-głównie tele praca i projekty głosowe- połączenia wychodzące i jeden z połączeniami przychodzącymi.Bywają też dwie zmiany. Praca dla osób ze znacznym i umiarkowanym stopniem niepełnosprawności. *Ciężko przenieść się na projekt niegłosowy nawet, gdy problemy zdrowotne, bo takich projektów prawie niema albo są obsadzone małą ilością osób. *Wymagania rosną wraz z upływem czasu zatrudnienia a pensja ani grosza nie idzie w górę. Pracownik z długim stażem zarabia tak samo jak każdy inny nowo przyjęty. *Wykształcenie wyższe i doświadczenie zawodowe może jedynie pomóc w wykonywaniu w pracy. Nie ma większego znaczenia przy pracy. *Pakietów socjalnych, opieki medycznej, paczek czy bonów na święta czy jakiś kulturalnych zniżek na bilety wciąż niema żadnych. Wyjazdowe spotkanie integracyjne jest raz roku- gdy kogoś nie ma nie dostaje w zamian żadnej kwoty ani nic choćby voucheru na bilet do kina . *Premie dalej losowe , rzadkie, bardzo niskie nawet jak ktoś ma wyniki regularnie- wciąż brak jakiś widełek. Obniża to motywację do pracy. Umowy na czas nieokreślony są przyznawane niektórym mimo że firma wciąż prowadzi rekrutację na jeden projekt więc inwestycja raczej w nowe osoby zamiast tych co byli długo związani z firmą i mieli właśnie dostać umowy na stale. *Bez własnego sprzętu z konkretnymi wymaganiami technicznymi i szybkiego stałego internetu nie można pracować w firmie, nie każdy komputer więc się nada

Maggie
@Nick 20.06.2018 17:19

Ok Iza, proszę: *Firma działa jak działała-głównie tele praca i projekty głosowe- połączenia wychodzące i jeden z połączeniami przychodzącymi.Bywają też dwie zmiany. Praca dla osób ze znacznym i umiarkowanym stopniem niepełnosprawności. *Ciężko przenieść się na projekt niegłosowy nawet, gdy problemy zdrowotne, bo takich projektów prawie niema albo są obsadzone małą ilością osób. *Wymagania rosną wraz z upływem czasu zatrudnienia a pensja ani grosza nie idzie w górę. Pracownik z długim stażem zarabia tak samo jak każdy inny nowo przyjęty. *Wykształcenie wyższe i doświadczenie zawodowe może jedynie pomóc w wykonywaniu w pracy. Nie ma większego znaczenia przy pracy. *Pakietów socjalnych, opieki medycznej, paczek czy bonów na święta czy jakiś kulturalnych zniżek na bilety wciąż niema żadnych. Wyjazdowe spotkanie integracyjne jest raz roku- gdy kogoś nie ma nie dostaje w zamian żadnej kwoty ani nic choćby voucheru na bilet do kina . *Premie dalej losowe , rzadkie, bardzo niskie nawet jak ktoś ma wyniki regularnie- wciąż brak jakiś widełek. Obniża to motywację do pracy. Umowy na czas nieokreślony są przyznawane niektórym mimo że firma wciąż prowadzi rekrutację na jeden projekt więc inwestycja raczej w nowe osoby zamiast tych co byli długo związani z firmą i mieli właśnie dostać umowy na stale. *Bez własnego sprzętu z konkretnymi wymaganiami technicznymi i szybkiego stałego internetu nie można pracować w firmie, nie każdy komputer więc się nada

anonymous
@Maggie 10.07.2018 18:41

pokaż mi firmę gdzie są teraz pakiety socjalne albo premie ja się cieszę że mam pracę w tych czasach bo na otwartym rynku musisz mieć dodatkowe schorzenie żeby mieć pracę a tu nie....ludzie czy Wy potraficie tylko narzekać i brać?

jak to wygląda w praktyce?
@anonymous 17.07.2018 15:25

mnie ze stopniem umiarkowanym nie chcieli w efektum, ale pewnie mieli tez inne kryteria przy naborze (wymogi techniczne sprzetu i łącza byly u mnie OK). wiec licza sie raczej i predyspozycje przyszlego pracownika, i wysokosc doplaty z pfron do tej minimalnej krajowej.

Tadeusz

Jestem pracownikiem tej firmy od 3 miesięcy. Wspaniali i kulturalni ludzie, pieniądze płacone na czas i rodzinna atmosfera sprawiają że chce się tu być i pracować. Cieszę się że pracuję dla tej firmy i pragnę ją polecić wszystkim niepełnosprawnym poszukującym pracy. Dobre podejście do pracownika i praca ze wszystkimi przywilejami osoby niepełnosprawnej to zalety i atuty tego pracodawcy. Ja już znalazłem swoje miejsce :-) Tadeusz Piotrowski

Ania
@Tadeusz 02.01.2018 15:16

ja też polecam z zamkniętymi oczami a Ci co marudzą niech szukają dalej nikt ich nie zmusza do pracy w Efektum

Effka
@Ania 16.07.2018 11:27

A ja polecam z otwartymi i zamkniętymi oczami Efektum. Koordyntorzy z sercem :) ,przełożeni wyższego szczebla również :) .

Ewa

A ja zdecydowanie polecam pracę w firmie Efektum. Pracowałam zdalnie w różnych firmach i pieniądze wszędzie są takie same. W Efektum przynajmniej dostaje się premię , w innych firmach tego nie było.Poza tym atmosfera ... za żadne pieniądze jej nie kupisz...Koordynatorzy- do "rany przyłóż" . W razie problemów -chętni do pomocy. Nikt nie jest pozostawiony sam sobie.Szanują pracowników.Aż chce się pracować. Polecam każdemu kto waha się czy aplikować.

Asia

Dzień dobry, zacznę od minusów w firmie EFEKTUM na szeregowym stanowisku niezależnie od projektu i jego ciężkości względem innych pracuje się za pensję minimalną ok.1500zł. Teoretycznie są premie uznaniowe w zakresie 24 - 100zł. Tu ktoś trafnie wyżej napisał na pizzę te premie trafiają się dwa trzy razy w roku.Brak jest pakietu socjalnego, kasy zapomogowo pożyczkowej i innych benefitów socjalnych. Jakieś talony na święta zapomnij...Zero podwyżek, a pracowałam w firmie ponad 2 lata w tym czasie nie miałam możliwości rozwoju zawodowego i awansu. W firmie pracuje się na własnym sprzęcie trzeba oczywiście doposażyć się we własnym zakresie w biurko krzesło słuchawki z USB wymóg koniczny.Wszystko za własne środki po mimo tego, że z PFRON pracodawca może dostać środki na stworzenie i doposażenie stanowiska pracy. Za używanie prywatnego komputera prądu i łącza internetowego pracodawcza wypłaca 30zł miesięcznie. Wszelkie awarie uniemożliwiające pracę wynikające z przyczyn niezależnych od pracownika np.brak prądu rozliczane są na niekorzyść pracownika. Pacodawca odejmuje dzień z urlopu. Na jednym z projektów głosowych dla firmy kurierskiej pracuje się na dwie zmiany. Teraz pozytywy ludzie pracujący w firmie są wspaniali koleżeńscy,pomocni,nawet koordynatorzy również starają się być ludźmi moim zdaniem najlepsza jest koordynatorka projektu kurierskiego Pani Jola. Prawda że cisną poganiają, ale nie bierze to się z powietrza oni są dociskani przez szefów ponieważ liczy się wynik i statystyki. Firma wyłącznie zatrudnia niepełnosprawnych z umiarkowanym i znacznym stopniem niepełnosprawności chodzi o dotacje z PFRON. Dla mnie największym plusem jednak mimo wszystko była możliwość pracy zdalnej. Podsumowując jak się nie ma wyboru to warto spróbować.

Iza

@Kra Kra, dlaczego uważasz by w firmie Efektum nie było możliwości rozwoju? Będziemy Ci niezwykle wdzięczni za dłuższy komentarz dotyczący tego aspektu, pisałaś wcześniej o stabilności zatrudnienia, jak to się przekłada na prace? Będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny komentarz w tym temacie. @Maggie, co sądzisz o obecnych benefitach w firmie Efektum, czy ten pracodawca oferuję całkiem szeroki wachlarz dodatków dla pracowników? Zachęcam Cię do udzielenia nam odpowiedzi.

Maggie
@Iza 08.05.2018 21:21

Ok odniosę się, w mojej ocenie benefitow nie widac:ani wczasów pod grusza, ani dodatków kulturalnych ani dopłaty do karty multli sport czy pakietu medycznego, ani stałej premii za wyniki tylko uznaniowa raz kiedyś w kwocie na dużą pizze. Myślę że za widełki wyników powinny być konkretne kwoty stałe określone i byłyby wtedy wyższe liczone np ze średniej wyników j 3 mies i motywowalyby pracownika Benefit i przydatna sprawa to zwolnienie do lekarza specjalisty jak przyjmuje w godz pracy bo że stopniem nieplnosprawnosci regularne wizyty czasem mus a lekarze często w 1 dzień w tyg przyjmuja po 4h no i firmowe spotkanje integracyjne raz w roku ale ci nieobecni jeśli nie pojadą w zamian nic nie dostają np choć voucheru do kina na os co by było fajnym pomysłem

Jak to wygląda w praktyce?
@Maggie 09.05.2018 19:21

Czyli na wizytę u lekarza trzeba brać dodatkowy urlop z tej puli 10 dni extra która mają ON ze znacznym I umiarkowanym stopniem? Wynagrodzenie to minimalna, a czy pracodawca w ogole wypłaca ekwiwalent za sprzęt pracownika?

Maggie
@Jak to wygląda w praktyce? 22.05.2018 19:22

Nie. urlop 10dn jest osobno dostępny na rehabilitację/zabiegi jako urlop rehabikiracyjny. Co do wizyt lekarskich ON jeśli wizyta u specjalisty nie może się odbyć poza godzinami pracy przysługuje zwolnienie na ten czas lub dzień wolny. Nieobecność zostaje usprawiedliwiona po przedłozeniu zaświadczenia od specjalisty o odbytej wizycie. Ekwiwalent wypłacany jest za prąd bodajże. Doliczany do comiesięcznej pensji 30pare zł.

nick
@Maggie 28.05.2018 12:19

Chyba za własny Internet, który kosztuje przeważnie nie taniej niż 60 zł/mc, a więc dwa razy tyle. No cóż, dobrze, że w ogóle jest. Znam niestety firmy, w których ten ekwiwalent jest jeszcze niższy.

Jan

Witam...czytam opinie i ciekawi mnie fakt samych pozytywów, przecież w żadnej pracy nie jest idealnie. Wiem,że obecnie są zwolnienia tylko nikt o tym nie wspomina.

Kra Kra
@Jan 08.05.2018 16:29

Widać zatem, że nie czytasz uważnie. W moim wpisie chociażby jest zawarta informacja o minusach pracy w Efektum, takich jak niskie zarobki i brak możliwości rozwoju. Mimo to generalnie zgadzam się z tym, że jest tutaj podejrzanie dużo pozytywów.

ola

Czy może ktoś coś napisać jak ta praca wygląda ?czy to są ankiety?co to jest za praca ?

Maggie
@ola 24.04.2018 19:05

Hej Firma Efektum świadczy pracę dla różnych firm więc zależy dla jakiego projektu jest miejsce i gdzie trafisz m. In obsługa klienta firmy kurierskiej, ankiety, bycie tajemniczym klientem, odsłuchy rozmów, umawianie spotkań, rejestracja wniosków w systemie i inne:)

Kra kra

Największą zaletą pracy w Efektum jest stabilność zatrudnienia. Praca nie jest trudna. Nie ma presji. Nie ma problemów jeśli chodzi o dni wolne. Godziny pracy elastyczne. Jeśli chodzi o minusy to najbardziej istotnym są niskie zarobki, a zaraz potem brak perspektyw rozwoju.

Iza

Widać tu wiele nowych komentarzy w tym roku, proszę opiszcie dla nas atmosferę panującą obecnie w firmie EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK, co z kwestiami dodatków pracowniczych? Czy ten pracodawca w ostatnim czasie zwiększył zatrudnienie? Zachęcam was do kolejnych komentarzy w tym wątku oraz proszę o przestrzeganie naszego regulaminu.

Zostaw opinię o EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A. - Telepraca

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EFEKTUM WOJCIECH NADEJCZYK S.K.A.